Her Telden (20.Nisan.2018)

Her Telden (20.Nisan.2018)

Yayın: 20.04.2018 08:31
Paylaş:
A+ A-

24 HAZİRAN GÜNÜ YAPILACAK MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİMİNDE,KARABÜK’ÜN 50 BİN EMEKLİSİNİ TEMSİLEN BİR ADAY BULUNACAK MI..?
Karabük seçmeninin büyük ağırlığını EMEKLİLER TEŞKİL ediyorlar ve 24 HAZİRAN MİLLETVEKİLİ Genel Seçiminde Siyasi Parti Aday Listelerinde EMEKLİLERİ TEMSİL edecek bir isim bulunacak mı..?
MEVCUT MİLLETVEKİLLERİ “BİZ VARIZ YA..” diyebilirler..
Zira,gerek Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN,gerekse Sayın BURHANETTİN UYSAL veya Milletvekili Adayı olması beklenen Sayın MEHMET CEYLAN Sayın MUSTAFA ÜNAL,Sayın OSMAN KAHVECİ gibi isimler Emekliliklerini hak etmişlerdir diye düşünüyoruz.
“O NEDENLE BİZ VARIZ YA..” demeleri çok doğal.
Karabük EMEKLİSİNİN KENDİ İÇİNDEN,örneğin Sayın CELAL BULUT gibi bir isim MİLLETVEKİLİ LİSTELERİNDE yer alır mı,Siyasi Partiler böyle bir yolu denerler mi acaba..?
DENEMELERİNDE YARAR OLUR MUTLAKA..
Karabük ve İlçelerinde SEÇMENİN ANA OMURGASI EMEKLİLERDEN oluşuyor elbet,kaldı ki EMEKLİ kesim kendi içinden çıkabilecek bir adaya SİYASİ PARTİ farkı gözetmeksizin oy verir.
SİYASİ PARTİLER BU YOLU DENERLER Mİ DERSİNİZ..?
Bize göre denemelerinde,en azından kendi açılarından, yarar olur.
Ne dersiniz yarar olmaz mı..?

MERKEZ MAHALLE MUHTARLARI ARASINDA YAŞANAN KRİZ VE OLAYIN KATI ATIK BERTARAF TESİSİ GİBİ BİR TEMEL MESELEDEN ÇIKMAYIŞI..
Karabük MERKEZ MAHALLE MUHTARLARI arasında bir kriz yaşandığına ilişkin haberler var,yazık oluyor doğrusu,Merkez Mahalle Muhtarları bu işi “50 LİRA BAĞIŞ ÖDEMEKTEN KAÇINDILAR..” noktasına kadar dayattılar..
Oysa MUHTARLAR çok daha ciddi sorunlardan anlaşmazlığa düşmeliydi..
Örneği “12 YILDIR BİR TÜRLÜ YAPILAMAYAN KATI ATIK BERTARAF TESİSİ NOKTASINDA ÇOK ÖNEMLİ ANLAŞMAZLIĞIMIZ VAR.BU ŞARTLARDA AYNI ÇATI ALTINDA BULUNMAMIZ YARARSIZ..” gibi bir konudan anlaşamasalardı,çok daha yararlı olurdu..
KARABÜK’TE HİÇBİR MUHTAR BU GİBİ KONULARIN ÜZERİNE GİTMİYOR..
Muhtarların SOSYAL SORUMLULUKLARI içinde bu gibi konular yok mudur acaba ve MUHTARLARIMIZ halkı sokağa döken böyle bir konu için neden hiç ses vermezler..
ASİT KÖYÜ SAKİNLERİ SOKAĞA DÖKÜLMEDİLER Mİ..?
Karabük’ün 12 YILDIR ÇÖZÜLEMEYEN BU SORUNU UMURLARINDA DEĞİL Mİ.?
Neyse,galiba bu işlere de sıra gelecek,değil mi..?

