Her Telden (2.Ocak.2018)

Her Telden (2.Ocak.2018)

Yayın: 01.01.2018 22:58 |Güncelleme: 02.01.2018 08:33
Paylaş:
A+ A-

2017 YILI,KARDEMİR NOKTASINDA “ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİ GELİŞMELERE SAHNE OLDU…” VE HAKİM HİSSEDARLARIN ÇEKİŞMESİ İLE DEVLET..
2017 Yılı KARDEMİR için çok ama çok büyük gelişmelere sahne oldu,HAKİM HİSSEDARLAR arasında anlaşmazlık/çekişme patlak verince bir anda DEVLETİ/HÜKÜMETİ görüverdi KARDEMİR.
Allah sağlıklı uzun bir ömür versin Sayın MUTULLAH YOLBULAN,fiziksel aktivitelerinin bir bölümünü kaybedince,geriden gelen jenerasyon akıl almaz hatalar yaptı..
Sanıldı ki,HİSSE SENEDİ FAZLALIĞI ile KARDEMİR’İN Yönetiminde İSTENİLEN ETKİNLİK sağlanır,sanıldı ki HİSSE SENEDİ FAZLALIĞI ile post modern bir darbe yapılabilir..
Hatırlayın,o süreçte biz bu köşeden “KARDEMİR ÖZEL BİR ŞİRKET DEĞİL,ÖZELLİKLİ BİR ŞİRKETTİR.BURADA HİSSE SENEDİ FAZLALIĞI PRİM YAPMAZ,SONUÇ VERMEZ..” diye kaç kez yazdık,kaç kez anlatmaya çalıştık.
İSTANBUL DÜKALIĞI BUNU KABUL ETMEK İSTEMEDİ,KABUL ETMEDİ.
KARDEMİR Yönetim Kurulu belirlendikten sonra da “BAĞIMSIZLARDAN BİR YÖNETİM KURULU ÜYESİNİN,YÖNETİM KURULU BAŞKANI OLMASI KİMSEYİ ŞAŞIRTMASIN..” şeklinde yazdık,aynen de oldu,değil mi..
O SÜREÇTE DEVLET KARDEMİR’İ FARK ETTİ,HÜKÜMET KARDEMİR’İ GÖRDÜ..
Dikkatler artık KARDEMİR’İN ÜZERİNDEDİR,gelişecek olayları izleyin…
GELİŞMELERİN BU NOKTA DA KALACAĞINI DA KİMSE SANMASIN SAKIN..
D HİSSEDAR GRUBU neden bu kadar ilgi görüyor ki…?

KARDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN ÖMER FARUK ÖZ “ŞARTLARIN EŞİT OLMASI HALİNDE KARABÜK ESNAFI,TERCİH EDİLECEKTİR..”
KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ÖMER FARUK ÖZ,geçtiğimiz süreçte yaptığımız bir görüşme de,Karabük açısından çok önemli bir mesaj verdi,çok/çok önemsenmesi gereken bir mesaj verdi..
“ŞARTLARIN EŞİT OLMASI HALİNDE,KARDEMİR TEDARİKLERİ KARABÜK PİYASALARINDAN YAPILACAK..” şeklinde bir görüş dile getirerek,Karabük açısından çok/çok önemli bir mesaj verdi.
“ÖRNEĞİN ALACAĞIMIZ ,İHTİYACIMIZ OLAN BİR ÜRÜNÜN KALİTESİ,FİYATI,TESLİMATI EŞİT OLDUĞUNDAN,KARDEMİR’İN TERCİHİ KARABÜK ESNAFI,KARABÜK TÜCCARI OLACAKTIR..” dedi Sayın ÖMER FARUK ÖZ..
Bu Nokta da Karabük TİCARET ve SANAYİ ODASI Yönetimi ile görüşmeler yaptıklarına dikkat çekti,”ODA KENDİ ÜYELERİNE BİZİM BU GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCEMİZİ DUYUYARAK,BİR GÜNCELLEME YAPACAK,ÜYELERİ ARASINDA BİR GÜNCELLEMEYE GİDECEK..” anlamında bilgiler verdi.
Sayın ÖMER FARUK ÖZ,bu anlamda Karabük’e büyük önem verdiklerine işaret ediyor ve “ÖRNEĞİN KARDEMİR KARABÜKSPOR’A DA ÖNEMLİ DESTEKLER VERİYORUZ,VERMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ.ANCAK,VERDİĞİMİZ PARALARIN NERELERE HARCANDIĞINI DA BİLMEK ELBET HAKKIMIZ..” görüşünde.
Sayın ÖMER FARUK ÖZ,özellikle 2021 yılına kadar REKLAM GELİRLERİNİN KIRDIRILMASI olayını irdeliyor “BU PARA NEREYE VE NASIL KULLANILDI MERAK EDİYORUM..”görüşlerini de açıkça dile getiriyor..
Sayın ÖZ,görüldüğü kadarı ile KARABÜK’E önemli hizmetler verme noktasında..

