Her Telden (22.Ekim.2018)

Her Telden (22.Ekim.2018)

Yayın: 21.10.2018 20:49 |Güncelleme: 22.10.2018 08:50
Paylaş:
A+ A-

KARABÜKSPOR,YILLARCA RAKİPLERİNİN TOZUNU ATAN “ENGELLİ BASKETBOL TAKIMINI..” GÜNDEMİNDEN KALDIRMIŞ VE SAYIN GÖKÇE..
KARABÜKSPOR uzun yıllar rakiplerinin tozunu atan “ENGELLİ BASKETBOL TAKIMINI..” gündeminden kaldırmış ve takım artık maçlara çıkmıyor O BÖLÜM kapatıldı..
KARABÜKSPOR’A,FAZLA MADDİ BİR YÜKÜ YOKTU,BU BÖLÜMÜN..
Keşke kapatılmasaydı,keşke oturup Karabük Belediyesi ile “BU TAKIMI SİZ GÖTÜRÜN..” gibi bir görüşme yapılıp,kabul ettirilseydi ve yoluna devam etseydi.
“ENGELLİ BASKETBOL TAKIMININ..” kurulması Karabüklü sporsever kardeşimiz Sayın ERDOĞAN GÖKÇE’NİN çok büyük çabaları sonucu olmuştu,Sayın GÖKÇE müthiş gayret göstermişti.
ARTIK ENGELLİ BASKETBOL TAKIMI MAÇLARA ÇIKMIYOR..
Aslında,KARABÜKSPOR’U bu batağın içine sokan HİKMET FERİDUN TANKUT ve Yönetiminde ki insanların,canım KARABÜKSPOR’U getirdikleri hazin son bu işte.
ŞU AN BORÇ BATAĞI 250 MİLYONLARI BULMUŞTUR MUTLAKA..
Ocak ayı içinde TRANSFERLER AÇILABİLİR Mİ..?
Hoş,gelinen bu noktalardan sonra,AÇILSA NE,AÇILMASA NE..?

KARABÜK BARO SEÇİMLERİNDE “ÇOK/ÇOK ENTERESAN SONUÇLAR..” BARO BAŞKANI SAYIN RIDVAN ERDOĞAN VE YÖNETİM KURULU..
Bizim yazmadığımız süreçte KARABÜK BARO SEÇİMLERİ yapıldı ve Baro Başkanlığı seçimini Avukat Sayın RIDVAN ERDOĞAN yeniden kazandı ,ancak,Yönetim Kurulu Üyelerinin büyük bölümü,rakibi Avukat Sayın HABİBE KUZYAKA’NIN Yönetim Kurulu Üyelerinden oluştu.
ÜST KURUL DELEGESİ İKİ İSİM İSE,BİRER/BİRER PAYLAŞILDI..
Oy kullananlar AVUKATLAR olunca,geniş bir kesim,çıkan sonucu şaşkınlıkla karşıladı ve “DEMEK ÇALIŞMALAR BİR KADRO HALİNDE SEÇİLMEK İÇİN DEĞİL DE,BİREYSEL OLARAK SEÇİLMEK İÇİN YAPILMIŞ..” gibi değerlendirmeler yapıldı.
Sayın RIDVAN ERDOĞAN ile Sayın HABİBE KUZYAKA yarışa girdiler.
KURULLARA LİSTELERİNİ SUNDULAR..
Başkanlık seçimini Sayın RIDVAN ERDOĞAN yeniden kazandı,ancak,yukarıda da yazdığımız gibi,YÖNETİM KURULU Üyeliklerini,Sayın HABİBE KUZYAKA’NIN listesinde yer alan isimler kazandılar..
Yine ÜST KURUL DELEGELİKLERİ PAYLAŞILDI..
KARABÜK BARO SEÇİMLERİ ÇOK İLGİNÇ SONUÇLANDI..

