Her Telden (22.Nisan.2019)

Her Telden (22.Nisan.2019)

Yayın: 21.04.2019 21:39 |Güncelleme: 22.04.2019 09:07
Paylaş:
A+ A-

TURİZM KUTLAMA HAFTASI YARIN SONA ERİYOR VE YAŞANAN BİR NEZAKETSİZ POZİSYON “EN AZINDAN SAFRANBOLU SEÇMENİNİ ÜZMÜŞ..”
TURİZM HAFTASI karmançorman bir vaziyette kutlanılmaya çalışıldı,davetiyelerde yer alan 15-22 Nisan 2015 Tarihleri arasında sözlerine karşın,kutlamalar 17 nisan günü başladı.
Bu arada gündeme bir oturma düzeni düştü..
Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Sayın ELİF KÖSE,protokol bölümü olarak takdim edilen OTURMA DÜZENİNİN birinci sırasının en ucuna ve adeta “SENDE BURADA OTURUVER BARİ..” denircesine oturtulmuş.
Buna oturtulmuş,yeri ayrılmış demek bile zor..
ORACIKTA BİR YERE İLİŞTİRİLİVERMİŞ..
Bu nezaketsizliği kim yaptı ise eseri ile övünebilir elbet..!!
Safranbolu sakinlerinden,onlarca kişi,hatta yüzlerce kişi SOSYAL MEDYA DA gördükleri manzarayı bize yakınarak ilettiler,anlattılar ve “BİZİM OY VERDİĞİMİZ BİR BELEDİYE BAŞKANI BUNU HAK ETMİYOR..” diyerek kınadıklarını,protesto ettiklerini söylediler.
Gerçekten “ÇOK/ÇOK SAKİL BİR POZİSYONDU O OTURMA/OTURTULMA..”
Kim düzenledi ise “BU DURUMDAN,NE UMDU ACABA..?”
Çok tepki gördüğü kesin..!!

DAHA ÖNCELERİ,KARABÜK’TE VE MHP İÇERİSİNDE ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER ÜSTLENMİŞ BİR KARDEŞ..” ELİF HANIM NASIL RIZA GÖSTERDİ..?”
Yıllar önce,MHP içerisinde Siyaset yapmış,son YEREL SEÇİMLERDE DE bir aralar gelip çalışmalara katılmış bir Kardeş aradı telefonla ve “YAHU ABİ SOSYAL MEDYA DA BİR RESİM GÖRDÜM ÇOK ÜZÜLDÜM..” dedi.
“NEDİR O RESİM..” diye sorduk ve “TURİZM HAFTASI KUTLAMALARINDA SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANI Sayın ELİF KÖSE’Yİ BİR KENARA VE ADETA İLİŞTİRİVERMİŞLER GİBİ,OTURTMUŞLAR..” dedi,ayıpladığını söyledi.
Daha sonra,halen fiilen Gazetecilik yapan bir Kardeşimiz “ABİ BEN OYUMU HİÇ CHP’YE,HİÇ İYİ PARTİYE VERMEDİM.AMA TURİZM HAFTASI NEDENİ İLE PROTOKOL OTURMA DÜZENİNDE SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANI’NA AYRILAN VEYA VERİLEN YER İÇİMİ ACITTI..” dedi.
Çok sayıda seçmen bu yakınmaları dile getirdi..
Safranbolu seçmeni gerçekten “DEMOKRASİYİ İÇSELLEŞTİRMİŞ.DEMOKRATİK GELENEKLERE BAĞLIDIR VE OY VERSİN,VERMEMİŞ OLSUN ,SEÇİLEN İNSANA SAHİP ÇIKAR..”
Bu konuda da Sayın ELİF KÖSE’YE sahip çıkıyor..
Ve “BENİM BELEDİYE BAŞKANIMDIR..” görüşünü dile getiriyor..
Bilmem “BU NEZAKET,BİRİLERİNCE,ANLAŞILACAK MI..” ne dersiniz..!!

