Her Telden (19 Kasım 2020)

Her Telden (19 Kasım 2020)

Yayın: 18.11.2020 22:19
Paylaş:
A+ A-

GEÇTİĞİMİZ GÜN,AK PARTİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ BİRKAÇ ARKADAŞ İLE GÖRÜŞTÜK, ”İTELENİP/KAKILMAKTAN,HAKARETE UĞRAMAKTAN..”
Geçtiğimiz gün AK Parti BELEDİYE Meclis Üyesi birkaç Kardeşimiz,Dostumuzla görüştük,bir Kardeşimizde telefonla aradı ve hepsinin de ortak mesajı üç aşağı/beş yukarı aynı oldu.
Özeti “İTELENİP/KAKILMAKTAN,HAKARETE UĞRAMAKTAN BIKTIP..” şeklinde tecelli ediyor söylediklerini ve “ELEŞTİRİYE,KARŞI ÇIKMAYA veya MUHALEFET TAHAMMÜLLÜ OLMAK GEREK..” yolunda ortak bir görüşleri var.
Bir Kardeşimiz “ABİ ÇOK DAHA SERT ve EYLEMCİ BİR MUHALEFETE DÖNEBİLİRİZ.BİZİ ENGELLEYEN İL BAŞKANI Sayın İSMAİL ALTINÖZ..” gibi bir yaklaşım getirdi..
Gerçekten de öyle,AK Parti İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ ,yabancı Ülke Siyasetçilerinin çok kullandığı bir deyimle “SAKİN GÜÇ..” kavga etmeden Siyaset yapıyor ve hakkını teslim etmek gerek iyi de yapıyor..
KAVGA SİYASETTE GEÇERLİ BİR KAVRAM DEĞİL GERÇİ..
Kavga edenler Siyasette hep kayıp etmeye oynarlar ve Sayın İSMAİL ALTINÖZ bunu biliyor “DİKLENMEDEN,DİK DURUYOR..”,AK Parti Belediye Meclis Üyesi O Kardeşimizde bunları söyleyerek “İL BAŞKANIMIZ BİZİM DAHA SERTLEŞMEMİZİ ENGELLİYOR..” falan dedi.
Hatta bir Kardeşimiz “2 ARALIK TOPLANTISINA MUTLAKA GEL..” dedi.
Bizde inşallah falan diyerek karşılık verdik.

AK PARTİ İL BAŞKANI Sayın İSMAİL ALTINÖZ “BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ARKADAŞLARIMIZ, ESKİDEN DE OLDUĞU GİBİ,RİYASETTEN GELENLERE..”
Hatırlayanlar vardır,AK Parti Belediye Meclis Üyelerinden bazı Kardeşler “ÖNCE ENCÜMEN ÜYELİKLERİNDEN,DAHA SONRA DA BELEDİYE MECLİSİNDEN ÇEKİLEBİLİRİZ..” gibi yaklaşımlar getirdi,bizde bunları Okurlarımız ile paylaştık.
AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ,AK Partili bazı Belediye Meclis Üyelerinin bu görüşüne karşı çıkarak “BÖYLE BİRŞEYE İZİN VEREMEYİZ..” anlamında açıklamalar yaptı.
BİZ,BU AÇIKLAMALARI DA OKURLARIMIZLA PAYLAŞTIK.
AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ,bunu söylerken “BİZİM ARKADAŞLARIMIZ RİYASETTEN GELEN ÖNERİLERİ ,ŞİMDİYE KADAR OLDUĞU GİBİ,BUNDAN SONRA DA KABUL EDERLER..” dedi.
Daha sonra da “ELBET,RİYASETTEN GELEN ÖNERİLERİN İÇİNİ DOLDURMAK,DAHA ZENGİNLEŞTİRMEK,KATKI YAPMAK BAĞLAMINDA GÖRÜŞLER SUNACAKLARDIR.ANCAK,SONUÇTA,ŞİMDİYE KADAR OLDUĞU GİBİ, UYUMLU BİR ÇALIŞMA ORTAMI SÜRDÜRÜLECEKTİR..” anlamında bilgiler verdi.
Sayın İSMAİL ALTINÖZ,kavgadan,didişmeden,nizadan yana değil..
Karabük’e EN İYİ HİZMETİN VERİLMESİNDE yana olduğunu anlatıyor..

