Her Telden (2.Mayıs.2019)

Her Telden (2.Mayıs.2019)

Yayın: 01.05.2019 23:06 |Güncelleme: 02.05.2019 09:03
Paylaş:
A+ A-

KARDEMİR GENEL MÜDÜRÜ SAYIN HÜSEYİN SOYKAN “KAPSAM DIŞI PERSONELİMİZE 6 AYLIKLAR HALİNDE ÜCRET İYİLEŞTİRMESİ YAPIYORUZ..”
KARDEMİR Genel Müdürü Sayın HÜSEYİN SOYKAN,kapsam içi personele yapılan ücret zamlarının TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ ile belirlendiğine dikkat çekti.
Daha sonra da KARDEMİR YÖNETİM KURULU kararı ile KAPSAM DIŞI Ücret iyileştirmelerinin “PERFORMANSA GÖRE..” düzenleneceğine işaret ederek “6 AYLIK DİLİMLER HALİNDE ÜCRET İYİLEŞTİRİLMELERİNİN YAPILACAĞINA..” işaret etti.
Şimdi KARDEMİR KAPSAM DIŞI Personel bekleyişe girdi..
Hemen herkes 8 mayıs tarihinde HESABINA YATACAK OLAN PARAYI BEKLİYOR ve oradan kim ne kadar zam almış,kim ne kadar ÜCRET ARTIŞI almış bu belli olacak.
ŞU AN KİMSE ÜCRETLERİNİN NE KADAR İYİLEŞTİĞİNİ BİLMİYOR..
8 Mayıs günü maaş ellerine geçtiğinde,artışlar ortaya çıkacak.
Bu arada ÜCRET İYİLEŞTİRMELERİNİN,6 AYLIK PERİYOTLAR HALİNDE YAPILMASI KARARI DA ilgili çevrelerde TARTIŞILIYOR,kapsam dışı Personelin ÜCRET ARTIŞLARI 1.01.2019 tarihinden geçerli olacak.
KARDEMİR’DE çalışan 800 dolayında ki Kapsam dışı personel heyecanlı.
8 Mayıs günü alacakları maaşları ve maaş artışını bekliyorlar..
Genel Müdür Sayın HÜSEYİN SOYKAN gerekli açıklamaları yaptı.
ÜCRET ARTIŞ oranları hakkında bir bilgi vermedi.

KARDEMİR ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE “ÇEVRE LİSANSI ALMAK ÜZERE BAŞVURU YAPTI..” VE GELEN DENETİM ELEMANLARI ..
KARDEMİR Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne ÇEVRE LİSANSI almak üzere gerekli başvuruları yaptı ve gerek İl Müdürlüğü teknik elemanları ile gerekse İLGİLİ BAKANLIKTAN gelen DENETİM ELEMANLARI’NIN düzenledikleri raporların olumlu olduğu belirtiliyor.
ÇEVRE LİSANSI İÇİN BAŞVURU YAPILMASI ÇOK ÖNEMLİ.
Gelen Denetim elemanlarının,gördüğü bazı küçük ayrıntılarında giderildiğine işaret ediliyor ve “KISA SÜRE İÇERİSİNDE,KARDEMİR ÇEVRE LİSANSI VERİLECEKTİR..” beklentisi hüküm sürüyor.
Bu arada YAPILAN ÇEVRE YATIRIMLARININ bitirilmesi için milyonlarda EURO PARA harcandığına dikkat çekiliyor ve “GELEN DENETİM ELEMANLARI BAZI UFAK AYRINTILARI RAPOR ETMİŞLERDİ.O AYRINTILARDA GİDERİLDİ..” anlamında bilgiler veriliyor.
Ancak ÇEVRE için yapılacak harcamaların bunlarla sınırlı kalmayacağına da dikkat çekiliyor ve “KARDEMİR,ÖZELLİKLE SU ARITMA NOKTASINDA KULLANACAĞI KİMYASALLAR İÇİN,YILLIK 20 MİLYON DOLAR HARCAMA YAPABİLİR.OLAYA BU KADAR ÖNEMLİ BİR YAKLAŞIM GÖSTERİLİYOR..” deniliyor..
Özellikle KAYABAŞI tarafına bakan YAMAÇLARIN ÇİMLENDİRİLMESİNE devam edildiğine dikkat çekilirken,bu arada KARDEMİR SAHASI içerisinde ki toprak alanlarında TOZ KALKMAMASI için betonlanması gerekebilir,yolunda da ifadeler kullanılıyor.
KARDEMİR’İN ÇEVRE NOKTASINDA BÜTÜN ÖNLEMLERİ ALDIĞI BELİRTİLİYOR..

