Her Telden (20 Şubat 2020)

Her Telden (20 Şubat 2020)

Yayın: 19.02.2020 23:13
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK İNSANI “CADDE VE SOKAKLARA,YEMEK ARTIKLARI BİRAKARAK..” HAYVANLARI KORURKEN,İNSANLAR TEHLİKEYE Mİ ATIYOR NEDİR.?
Son günlerde CADDE ve SOKAKLARA bir bakın,hayvansever Karabük insanı “HAYVANLAR AÇ KALMASIN..” düşüncesi ile olur/olmaz yerlere yemek artıkları koyuyorlar,hayvanların yemesi için çeşitli ve artık kokmaya yüz tutmuş gıda maddelerini koyuyorlar..
Güya HAYVANLAR AÇ KALMASIN düşüncesi ile hareket ediyorlar..
Güya HAYVANLARI KORUYORLAR..
Ancak,İNSAN SAĞLIĞINI TEHLİKEYE ATTIKLARINI GÖREMİYORLAR..
Tamam,HAYVANLARI KORUMAK çok güzel bir olay,HAYVANLARIN AÇ KALMAMASI için,onlara yiyecek vermek güzel,hayırlı bir iş,ancak,bunun bir yeri,bunun bir usulü olmalı değil mi..?
Şöyle Caddeleri,Sokakları bir gezin..
AĞAÇ DİPLERİNE KONULMUŞ artık yiyecekler,bozulmaya yüz tutmuş et/tavuk eti parçaları ve özellikle ÇİN Ülkesinden gelen KORONAVİRÜS hastalığı hesaba alınırsa durumu bir gözden geçirmek gerekmez mi..?
Karabük ESAS İTİBARI İLE TEMİZ BİR KENT DEĞİL..
Bir de bu yiyecek atıkları,olayı tam anlamı ile içinden çıkılmaz kılıyor..
Öyle değil mi,gidin/gezin/bizzat görün isterseniz..

“HAYVANLARI KORUMAYA ÇALIŞIRKEN,İNSANLARI,İNSAN SAĞLIĞINI TEHLİKEYE ATMAK..” HAYIRSEVERLİK MİDİR,SORUMSUZLUK MUDUR..?
Efendim,HAYVANLARI KORUMAK,onları aç bırakmamak,özünde elbet ki alkışlanacak,takdir edilecek bir durum,ancak,HAYVANLARI KORURKEN İNSANLARI,İNSAN SAĞLIĞINI DA tehlikeye atmamak gerekir değil mi..?
Karabük Cadde ve Sokaklarına,hayvanların yemesi adına YEMEK ARTIKLARI,BOZULMAYA YÜZ TUTMUŞ KIRMIZI ET veya TAVUK ETİ parçaları bırakılıyor ve bunların bir bölümünü hayvanlar bile yemiyor..
Hayvanların yemedikleri,bırakıldıkları yerlerde kalıyor..
O yemek artıkları,o et parçaları,hayvanlar yemediği için oralarda kalıyor ve bozulma/çürüme nedeni ile birer mikrop yuvası,birer çirkinlik görüntüsü halinde kalıyor..
HAYVANLARI KORURKEN,İNSAN SAĞLIĞI TEHLİKEYE ATILIYOR..
Öyle olmuyor mu SAĞLIK ÖRGÜTÜ MENSUPLARI,öyle olmuyor mu..?
ÇOK UZAĞA GİTMEYİN,BELEDİYE ESKİ BİNASININ olduğu yere bir bakın..
Pislik/çirkinlik ve hiçe sayılan KENT HİJYENİ olayı..!!