YÜZLERCE,BİNLERCE KONUT YAPIMINA İMZA ATAN SAYIN ADNAN ÇEBİ “HAKKIMDA ÖYLE DEDİKODULAR ÇIKARTILIYOR Kİ, GÜLÜYORUM..”
Karabük ve İlçelerinde yüzlerce,binlerce KONUT ve İŞYERİ İnşa eden,Ünlü İşadamı Sayın ADNAN ÇEBİ ile geçtiğimiz gün oturduk,uzunca bir süre sohbet ettik.
Sayın ADNAN ÇEBİ hayli sinirli,hayli kırgın,hayli tepkili.
“HAKKIMDA,HİÇ AMA HİÇ, ASLI/ASTARI OLMAYAN DEDİKODULAR ÇIKARTILIYOR Kİ,BUNLARA GÜLÜYORUM.ÖNCELERİ GÜLÜP GEÇİYORDUM ,AMA,YANIMDA/YÖREMDE OLAN DOST BİLDİĞİM İNSANLARINDA BU DEDİKODU KERVANINA KATILMIŞ OLMALARINA HAYLİ KIZIYOR,ÜZÜLÜYORUM..” diyor.
Sayın ADNAN ÇEBİ piyasaların durumundan söz ediyor..
Ülke genelinde,binlerce Firmanın yaptığı gibi KÜÇÜLMEYE GİTTİĞİNE dikkat çekiyor ve “BENİM KÜÇÜLMEYE GAYRET ETMEM,BAZI KÖTÜ NİYETLİ VE BANA KARŞI,BASTIRMAYA GAYRET ETTİĞİ, KÖTÜ NİYETLERİ OLAN İNSANLARI HAREKETE GEÇİRDİ GALİBA..” diyor.
Sayın ADNAN ÇEBİ,özellikle Bankalara işaret ederek “BENİM ÇAPIMDA ÜRETİM YAPAN HERKESİN KULLANDIĞI GİBİ,BENDE BANKALARDAN KREDİ KULLANDIM.ŞİMDİ BANKALAR KREDİ FAİZLERİNİ ARTTIRINCA,BU KREDİLERİMİ KAPATMAYA BAŞLADIM..” bilgilerini veriyor..
Kredileri büyük miktarda kapatmaya başlayan Sayın ADNAN ÇEBİ “BU RİSKLERİMİN, KAT/KAT ÜZERİNDE MAL VARLIĞIM,MADDİ VARLIĞIM VAR VE BUNLARI SÜRATLE KAPATIYORUM..” anlamında bilgiler verdi..
Sayın ADNAN ÇEBİ,Karabük böyle değildi diyerek “ KARABÜK’TE DEDİKODU MİHRAKLARI ÇOK ARTMIŞ,BENİM HAKKIMDA DA BU YÖNLÜ DEDİKODU ÇIKARTILIYOR.BUNLARA,ASLI/ASTARI OLMAYAN,DEDİKODULARI NEDENİ İLE HEM ÜZÜLÜYOR,HEM SİNİRLENİYORUM..” diyor.
“DEDİKODULARA İNAT,DİMDİK AYAKTAYIM..” bilgilerini veriyor..