KARABÜK’TE “SPOR OLMAYINCA,SANAT OLMAYINCA,KÜLTÜREL ÇALIŞMA OLMAYINCA..” EKONOMİK SIKINTILARDA BİNİNCE GERGİNLİK…
Geçtiğimiz akşam AK Parti İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ ile Kuyumcu Sevgili ALİ ERORHAN’IN işyerinde,karşılaştık,uzunca bir süre sohbet ettik ve daha sonra Cadde de sohbet ederek yürüyüş yaptık.
KARABÜK’TE CİDDİ BİR GERGİNLİK VAR,BİZ O KONUYU AÇTIK.
Sayın İSMAİL ALTINÖZ hiç sözümüzü kesmeden dinledi ve “KARABÜK’TE SPOR YOK..” dedik,geçmiş yıllarda KARABÜKSPOR’UN maçları olurdu ve başta PROTOKOL MENSUPLARI binlerce insan gelir,en azından bir/birleri ile görüşür,selamlaşır,sohbet ederlerdi.
Pazar günü maç yapılır,Pazartesi,Salı,Çarşamba günleri insanlar o maçı değerlendirir,şöyle oynansaydı/böyle oynansaydı olayını tartışır,daha sonra da,Perşembe,Cuma,Cumartesi günleri Pazar günü oynanacak maçı konuşurdu insanlar.
TOPLUMSAL BİR DEŞARJ SAĞLANIRDI.
Hani bazı SOL KESİM SİYASET bunu eleştirir ve “FUTBOLLA KURULAN DİKTATÖR SİSTEMLERDEN..” söz ederler ya,bizim üzerinde durduğumuz o değildi elbet.
KARABÜK’TE SANAT ÇALIŞMALARI DA YOK.
KÜLTÜREL ÇALIŞMA DA YOK..
Peki bu durum da ÖZELLİKLE GENÇ NÜFUS ne yapacak,nasıl toplumsal bir tavır içine girecek,enerjisini nasıl atacak,Sayın İSMAİL ALTINÖZ ile bunları konuşarak,bu konuları sohbet ederek hayli yürüdük.
Ne kimseyi çekiştirdik,ne kimsenin dedikodusunu yaptık..!!
Çok yararlı,verimli,içerikli bir sohbetimiz oldu..

CHP GENEL BAŞKANI Sayın KEMAL KILIÇDAROĞLU,BUGÜN GELİYOR VE ÖNCE SAFRANBOLU, DAHA SONRA KARABÜK İL ÖRGÜTÜ ZİYARETİ..
CHP Genel Başkanı Sayın KEMAL KILIÇDAROĞLU bugün geliyor ve Sayın KILIÇDAROĞLU Safranbolu Belediyesi’ni ziyaret edecek, daha sonra LEYLA DİZDAR Salonunda bir toplantıya katılacak.
CHP Milletvekili Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY’UN ağırlığı ile tespit edilen 200 civarında bir topluluk ile BÖLGENİN SORUNLARI üzerinde sohbet edecek,görüşler alacak,görüşlerini açıklayacak..
Bu toplantı saat 14.00 de başlayacak.
ONDAN SONRASI HAYLİ İLGİNÇ, neden derseniz CHP Karabük İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR’IN yaptırdığı koronavirüs testleri pozitif çıktı ve şuan itibarı ile evinde karantina da.
İL ve İLÇE ÖRGÜTLERİ DE,en azından bizim bildiğimiz,KAPALI..
O ZİYARET NASIL OLACAK VEYA İPTAL Mİ EDİLECEK..?

KARDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANI Sayın ALPARSLAN BAYRAKTAR’IN,KARABÜK VALİSİNİ ZİYARETİNDE ÇEKİLEN O RESİM,İÇİMİZİ ACITTI..!!
KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ALPARSLAN BAYRAKTAR,Geçtiğimiz günlerde bir dizi protokol ziyaretlerinde bulundu ve özellikle Vali Sayın FUAT GÜREL’İ ziyareti sırasında çekilen,basına servis edilen RESİM GERÇEKTEN İÇİMİZİ ACITTI..
KARABÜKSPOR ATKILARININ ÖNÜNDE ÇEKİLMİŞTİ RESİM..
Hani o kimsenin ilgilenmediği,hani o kötü kaderine terk edilmiş KARABÜKSPOR var ya,işte O TAKIMA RUH VEREN MAVİ ATEŞ yazıları okunuyordu çekilen BASINA SERVİS EDİLEN RESİMDE..
Kimsenin ilgilenmediği,ancak,önünde resim çekilmeye yarayan MAVİ ATEŞ, DUMANLI KENTİN ÇOCUKLARI atkıları, kalan bu durum gerçekten içimizi acıttı..
BUNU GÖREN,AYNI DUYGULARI PAYLAŞAN ÇOK İNSANLA DERTLEŞTİK..!!

CHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ,UZMAN HEKİM Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY “ESKİ İNSANLAR KIRAN GİRDİ DERLERDİ,SANKİ BÖYLE BİR DURUM..”
Dün CHP Karabük Milletvekili UZMAN HEKİM Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY ile bir telefon görüşmemiz oldu,Sayın KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN ziyaretini sorduk kendisine.
HENÜZ BELLİ OLMADIĞINI ANLATTI. ÖĞLEN SONU BELLİ OLACAK dedi.
Bu arada Milletvekili Sayın AKSOY “HANİ ESKİ İNSANLAR,KIRAN GİRDİ,KÖKÜNE KIRAN GİRDİ GİBİ LAFLAR EDERLERDİ YA..” diyerek,bu covid-19 sürecine dikkat çekti ve “SANKİ İNSANLIK BİR KIRAN TEHLİKESİ ALTINDA..” dedi.
Daha sonra da “Sayın GENEL BAŞKANIN ZİYARET PROGRAMI DA,SON YAŞANAN GELİŞMELERE GÖRE,YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLEBİLİR..” gibi bilgiler verdi.
Biliyorsunuz CHP İL BAŞKANI pozitif çıktığı için karantina da..
Yeni bir dizi tedbirler alındı..
Ziyaretin yapılması ihtimali hayli güçlü de,CHP Genel Başkanı’nın programında bazı kısaltmalar,daraltmalar gerçekleşecek gibi bir hava sezinledik biz,her neyse bugün belli olur gelişmeler..
CHP Milletvekili Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY diğer başka konularda da bilgiler verdi,görüşlerini açıkladı ve ilerleyen günlerde bunlardan da söz ederiz elbet.
Şu an GENEL BAŞKAN ziyareti gündem de..

