Her Telden (19 Ekim 2020)

Her Telden (19 Ekim 2020)

Yayın: 18.10.2020 19:35
Paylaş:
A+ A-

KARDEMİR YÖNETİM KURULU ÜYELERİ Sayın KAMİL GÜLEÇ ve Sayın H.ÇAĞRI GÜLEÇ’DEN SONRA,5 ESKİ KARDEMİR ÇALIŞANI DA YARGIYA..
Bir dönem KARDEMİR bünyesinde “BOMBA GİBİ..” patlayan ve geniş bir çevrenin “İBRAHİM TOZLU RAPORU..” olarak tanımladığı yazılı metin KARDEMİR Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın KAMİL GÜLEÇ ve Sayın H.ÇAĞRI GÜLEÇ tarafından 22.08.2019 tarihinde HUKUKA SUÇ DUYURUSU olarak intikal etmişti
GERÇİ O TARİHTEN BUGÜNE SOMUT BİR GELİŞME DUYULMADI.
Ancak,araya pandemi süreci falan girmişti.
Şimdi “İBRAHİM TOZLU RAPORU..” hakkında,5 eski KARDEMİR ÇALIŞANININ daha HUKUKA GİTTİKLERİ belirtiliyor ve bu isimlerde,anılan RAPOR içerisinde isimleri yazılan/anılan kişiler.
BUNDAN SONRASINA YARGI ORGANLARI BAKACAK.
“İBRAHİM TOZLU RAPORU..” olarak bilinen bu yazılı metinde “KARDEMİR HAKİM HİSSEDARLARI KONUMUNDA OLAN..” iki ailenin çok ciddi biçimde suçlanmasının/eleştirilmesinin yanı/sıra,30 civarında üst düzey çalışanın da,bazı Siyasi görüşlerin de suçlandığı biliniyor.
Geçtiğimiz gün,tesadüfen Avukat Sayın A.BAKİ ARSLAN ile karşılaştık “5 KİŞİ DAHA CUMHURİYET SAVCILIĞI’NA GEREKLİ BAŞVURULARI YAPTI VE ŞİMDİ GELİŞMELERİ BEKLİYORUZ..” anlamında bilgiler verdi.
“NELER GELİŞEBİLİR..” diye sorduk “ CEZA ve TAZMİNAT TALEBİ İLE HUKUKA GİDİLDİ.KARARI VERECEK OLAN YARGI,ŞU AN BİRŞEY SÖYLEMEK PEK MÜMKÜN DEĞİL ve KONU ÇOK/ÇOK ÖNEMLİ..” gibi bilgiler verdi.
KARABÜK,ÇIKACAK SONUÇLARI,MERAKLA BEKLİYOR..

“İBRAHİM TOZLU RAPORU..” İLE BİRLİKTE,KISA SÜRE KARDEMİR’DE GÖREV YAPAN VE BİR BAYAN ARKADAŞINI KUCAĞINDA SUDAN GEÇİREN..
Bir dönem KARDEMİR ve KARABÜK’TE bomba gibi patlayan ve Kamuoyu tarafından adına “İBRAHİM TOZLU RAPORU..” denilen,yazılı metin hakkında Sayın KAMİL GÜLEÇ ve Sayın H.ÇAĞRI GÜLEÇ 22 Ağustos 2019 tarihinde Cumhuriyet Savcılığı’na SUÇ DUYURUSUNDA bulunmuşlardı.
HENÜZ HERHANGİ BİR GELİŞME DUYULMADI/OLMADI..
Bu defa da,raporda isimleri olan ve bir biçimde KARDEMİR ile bağları kalmamış 5 eski ÜST DÜZEY KARDEMİR Çalışanı da,bu rapor hakkında HUKUK YOLUNA gitmişler..
Ancak,bu 5 isim “İBRAHİM TOZLU RAPORU..” hakkında Hukuka giderlerken,olaya bir isim daha eklemişler sanıyoruz ve bu isim ÇOK KISA SÜRE İÇİN KARDEMİR’DE çalışmış/görev yapmış bir kişi.
Kamuoyu’na,Bir Belediye de çalışırken,kucağında bir bayan arkadaşını sudan geçirirken YAYGIN GAZETE/GAZETELERDE Resimleri yayınlanan ve Karabük’te duyulunca kısa süre içerisinde KARDEMİR’DEN ayrılan bir isim/kişi..
O Dönem, KARDEMİR’E Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ÖMER FARUK ÖZ tarafından getirildiğine ilişkin,Resmi olmayan birçok bilgi çıkmıştı Karabük’te..
“İBRAHİM TOZLU RAPORU..” hakkında YARGI YOLUNA giden 5 eski KARDEMİR ÜST DÜZEY Çalışanı,bu ismi de suç duyurularına dahil etmişler.
BU RAPOR ÇOK ENTERESAN GELİŞMELERE SAHNE OLACAK GİBİ.