4 TEMMUZ 2017 TARİHİNDE,KARAYOLU KAPATAN ASİT KÖYÜ SAKİNLERİNE ; “TAMAM KARDEŞLER O İŞİ KISA SÜRE İÇİNDE HALLEDECEĞİZ..”
Karabük insanı sakindir,sessizdir,olaylar karşısında pek fazla tepki vermezler,ancak,bundan yararlanmak istercesine “BİR SORUNLARINI DA TAM 12 YILDIR ÇÖZMEZSENİZ..” o zaman patlayıverirler..
4 TEMMUZ 2017 TARİHİNDE ASİT KÖYÜ SAKİNLERİ BUNU YAPTILAR..
Özellikle ASİT KÖYÜ BAYANLARI aynı birer atmaca gibi olmuşlardı,adeta,hepsi birer NENE HATUN gibiydiler ve “BIKTIK TEPEMİZE DÖKÜLEN ÇÖPLERDEN..” diye basbas bağırdılar..
Öyle olmadı mı..?
Karabük’e KATI ATIK BERTARAF TESİSİ KURULACAKTI,tam tamına 12 yıldır kurulamadı ve hergün ASİT KÖYÜ Sakinlerinin tepesine/tepesine 160/170 ton çöp dökülüyor ve bu çöpler yaz aylarında da YANIYOR,ortalığı KESİF BİR DUMAN KAPLIYOR..
ASİT KÖYÜ sakinlerine söz verilmedi mi “TAMAM KARDEŞLER SİZİN BU SORUNUNUZU KISA SÜRE İÇİNDE HALLEDECEĞİZ..” denilmedi mi,hani halledildi mi..?
NE İSTENİYOR,ALLAHAŞKINA..?
ASİT KÖYÜ SAKİNLERİ,YİNE/YENİDEN KARAYOLU MU KAPATSINLAR YANİ..!!
Bu isteniyorsa kolay,yeni bir 4 Temmuz daha yaşanabilir..

ANKARA ÜNİVERSİTESİ,KALP/DAMAR CERRAHİ BÖLÜM BAŞKANI PROF.DR.SAYIN KEMALETTİN UÇANOK’A MİLLETVEKİLİ ADAYI OL BASKISI…
ANKARA ÜNİVERSİTESİ KALP/DAMAR CERRAHİ ANA BİLİM DALI Başkanı Prof.Dr.Sayın KEMALETTİN UÇANOK’A,24 Haziran Genel Seçimleri için MİLLETVEKİLİ ADAYI olması yolunda çok büyük,çok ciddi bir baskı olduğuna ilişkin bilgiler veriliyor.
Dün bir Kardeşimiz de bu yönde bilgiler verdi..
Birkaç dost oturuyorduk “O KARDEŞİMİZE,BİZ Sayın UÇANOK’U İKNA ETMEK İÇİN GİDECEĞİZ SENDE GEL..” teklifi yapılmış,kendisi “SAYIN UÇUNOK BEN MESLEKİ OLARAK HİZMET ETMEKTEN YANAYIM DİYOR,KABUL ETMİYOR..” diyerek gitmek istememiş..
GİDENLER,BASKI UYGULAYANLAR OLUYORMUŞ.
Hatta,şu an itibarı ile Emekli olan ve uzun yıllar Prof.Dr.Sayın UÇANOK ile birlikte çalışmış,kendisinin Hocalığını da,Bölüm Başkanlığını da yapmış bir başka Prof.devreye sokulmuş “HOCAM İKNA ET MİLLETVEKİLİ ADAYI OLSUN..” ricasında bulunulmuş..
KİMİ İSİMLER MİLLETVEKİLLİĞİNİN PEŞİNDEN KOŞUYOR..
Kimi isimler “BEN MESLEKİ OLARAK VATANDAŞA HİZMET ETMEK İSTİYORUM..” diyerek,böyle bir olaya ilgi göstermiyor,Siyaset ne kadar ilginç bir meslek dalı değil mi..?
PROF.DR.Sayın KEMALETTİN UÇANOK’A BÜYÜK BASKI OLDUĞU BİLİNİYOR..