MHP KARABÜK İL KONGRESİ,BU PAZAR GÜNÜ YAPILACAK VE TEK İL BAŞKAN ADAYI UZMAN HEKİM Sayın ADEM KAR,SEÇİME GİRİYOR..
MHP Karabük İl Kongresi,bu Pazar günü yapılıyor ve MHP Genel Merkez kararı ile SEÇİM TEK ADAYI olarak gerçekleştirilecek ve tek İl Başkan Adayı Uzman Hekim Sayın ADEM KAR..
Sayın ADEM KAR, TEK ADAY OLARAK SEÇİME GİRİYOR..
MHP İl Başkanlığı için,birkaç isim daha Genel Merkez bağlamında,nabız yokladılar galiba ve Genel Merkez TEK ADAYLI KONGRE kararındı ısrar edince,kimse Aday olmadı ve Sayın ADEM KAR görevine devam edecek.
MHP KULİSLERİNİ İZLEMEYE GAYRET EDİYORUZ.
Özellikle,kendilerine ÜLKÜCÜ KESİM adı verilen ve ESKİDEN BU YANA MHP’DEN sapmamış ciddi bir grup hayli tepkili ve çok ilginç,çok dikkat çekici,BU TEPKİLERİ KESİNLİKLE Sayın ADEM KAR’A yönelik değil.
İL BAŞKAN ADAYI Sayın ADEM KAR,tepkilerin adresi başka..
Gerçekten dikkati çeken bir durum.
Görebildiğimiz kadarı ile MHP İçerisinde çok geniş bir küskün grup var ve işin ilginç yanı bu küskünlerin tepkisi,kesin ve kesin Sayın ADEM KAR üzerine değil,adres başka..
Özetlersek şayet MHP İL KONGRESİ bu Pazar günü..
Tek İL BAŞKAN ADAYI Sayın ADEM KAR ve tek liste seçime giriyor.

KARABÜKSPOR ESKİ BAŞKANLARINDAN Sayın MEHMET AYTEKİN,KARABÜKSPOR’DA NELER OLUYOR DİYEREK WHATSAP MESAJI YOLLAMIŞ
KARABÜKSPOR eski Kulüp Başkanlarından Sayın MEHMET AYTEKİN bir mesaj göndermiş ve KARABÜKSPOR elinde ki bazı malzemeleri Komşu İl takımı BOLUSPOR’A kiraya vermiş.
BÖYLE BİRŞEYİ İLK KEZ DUYUYORUZ.
Bir futbol kulübü elinde ki FUTBOL MALZEMELERİNİ bir başka Kulübe nasıl kiraya verir,anlamak hayli zor,en azından sahaya bir futbol takımın çıkıyor ve sana lazım değil mi bu malzemeler diye düşünmek mümkün.
SONRA OLAYIN PARASAL BOYUTU DA VAR.
Sayın MEHMET AYTEKİ zaman/zaman KARABÜKSPOR ile ilgili öyle şeyler paylaşıyor ki,bu bilgileri nereden alır,bu tür bilgiler kimlere gider ve bu bilgilerin muhatabı olanlar “KARDEŞİM BUNLAR YALAN/YANLIŞ BİLGİLER..” diyerek neden tepki göstermezler.
HAYDİ HEPSİ BİR KENARA..
Resmi birimler, DERNEKLER ile resmi birimlerde mi görmez bunları.
Hayret etmemek mümkün değil.
KARABÜKSPOR nasıl bu hallere düştü yarabbi..?

SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANI MİMAR Sayın ELİF KÖSE,GERÇEKTEN ÇOK/ÇOK GÜZEL İŞLERE İMZA ATIYOR VE “SAĞLIKLI YAŞAM..” OLAYI
Daha önce de birkaç kez yazdık, Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Sayın ELİF KÖSE,kimse ile didişmeden,kimse ila kavga ortamına girmeden o kadar güzel işler üretiyor ki,alkışlamamak mümkün değil.
Şimdi de “SAĞLIKLI YAŞAM..” olayına girmiş.
Safranbolu’da bulunan SPOR TESİSLERİNİ covid-19 önlemlerine ağırlık vererek ve gruplar halinde insanların hizmetine sunuyor ve bu manada spor hocaları ile, diyetisyenlerle insanların yararı için projeler üretiyor.
NE KADAR GÜZEL DEĞİL Mİ..?
Sayın ELİF KÖSE Safranbolu Belediyesi’nin Bütçesi,maddi imkanları ölçüsünde yatırım hizmetleri yaparken,öte yandan da sürekli vatandaş ile beraber,vatandaşın içerisinde..
Dün Safranbolu sakinlerinden birisi ile konuşuyorduk ve O Kardeş,bizim bildiğimiz AK Parti sempatizanı,oyunu AK Partiden yana kullanan bir Siyasi duruşu olan insandır.
“İYİ Kİ, Sayın ELİF KÖSE KAZANMIŞ..” dedi..
Sonra da “KİBİRLİ,İNSANLARA TEPEDEN BAKMIYOR,KİMSE İLE KAVGA ETMİYOR.TERSİ OLSAYDI,SAFRANBOLU GERİLİRDİ..” dedi ve “İYİ Kİ Sayın ELİF KÖSE KAZANMIŞ..” sözlerini tekrarladı..
Sayın ELİF KÖSE gerçekten çok iyi gidiyor..

