Her Telden (18 Ocak 2021)

Her Telden (18 Ocak 2021)

Yayın: 17.01.2021 20:02 |Güncelleme: 18.01.2021 07:54
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK’ÜN EN BAKIMLI,ÜZERİNE EN FAZLA TİTRENEN YERİ OLMASI GEREKEN “KENT ORMANIN REZALET HALİ..” VE İLGİLENEN BİRİMLER..!!
Karabük’ün,en bakımlı,üzerine en fazla titrenen yeri olması gereken KENT ORMANI ne yazık ki rezil halde,bakımsızlıktan dökülüyor ve buraya YÜRÜYÜŞ YAPMAK için, NEFES ALMAK için gelenler pisliğin içerisinde debelenip duruyorlar.
KENT ORMAN İLE İLGİLENECEK RESMİ BİRİM HANGİSİDİR..?
Böylesine bir güzellik KARABÜK’E NASİP olmuş ,ne yazık ki, aynen ARAÇ ÇAYI gibi, aynen SOĞANLI ÇAYI gibi, ALLAH’IN BU YÖREYE BAHŞETTİĞİ bu güzellikleri, BU YÖRE İNSANI KEPAZE hale getirmeyi başardılar..
ÖYLE DEĞİL Mİ ALLAHAŞKINA..?
KENT ORMAN,hangi RESMİ BİRİMİN gözetim, denetim ve çekip/çevirmesi altındadır Allahaşkına, denildiğine göre,burası ile ilgilenmesi gereken BİRKAÇ RESMİ BİRİM varmış ,hiçbirisi de ilgilenmiyor nedense..
ORADA BULUNAN TESİSLERİN DURUMU NEDİR..?
İnsanların yürüyüş yapmak için geldikleri ve yürüyüş yaptıkları alanların durumu nedir ve genel de KENT ORMAN NE HALDEDİR,bununla veya bu gibi konularla neden ilgilenilmez.
Aynı zamanda ORMAN MÜHENDİSİ DE olan Dönemin Belediye Başkanı Sayın HÜSEYİN ERER,bu alanın KARABÜK SAKİNLERİNE kazandırılması için gerçekten büyük mücadeleler vermişti..
Şimdi KENT ORMAN kepaze halinde iyi mi..?

KENT ORMAN İÇİN,YÜZLERCE KİLOMETRE UZAKTAN, PROF. DR. Sayın İBRAHİM TÜMEN’İN ÖNERİSİ ve ALMANYA’DAN ÖNERİYE GELEN DESTEK
Karabük’ün en bakımlı olması gereken yeri KENT ORMAN rezil halde,Karabük Basının da buna ilişkin haberler çıkınca KARABÜK SORUNLARINA duyarlı olan,Karabük Çocuğu,Bilim İnsanı Prof.Dr.Sayın İBRAHİM TÜMEN bir öneri getirmişti.
Prof.Dr.Sayın İBRAHİM TÜMEN “BURAYI KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ DEVİR ALARAK,FAKÜLTEYİ BU ALANA TAŞIYABİLİR..” gibi bir öneri getirmişti.
Bu öneriye ALMANYA’DA yaşayan Karabük insanı Sayın DURSUN DÖNGEL’DEN bir destek geldi ve Sayın DÖNGEL Karabük üzerine ne kadar duyarlı bir kişi olduğunu göstererek “GAZETENİZDE YAZILANLARI ve Prof.Dr.Sayın TÜMEN’İN ÖNERİLERİNİ OKUDUM..” diyor.
Daha sonra da BERLİN ORMAN FAKÜLTESİ BÖYLE BİR ALAN İÇERİSİNDEDİR ve MÜKEMMEL BİR DURUMU VAR anlamında bilgiler veriyor, bakın halen KARABÜK’Ü YÖNETENLER,halen KARABÜK’TE YAŞAMINI SÜRDÜRENLER DUYARSIZ,ama gurbette ki,Karabük insanları ne kadar duyarlı,görün.
KENT ORMAN kepaze durumda,FİKİR ÜRETENLER Karabük dışında yaşamını sürdürenler,peki KARABÜK ‘Ü YÖNETENLER ne diyorlar bu işlere acaba,böyle bir gündemleri,böyle bir sorunları var mı O İLGİLENMESİ GEREKEN KİŞİLERİN..?
Ne dersiniz,KİM İLGİLENECEK KENT ORMANI İLE..?

