Her Telden (22 Eylül 2020)

Her Telden (22 Eylül 2020)

Yayın: 21.09.2020 20:55 |Güncelleme: 22.09.2020 08:42
Paylaş:
A+ A-

GEÇTİĞİMİZ HAFTA,AKBANK YANINDA OTURURKEN,ÖZEL İDARE GENEL SEKRETERİ Sayın MEHMET UZUN İLE BİR SÜRE SOHBET ETTİK..
Geçtiğimiz hafta sonu AKBANK yanında birkaç arkadaş otururken, Karabük İl Özel İDARE Genel Sekreteri Sayın MEHMET UZUN oradan geçiyordu, sağolsun yanımıza geldi bir süre sohbet ettik.
Sayın MEHMET UZUN,bu yıl için 100 kilometre civarında KÖY ASFALTI programlandığına işaret ederek “ŞU AN 60 KİLOMETREYİ GEÇTİK VE EN KISA SÜRE İÇİNDE PROGRAMLANAN 100 KİLOMETREYİ TAMAMLARIZ..” anlamında bilgiler verdi.
BUGÜNLERDE, EFLANİ İLÇEMİZDE ÇALIŞIYORUZ dedi.
Kendisine geçen yıl yapılan bir toplantıyı ve “GEREK EFLANİ,GEREKSE SAFRANBOLU’NUN 20 KÖYÜNÜN KARAYOLLARI AĞINA ALINMASI YOLUNDA Kİ TALEBİ..” sorduk.
“KARAYOLLARININ BU TALEBE SICAK BAKACAĞINI SANMIYORUM..” anlamında bilgiler verdi ve Karabük İL ÖZEL İDARE kaynaklarından tüm köylere yol bağlamında çok ciddi hizmetlerin gitmesini temin ediyoruz,yolunda geniş bilgiler verdi.
Sayın MEHMET UZUN geçtiğimiz yıllarda alınan Yeni araçların, güçlendirilen makine parkının ve özellikle ASFALT PLENTİNİN yararlarını gördüklerini anlattı ve çalışmaların olumlu biçimde sürdüğünü söyledi.
KÖY YOLLARINA ÇOK KALİTELİ ASFALTLAR ATILIYOR..
Çoğu İLÇELERİN O KALİTE MAHALLE YOLLARI BİLE YOK..!!

O DÖNEM KARDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANI OLAN Sayın ÖMER FARUK ÖZ ; “ KARABÜKSPOR’A 150 MİLYON LİRA DAHA İSTEDİLER..”
Rahmetli ZİYA ÜNSAL, Sayın AHMET SOYKÖK ile birlikte, O Dönem KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ÖMER FARUK ÖZ’Ü ziyaret etmiştik ve kendi dönemimiz içerisinde yaptığımız TÜM AKÇALI İŞLERİ için kendilerine bilgi vermek isteğimizin anlatmıştık.
Sayın ÖMER FARUK ÖZ, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı olarak, Rahmetli ZİYA ÜNSAL Başkanlığında ki Heyete güvendiğini anlatmıştı ve bu arada HİKMET FERİDUN TANKUT Yönetimi döneminde, CEO HAKAN AYVAZ imzası ile KARDEMİR’DEN 150 milyon lira civarında bir paranın istendiğini söylemişti.
Hatırladığımız kadarı ile Sayın ÖMER FARUK ÖZ’ÜN ısrarlı talebi ile BU 150 MİLYON LİRA para talebi, KARDEMİR Yönetim Kurulu’nda reddedilmiş ve Sayın ÖZ “ BÖYLECE KARDEMİR’İN 150 MİLYON LİRASINI KURTARDIK. YOKSA O PARALARI DA ÇARÇUR EDECEKLERDİ..” falan demişti.
Sahi O 150 MİLYON LİRAYI DA ALSALARDI NE OLURDU..?
Sayın ÖMER FARUK ÖZ, o talebi reddettirdiğinin altını defaatle çizmişti ve rakam yanılmıyorsak 150-155 milyon lira civarındaydı, eğer HİKMET FERİDUN TANKUT’UN,CEO HAKAN AYVAZ imzası ile istediği o parayı Yönetim olarak reddettiklerini anlatmıştı.
HİKMET FERİDUN TANKUT,KARABÜKSPOR’U batırdı/bitirdi..
Olayın özü/özeti bu.