3 kişi görüş bildirdi

  1. Kerem biyikli

    Mehmet Aytekin belge ile konuşur. Bi sehirin belediye baskani valisi savcısı Kardemiri Ankaradan gelen bu.rezil herifi izliyor. Kume duşurmekle görevlendirilmiş bu baskan ve yonetimi kendini cezaevinde gorur demedi demeyin.

  2. Karabükspor Sevdalısı

    SAYIN AHMET ABİM, YAZILARINI OKUYUNCA ÖZELLİKLE KARABÜKSPOR İÇİMİZİ ACITIYOR. BU KADAR MI SAHİPSİZ OLUR. GERÇİ SADECE KARABÜKSPOR SAHİPSİZ DEĞİL Kİ, KARABÜK’TE SAHİPSİZ. TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SANAYİSİ KARDEMİR DE SAHİP ÇIKMIYOR KARABÜK’E VE KARABÜKSPORA. KARDEMİR NİYE SAHİP ÇIKMIYOR. KARDEMİR’İN TESİSLERİ OLAN YENİŞEHİRDEKİ TESİSLER NEDEN BAKIMSIZLIKTAN ÇÜRÜMEYE VİRANE OLMAYA TERKEDİLDİ. HAVUZLU BAHÇE, SİNEMA, MÜHENDİSLER, MEMURLAR KULUBÜ NEDEN BU HALE GETİRİLDİ. BU KENTİN SAHİPLERİ, SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI BURALARI NEDEN İRDELEMİYOR. NEDEN SAHİPSİZ BU KENT. SAHİPLENMEDİKLERİ GİBİ HALKI RESMEN ZEHİRLİYORLAR. SABAH KALKINCA KARABÜK’ÜN ÜSTÜ TOZ BULUTU. ŞEHİR DIŞINDAN ŞEHRİMİZE GİRİŞTE ARACIMIZIN PENCERESİNİ AÇTIĞIMIZDA PİS KOKU HEMEN İÇERİYE SİNİYOR. HALKIMIZ ZATEN COVİD 19 İLE UĞRAŞIRKEN ÜZERİNE BİR DE KİRLİ HAVA İLE MÜCADELE ETMEK ZORUNDA KALIYOR. YAZIK. BU ARADA SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANINI DA TEBRİK ETMEDEN GEÇMEK İSTEMİYORUM. İYİ İŞLER YAPIYOR. KAVGA ETMİYOR. KİBİRLİ DEĞİL, İNSANLARA TEPEDEN BAKMIYOR.YERİ GELDİĞİNDE ANNE, BACI, KARDEŞ, ABLA OLUYOR. ALLAH YARDIMCISI OLSUN.

  3. akp başarısızlıga ortak olacakmış

    AKP İl başkanı belediye çalışmalarından sorun çıkarmıcak o zamanda hiç yapılmayan belediye çalışmalarına ortak olucak valla iyi karabük belediyesi hiç çalışmıyo başkan aylardır sokağa çıkmıyo gören eden yok seçimlerde verdiyi hiçbi sözü yapamadı yalnızca herkesle kavga ediyor kavgadan besleniyon adından öyle bahsettiriyor AKP İl başkanıda partisini bu başarısızlığa mahkum edicekmiş nerdesin ÖMER AYAR gfel artık şu partinin başına

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Adalet Bakanı Tunç, Karabük’te konuştu:

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Neymiş, 17 bakan İstanbul'da. Niye 17 bakan İstanbul'da? 17 bakan Türkiye'nin her yerinde, 81 vilayetinde, halkının arasında. Hem ülkeyi yönetiyor hem de milletini dinliyor.” dedi.