SABAH GAZETESİ YAZARI Sayın DİLEK GÜNGÖR,GEÇTİĞİMİZ GÜN BİR KÖŞE YAZISI İLE KARDEMİR’İ GÜNDEME ALMIŞ VE YAPILANLAR ISKA..!!
KARDEMİR noktasında,biz hep birlikten/dirlikten yana tavır aldık,o tür yazılarımız oldu,birlik/dirlik içerisinde olunduğu dönemler 650 BİN TON Yıllık üretimi olan KARDEMİR 2.5 milyon ton üretime çıktı,3 milyon ton üretimi zorluyor.
BİRLİK/DİRLİK içerisinde Yönetildiği dönemler “ÇATI TEPEMİZE GÖÇÜYOR YETİŞİN..” noktasından,şu günlere gelindi,üretim çeşitlemesine gidildi ve Sayın DİLEK GÜNGÖR’ÜN DE sözünü ettiği TCDD TEDARİKÇİSİ bir konuma yükseldi.
Efendim İKİ AİLE şaibeli işler yaptı iddiaları var..
İyi de; bu Ülkenin Savcısı,Hakimi yok mu,eğer yapılan Yasal olmayan işler varsa,bunun hesabını Hukuk sormaz mı,sormamış mı,KARDEMİR’İ geldiği bugün ki, noktayı göz ardı ederek, bir dizi şaibe söylentileri ile gündeme taşımak ne derece VEFALI BİR TUTUMDUR..?
“ağacın kurdu özünden olurmuş..”
Bu tür söylemlerin kaynağı da ne yazık ki kendileri..!!
Bu arada Sayın DİLEK GÜNGÖR Yerel Basına da küçük bir gönderme yapmış,şahsen bizim durduğumuz yer belli ve üzerimize hiç alınmadık bu göndermeden, bir hep birlik/dirlik dedik ve o dönemler de KARDEMİR’İN büyük kazanımlar elde ettiğini savunduk.
Tamam YASAL OLMAYAN İŞLER YAPILMIŞSA, bu Ülkenin Savcıları,Hakimleri yok mu,KARDEMİR’İ sürekli denetiminde tutması,ortaklarının hak ve menfaatlerinin zedelenmemesi için vaziyet etmesi gereken SPK ne yapmış bu konularda, gerekenleri yapmıştır herhalde..
Eleştirin,varsa, usulsüzlük üzerine gidin ama yapılanları da dile getirin Kardeşim.

KARABÜKSPOR’U ÇOK YAKINDAN İZLEYEN BİR KARDEŞ “ 1.5 MİLYON DOLARI 7 YILDA ÖDENECEK,TOPLAM 5 MİLYON DOLAR ŞAHLANDIRIR..”
KARDEMİR KARABÜKSPOR’U çok yakından bilen,izleyen bir Kardeş ile geçtiğimiz hafta içerisinde sohbet ediyorduk,çok önemli bir dizi rakamlar verdi..
“1.5 MİLYON DOLARI 7 YIL İÇERİSİNDE ÖDENECEK VERGİ ve SGK BORCU OLMAK ÜZERE,TOPLAM 5 MİLYON DOLAR KAYNAK,KARABÜKSPOR’U ŞAHLANDIRIR…” dedi.
Sonra da “KALDI Kİ O 3.5 MİLYON DOLAR DA,FUTBOLCULARA OLAN ve UZUN VADELİ TAKSİTLENDİRME İMKANI OLAN BORÇLARDIR..” gibi bazı görüşler dile getirdi..
Bizde kendisine “ÇOK İYİMSERSİN KARDEŞ,YALNIZCA 8-10 MİLYON LİRA BORÇ YOLBULANLARA VAR..” dedik, çok iyimser bir hava takınarak “O BORÇ FAZLA BİR SORUN ÇIKARTMAZ. SEN ESAS 5 MİLYON KAYNAĞI BUL GERİSİ KENDİLİĞİNDEN ÇÖZÜLÜR..” falan dedi.
Kamuoyu,biz de dahil,KARABÜKSPOR BORÇLARINI FAZLA MI ABARTTIK nedir..?
O Kardeşi dinleyince öyle düşündük iyi mi..?