ÜNİVERSİTE GİRİŞ SINAVLARINDA,HER YIL EN İYİ DERECELERİ ALAN KARABÜK’TE,NİTELİKLİ OKUL SEÇİMİ NASIL YAPILDI ALLAH AŞKINA..?
Karabük’ün en büyük,en ciddi övüncü ÜNİVERSİTE GİRİŞ SINAVLARINDA aldığı çok iyi derecelerdir,Karabük Milli Eğitimi’ni yıllardır bozamadılar ve hemen her yıl,bu sınavlarda,ÜLKENİN EN BAŞARILI DERECELERİNİ alıyor Karabük.
BUNDAN SONRA NASIL OLACAK ACABA..?
Böyle güzel neticeler alan Karabük’ün BİRKAÇ OKULU,yeni sistem uyarınca NİTELİKLİ OKUL olarak açıklanmış,peki YILLARIN BAŞARI ABİDESİ ve Karabüklüleri gururlandıran derecelerin sahibi DEMİR/ÇELİK LİSESİ hangi sınıfta acaba..?
MİLLİ EĞİTİMİN HEM KARABÜK’TE,HEM ÜLKE GENELİNDE İÇİNE ETTİLER..
Yazık,günah bu çocuklara..
Ülkenin geleceği olan ÇOCUKLARIMIZI böyle bir sistemle mi yetiştireceğiz..?
Biz MİLLİ EĞİTİME ne kadar değer veriyoruz düşünün,24 HAZİRAN SEÇİMLERİ için ÜNİVERSİTE SINAVLARI bir hafta sonraya erteleniyor,peki SEÇİM BİR HAFTA SONRA yapılsaydı,BİR AY SONRA yapılsaydı,ÜNİVERSİTE SEÇME/YERLEŞTİRME Sınavlarına dokunulmasaydı ne olurdu..?
OLSUN CANIM,BU ÇOCUKLAR KIYMETİ HARBİYESİ OLMAYAN VARLIKLAR.
Önemli olan BASKIN SEÇİMİN yapılması..
YAZIK OLUYOR çocuklarımıza,geleceğimiz bu kadar mı değersiz yani..!!

YARIN,TİCARET VE SANAYİ ODASI,KENDİ İÇ SEÇİMLERİNİ TAMAMLIYOR VE MECLİS BAŞKANI,YÖNETİM KURULU VE YÖNETİM KURULU BAŞKANI
Geçtiğimiz cumartesi günü MESLEK ORGANLARI Seçimini tamamlayan Karabük TİCARET ve SANAYİ ODASI,yarın MECLİS Başkanını,MECLİS Başkan Divanını,YÖNETİM KURULU Üyelerini ve seçilecek YÖNETİM KURULU Kendi Başkanı’nı seçecek.
AK Parti,Ticaret ve Sanayi Odası noktasında,sahaya indi ve olayı tertemiz bitirdi,Sayın MEHMET MESÇİER’İN Yönetim Kurulu Başkanlığı için hiçbir sıkıntılı durum yok.
MECLİS BAŞKANLIĞI noktasında Sayın SEZGİN DIRAVACI,ismi üzerinde çok geniş bir mutabakat olduğunu,kendisine SEÇİM SALONUNDA çok güçlü isimlerin söz verdiği biliniyor.
CUMARTESİ GÜNÜ,TSO SEÇİMLERİNİ TAMAMLAYACAK..
Daha sonra yeni ekip,yeni kadro çalışmalarına başlayacak..
Bakın KARABÜK ÜNİVERSİTESİ,Ülkenin geleceğinde çok ciddi söz sahibi olacak OTOMOTİV SANAYİ noktasında önemli gelişmelere imza atıyor ve TİCARET SANAYİ ODASI’NIN yeni kadroları bunu iyi değerlendirebilirse,çok yararlı olur..
TİCARET ve SANAYİ ODASI bugün şekilleniyor..
Yeni YÖNETİM KADROLARI BELLİ OLUYOR..