HAVAYOLU TAŞIMACILIĞINDA Kİ ARTIŞ VE HIZLI TREN ARTIŞI,OTOBÜS FİRMALARINI KISA HATLARA SIKIŞTIRIYOR VE PAMUKKALE FİRMASI..
Ülkemizde HAVAYOLU TAŞIMACILIĞI sürekli artıyor,insanlar,özellikle uzun yolculuklarını HAVAYOLU ile yapmayı tercih ediyorlar,buna ilaveten,son yıllarda HIZLI TRENLERİN ulaştığı KENTLER DE çoğaldı/çoğalıyor..
ÖYLE OLUNCA YOLCU OTOBÜSÜ TAŞIMACILIĞI SINIRLANIYOR ELBET.
Düşünün ki İSTANBUL-KARADENİZ,İSTANBUL-DOĞU ve GÜNEYDOĞU,İSTANBUL-AKDENİZ ve EĞE HATLARI artık Otobüs Yolculuğunun tercih edilmediği güzergahlar haline geldi/geliyor.
OTOBÜS FİRMALARI DA KISA HATLARI TERCİH EDİYORLAR..
Bu manada,yıllar önce GÜVEN ve ULUSOY Firmalarının KARABÜK-ANKARA,KARABÜK-İSTANBUL güzergahlarına,şimdi kaç Otobüs Firması hizmet veriyor bir düşünün.
Şimdi Ünlü PAMUKKALE OTOBÜS FİRMASI Geliyor haberleri var..
PAMUKKALE FİRMASI MAYIS AYI BAŞINDA GELİYORMUŞ galiba..
Kaç Firma var şu an itibarı ile Karabük’te..
Ve ;KARABÜK’DEN 80 İLE OTOBÜS SEFERİ VAR diye biliyoruz.
Bir yenisi de PAMUKKALE OTOBÜS FİRMASI olacakmış sanırız..

SİYASETÇİLERİN ( EN AZINDAN KARABÜK’TE..) VERDİKLERİ SÖZE PEK İNANMAMAK MI GEREKİR,BAYIR MAHALLE DİŞ HEKİMLİĞİ,ARAÇ ÇAYI VB.
Siyasetçilerin ( EN AZINDAN KARABÜK’TE..) verdikleri sözlere,vaatlere pek inanmamak mı gerekir,veya verilen sözler neden tutulmaz,bu konu üzerinde düşünmek,kafa yormak gerekir mi..?
SİYASETÇİ BİR SÖZ VERİRSE,O SÖZ TUTULMAZ MI..?
Veya İNSANLARA VERİLEN O SÖZ/SÖZLER NEDEN TUTULMAZ..?
Bakın BAYIR MAHALLE sakinlerine DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ sözü verilmişti,o söz tutuldu mu veya ARAÇ ÇAYI düzenlemesi için hem GENEL Siyasetçi,hem de YEREL Siyasetçi söz vermişti o sözler tutuldu mu..?
Veya ÇEVRE YOLU/YOLLARI SÖZÜ TUTULACAK MI..?
Örnekleri o kadar çok ki bu sözlerin..
Şimdi BEŞBİNEVLER BÖLGESİ’NDE Kİ,mülkiyeti KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NİN olan ve yüzde 50-60 kadarı yapılmış DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ için yapılacağı söylenen bir binanın DEVLET HASTANESİ olma ihtimalinden söz ediliyor..
Size soruyoruz,böyle bir söz tutulabilir mi veya kaç yılımız heba olur gider..?
Ne dersiniz KARABÜKLÜLER,verilen sözler tutulmuyor değil mi..?

AK PARTİ HAFTA SONU İTİBARI İLE ESKİPAZAR VE YENİCE İLÇE KONGRELERİ İLE “KONGRE SÜRECİNİ BAŞLATIYOR..” VE İLÇE BAŞKANLARI BELLİ
AK Parti bu cumartesi ve Pazar günü ESKİPAZAR-YENİCE İlçe Kongreleri ile KONGRELER SÜRECİNİ başlatıyor ve Parti geleneksel çizgisini bozmadı,Kongrelerden önce,özellikle,İLÇE BAŞKANLARINI belirledi..
İLÇE BAŞKANLARI BELİRLENDİ,sanıyoruz,İL BAŞKANI DA belli..
İL BAŞKANI olarak Sayın İSMAİL ALTINÖZ’ÜN devam edeceğine ilişkin çok güçlü bir beklenti hüküm sürüyor ve böyle bir ortamda AK Parti KONGRE SÜRECİ yaşayacak.
İLÇE BAŞKANLARI belli,YÖNETİM KURULLARI nasıl olacak..?
Gördüğümüz kadarı ile tartışılan konu İLÇE YÖNETİMLERİ..
Kimler,hangi isimler İLÇE YÖNETİMLERİNDE YER ALACAK acaba..?

