Her Telden (19.Temmuz.2019)

Her Telden (19.Temmuz.2019)

Yayın: 18.07.2019 22:15 |Güncelleme: 19.07.2019 08:57
Paylaş:
A+ A-

SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANI, SAYIN ELİF KÖSE “BELEDİYE OLARAK YATIRIM YAPACAK GÜCÜMÜZ YOK..” DERKEN, “İNSAN ODAKLI…”
Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Sayın ELİF KÖSE,göreve seçilişinin 100 günü hakkında Basına açıklamalar yaptı ve bu arada “YATIRIM YAPACAK GÜCÜMÜZ YOK..” anlamında bilgiler vererek,çok ciddi,çok önemli bir özeleştiride de bulundu..
BU TÜM ÜLKE BELEDİYELERİNİN “GENEL SORUNU..” GALİBA.
Baksanıza VERGİ GELİRLERİ azalınca,İL ÖZEL İDARELERİ’NE ve BELEDİYELERE İller Bankası tarafından verilen GELİR PAYLARI DA yüzde 25-30-40 oranlarında azaltıldı.
Ayrıca İNŞAAT SEKTÖRÜ durdu,İNŞAAT RUHSAT GELİRLERİ dibe vurdu.
Sayın ELİF KÖSE,bu gerçeklerden yola çıkarak “YATIRIM YAPACAK GÜÇLERİNİN OLMADIĞI..” gibi çok önemli bir özeleştiri de bulundu,bunu yaparken de “DOĞUMDAN/ÖLÜME İNSAN ODAKLI BİR SÜRECE GİRDİKLERİNİN DE..” işaretlerini verdi.
Bir yandan “YENİ DOĞAN BEBEKLERE İLGİ GÖSTERİLİYOR..” öte yandan “CENAZELER İÇİN TAZİYE ÇADIRLARI KURMAK..” yolunda,cenaze sahiplerine destek,kolaylık olması yolunda bazı İKRAMLARIN yapılması noktasında ,adımlar atılıyor..
MAHALLE ve SİTE SAKİNLERİ ile ortaklaşa karar alınmasına gidiliyor..
Sayın ELİF KÖSE,100 günü ciddi adımlar atarak geçirmiş,bu besbelli..
Dileriz,aynı insancıl,aynı halkla iç/içe yaklaşımlarını,tarzını sürdürür..

SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ELİF KÖSE,EN BÜYÜK SINAVINI “ALTIN SAFRAN BELGESEL FİLM FESTİVALİ’NDE..” VEREBİLİR,AÇILIM..
Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Sayın ELİF KÖSE,100 günlük görev süresini anlattı,buna yönelik bir Basın Toplantısı düzenledi,önemli bilgiler verdi,önemli açıklamalarda bulundu..
Sayın ELİF KÖSE,TÜM Belediyeler gibi Safranbolu Belediye Gelirlerinin de dibe vurduğunu görüyor elbet ve bu nedenle “YATIRIM YAPACAK GÜCÜMÜZ YOK..” anlamında bir özeleştiri veriyor.
Bunu yaparken de İNSAN ODAKLI,İNSAN YAKLAŞIMLI bir Belediyecilik yapacağını da açık bir dille anlatıyor ve Sayın ELİF KÖSE’NİN yaptığı açıklamalardan SAFRANBOLU BELGESEL FİLM FESTİVALİ olayı dikkatimizi çekti..
“KENDİMİZ ÇALIP-KENDİMİZ OYNAMAYACAĞIZ..” anlamında bir söz etti ve buradan yola çıktığınızda SAFRANBOLU FİLM GESTİVALİ çok geniş bir tanıtım,katılım FESTİVALİNE dönüştürülecek galiba.
Örneğin,bu manada Sayın TÜRKER İNANOĞLU bir destek verebilir mi..?
Kent Konseyi Başkanı Sayın ŞEFİK DİZDAR ve Yönetiminde ki insanlar,Safranbolu Kültürünün tanıtımı,BELGESEL FİLM FESTİVALİ nedeni ile çok geniş açılımlar yapılabilir mi..?
Sayın ELİF KÖSE için BU FESTİVAL iyi bir sınav olabilir..