ÜLKEMİZ “ÜÇ GÜN İÇİNDE GENEL SEÇİM ATMOSFERİNE GİRİVERDİ..” VE ÜRKÜNTÜ YARATAN “YEREL SEÇİMLER..” ZAMANINDA YAPILACAK..!!
MHP Genel Başkanı Sayın DEVLET BAHÇELİ,artık geleneksel hale gelen ERKEN SEÇİM talebini bu kez de yaptı ve Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DA Erken Seçim talebini BASKIN SEÇİM gibi bir aşamaya taşıdı..
24 HAZİRAN GÜNÜ SANDIK BAŞINA GİDİYORUZ.
Bu noktada en önemsenmesi gereken olay,YEREL SEÇİMLERİN,GENEL SEÇİMLERİN gerisinde kalmasıdır herhalde,oysa ki YEREL SEÇİMLER 2019 Mart ayının son Pazar günü yapılacaktı,GENEL SEÇİMLER için ise 3 Kasıl 2019 tarihi telaffuz ediliyordu.
Şimdi bu nokta da MİLLETVEKİLLERİ 17 AY gibi bir süre az VEKİLLİK yapmış olacaklar ve 17 AYLIK MAAŞ TUTARLARI KENDİLERİNE ödenecek mi acaba..?
BELKİ,MİLLETVEKİLLERİNE 17 AYLIKLARI TOPTAN ÖDENİR..!!
BELLİ Mİ OLUR YANİ..
YEREL SEÇİMLERİN,kimine göre Erken Seçim,kimine göre Baskın Seçim ile GENEL SEÇİMLERDEN sonra yapılması,çok geniş bir çevre tarafından ÜRKÜNTÜDEN KAYNAKLANMIŞ..
Özellikle ANKARA/İSTANBUL gibi yerlerde CUMHUR İTTİFAKININ bu Seçimleri kaybetme ihtimali belli bir ÜRKÜNTÜ YARATMIŞ ve 24 HAZİRAN tarihine CUMHURBAŞKANLIĞI ve MİLLETVEKİLİ konulmasına yol açmış.
SİYASET BU,BÖYLE İNCE AYRINTI VE ÇİZGİLERİ SEVER ELBET..

AK PARTİ BÜNYESİNDE “KİMLERİN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLABİLECEĞİNE İLİŞKİN SENARYOLAR..” VE SAYIN MUSTAFA ÜNAL BEKLENTİSİ..
24 Haziran MİLLETVEKİLİ Genel Seçimleri için AK Parti içinde kimler MİLLETVEKİLİ ADAYI olacak ve acaba ortaya nasıl bir LİSTE ÇIKACAK,bu nokta da İKİ İSİM merakla bekleniyor..
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN yeniden Milletvekili Adayı olacak mı..?
Daha sonra da,eski Milletvekili Sayın MUSTAFA ÜNAL ne düşünüyor..
Olayın tam bu noktasında ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK BAKAN YARDIMCISI Sayın MEHMET CEYLAN’IN,bu dönem kesinlikle MİLLETVEKİLİ ADAYI olacağına ilişkin güçlü bir söylem dikkatleri çekiyor.
Sayın BURHANETTİN UYSALYİNE/YENİDEN devam eder görüşleri var..
Burada Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN yeniden Aday olup/olmaması kadar,Sayın MUSTAFA ÜNAL’IN ne karar vereceğine ilişkin,AK Parti içinde meraklı bir bekleyiş olduğu besbelli.
AK Parti NASIL BİR LİSTE İLE SEÇMEN KARŞISINA ÇIKAR ACABA..?