HAYDAA.!! SOĞUKSU MAHALLESİ’NDE Kİ,BOŞ DURAN/TUTULAN 11 KATLI BİNAYA “BİRDE GÜVENLİK GÖREVLESİ VERİLMİŞ.” İYİ,AMA,YETMEZ
HAYDAAA..!! Soğuksu Mahallesi’nde boş duran,boş tutulan ve yeni yapılan 11 KATLI DEVASA BİNAYA bir Güvenlik Görevlisi verilmiş ve binanın güvenliğini tesis edecek o görevli.
BİR GÜVENLİK GÖREVLİSİ,KESİNLİKLE YETMEZ..!
O Güvenlik Görevlisinin MAAŞ başta olmak üzere ÖZLÜK HAKLARINI yapacak bir MUHASEBE SİSTEMİ mutlaka oluşturulmalı,O Güvenlik Görevlisinin görevini izleyecek bir BİRİM mutlaka kurulmalı.
BUNLARIN BAŞINA BİR MÜDÜR ATAMASI DA YAPILMALI.
Bütün bu işlerin çekip/çevrilmesi,mevcut kadro ile yapılamayabilir ve mutlaka YENİ KADRO AÇILMALI,kadro genişleyince TEMİZLİĞİ,YENİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ Kadroları ihdas edilmeli..
BOŞ BİNAYA BÖYLE BİR KADROLAŞMA İYİ OLMAZ MI..?
Neyse,işin fantezi tarafını bir kenara bırakalım da,gerçek yönüne bakalım ,soralım bakalım “BU BİNA NEDEN YAPILDI,BU ÜLKENİN PARASINA ,KAYNAKLARINA YAZIK DEĞİL Mİ..?”
Madem böyle bir bina yapıldı/yaptırıldı hiç değilse İŞE YARATIN ..!!

AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLLERİ Sayın CUMHUR ÜNAL,Sayın NİYAZİ GÜNEŞ VE KARABÜK “HÜKÜMET KONAĞI NOKTASINDA GELİŞME..”
Hatırlayanlar vardır,Vali Sayın KEMAL ÇEBER döneminde “KARABÜK HÜKÜMET KONAĞI YAPIMI..” için bir proje ihalesi yapılmıştı,o ihale sonucu PROJELER YAPILDI/ÇIKTI ve rafa kaldırıldı.
Şimdi AK Parti Karabük Milletvekilleri Sayın CUMHUR ÜNAL ile Sayın NİYAZİ GÜNEŞ,bu işi ilgili yerlerde,Bakanlıklarda izlemeye almışlar ve bu nokta da Kamuoyu’na olumlu bilgiler yansıyor.
YENİŞEHİR BÖLGESİNDE bulunan ve eski tarihlerde ATATÜRK ANITI olarak kullanılan,şu an için bir dizi uygunsu işlerle anılan,çok geniş bir alan var ve HÜKÜMET KONAĞI o alanın BİR BÖLÜMÜNE YAPILACAK,yani tamamına değil.
Hazırlanan proje buna yönelik çizildi ve raflarda duruyor.
KARABÜK VALİLİĞİ tarafından,bugün kullanılan HÜKÜMET KONAĞI,ne yazık ki bu iş için hiç mi hiç uygun değil ve yeni HÜKÜMET KONAĞI’NIN mutlaka ve kısa süre içerisinde yapılmasında sonsuz yarar var.
BU KONU HAKKINDA BELİRLİ BİR GELİŞME OLACAK GİBİ..