“DÜN BİZİ TELEFONLA ARAYAN BİR KARDEŞİMİZ,AK PARTİ İŞTE BU NEDENLE KAYBEDİYOR.30 KİŞİ İŞE ALINIYOR,300 KİŞİ FERYAT EDİYOR..”
Dün bizi telefonla bir Kardeşimiz aradı “ABİ ADIMI,TELEFONUMU VEREBİLİRSİN..” dedikten sonra “ İŞE ALINMADIĞINDAN YAKINDI VE AK PARTİ İŞTE BUNDAN KAYBETMEYE BAŞLADI..” dedi.
Birkaç gün önce İl Özel İdare başta olmak üzere,Yazıköy Engelli Evlerine,Valilik Binası’na eleman alımı yapılmış,ismi ve telefon numarasını vermemizde hiçbir sakınca görmeyen O Kardeşimiz “BÖYLE ŞEY OLMAZ ABİ..” dedi.
AK Parti içinde çok üst düzey isimler başta olmak üzere,İl Teşkilatı düzeyinde isimleri aradığına işaret ederek “LİSTELER VERİLDİ.KUSURA BAKMA..” gibi cevaplar aldığını anlattı.
“AK PARTİ 30 KİŞİYİ İŞE ALDIRDI,AMA GERİDE KALAN 300 KİŞİYİ KAYBETTİ.İŞE, HAKKANİYETLİ BİR, ALIM YAPILMADIĞI İÇİN,GİRENLER MUTLU DEĞİL,GİREMEYENLER ZATEN ATEŞ PÜSKÜRÜYOR..” dedi.
“ABİ BEN BUNLARI PARTİ İLGİLİLERİNE,TEŞKİLATI YETKİLİLERİNE DE ANLATTIM.İSTEDİĞİN ZAMAN İSMİMİ YAZABİLİRSİN,TELEFONUMU BİLE VEREBİLİRSİN..” diye de tembihatta bulundu..
İsmini yazmamız belki olmaz,kendisini adına sıkıntı olabilir K.Ş. rumuzu ile yazacağımız o Kardeş,gerçekten çok/ çok sıkıntılı ve adeta ateş püskürüyor..
AK PARTİ BU GİBİ KONULARA BİRAZ DİKKATLİ OLSA MI ACABA..?

CHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ SAYIN HÜSEYİN AVNİ AKSOY,TBMM KÜRSÜSÜNDE KARABÜK’Ü GÜNDEME GETİRDİ VE KYK İHALELERİNİ TAKİP..
CHP Karabük Milletvekili Uzman Hekim Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY,geçtiğimiz gün TBMM’DE bir konuşma yaptı ve KARABÜK’ÜN SORUNLARINI özetleyen bu konuşması Karabük’te ilgi gördü.
KARABÜK’TE ÇOK YOĞUN BİR İŞSİZLİK YAŞANIYOR..
EMEKLİ KESİM YÜZDE 5 ZAM NEDENİ İLE KAN AĞLIYOR..
3600 EK GÖSTERGE BEKLEYEN GENİŞ KESİMLER VAR.
EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILAN ONBİNLERCE İNSAN VAR BU KENTTE.
Yine,BU KENTİN HASTANELERİ YIKILDI,TEK HASTANEYE KALDIK.
Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY TBMM Kürsüsünden bunları dile getirirken,insan “KEŞKE HEM ÜLKE GENELİ,HEM KARABÜK ÖZELİ İÇİN ÇOK/ÇOK ÖNEMLİ OLAN KREDİ YURTLAR KURUMU RESTORAN VE KANTİN İHALELERİNİ DE DİLE GETİRSEYDİ..” diye düşünmeden edemiyor..
Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY Karabük’te yankı yapacak şekilde konuştu..

CHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ VE CHP KARABÜK ÖRGÜTLERİ “KREDİ YURTLAR KURUMU RESTORAN VE KANTİN İHALELERİNİ İYİ İZLESİN…”
CHP Karabük Milletvekili Uzman Hekim Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY ve CHP Karabük Örgütleri,Karabük İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR,Kredi Yurtlar Kurulu Restoran ve Kantin İhalelerini iyi izlesinler.
ÜLKE GENELİNDE MİLYARLARCA LİRALIK BİR RANT KAPISI..
KARABÜK ÖZELİNDE MİLYONLARCA LİRALIK BİR GELİR KAPISI..
Hak edecek kadar geniş imkanları olan Firmalara mı verilecek,HISIM/AKRABA/HEMŞERİ/PARTİLİ olanlar mı seçilecek,CHP Milletvekili Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY Ülke genelinde yapılan İHALE/SEÇİMİ iyi izlesin,baksın bakalım kimler almış.
Karabük CHP Örgütü de KARABÜK İHALELERİNİ İYİ İZLESİN..
Hak eden değil,eş/dost/hemşeri/hısım/akraba mı seçiliyor..
Yoksa HAK EDENLER Mİ,İYİ YAPACAK OLANLAR MI SEÇİLİYOR..!!