KARABÜKSPOR’U ÜLKE GENELİNE “REZİL İŞLERLE DÜŞÜREN..” İBRA EDİLMEMİŞ KARABÜKSPOR BAŞKANI HİKMET FERİDUN TANKUT DÖNEMİ
KARABÜKSPOR’U batıran/bitiren ve son günlerde de “REZİL İŞLERLE ÜLKE GÜNDEMİNE..” düşüren Hikmet Feriden Tankut dönemi nasıl kapandı bir hatırlayın..
HİKMET FERİDUN TANKUT, Genel Kurula bile gelemedi..
Genel Kurul kendisini İBRA ETMEDİ..
KARABÜKSPOR’U BATIRDI/BİTİRDİ ve artık eseri ile övünebilir, olayın tam bu noktasında _bizde dahil- KARABÜKLÜLER Gazeteci Sevgili MUSTAFA ÇEVİK Kardeşimden ÖZÜR DİLEMELİ..
Sevgili MUSTAFA ÇEVİK yıllarca HİKMET FERİDUN TANKUT ve BAYRAM UĞURLU ile ilgili _artık gerçek oldukları ayan/beyan orta da olan ne iddialar dile getirmiş, hakkında mahkemeler açılmıştı.
Sevgili MUSTAFA ÇEVİK yıllarca haklı bir mücadele içinde olmuş..
Kamuoyu’nun bir bölümü ABD’DE alınan konutlardan söz ediyor ve eğer böyle gelişmeler varsa ve bunlar birer tevatür değilse, Mali Suçları Araştırma Kurumu MASAK’IN izlemesindedir elbet.
Hikmet Feridun Tankut döneminde KARABÜKSPOR batırıldı..
İyi ki ÖMER FARUK ÖZ, Hikmet Feridun Tankut döneminde istenen 150-155 milyon lirayı KARABÜKSPOR’A verdirmemiş, yoksa o paralarda çarçur edilecekti kuşkusuz..
Yazık oldu KARABÜKSPOR’A yazık ettin Hikmet Feridun Tankut..!!

ORYANTİRİNG FEDERASYONU “KARABÜK’Ü REPERTUARINA ALIRSA..” İLÇELERDE ÇOK ÖNEMLİ, ÇOK CİDDİ SPORTİF ETKİNLİKLER YAPILACAK..
Sayın MERT YARDİBİ tarafından gündeme getirilen ve Valimiz Sayın FUAT GÜREL’E DE intikal ettirilen, Vali Sayın GÜREL’İN destek vereceğini söylediği ORYANTİRİNG Federasyonu Karabük’ü repertuarına alacak.
Federasyon Karabük’te etkinlikler düzenleyecek.
Örneğin Karabük MERKEZ ORMANLARINDA, örneğin KELTEPE KAYAK Merkezi’nde, örneğin ŞEKER KANYONU BİSİKLET Parkurunda önemli etkinlikler düzenlenecek.
ORYANTİRİNG Federasyonu DOĞA SPORLARI öyle 40-50 kişi ile yapılmıyor diye bilgiler veriliyor,350-400 HATTA DAHA FAZLA SPORCU/HAKEM KATILIMI İLE yapılıyormuş bu sporlar..
KARABÜK Merkez ve İLÇELERE hareketlilik gelir o zaman..
Dileriz bu iş gerçekleşir ve Karabük bir hareketlilik görür..
Sayın MERT YARDİBİ bu olayı izliyor, gerçekleştirmeye çalışıyor..

KARDEMİR ÖZEL SEKTÖR OLARAK,TCDD KAMU SEKTÖRÜ OLARAK,MÜKEMMEL BİR İŞBİRLİĞİ VE 1600 TREN TEKERİ,30 BİN TON RAY ALIMI..
KARDEMİR tamamı halka açık ve HİSSE SENETLERİ sürekli yükselen başarılı bir ÖZEL SEKTÖR, buna karşın TCDD bir Kamu Kurumu ve olaya böyle baktığınızda ÖZEL SEKTÖR-KAMU İŞBİRLİĞİNİN güzel bir örneğini, bu iki güzide kuruluş arasında görmek mümkün..
Bakın TCDD Genel Müdürlüğü, KARDEMİR’DEN 1600 tren tekeri alıyor, monoblok gövdeli 1600 tren tekeri alarak YERLİLEŞME alanında da çok önemli bir adım attı TCDD, bu adımı da KARDEMİR’İN bunları üretmesi sayesinde attı..
Ayrıca 30.000 TON RAY ALIYOR TCDD.
Ülkenin tek ray üreticisi KARDEMİR ve bu aşamada da KARDEMİR, Milli Kuruluşumuz ÜLKEMİZİ DEMİR AĞLARLA kuşatan TCDD’NİN YERLİ ve MİLLİ Sanayiye yönelmesinin önünü KARDEMİR açmış oluyor..
Karabük bu gelişmelere sevinmeli elbet..