HÜKÜMETİNDE DESTEĞİ İLE ÜRETİMİNİ 5 MİSLİ ARTTIRAN VE ÇEŞİTLENDİREN KARDEMİR DIŞINDA,BU BAŞARIYI YAKALAMIŞ KAÇ TESİS VAR..?
Ağzını açan KARDEMİR’DE şöyle oluyor, böyle oluyor, götürüyorlar,yasal olmayan işler yapılıyor gibi şaibeli işler dile getiriyor, eğer bu tür gelişmeler varsa, İLGİLİ HUKUK BİRİMLERİ, ilgili RESMİ BİRİMLER en acımasız biçimde hesabını sormalı elbet.
KARDEMİR’İ ve özellikle iki grubu hep kötü ananlar bir olayı neden atlarlar anlamak çok zor,bu Ülke de “ÇATI TEPEMİZE GÖÇÜYOR..” denilen ve üretimini durdurma noktasına gelen hangi Fabrika 17 yıl içerisinde, üretimini 5 katı yükseltmiş ve birçok konuda ÜLKENİN TEK MİLLİ ÜRETİCİSİ olmuştur..
HÜKÜMETLERİN CİDDİ DESTEĞİ ile ve KARDEMİR üzerinde hakim olanların BİRLİĞİ/DİRLİĞİ ile bu olumlu gelişmeler yaşanmıştır ve şimdi bunlar hep göz ardı ediliyor,unutuluyor suçlamalar/suçlamalar/suçlamalar..
O BİRLİĞİ/DİRLİĞİ bozanların geldikleri noktaya bakın hele..!!
Ne diyelim KENDİM ETTİM-KENDİM BULDUM türküsü mü söyleyelim..?

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI Sayın RAFET VERGİLİ “KARASU KAYNAĞINDAN ALDIĞIMIZ SU SANİYE DE 400 LİTREYE KADAR DÜŞTÜ, 2 KUYU..”
Geçtiğimiz hafta içerisinde Sayın AHMET SOYKÖK,Sayın RUHİ AYHAN ile birlikte,Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’Yİ ziyaret etmiştik ve o ziyaret sırasında İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ, buna bağlı olarak SU SIKINTILARI gündeme geldi.
Sayın RAFET VERGİLİ,şu son günlerde ki yağışlardan hayli umutlu, bunu söylerken “KARASU KAYNAĞINDAN ALDIĞIMIZ SU SANİYE DE 1000 LİTREDEN,SANİYE DE 400 LİTREYE KADAR GERİLEDİ..” dedi.
Sayın VERGİLİ bu olacakları görmüş ve o civara 3 KUYU KAZDIRMIŞ, daha önce 1 KUYUDAN su alınırken, şu an itibarı ile 2 kuyudan su alınıyormuş ve toplam 800 metreküp/saniye su kullanılıyor şu an.
ARITMA YAPILAMIYOR..
Arıtma esnasında, ARITMAYA GİRİN SUYUN yüzde 20/25 kadarı zayi oluyormuş ve bu nedenle arıtma yapılamıyor, su ancak yetiyor ve Karabük herhangi bir SU KESİNTİSİNE gitmiyor.
Biz Sayın VERGİLİ’YE sorduk “KARASU KAYNAĞININ AZALMASI,ALDEĞİRMEN BARAJINDAN OLABİLİR Mİ..?” diye “DAHA ÇOK YAĞIŞLARIN AZ OLMASINDAN,KAYNAĞIN YERALTINDA YETERLİ SUYU BULAMAMASINDAN OLABİLİR. BARAJIN ETKİSİ VAR MIDIR,TAM EMİN DEĞİLİM..” anlamında cevap verdi.
Son günlerde ki yağışlar, mutlaka suyu arttıracaktır..
Ancak, gelecek açısından kimse umutlu konuşmuyor nedense..
KÜRESEL İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ gelecekte tüm Dünyayı zorlayacak galiba..!!