MHP GENEL BAŞKANI SAYIN DEVLET BAHÇELİ,CUMARTESİ GÜNÜ KARABÜK’E GELEREK “YAYALAŞTIRILMIŞ YOLDA HALKA SESLENECEK…”
MHP Genel Başkanı Sayın DEVLET BAHÇELİ,cumartesi günü Karabük’e gelerek,BELEDİYE SEÇİMLERİNDE MHP’YE gösterilen ilgiye teşekkür edecek ve bununla ilgili hazırlıklar sürdürülüyor.
Dün YAYALAŞTIRILMIŞ YOLUN,Onel Alışveriş Merkezi Önünde bir grup var,polis şefleri,sivil ve resmi kıyafetli polisler,Karabük Belediyesi Zabıta Müdürü Sayın SEDAT KÖSE ve Sivil giyimli birkaç kişi konuşuyorlar.
Sorduk “Sayın DEVLET BAHÇELİ’NİN KONUŞMA ALANI ve BURALARDA ALINACAK ÖNLEMLERİ..” yerinde görmek,incelemek,gerekli önlemleri konuşmak için bir araya gelmişler.
Sayın BAHÇELİ CUMARTESİ GÜNÜ GELİYOR.
CUMARTESİ GÜNÜ Saat 13.30 da ONEL AVM ÖNÜNDE KONUŞACAK.
Bilindiği gibi 31 Mart YEREL SEÇİMLERİNDE,MHP Karabük Merkez ve İlçelerinde çok büyük bir başarıya imza atarak Karabük BELEDİYE Başkanlığını,YENİCE ve ESKİPAZAR Belediye Başkanlığı’nı,YORTAN BELDE Belediye Başkanlığı’nı kazanmıştı.
Sayın DEVLET BAHÇELİ seçmene teşekkür edecek.
Bunun için hazırlıklar sürüyor/sürdürülüyor..
MHP Karabük İl Başkanı Uzman Hekim Sayın ADEM KAR,Merkez İlce Başkanı Sayın ABDURRAHMAN MEŞE ve diğer ilgililer bu ziyaret ile ilgili yoğun bir tempo içerisinde çalışmalarını sürdürüyorlar.
MHP GENEL BAŞKANI Sayın DEVLET BAHÇELİ cumartesi günü geliyor.

SAYIN ÖMER FARUK ÖZ,SAYIN BÜLENT GEDİKLİ,SAYIN MEHMET ERDOĞAN,SAYIN OSMAN KAHVECİ VE KARDEMİR’İN GEÇMİŞ YILLARI..
Öncelikle Sayın ÖMER FARUK ÖZ beyefendiden,çok ama çok özür diliyoruz,dün yazımızda Sayın ÖMER FARUK ÖZ yazacağımıza,hangi dalgınlık ve hangi saik ile yazdık bilemiyoruz,Sayın ÖMER LÜTFİ ÖZ şeklinde yazmışız.
Sayın ÖMER FARUK ÖZ anlayışlı ve olgun bir insandır,özrümüzü kabul eder umudundayız,kabul edeceğine inanıyoruz,bir dalgınlıktır olmuş,bir hatadır yapmışız.
KARDEMİR BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ,bu Fabrikaların 2002 li yıllarda yaşadığı sıkıntılı,kapanma tehlikesi ile yüz/yüze kaldığı dönemleri sanıyoruz dinlemişler,öğrenmişlerdir.
KARDEMİR o zamanlar hammadde alamıyordu,işçilerine ücret veremiyor ÜCRETSİZ İZİNE çıkartıyordu,Bankalara olan borçlar ödenemiyor icra memurları kapının önünde cirit atıyorlardı,gerçekten çok/çok sıkıntılı,çok/çok fecaat günler yaşadı KARDEMİR.
Ne zaman ki YÖNETİM KURULU’NA Rahmetli MUTULLAH YOLBULAN ile Sayın KAMİL GÜLEÇ girdiler,bireysel risklerini koyup HAMMADDE akışını temin ettiler,gerekenleri yaptılar ve o nedenle cezalar bile ödediler diye hatırlıyoruz.
“GEÇMİŞİ BİLMEYEN,GELECEĞİ KURMAKTA ZORLANIR..” derler..
Sayın ÖMER FARUK ÖZ,Sayın BÜLENT GEDİKLİ,Sayın MEHMET ERDOĞAN,Sayın OSMAN KAHVECİ o günleri bilir/hatırlarlarsa,bugünlerin değeri ve muhafazası noktasında çok daha dikkatli olurlar kuşkusuz.
Ne günlerdi Yarabbi,o zaman, “ÇATI AZ DAHA GÖÇÜYORDU..”