KARABÜK İL GENEL MECLİS BAŞKANI SAYIN HASAN YILDIRIM “YENİŞEHİR ATATÜRK ANITI’NA YAPILACAK VALİLİK BİNASI BİZİM DIŞIMIZDA..”
Geçtiğimiz gün Karabük İL GENEL MECLİS Başkanlığı görevine,yeniden seçilen,Sayın HASAN YILDIRIM ile uzunca bir süre görüştük.Sayın HASAN YILDIRIM içi/dışı bir Siyasetçidir.
Kafasında binbir tilki dolaştıran tiplerden değildir..
Sayın HASAN YILDIRIM bizim birkaç yazımızdan yola çıkarak “YENİŞEHİR ATATÜRK ANITI OLARAK BİLİNEN ALANA VALİLİK BİNASI/KONAĞI YAPILMASI KONUSU,İL GENEL MECLİSİ’NİN DIŞINDADIR,BİZİMLER BİR İLGİSİ BULUNMAMAKTADIR..” dedi.
İl Genel Meclisi olarak,bu konunun kendileri ile bir bağı olmadığının altını çizdi ve “ÖRNEĞİN KARABÜK BELEDİYE MECLİSİ’NDE GEÇEN DÖNEM İMAR DÜZENLEMELERİ YAPILMIŞ,BURALAR VALİLİK KONAĞI OLARAK İMAR PLANINA İŞARETLENMİŞTİR..” anlamında bilgiler verdi.
Anladığımız kadarı ile “O ALANDA YAPILAN İMAR DEĞİŞİKLİĞİNE AK PARTİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ DE OY VERMİŞ.PEKİ ŞİMDİ AK PARTİ İÇERİSİNDE,BELLİ BİR KANADIN,O ALANDA VALİLİK KONAĞI YAPILMASINA KARŞI ÇIKIŞINI NASIL İZAH EDİLEBİLİR..?”
Rahmetli Cumhurbaşkanı SÜLEYMAN DEMİREL’İN ünlü sözü olan “DÜN/DÜNDÜR-BUGÜN/BUGÜNDÜR..” diyerek mi izah edeceğiz gelişmeleri ve 2018 ARALIK AYINDA yapılan PROJE İHALESİ kimsenin dikkatini çekmemiş mi..?
DEDİK YA ; “KARABÜK YAZ/BOZ TAHTASINA ÇEVRİLDİ..” diye.

YENİCE ÇEVRE PLATFORMU ADINA GÖRÜŞÜNÜ ALDIĞIMIZ SAYIN MUSTAFA AKAY ; “ŞEKER KANYONU İÇİN 9 ÖĞRETİM ÜYESİNDEN RAPOR..”
Karabük’ün en ciddi sorunları arasında görülen YENİCE/ŞEKER KANYONU’NA HES YAPILMASI olayı,yeniden gündemimize giriyor ve BUGÜN ÇOK KATILIMLA BİR TOPLANTI yapılacak.
Hava iyi olursa kalabalık bir toplantı yapılacak.
İNSANLAR ŞEKER KANYONU’NA GELECEKLER..
Bu işlerle çok yakından ilgilenen YENİCE ÇEVRE PLATFORMU adına,Yenice eski Belediye Başkanlarından Sayın MUSTAFA AKAY ile görüştük ve “PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ’NDE 7,KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ’NDEN 2 ÖĞRETİM ÜYESİ GELECEK..” dedi.
Gelecek olanların tamamına yakını PROFESÖR..
ŞEKER KANYONU’NU göreceklermiş ve yapılacak bir HES’İN çevreye vereceği zararı,ekolojik dengeyi bozup/bozmayacağı,çok geniş bir çevre de DOĞAYI tahrip edip/etmeyeceği konularında BİLİRKİŞİ anlamında rapor vereceklermiş.
Yanlış anlaşılmasın HERHANGİ BİR BİRİME VERİLECEK BİLİRKİŞİ RAPORU değil,HALKIN BİLGİSİNE sunulacak bir Bilirkişi raporu gibi olacak bu konu ve bugün YENİCE/ŞEKER KANYONU açısından hayli önemli.
Siyaset kurumu ne diyor bu konuda acaba..?