ESKİDEN, ATATÜRK ANITI OLARAK KULLANILAN ALANA, “YENİ BİR HÜKÜMET KONAĞI YAPILIRSA..” KARABÜK MERKEZİ HAREKET KAZANIR..
AK Parti Karabük Milletvekilleri Sayın CUMHUR ÜNAL ve Sayın NİYAZİ GÜNEŞ,İlgili Bakanlık nezdinde temaslar kurarak “KARABÜK HÜKÜMET KONAĞI YAPILMASI..” konusuna işlerlik kazandırmışlar sanıyoruz.
KEŞKE BİR AN ÖNCE YAPILSA ve KARABÜK VALİLİĞİ,birçok İlgili Müdürlük “BUGÜN Kİ,O KULLANIŞSIZ,YETERSİZ BİNADAN KURTULSALAR..” o bina kışın ISINMIYOR,yazın SOĞUTULAMIYOR,tabanından da su çıktığını ileri sürenler var.
Adeta,”KUŞ UÇMAZ/KERVAN GEÇMEZ DE..” bir yerde.
Eğer,geçmiş yıllarda ATATÜRK ANITI olarak kullanılan o alana HÜKÜMET KONAĞI YAPILIRSA,orada çalışmak zorunda kalanlar ızdıraptan kurtulurlar,Karabük Merkezi hareketlilik kazanır,insanlar sıkıntıdan kurtulurlar,ayrıca,müthiş bir tasarruf olur..
HÜKÜMET KONAĞI YAPIMI, DİLERİZ,SÜRATLE GERÇEKLEŞİR.

OCAK 2021 TARİHİNDEN İTİBAREN,ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI ÇOK CİDDİ BİR SÖZLEŞME SÜRECİNE GİRECEK VE KARDEMİR İLE İSDEMİR KONUSU..
1 Ocak 2021 tarihinden itibaren ÖZÇELİK-İŞ Sendikası çok önemli bir TOPLU İŞ SÖZLEŞME sürecine girecek,olayın tam bu noktasında,sıkıntı KARDEMİR ile İSDEMİR Sözleşmelerinin aynı tarihe gelmesinde yaşanacak gibi.
NEDEN,BÖYLE OLACAK DERSENİZ,ANLATMAYA ÇALIŞALIM.
Geçmiş yıllarda tek haneli yıllarda KARDEMİR Sözleşmesi yapılırdı,çift haneli yıllarda İSDEMİR Sözleşmesi gerçekleştirilirdi ve İŞÇİ TABANI o bir yıl içerisinde KARDEMİR ne almış,İSDEMİR ne almış olayının üzerinde pek durmazdı,hatta hiç durmazdı.
KARDEMİR ve İSDEMİR hemen/hemen aynı üretimi yapıyorlar.
Hatta KARDEMİR ürün çeşidi noktasında,İSDEMİR’DEN katma değeri daha yüksek ürünler üretiyor, ancak, KARDEMİR 2020 Yılını pek iyi Bilanço ile geçiremedi,2020 ilk yarısını zarar ile kapattı, İSDEMİR ise kar ediyor.
BU DURUM ELBET SÖZLEŞMELERDE ALINACAK/VERİLECEK RAKAMLARA YANSIR ve ÖZÇELİK-İŞ Sendikası ne kadar iyi niyetli hareket ederse /etsin alınacak/verilecek ücret zammı,işçi tabanında bir tartışmaya yol açar.
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİLMENCİ, Genel Başkan Yardımcıları,ilgili Şube Başkan ve Yöneticileri “HER İŞYERİNİN KENDİ KOŞULLARINI BİLİR VE BUNA GÖRE BİR TUTUM ALIR..” bu Sendikal olgunluğa/bilince sahip,sorumlulukları bilen Cemiyet insanları..
O nokta da hiçbir kuşku yok.
Ancak,aynı üretimi yapanların bir ZARAR ediyor,öteki PARA KAZANIYOR..
Tabanda ki işçi “BENİM NE GÜNAHIM VAR..” diye düşünebilir elbet.

