Her Telden (2.Ağustos.2017)

Her Telden (2.Ağustos.2017)

Yayın: 02.08.2017 00:23
Paylaş:
A+ A-

“BUNU BİR POSTMODERN DARBE OLARAK KABUL EDİN..” ANLAYIŞI “HİSSE SENEDİ ÇOĞUNLUĞUNUN ÇOK ŞEY OLMADIĞINI ANLADI MI..?”
Biz dedik ki “PARA HERŞEY DEMEK DEĞİLDİR..”,bazı konularda “PARANIN DIŞINDA DA,UNSURLAR VARDIR..”,bunu hatırlatmaya gayret ettik ve “SÖZ KONUSU KARDEMİR OLUNCA,HERŞEYİN PARA OLMADIĞI..” çok gerçekçi bir tespit olsa gerektir,mesajlarını vermeye çalıştık..
“KARDEMİR,ÖZEL BİR ÖZELLEŞTİRMEDİR.HASSASİYETLERİ VARDIR..”
Bunu kimse unutmasın..
Söz konusu KARDEMİR olunca,hiç ama hiç kimse muhataplarına “BUNU BİR POSTMODERN,BİR YÖNETİM DARBESİ OLARAK KABUL EDİN.BİZ BÖYLE KARAR VERDİK VE BÖYLE OLACAK..” diyemez,böyle bir lüksü olmaz..
“OLUR/OLUR BAL GİBİ OLUR..” sananlar yanılırlar..
Yanılgıları öyle sonuçlar verir ki,şimdiye kadar “BÜYÜK GÜÇLERİN,İYİ GİDİYOR,MÜDAHALEMİZE GEREK YOK…” şeklinde ki bakışları “BURADA İHTİRASLI DAVRANAN,UYUMU BOZMAYA ÇALIŞAN BİR İRADE VAR.GÖZÜMÜZ SÜREKLİ BUNLARIN ÜZERİNDE OLSUN..” şekline dönebilir/belki de döndü.
KARDEMİR GENEL KURULU ERTELENDİ..
Şimdi BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU için 4 isim verilecek,bu 4 isim HÜKÜMET TARAFINDAN verilecek ve isimler belli olunca GENEL KURUL tarihi yeniden belirlenecek..
ÇOK BÜYÜK GÜÇLERİN GÖZÜ SÜREKLİ BURADA OLUR ARTIK..
Bunu da kimse ama kimse unutmasın olur mu..?

BUGÜN YAPILMASI GEREKEN,KARDEMİR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI,İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ VE DURUM KAP’A BİLDİRİLDİ..
Biliyorsunuz,bugün KARDEMİR OLAGAN GENEL KURUL Toplantısı yapılacaktır,ancak,HÜKÜMET Bağımsız Yönetim Kurulu için,henüz 4 isim bildirmedi ve o nedenle GENEL KURUL ertelendi.
KAP’A GEREKLİ YAZILAR GÖNDERİLDİ..
Şimdi YENİ TARİH BELİRLENECEK ve o tarihte Genel Kurul yapılacak.
Daha önce YÖNETİM ÜÇ AYRI belirleme yapmış,belirlenen bu isimleri KAP’A ve SPK’YA bildirmişti,şimdi o isimlerde kadük oldu ve Hükümet 4 BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU Üyesi belirleyip gönderecek.
KARDEMİR YÖNETİM KURULU’NA SEÇİM İLE KİMLER GELİR..?
Olayın bu noktasında da,yeni bir DURUM DEĞERLENDİRMESİ yapılır mı,bilindiği gibi A Hisse Grubu 4 Yönetim Kurulu Üyesi,B Hisse Grubu 2 Yönetim Kurulu Üyesi ve D Hisse Grubu 1 Yönetim Kurulu Üyesi belirliyor.
Toplam 7 YÖNETİM KURULU ÜYESİ KİMLER OLACAKTIR..
Yönetim Kurulu’nda değişiklikler bekleniyor elbet
Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri kimler olur acaba..?