SAFRANBOLU ESNAF ODASI BAŞKANI SAYIN MUAMMER DUMANER,ARADI VE “BİRLİK NOKTASINDA Kİ MÜCADELEMİZ HENÜZ BİTMEDİ..”
Biliyorsunuz 24 Haziran Milletvekili Genel Seçiminden sonra,KARABÜK ESNAF ODALARI BİRLİĞİ’NİN Olağanüstü Genel Kurula gitmesi için imza toplanmıştı.
TİCARET BAKANLIĞI ise Olağanüstü Genel Kurul için “GEÇİT VERMEYEREK,GENEL KURUL YAPILALI 3-4 AY KADAR OLDU.NE OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL İSTİYORSUNUZ..” BİR TAVIR GELİŞTİRMİŞTİ.
Geçtiğimiz günlerde,Safranbolu ESNAF ODASI Başkanı Sayın MUAMMER DUMANER aradı ve “YAZDIKLARINIZI TAKİP EDİYORUM,ESNAF ODALARI BİRLİĞİ NOKTASINDA Kİ MÜCADELEMİZ SÜRÜYOR..” anlamında bilgiler verdi.
ESNAF ODALARI BİRLİĞİ’NİN geçmiş yıllara dayalı olarak “ÜYELERDEN 900 BİN LİRA CİVARINDA HAKSIZ BİR PARA TAHSİL ETTİĞİNE..” işaret ederek “BU VE BİR BAŞKA KONUYU DAHA HUKUKA İNTİKAL ETTİRDİK..” anlamında bilgiler verdi.
O gibi bir paranın SEHVEN ALINDIĞI,KAYITLARA GİRDİĞİ söylenmişti.
Sayın MUAMMER DUMANER galiba o konudan söz ediyor..

“İSMETPAŞA İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ,SAYIN EMİN DEMİR’İN MÜDÜRLÜĞE GETİRİLMESİ İLE,ÖNEMLİ MESAFELER ALDI..” SÖZLERİ
Geçtiğimiz gün,AK Parti içinde Siyaset yapan bir Kardeşimize “YATIRIM PROGRAMINA ALINMAYAN İŞLER YÜZÜSTÜ KALDI..” falan gibi bir söz etmiştik “İYİ Kİ İSMETPAŞA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’Nİ YATIRIM PROGRAMINA ALDIRMIŞIZ..” dedi.
Daha sonra da “YILLARDIR KONUŞARAK VAKİT GEÇİRDİK.İSMETPAŞA OSB MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNE Sayın EMİN DEMİR’İN GELMESİ İLE İŞLER HIZ KAZANDI VE KAMULAŞTIRMA AŞAMASINA GELDİK..” bilgilerini verdi.
OSB Müdürü Sayın EMİN DEMİR’İN “İŞLERİN TEKNİK VE BÜROKRATİK YÖNLERİNİ HALLETTİĞİNE..” dikkat çekerek,şimdi Kamulaştırma ve bu arada KARAYOLU’NA BAĞLANTI VERİLMESİ İÇİN çalışmalar yapıldığından söz etti.
“KAMULAŞTIRMA PARASI ÇIKARTMAK OLDUKÇA ZOR…” dedi.
“BELKİ PARSEL SATARAK,KAMULAŞTIRMAYI ÖYLE YAPARIZ.. “ falan dedi.

ÇELİK-İŞ SENDİKASI GENEL KURULU,SENDİKANIN İSMİNİ “OY BİRLİĞİ İLE ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI..” OLARAK DEĞİŞTİRDİ VE BİRLİK/BÜTÜNLÜK
ÇELİK-İŞ Sendikası Genel Kurulu,13 Ekim günü toplandı ve Sendikanın ismini “DELEGELERİN OY BİRLİĞİ İLE..” ÖZÇELİK-İŞ Sendikası olarak değiştirdi,artık,Sendikanın ismi ÖZÇELİK-İŞ Sendikası oldu..
BU GENEL KURUL Sendika içinde ki BİRLİĞİN/BERABERLİĞİN DORUK yaptığı ender Genel Kurullardan birisi olarak SENDİKA TARİHİNE geçecek denilebilir..
Sendika Genel Başkanlığı görevini uzunca bir süredir YÖNETİM KURULU kararı ile yürüten Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ,bu Genel Kurul’da DELEGELERİN OYLARI ile seçilmiş GENEL BAŞKAN oldu.
Zaten konuşmasında da TATLI SERT ve SEÇİMLE İŞBAŞINA gelmiş bir özgüven ile sık/sık alkışlanan ifadeler kullanarak “BİRLİĞİ/DİRLİĞİ BOZAN KİM OLURSA/OLSUN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAM.RACONU KESERİM..” görüşler dile getirdi.
“SENDİKAMIZA HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKACAĞIZ.YAKALADIĞIMIZ BU HUZURU BOZDURMAYACAĞIZ.İŞYERLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ,BİR CİVATAYI BİLE HEBA ETMEYECEĞİZ..” anlamında mesajlar verdi.
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası 14. Genel Kurulu’nda Sayın BAYRAM ALTUN.Sayın RECEP AKYEL ve Sayın FERHAN ÖNER Genel Başkan Yardımcılıklarına yeniden seçildiler.
Yani,KADRO DEĞİŞMEDİ..
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası BİRLİK/BÜTÜNLÜK İÇİNDE Genel Kurul yaptı.
Bu yönü ile ender Genel Kurullarından birisini yaşadı..