“AK PARTİ İL TEŞKİLATI NE YAPSIN.KENDİLERİNE BU ADAYLARLA SEÇİME GİRİP KAZANDIRACAKSINIZ DENİLDİ.TAKDİR HAKKI VERİLMEDİ Kİ..!!”
Dün AK Parti içerisinde Siyaset yapmış,şu an itibarı ile kenarda duran bir Kardeşimizle sohbet ettik,çok enteresan görüşler dile getirdi ve bilhassa İL TEŞKİLATININ hiç mi hiç kusuru,günahı olmadığına işaret etti.
İL GENEL MECLİSİNDE ALDIKLARI OYLAR ORTA DA,dedi.
ÜLKE ORTALAMASI OY ORANINI TUTTURDULAR,HATTA AŞTILAR,dedi.
Belediye Başkan Adayı belirleme sürecinde Genel Merkez Yönetimi’nin İL TEŞKİLATINA en küçük bir fikir danıştığını sanmıyorum şeklinde de görüşler öne sürdü..
“BİLİYORSUNUZ,BURHANETTİN HOCA SON DAKİKA DA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YAPILDI..” diyerek “BENİM BİLDİĞİM,HOCA ADAY/ADAYI BİLE DEĞİLDİ..” analizini yaptı.
Safranbolu’da da aynı şeylerin yaşandığına işaret ederek “GENEL MERKEZ İL ve İLÇE BAŞKANLARI ADAY OLMAYACAKLAR GİBİ BİR TALİMAT VERDİ.DAHA SONRA SAFRANBOLU İLÇE BAŞKANI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YAPILDI..” diyerek,burada TEŞKİLATIN NE GÜNAHI VAR noktasına getirdi sözlerini.
Üzerinde çok durduğu tek İlçe YENİCE OLDU..
YENİCE SEÇİMİNDE tek üzüldüğünün Sayın COŞKUN GÜVEN olduğuna dikkat çekti ve “COŞKUN GÜVEN İÇİN YALNIZCA BEN DEĞİL,OY VEREN VERMEYEN TÜM YENİCE SEÇMENİ ÜZÜNTÜLÜ.Sayın COŞKUN GÜVEN TERTEMİZ BİR İSİMDİ,İŞTE ORADA TEŞKİLAT YÜZÜNDEN SEÇİM KAYBEDİLDİ..” dedi.
AK PARTİ BELEDİYE SEÇİMLERİNDE ŞOK YAŞAMIŞ BU BELLİ.,

ÖRNEĞİN,AK PARTİ SAFRANBOLU’DA BELEDİYE BAŞKANLIĞINI KAYBETTİ “PARTİ İÇİ HAİN ARANMIYOR..”, ANCAK,YENİCE İLÇESİNDE ÖYLE Mİ..?
AK Parti BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİN DE büyük hüsran yaşadı ve 610 Oy ile EFLANİ’Yİ,202 Oy ile OVACIK’I alabildi,diğer tüm BELEDİYE BAŞKANLIKLARINI kaybetti.
Dikkat ediyoruz,bir tek YENİCE İLÇESİNDE tartışma büyük.
“ŞU İSİM AK PARTİ’YE İHANET ETTİ,ŞU İSİM CHP’Lİ ADAYA OY VERMEDİ..” gibi hesaplaşma var Yenice İlçesinde,bu hesaplaşma yalnızca AK Parti içerisinde de değil,CHP İçerisinde de var.
Özellikle AK Parti içerisinde ki hesaplaşma,fiili çatışmalara kadar varmış galiba,ufak/tefek itiş/kakışların yaşanmasına kadar varmış hesaplaşma ve yine YENİCE SAKİNLERİ iddialı sözler ederek “NE AK PARTİ İÇERİSİNDE,NE CHP İÇERİSİNDE BU HESAPLAŞMA KOLAY KAPANMAZ..” ifadelerini kullanıyorlar.
Olayın bu noktasında “EĞER CHP’LİLER PARTİLERİNE OY VERSELERDİ,EKSTRA OY ALMALARINA BİLE GEREK YOKTU.BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMİNİ CHP KAZANIRDI..” diyenler o kadar çok ki.
Bunun yanı sıra “AK PARTİ KENDİ OYLARINA SAHİP ÇIKABİLSEYDİPARTİ OYLARINDAN FİRE VERİLMESEYDİ,SEÇİMİ Sayın COŞKUN GÜVEN ÇOK RAHAT ALIRDI..” diyenler haksızlar mı..
YENİCE Siyasi hesaplaşma yapıyor,BU HESAPLAŞMA KOLAY BİTECEK GİBİ DE DEĞİL.!!

AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANI SAYIN İSMAİL ALTINÖZ “ HASTANE İÇİN ÜZERİNDE DURULAN BİRKAÇ İSİM VAR,KADROYU ATANAN KURAR..”
Geçtiğimiz gün,Yayalaştırılmış Yol üzerinde,TÜRK SAĞLIK-SEN Karabük Şube Başkanı Sayın SADIK DOĞDU ile sohbet ediyorduk,ayak üzeri laflıyorduk,gündem elbet,Şirinevler Eğitim Araştırma Hastanesi üzerineydi..
Bu arada AK Parti Karabük İl Başkanı Avukat Sayın İSMAİL ALTINÖZ,İl Genel Meclis Üyesi Sayın TEVFİK AYVALIK,Belediye Meclis Üyesi Sayın KAZIM ÇAMLI karşıdan doğru geliyorlardı.
Selamlaştık,kucaklaştık ve ayak üzeri sohbet ettik.
TÜRK SAĞLIK-SEN Karabük Şube Başkanı Sayın SADIK DOĞDU,atama olayını sordu,AK Parti İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ bildiğim kadarı ile üzerinde durulan birkaç isim var falan gibi bilgiler verdi.
“ÜZERİNDE DURULAN, AKADEMİK ÜNVANLI İSİMLERDEN BİRİSİ,YAKINDA BAKANLIKÇA ATANIR DİYE TAHMİN EDİYORUM..” gibi bilgiler verdi.
Bu arada Başhekimlik görevinden istifa ederek ayrılan Sayın ERKAN DOĞAN’IN özverili çalışmalarından söz etti Sayın İSMAİL ALTINÖZ,yeni atanacak isim noktasında renk vermedi..
Sayın ERKAN DOĞAN için “VEKALETEN GÖREV YAPTIĞI SÜRE İÇİNDE,MADDİ KAYIPLARI DA OLDU,DİYE BİLİYORUM..” anlamında ifadeler kullandı ve çok özverili bir çalışma dönemini geride bıraktığını söyledi.
Anladığımız kadarı ile yeni atama yolda..

“AK PARTİ KIZILCAHAMAM KAMPI ÇOK/ÇOK YARARLI OLDU..” DİYEN AK PARTİ İL BAŞKANI SAYIN ALTINÖZ “ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”
Geçtiğimiz hafta içerisinde düzenlenen AK Parti KIZILCAHAMAM Kampına katılan,Karabük İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ,kampın çok/çok yararlı olduğuna değiniyor.
Karabük Seçimlerine de değiniyor Sayın ALTINÖZ.
“BELEDİYE BAŞKANLIKLARINDA İSTEDİKLERİ SONUCU ALAMADIKLARINA..” değiniyor,ancak,İL GENEL Meclis Seçim sonuçları dikkate alındığında,AK Parti’nin Ülke ortalamasında aldığı oyu tutturduklarına işaret ediyor.
AK Parti de “BİR SEÇİM BİTER,BİR SONRA Kİ SEÇİMLERİN HAZIRLIKLARI BAŞLAR..” şeklinde bir görüş ortaya koyan İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ,Parti çalışmalarının hız kesmeden sürdüğüne işaret ediyor.
Sayın İSMAİL ALTINÖZ ve arkadaşları,bizim gördüğümüz kadarı ile,şu an KBÜ ŞİRİNEVLER EĞİTİM/ARAŞTIRMA Hastanesi Yeni Yönetim yapılanmasına odaklanmışlar.
Sayın ALTINÖZ bu manada “BAŞHEKİM ATANIR,ATANAN BAŞHEKİM,KENDİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARINI BELİRLER..” gibi bilgiler veriyor ve kısa süre içinde de SAĞLIKTA YENİ BİR DÖNEMİN başlayacağına ilişkin işaretler veriyor..
KIZILCAHAMAM KAMPI ÇOK YARARLI OLDU görüşünde Sayın ALTINÖZ.