AK PARTİ YENİCE İLÇE TEŞKİLATI “TEK OLARAK YENİDEN Mİ YAPILANDIRILACAK..”,YOKSA TÜM İL YAPILANMASI MI BEKLENECEK ACABA..?
Dün HES ile ilgili birkaç YENİCE’Lİ kardeşimizle konuştuk,özellikle AK Parti’li olarak bildiğimiz birkaç Yenice kökenli Kardeşimiz “ABİ BİZ HES İŞİ İLE,DAHA AZ İLGİLENİYORUZ.BİZİM ESAS YOĞUNLUĞUMUZ BELEDİYE BAŞKANI SEÇİM KAYBI VE BU KAYBI YAŞATAN TEŞKİLAT..” dediler..
Ak Parti Yenice İlçe Teşkilatı’nın değişmesi gerektiğini söylediler,bununla ilgili çok ciddi girişimlerin yapıldığından söz ettiler ve “AK PARTİ YENİCE İLÇESİNDE BÜYÜK ZAAFİYET YAŞIYOR.EĞER Sayın COŞKUN GÜVEN DIŞINDA BİR ADAY İLE ÇIKILSAYDI,BU OYLARI DA ALAMAZDIK..” falan diyenler oldu.
Bir Kardeş çok önemli bir cümle kurdu ve “BİZ Sayın ZEKİ ÇAYLI İÇİN,GEÇİMSİZ,KENDİSİNE TERS DÜŞENLERLE KONUŞMAZ,BASKI YAPAR DEDİK AYNI ŞEYLERİ BİZİM İLÇE BAŞKANI VE YÖNETİMİ DE YAPMADI MI SANKİ..” falan dedi.
AK Parti YENİCE’DE FOKUR/FOKUR kaynıyormuş..
Tek YENİCE değişikliği olur mu acaba diye sordular bize..!!

KARABÜK MERKEZ MAHALLE MUHTARLARI DERNEĞİ,30 NİSAN GÜNÜ YAPILACAK OLAĞANÜSTÜ KONGRE İLE BAŞKANINI SEÇİYOR..
Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği 30 Nisan günü OLAĞANÜSTÜ KONGRE ile yeni Başkanını seçecek ve 31 Mart YEREL SEÇİMLERİ ile seçilen Muhtarlar,şimdi de KENDİ BAŞKANLARINI seçecekler.
Sayın İBRAHİM HARMANBAŞI Dernek Başkanlığı görevini bırakıyor ve yeniden Aday olmayacağını açıkladı,bakın burada da bir incelik var,Sayın HARMANBAŞI’NA tepkiler vardı.
“TEK BAŞKAN ADAYI OLARAK GİRDİĞİ SEÇİM SONRASINDA..” Sayın HARMANBAŞI için Derneği bölüyor,Dernekte bütünlük sağlayamadı Dernekte ikilik var gibi gerekçeler öne sürenler olmuştu.
Sayın İBRAHİM HARMANBAŞI yeniden Aday olmuyor ve şu an itibarı ile Sayın MEHMET ÖZEN ile Sayın OZAN ÖZÇELİK isimlerinin MUHTARLAR Dernek Başkanlığı’na Aday oldukları belirtiliyor.
Daha önce Dernek Üyeliğinden istifa ederek ayrılan 12 Muhtar,yeniden seçilmişler ve Sayın HARMANBAŞI’NIN Aday olmaması üzerine Dernek Üyeliğine geri dönmüşler..
Sayın HARMANBAŞI’NIN olmayacağını açıklaması BÖLÜNMEYİ önleyecek mi,12 Üye artık BÜTÜNLÜK SAĞLANDI diye düşünüp,yeni seçilecek olan Başkan ve Yönetime destek verecekler mi,yoksa YENİ BİR ADAY peşine takılıp,yeni bir strateji mi uygulayacaklar..
MUHTARLAR DERNEĞİ OLANGANÜSTÜ KONGRESİ YAPILACAK..
Sayın MEHMET ÖZEN Mİ,yoksa Sayın OZAN ÖZÇELİK Mİ Başkan olacak..
Kulisler hızlı biçimde sürdürülüyor..