ZATEN “GELENDEN 3,GTTİĞİNDEN 4-5 GOL YİYEN..” VE HENÜZ PUAN ALAMAYAN KARABÜKSPOR’UN BİR DE 3 PUANI SİLİNMİŞ,MUTLU OLUN.
HİKMET FERİDUN TANKUT’UN Başkanlığa getirilmesine “İLGİLİ İNSANLAR NEZDİNDE..” karşı çıktık,yapmayın/etmeyin dedik ve bunları söylerken MADDİ ANLAMDA OĞLAN ALDI OYUNA,ÇOBAN ALDI KOYUNA GİTTİ gibi düşünmedik,aklımızdan hiç geçmedi.
2010 YILI SENDİKAL MÜCADELENİN YARALARI KAPANIYORDU..
O yaraları yeniden açmayalım düşüncesinden yola çıkarak, FERİDUN TANKUT’U yeniden Kulüp Başkanı yapmayın diye,kaç etkili ve yetkili insana ricacı olmaya gayret ettik,olmadı Başkanlığa geldi.
Sonra da KARABÜKSPOR O Yönetimce BATTI/BATIRILDI..
NELER ANLATIYORLAR YARABBİ, bir Yönetim maddi anlamda bu kadar nasıl pervasız olabilir Yarabbi,hele Kulüp Çalışanları neler anlatıyorlar Yarabbi.
Şimdi konu YARGIYA İNTİKAL ETMİŞ durumda..
Sanmayın ki YALNIZCA BU YARGI SÜRECİ İLE Karabük ilgileniyor,Karabük insanı izliyor,TÜRKİYE İZLİYOR,ADALET BAKANLIĞI’NIN izlemesi altında ve bu arada da HİÇ PUANI olmayan KARABÜKSPOR’UN 3 puanı silinmiş..
GELENDEN 3,GİTTİĞİNDEN 4-5 YİYEN KARABÜKSPOR ne hale düştü.
Bu hale düşürenler bunun hesabını verip,bedel ödeyecekler mi..?

KARDEMİR,KARABÜKSPOR’A YILLIK 8 MİLYON LİRA ÜZERİNDEN VERDİĞİ “ 4 YILLIK TEMİNATIN SON TAKSİDİNİ 2021 TARİHİNDE ÖDEYECEK..”
HİKMET FERİDUN TANKUT’UN Başkanlığı döneminde,ŞU AN ŞÜPHELİ OLARAK EVİNDE GÖZETİM ALTINDA TUTULAN,Kulüp CEO’SU durumunda ki, HAKAN AYVAZ imzası ile KARDEMİR’E bir başvuru yapıyor.
KARABÜKSPOR’A MADDİ DESTEK TALEP EDİLİYOR..
KARDEMİR Yönetim Kurulu kararı ile “YILLIK 8 MİLYON LİRA ÜZERİNDEN,4 YILLIK ÖDEME YAPMA TEMİNATI VERİYOR..” ve bu teminatı KARABÜKSPOR bir finans şirketine kırdırarak,karşılığında PEŞİN PARA alıyor..
KULÜP CEO’SU HAKAN AYVAZ,nasıl bir durumu varsa, ŞUAN EVİNDE ŞÜPHELİ OLARAK Yargı tarafından GÖZETİM ALTINDA tutuluyor ve imzalı talebi ile verilen, yıllık 8 milyon lira teminatın, kalan son 8 milyon lirasını KARDEMİR 2021 Tarihinde ödeyecek..
Yaşananlar GÖREVİ KÖTÜYE kullanma mı, EVRAK ÜZERİNDE TAHRİFAT MI,bir yerlere örtülü para aktarımı mı,Yönetim zafiyeti mi,YÜCE YARGI BUNU EN İNCE BİÇİMDE araştırıp bir karara varacak elbet.
Olay o kadar büyük ve ciddi ki..
TÜRK FUTBOLUNUN KADERİNİ BİLE ETKİLEYECEK DÜZEYDE..
Son taksiti 2021 yılında ödeyecek KARDEMİR..

YERLİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ HENÜZ KARABÜK’E GELMEYİNCE,KOYU RENKLİ VE YURT DIŞINDAN GELEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ..
Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN,”AKADEMİK YIL AÇILIŞ TÖRENLERİNDE..” bir konuşma yaparak Ülkemiz Üniversitelerine gelen YURT DIŞI Öğrencilerinin sayısının 200 bini geçtiğine değinmiş.
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ BUNUN EN BELİRGİN ÖRNEĞİ.
Özellikle pandemi sürecinde yüz/yüze eğitimin yapılmadığı KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NDE Yerli Öğrenciler,henüz Karabük’e gelmediler,o nedenle KOYU RENKLİ ve YABANCI KÖKENLİ Öğrenciler dikkat çekiyor.
Hemen her yerde bu öğrencileri görmek mümkün..
Genellikle AFRİKA ve GÜNEY AFRİKA ÜLKELERİNDEN gelen bu öğrenciler, KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NDE okuyorlar,Yerli Öğrenciler olmayınca da dikkati çekecek ölçü de fazla görünüyorlar.
BİR İDDİAYA GÖRE,bu Öğrenciler Orta ve Üst düzey gelir sahibi ailelerin YERLİ ÖĞRENCİLERİNİN, KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’Nİ tercih etmelerine olumsuz etki yapıyormuş.
Çok sayıda koyu renkli ve çokta sempatik kızlı/erkekli yabancı öğrenci var.
Karabük’ün her yerinde bunları görmek mümkün.

