Her Telden (2 Temmuz 2021)

Her Telden (2 Temmuz 2021)

Yayın: 01.07.2021 22:51
Paylaş:
A+ A-

DÜN BİRÇOK ESNAF,BİRÇOK İŞYERİ SAHİBİ ve BİRKAÇ EMEKLİ “TUVALETLER OLAYI İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER,SIKINTIMIZ ÇOK BÜYÜK..” DEDİLER
Dün FEVZİ FIRAT ve KEMAL GÜNEŞ Caddeleri üzerinde GENEL TUVALET olmadığına insanların büyük sıkıntı çektiğine ilişkin yazılarımız çıktı,bu konulara ilişkin VATANDAŞIN görüşlerini içeren bilgiler vermiştik.
ÖZELLİKLE TAKSİCİ ESNAFLARI neler anlattılar bize.
Dün sabah yürüyüş yaparken,BİRKAÇ ESNAF Kardeşimiz “ABİ ALLAH RAZI OLSUN..” görüşlerini dile getirdiler,tuvalet ihtiyacı için komşu işyerlerine gitmekten utandıklarını anlattılar.
TAKSİCİ ESNAFLARI ise “ABİ VALLAHİ ALTINA KAÇIRAN EMEKLİLERİ GÖRDÜK/GÖRÜYORUZ..” diyerek yakında Genel Tuvalet olmayışına ciddi tepkiler gösterdiler.
Haaa..!! BİR DE ÖZEL TUVALET muhabbetleri çok artmış..
Mesleğini,yaptığı işi söylemeyelim,bir Kardeş “ABİ BEN BU DÜKKANI ÖZEL TUVALET YAPSAM,HA VALLAHİ HA BİLLAHİ DAHA ÇOK KAZANIRIM..” gibi görüşler dile getirdi,sonra da “BANA KENEFÇİ DERLER DALGA GEÇERLER DİYE ÇEKİNİYORUM..” falan diyerek güldü,gülüştük.
FEVZİ FIRAT Caddesi ve KEMAL GÜNEŞ Caddesi’nde Genel Tuvalet yok.
Özellikle EMEKLİLER ve İŞ YERİ SAHİPLERİ büyük sıkıntı çekiyorlar..
Bu konuya ilgi duyan bir birim çıkar mı veya çıkar herhalde..!!
Ne dersiniz..?

GEÇTİĞİMİZ GÜN,CHP İÇERİSİNDE SİYASET YAPAN,DAHA ÖNCE MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYI OLMUŞ Sayın ÖMER FARUK TÜRKER UĞRADI..
Geçtiğimiz gün,CHP İçerisinde Siyaset yapan ve geçmişte Milletvekili Aday/Adayı da olmuş,Bürosu İstanbul’da olan Mali Müşavir Sayın ÖMER FARUK TÜRKER Büromuza bir nezaket ziyaretinde bulundu.
Uzunca bir süre sohbet ettik.
Uzun seneler önce İSTANBUL’DA bu Bölge insanının ticari yaşamını,özellikle FIRINCILIK ve BÖREKÇİLİK/PASTACILIK sektörlerinde ki etkilerini konuştuk,ortak tanıdıklarımızdan söz ettik.
Sayın ÖMER FARUK TÜRKER bu Bölgeden hiç mi hiç kopmamış.
Eflani ile Yenice ve Safranbolu ile AİLE BAĞLARI olan bir isim ve dediğimiz gibi bu Bölgeden hiç kopmamış,geziyorum diyor,Köylere Mahallelere gidiyorum diyor.
Sayın ÖMER FARUK TÜRKER,çok önemli bir şey söyledi ve “EMİN OLUN BUNU SİYASETEN DEĞİL,GERÇEKÇİ BİR GÖZLEM,GERÇEKÇİ BİR TESPİT OLARAK SÖYLÜYORUM..” dedi.
“KARABÜK ve İLÇELERİ’NİN SÜRATLE BİR CHP İKTİDARINA İHTİYACI VAR..” görüşlerini dile getirerek “NEDİR KARDEŞİM BU KENTİN HALİ.BU NE SAHİPSİZLİK,BU NE BAŞI/BOŞLUK.SAFRANBOLU’DA OLMASA KARABÜK ile İLÇELERİ AĞLANACAK DURUMDA..” ifadelerini kullandı..
Uzunca bir süre sohbet ettik Sayın ÖMER FARUK TÜRKER ile..