2017 YILI,KARDEMİR KARABÜKSPOR TARİHİNE “KARA BİR LEKE OLARAK GEÇECEK..” GELİŞMELERE SAHNE OLDU VE ÜLKE GENELİNDE Kİ ALGI
Bunları içimiz acıyarak yazıyoruz,samimi biçimde içimiz acıyor ve bir çaresizlik içinde,bir belirsizliğe giden gelişmeleri hissederek,görerek yazıyoruz,buna inanın..
KARDEMİR KARABÜKSPOR BÜYÜK BİR BATAĞIN İÇİNE İTİLMİŞ..
BÜYÜK BİR EKONOMİK BATAĞIN İÇİNE YUVARLANMIŞ KARABÜKSPOR..
İş HUKUK ZEMİNİNE GİTTİĞİ İÇİN fazla bir şey yazmaya gerek yok..
BÜTÜN TÜRKİYE KARDEMİR KARABÜKSPOR Kulübünün içine düştüğü/düşürüldüğü olayların farkında,bunların nasıl geliştiğini ÜLKE GENELİ üç aşağı/beş yukarı biliyor..
BU DURUMA DÜŞÜRENLERİ LANETLİYOR ÜLKE GÜNDEMİ..
TÜRK FUTBOLUNUN bir takım asalaklardan temizlenmesi,arındırılması için HUKUKA GİDEN KARABÜKSPOR’UN durumu bir fırsat olabilir mi veya olmalı mı..?
Gelişmeler HUKUK ZEMİNİNE İNTİKAL ETTİRİLDİ,bekleyelim bakalım..
2017 YILININ EN ÜZÜCÜ GELİŞMESİ KARABÜKSPOR oldu sanıyoruz..

2017 YILININ SON AYLARINDA “ÇOK YOĞUN BİR ÇEVRE KİRLİLİĞİ TARTIŞMASI YAŞANDI..” MARZİNÇ KAPANDI,ANCAK,KİRLİLİK ANORMAL ARTTI
2017 Yılının son aylarında Karabük ÇOK YOĞUN bir ÇEVRE KİRLİLİĞİ tartışması yaşadı ve özellikle AK Partili Sayın MUSTAFA ÇELENLİ’NİN sosyal medya üzerinden yaptığı HAVA KİRLİLİĞİ VAR,iddiası büyük ilgi gördü.
Sayın MUSTAFA ÇELENLİ bir sosyal medya paylaşımında “TOPLU ÖLÜMLER Mİ BEKLENİYOR..” yazınca,çok geniş bir kitle kendisine destek vererek,ÇEVRE KİRLİLİĞİNE,HAVA KİRLİLİĞİNE duyarlılık gösterdi.
Olayın bu noktasında Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’NİN bir çıkışı,gelişmelerin tetikleyicisi oldu elbet,Sayın VERGİLİ KARDEMİR ve MARZİNÇ kirletiyor diye başladığı mücadelesinde “KARDEMİR BANA SÖZ VERDİ İKİ YIL SONRA KİRLETİCİ OLMAKTAN ÇIKACAK..” noktasına geldi..
Sayın VERGİLİ bu noktaya geldikten sonra,bütün gücü ile MARZİNÇ’E yüklendi,KİRLETİCİ OLARAK bu tesisi gösterdi ve TESİSİN ATIK SULARINI KARABÜK KANALİZASYON ŞEBEKESİNE verdirmemek üzere kesti.
MARZİNÇ ATIK SULARINI HİÇBİR YERE VEREMEZ HALE GELDİ..
Sonra MARZİNÇ Yetkilileri FAALİYETLERİNİ durdurma kararı aldılar ve şu an itibarı ile uzunca bir süredir MARZİNÇ FAALİYETTE DEĞİL,ancak,bu durum KARABÜK’TE HAVA KİRLİLİĞİNİ azaltmadı,bilakis son zamanlarda HAVA KİRLİLİĞİ ANORMAL BOYUTLARA vardı..
MARZİNÇ ÇALIŞMIYOR,ancak,HAVA KİRLİLİĞİ ÇOK FAZLA..!!