KARABÜK AÇISINDAN ÇOK/ÇOK ÖNEMLİ BİR İSİM “KEŞKE SAYIN MEHMET CEYLAN BAKAN OLSA.BU YÖREYE ÇOK EMEĞİ/HİZMETİ GEÇMİŞTİR”
Dün Siyaset ile pek fazla ilgisi olmayan,Seçimden/Seçime sandık başına giden ve büyük bir ihtimalle de MERKEZ SAĞ Partilere oy veren,ancak Karabük bağlamında,çok/çok önemli bir isimle sohbet ediyorduk.
Bize “Sayın MEHMET CEYLAN’IN BAKAN OLMASINDAN SÖZ ETMİŞSİN..” dedi,daha sonra da “GERÇEKTEN ÇOK/ÇOK İSABETLİ BİR SEÇİM VE AK PARTİ ADINA BÜYÜK KAZANÇ OLUR…” dedi.
Bunları söylerken de “ BENİM KANAATİMİ SÖYLEYEYİM,KENDİSİNİN BÖYLE BİR TALEBİ OLMADIĞINA ADIM GİBİ EMİNİM.ANCAK,BU YÖRELERE ÇOK/ÇOK BÜYÜK HİZMETLERİ GEÇMİŞTİR.ÖZELLİKLE BELEDİYELERE YAPTIĞI KATKILARI,EN AZINDAN BEN BİLİRİM..” gibi sözler etti.
Karabük’e çakılan her çivi de mutlaka emeği hizmeti vardır,dedi.
Siyaset Dünyası böyledir,geçen emekleri,hizmetleri takdir eden de olur,kişisel nedenlerle veya egoizm nedeni ile,kıskanma nedeni ile,görülemeyen bir işi nedeni ile karşı çıkan insanlarda olur.
Ancak,görüyoruz ki,Karabük ve İlçelerde çok/çok kahir bir ekseriyet Sayın MEHMET CEYLAN’I hizmetlerini,emeklerini hep hayır ile hep dua ile anar,hatırlar..
Bu çok önemli bir husustur ve böyle bir gerçeği kimse göz ardı edemez.

KARABÜKSPOR,MÜLKİYETİ KARDEMİR’İN OLAN “HASAN DOĞAN TESİSLERİ NOKTASINDA..” SORUN YAŞIYOR, İŞ KARDEMİR’E SIÇRAYACAK MI.?
Şirinevler Bölgesi’nde,Mülkiyeti KARDEMİR’İN olan HASAN DOĞAN TESİSİ var biliyorsunuz,KARDEMİR bu Tesisi KARABÜKSPOR’A tahsis etti ve KARABÜKSPOR Yönetimi de,tahsisli bu yeri KİRAYA VEREREK BİR GELİR ELDE EDİYOR/EDİYORDU.
Şimdi duyuyoruz ki KARABÜKSPOR Yönetimi ile HASAN DOĞAN Tesisi’ni,KARABÜKSPOR’DAN Kiralayan Firma arasında büyük bir anlaşmazlık olmuş,hatta,bu anlaşmazlığın HUKUKA KADAR gideceği veya gittiği üzerinde bilgiler geliyor.
OLAY,ENİNDE/SONUNDA KARDEMİR’E SIÇRAR MI/SIÇRAYACAK MI..?
KARABÜKSPOR öyle bir hale geldi ki,KULÜP ÇEVRELERİ adeta “YALAN RÜZGARLARI İLE..” savrulmalar yaşıyor,o çevrelerde,KARABÜKSPOR’U batıran/bitiren kişi/kişileri unutturmak için,her gün bir yalan haber kulislere fısıldanıyor.
TÜRK METAL Para verecek deniliyor,koskocaman bir yalan,Kulübü Sayın SADETTİN SARAN alacak deniliyor,koskocaman bir yalan,transferler açılacak deniliyor yalanın en dik durumu.
Malzeme yok,futbolculara para yok,Teknik Direktör yok,ya ne var derseniz “BOL/BOL YALAN FIRTINASI…” ve KARABÜKSPOR’U BATIRAN ne yazık ki,adeta,yer ile yeksan eden HİKMET FERİDUN TANKUT’U unutturma,KARABÜKSPOR Camiasının gözünden kaçırma çabaları..
KARABÜK BUNLARI GÖRÜYOR ve SİNİRLER GİTTİKÇE GERİLİYOR.