ÇELİK-İŞ SENDİKASI KARABÜK ŞUBE KONGRESİ VE İŞÇİNİN “ÖZGÜR İRADESİ İLE ÜNİTELERDE LİSTE ÇIKARTMASI..”,SİYASET VE BÖLGE OLAYI..
Kuruluş yeri KARABÜK olduğu için,Kurucuları O ZAMANIN TÜRKİYE DEMİR/ÇELİK İŞLETMESİ KARABÜK İŞÇİLERİ olduğu için,Karabüklülerin çok önemsediği ÇELİK-İŞ Sendikası Karabük ŞUBE KONGRESİ gün/gün yaklaşıyor..
Gerçi,GEÇMİŞ YILLARDA Kİ REKABET ORTAMI YOK.
Ama,yine de,KARDEMİR Çalışanları arasında “SENDİKACILIK YAPMAK İSTEYEN..” insanlar var ve bunlar “ETKİLİ YERLERE GELEBİLMEK AMACI İLE..” çalışmalarını sürdürüyorlar,yapıyorlar.
KARDEMİR ÇALIŞANLARININ TEK İSTEDİĞİ “ÖZGÜR SEÇİM..”
Bize söylenen “İŞÇİ KENDİ BULUNDUĞU ÜNİTE DE,ÖZGÜRCE LİSTESİNİ ÇIKARTABİLSİN.SEÇİLEN DELEGE İSTEDİĞİ YERE ADAY OLUBULSİN VE BÖYLE BİR ÇALIŞMA DÜZENİ KURULSUN..” şeklinde görüşler..
Bu arada AK Partili işçiler “SENDİKA KURULLARINDA BİZİM OLMAMIZ GEREK..” gibi bir anlayışın içindeler ve bunu açıkça deklare edenler var, bunu açıkça dile getirenler var..
Bu arada BÖLGESEL TAKILANLARI DA unutmamak gerek elbet..
“KARABÜK BİZİM,KARDEMİR BİZİM..” diyen çok insan var..

SEVDİĞİMİZ BİR HEMŞERİMİZ “BU SIRA BİRÇOK İL GEZDİM.65 YAŞ ÜZERİ İNSANLARA BELEDİYE ARAÇLARI ÜCRETSİZ,KARABÜK’TE ÖYLE Mİ..?”
Sevdiğimiz bir Hemşerimiz dün telefonla aradı ve “BU SIRA AYDIN,TEKİRDAĞ,ÇORLU DAHİL BİRÇOK YER GEZDİM.BELEDİYE ARAÇLARI 65 YAŞ ÜSTÜ İNSANLARA ÜCRETSİZ.KARABÜK’TE DE ÖYLE Mİ..?” dedi.
Biz bunun bir Hükümet kararı olduğunu hatırladık,ancak,hafızamıza tam güvenemediğimiz için “KARABÜK’TE DE ÖYLE OLMASI GEREK.BÜTÜN ÜLKE DE ÖYLE OLMASI GEREK..” falan dedik,ama,bir parça tereddütlü söyledik.
Sonra da ilgilileri aradık ve “HÜKÜMETİN BÖYLE BİR KARARI VAR.ANCAK,KARABÜK’TE SÜRÜCÜNÜN İNİSİYATİFİ BİRAZ ETKİLİ OLUYOR..” gibi bilgiler aldı..
“SÜRÜCÜNÜN İNİSİYATİFİ..” sözleri işin esprisi elbet..
Bu arada o bizi arayan Sevgili Hemşerimiz özellikle “AYDIN BELEDİYESİ 70 YENİ ARAÇ ALMIŞ,İLÇELERE FALANDA TAŞIMA YAPIYORLAR GİBİ BİLGİLER DE VERDİ..” bize.
Özetle ; 65 YAŞ ÜZERİNE ÜLKENİN HER YERİNDE ÜCRETSİZ bu araçlar..