24 HAZİRAN SEÇİMLERİNE İYİ PARTİ GİRECEK Mİ/SOKULMAYACAK MI VE EĞER GİRERLERSE KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KİMLER OLUR
24 Haziran Seçimlerine İYİ PARTİ girebilecek mi/sokulmayacak mı,şimdi TÜM ÜLKE BU KONU üzerine kilitlendi adeta,Seçimler bu hale İYİ Parti korkusu yüzünden bu kadar erkene alındı diyenler,bunu savunanlar çok.
DİYELİM Kİ İYİ PARTİ SEÇİME GİRDİ/SOKULDU..
KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KİMLER OLUR ACABA..?
Yıllar yılı Karabük ve Yöresine hizmet etmiş isimler var İYİ PARTİ bünyesinde,bunlardan birisi mi olur,aslında YEREL SEÇİMLER daha önce yapılacak beklentisi ile,örneğin Sayın DURSUN ALTIPARMAK bu iş için hazırlanıyordu,şimdi MİLLETVEKİLİ ADAYI olur mu..
Öncelikle İYİ PARTİ SEÇİMLERE GİRECEK Mİ/SOKULACAK MI..?
Eğer GİREBİLİRLERSE,MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KİMLER OLUR ACABA..?

22 kişi görüş bildirdi

  1. tonyukuk

    sayın gölbek üniversite imtihanına girecek gençlerin haleti ruhiyesini,heyacanını,kaygısını,motivasyonunun nelerden nasıl etkileneceğini bilmek için o sınava girmek,üniversite okumak,diploma sahibi olmak lazım.Kısaca empati yapabilecek altyapı lazım.Önemli mi 2,5 milyon öğrencinin gireceği imtihan,ben yaptım oldu mantığı? var mı milli eğitimden,YÖK den karşı çıkabilecek bir şerefli,haysiyetli adam gibi adam.Var mı bu tarihte üniversite imtihanı var,seçimi şu tarihte yapsak diyebilecek bir babayiğit danışman,bakan v.s. Biz neyi tartışıyoruz kardeşim.Geçlik mi önemli sizin rezil siyasetiniz mi önemli,gelecek mi önemli sizin koltuğu muhafaza etmeniz mi.hepinizi üst üste koysalar; gecesini gündüzüne katıp bu imtihana hazırlanan gençlerin saçının bir teli kadar değeriniz yok gözümde.Siyasetin lağım çukurunda boğulacağınız günler yakındır.

  2. Karabük

    En iyi milletvekili adayı bence eski emniyet müdürümüz Sayın SERHAT TEZSEVER Olmalı dır

  3. ESKİ ÇORAPLARI ATIN

    BİR REKLAM VARDI ESKİ ÇORAPLARI ATIN DİYE.BIRAKIN ŞU ESKİLERİ ALLAŞKINA YA.BU KÖŞEDE KARABÜK 64 BİN NÜFUSLUYKEN BARTIN 22 BİN KASTAMONU 32 BİN BOLU 47 BİN FİLAN DİYE YAZAN SİZ DEYİLMİSİNİZ ŞİMDİDE ESKİLER GİNE GÜNDEMDEYMİŞ BIRAKIN BU İŞLERİ ALLAŞKINA BIRAKIN.YENİCE HES KARARI OSMAN BEYİN ZAMANINDA ÇIKMADIMI.KATI ATIK TESİSİ MEHMET ALİ ŞAHİNİ MEHMET CEYLANI RAFET VERGİLİYİ ESKİTMEDİMİ HAVAALANI İÇİN KENDİ PROJEM DİYEN BURHANETTİN HOCA NAPTI YA.BIRAKIN ESKİLERİ ALLAŞKINA BIRAKIN KARABÜKSPORU BU HALE KİM DÜŞÜRDÜ ŞEFİK DİZDARA KİM KARŞI ÇIKTI BIRAKIN ESKİ ÇORAPLARI ATIN ALLAŞKINA YA

  4. emekli

    Sayın Gölbek çok doğru yazmıssınız emekliler konusunda. 50 bin emekli var. Onları temsilen de basarılı bir dernek var. Belen mahallesine yapılacak olan Toki projesinde inşaat da ilerliyor. Merak eden gidip bakabilir.
    Kesinlikle emeklinin içinden bir aday çıkmalı . O da bahsettiğiniz isimler gibi değil de gercek bir işçi emeklisi olan Celal Bulut olmalı.