HEP SÖYLÜYORUZ YA,EFLANİ İLÇESİ YILLAR SÜREN SESSİZLİĞİNDEN/SUSKUNLUĞUNDAN “ÇOK ZARAR GÖRDÜ AMA SONUNDA ..” SIYRILDI..
Hep söylüyoruz ya,EFLANİ İLÇESİ yıllarca sessiz/suskun kaldı ve ELİNDE Kİ BİRÇOK RESMİ BİRİMLERİ kaybetti,nüfusu 3500 lerden 1900-2000 bine geriledi,diye.
EFLANİ SESSİZLİĞİN/SUSKUNLUĞUN CEZASINI ÇOK ÇEKTİ..
Halen de çekiyor elbet.
Şimdi CHP İlçe Başkanı,İYİ Parti İlçe Başkanı,SP İlçe Başkanı EFLANİ İlçesinin sorunlarını canları ile başları ile savunuyorlar,sorunların üzerine /üzerine gidiyorlar,eskisi gibi ENSESİNE VUR,AĞZINDAN LOKMAYI KAP anlayışı gitti bu İlçe de..
CHP Eflani İlçe Başkanı Sayın AHMET AYTAÇ Sosyal Medyası üzerinden ne paylaşımlar yapıyor görüyorsunuz,özellikle Eflani Kaymakamı’na çok ciddi eleştiriler getiriyor Sayın AYTAÇ.
Bu eleştirilerin haklılık yönü vardır mutlaka ve var görüşünü Eflani İlçesinde çok geniş bir kesim kabul ediyor,Eflani çok ciddi ve çok önemli potansiyelleri olan bir İlçe,ne yazık ki bu potansiyellerini değerlendiremiyor..
Güç Sahibi olduğunu sanan çevreler,bu güçlerini İlçenin kalkınmasına değil de,insanların yıldırılmasına mı kullanıyorlar nedir,Eflani geriliyor ,ama,ilerleyen sosyal ve ekonomik gücü artanlar vardır herhalde..!!
EFLANİ çok ilginç günler yaşıyor..
CHP İlçe Başkanı’nın paylaşımlarından bunu anlamak mümkün..

EVET ; KARDEMİR KARABÜKSPOR DAVASI,TAM/TAMINA 162 GÜN ÖTEYE ERTELENDİ ve 5 KASIM GÜNÜ NE OLUR,NASIL BİR KARAR ÇIKAR..?
Mayıs 2015 tarihinde,HİKMET FERİDUN TANKUT’UN yeniden KULÜP BAŞKANI olmasına karşı çıkmak üzere Ovacık İlçesine gittik,böyle bir gelişmenin Karabük’e ve KARABÜKSPOR’A zarar vereceğini Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN ve O Dönem Valisi Sayın ORHAN ALİMOĞLU’NA anlatma gayreti içerinde olduk.
Olmadı HİKMET FERİDUN TANKUT,KARDEMİR KARABÜKSPOR’A Başkan oldu ve gelinen noktayı hep birlikte görüyor,yaşıyoruz,KARABÜKSPOR battı/batırıldı,davası devam ediyor.
25 Haziran günü son davası vardı ve tam 162 gün sonraya ertelendi,peki 5 Kasım günü görülecek davadan ne çıkar,nasıl bir karar çıkar,BUHAR OLAN,BULUNAMAYAN 190 trilyon lira paranın hesabı kesilir mi..?
KARABÜKSPOR GİBİ CANIM BİR KULÜBÜN BATIŞININ HESABI SORULUR MU..?
Ne biçim iştir Kardeşim, A-4 Kağıdına MİLYARLARCA LİRALIK SARF MAKBUZU yazılmış,bu paralar nereye harcandı,bu paralar BELGELENMESİ ÇOK ZOR olan ŞİKE İŞİNDE Mİ,TEŞVİK İŞİNDE Mİ kullanıldı,yoksa nasıl kullanıldı da BELGESİ ALINAMADI sarf tutanağı yapıldı..
Ahmet KARABÜKSPOR’DAN çek aldı,TAHSİLATI ise MEHMET yaptı..!!
Bu paraların izi sürülemez mi..?
Her neyse artık 5 KASIM 2021 tarihini bekliyoruz..!!