UZUNCA BİR SÜREDİR,KBÜ ŞİRİNEVLER EĞİTİM/ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDE HİZMET VEREN PROF. DR. Sayın SERDAR ENSARİ GİDİYOR MU.?
Ankara Şehir Hastanesi KULAK BURUN BOĞAZ Hastalıkları Uzmanı Prof.Dr.Sayın SERDAR ENSARİ haftanın belirli günleri KB ŞİRİNEVLER EĞİTİM ARAŞTIRMA Hastanesi’nde de hizmet veriyordu.
Prof.Dr.Sayın SERDAR ENSARİ’DEN Öğrenciler müthiş memnun, baktığı hastaları müthiş memnun ve Prof.Dr.Sayın ENSARİ aynı zamanda Ankara Şehir Hastanesi’nde de hizmet verdiği için, ORADA Kİ KARABÜKLÜLERİN SAĞLIK MELEĞİ gibi.
KARABÜKLÜLERİN ,ANKARA ŞEHİR HASTANESİ’NDE Kİ ELİ/AYAĞI GİBİ.
Şimdi Prof.Dr.Sayın SERDAR ENSARİ’NİN Karabük’ten gideceği yolunda bazı söylentiler var ve eğer KARABÜK ÜNİVERSİTESİ böylesine bir Öğretim Üyesini kaybederse çok ama çok yazık olur.
Galiba KARABÜK ÜNİVERSİTE Yönetiminden de Sayın ENSARİ’NİN kalmasına sıcak bakmayan unsurlar varmış ve bakın tekrar, altını çizerek söylüyoruz, Sayın ENSARİ’NİN gitmesi çok ama çok, Karabük açısından çok ama çok yazık olur..
KALMASI,BİR BİÇİMDE ve MUTLAKA TEMİN EDİLMELİ görüşü çok yaygın.
Karabük bir değeri kaybetmemeli..

SABAH GAZETESİ YAZARI Sayın DİLEK GÜNGÖR, KEŞKE KARDEMİR’DE ÜCRETSİZ İZİN DÖNEMLERİNİ,ALACAKLILARIN SIRAYA GİRDİĞİ DÖNEMİ.!!
Sabah Gazetesi Yazarı Sayın DİLEK GÖNGÜR, Geçtiğimiz gün KARDEMİR ile ilgili bir yazı kaleme almış ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Sayın LÜTFÜ TÜRKKAN’IN,TBMM Başkanlığı’na verdiği soru önergesinden yola çıkarak, bir dizi eleştirileri dile getirmiş.
O ELEŞTİRİLER HAKLIDIR/HAKSIZDIR,BİZİM KONUMUZ O DEĞİL.
Diyoruz ki KARDEMİR üzerine yazılırken, keşke KURULUNDAN BU YANA GEÇİRİLEN SÜREÇLER DE ele alınsa, öyle ya, örneğin “ÇATI TEPEMİZE GÖÇÜYOR..” süreci yaşadı KARDEMİR..
İŞÇİLERİN ÜCRETSİZ İZİNLERE ÇIKARTILDIĞI DÖNEMLERİ YAŞADI..
Alacaklı FİRMA ve BANKALARIN kapı da sıraya girdikleri dönemleri yaşadı, hep böyle BİR ELİ YAĞDA/BİR ELİ BALDA dönemlerde yaşamadı ki KARDEMİR,O Dönemler, yeterli hammadde bulunabilirse yıllık 650 bin ton üretim yapabiliyordu.
Şimdi ki gibi 2.5-3 milyon ton yıllık üretim hayaldi..
Hele/hele TCDD TREN TEKERİ,RAY üretimi akıllardan bile geçmiyordu.
SAVUNMA SANAYİ Başta,o alanlara üretim rüyalarda görülmüyordu..
Yani 25 yıllık KARDEMİR tarihinde BİRLİK/DİRLİK dönemlerinde yaşanan güzellikler/başarılar göz ardı ediliyor, görmezden geliniyor, yerine şaibeli işler vardı/vardır, gibi, kanıtlanmamış, hukukun görmediği işler, SPK’NIN çok fazla üzerinde durmadığı konular gündeme getiriliyorsa, arada bir yanlış yok mu, diye düşünmek gerekmez mi..?
KARDEMİR’İN TARİHİ,2017 yılından ele alınırsa büyük hata olur..