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak için Karabük'ün Safranbolu ilçesine gelen Bakan Tunç, ilçe merkezindeki bir otelde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle buluştu.

Daha sonra Sunal Tülbentçi Öğretmenevi önünden partililerle Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı'na kadar yürüyen Tunç, burada yaptığı konuşmada, AK Parti Safranbolu Belediye Başkan adayı Ali Büyüközdemir seçildiği takdirde Safranbolu için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Gerçek belediyeciliğin AK Parti belediyeciliği olduğunu dile getiren Tunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994'te Büyükşehir Belediye Başkanı olarak CHP'den devraldığı İstanbul'u 4,5 yılda yaşanır hale getirdiğini, bunun da AK Parti'nin kurulmasını sağladığını anlattı.

Tunç, AK Parti'nin iktidarda olduğu 22 yıldır hep “önce insan” dediklerini belirterek, “Eğitimden sağlığa, sosyal politikalardan kültüre, adalete, güvenliğe varıncaya kadar her alanda insanımızı güçlendirmek için çalıştık. İstikrarlı kalkınma hamleleriyle Türkiye'mizin 81 vilayetini yatırımlarla donattık.” diye konuştu.

Terörle mücadeledeki kararlılıklarından hiçbir zaman taviz vermeyeceklerini vurgulayan Tunç, ülkenin, çocukların, gençlerin huzurlu bir geleceğe kavuşabilmesi için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Tunç, temel hak ve özgürlüklerin önündeki engelleri birer birer kaldırdıklarına işaret ederek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu ülkede bir daha darbeci, vesayetçi anlayış hortlamasın, milli iradenin önü kesilmesin diye reformlar yaptık. Anayasa değişiklikleri yaptık. Tüm bunları sizler onayladınız. Referandumlarda sizlerin huzuruna geldik, evet oylarınızla Türkiye'nin önünü açtınız. 22 yıldan bu yana 81 vilayetimizi yatırımlarla donatırken dünya projeleriyle tanıştırırken şer güçleri de hiç boş durmadı. Ülkemizin önünü kesmek, Recep Tayyip Erdoğan'ı iktidardan düşürmek, AK Parti iktidarını sona erdirmek için türlü türlü hilelere başvurmadılar mı? Parti kapatma davaları, 367 krizleri, Gezi olayları, 17-25 (Aralık) emniyet yargı darbe girişimi, 15 Temmuz hain darbe kalkışması, tüm bu karanlık günleri, geceleri milletimize yaşatmak istemediler mi? Ne yaptık? Size güvendik. Sizler hep o önümüze konulan taşları birer birer ayıkladınız ve bizim önümüzü açtınız.”

– “Milli irade bayrağını hiçbir zaman yere düşürmeyeceğiz”

Demokrasiye hep beraber sahip çıkacaklarını, milli irade bayrağını hiçbir zaman yere düşürmeyeceklerini vurgulayan Tunç, şöyle devam etti:

“O başbakanların asıldığı, bakanların asıldığı, siyasetçilerin zindanlara tıkıldığı, darbe mağdurlarının hapislerde çürütüldüğü o eski günlere bir daha geri dönmek yok. O geri dönmek isteyenler de hiçbir zaman bu ülkede iktidar yüzü görmeyecek. Bu millet onlara fırsat vermez, vermeyecek.