KARABÜKSPOR,BİZİM HEP ve HER ZAMAN ÜZERİNE TİTREDİĞİMİZ BİR KURUM OLMUŞTUR,BAKIN 9 TEMMUZ TARİHİNDE NELER YAZMIŞIZ..
KARABÜKSPOR bizim hep, her zaman önceliğimiz, üzerine titrediğimiz bir Kurum olmuştur, KARABÜKSPOR noktasında zaman/zaman değil, HER ZAMAN yazdık, her zaman gündem yapmaya gayret ettik.
KARABÜKSPOR Başkanı olarak Genel Kurula gelemeyen, daha sonra KARABÜKSPOR kasasından tutuğu evden GECE YARISI gelerek ÖZEL EŞYALARINI alıp/giden Hikmet Feridun Tankut döneminde bu kulüp batırıldı/bitirildi..
Sevgili MUSTAFA ÇEVİK yerden/göğe kadar haklı çıktı..
Biz her zaman KARABÜKSPOR’U yazdık, gelişmeleri yazdık, Okurlarımızla, Karabük Kamuoyu ile paylaşmaya gayret ettik, Gazetemiz arşivlerinde O KADAR ÇOK YAZIMIZ/DEĞERLENDİRMEMİZ var ki..!!
Bakın size 9 TEMMUZ 2020 günü yazdıklarımızı hatırlatalım..
Bu kulüp Hikmet Feridun Tankut döneminde batırılmıştır, göreceksiniz ciddi bir yargılama, olayın diğer Kulüplere sıçramasına, birçok Teknik Direktöre sıçramasına, AVRUPA Ülkeleri ile bağlantılı gelişmelere sıçramasına yol açacaktır.
TÜRK FUTBOLU KARABÜKSPOR ÜZERİNDEN BARSAKLARINI TEMİZLEYEBİLİR.
Bunu bir futbolsever olarak beklemeliyiz..
BUYURUN SİZE 9 TEMMUZ 2020 GÜNÜ YAZDIKLARIMIZ..

KİMSE UNUTMASIN,KİMSE AKLINDAN ÇIKARTMASIN (9 TEMMUZ 2020), KARABÜKSPOR’U ESAS BATIRAN,UÇURUMA İTEN HİKMET FERİDUN TANKUT OLMUŞTUR.
Bugünlerde KARABÜKSPOR konusu alevlenir gibi oldu, birisi Kulüp eski Başkanı birisi halen Başkan İKİ MEHMETLER arasında yaşanan tartışma, KARABÜKSPOR’U ESAS BATIRAN/BİTİREN Eski Başkan HİKMET FERİDUN TANKUT’U unutturmasın..
KARABÜKSPOR’U ESAS BATIRAN/BİTİREN HİKMET FERİDUN TANKUT..
Bakın bu konuda Rahmetli OSMAN NURİ BAL’IN uyarması ile HİKMET FERİDUN TANKUT’UN Başkanlığı’na “EN ETKİLİ,EN YETKİLİ İSİMLER NEZDİNDE..” karşı çıktık “2010 YILI SENDİKAL MÜCADELE YARALARI KAPANIYOR,BU YARALARI YENİDEN KANATMAYIN..” dedik.
O ZAMAN DİNLETEMEDİK ve KULÜBÜN BATMASINA YOL AÇTI..
Doğrusu ya, biz HİKMET FERİDUN TANKUT’UN Başkan Adaylığına karşı çıkarken, aklımıza PARASAL NOKTALARDA BÖYLE HOYRAT,BÖYLE SAÇMA,BÖYLE ŞAİBELERLE DOLU bir tutum olacağından yola çıkmamıştık.
YAŞANAN SENDİKAL GELİŞMELERİN yol açtığı yaraların kapatmak üzere olduğundan, HİKMET FERİDUN TANKUT’UN Başkanlığı ile o yaraların yeniden kanayacağından, Karabük’te tesis olmaya başlayan huzurun yeniden bozulacağından yola çıkmıştık.
Her ne hal ise artık, şimdi İKİ MEHMET tartışıyor, ortalıkta HİKMET FERİDUN TANKUT yok, oysa ki KARABÜKSPOR’U esas batıran, sonra kaçıp giden isim HİKMET FERİDUN TANKUT, insanlar bunu unutuyor mu/unutur mu..?
Şimdi KARABÜKSPOR tam anlamı ile battı/bitti ve VİCDANLAR RAHAT MI..?