DÜN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İLE İLGİLİ GELEN BİRKAÇ YORUM VE GALİBA CANI YANANLARDAN BİRİSİ VEYA YAKINININ BEDDUASI..
Biliyorsunuz,ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDE yaşanan gelişmeleri ve suçu/günahı olmadan işinden olan Müdür ve iki çalışanı biz sürekli gündem de tutuyoruz,yazıyoruz.
Dün,sanıyoruz,bu üç insanın bir yakını veya kendisi “KİMSEYE GÜVENİM KALMADI..” gibi bir rumuz kullanarak HER TELDEN Köşesine yorum göndermiş,yorumunda beddua etmiş bu okurumuz.
“KUL HAKKI İLE GELMEYİN..” sözleri İslam Dininin temeli sayılır ve ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDE hiç suçu/günahı olmayan insanların hakkı yenildi,bunun düpedüz bir “KUL HAKKI OLDUĞU..” orta yerde..
Neymiş FATURA SIZDIRMIŞLAR,sızdıranların başkaları olduğu İŞİNDEN OLANLARIN hiçbir suçu-günahı-taksiratı olmadığı belli oldu,peki bu insanlar neden ekmeklerinden,işlerinden oldular BU KUL HAKKI değil midir..?
Onların bedduaları basite alınabilir mi..?

ŞİRİNEVLER EĞİTİM/ARAŞTIRMA HASTANESİ İÇİN DÜŞÜNÜLEN “EK BİNA BİR TÜRLÜ BAŞLAMADI..” VE ARAZİ SORUNU BİR TÜRLÜ AŞILAMIYOR
KBÜ Şirinevler Eğitim/Araştırma Hastanesi için 200-250 yataklı EK BİNA yapımı bir türlü başlatılamadı,arazi sorunu çözülemedi KARDEMİR bu alanda bulunan 4 dönüm yer için bir türlü gerekli izinleri vermiyor.
EK BİNA İÇİN 4 DÖNÜM YER BİR TÜRLÜ ALINAMADI..
Aslında O EK BİNAYI YAPACAK OLAN SAĞLIK BAKANLIĞI’NIN,yer sorunu yok,neden yok anlatmaya gayret edelim,çok eskilerde KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Kampus alanı içinde 70 dönüm bir alan Kamulaştırıldı ve buraya HASTANE YAPILMASI düşünülüyordu.
O YER HALEN SAĞLIK BAKANLIĞI’NIN UHDESİNDE ve EK BİNA buraya yapılsa ne olur ki,gelecekte TIP FAKÜLTESİ tamamen burada hizmet verir ŞİRİNEVLER’DE ayrı bir Hastane olur..
KARABÜK’ÜN İKİ HASTANESİ OLMAZ MI O ZAMAN..
ŞİRİNEVLER Hastanesi’ne EK BİNA ne zaman başlar ki,bu konu gündeme getirileli,bu konu Karabük gündeminde konuşulmaya başlayalı çok uzun zaman geçti,halen bir sonuç yok.
UZUN YILLARDA OLMAYACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR..
Gelin BU EK BİNAYI KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Kampus Alanı içinde ki 70 dönüm alana yaptırın,böylece hem SAĞLIK BAKANLIĞI kendi 70 dönüm arazisini değerlendirmiş olur,hem de Karabük dolaylı yollardan bir Hastane daha kazanmış olur..
BÖYLE BİR FİKİR ÜZERİNDE YOĞUNLAŞMAK NE KAYBETTİRİR..?