KARDEMİR,YAZILI BİR AÇIKLAMA YAPARAK “ÇEVRE YATIRIMLARI HAKKINDA BİLGİLER VERDİ..” VE YATIRIMLAR SON AŞAMAYA GELMİŞ..
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,2018 yılında,Karabük’te ÇEVRE KİRLİLİĞİ yarattığı hemen herkesçe kabul edilen MARZİNÇ ve KARDEMİR’E karşı çok yoğun bir mücadele içine girmişti.
MARZİNÇ ÇEVREYE ZARARLI OLMAKTAN ÇIKARTILDI..
Sayın RAFET VERGİLİ öylesine bir baskı uyguladı ki,MARZİNÇ kısa süre içerisinde 600 bin ton civarında CURUFUNU KARABÜK DIŞINA çıkarttı ve bu arada SU ARITMA TESİSİ KURDU,yeni bir SU ARITMA TESİSİ daha kuruyor.
MARZİNÇ KİRLETİCİ OLMAKTAN ÇIKARTILDI..
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,Çevre Kirliliğine zarar verdiği bilinen KARDEMİR’E karşı da müthiş bir mücadele başlattı ve bu manada KARDEMİR ÇEVRE YATIRIMLARINA HIZ VERDİ..
Şimdi yapılan ÇEVRE YATIRIMLARININ sonuna gelindiği açıklanan bir BASIN AÇIKLAMASI geldi KARDEMİR’DEN yapılan yatırımların büyük bölümü bitirilmiş..
Bitirilmeyen bir/iki küçük yatırımında sonuna gelinmiş bulunuyor..
Sayın RAFET VERGİLİ Çevre olayının üzerinde çok titiz biçimde duruyor..
Büyük mesafelerin alınmanı temin ediyor..

KARABÜK VALİLİK BİNASINDA ÇALIŞMAKTA OLAN BİR BÜROKRAT KARDEŞİMİZ “ALTIMIZ SU,TAVANDAN GELEN SU,PENCERESİZ ODALAR…”
Yeşil Mahallede ki VALİLİK BİNASINDA çalışmakta olan bir BÜROKRAT Kardeşimiz “ABİ ÖYLE BİR YERDE YAŞIYORUZ Kİ..” diye başladı söze ve 81 VİLAYET İÇERİSİNDE,KARABÜK’TEN BAŞKA VİLAYET KONAĞI OLMAYAN VALİLİK YOK diye devam etti.
Daha sonra da “BURANIN TAMİRATI/TADİLATI İÇİN BÜYÜK PARALARIN HARCANDIĞINI DUYUYORUZ..” ifadelerini kullandı ve yapılan onca masrafa rağmen YETERLİ İYİLEŞTİRMENİN sağlanamadığını iddia etti.
“YAĞMURDA TAVANDAN SU AKMAYA DEVAM EDİYOR..” dedi.
“TABANDA Kİ SU BİRİKMESİNİN TAM ÖNÜNE GEÇİLEMEDİ..” dedi.
Daha sonra da “PENCERESİ OLMAYAN ODALARDA ÇALIŞAN BİRİMLERİMİZ VAR..” anlamında bilgiler verdi ve bu arada “BİNA YAPIM İTİBARI BOŞ ALAN ÇOK GENİŞ.BURALARI ISITMAK BİLE MÜMKÜN DEĞİL..” bilgilerini verdi.
Daha sonra da “BİR YILLIK ISITMA GİDERİMİZİ ÜÇ AYDA BİTİRDİK GALİBA.KULLANIM ALANI KADAR BOŞ ALANLAR VAR ISINMA O YÜZDEN ÇOK ZOR..” falan dedi.
Yeni VALİLİK KONAĞINA KARŞI ÇIKANLARA göndermeler yaptı..!!
Bize ne düşündüğümüzü sordu “KARABÜK YAZ/BOZ TAHTASI..” diyebildik.!!

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KONUSUNDA “YUKARILARDA ÇOK CİDDİ BİR KULİS HAREKETİ Mİ VAR NEDİR..?” BEKLEYİŞ SÜRÜYOR
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörlüğü açısından “YUKARILARDA ÇOK CİDDİ BİR KULİS HAREKETİ Mİ VAR NEDİR..” henüz bir atama yapılmadı bir isim belirlenmedi..
ÜÇ İSİM ÖNE ÇIKMIŞ GÖRÜNÜYOR..
Rektör Sayın REFİK POLAT,Prof.Dr.Sayın İBRAHİM TÜMEN ve İlahiyatçı Prof.Dr.Sayın ABDURRAHMAN ÖZDEMİR isimlerinin öne çıktığı ndan söz eden çevreler var.
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörlüğü,Karabük açısından çok/çok önemli gösteriliyor ve bunu söyleyenler “Sayın BURHANETTİN UYSAL’I DA HESABA KATMAK GEREKİR.KURUCU REKTÖR OLARAK ÇOK BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATMIŞ BİR İSİMDİR..” görüşlerini veriyorlar.
BAZI ÜNİVERSİTE REKTÖRLERİ BELİRLERDİ,ATANDI.
Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN,Karabük Üniversitesi Rektörlüğü görevine de,kısa süre içinde bir atama yapacağına dikkat çekilirken,adeta,nefesler tutuldu atama bekleniyor..
ATAMA BUGÜN/YARIN ÇIKABİLİR..
Dileriz en iyisi ve Karabük’e,Üniversiteye yararlısı atanacaktır.