ÇEVRENİN,EN GÜZİDE SAĞLIK KURULUŞU OLAN,MEDİKAR HASTANESİ “MİDE BOTOKSU YAPARAK..” FAZLA KİLOLARDAN KURTARIYOR…
Fazla kilodan yakınanlar..
Yaz geliyor BU KİLOLARLA NE YAPARIM diyenler..
Karabük’ün ve Çevre İllerin en güzide SAĞLIK KURULUŞU olan MEDİKAR HASTANESİ bu sorunlara ciddi bir çözüm getiriyor ve MİDE BOTOKSU ile ameliyatsız,yatış süreci olmadan İNSANLARI FAZLA KİLOLARDAN kurtarıyor.
MİDE BOTOKSU YAPILIYOR MEDİKAR HASTANESİ’NDE..
Yeni bir teknik,yeni bir Uzman Hekim,bu yöre insanına FAZLA KİLOLARDAN KURTULMAK için hizmete başladı MEDİKAR HASTANESİ ve aldığımız ilk bilgilere göre bunun için HERHANGİ BİR AMELİYATA gerek yok.
TAMAMEN YENİ BİR TEKNOLOJİ.
AMELİYATSIZ,ilk anlatımlara göre ENDOSKOPİ yönetimi ile.
MEDİKAR Hastanesi bu hizmetin karşılığında nasıl bir ücret tarifesi uygular,bunu bilmiyoruz,henüz bu nokta da bir bilgi akışı olmadı,ancak ,hemen herkesin kaldırabileceği bir maddi külfeti olacak galiba.
İlk anlatımlara göre ÖZELLİKLE BAYANLARIN İLGİSİ ÇOKMUŞ..
MEDİKAR HASTANESİ bir yeniliğe daha imza atmış bulunuyor..
AMELİYATSIZ,YATIŞ OLMADAN KİLOLARDAN KURTULMA imkanı..

VALİ Sayın FUAT GÜREL,YÖRE TURİZMİNİ ÇEŞİTLENDİRMEK İÇİN ÇABALIYOR,DOĞA TURİZMİ,TÜMÜLÜSLERDE Kİ MEZARLAR, İLLA Kİ AKKAYA..
Vali Sayın FUAT GÜREL,hemen her alanda çalışma yapıyor,ancak,YÖRE TURİZMİNİ GELİŞTİRMEK noktasında ki çalışma ve çabaları,daha göreceli,daha somut sonuçlar veriyor.
Örneğin KELTEPE KAYAK MERKEZİ olayının süratlenmesi gibi.
Şimdi Vali Sayın FUAT GÜREL’İN gündeminde KAYAK MEVSİMİNİN bitimi ile KELTEPE BÖLGESİNİN DOĞA TURİZMİNE açılması var ve belki kısa süre içerisinde değil,ancak,bu çabalarda çok ama çok olumlu sonuç verecektir.
BUNU BİRLİKTE GÖRÜP YAŞAYACAĞIZ.
Vali Sayın FUAT GÜREL bunun yanı sıra HADRİANAPOLİS ANTİK KENTİ çalışmalarına da büyük ağırlık veriyor ve geçtiğimiz süreçte Milletvekilleri ile birlikte ziyaret ettikleri KÜLTÜR ve TURİZM Bakanı’ndan bu yönde ciddi destek sözü de aldılar..
Şimdi kazısı yapılan TÜMÜLÜSTE Kİ 20 ANTİK MEZARIN TURİZME açılması noktasına ağırlık veriyor Vali Sayın FUAT GÜREL ve buranın turizme açılması ile SAFRANBOLU TARİHİ daha boyutlu biçimde insanların görücülüğüne çıkacak..
Ancak ;bu çabaları –en azından bize göre- TAÇLANDIRACAK KONULARIN BAŞINDA AKKAYA TERMAL SULARININ,ŞIK BİR TESİS İLE TURİZM HİZMETİNE ALINMASI GELİR..
AKKAYA HAMAMI çevresi bu yöre için TURİZMİN BEŞİĞİ olabilir..
İLLA Kİ ;AKKAYA HAMAMI TERMAL TESİSİ diyoruz..