KARABÜKSPOR NOKTASINDA İKİ MEHMETLER (9 TEMMUZ 2020) TARTIŞMASI,OLAYIN ESASINI,KONUNUN BİRİNCİL SORUMLUSUNU UNUTTURUR MU,HUKUK..
KARABÜKSPOR konusunda yaşanan bir tartışma var, biz bu tartışma noktasında BAZI BASIN MENSUBU arkadaşlarımızı da uyardık, OLAYIN TEMELİ,MESELENİN ÖZÜ UNUTULMAMALI..
KARABÜKSPOR’U BATIRAN/BİTİREN HİKMET FERİDUN TANKUT’TUR.
A-4 Kağıtlarına milyonluk harcamaları yazan O YÖNETİMDİR..!!
MİLYONLARI SAĞA/SOLA VEREN O YÖNETİMDİR..!!
Başkanlık görevini bırakıp kaçan, gelip KARABÜKSPOR Genel Kurulu’na hesap veremeyen HİKMET FERİDUN TANKUT’TUR ve O Genel Kurula aslanlar gibi gelip hesap veren/vermeye çalışan KURUL ARKADAŞLARINI bırakıp kaçan HİKMET FERİDUN TANKUT’TUR..
KARABÜKSPOR bir alt kümeye düşmüş bulunuyor..
Ne yazık ki KARABÜKSPOR artık son demlerini yaşıyor, İKİ MEHMETLER tartışması olayın özünü, konunun esasını kimseciklere unutturmamalı ve KARABÜKSPOR’U BATIRAN,BUGÜNLERE SÜRÜKLEYEN sürecin başında HİKMET FERİDUN TANKUT Başkanlığında ki heyettir.
Bugün yaşanan tartışmanın fazla anlamı yok bizce..

HİKMET FERİDUN TANKUT “BIRAKTI KAÇTI..” RAHMETLİ ZİYA ÜNSAL “YAPAYALNIZ BIRAKILDI..” Sayın MEHMET AYTEKİN’E YAPILANLAR (9 TEMMUZ 2020)…
2015 Yılından bu yana yaşananlar KARABÜKSPOR TARİHİNİN yüz karası olayları olsa gerektir ve ne yazık ki ŞU ANA KADAR HİÇBİR HUKUKİ GELİŞME olmadı ne yazık ki..!!
KARABÜKSPORU BATIRAN,BİTİREN,HAR VURUP,HARMAN SAVURDUKTAN SONRA BIRAKIP KAÇAN HİKMET FERİDUN TANKUT şu ana kadar herhangi bir hesap verdi mi..?
HİKMET FERİDUN TANKUT bıraktı kaçtı gitti..
Daha sonra Rahmetli ZİYA ÜNSAL, binbir rica, binbir baskı ve “KORKMA ARKANDA BİZ VARIZ..” diyerek göreve getirildi, göreve geldikten sonra da ARMUDUN SAPI,ÜZÜMÜN ÇÖPÜ gerekçeleri ile yapayalnız bırakıldı..
Rahmetli ZİYA ÜNSAL belki de bu yüzden erken göçtü gitti..
Sayın MEHMET AYTEKİN Kulüp Başkanlığı’na geldi, aman Allah bir saldırılar, bir eleştiriler, Aile düzenine varana kadar dil uzatmalar ve Sayın AYTEKİN görevi bıraktı ,işte o dönemin Valisi, MİLLETVEKİLLERİ, Belediye Başkanı, TSO Başkanı, İktidar İL Başkanı bir protokol yaptılar..
Sayın SEDAT NAMAL Başkan oldu, protokol gereği yerine getirilmedi.
Sayın NAMAL Başkanlıktan istifa etti, Yönetimi göreve devam etti..
Sonrası zaten hemen herkesçe biliniyor..
KARABÜKSPOR sportif anlamda küme düştü, hafızalarda ise “YAŞANAN REZİLLİKLERE GÖZ YUMULDU/HESAP SORULMADI..” imajı ile TAM ANLAMI İLE DİBE VURDU..
Yanlış mı bunlar..!!