28 HAZİRAN GÜNÜ “OYLAR BÖLÜNDÜ. Sayın MUAMMER DUMANER MAĞDUR DURUMA DÜŞÜRÜLDÜ. O NEDENLE SEÇİMİ KAZANIR..” DEDİK
28 Temmuz günü bir yazı kaleme alarak, SAFRANBOLU ESNAF ve SANATKAR ODASI Seçimine değindik,Karabük’te Esnaf Odalarının nabzını en iyi tutan bir Kardeşi ile görüşmüştük,daha sonra bazı görüşmelerimiz daha olmuştu.
Dedik ki Sayın MUAMMER DUMANER bu seçimde çok şanslı..
BU SEÇİMİ ALMAK İHTİMALİ ÇOK/ÇOK GÜÇLÜ..
Bakın, öncelikle Sayın OSMAN KESİCİ ve Sayın SEMRA UZ’UN Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odasında oyları böleceğine dikkat çekmiştik,zira kulisleri iyi izleyenler de aynı konulara değiniyorlardı..
Daha sonra da,yapılan, bazı yayınların Sayın MUAMMER DUMANER’İ mağdur duruma düşürdüğünü belirterek “Sayın MUAMMER DUMANER BU SEÇİMLERİN EN ŞANSLI ADAYI..” demişti.
Sonuçta ne oldu Sayın MUAMMER DUMANER kazandı..
Sayın MUAMMER DUMANER 564 oy alırken,Sayın OSMAN KESİCİ 349,Sayın,SEMRA UZ 164 oy alarak bu seçimi tamamladılar ve görüldü ki OY BÖLÜNMESİ olmasa da Sayın MUAMMER DUMANER seçimi götürüyormuş..
Ancak KATILIMA DİKKAT EDİN,1000 Üyenin üzerinde katılım var..
Hem de ; HAFTA İÇİ OLMASINA karşılık böyle yüksek bir katılım..

CUMHURBAŞKANI SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN YEĞENİ İLE EVLİ OLAN Sayın SERDAR EKŞİOĞLU ; “PETROL DE NAYLON FATURA İDDİASI”
Geçmiş tarihlerde ve özellikle ÇELİK SEKTÖRÜNDE, ilgili büyük bir kesimin yakındığı NAYLON/ PERLON fatura olayı meğer PETROL İŞİNDE DE olurmuş iyi mi..?
Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN yeğeni ile evli olduğu söylenilen ve SEDAT PEKER videolarında ismi geçen Sayın SERDAR EKŞİOĞLU’NUN çok ilginç açıklamaları düştü basına
PETROL İŞİ YAPIYORMUŞ Sayın SERDAR EKŞİOĞLU.
İşlerine engel olunduğunu anlatıyor,banka kredilerini ödediğini,vergi ve SGK ödemelerini düzenli yaptığını söylüyor ve Enerji Piyasası Kurulu’nun kendisine haksızlıklar yaptığından falan söz ediyor.
AÇIKLAMALARININ EN İLGİNÇ YANI İSE..
“BEN ve FİRMAM NAYLON FATURA İŞİNE HİÇ BULAŞMADI..” diyor..
Yahu bu nasıl bir iştir..!!
ÇELİK Sektöründe naylon/perlon fatura,PETROL sektöründe aynı..
Şu işe bakın Allahaşkına..?