GEREKEN HER TÜRLÜ ÖNLEMİNİ ALAN VE KARABÜKLÜLERİN ARTIK BENİMSEDİĞİ MARZİNC TESİSİ KAPATİSE ARTTIRIMI VE YENİ İŞ ALANLARI
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’NİN DE duyarlı ve sonuç alıcı tedbirleri ile, ÇEVREYE KARŞI HİÇBİR OLUMSUZ ETKİSİ kalmayan bu alanda aldığı önlemlerle tertemiz bir Tesis haline gelen MARZİNC kapasite artırımına gidecek.
BUNUN İÇİN HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR..
Karabüklüler artık MARZİNC konusunda, eski sert/katı tutumlarını sürdürmüyorlar ve MARZİNC ARTIK KARABÜK’ÜN BİR TESİSİ noktasına gelindi ve bu tesis yönetenleri de ellerinden gelen bütün tedbirleri aldılar, alıyorlar.
MARZİNC KAPASİTE ARTTIRIMINA GİDECEK.
Bu yeni bir İŞ ALANI ANLAMINA GELİYOR..
Esas itibarı ile MARZİNC Tesislerinin nihai hedefi, Ülkemizin büyük açığı olan ve İthalat ile karşılanan ÇİNKO ÜRETİMİNE geçmek, bunun için aşama/aşama kapasite artırımı ile bu hedefe varılacak..
Düşünün,çevre ile ilgili tüm önlemleri alınmış, hiçbir olumsuz etkisi görülmeyen bir MARZİNC Tesisinden, binlerce gencin ,insanın, ekmek kapısı olan ÇİNKO Fabrikası’na giden bir yol aralanıyor..
Karabük açısından sevindirici olmaz mı..?

13 kişi görüş bildirdi

  1. AK PARTİ

    Rafet Vergili ve Mehmet Ali Şahin’in adayı ismail Altınöz müş .Memlekete pek hayırlı olmayacağı kesin NOKTA

  2. Mahir

    ahmet bey allah aşkına şu sitenizi yenileyin ne bu ya yakışmıyor size karabük te hatrı sayılı net haber, karabük gündem ve karabük haber sitelerine bakın haber sitesi böyle mi olur sizi takip ederken biz üzülüyoruz

  3. KARABUK

    SAYIN AHMET ABİ BUGÜN YİNE ÇOK ÖNEMLİ KONULARA PARMAK BASMIŞSIN,ANCAK İKİ ÜÇ KONUDA DA BENDE YORUM YAPAYIM DEDİM,ÖNCELİKLE KENT ORMANI İLE İLGİLİ YAZINIZDA ÇOK HAKLISINIZ İLGİLİ KURUMLAR VE YETKİLİLER GÖREVLERİNİ YA YAPMIYORLAR YADA EKSİK YAPIYORLAR.ŞİMDİ SADECE KENT ORMANI MI REZİL HALDE KARABÜK’ÜN HER YERİ AYNI ŞEKİLDE ÇARŞININ ORTA YERİ İYİMİ HÜRRİYET CADDESİNİN HALİNİ HER GÜN GÖRÜYORSUN,KARABÜKTE BELEDİYE HİZMETLERİ VARMI BELEDİYE BAŞKANI VARMI HİÇ BELLİ DEĞİL.BİRDE MARZİNCLE İLGİLİ GÖRÜŞÜNE KATILMAYACAĞIM.MARZİNCİ KARABÜK’E GETİRENLER ÇEVREYE ZARARI YOKTUR ONAYINI VERENLER,KAPASİTE ARTIRIMI İÇİN ÇED RAPORUNDA KARABÜK İÇİN ZARARSIZDIR,ÜSTÜNE ÜSTLÜK KARABÜK’ÜN HAVASINI TEMİZLİYOR DİYE RAPOR VERENLERİN VEBALİ ÇOK BÜYÜK,MARZİNC HEM HAVAYA HEM TOPRAĞA VE SUYA ZARAR VERDİĞİ GİBİ İNSANLARIN SAĞLIĞI AÇISINDAN ÇOK TEHLİKELİ BİR İŞLETMEDİR. BU BÖYLR BİLİNE ..

  4. Anonim

    Karabük te bütün nüfus merkez ve safranbolu ya yığılmış durumda diğer ilçelere de yatırım yapılmalıdır.

  5. cabbar

    mevcut başkan bırakmadıkça kimse devreye girmez.Haa bu arada şu an takımın hocası yokmuş yönetici calistiriyomus.Hasan doganin orda yatan otobüsün de lastikleri 4 bin tl ye satılmış.Eyvahlar olsun.