8 kişi görüş bildirdi

  1. BAŞKÖY

    Sayın Ahmet Gölbek, Sn Mehmet Uzun sizi Başköy’e doğru davet ediyorum. Doğru köy yolları çok güzel yapılıyor fakat düğün salonundan sonraki ara yol ne olacak. Arada kalan yol her ne sebeple olursa olsun o şekilde mi kalmalı. Yeni yapılan yola uçarak mı gidecek insanlar. İlgileneceğinizden şüphem yok teşekkürler.

  2. Yasin akçay

    Sayin gölbek yazinizin altina imzami atarim.Yalniz 2 mehmetlerin atısmasi yok Karabuklu Mehmetin kendine yapilani hazmedemeyisi,ve Ankaradan gelen senet uzmani mevcut baskanla savasi var.Dusunebiliyormusunuz Ankaradan gelip tüm celikis uyesini ve bu kulüpte yoneticilik yapmis herkesi uyelikten atan herkesle kavgali futboldan anlamayan burali olmayan biri cebimden para harciyorum safsatasiyla kimseyi yanastirmiyor.Hakkinda 27 tane sahte senet dosyasi olan adami hazmedemiyor Aytekin.Hickimse birsey yazmiyor diyor.Hatta 1 kere bile bassavciya gitmemis bir Ankarali baskani herkes seyrediyor.Aytekin baskan haric.Goreceksiniz mevcut baskanda hapsi boylayacak not ediniz.

  3. radar

    Dağın başına yapılan otoban gibi yollar
    şehir içine bakıldığında köy yollarının yanında çok kötü.
    Belediye başkanını Mehmet uzun beyin yanına davet ediyoruz.

  4. Cemaluri.

    Basindan birinin 300 bin tl fatura kestigi soyleniyor.Kulubun arabasini restore eden sonra onu alan sonra kulube kiraya veren siyah ayakida unutmaz bu şehir. Arabasini mersedes yapan yoneticiyide unutmaz.bu sehir.Kulup çalışanın mal varliginida unutmaz bu sehir.Malini mulkunu bsskalarina devredenide unutmaz bu sehir.Mavi ateside unutmaz bu sehir.Mac basi kac para aldilar kimbilir. Superlig takimimi devre arasında 3 lig takimina cevirenide unutmaz bu sehir.

  5. Gönderen

    Demiryolu tekerleği yatırımı 2016 yılının ilk yarısında üretime başlayacak deniliyordu. Ama 2019 sonu, 2020 yılı başına sarktı. 7 yılda bitti.

    1600 teker 200 binlik kapasitenin %1’i bile etmiyor. 2020 yılı bitmek üzere başka sipariş gelir mi? Umut 2021 yılına kaldı demektir. Önümüzdeki sene yüzde kaç kapasiteye ulaşmak mümkün olur acaba? İhracat konusunda bir girişim var mı? Düşük kapasitelerle tesisin çalışması ne kadar sürdürülebilir?

    Bence en iyisi Kardemir’i Tosyalı alsın yönetsin. Belki o zaman birikimlerini Kardemir’e yatırmış olan insanların yüzü güler…

  6. Erken Uyarı

    Bu Gazman enteresan adam, kendinden çok önce startı verilmiş projeleri sahipleniyor sosyal medyasında. Asıl sorumlu olduğu trilyonlarca zarardan bahsetsen ya birazda. Doldurduğun iş bilmezleri. Göz yumarak hala koltuklarında kalabilen yardımcılarını anlatsana birazda. Bu şehir önümüzdeki uzun yıllar kulüpte ve şirkette dönen firildaklarin mahkemelerini konuşur demedi demeyin. Kimsenin yediği, göz yumduğu, kitabına uydurduğu, görmezden geldiği yanina kalmaz. Bu haltlari yiyenler yolunubulamaz şenkalamaz, üzerlerinde hep karabulutlar dolanır, rahat uyku uyuyamaz.

  7. Gönderen

    Bazıları bir kampanya ile Kardemir’i gaza getirip top peşine elli yüz milyon daha savurtturacaklardı. Birikimlerini Kardemir’e yatırmış insanların cebinden batık top kulübü kurtarmayı düşünüyorlardı. Gaz verenlerin hiçbirisi de pamuk elini cebine atmayı düşünmüyordu. M.Ali Bey’i öne sürmek istediler. Mehmet Ali bey deneyimli ve vicdanlı birisi olarak kendi cebinden 100 bin lira verip, kibarca “hadi beyler kulüp kurtaracaksanız benim gibi pamuk ellerinizi cebinize atın” dedi. Ve kendisine gelen baskıyı savuşturdu….