  5. anonim

    sonuna kadar Celal Baskanın arkasındayız.

  6. zenginlik

    Bir kere de zengin olan değil halktan olan biri aday olsun.Celal baskanı destekliyorum.

  7. ESNAF

    A
    SAYIN GÖLBEK SİZE KATILIYORUM.DERNEK VE ÜYELERI İÇİN BU KADAR ÇALIŞAN BIR BAŞKAN MİLLETVEKİLİ OLSA NELER YAPMAZ.

  8. Emekli İktidara dersini vermeli...

    Karabük’de 60 bin emekli var ve maaş artışı önerisini rededen AKP iktidarına dersini verir mi Ne dersiniz..??????

  9. Hadi inşallah

    Emekliler olarak başkanımızın bizi temsilen mecliste olmasi gerektiğini düşünüyoruz. Siyasi partilerin bunu dikkate alma zamanı gelmiştir. Başkanımızı sonuna kadar destekliyoruz.

  10. Metin

    O zaman ak parti celal başkanı aday yapsın.

  11. Anonim

    Celâl Başkan yerinde bir secim olur

  12. KARABÜKÜN DELİSİ

    Adalet ve Kalkınma Partisi Millet Vekili Adayı olarak görmek istenenler kesinlikle yeni yüzler olmalı.Mesela
    Eskipazar ilçesinden
    Sefer ERKEÇOĞLU
    Murat ERKEÇOĞLU
    NEÇMETTİN BAŞKAYA
    ALİ İHSAN İNCE
    MEHMET EMİN ASLAN
    SEDAT NAMAL
    KAMİL ÜNAL
    CHP DEN M.VEKİLİ ADAYI OLARAK GÖRMEK İSTENELER
    AHMET TERZİ
    HALİL ÖZDEMİR
    İYİ PARTİ M.VEKİLİ ADAYI OLARAK GÖRÜMEK İSTENENLER
    EROL SERİN
    HÜSEYİN DÖNMEZ

  13. Karabükün akıllısı

    Dostum Sedat Namal o hakkını kullandı.Onu bir geç .Hani Enver Tümen nerde Onun profesör olan oğlu nerde .Sen kimin deymenine su taşıyon allahkına

  14. Emek

    Az bi matematik hesabı yapabilen şu atmosferde hiç riske girmemeli Celal başkan çok isabetli seçim olur.

  15. Karabükün delisi

    Benim sucuya benzer bir yönüm yok Enver Tümen veya oğlu da olabilir. Ama sen meraklısın galiba nede olsa akıllısın ya hayırlı akşamlar dilerim. Benim için ilçeden biri olsun yeter.

  16. karabüklü

    KARABÜK YENİ YÜZLER GÖRMEK İSTİYOR.GERİSİ HAVA OLUR.SİYASET ZATEN İYİCE ÇAMURLAŞTI. YENİ YÜZLER YENİ, TEMİZ YÜZLER ,YENİ YÜZLER TEMİZ YÜZLER TERTEMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ…

  17. Gerçekler

    Akp adayları 1 Burhanettin Uysal 2 ismail altınöz 3 ömer ayar demedi demeyin liste bu

  18. Chp

    Chp Eskipazarlı
    Kazım ölmez
    Bayram Karadağ
    Satılmış ebik unutmuşsun

  19. Karabük sevdalısı

    Sayın Celal Başkan yerinde bir karardır. Karabük ü ileri taşıyabilecek en doğru kişidir

  20. KARABÜK SEVDALISI

    KARABÜK İÇİN EN DOĞRP BİR KARAR CELAL BULUTUN ARKASINDAYIZ .CELAL BAŞKANINDA BİZİM GİBİ KARABÜK SEVDALISI OLDUĞUNU ADIMIZ GİBİ EMİNİZ .EMEKLİLER VE YAKINLRI GİBİ BİR POTANSİYEK DURURKEN BAŞKA BİR İSİM DÜŞÜNÜLEMEZ.