“DEMİR/ÇELİK SEKTÖRÜNDE NAYLO/PERLON FATURA,PETROL SEKTÖRÜNDE YİNE AYNI..” BİZ DE KARABÜKSPOR’DA A-4 KAĞITLARINI YAZIYOR
Şu işe bakın Allahaşkına..? dedik,oradan devam..
DEMİR/ÇELİK SEKTÖRÜNDE naylon/perlon fatura işi var yakınmaları,PETROL SEKTÖRÜNDE naylon/perlon fatura yakınmaları ve Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN yeğeni ile evli olduğu,yani AİLEDEN BİRİSİ olduğu söylenen Sayın SERDAR EKŞİOĞLU’NUN yakınmaları..
Sayın SERDAR EKŞİOĞLU ben ve firmam NAYLON FATURAYA BULAŞMADI diyerek,Firmasının zora sokulduğundan yakınıyor,hiçbir sıkıntılı işi olmamasına rağmen FİRMAM BATIRILIYOR diye feryat ediyor..
BUNLAR ÇOK BÜYÜK RAKAMLARI İÇERİRİR ELBET…!!
Biz de durmuş,KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN,bir ABD DOLARININ 3 lira 3.5 lira olduğu dönemlerde,KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN buhar olan 190 trilyon lirasından söz ediyoruz..!!
A-4 KAĞIDINA YAZILAN SARF MAKBUZLARINDAN SÖZ EDİYORUZ.
Hatta,HADDİMİZİ AŞARAK, Mali Suçları Araştırma Kurulu MASAK BU İŞİN ÜZERİNE BİR GİTSE falan gibi şeyler yazıyoruz,Ohooo memleket bunu/bunları aşmış kardeşim.
NAYLON/PERLON en temel sektörlerde MÜESSESE HALİNE GELMİŞ..!!
Baksanıza Sayın SERDAR EKŞİOĞLU bile neler söylüyor..!!

İSMETPAŞA ORGANİZE SANAYİ BÖLGE MÜDÜRÜ Sayın EMİN DEMİR “İKİNCİ GRUP KAMULAŞTIRMA ÇALIŞMALARI HIZLA SÜRÜYOR..”DİYOR
Geçtiğimiz akşam görüştüğümüz ESKİPAZAR/İSMETPAŞA ORGANİZE SANAYİ BÖLGE Müdürü Sayın EMİN DEMİR,ikinci grup Kamulaştırma Çalışmalarının hızla devam ettiğine dikkat çekiyor.
HAK SAHİPLERİ ÇOK DAHA İSTEKLİ DAVRANIYORLARMIŞ.
Bilindiği gibi ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NİN ilk yarısının Kamulaştırılması yapılmış paraları da ödenmişti,şimdi,kalan diğer yarısı için çok ciddi ve çok hızlı bir çalışma yapılıyormuş.
İSMETPAŞA NOKTASINDA ÇALIŞMALAR ÇOK HIZLANDI..
Kamulaştırma için hak sahipleri ile hızlı ve seri bir çalışma sonunda TÜM İŞ ve İŞLEMLER bitirilecek,daha sonra da bedelleri ödenerek ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ diğer konularına geçecek..
ALT YAPI ÇALIŞMALARI HIZLA BİTİRİLECEK..
Şu an itibarı ile fevkalade olumlu çalışmalar yaşanıyor.

EMEKLİLER DERNEĞİ KARABÜK ŞUBE BAŞKANI Sayın CELAL BULUT ; “ KARABÜK’TE 54 BİN EMEKLİ ve NÜFUSUN YARIDAN FAZLASI BİZİZ..”
EMEKLİLER Derneği Karabük Şube Başkanı Sayın CELAL BULUT,çok önemli bilgiler veriyor açıklamalar yapıyor ve Siyaset Kurumu’na yönelik olarak KARABÜK’TE 54 BİN EMEKLİ VAR,diyor,bu 54 bin emeklinin eşleri ve yanlarında olan çocukları ile birlikte NÜFUSU YARIDAN FAZLA olduğuna işaret ediyor
SÖYLEDİKLERİ TAMAMEN GERÇEK..
Daha sonra da EMEKLİLER adına talepler dile getiriyor ve BİZİ TÜFEDEN ÇIKARTIN,EMEKLİNİN KULLANDIĞI MALLARIN ENFLASYONU ÜZERİNDEN değerlendirme yapın diyor,HASTANE KATKI PAYLARINI gözden geçirin önerisi yapıyor,2000 SONRASI EMEKLİNİN İNTİBAKLARINI YAPIN diyor.
Sayın CELAL BULUT en önemlisi BİRKAÇ GÜN SONRA idrak edeceğimiz Mübarek KURBAN BAYRAMI nedeni ile verilecek EMEKLİ İKRAMİYELERİNİ ARTTIRIN talebinde bulunuyor..
SİYASET KURUMU BU GÖRÜŞLERE ÖNEM VERMEK ZORUNDA..
Bu görüşler MİLYONLARCA EMEKLİNİN Görüşleri..