  8. Gönderen

    Kardemir kömürcü Noble Resources International PTE LTD’ne 33,6 milyon dolar kaptırmıştı. Tahkime başvurulduğu açıklaması yapılmıştı. Ne oldu o iş acaba? Herhalde iki yada üç yıl oldu. Tahkim o kadar uzun sürüyor mu?

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Futbol: Trendyol 1. Lig’de görünüm

Anadolu Ajansı
Yayın: 23.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Trendyol 1. Lig'de 31. hafta yapılan tek müsabakayla tamamlandı.

Haftanın kapanış karşılaşmasında Ümraniyespor, konuk ettiği Kocaelispor'u 1-0 mağlup etti.

Süper Lig'de çıkmayı daha önceden garantileyen Eyüpspor, sahasında Boluspor ile golsüz berabere kaldı.

Liderin takipçisi Göztepe ise deplasmanda Bitexen Giresunspor'u 3-0 mağlup ederek Süper Lig'e çıkma yolunda avantajını sürdürdü.

– Sonuçlar

Haftanın maçları ve alınan sonuçlar şöyle:

Altay-Manisa FK: 0-2

Teksüt Bandırmaspor-Tuzlaspor: 1-1

Bitexen Giresunspor-Göztepe: 0-3

Eyüpspor-Boluspor: 0-0

Bodrum FK-ASTOR Enerji Şanlıurfaspor: 2-1

Gençlerbirliği-Erzurumspor FK: 2-0

Ahlatcı Çorum FK-Adanaspor: 2-0

Sakaryaspor-Ankara Keçiörengücü: 2-1

Ümraniyespor-Kocaelispor: 1-0

– Puan durumu

Ligde tamamlanan haftanın ardından oluşan puan durumu şöyle:

O G B M A Y AV P
1.EYÜPSPOR 31 22 3 6 70 27 43 69
2.GÖZTEPE 31 19 6 6 54 19 35 63
3.AHLATCI ÇORUM FK 31 16 7 8 52 31 21 55
4.SAKARYASPOR 31 15 9 7 45 31 14 54
5.BODRUM FK 31 14 10 7 39 21 18 52
6.KOCAELİSPOR 31 15 7 9 45 35 10 52
7.TEKSÜT BANDIRMA SPOR 31 12 11 8 46 27 19 47
8.GENÇLERBİRLİĞİ 31 12 11 8 37 30 7 47
9.BOLUSPOR 31 13 8 10 28 32 -4 47
10.ERZURUMSPOR FK 31 11 11 9 28 27 1 41
11.ÜMRANİYESPOR 31 10 7 14 34 42 -8 37
12.MANİSA FUTBOL KULÜBÜ 31 8 12 11 38 37 1 36
13.ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ 31 9 9 13 28 38 -10 36
14.ASTOR ENERJİ ŞANLIURFASPOR 31 8 10 13 28 33 -5 34
15.TUZLASPOR 31 8 9 14 32 46 -14 33
16.ADANASPOR 31 9 5 17 24 44 -20 32
17.ALTAY 31 5 3 23 14 70 -56 15
18.BITEXEN GİRESUNSPOR 31 2 4 25 13 65 -52 7

Not. Erzurumspor FK, Altay ve Giresunspor'un üçer puanı silinmiştir.

– 32. haftanın programı

Trendyol 1. Lig'de 32. hafta karşılaşmaların tamamı 28 Nisan Pazar günü saat 16.00'da başlayacak.

Maçların programı şu şekilde:

Göztepe-Gençlerbirliği (Gürsel Aksel)

Bitexen Giresunspor-Sakaryaspor (Çotanak Spor Kompleksi)

Ankara Keçiörengücü-Ümraniyespor (Aktepe)

Tuzlaspor-Bodrum FK (Sancaktepe 15 Temmuzl)

Erzurumspor FK-Ahlatcı Çorum FK (Erzurum Kazım Karabekir)

Kocaelispor-Teksüt Bandırmaspor (Yıldız Entegre Kocaeli)

ASTOR Enerji Şanlıurfaspor-Eyüpspor (11 Nisan)

Boluspor-Altay (Bolu Atatürk)

Adanaspor-Manisa FK (Yeni Adana)