  21. www

    bana göre ak parti millet vekili adayları 1 karabük valisi sayın kemal çeber 2 serdar akça 3 eski emniyet müdürü tezsever tabi bu hayal ama olursa fevkaladenin fevkinde olur takdir temayülündür saygımız var tabiki

  22. Anonim

    Hic uraşmayın sedat namal olcak

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Adalet Bakanı Tunç, Karabük’te konuştu:

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Neymiş, 17 bakan İstanbul'da. Niye 17 bakan İstanbul'da? 17 bakan Türkiye'nin her yerinde, 81 vilayetinde, halkının arasında. Hem ülkeyi yönetiyor hem de milletini dinliyor.” dedi.

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak için Karabük'ün Safranbolu ilçesine gelen Bakan Tunç, ilçe merkezindeki bir otelde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle buluştu.

Daha sonra Sunal Tülbentçi Öğretmenevi önünden partililerle Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı'na kadar yürüyen Tunç, burada yaptığı konuşmada, AK Parti Safranbolu Belediye Başkan adayı Ali Büyüközdemir seçildiği takdirde Safranbolu için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Gerçek belediyeciliğin AK Parti belediyeciliği olduğunu dile getiren Tunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994'te Büyükşehir Belediye Başkanı olarak CHP'den devraldığı İstanbul'u 4,5 yılda yaşanır hale getirdiğini, bunun da AK Parti'nin kurulmasını sağladığını anlattı.

Tunç, AK Parti'nin iktidarda olduğu 22 yıldır hep “önce insan” dediklerini belirterek, “Eğitimden sağlığa, sosyal politikalardan kültüre, adalete, güvenliğe varıncaya kadar her alanda insanımızı güçlendirmek için çalıştık. İstikrarlı kalkınma hamleleriyle Türkiye'mizin 81 vilayetini yatırımlarla donattık.” diye konuştu.

Terörle mücadeledeki kararlılıklarından hiçbir zaman taviz vermeyeceklerini vurgulayan Tunç, ülkenin, çocukların, gençlerin huzurlu bir geleceğe kavuşabilmesi için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Tunç, temel hak ve özgürlüklerin önündeki engelleri birer birer kaldırdıklarına işaret ederek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu ülkede bir daha darbeci, vesayetçi anlayış hortlamasın, milli iradenin önü kesilmesin diye reformlar yaptık. Anayasa değişiklikleri yaptık. Tüm bunları sizler onayladınız. Referandumlarda sizlerin huzuruna geldik, evet oylarınızla Türkiye'nin önünü açtınız. 22 yıldan bu yana 81 vilayetimizi yatırımlarla donatırken dünya projeleriyle tanıştırırken şer güçleri de hiç boş durmadı. Ülkemizin önünü kesmek, Recep Tayyip Erdoğan'ı iktidardan düşürmek, AK Parti iktidarını sona erdirmek için türlü türlü hilelere başvurmadılar mı? Parti kapatma davaları, 367 krizleri, Gezi olayları, 17-25 (Aralık) emniyet yargı darbe girişimi, 15 Temmuz hain darbe kalkışması, tüm bu karanlık günleri, geceleri milletimize yaşatmak istemediler mi? Ne yaptık? Size güvendik. Sizler hep o önümüze konulan taşları birer birer ayıkladınız ve bizim önümüzü açtınız.”

– “Milli irade bayrağını hiçbir zaman yere düşürmeyeceğiz”

Demokrasiye hep beraber sahip çıkacaklarını, milli irade bayrağını hiçbir zaman yere düşürmeyeceklerini vurgulayan Tunç, şöyle devam etti:

“O başbakanların asıldığı, bakanların asıldığı, siyasetçilerin zindanlara tıkıldığı, darbe mağdurlarının hapislerde çürütüldüğü o eski günlere bir daha geri dönmek yok. O geri dönmek isteyenler de hiçbir zaman bu ülkede iktidar yüzü görmeyecek. Bu millet onlara fırsat vermez, vermeyecek.