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ “MİLLETVEKİLLERİ,KARDEMİR ÖNÜNDE Kİ YOL DÜZENLEMESİ İÇİN AKTİF OLMALILAR..”
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,Karabük’te TARİH YAZARAK elde ettiği ÜÇÜNCÜ DÖNEM Belediye Başkanlığı’nın,ilk Basın Toplantısını geçtiğimiz gün yaptı.
“SÖZÜNÜ VERDİĞİMİZ PROJELERİ BİR/BİR HAYATA GEÇİRECEĞİZ..” anlamında ifadeler kullandı,bu arada,özellikle AK Parti Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL ve AK Parti Milletvekillerinin SÖZÜNÜ VERDİĞİ,KARDEMİR ÖNÜNDE Kİ KAVŞAK DÜZENLEMESİNE değindi.
Bilindiği gibi YEREL SEÇİMLER sırasında,AK Parti cenahı KARDEMİR ÖNÜNDE Kİ KAVŞAK DÜZENLEMESİ üzerinde durmuştu,buna karşılık ise Sayın RAFET VERGİLİ’DE, Cumapazarı Bölgesi’nden,BULAK Kavşağına kadar KESİNTİSİZ YOL üzerinde durmuş,bunu yapacağını söylemişti.
Şimdi BU SEÇENEKLERDEN HANGİSİ YAPILACAK ACABA..?
Sayın RAFET VERGİLİ,özellikle AK Parti cenahından gelen KARDEMİR ÖNÜNDE Kİ KAVŞAK DÜZENLEMESİ için Milletvekillerinin ve AK Parti Siyasetinin AKTİF ÇALIŞMA YAPMASINI istiyor.
Sözünü verdiği KESİNTİSİZ KARAYOLU OLAYINA değinmiyor..
Eğer SİYASET KURUMU,sözünü verdiği düzenlemeyi yapamazsa,Sayın RAFET VERGİLİ o zaman kendi projesini hayata geçirmeyi düşünüyor galiba,biz biraz öyle sezinledik.
İster misiniz “ONLAR YAPSIN,YAPAMAZLARSA BİZ YAPARIZ..” sıkıntısı yaşansın..
Karabük insanı da SIKINTILAR YAŞAMAYA DEVAM ETSİN…!!

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ,YEREL SEÇİM RAKİBİ PROF.DR.SAYIN UYSAL İÇİN “BENİ ÇOK İNCİTTİ..” GÖRÜŞÜNDE ISRAR
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,YEREL SEÇİMLER sırasında,en güçlü rakibi Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN kendisini çok ama çok “İNCİTTİĞİNİ..” söylüyor ve “İŞ HAYATIMA,AİLE HAYATIMA KADAR GİRDİ..” görüşünü ısrarla söylüyor.
Sayın VERGİLİ,olayın bu noktasında,olgun bir Siyasetçi havası içinde “ELBET HERKES RAKİBİ HAKKINDA BİR ŞEYLER SÖYLEYECEK.HİZMETLERİNİ ELEŞTİRECEK,BEN DAHA İYİ YAPARIM DİYECEK..” diyor..
Bunları olgunlukla,anlayışla, karşıladığına vurgu yapıyor..
Daha sonra da “Sayın BURHANETTİN UYSAL,BENİM MAKAMIMDAN BAZI DERNEK BAŞKANLIĞINI KOVDUĞUM GİBİ,AİLE HAYATIM GİBİ,İŞ HAYATIM GİBİ,ASLI/ASTARI OLMAYAN BİRÇOK İDDİADA BULUNDU..” diyor,bu manada görüşler dile getiriyor..
Sayın UYSAL’IN şimdi de KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ talebinde bulunduğu şeklinde ki haberlere değiniyor ve “ÇOK YANLIŞ OLUR VE KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’DE,KARABÜK KENTİ DE KAOS ORTAMINA YUVARLANABİLİR..” anlamında görüşler dile getiriyor.
Sayın RAFET VERGİLİ ilk BASIN TOPLANTISINI yaptı.