  6. Kent Ormanı

    Kent ormanı içinde olan yasal olmayan durumları görüntüleyip doğa polislerine gönderin.
    Aslında şuan temiz olsa vatandaş korusa daha iyi bir işletmeye verilse o işletme kolay zahmetsiz kazanç elde etmek için girişlerden para alır… Diğer tarafta olduğu gibi çamlık parkta 🙂 Ülkemizde zihniyet böle… Kamu da ki yönetimde. yoksa böle olur mu…
    Maalesef oysa burayı gerçekten vatandaşına kurumların amaçları doğrultusunda bir hizmet olarak sağlayabilecek kurum çok, Gençlik Spor Müdürlüğü, Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü, Milli Eğitim, Orman, Üniversite, Belediye,.
    Neyse biz temiz tutalım biz temizleyelim, olumsuzlukları gazeteler görüntülesin, vatandaş kirletenler ile muhatap olmadan görüntüleyerek doğa polislerine göndersin yeter. Yoksa giriş ücretli olur 🙂 🙂

  7. Yönetim

    Karabük bir fabrika daha kursanız bir üniversite daha kursanız bir o kadar daha haddehane kursanız . Belediye ve Şehircilik de sosyal , estetik, öne çıkmayan bir yönetim devam ettikçe yine aynısı olur yine bir adım ilerlemez. En fazla insanlar gelir ama yine dışarıya gider. Estetik olmayan göze çirkin gelen bir yerden kimse ikinci defa geçmek istemez, alternatif bir yol olmadıkça. Kolay gele …
    Bu arada bu dijital çağda bilgiye hemen ulaşıla bilinen, bilgileri kıyaslana bilinen bir dönemde, siyasi olarak seçimlerde başarı elde edenlerin arkasındaki PR Çalışmalarını yapanları tebrik etmek gerekiyor. Algıları iyi oluşturup sonuca ulaşıyor.

  8. Bizim Karabük

    Teşekkür ediyoruz sizi takip ediyoruz değerli ağabeyimiz. Bir öneride benden olsun Üniversiteye yakın evlerden ziyade Karabük şehir meydanı çevresindeki konutların öğrenci evi olarak kullanılması ve öğrenci yurtlarının Karabük şehir merkezinde yapılması şehir meydanına canlılık getirebileceğini düşünüyorum. Takdir şehri yönetenlerin.

  9. Vınnnn

    Sayın Gölbek, bu istemezükcü zihniyet 1937’de buralarda olsaydı açılışa gelen heyeti taşlardı. Madencilik ve sanayiye karşı olan bu zihniyetin günlük hayatından madenleri çıkarsanız sap gibi ortada kalınacağını idrak edemediklerinden herşeye karşılar. Neyi istemiyorsun, neden istemiyorsun diye sorsanız 2 cümle kuramazlar. Memleket hayrına ne varsa karşı gelsinler yeter. Çinko gibi kıymetli ve cari açığımız olan bir metalin üretimine karşı gelmek en basit ifadeyle vicdansizliktir. Kuruluşta çevre yatırımları doğru yapılan bir tesisin kimseye zararı olmaz. Memlekete ve şehre çok faydası olur.