“KARABÜK’TE SAYGISIZ OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ YOK,OTOPARK SEVMEYEN,YOL KENARINA OTOMOBİL PARK EDMEYİ SEVEN SÜRÜCÜ VAR..”
Geçtiğimiz gün,birkaç arkadaş oturduk sohbet ediyorduk,birkaç arkadaşımız daha geldi,hayli kalabalıklaştık ve söz döndü dolaştı TRAFİK OLAYINA geldi..
Bir Kardeşimiz bize “SİZE GELEN BİR YORUMDA,KARABÜK’TE SAYGISIZ SÜRÜCÜ ÇOK DİYEN BİR OKURUNUZ VARDI..” dedi,daha sonra da oradan,o yorumdan yola çıkarak bizimde bir değerlendirme yaptığımızı söyledi..
“SANKİ O OKURUNUZUN SAYGISIZ SÜRÜCÜ YORUMUNA DESTEK VERİR GİBİYDİN..” dedi,sonra da “KARABÜK’TE SAYGISIZ SÜRÜCÜ YOK,BUNU HERKES KABUL ETMELİ.KARABÜK’TE OTOPARK SEVMEYEN,ARACINI DÜKKANININ ÖNÜNE YOL KENARINA PARK ETMEYİ SEVEN SÜRÜCÜ ÇOK..” dedi.
Sonra da “BAK GÜVEN KAVŞAĞINDA HİÇ TRAFİK KAZASI YAŞANIYOR MU..?” diye sordu ve “ORADA KAÇ YÖNE TRAFİK AKIŞI VAR.ÖYLE BİR KARMAŞIK TRAFİK AKIŞINDA BİLE HİÇ BÜYÜK KAZA OLMUYOR,NEDEN,SÜRÜCÜLER BİR/BİRLERİNE SAYGILI DAVRANIYOR ONDAN…” diye iddia etti.
Gerçekten ORADA KAÇ YÖNE TRAFİK AKIŞI VAR..?
En az 6 yöne trafik akışı var orada..
O kardeşimizin dediği gibi hiçte büyük kazalar olmuyor değil mi..?
Gerçi diğer kavşaklarda da BİRKAÇ YÖNLÜ TRAFİK AKIŞI SÜRÜYOR..

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ “RAYLI SİSTEMLER MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MEZUNLARI..” VE GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE DÜZENLENEN SEMİNER..
Bilindiği gibi KARDEMİR önce RAY ÜRETİMİNİ gerçekleştirdi,şimdi de TREN TEKERLEĞİ ÜRETİMİNE geçti ve Karabük bu anlamda TCDD’NİN alt yapılarında gereksinim duyacağı materyalleri üretiyor..
BUNA PARALEL BİR GELİŞME DAHA YAŞANDI KARABÜK’TE.
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ,RAYLI SİSTEMLER MÜHENDİSLİĞİ Bölümü açıldı ve öğrenci almaya başları,geçtiğimiz haftalarda KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NDE bu anlamda bir seminer düzenlendi..
İKİ İSİM DİKKATİ ÇEKTİ..
Şimdi ismini vermeyelim,önemli KURULUŞLARIN RAYLI TAŞIMA SİSTEMLERİNDE önemli görevleri olan İKİ İSİM ve bu iki isimde KARABÜK ÜNİVERSİTESİ RAYLI SİSTEMLER Mühendisliği mezunu.
ŞİMDİ,ENTEGRASYONA DİKKAT EDİN LÜTFEN..
Raylı sistemlerin en temel materyalleri,parçaları KARABÜK’TE KARDEMİR’DE üretiliyor,bunları kullanacak TESİSLERİN EN YETKİLİ isimleri ise KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NDEN mezun olan RAYLI SİSTEM MÜHENDİSLİĞİ..
MÜKEMMEL BİR ENTEGRASYON DEĞİL Mİ SİZCE..