KARABÜK AÇISINDAN “ÇOK/ÇOK ÖNEMLİ OLAN..” KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇİN “PROF.DR.Sayın İBRAHİM TÜMEN İSMİ…”
Aylar öncesinde “KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KARABÜK AÇISINDAN ÇOK/ÇOK ÖNEMLİ..” diye yazdığımızda,bazı andavallılar,”BU NEREDEN ÇIKTI,NE ÖNEMİ OLACAK,BİR REKTÖR ATANIR GİDER..” falan gibi yaklaşımlar getiriyorlardı..!!
Şimdi gelişmelere bir bakın bakalım..
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörlüğü için “EN GÜÇLÜ ADAY..” olarak gösterilen,mevcut Rektör Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT ismi halen gücünü koruyor,Sayın POLAT dışında Prof.Dr.Sayın İBRAHİM TÜMEN ismi çok/çok güçlü gösteriliyor.
Bu isimlerin yanı sıra Prof.Dr.Sayın AHMET GÜRBÜZ ismi üzerinde çalışmalar olduğunu söyleyenler,Prof.Dr.Sayın MUSTAFA BOZ olabilir gibi yaklaşım getirenler ve bu arada AK Parti içerisinde ki bir kesimin Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL üzerinde yoğunlaştığı iddiasında bulunanlar var.
SİZCE, KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NE KİM ATANIR..?

8 kişi görüş bildirdi

  1. Proje

    Kavşak projesi yapılmayan araç çayı projesine dönecek siz yapın biz yapalım derken 5 yıl bitecek ekonomik kriz var denilip kaos kavga ortamıyla 5 yıl geçer biz alıştık

  2. Kanyon park

    5 yıldır yapılamayan batı karadenizin cazibe merkezi olacak denilen yeridemi vekiller yaptıracak neden bahsedilmiyo bi önceki dönemin yapılmayan projeleri saygılar

  3. KBÜ Akademisyen

    Konyalılar devam edebilir %90 çalışan Konya 42 …

  4. Karabük'teki düzensizlikler, Safranbolu da, imar ile yeni yerleşim yerlerinde ki konut satışlarına talep artırıyor... Bu bilinçli, organizeli olabilir mi?

    Karabük’teki düzensizlikler, Safranbolu da, imar ile yeni yerleşim yerlerinde ki konut satışlarına talep artırıyor… Bu bilinçli, organizeli olabilir mi?
    Son 10-15 yılına bakıldığında Safranbolu da bir nüfus artışı ve Esentepe, Barış mahallelerinde hızlı bir kentleşme tarım arazilerinde imara açıldığı görülüyor.
    Çoğu talep de Karabük’te oturanlar tarafından,ve diğer en çok sebepleri de;
    *Karabük’te hava kirliliği
    *Karabük şehir merkezi şehir estetiği, düzensizliği, sosyal ve kültürel yaşam gibi
    Şimdi bunun üstüne tuz biber bu süreçte bazı yapılması gereken Hava kirliliğinde olsun Karabük imar planı ve alınan kentsel dönüşüm kararları, yenilemeler geciktirilmesi yada bahaneler üretilmesi Safranbolu ve konutlar için olabilir mi bilinçli diye akıllara geliyor… Çünkü Safranbolu’ya kesintisiz yol isteniyor Safranbolu da alt yapı sorunları başlandı tabii Safranbolu belediyesinin de gelirleri artmıştır. Borç tablosu yayımlandı, fakat gelir tablosu yayımlanmadı 2019 yılı sonu ve diğer yıllar yayımlarsa belediye belli olacaktır gelirlerindeki artışlar.
    Kardemir hava kirliliği çözdüğünü açıklıyor biraz etkisi hissediliyor, Karabük belediyesi de bu durumu dikkatte alırsa kentsel yenile şehir estetiği, diğer hizmetler, çevre ve görünüm ile ilgili ve şehir merkezi mahallerinde imar ile ilgili yenilikleri yaparsa bu göç duracaktır. Yani bunlar yapılmazsa göçte durmaz, bu durumda tabi ki bir şehre ve bir sektöre olumsuz yansırken, diğerlerine olumlu yansıyor. Karabükte’ki bu durumlara sebep olabilecek iş ve işlemler, kararlar gecikmeler, titizlikle incelenmesi ve zaman içinde sebep sonuç ilişkisine, bakıldığında anlaşılır, analiz edilince de bir sonuca değerlendirme yapılabilinir.