Şimdi belediye seçimlerinden sonra diyorlar ki acaba 'AK Parti'yi tökezletebiliriz de yeniden bir istikrarsızlık ortamı oluşturabilir miyiz? Yeniden ekonomiyi olumsuz etkileyerek 2028'den önce bir proje yapabilir miyiz?' Sizin projeleriniz tutmaz.”

Tunç, hakkaniyetli, adaletli ve dengeli dış politikayla dünyada insan haklarını, mazlumun hakkını, Filistinli mazlumu savunmaya, “Dünya beşten büyüktür.” demeye devam edeceklerini anlattı.

Bir belediye başkanının, bakanıyla, milletvekiliyle uyum içerisinde çalışmasının o şehre avantaj getireceğine vurgu yapan Tunç, şunları kaydetti:

“Ali Büyüközdemir, gençliğiyle, dinamikliğiyle, çalışkanlığıyla ve bizlerle uyumlu çalışmasıyla Safranbolu'muza değer katacak. O tarihi eserleri yeniden gün yüzüne çıkaracak, onarım bekleyen tarihi evleri yeniden ayağa kaldıracak çalışmaları hükümetimizle beraber yapacak. Şunu söylüyorlar biz bunu dediğimiz zaman; '17 bakan, siz seçim çalışmasındasınız.' Bakanların seçim çalışmasında olmasıyla ilgili anayasal yasak mı var? Nereden çıkardınız bunu? Kendi beceriksizliğinizi, kendi kayıp yıllarınızı örtmek için sürekli bunu gündemde tutmaya çalışıyorsunuz. Neymiş, 17 bakan İstanbul'da. Niye 17 bakan İstanbul'da? 17 bakan Türkiye'nin her yerinde, 81 vilayetinde, halkının arasında. Hem ülkeyi yönetiyor hem de milletini dinliyor.

Sen geleceksin vatandaşa o hükümetin çalışmalarını, bakanların çalışmalarını karalayacaksın, dezenformasyon yapacaksın, biz milletimize doğrusunu anlattığımızda da rahatsız olacaksın öyle mi? Sen işine bak. Sen İstanbul'a yaşattığın kayıp yıllara üzül, üzül. Sen kendi perişanlığına üzül. Nasıl İSKİ skandallarıyla bu ülkeyi çalkalandırdınız geçmişte. Şimdi de para kuleleriyle maalesef İstanbul'a o kara görüntüleri yaşatıyorsunuz.”

– “Millete hizmet yolunda durmadan çalışmaya devam edeceğiz”

Tunç, bakanların milletiyle beraber millete hizmet yolunda hiç durmadan çalışmaya ve koşturmaya devam edeceğinin altını çizerek, “Maalesef öyle bir karalama yapmaya çalışıyorlar ki o karalamayı şunun için yapıyorlar. Yaptıkları bir eser yok. Ürettikleri bir icraat yok. Çaktıkları bir çivi yok. Sırf onu gölgelemek, örtmek için böyle dezenformasyona başvuruyorlar. Nereye başvurursa başvursunlar, milletimiz 17 sandıkta 'Recep Tayyip Erdoğan' dedi, 22 yıldan bu yana 'AK Parti' dedi, 'Cumhur İttifakı' dedi. Şimdi 18. sandıkta da inşallah yine 'AK Parti' diyecek, 'Recep Tayyip Erdoğan' diyecek, 'Cumhur İttifakı' diyecek.” ifadelerini kullandı.

Bakan Tunç, millete güvendiklerini ifade ederek, “Seçimlerden sonra da inşallah 2028'e kadar 4 yıllık seçimsiz geçecek bir süre var. Geçmişte enflasyonu tek haneli rakamlara düşürdüğümüz gibi yine düşüreceğiz. Yine emeklimizin, memurumuzun, işçimizin maaşını, alım gücünü artırmaya devam edeceğiz.” dedi.

Programda, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ve AK Parti Safranbolu Belediye Başkan adayı Ali Büyüközdemir de konuşma yaptı.