4 kişi görüş bildirdi

  1. İstanbuldan eflenili

    Eflenide herkes gofuranın yağcısıydı şindi iş deyişti gofura muhtarlığı nasıl gaybetti onu düşünsün celipköyündede gıymatı galmadı çelipköylülede onun na gada gofur bennek oldunu gördü gayrı düşünce selam verecek adam bulabilüse herkes yüzüme tükürsün bennek kibirli gofur insandan kim hoşlanu gardaşım bakmayın şindi önünde gülüp arkadan sögenlere o zaman geldügünde yüzüne garşıda sögelle

  2. Ömer

    Bu Ömer bey Yaptığı yardımlarının üzerine CHP amblemi ve kendi adını yapıştırarak dağıtan reklamcı kardeş mi

  3. Karabük

    Karabukluyum moralim bozuk. Ben prestij mahallesi,prestij caddesi istiyorum.bulvar istiyorum.muhabbet HELA..

  4. Sende yardım yap,adını yaz

    Sende yardımda bulun üstüne ister CHP yazdır ister ben sonradan olma CHP liyim yazdır ister CHP den beklentim var onun için CHP liyim yazdır adınıda üstüne yaz dağıtm kardeş.Ne kadar hasis ne kadar kıskançsınız yarabbi.
    Bizim Apo beklediyi olmayınca bi daha CHP yi anarmı mesela.Ötekilerin yardımda filan gözü varmı Ömer beye helal olsun hatırlıyor kendinide hatırlatıyor

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor-Fatih Karagümrük maçından notlar

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 20:24
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Ziraat Türkiye Kupası ilk maçında VavaCars Fatih Karagümrük'ü konuk eden Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Mondihome Kayserispor'u 2-1 yendiği karşılaşmanın 11'i ile sahaya çıktı.

Teknik direktör Abdullah Avcı, Mondihome Kayserispor maçını kazanan kadroya bozmadı. Karadeniz ekibinde sakatlıkları bulunan Hüseyin Türkmen'in yanı sıra Trezeguet de maç kadrosunda yer almadı. Sakatlığının ardından takımla çalışmalara başlayan Trezeguet'in sabah teknik direktör Abdullah Avcı ile bir görüşme yaptığı ve bu görüşmede oyuncunun riske edilmeme kararı çıktığı belirtildi.

Nijeryalı santrafor Paul Onuachu yine yedek kulübesinde yer aldı. Avcı, santrfor olarak geçen hafta 1 gol atıp, 1 asist yapan Enis Destan'ı bu bölgede görevlendirdi.

-Mehmet Ali Yılmaz için saygı duruşu

Karşılaşma öncesinde hayatını kaybeden eski Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve Trabzonspor'un Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz için saygı duruşunda bulunuldu.

Her iki takım futbolcuları da siyah bant takarken skorbordda da Mehmet Ali Yılmaz’ın Trabzonspor başkanlığı dönemindeki görsellerine yer verildi. Mehmet Ali Yılmaz için pankart asan taraftarlar, “Efsane başkan” ve “Büyük başkan” tezahüratlarında bulundu.

– Doğan'dan E-spor takımına plaket

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Türk Telekom eSüper Lig'de şampiyon olan Trabzonspor'un E-spor Takımı'na plaket verdi.

Plaket törenine E-spor Takımı kaptanı Mert Altıntop, ikinci oyuncusu Arda Elbir ve E-spor Menajeri İbrahim Bahar katıldı.

Başkan Doğan, gösterdiği üstün performansı ve kazandığı başarılarından dolayı E-spor takımını kutladı.