KARABÜK EMEKLİLERİ İÇİN SAFRANBOLU KİRKİLLE’DE YAPTIRILAN 430 KONUT VE BELENKÖY MAHALLESİ’NDE YAPTIRILACAK 2000 KONUT..
EMEKLİLER Derneği Karabük Şube Başkanı Sayın CELAL BULUT ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşları gerçekten çok güzel bir çalışma içindeler ve EMEKLİLER İÇİN BİNLERCE KONUT yaptırılıyor.
Sayın CELAL BULUT ve Sayın CELAL KARAKUŞ ikilisi bu işler için sık/sık Ankara’ya gidiyorlar ve bakın Safranbolu KİRKİLLE mevkiinde bulunan 430 konutun tamamlanmak üzere olduğu biliniyor.
BELENKÖY Mahallesi sınırları içinde 2000 konutluk bir alanın Kamulaştırma çalışmaları bitirildi,gerekli aplikasyonları tamamlandı ve PROJE ihalesi aşamasına gelindi..
YAKLAŞIK 2000 KONUT YAPILACAK BURAYA.
Galiba kasım ayı içinde temeli atılacak..
KARABÜK EMEKLİLERİ gerçekten,bu anlamda çok şanslılar,EMEKLİ DERNEĞİ Karabük Şube Başkan ve Yönetimi çok verimli bir çalışma temposu içinde görünüyorlar.
Dernek Başkanı Sayın CELAL BULUT ve Sayın CELAL KARAKUŞ,kendilerine her anlamda destek veren AK Parti Milletvekili Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN ve Sayın BURHANETTİN UYSAL’A şükran duyduklarını söylüyorlar..
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN ile geçen hafta görüşmüşler,TOKİ ile bir görüşme yapmış Sayın ŞAHİN ve işlerin hızlandırılması talebinde bulunmuş o nedenle BELENKÖY Mahallesi’nde Kamulaştırılan alanlar yakında İNŞAATA HAZIR hale getirilecek.
KARABÜK EMEKLİLERİ GERÇEKTEN ÇOK ŞANSLILAR..

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NİN ÜST KISIMLARINDA BULUNAN DÜZLÜĞE “HAVAALANI YAPIMI VE SAYIN ŞEFİK DİZDAR’IN..” BÜYÜK ÖZVERİSİ..
Bilindiği gibi KARABÜK ÜNİVERSİTESİ eski Rektörü ve şuan AK Parti Karabük Milletvekili olan Sayın BURHANETTİN UYSAL tarafından gündeme getirilen bir HAVAALANI olayı var.
BELİRLİ MESAFELER ALINDI,BU HAVAALANI NOKTASINDA..
En büyük hizmeti ise Sanayici/İşadamı Sayın ŞEFİK DİZDAR gösterdi ve “HAVAALANI ALT YAPISINI KENDİ KAYNAKLARINDAN YAPTIRMAYI..” taahhüt etti.
Başbakan Sayın BİNALİ YILDIRIM’DA bir Karabük mitingi sırasında Sayın ŞEFİK DİZDAR’A Karabük halkının önünde ve mikrofondan böyle bir özverili tavrı için teşekkür etti..
O gün,bu gündür fazla bir ilerleme yok HAVAALANI noktasında..
Sayın ŞEFİK DİZDAR bekliyor,gerekli izinler çıkartılsın,HAVAALANI noktası ALT YAPI ÇALIŞMALARININ başlaması aşamasına gelsin ve bismillah denilerek KAZMA VURULSUN..
İş bir türlü o aşamaya getirilemiyor iyi mi..?

ÇOK ÖNEMLİ BİR SİYASETÇİ “SAYIN MERAL AKŞENER HAREKETİ ÇOK ÖNEMLİ BİR SİYASAL GELİŞME OLACAKTIR VE EN BÜYÜK DARBE…”
Karabük’te Siyaset yapmış,yapmakta olan,çok önemli bir Siyasetçi “MERAL AKŞENER HAREKETİNİ ÇOK ÖNEMSEMEK GEREK VE GÖRECEKSİNİZ EN BÜYÜK DARBEYİ AK PARTİ ALACAKTIR..” gibi bir analiz yaptı.
KALDI Kİ KENDİSİ DE AK PARTİ’YE ÇOK YAKIN BİR İSİM..
16 Nisan ANAYASA REFERANDUMU sırasında AK Parti içinden,kimine göre yüzde 10,kimine göre yüzde 8 gibi bir kesim HAYIR OYU kullanmış ve bunların gideceği yer olarak Sayın MERAL AKŞENER’İN kuracağı Parti gösteriliyor..
MHP Zaten Sayın MERAL AKŞENER’İN arka bahçesi gibi,diyor..
CHP Seçmeninden bile yüzde 3-5 kayma olacaktır görüşünde..
Peki “KARABÜK NE OLUR…” diye sorduk kendisine “Sayın MERAL AKŞENER’İN PARTİSİ KARABÜK’TE ÇOK GÜÇLÜ BİR POTANSİYELE SAHİP.BU PARTİ KURULDUĞUNDA GÖRÜLECEKTİR..” analizini yaptı..
“ÖRNEĞİN AK PARTİ SAFRANBOLU’DA NE SÖYLEYECEK.SAFRANBOLU İÇİN NE YAPTILAR VE BELEDİYE OLAYINI NASIL İZAH EDECEKLER..” dedi ve sonra da “YENİCE OLAYI ORTA YERDE AK PARTİ BURALARDA SEÇMENE NE SÖYLEYECEK..” falan dedi..
Sayın MERAL AKŞENER’İN kuracağı Parti ciddi bir atmosfer yaratmış.
Aklı selim içinde ki çevreler bunu kabul ediyorlar.