7 kişi görüş bildirdi

  1. Anonim

    Sayın Gölbek, Engelli evi personel alımı için Listelerin önceden verilip kendi yakınının listeye sokmakta geç kalan ve isyan eden K.Ş.nin “Böyle Şey olmaz abi…” sözüne,SENİN DEDİĞİNDE OLMAZ,buraya ya kpss puanına göre,ya kurayla personel alınması gerekmiyormu demeniz beklenirdi.

  2. Kenan kaşi

    Sayın Elif Köse yatırım yapamayız para yok açıklamsı yapmış tecrübeli bir belediye başkanı az para ile çok iş yapar kendi kardeşini belediye alarak liyakat usulünü bitirmiştir sol belediyecige torpil liyakatsizlik yakışmaz . Belediyeler iller bankasından para gelmesini beklememeli kendi kaynak yaratmalıdır 2000 nüfuslu Eflani belediyesi örnek alsın Elif Köse tecrübe nedir belediyecilik nedir bir görsün 2000 bin nüfuslu Eflani secimden bu yana 12 adet araç (kepçe dozer cenaze araci) vb aldı toki inşaatı başlıyor bütçeye göre 3 katı olan arıtma tesisi kuruldu festivallere turnuvalar sosyal destekler var güneş enerjisi santrali projesi belediye iş merkezi küçük sanayi sitesi ihaleleri yapılacak belediyecilik tecrübe işidir az para az personelle çok iş yapan belediyeler örnek alınsın…. Kendi gelirini kendin yaratan belediyeler kriz olmaz icraat olur

  3. Misal gösterdiyine bak

    Kenan kaşi Safranbolu belediyesine misal gösterdiyin Eflaniyse iş tepeden yanlış 3400 hüfuslu eflaniyi 2000 nüfusa indiren bi belediye başkanını misal göstermek küllüyen yannış.İstersen Ovacugu misal göster belediyelerin gelirleri sünnet edildi sen Safranbolu belediyesine Eflaniyi misal göstericene Daday belediyesini misal gösterseydin oda CHP li gerçi

  4. Eflani Belediyesi

    Eflani Belediyesi tarım ve hayvancılık da ayrıca turizm de gollere bi konaklama ve sosyal amaclı yatırım yaparak iyi bir tanıtım ile ülke ve dünya genelinde doğa turizm severleri özellikle arap turistleri ilçeye çekebilir böylelikle gelirleri artırabilir. Bunun için belediye teşviği ve bölgede özel girişimci yeterlidir. Birilerinden yardım beklemeye gerek yok her şehir gelirlerini aremlak icon adeta şirket gibi çalıştır strateji geliştiriyor artık… Yoksa başkan ol al maaşı dur…Sonra bi bakmissin başka ilçelere farkına varmadan yada yönlendirme akıllar ile, sübvanse yapar hale gelmişsin…

  5. Veli Gözlemeciyi kaçırdı

    Eflani belediye seçimlerinde VELİ GÖZLEMECİYİ kaçırdı eyer Veli bey kazansaydı Eflani bu civarın hatta Karadenizin yıldızı olurdu Eflani gittikçe küçülüyor mevcut başkan taaa gitti otel yapıyom diye yıllardır bitmeyen bir yere para harcadı bitse ne olacak.Eflani reyisi bi şey üretemiyo kapasitesi o kadar mahalle yollarını yaptım diye övünülürmü be bu devirde asfaltsız köy yolu kalmadı eflani gittikçe küçülüyor yazık günah adamın biride eflaniyi safranboluya örnek göstermiş vay anam vay

  6. Habip

    Kardeşim her olumsuz durum için belediye başkanlarını suçlamayın. Bu kolaycılık olur. Bir yörenin gelişip kalkınması tek kişiye bağlı değildir, tüm insanlara bağlıdır. Ben eflani kökenli olmama rağmen 3 sene önce eflaniye bir daha gitmeme kararı aldım ve gitmiyorum Allahda yolumu düşürmesin oraya çünkü insanları çok geri ve kaba. 3 sene önce tam eflaninin girişinde durdum ve bir daha buraya gelmemeye yemin ederek geri döndüm. Ben bütün Türkiyeyi kasaba kasaba gezmiş biriyim gitsinlerde anadolunun diğer kasabalarını gezsinler biraz insanlık birazda kibarlık öğrensinlerde ondan sonra büyümeye gelişmeye başlasınlar.