5 kişi görüş bildirdi

  1. Gündem Dışı

    Ahmet bey,

    Gündemimizse pek de yer almayan bir konu ama bir hafta içinde aynı aileden iki kişi kene ısırmasına bağlı kırım Kongo kanamalı ateşi hastalığından hayatını kaybetti ve aynı aileden bir bebek de ankarada hala tedavi görüyor acaba bu konuyla ilgili resmi kurumlar ne gibi bir önlem aldılar / almayı planlıyorlar mesela İl Tarım müdürlüğü bu konu hakkında bir çalışma yapıyor mu veya Karabük il sağlık müdürlüğü hastanede hayatını kaybedenler için herhangi müdahale veya karantina uygulaması yaptımı çünkü hayvandan insana bulaşan zoonoz denilen bir hastalık ve kontamine olan insanlardan da insanlara bulaşma olabiliyor umarım sadece açıklama yapılmakta kalınmaz gerekli tedbirlerde alınmıştır zira aşağıda hayatını kaybedenlerin yakınının sosyal medya hesabındaki paylaşımını da ekleyeceğim iddialar çok vahim umarım doğru değildir ve gerekli merciler konuyla ilgili çalışma yapmışlardır.

    Paylaşım şöyledir :

    ” Benim acı çektim benimle herkes çekti beni bu duruma düşüren karabuk araştırma ve eğitim hastanesi verilen bilgilere ve haberlere göre benim bahçemi karantina altına almış diye haberlere yazmışlar ben bu acı günümde bile hayvanlarimi sagip sütü alıp satıyorum ekmeği bi şekilde çıkartıyorum kesinlikle böyle bi haber yoktur beni seven arkadaşlarım bunu lütfen paylaşsın beni karabuk araştırma hastanesi mahfetti müdale etmedi acil bölümü kesinlikle 40 derece ateşi olupta evimize gönderdiler hergun gittik hergun bu ateşte olupta önemsemediler takdir allahimindir bu bedelim allahım a emanettir isyanım allahım kesinlikle değil lütfen paylaşın”

  2. Çevre Kirliliği; Belediye otobüsleri ve Dolmuşlar, Dere Kenarları, Kentsel dönüşüm v.b.. ne olacak...

    Çevre Kirliliği; Belediye otobüsleri ve Dolmuşlar, Dere Kenarları, Kentsel dönüşüm v.b.. ne olacak…
    Kardemir artık aldığı önlemleri ve bitirdiği yatırımları kamu oyununa açıklıyor zaten yaklaşık 1 aydır hava da temiz hissediliyor.
    *Dere kenarlarında hala ağaçlarda poşetler, moloz atıkları var kara yolu ve köprü başı köprü korkulukları görsel olarak berbat buranın sorumlukları kimde DSİ de mi Araç çayı estetik dere çalışmasında mı yapılacak o yüzden mi yapılmıyor.
    * Safranbolu’dan gelen Karabük çarşısında “HAYELET OTOBOBÜSÜ” olarak adlandırabileceğim, Beyaz etrafı lekeli, egzozdan siyah duman çıkan sanırım reklam yapıştırmaları sökülüp bu hale gelen, yine yeşil boyalı fakat egzozdan siyah duman çıkartan ses debisi yüksek klimasız iş sağlığı ve güvenliği bakımından tehlikeli toplu taşıma araçları kimin sorumluluğundadır.
    * Karabük Belediyesinin bir kaç otobüsü artık egzozdan siyah duman çıkarta çıkarta 10 numara yağ mı kullanıyor artık otobüs simsiyah olmuş, yine bazı dolmuşlar milattan kalma, şehir merkezinde tırlar, Şehir merkezinde ki mah. Kentsel yenileme,çarpık yapılaşma bunlar kimin sorumluluğundadır.
    *Şehir merkezinde mahallelerden çıkan baca dumanlarından kalitesiz kömür bu kömürleri dağıtanların sorumluluğundadır.
    Çevre ve Hava kirliliğinde bence daha çok yapılması gereken çok şey var. Hiç kusuru olmayan ve tamamen sorumluluklarını görevlerini yapanlara teşekkürlerimizi yaparız zaten…

  3. 2 ay öncesinde 210 bin tl inşaatçıdan evi, emlakçı 245 bin tl satış ilanı vermiş...