5 kişi görüş bildirdi

  1. Gönderen

    Ayın 14’ünden sonra Kardemir yönetim kurulsuz mu kalacak?

  2. Kanyon

    KANYON PARK VE DİĞER PROJELERDEN NEDEN SES YOK ÖRNEK;ARAÇ ÇAYI, KARTALTEPE KONUT PROJESİ,DEMİRYOLU KONUT PROJESİ VE KANYON PARK

  3. Adamın işi yalan dolan

    Kanyon rumuzlu arkadaş bunları kim yapacak bi dediyi bi dediyini tutmayan yalanı baklava/börek gibi yiyen insanmı herşeyin en iyisini ben bilirim deyip hiç bir b.ku bilmeyen agzından yalandan başka buşey çıkmayan kişimi yapacak o dediklerini kanyon arkadaş geç onları geeeç

  4. karabük düşmanı

    SAYIN GÖLBEK ; SÜREKLİ KARABÜK ORGANİZE SANAYİ MÜDÜRLÜĞÜNDE Kİ GÖREVDEN ALMALAR VE KARDEMİR HAKKINDA YORUM YAPIYORSUNUZ.SİZDEN DAHA ÖNCE DE RİCA ETMİŞTİM YORUM YAPMADAN ÖNCE HABER YAPIN . ARAŞTIRIN BAKALIM VE GAZETENİZDE YAYINLAYIN , KARORSAN YÖNETİMİNDE KİMLER VAR , ORGANİZE SANAYİ MÜDÜRLÜKLERİNDE PARA HARCAMALARI NEYE GÖRE YAPILIYOR, ORGANİZE SANAYİ MÜDÜRLÜKLERİNDE MÜDÜRLERİN GÖREV VE SORUMLULUKLARI NELER, PARA HARCAMA YETKİSİ KİMLERİN İMZASINA BAĞLI . BU HABERİ YAPIN SONRA SİZ DE BİZ DE YORUMLAYALIM.
    ARAŞTIRIN VE GAZETENİZDE YAYINLAYIN KARDEMİR A.Ş. NİN TOPLAM NE KADAR HİSSESİ VAR A,B,C GRUPLARININ HİSSE SAYISI NE KADAR VE BU HİSSE GRUPLARININ YÖNETİMDE Kİ TEMSİLLERİ NASIL. KARDEMİR DE KAÇ YÖNETİM KURULU ÜYESİ VAR VE BUNLAR NASIL BELİRLENİYOR. BAĞIMSIZ DENİLEN ÜYELERİ KİM NASIL BELİRLİYOR, DEVLET YA DA BORSA İSTANBUL NE KADAR MÜDAHİL OLABİLİYOR. BUNLARI HABER YAPIN DA BİLGİ SAHİBİ OLALIM VE ONA GÖRE YORUM YAPALIM.SÜREKLİ YORUM YAPARAK ALGI YÖNETİMİ YAPIYORSUNUZ. DAHA DÜNE KADAR MUTULLAH YOLBULANLA KAMİL GÜLEÇİN ARASI İYİYDİ DE ŞİMDİ Mİ BOZULDU YA DA İŞİN İÇİNE OĞLANLAR GİRDİ DE Mİ BÖYLE OLDU . YÜCEL GRUBUNUN KARDEMİRDEKİ GÜCÜ NEDİR BUNLARI HABER YAPIN LÜTFEN.