  5. Karabük’teki düzensizlikler, ayrıca 5000 üstü ,yeni yerleşim yeri 75 yıl mahallesinde oturanlar köprü yapılmasıyla buradakilerin çoğu Safranbolu da harcama yapıyor.

    Karabük’teki düzensizlikler, nedeniyle ayrıca 5000 üstü ,yeni yerleşim yeri oluşturulan 75 yıl mahallesinde oturanlar, köprü yapılmasıyla onların da çoğu Safranbolu da temel ve sosyal ihtiyaçlarında harcama yapıyor. Aylarca Karabük çarşı merkezine inmediğini söyleyenler var.)

  6. ÖYLE Mİ?

    CHP, Yenice’de 24 Haziran’da 1600 oy almış. 31 Mart’ta oyu 1300. Kazanan 2700 ile kazanmış. Ardından gelen 2450 almış. Nasıl bir matematik bu? 1600 oyla seçim nasıl kazanılırdı? Partinin oyuna oy katabilecek bir aday yapabilirdi ancak bunu. AKP’liler de sadece kendi içlerinde değil, CHP’nin içinden de hain ararlar gibi. Bu kadar hain nereden çıkmış anlamak mümkün değil. CHP adayı sağda solda satıldığını söyler, AKP’liler satıldıklarını söylerler. MHP’nin kazanan adayı işçilerini ve muhtarlarını fırçalar, bana oy vermedin diye. Arkadaş ne demokrasiymiş anlayan beri gelsin.

  7. TRUVA ATLARI

    Truve Atını bilmeyen yoktur. Bazen Truva Atları, hareketin lideri gözüken kişilerden seçilir. Kaç seçimdir Yenice’de proje ortaya koyanlar, düşük profilli, Yenice’de yaşamayan birileri toplumun önüne koyarlar. Düşük performans gösteren, düşük profilli adayla seçmen karşısına çıkılır. Elbette, bu da halka güven vermez. Bizim kazanma şansımız yok diyerek kimileri AKP kazanacağına falan kazansın, falan kazanacağına AKP kazansın diyerek oyları serpiştirirler. Düşük profilli aday da pikniğe gider gibi seçim çalışması yapar. Kimin kim olduğunu bilmeden, ortalarda dolanır durur. Yenice’de 1989 seçimlerinde neler olduğunu bilenler bu işin yorumunu gayet güzel yapabilirler. Kısacası, CHP’nin içine bir Truva Atı sokulmuştur ve bu da adayın kendisidir.

  8. kendi mahalleSİ

    Adam kendi mahallesinde üçüncü olmuş. En yakın akrabalarının bile oyunu alamamış. Mecclis üyelerinin altında oy almış. Bunlara bakmayıp, ortalarda bilmem nesi yanmış kaz gibi çığırtıp duruyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Çuvalcı’dan 23 Nisan mesajı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Çuvalcı, yayımladığı mesajda, Türk milletinin milli iradesinin tecelli ettiği ve tam bağımsızlığını tüm dünyaya ilan ettiği bu kutlu günde, “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir.” saikiyle görevine başlayan TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümünü ve geleceğin teminatı tüm çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Prof. Dr. Çuvalcı, şunları kaydetti:

“Aziz milletimizin, istiklali ve istikbali uğruna gözünü kırpmadan canı pahasına cepheden cepheye savaştığı, vatanımızın işgal edildiği Milli Mücadele yıllarında, bağımsızlığımıza giden o kutlu yolun önünü açan TBMM, Cumhuriyetimizin ilan edilişinin sağlam temellerini de oluşturmuştur. Açıldığı günden bu yana adını tarihe altın harflerle kazıyan zaferlere imza atan aziz milletimizin yoluna ışık tutan, halkımızı kutlu bir amaç etrafında birleştiren şanlı Meclisimiz aynı zamanda milli iradenin ve demokrasinin parlayan yıldızı olmuştur. Tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan 23 Nisan'ı, onlara duyduğumuz sonsuz inancın bir sembolü olarak çocuklarımıza armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, silah arkadaşlarına, kahraman askerlerimize, tüm şehitlerimize ve gazilerimize şükranlarımı sunar, tüm çocuklarımızın bu güzide bayramını canı gönülden tebrik ederim.”