2017 YILI İÇİNDE KARABÜK ÇOK ÖNEMLİ GELİŞMELER YAŞADI VE BU GELİŞMELER KARABÜK GELECEĞİNE ÖNEMLİ DAMGALAR VURACAKTIR..
Karabük 2017 yılında çok önemli gelişmeler yaşadı ve bu gelişmeler KARABÜK’ÜN GELECEĞİNDE önemli etkiler yapacak,çok ama çok ciddi etkileri görülecektir.
Örnek mi isterseniz..?
KARABÜK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDE YAŞANAN GELİŞMELER..
Hatırlarsınız,ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ bünyesinde,bir dizi gelişme PATLAK VERMİŞTİ,sonunda Kamuoyu tarafından HİÇBİR SUÇU/GÜNAHI olmadığına inanılan BİRİ MÜDÜR,İKİSİ ÇALIŞAN üç insanın İŞLERİNE SON VERİLMİŞTİ.
O süreçte,olaylar ile bağlantılı mı,yoksa tamamen tesadüf mü olduğu tam anlaşılamayan VALİ DEĞİŞİKLİĞİ yaşanmış,Karabük Valiliği görevinde bulunan Sayın MEHMET AKTAŞ görev süresi daha BİR YIL OLMUŞTU Kİ,bir başka İL VALİLİĞİ görevine atandı.
O zamanın Karabük Valisi tarafından MUHAKKİK OLARAK atanan Defterdar Sayın OSMAN KOÇAŞ uzun bir çalışma sonucu raporlar verdi,bu arada BAZI BASIN/YAYIN KURULUŞLARINA yüklü faturalar ödendiği,OSB bünyesinde yüklü baklava/börek faturaları olduğu falan Kamuoyu’na yansıdı/yansıtıldı..
Daha sonra İLGİLİ BAKANLIK MÜFETTİŞLERİ bünyede çalışma yaptılar.
Henüz O MÜFETTİŞ RAPORLARI Kamuoyu’na açıklanmadı..
2017 Yılının en önemli OLAYLARINDAN BİRİSİ bu gelişmelerdi Karabük’te.