  5. Kanyon

    Projelerle göreve geldi halk yemez ben sadece hatırlatayım dedim

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Keskinkılıç: “Karabük’te Değişim Rüzgârları Esecek”

Yayın: 29.03.2024 15:23
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, Birlik Medya ekranlarına konuk oldu. Yerel seçimlere çok az kaldığını belirten Keskinkılıç, konuşmasında: “31 Mart akşamında Karabük’te değişim rüzgârları esecek. Karabük’te değişimin olması gerektiği konusunda halkın bir kanaati var.” dedi.

Ak Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya’nın performansını beğendiğini vurgulayan Keskinkılıç, Çetinkaya’nın projeleri ile diğer adaylardan ayrıştığını söyledi. Çetinkaya’nın adaylık süreci boyunca projelerini, bakanlıklar ile birlikte yürüttüğünü ve projelerin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini istişare ettiklerini belirtti.

“Karabük bu kadar olur, ötesi olmaz

Keskinkılıç, “Karabük’te bir tarafta Karabük’ün gelişeceğine dair, bir tarafta ise Karabük bu kadar olur, ötesi olmaz diyen bir bakış açısı var. Bizden başka Karabük’ün değişeceğini düşünen olmadı. Çetinkaya’nın projelerini onaylamayan, yapılmaz diyen kişiler oldu. “Genç bir adam nasıl yapacak? “dediler. Daha sonra da yapılmaz diyen insanlar; “Demek ki yapılıyormuş.” dedi. Hatta “Ben daha kısa vakitte yaparım.”dediler. Özkan Çetinkaya enerji getirdi Karabük’e. Evet genç bir aday ve buna rağmen hiçbir seçimde olmayan bir şeyi başardı. Bakanlar geldi, Cumhurbaşkanımız geldi. Kendisini ve projelerini destekledi. Hiçbir seçimde bu kadar bakan gelip bir adayın arkasında durmamıştı. Biz yeni bir dönem başlattık ve kamuoyu da bunu görüyor. Hoşgörü başlattık. Üzmeden, dökmeden bir kampanyayı götürdüğümüzün kanaatindeyim.” ifadelerini kullandı.

“Safranbolu’da olumsuz belediye imajı ile karşı karşıyayız”

AK Parti’nin yerel seçimlerde birlik içinde çalıştığını vurgulayan Keskinkılıç, “Ak Parti, bu seçimlere girerken mutabakatlar oluşturdu. Ak Parti’ye hiç oy vermemiş kesimlerle bir yol arkadaşlığı aradı. Herkes bu birlikteliğe destek veriyor şu anda. Safranbolu’da son 5 yılda Safranbolu’da belediye başkanımızın göstermiş olduğu performans hayal kırıklığı ile sonuçlandı. Kendisi ortaya koyduğu taahhütleri gerçekleştiremeden dönem bitirdi. Biz şu anda, sosyal medya belediyeciliği ile mücadele ediyoruz. Tabakhane projesi dedi, yok. Halı saha, havuz dedi, yok. Projeler yapılmamış, olanlar da gitmiş. Bir algı oluşturmuş. ‘Sosyal belediyecilik yapıyorum.’ İki fotoğraf çekiyor, paylaşıyor. Fakat Safranbolu’nun ana problemleri çözülemiyor. Bir de sosyal medya belediyeciliğinden sonra ‘Tabela belediyeciliği’ başladı. Her yere tabela asmaya başlamış. Havuzun oraya bir tabela, ‘Yakında havuz yapılıyor.’ yazıyor. ‘Yakında Safranbolu’da.’ gibi tabelalar asılıyor. Film gibi. Safranbolu, Türkiye’nin en önemli markalarından bir tanesidir. Safranbolu dünya mirası ve bu şehirdeki belediye başkanı herkesi ilgilendirir. Olumsuz belediye imajı ile karşı karşıyayız. Mezarla, kitap fuarında kavgayla, kardeşiyle gündeme geliyoruz. Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ama turizmde reklamın kötüsü olmaz. Safranbolu’da aklıselim olan herkes şu anda bir birliktelik oluşturmuş durumda. Bu dönemde Safranbolu yeni bir vizyona yelken açacak.” ifadelerini kullandı. (Esra Oğuzkağan Özkan)