YILLAR ÖNCE,O ZAMAN KARDEMİR GENEL MÜDÜRÜ OLAN Sayın FADIL DEMİREL “KİMSE BURADAN EMEKLİ OLURUM DİYE BEKLEMESİN..” VE
Yıllar önce,o zaman KARDEMİR Genel Müdürü olan Sayın FADIL DEMİREL çok enteresan bir söz etmişti,o zaman pek anlam verememiştik ve bu ne demek istiyor diye düşündüğümüz olmuştu.
Şimdi bakıyoruz o söz gerçek oluyor,gerçekleşme yolunda..
Geçtiğimiz gün KARDEMİR’DE hayli etkin görevi olan bir Kardeşimizle görüştük “ SAMİMİYETLE SÖYLEYEYİM,ÖZELLİKLE KAPSAM DIŞI ÇALIŞAN KESİM,ADETA,DİKEN ÜZERİNDEYİZ..” demişti.
“BÜYÜK ÇOĞUNLUĞUMUZ KENDİMİZİ ÇIKIŞ KAPISINA YAKIN HİSSEDİYORUZ..” falan gibi yarı espri,yarı gerçek ifadeler kullanmıştı ve aradan birkaç saat geçti,mesaj yollamış “ABİ Sayın YUSUF GÜRSOY’U GÖREVDEN ALDILAR..” diye..
Mesajın altına da “YENİLERİ BEKLENİYOR,HABERİN OLSUN..” yazmış.
KARDEMİR şu an itibarı ile,kar/zarar noktasında,pek iyi bir görüntü vermiyor ve O Kardeşimiz “ METAL SEKTÖRÜ PEK İÇ AÇICI GÖRÜNTÜ VERMİYOR.BU BİR DERT.İÇERİDE HUZURLU BİR ORTAM YOK.O AYRI BİR DERT.BİLANÇOLAR ÇOK İYİ ÇIKMAYACAK O AYRI BİR DERT..” falan demişti.
Sonra da “ KARDEMİR,ALLAH KORUSUN,BİR 1999-2002 KRİZİNİ DAHA KALDIRAMAZ..” gibi sözler etmişti,biz de kendisine ALLAH KORUSUN falan dedik..
KARDEMİR bu Yörenin olmazsa olmazı,Allah Korusun..

KARDEMİR ÖNDERLİĞİNDE “FİLYOS LİMANI İŞLETMECİLİĞİNE TALİP OLMAK..” BÜYÜK BİR HAYAL Mİ,BÖYLE BİR OLUŞUM SAĞLANAMAZ MI..?
Dün çok önemsediğimiz bir Kardeşimiz “ABİ KARDEMİR ÖNDERLİĞİNDE,FİLYOS LİMANI’NA TALİP OLACAK BİR OLUŞUM FALAN YAZIYORSUN.O İŞ KESİNLİKLE OLMAZ..” gibi bir yaklaşım getirdi..
“NEDEN OLMAZMIŞ..” diye sorduk,”OLMAZ ÇÜNKİ BİRİLERİNİN AYAĞINA BASILMIŞ OLUR.FİLYOS LİMAN İŞLETMECİLİĞİ,YILLIK 250 MİLYON DOLARLIK BİR KAPI.ORAYA TALİP OLANLAR,BU YÖRENİN KURACAĞI KONSORSİYUMA O İŞİ BIRAKMAZLAR..” gibi ifadeler kullandı.
Daha sonra “ÖYLE BİR GİRİŞİM İÇERİDEN/DIŞARIDAN ENGELLENİR..” gibi hayli iddialı bir ifade kullandı,ve “O SENİN DEDİKLERİN KASAPTA Kİ ETE SOĞAN DOĞRAMAK GİBİ BİR ŞEY..” diye de gırgır etti.
“PEKİ İYİ OLMAZ MI..?” diye sorduk “İYİ OLMAZ OLUR MU,BU İŞ KARABÜK’ÜN ve KARDEMİR’İN OLDUĞU GİBİ,YÖRE SANAYİCİSİNİN DE GELECEĞİNİ,İSTİKBALİNİ KURTARIR..” falan dedi.
“SEN YİNE YAZMANA DEVAM ET.BİR OLUŞUM YAPIP KARABÜKSPOR’U KURTARAMAYAN KARABÜK KENTİ BÖYLE BİR OLUŞUM İLE FİLYOS LİMANI’NI MI İŞLETECEK GEÇ ONU BİR KALEM..” diye de,hafiften dalgasını geçti iyi mi..?
Biz böyle bir girişimi gündeme getirelim de,isteyen yapar,isteyen yapmaz.
Yüce keyifler bilir.