2017 ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDE OLUMLU/OLUMSUZ ÇOK ÖNEMLİ GELİŞMELERİN YAŞANDIĞI BİR YIL OLDU VE BÜYÜK GENİŞLEMELER..
2017 Yılı,Karabük ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDE olumlu/olumsuz çok önemli gelişmelerin yaşandığı bir yıl oldu,OLUMSUZ GELİŞMELERİ yazdık,BASIN/YAYIN Organlarına,BÖREK/BAKLAVAYA verilen paralar nedeni ile büyük gürültüler koptu.
ÜÇ ELEMANIN İŞİNE SON VERİLDİ..
HİÇBİR SUÇLARI/GÜNAHLARI OLMADIĞI SONRA ANLAŞILDI..
Bunlar ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDE yaşanan olumsuz gelişmelerdi ve Başkanı Dönemin Valisi olan MÜTEŞEBBİS Kurulun Başkanı ile Başkanvekili değişti falan.
ÇOK OLUMLU GELİŞMELERDE YAŞANDI ORGANİZE DE..
Sanayi Bölgesi HAFRİYATLARLA GENİŞLETİLDİ,yeni TESİSLER KURULDU,uzun yıllardır yaşanmayan bir HAREKETLİLİK YAŞANDI ve bunda AK Parti’nin O Dönem Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR ile TSO Başkanı Sayın TUNCAY ÖZCAN’IN emek,çaba ve gayretleri büyük oldu.
Daha sonra İSMETPAŞA OSB OLAYI GÜNDEME GİRDİ falan..
ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 2017 yılını hayli hareketli geçirdi…

2017 YILININ KARABÜK GENELİNDE YAŞANAN EN ÖNEMLİ OLAYLARINDAN BİRİSİ, SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANI’NIN ALINMASI OLAYI..
2017 Yılının Karabük genelinden yaşanan en önemli olaylarından birisi de,hiç kuşkusuz,SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANI Sayın NECDET AKSOY’UN görevinden açığa alınması olmuştur.
KARABÜK’ÜN EN ÖNEMLİ İLÇESİ SAFRANBOLU..
Ve,Safranbolu’nun AK Parti’li Belediye Başkanı Sayın NECDET AKSOY bu görevinden açığa alındı,yerine,Safranbolu Kaymakamı Sayın FATİH ÜRKMEZER Kayyum olarak getirildi..
Sayın NECDET AKSOY’UN açığa alınması büyük bir olaydı elbet..
Zira Safranbolu TÜM ÜLKENİN BİLDİĞİ,ÖNEM VERDİĞİ Tarihi ve Turistik bir İlçe,böyle bir Kentin Belediye Başkanı’nın görevinden alınması elbet çok önemsenmesi gereken bir olaydı.
AK PARTİ BÖYLE BİR İCRAATI GERÇEKLEŞTİRDİ..
Bunun yanı sıra YENİCE BELEDİYE BAŞKANI Sayın ZEKİ ÇAYLI ile AK Parti Milletvekili Sayın BURHANETTİN UYSAL ve AK Parti’nin O Dönem ki İL TEŞKİLATI arasında yaşanan olaylarda unutulmamalı.
Yine ESKİPAZAR Belediye Başkanı Sayın DURSUN BAŞ’IN görevinden ayrılması..
Bunlar 2017 Yılının önemli olayları arasında yer tuttu elbet.

2017 YILI İÇİNDE SİYASETİN EN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ İÇİNDE, AK PARTİ BÜNYESİNDE YAŞANAN DEĞİŞİMLER İLE İYİ PARTİ TEŞKİLATLANMASI..
2017 Yılı içinde Karabük’ün yaşadığı en önemli gelişmeler içinde AK PARTİ Bünyesinde yaşanan GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ ile İYİ PARTİ’NİN kurulup TEŞKİLATLANMA çalışmalarına başlaması görülebilir.
AK Parti içinde Sayın TİMURÇİN SAYLAR,İl Başkanlığı görevinden İSTİFA ETTİ veya ETTİRİLDİ,yerine uzun temaslardan sonra Avukat Sayın İSMAİL ALTINÖZ getirildi.
Sayın İSMAİL ALTINÖZ daha sonra İL KONGRESİ ile seçilmiş İl Başkanı oldu ve Yönetimi ile Birlikte görevine devam ediyor,Sayın TİMURÇİN SAYLAR görev süresi içinde birçok ekonomik gelişmeleri kovaladı,gündeme taşıdı ve iyi bir iz bırakarak görevini teslim etti..
Bunun yanında İYİ PARTİ’NİN kurulması,Kurucu İl Başkanlığı görevine Sayın DURSUN ALTIPARMAK’IN atanması Karabük ölçeğinde çok önemsenmesi gereken bir olay olarak görülmeli.
Sayın DURSUN ALTIPARMAK İlçe Teşkilatlarını kurmaya çalışıyor..
Siyasi çalışkanlığı,deneyimi ile bunu süratle başarıyor elbet..
İYİ PARTİ’NİN önemli bir toplumsal karşılığı da görülüyor..