EFLANİ BELEDİYE BAŞKANI SAYIN İBRAHİM ERTUĞRUL VE SAYIN MEHMET KARADENİZ’İN ÇABALARI OLUMLU SONUÇ VERDİ VE SİYEZ BUĞDAYI
Eflani Belediye Başkanı Sayın İBRAHİM ERTUĞRUL ile Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Sayın MEHMET KARADENİZ’İN çabaları çok olumlu sonuç verdi ve İlçe çiftçisine 30 ton KAPLICA (SİYEZ..) buğdayı dağıtıldı..
KAPLICA (SİYEZ..) buğdayı sert iklime dayanıklı bir ürün..
Üretimden sonra pazarlama sorunu yok,ayrıca fiyatları da oldukça yüksek,şimdi EFLANİ İlçesinde 30 ton tohumluk dağıtıldı,ekildi ve yıllara sari olmak üzere bu miktar daha çok artacaktır..
Belediye Başkanı Sayın İBRAHİM ERTUĞRUL bu işe büyük gayret gösterdi,Tarım Kredi Kooperatif Başkanı Sayın MEHMET KARADENİZ çok/çok büyük gayret gösterdi.
Karabük Valisi Sayın KEMAL ÇEBER olayı öğrenir öğrenmez,İl Tarım Müdürü Sayın MUSTAFA ŞAHİN’İ adeta bu iş ile görevlendirdi ve olumlu sonuç geçtiğimiz haftalar yaşandı..
ŞİMDİ,İŞİN,FABRİKASYON TARAFINA GELDİ SIRA..
Eflani Belediye Başkanı Sayın İBRAHİM ERTUĞRUL olayın o tarafına da el atacak ve çözecek girişimleri başlatacaktır gibi bir beklenti var ve bu beklenti mutlaka sonuca erecektir.
EFLANİ ÇİFTÇİSİ SİYEZ BUĞDAYI EKİMİNİ YAPTI BU YIL.

2 kişi görüş bildirdi

  1. Avukat

    Sayın Gölbek,hakikaten farkın fark ediliyor.Baro seçimlerini Karabük’te bir tek sen kısaca analiz ettin.Saymakla bitmeyecek kadar çok basın veya basınız diyenler var başka yazan olmadı.Hakikaten Baro seçimleri Karabük tarihine ve Karabük Baro tarihine geçecek kadar önemli sonuç verdi.Baro Üyeleri kesinlikle ayrışmamalı,yüz yüze bakacak biçimde hareket etmeli,kesin çizgiler olmamalı mesajı verdi.Başkan başka Yönetim başka ve bunlar bir dönem birlikte çalışacaklar.
    Seni yeniden tebrik ediyorum arkadaş

  2. selami uzun

    Adnan bey i severiz. Adnan bey gibi insanların sayısı artmalı.iş demek aş demek biliyoruz. özellikle YENİCE ‘de söylenti çok fazla.konkordato ilan etti mi etmedi mi ? Basın açıklaması yapmalı(BENCE). bu söylentinin önüne geçmeli….saygılar.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Keskinkılıç: “Karabük’te Değişim Rüzgârları Esecek”

Yayın: 29.03.2024 15:23
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, Birlik Medya ekranlarına konuk oldu. Yerel seçimlere çok az kaldığını belirten Keskinkılıç, konuşmasında: “31 Mart akşamında Karabük’te değişim rüzgârları esecek. Karabük’te değişimin olması gerektiği konusunda halkın bir kanaati var.” dedi.