11 kişi görüş bildirdi

  1. Karabük Bizim

    Mevcut kulüpden ümit kestiyse Karabük ümüzün ileri gelenleri, çare Şehrimizin Belediye Başkanı Sayın Rafet Vergili nin himayelerinde desteklenip kurulacak Karabük Belediyespor dur.

  2. Cüretkar Fırıldak Oğlan

    Daha bu kayısı tüccarının ve gediklisinin çevirdiği ne dolaplar çıkacak ortaya izleyelim görelim. Haberde kastedilen a.ş yi şirkete neden sokusturdugu, abrahamın kimden yüz bulup bu kadar azittigi, dokunulmazlığı ve tazminat alarak gidebilmesinin arkasında kim olduğu daha net anlaşılıyor. Alt çene finansçıyada, şirketin parasını koruyacağı yerde kimin talimatıyla tazminat verdiği sorulur sanırım.

  3. Kardemirli

    İbrahim Tozlu, geçen hafta Kardemir e gelip genel müdür ile uzun bir görüşme yapmış. İbrahim Tozlunun tam da bu meşhur rapor gündemde iken Kardemir e neden geldiği, genel müdür ile ne görüştüğü çok önemli. Kardemir de tuaf şeyler oluyor. İyi takip etmek lazım. Mesela SPK 4 bağımsızı, ben belirleyecem anlamında bir yazı yazmış Kardemir e. İncik boncuk her şeyi açıklayan Kardemir bu yazıyı sır gibi saklıyor deniliyor. Ahmet abi senin istihbaratın kuvvetlidir. Şu yazıyı bi araştır. Spk bagımsızları belirleme süresini 1,ay uzatmış. Bunun anlamı, bu bağımsızlar yukarısı tarafından belirlenecek demek. Yukarı derken de en yukarılar tabiki.

  4. önemli degil

    sayin golbek kardemir ile isdemir hemen hemen ayni uretim yapiyor demissiniz. keske bu konuyu tekrar bir araştırıp ona gore yorumlasaydınız. bir kere isdemir sivi celik üretiminde en buyuk tesis. kardemirin 2 kati uretim yapiyor. kardemir ürettiği rayı tekerleği satacak yabanci pazarlar ararken, isdemir kardemirin toplam uretimi kadar yassı mamul üretiyor ve aynı erdemir gibi yok satıyor. ayni sendika örgütlü olsa bile 2 tesis bundan 10 yil once kiyaslanabilirdi. bugun degil. kardemir yatırımlar icin zamaninda aldigi dolar uzerinden kredileri odeyecem diye ugrasirken isdemirin arkasinda mali yapısı bugun hic bir şirkette bulunmayan bir oyak var. kıyaslama yapilamaz bile.
    Birde şehrimizin vekilleri hukumet konağından once bir devlet hastanesi yaptirmak icin uğraşsınlar. 65 yas ustu hastalar saat 10.00 ile 16.00 arasına sıkışmış durumda. yer yok yer. alo 182 yi bir arasinlarda gorsunler. bu insanlar nereden saglik hizmeti alacaklar. 15 gunluk sureler dolu. sonrasi bilinmiyor bile. bu yastaki insanlarin rahatsızlıkları 15 gun nasil bekletilir. vekilliklerinin geregini yapsinlar. soz laf degil icraat bekliyoruz.

  5. Faruk

    Ahmet bey Kardemirle ilgili yazınızı okudum dehşete düştüm, benim görüşüm Kardemir de yönetimsel çok ciddi sıkıntılar var adamlar artık kendi içinde anlaşamaz duruma gelmişler, artık bu ayyuka çıktığı için yeni patron söylemi ortaya atıldı,bu tarz şeyler durduk yere ortaya çıkmaz, inşallah denildiği gibi Tosyalı gelir şu fabrikada güzel yönetilir

  6. önemli degil

    karabuk universitesi icin bir yorum yapmak isterim. kac senedir farkli kaynakladan, farkli acilardan yapilan degerlendirmelerde dereceye girdi diye haber yapilip pofpoflanmisti. en son dunyada en iyi egitimi veren universitelerin degerlendirilmesinde 800-1000 siralamasina 13 adet turk üniversitesi girebilmis. ne hikmetse burada karabuk universitesi yok. sasirdikmi hayir. basari insanlarin bakis acisina gore değişir. derslerin egitmen eksikliginden bos gectigi, konusunda egitmen olmayan bolumler acildiginda sirf sadece bizde var diyerek yeni bolumler acarsaniz sonuc bu olur.