2017 YILI İÇİNDE,SESSİZ/SAKİN KARABÜK TOPLUMUNDA “KÖY SAKİNLERİNİN..” SORUNLARINI DUYURMAK AMACI İLE KARAYOLU KAPATMASI
Karabük SESSİZ/SAKİN bir toplumsal yapısı ile bilinir,birçok sorununa yeterli ilgiyi göstermez,yeterli tepkiyi vermez,sorunları ile yaşamaya çok elverişli bir yapı sergiler..
2017 YILI İÇİNDE İKİ KÖYÜMÜZDE,KÖY SAKİNLERİ sorunlarını duyurabilmek amacı ile KARAYOLU KAPATTILAR ve Ülke gündemine düştüler,bu durum sorunlarının ne kadar büyük olduğunu ve yıllar içinde çözüm bulunmadığının EN BELİRGİN KANITI oldu..
“TEPEMİZE ÇÖP DÖKÜLÜYOR,HASTALIKLARLA BOĞUŞUYORUZ..” diye feryat ettiler.
“KÖYÜN İÇİNDEN GEÇEN KARAYOLU SÜREKLİ CAN ALIYOR..” diye feryat ettiler..
Dikkat edin SORUNLARI O KADAR BÜYÜMÜŞ ve CANLARINA TAK ETMİŞ Kİ,genellikle sorunları ile birlikte yaşamaya çalışıp,hiçbir zaman tepki vermeyen bu insanlar ÜLKE GÜNDEMİNE DÜŞECEK kadar büyük tepkileri verdiler..
2017 YILININ EN ÖNEMLİ OLAYLARI ARASINDA BUNLARI DA YAZMAK GEREK..

5 kişi görüş bildirdi

  1. Organize sanayi bölgesi meselesi

    Organize sanayi bölgesi meselesinde bazı basın yayın organlarına ödenen faturalar elden ele dolaştı,baklava-börek paraları büyük rakamlar tutuyor denildi.Olan Üç çalışana oldu,Hiç suçları günahları olmadan üç kişi işten atıldı.Aynen yazdığınız gibi hiç suçu günahı olmayan üç insan sokaga bırakıldı.Peki bunun vebali günahı kimin sırtına olacak,ebedi dünyada bunun hesabını kim verecek.Bütün ömrü tavşana kaç tazıya tutu noktasında olanlardan cenabı hak bunun hesabını öteki dünyada sormazmı sanıyorlar.

  2. Karabük Belediyesi de bazı kurumlar gibi Çevre ve Hava kirliliği konusunda ne yapacak açıklayabilir mi eylem planı var mı dır....

    Karabük Belediyesi de bazı kurumlar gibi Çevre ve Hava kirliliği konusunda ne yapacak açıklayabilir mi bir eylem planı var mı dır….
    Şehir Merkezine yakın bazı mahalleler den çıkan baca dumanları, buralarda mülk sahiplerini mağdur etmeden avantajlı ve hızlı kentsel dönüşüm var mıdır. Toplu taşıma araçları temizliği ve çıkan eksoz dumanları ses yüksekliği, eski araçlar, Çöp kutularının görünü mü ve hijyenliği, dere kenarlarındaki çöpler, Eğitim planları okullarda ve gelişmemiş mahallerde, belediye yapılarının korkuluk duvar kaldırım çevre ve insan sağlığı kullanımı v.b ile ilgili çalışmalar…

  3. radar

    daha önce deyazdım. Nutullah amcamın ne kadar ticari zekası olduğu lakin çocukları ve yeğenlerinin maalesef amcanın yerini doldurmadığını.
    uyarımdır böyle devam ederlerse yolbulkanlar şirketini bırakın ileriye taşımayı geriye gideceklerdir. yazın bir kenara çok değil 3-5 yıl içinde Karabükten giderler güleçler onları geçer kendileri de ilk 300 e ancak girer. Düşman olduğum için diye yazmıyorum şapkalarını önlerine koysunlar silkelensinler diye yazıyorum.