Şimdi belediye seçimlerinden sonra diyorlar ki acaba 'AK Parti'yi tökezletebiliriz de yeniden bir istikrarsızlık ortamı oluşturabilir miyiz? Yeniden ekonomiyi olumsuz etkileyerek 2028'den önce bir proje yapabilir miyiz?' Sizin projeleriniz tutmaz.”

Tunç, hakkaniyetli, adaletli ve dengeli dış politikayla dünyada insan haklarını, mazlumun hakkını, Filistinli mazlumu savunmaya, “Dünya beşten büyüktür.” demeye devam edeceklerini anlattı.

Bir belediye başkanının, bakanıyla, milletvekiliyle uyum içerisinde çalışmasının o şehre avantaj getireceğine vurgu yapan Tunç, şunları kaydetti:

“Ali Büyüközdemir, gençliğiyle, dinamikliğiyle, çalışkanlığıyla ve bizlerle uyumlu çalışmasıyla Safranbolu'muza değer katacak. O tarihi eserleri yeniden gün yüzüne çıkaracak, onarım bekleyen tarihi evleri yeniden ayağa kaldıracak çalışmaları hükümetimizle beraber yapacak. Şunu söylüyorlar biz bunu dediğimiz zaman; '17 bakan, siz seçim çalışmasındasınız.' Bakanların seçim çalışmasında olmasıyla ilgili anayasal yasak mı var? Nereden çıkardınız bunu? Kendi beceriksizliğinizi, kendi kayıp yıllarınızı örtmek için sürekli bunu gündemde tutmaya çalışıyorsunuz. Neymiş, 17 bakan İstanbul'da. Niye 17 bakan İstanbul'da? 17 bakan Türkiye'nin her yerinde, 81 vilayetinde, halkının arasında. Hem ülkeyi yönetiyor hem de milletini dinliyor.

Sen geleceksin vatandaşa o hükümetin çalışmalarını, bakanların çalışmalarını karalayacaksın, dezenformasyon yapacaksın, biz milletimize doğrusunu anlattığımızda da rahatsız olacaksın öyle mi? Sen işine bak. Sen İstanbul'a yaşattığın kayıp yıllara üzül, üzül. Sen kendi perişanlığına üzül. Nasıl İSKİ skandallarıyla bu ülkeyi çalkalandırdınız geçmişte. Şimdi de para kuleleriyle maalesef İstanbul'a o kara görüntüleri yaşatıyorsunuz.”

– “Millete hizmet yolunda durmadan çalışmaya devam edeceğiz”

Tunç, bakanların milletiyle beraber millete hizmet yolunda hiç durmadan çalışmaya ve koşturmaya devam edeceğinin altını çizerek, “Maalesef öyle bir karalama yapmaya çalışıyorlar ki o karalamayı şunun için yapıyorlar. Yaptıkları bir eser yok. Ürettikleri bir icraat yok. Çaktıkları bir çivi yok. Sırf onu gölgelemek, örtmek için böyle dezenformasyona başvuruyorlar. Nereye başvurursa başvursunlar, milletimiz 17 sandıkta 'Recep Tayyip Erdoğan' dedi, 22 yıldan bu yana 'AK Parti' dedi, 'Cumhur İttifakı' dedi. Şimdi 18. sandıkta da inşallah yine 'AK Parti' diyecek, 'Recep Tayyip Erdoğan' diyecek, 'Cumhur İttifakı' diyecek.” ifadelerini kullandı.

Bakan Tunç, millete güvendiklerini ifade ederek, “Seçimlerden sonra da inşallah 2028'e kadar 4 yıllık seçimsiz geçecek bir süre var. Geçmişte enflasyonu tek haneli rakamlara düşürdüğümüz gibi yine düşüreceğiz. Yine emeklimizin, memurumuzun, işçimizin maaşını, alım gücünü artırmaya devam edeceğiz.” dedi.

Programda, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ve AK Parti Safranbolu Belediye Başkan adayı Ali Büyüközdemir de konuşma yaptı.