  10. karabukte siyaset varmi

    sayfanin takipcilerine hayirli gunler dilerim.
    son gunlerde karabuk siyaseti hic olmadigi kadar dalgalaniyor mhp ile başlayan tek liste ile il yonetimi secimleri mhp uyelerinin rafet vergili baskısı davaya karsi olmama parti gelenekleri gozettiklerinden dolayi patirtisiz gerceklesti. iyi partiyi tebrik ederim kenan bey ve erol bey demikratik secime girdiler erol bey kazandi kenan bey tebrik edip partisinin neferi olarak hizmet edecegini beyan etti. akp nin il baskanligi secimi var gunler onceden tek liste çıkılacağını hem mevcut yonetim hem genel merkez karabuk koordinatoru bursa millet vekili hem iki vekilimiz hemde sayin m. ali sahin tek liste ile secime gidilecegini basin organlarina acikladilar. genel merkez vekiller ve sayin m ali sahin iradesine karsi cikanlar aday olup 2. bir liste yapanlar iki lafi bir araya getiremeyen ne idugu belirsiz bir il yobeticisi tarafindan simarik bir uslupla hain ilan edildiler. diger liste neden istenmiyor aday olan kisi her secim vekil aday adayligina layik gorulmus liyakat sahibi biri. diger yandan akp yi tarihinin en buyuk yenilgisini tattiran il yonetimi. sadece karabukun en kucuk ilce demeye dilim varmiyor 600 secmenli ovacik ilcesi ve devsirme eflani ilcesinin belediyesini kazanmakla tek liste il baskanligini hak ediyormu. bir tane yatirim yok varsa yoksa keltepe kayak tesisi bu gun kar yagdi 5 gun kayarsin 5 gun sonra havalar bahar ovunecek hic bir yatirim yok eczanesi benzinligi lokantası kirtasiyesi olnayan ovacika 10 yatakli hastane yapacaklarmis bunlari basari sayip tek liste secime girmeyi hayal edenler liste apip karsilarina dikilen diger aday levent beye tesekkur etmeliler ve koltugu terk etmeliler yoksa akp aha toplayamaz karabukte kendini. karabukte akp li yok tayyipci var mevcut il yonetimi veya vekiller kendilerini nimetten saymasin. vekil cikmis internet haber sitesinden halka en buyuk sorun issizlik diye aciklama yapiyor.. bulundugu makam sikayet etme makamimi halkmi sorumlusu sorumlusu sizsiniz neyin sikayeti bu. akp cok buyuk kan kaybi yasiyor saniyorlarki mhp gibi secimi tek liste yapar geceriz ama orasi mhp oradakiler ocak kültüründen yetismis ülkücüler kan kusup kizilcik serbeti ictik der kolu kirar yenin icinde birakirlar. akp de boyle bir kultur yok sadece rant var hizmet yok adam kayirma var. bu kotu gidasata dur diyen biri cikti kazanir kazanmaz ama tebrik ediyorum. ismail altinoz yonetimi basarili diyen tek bir tayyipci ciksin disimi kirarim. sayin cumhurvaskanimizin ruzgari olmasa bir hic il yonetimi ve vekiller.
    chp de de sular durulmuyor tarihinde ilk kez tepki oylari ile vekil cikaran chpnin tek vekili parti degistiriyor oncesi safranboludaki skandal kilicdaroglu ziyareti neresinden tutarsan karabuk siyaseti sınıfta kaliyor..
    mhp dersen aman rafet vergiliyi kizdirmayalim ne derse yapalim hatta il baskanini bile onun istedigi aday yapalim 40 yillik ulkuculere il ilce yoneticiligi yapmis kisilere il yonetim listesi yaptirmamak yapani aforoz etmekle tehtid etmeler bunlarin hepsini halk görüyor belediye reisininde hic bir sözünü yerine getirmedigini de görüyor…
    karabukte siyaset bitmistir dunyanin hic bir yerinde iktidar partisinin en basarisiz en cok belediye kaybeden yonetimi sanki cok buyuk basari gostermis gibi tek liste ile secim yapilip onure edilsin.. karabukte herkes rusvet aliyor secende secilende yazanda cizende herkes avantasinin cikarlarinin ugruna cocuklarinin torunlarinin gelecegini mahvediyor.

  11. Karabükspor Sevdalısı

    Sayın Ahmet abim, o bölgede sadece kent ormanı mı virane, kent ormanı diğerlerinin yanında masum kalır. Babalarımızın çocukluğunda sosyal patlamanın yaşandığı mühendisler kulubü, yazlık-kışlık sinema havuzlu bahçe. Buralarda ordan beter durumda. Ne yazık ki şehrin eminleri buralarla ilgili değil. Kendisi neyse kentin yaşayanını da aynı gören zihniyetin yönettiği şehir Karabük. Sahipsiz ve sahipsizlik içinde kendi haline bırakılan şehir Karabük. Hiçbir şehirde olmayan, beni temizle, benden faydalan, halkım benim kenarlarımda otursun vakit geçirsin diye haykıran Araç çayı, Soğanlı çayı ve birleşiminden meydana gelen Filyos Çayı’nın haykırışları hiçbir kimsenin umurunda değil, yazıklar olsun. Saygılarımla,

  12. ali

    Serdar Ensari karabük hastanesine gelmiyor ki karabükten ayrılsın.aylardı hocayı görmedik

  13. mahmut

    karabükte böyle bi hoca mı varmış ya hiç duymadık kronik kulak iltihabım var muayene için ankaraya mı gidecem anlamadım bu adam karabüktemi ankarada mı görevli

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Görele’de “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Görele ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin destansı mücadelesinin anlatıldığı “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Uğur Bilgi'nin yönettiği, eğitmenliğini ise Nur Tuba Bankoğlu'nun yaptığı oyunda Görele Anadolu Lisesi öğrencileri rol aldı.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu izleyen Belediye Başkan Vekili Hediye Dülger, öğrencilerin Çanakkale'de yaşanan destansı mücadelenin ruhunu salona en iyi şekilde yansıttıklarını söyledi.

Dülger, öğrencileri tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.