  7. Kirkille Yolu

    Kirkille Toki Yolu Ne Zaman Yapılacak.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Futbol: Trendyol 1. Lig’de görünüm

Anadolu Ajansı
Yayın: 23.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Trendyol 1. Lig'de 31. hafta yapılan tek müsabakayla tamamlandı.

Haftanın kapanış karşılaşmasında Ümraniyespor, konuk ettiği Kocaelispor'u 1-0 mağlup etti.

Süper Lig'de çıkmayı daha önceden garantileyen Eyüpspor, sahasında Boluspor ile golsüz berabere kaldı.

Liderin takipçisi Göztepe ise deplasmanda Bitexen Giresunspor'u 3-0 mağlup ederek Süper Lig'e çıkma yolunda avantajını sürdürdü.

– Sonuçlar

Haftanın maçları ve alınan sonuçlar şöyle:

Altay-Manisa FK: 0-2

Teksüt Bandırmaspor-Tuzlaspor: 1-1

Bitexen Giresunspor-Göztepe: 0-3

Eyüpspor-Boluspor: 0-0

Bodrum FK-ASTOR Enerji Şanlıurfaspor: 2-1

Gençlerbirliği-Erzurumspor FK: 2-0

Ahlatcı Çorum FK-Adanaspor: 2-0

Sakaryaspor-Ankara Keçiörengücü: 2-1

Ümraniyespor-Kocaelispor: 1-0

– Puan durumu

Ligde tamamlanan haftanın ardından oluşan puan durumu şöyle:

O G B M A Y AV P
1.EYÜPSPOR 31 22 3 6 70 27 43 69
2.GÖZTEPE 31 19 6 6 54 19 35 63
3.AHLATCI ÇORUM FK 31 16 7 8 52 31 21 55
4.SAKARYASPOR 31 15 9 7 45 31 14 54
5.BODRUM FK 31 14 10 7 39 21 18 52
6.KOCAELİSPOR 31 15 7 9 45 35 10 52
7.TEKSÜT BANDIRMA SPOR 31 12 11 8 46 27 19 47
8.GENÇLERBİRLİĞİ 31 12 11 8 37 30 7 47
9.BOLUSPOR 31 13 8 10 28 32 -4 47
10.ERZURUMSPOR FK 31 11 11 9 28 27 1 41
11.ÜMRANİYESPOR 31 10 7 14 34 42 -8 37
12.MANİSA FUTBOL KULÜBÜ 31 8 12 11 38 37 1 36
13.ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ 31 9 9 13 28 38 -10 36
14.ASTOR ENERJİ ŞANLIURFASPOR 31 8 10 13 28 33 -5 34
15.TUZLASPOR 31 8 9 14 32 46 -14 33
16.ADANASPOR 31 9 5 17 24 44 -20 32
17.ALTAY 31 5 3 23 14 70 -56 15
18.BITEXEN GİRESUNSPOR 31 2 4 25 13 65 -52 7

Not. Erzurumspor FK, Altay ve Giresunspor'un üçer puanı silinmiştir.

– 32. haftanın programı

Trendyol 1. Lig'de 32. hafta karşılaşmaların tamamı 28 Nisan Pazar günü saat 16.00'da başlayacak.

Maçların programı şu şekilde:

Göztepe-Gençlerbirliği (Gürsel Aksel)

Bitexen Giresunspor-Sakaryaspor (Çotanak Spor Kompleksi)

Ankara Keçiörengücü-Ümraniyespor (Aktepe)

Tuzlaspor-Bodrum FK (Sancaktepe 15 Temmuzl)

Erzurumspor FK-Ahlatcı Çorum FK (Erzurum Kazım Karabekir)

Kocaelispor-Teksüt Bandırmaspor (Yıldız Entegre Kocaeli)

ASTOR Enerji Şanlıurfaspor-Eyüpspor (11 Nisan)

Boluspor-Altay (Bolu Atatürk)

Adanaspor-Manisa FK (Yeni Adana)