    2 ay öncesinde 210 bin tl inşaatçıdan evi, emlakcı 245 bin tl satış ilanı vermiş… satarsa “35 bin emeksiz kazanç”
    Yine İnşaat firmasından 140 mt 190 bin almış, bir daire, emlakçı da aynı daireyi 250 bin tl satış ilanı vermiş.
    Nerede ticaret bakanlığı… nerede rekabet
    Sonra biz ürettiğimiz konutları satamıyoruz, devlet vergi indirsin, faizler insin insanlar koyun gibi alsın…
    Kendi faiş kar oranları hiç gündeme getirmezler, Kentsel yenilemelere batarız diye yaptırmazlar

  4. Öneri

    Ahmet bey rafet beyin projeleri uzun soluklu projeler öncelik hangisinden başlayacak bilginiz varmı karabükün girişindeki köprü aşırı görüntü kirliliği yaratıyo orda da güzel bi çalışmayla girişi hoş bi şehir haline getirebilir teşekkürler

  5. Süleyman Ertan

    Fotoğrafı ben de gördüm. Bilgisizlikten öte siyasi yönetime şirin görünme amacı taşıdığı görüşündeyim. Başkan AKP li olsaydı Kaymakamı kaldırır onu oturturlardı. Burada sayın Başkan da bana göre hatalı…Anında tepkisini ifade edip orayı terketmeliydi. Hatanın ilki sonrası olmaz .Sonra alışkanlık halini alır,kendinde güç gören atanmış sayın Elif hanıma gereken saygıyı göstermez. Sayın Başkan işin başındayken tabiri caizse bu tip densizlikler karşısında arkasındakı oy gücünü hissederek yumruğunu masaya vurmalıdır.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yeniköy Kemerköy Enerji, Milaslı çocuklara “Gezici Tiyatro” gösterileri düzenledi

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – Yeniköy Kemerköy Enerji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Milas bölgesindeki okullarda çevre temalı “gezici çocuk tiyatro” gösterileri düzenledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 16-18 Nisan'da Ören, Çamköy ve Yeniköy TEK İlköğretim Okulları’nda profesyonel tiyatro oyuncuları tarafından sergilenen oyunlarla çocuklar coşku dolu bir gün geçirdi.

Ören, Çamköy ve Yeniköy TEK İlköğretim Okulları’nda profesyonel tiyatrocular tarafından sergilenen “Hayalci Tırtıl” isimli tiyatro oyunu ile çocuklar gün boyu doyasıya eğlendi.

Masal kahramanları ile sohbet edip interaktif şekilde oyuna dahil olarak oyun içerisinde yer alan çocuklar, etkinlik boyunca eğlendiler.

Keyifli bir gün geçiren çocuklar, gösteri sonunda kendilerine sunulan ikramlar ve minik hediyelerle evlerine döndüler.

– “Oyun yaklaşık 500 ilkokul öğrencisine ulaştı”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yeniköy Kemerköy Enerji Genel Müdürü Erol Demir, çocuklara sanatı, sosyalleşmeyi ve tiyatro kültürünü aşılamanın çok kıymetli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Yeniköy Kemerköy Enerji olarak, uzun süredir bölgemizdeki okulları destekliyoruz. Özellikle köy okullarının fiziksel koşullarının iyileştirilmesinin yanı sıra öğrencilerin daha geniş bir perspektifle dünyayı algılamaları için çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda profesyonel tiyatro oyuncularının sergilediği, çevre bilincini ve hassasiyetini artıran 'Hayalci Tırtıl' isimli çocuk oyununu bölgemizdeki ilkokul öğrencileri ile buluşturduk. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında oyun bölgemizdeki 3 okulda sergilendi ve yaklaşık 500 ilkokul öğrencisine ulaşmış olduk. Yeniköy Kemerköy Enerji olarak, bölgemizdeki okullara nitelikli eğitim prensipleri çerçevesinde yaptığımız çalışmalarla destek olmaya devam edeceğiz.”