14 kişi görüş bildirdi

  1. Proje

    Devletin söz verip yapamadıklarını çok güzel yazmışsınız fakat neden belediye başkanımızın 10 yıldır söz verip de yapamadıklarından bahsetmıyorsunuz Saygılar.

  2. Doğrucu Davut

    Filyos limanı Kardemir için hayati önemdedir, olmazsa olmazıdır eğer bu liman projesiyle taşımacılık giderlerini azaltamazsa kardemir biter, bugün bitmezse yarın, yarın bitmezse 10 sene sonra biter, filyos limanı Kardemir için olmazsa olmaz bir projedir, Kardemir yoksa Karabük de yok demektir,inşallah büyüklerimiz bunun farkında ve bilincindedir.

  3. Kent Camii Derneği Kurulmadı mı?

    Kent Camii Derneği Kurulmadı mı? Bağışçılar bekliyor…

  4. Mantik

    Sayin golbek

    Birakalim Kardemiri evimizde huzurumuz olmaz ise ne olur ? Ev hanesinin sayisini dusunun kardemirin calisma.ortamindaki sayiyi ve bolumleri dusunun diger taraftan kisim.amirlerini dedikodu yapmakla suclayan yonetici dusunun ama sunun hakkini vermek lazim , salon ve medya yoneticiligini iyi yapiyorlar evde huzur olmaz ise boc bir seyden tat alamazsiniz ve her seye negatife gider kardemirdeki durumda.o su anda tahtaya oynuyorlar maddi ve manevi yonden soyle bir ornek vereyim diyelimki bir tiyatro var ve tiyatroda oyuncular oyun icin kostum giyiyorlar kac saat surer o tiyatro kac gun kac ay kac sene ? En sonunda oyuncu derki lanet oldum sıkıldım ben artik oynamiyorum cikiyorum bu kostumden iste su anda kardemir bu durumda kostüm giymisler oyun oynuyorlar ama kostum terletmeye basladi cikarmaya baslamadan once cevredeki biz karabukluleri sahnenin sahiplerini atiyorlarki oyunu istedikleri gibi oynasinlar…. ama unutmasinlarki hayatta en degerli sey sagliktan sonra bilgidir….hic bir sey gizli kalmadigi gibi kalmiyacak….

  5. Filyos Yapımına Ortak Olunmalıydı

    Filyos yapımına Ortak olunmalıydı, Kamu projelerinde yap işlet olarak çok proje faaliyete geçti geçiyor. Kardemir ve Karabük kamu oyu bu Filyos projesini talep ederken yap işlet olarak teklif edip ve üstlenerek yapsaydı sorun olmazdı…
    Karabük hemen hemen bir çok projesinde siyasi tarafların, değişken, yönlendirilen kararları yüzünden şehrin alt yapısına, ekonomisine etki edecek çok büyük sorunlar ve durumlar meydana getiriyor.
    Bilimden ortak akıldan uzak olunca…
    Sonra o bina niye yapıldı, niye boş…
    O mahallede hastane niye yok..
    Havala alanı olmaz olur ben yaparım..
    Araç çayı aksın, su akar biz bakarız
    Ödüllü binalar boş kalsın inatlaşmalar ile kurumlara devredilsin.
    Filyos yapılsın Son biz işletelim Karabük küçülür mü
    Duble yollar, çevre yolları hala konuşulsun..
    Şehir ve şehrin nüfusu yönlendirmeleri ve imar çıkarları ile tarım arazileri yok edilerek bir tarafa yığılsın kentsel yenilemeler kalsın…
    Her mahalleye bir hastane yapılsın…
    Bi sorun var o zaman demek… Hasta eder insanı çok detaya inince 🙂