Ak Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya’nın performansını beğendiğini vurgulayan Keskinkılıç, Çetinkaya’nın projeleri ile diğer adaylardan ayrıştığını söyledi. Çetinkaya’nın adaylık süreci boyunca projelerini, bakanlıklar ile birlikte yürüttüğünü ve projelerin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini istişare ettiklerini belirtti.

“Karabük bu kadar olur, ötesi olmaz

Keskinkılıç, “Karabük’te bir tarafta Karabük’ün gelişeceğine dair, bir tarafta ise Karabük bu kadar olur, ötesi olmaz diyen bir bakış açısı var. Bizden başka Karabük’ün değişeceğini düşünen olmadı. Çetinkaya’nın projelerini onaylamayan, yapılmaz diyen kişiler oldu. “Genç bir adam nasıl yapacak? “dediler. Daha sonra da yapılmaz diyen insanlar; “Demek ki yapılıyormuş.” dedi. Hatta “Ben daha kısa vakitte yaparım.”dediler. Özkan Çetinkaya enerji getirdi Karabük’e. Evet genç bir aday ve buna rağmen hiçbir seçimde olmayan bir şeyi başardı. Bakanlar geldi, Cumhurbaşkanımız geldi. Kendisini ve projelerini destekledi. Hiçbir seçimde bu kadar bakan gelip bir adayın arkasında durmamıştı. Biz yeni bir dönem başlattık ve kamuoyu da bunu görüyor. Hoşgörü başlattık. Üzmeden, dökmeden bir kampanyayı götürdüğümüzün kanaatindeyim.” ifadelerini kullandı.

“Safranbolu’da olumsuz belediye imajı ile karşı karşıyayız”

AK Parti’nin yerel seçimlerde birlik içinde çalıştığını vurgulayan Keskinkılıç, “Ak Parti, bu seçimlere girerken mutabakatlar oluşturdu. Ak Parti’ye hiç oy vermemiş kesimlerle bir yol arkadaşlığı aradı. Herkes bu birlikteliğe destek veriyor şu anda. Safranbolu’da son 5 yılda Safranbolu’da belediye başkanımızın göstermiş olduğu performans hayal kırıklığı ile sonuçlandı. Kendisi ortaya koyduğu taahhütleri gerçekleştiremeden dönem bitirdi. Biz şu anda, sosyal medya belediyeciliği ile mücadele ediyoruz. Tabakhane projesi dedi, yok. Halı saha, havuz dedi, yok. Projeler yapılmamış, olanlar da gitmiş. Bir algı oluşturmuş. ‘Sosyal belediyecilik yapıyorum.’ İki fotoğraf çekiyor, paylaşıyor. Fakat Safranbolu’nun ana problemleri çözülemiyor. Bir de sosyal medya belediyeciliğinden sonra ‘Tabela belediyeciliği’ başladı. Her yere tabela asmaya başlamış. Havuzun oraya bir tabela, ‘Yakında havuz yapılıyor.’ yazıyor. ‘Yakında Safranbolu’da.’ gibi tabelalar asılıyor. Film gibi. Safranbolu, Türkiye’nin en önemli markalarından bir tanesidir. Safranbolu dünya mirası ve bu şehirdeki belediye başkanı herkesi ilgilendirir. Olumsuz belediye imajı ile karşı karşıyayız. Mezarla, kitap fuarında kavgayla, kardeşiyle gündeme geliyoruz. Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ama turizmde reklamın kötüsü olmaz. Safranbolu’da aklıselim olan herkes şu anda bir birliktelik oluşturmuş durumda. Bu dönemde Safranbolu yeni bir vizyona yelken açacak.” ifadelerini kullandı. (Esra Oğuzkağan Özkan)