  4. REİS

    AHMET ABİ
    SAYIN KARDEMİR YENİ YÖNETİM KURULU BAŞKANINA HİTABEN SENDİKAL SEBEBPLE İŞ AKDİ FESHEDİLEN 307 KİŞİ İÇİN İŞE ALINMASI YÖNÜNDE HERHANGİ BİR ARAŞTIRMA YAPILIYORMU DİYE KÖŞENİZDE BU KONUYU TEKRAR GÜNDEME GETİREBİLİRMİSİNİZ

    SAYIN YENİ YÖNETİM KURULU BAŞKANINDAN BU KONUDA ÇOK ÜMİTLİ OLDUĞUMU BELİRTMEK İSTERİM.ÇÜNKÜ GÖREV GELDİĞİ GÜN BASIN MENSUPLARINA YAPMIŞ OLDUĞU BİR AÇIKLAMASINDA”ŞİRKETİN YAPMIŞ OLDUĞU UYGULAMALARIN KAMU VİCDANINI YARALAYAN AMA KANUNLARA UYGUN OLMUŞ OLABİLECEĞİNİ”ŞEKLİNDE BUNA BENZER BİR İFADESİ OLMUŞTU,YANILMIYORSAM.EKSİĞİM VARSA AHMET ABİ DÜZELTEBİLİRSİNİZ

    TEŞEKKÜR EDERİM
    SAYGILARIMLA

  5. 307 karabük 78

    Kardemir yeni yönetiminden Kardemirden sendikal faliyetler bahanesi ile atılanların sözleşmeli olarak bıranşlarındaki işlere geri alınarak maduriyetlerinin giderilmesini temenni ediyorum, 7 yıldır yaşadiğımız zorluklar oyuna getirilmiş birer emektar olarak bize fazlası ile yeter diyorum, Hadi Bismillah.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Milletvekili Şahin “ Türkiye çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükselecek”

Yayın: 23.04.2024 10:58
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, “Türkiye, çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükselecek, onların dinamizmi ve coşkusuyla hedeflerine ulaşacaktır.” Dedi.

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle mesaj yayımladı.

Şahin, mesajında, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yılı ile tüm çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik etti.

Türkiye’nin bağımsızlığını ve milli irade hakimiyetini dünyaya ilan ettiği tarihin 23 Nisan 1920 olduğunun altını çizen Şahin, şunları kaydetti:

“Bu özel gün, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, ulusumuzun egemenliğini ve bağımsızlığını tüm dünyaya ilan ettiği gurur dolu bir gündür. Büyük Millet Meclisimizin, milli mücadelemizde gönüllerde yaktığı ateş en karanlık günlerde aziz milletimizin yolunu aydınlatmış, halkımıza güç, cesaret ve moral aşılamıştır. 23 Nisan 1920 ruhu, bağımsızlık azmimiz ve kararlılığımız, birlik ve beraberliğimize olan inancımız gelecek nesillere aktaracağımız en büyük emanetimizdir. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu gün, geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımıza adanmıştır. Türkiye, çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükselecek, onların dinamizmi ve coşkusuyla hedeflerine ulaşacaktır.

Bu vesileyle, başta Türkiye Büyük Milleti Meclisin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kuruluşundan bu yana, meclis çatısı altında ülkemize hizmet etmiş tüm milletvekillerimize şükranlarımızı sunuyor, aramızdan ayrılanları rahmetle yad ediyorum.

Geleceğimizin mimarları olan çocuklarımıza başarılarla dolu bir hayat diliyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”