  6. Söz Vermek

    “İstediğin kadar inançlıyım de, namaz kıl, sadaka ver. Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını her iki dünyada da veremezsin.”
    Diyen Hz. Mevlana’nın sözleriyle ilk başta siz Ahmet bey beklentiniz için, siyasilerin idarede yönetim sorumluların bu verilen sözlere yönelik hatırlatma yapmıyorsunuz. Düşünsenize yukarıdaki cümlenin etkisiyle yüz binlerce insanın beklentisi, umudu, duygusu…
    Şimdi sorumlular ne kadar bahane üretseler ise de vicdanlarını rahatlatamazlar sadece kendilerini kandırırlar…
    “Kişinin bir sözü niçin ve ne niyetler ile söylediğini bir kendisi birde Allah bilir”
    Mahşerde dili de hatırlatır…
    Mü’minûn Suresi – 8 . Ayet
    “Yine o müminler emanetlerine ve ahidlerine sadakat gösterirler;”
    O yüzden siz ve bizler kendimizi aldatılmış olarak üzmeyelim sakın, rahat olalım, bir hesap günü var elbette…
    Tabi yine sizde kaleminizle de hatırlatıyorsunuz elbet gazeteci olarak… ne güzel…

  7. ali tel

    Sokak hayvanları için bırakılan yemekler insanların çöplerini sokağa atmasından daha az zararlı.en azından belli köşelere bırakılan yiyecekler az kalan hayvanların doymasını sağlayarak çevreye saldırmasını da önlüyor.esas sorulması gereken bu hayvanları bakmak için alıp bakamayınca sokağa bırakanlardır.bir şekilde edinilmiş hayvanlar sürekli veteriner kontrolünde olmalı,insanlar gibi kimliği olmalı ve eğer sokağa bırakılırsa bunun da bir cezası olmalıdır.nasıl bebeği cami avlusuna bırakmak suç ve vicdani değilse bu da kontrol altın alınmalıdır.bu şekilde başıboş bir şekilde evcil hayvan edinmenin önüne geçilmiş olunur.

  8. Gönderen

    Kriz demirçelik sektörünü çok etkiledi deniliyor. İnşaallah en kısa zamanda işler rayına girer….
    Kardemir’den öncelikli mal alan demirçelik firmaları da zarar ediyorlar mı acaba?

    Bir önceki genel müdür Kardemir’in parasını çok iyi yönetmiş olmalı ki, çok sert döviz ataklarının olduğu dönemde Kardemir’e rekor kar ettirmişti. Birikimlerini Kardemir hissesinde değerlendiren binlerce küçük ortağın o zamanlar yüzü daha çok gülüyordu. Doların 3,70’lerden 7 liralara zıpladığı, kurun çok oynak olduğu, faizlerin fırladığı ve son yılların zirvelerini gördüğü dönemde Kardemir’e tarihinin en yüksek karını yaptıran genel müdür kovulmasaydı keşke. Şu dönemde Kardemir’e en azından zarar ettirmezdi belki….

  9. Algoritma Yapay Zeka

    Yeni bir döneme çağa girmiş bulunuyoruz. Dijital çağ… Ulusal ve Kurumsal Şirketler, Savunma, Ülkeler
    Algoritma yazılım yapabilen mühendisler kapış ediliyor… Çok yüksek maaşlar ile yabancı ülkeler de… Yazılım Şirketler kendi algoritma yazılımları yapacak personel yetiştirme tutma peşinde…
    Bu günlerde özel sektörde yavaş yavaş artan ve insan gücünü azaltan, verimlilikte, denetimde ve başarıda en yüksek seviyeyi elde eden sistem.
    Kısa ve özetle artık bir çok şirket kuruluş bu teknolojiye çok hızlı yönelmiş durumda… Yazılım Şirketler Algoritma yazılım yapabilen Mühendis peşinde… Bir hizmete yönelik talepte bulunuyorsun yada o hizmeti alıyorsun makine (yapay zeka) işlem sonuna kadar takip ediyor…
    Bu işe Siyasi Partiler, Tarımsal Üretim kooperatifleri ve Sendikalar da girmeli başarılarını ve hatalarını yok etmek için…

  10. Karabüklüüüüü

    Kardemir içinde hiç olmadığı kadar huzur var. Yazılanlar tamamiyle art niyetli. Size bilgiyi veren yönetici neden çıkıpta mertçe ismini açıklamıyor. Çünkü belli bir rantı olduğu kesin. Ayrılanlara gelince ne kadar çürük elma varsa hepsiyle tek tek yollar ayrılıyor. Genel Müdür Hüseyin beyin Allah korkusu var. Helali haramı ayırt eder. Gayesi Karabük’e ve Türkiye’mize hizmet etmek. Cumhurbaşkanımızın 2023 hedeflerine Kardemir de çok büyük destek vererek Türkiye’miz için tüm gayreti göstermektedir. Niyeti hayr olanın akıbeti hayr olur. Bırakın siz KARDEMİR’i de belediye başkanı şehre ne hizmet ediyor ondan bahsedin. Hangi şirketleri ne kadar kazanıyor. Kime iş yapıyor bir bakın. Şehir durumu içler acısı. Akşam 20.30 oldumu şehirde hayat bitiyor herkes Safranbolu’ya gidiyor.