  7. Şaştım kaldım

    Düşünün bir. Safranbolu sanayisinde yangın çıkiyor Safranbolu belediyesi itfaiye müdürü Karabükten gelen itfaiye ekibine yangına müdahalesini engellemeye çalışıyor. Ve bu olay Karabük medyasına haber oluyor. Sayın başkan Elif hanım bu itfaiye müdürüne ne yapması gerekiyor. Safranbolu belediyesinde liyakatli personel yok ise Karabük belediyesinde belediyeciliği bilen çok personel var.

  8. ali tel

    Sayın Gölbek;Anıt meydanından ne istiyorsunuz.Karabükte başka yer yokta Karabük için hem sembol olmuş, hem de yeşil bir alan olan anıt meydanının betonlaşmasına Karabük kamuoyu karşıdır eminim.sonra şuan da Valilik olarak kullanılan binadan şikayetçi olan olduğunu sanmıyorum.Valilik binasını oraya yaptırıp merkez ne hareketi kazanacak,olduğu kadar hareketli zaten.Aksine farklı mahallerin gelişmesine katkıda bulunacak faaliyetler yapmak lazım.O bina yapılalı galiba 15 yıl oldu ,emin değilim.ve yapılırken altından su çıktığı görülmemişmi.madem su çıkıyordu neden belediye binası olarak yapılınca teslim alındı,hadi alındı,sonrasında üniversiteye verildi tıp fakültesi olsun diye.Niye üniversite sorunlu binayı aldı ve içine dünya kadar masraf yaptı,sonra neden ben bu binayı kullanmayacağım deyip belediyeye geri verdi ve neden valilik bu sorunlu olduğu iddia edilen binayı aldı ve bir sürü masrafta onlar yaptı.üç ayrı kurum,üç ayrı parasal işlemler.siz bunları sorgulayın.

  9. Sendemi gidenlerdensin

    Ali tel üstadım Yenişehir Atatürk anıtı olarak bilinen yer akşamların ne işler için kullanılıyor biliyormusun.Yoksa sendemi oralara gidiyorsun hele yaz mevsiminde açıkhava temiz hava iç birayı neler neler oluyor orda Atatürke yakışın işler deyil olanlar.İşi ucuzdah yeşil hamasetiyle almayın oralarda dönünleri bilmedende yazı yazmayın allaşkına ya.

  10. Karabük sevdası

    Karabükspor kan ağliyor Sayın Gölbekbharic kimse umursamiyor. Kulüp kapatılıp yenibbir baslangiç olmalı. Başkan da Sayın Gölbek olmalı.

  11. ali tel

    Sende mi gidenlerdensin diyen arkadaş. Ben gitmediğim için dediklerinizi bilmiyorum. Ancak siz bildiğinize göre sizin de buralara bu işler için takıldığınız ortada. Ben hamaset yapmıyorum. Oranın yeşil alan olarak kalmasını söylüyorum. Dediğiniz şekilde olaylar varsa devletin polisi bekçisi var. Onlar gerekeni yapar. Her içki içiliyor denilen yere bina mı yapılacak. Şuan kullanılan binaya her giren kurum neden bu kadar masraf yapıyor siz onu sorgulayın önce. Oraya harcanan paralar sizin, bizim hepimizin cebinden çıkıyor. Madem dibinden su çıktığı iddia ediliyor, geriye dönük soruşturma açsınlar, böyle bir binanın neden teslimini almışlar, bundan sonra kullananalar neden teslimini almışlar.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Boyabat’ta iki engelliye müftülükçe engelli aracı alındı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SİNOP (AA) – Sinop'un Boyabat ilçesinde müftülükçe iki engelliye akülü engelli aracı temin edildi.

İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Bünyamin Çalışkan, gazetecilere, geride kalan ramazan ayında iki engellinin kendilerinden engelli aracı talep ettiğini söyledi.

Talepleri yerine getirmek için gerekli görüşmeleri yaparak vatandaşların isteklerinin yerine getirildiği vurgulayan Çalışkan, “Ramazan ayı sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımı dağıtırken, bu iki vatandaşımızın akülü engelli aracı talebiyle karşılaştık. Bunun için de hayırsever vatandaşlarımızın bağışları ile iki akülü araç temin ettik. Kendilerine geçmiş olsun diyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Çalışkan, akülü araçları müftülük binasında engellilere teslim etti.