  11. YENİCELİ

    Ahmet abi Kardemirde çalışan kapsam dışı personelim,
    Müdürlerimiz,amirlerimiz gayet ADİL, SAYGILI ve ÖZVERİLİ çalışmakta ve bizlere gereken huzuru motivasyonu en iyi şekilde sağlamaktadırlar.İşini yapan personel DİKEN ÜSTÜNDE değil, dedikodu yapan ,şirketimiz için çalışmayanlar diken üstünde gördüğüm kadarıyla…
    Genel Müdürümüz Dr.Ş.Hüseyn SOYKAN beyin gelişmekte olduğu çelik sektörüne ne kadar hakim olduğunu, KARDEMİR’İ Yönetim Kurulumuz ile beraber çok iyi yerlere getireceğii biliyoruz ve inanıyoruz . Kardemir ailesi olarak her zaman desteklemeye devam edeceğiz. SÖZÜMÜZ SÖZDÜR bu böyle biline…

  12. Öz karabüklü

    Karabüklü rumuzlu arkadaş sen 3 maymunu oynamaya devam et.kardemir ŞABAN H.genel müdürle batağa gidiyor.senin kardemirde calıştıgina inanmiyorum.calisiyorsanda senin gibi çürüğun yorumu zaten dikkate almamak lazim.

  13. Haddane sahibi

    Fiyatlar düştü kömür cevher hurda dolar uçtu 2019 çok zor bir yıldı, (haddaneler olarak çok zor durumdayız ahmet bey) kardemir yine iyi kapattı şu bağımsız finansallar bir açıklansın sonra değerlendirmek lazım. Kardemir yıllardır ilk defa bizi önemsedi adam yerine koydu müşterisini ziyaret etti. Kardemir kurumsallaşır herkese eşit olursa ancak o zaman büyür, birilerne sürekli peşkeş çekilmeye çalışılırsa olmaz. Bağımsızlar en azından dışarıdan bakınca eşit olmaya çalışıyorlar gibi ama tabi eski alışmışlar şimdi buna kudurmuşlar belli. Hadi hayırlısı

  14. Karabüklüüü

    Öz Karabüklü arkadaşım anlaşılan kuyruğuna bastım. Sanırım yolları ayrılanlardan birisin ya da içerdeki çürüklerden birisi. Mertçe ismini açıkla bende açıklayacağım. 3 maymun oynayan yok. Rantın bitti bağırıyorsun.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ordu’nun ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

ORDU (AA) – Ordu'nun Ünye ve Fatsa ilçelerinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Ünye ilçesindeki ilk tören, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz'ün anıta çelenk sunduğu programda, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu.

Ünye Şehir Stadı'nda devam eden kutlamalarda da protokol üyeleri, öğrencileri ve halkı selamladı.

Türk milleti için bir dönüm noktası olan 23 Nisan'ın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün geleceğin teminatı olarak gördüğü çocuklara armağan edildiğini belirten Tokgöz, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bu kutlu günü çocuklara armağan etmesi, yarınlarımızı emanet edeceğimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza verdiği değeri, inancı ve güveni göstermektedir.” dedi.

Çeşitli gösterilerin sunulduğu ve şiirlerin okunduğu programda, Ünye Acara Gürcü Dostluk Kültür Derneğince Gürcistan'dan davet edilen Gürcü çocuklardan oluşan ekip, Kafkas halk oyunları gösterisi sahneledi.

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verildiği törene, Kaymakam Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Gürcistan'ın Trabzon Başkonsolosu Nikoloz İashvili, diğer ilgililer ve öğrenciler katıldı.

Fatsa ilçesindeki tören ise ilçe stadında gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın büyük bir coşkuyla kutlandığını söyledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende öğrenciler çeşitli gösteriler sundu.

Törene, Kaymakam Avni Kula, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar da katıldı.