Her Telden (22.Temmuz.2015)

Her Telden (22.Temmuz.2015)

Yayın: 22.07.2015 08:32
Paylaş:
A+ A-

AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ SAYIN OSMAN KAHVECİ “HERKES HADDİNİ BİLECEK..” SÖZLERİ VE MUHATAPLARI
AK Parti Karabük Milletvekili Sayın OSMAN KAHVECİ,geçtiğimiz bayram ziyaretleri sırasında,çok önemli bir açıklama yaptı ve sözleri MUHALEFET PARTİLERİNE yönelikti/yönelik gibi algılandı.
Sayın KAHVECİ’NİN açıklamasında kullandığı sözler,ilk bakışta,gerçekten akıllara MUHALEFET PARTİLERİNİ getiriyor,ancak,olayı biraz daha genişletirseniz KENDİ PARTİSİNİN İÇİNDE Kİ BAZI UNSURLARA YÖNELİK gibi de değerlendirmek mümkün.
Hani “OLASI BİR ERKEN GENEL SEÇİM veya ZAMANINDA YAPILACAK BİR GENEL SEÇİMDE,Sayın OSMAN KAHVECİ DEVRE DIŞI KALIR,MİLLETVEKİLİ LİSTESİNDE YER BULAMAZ..” diyen çevreler var ya..
Sayın OSMAN KAHVECİ’NİN açıklamalarında ki “HERKES HADDİNİ BİLSİN..” sözleri,o çevrelere yönelik olarak algılanamaz mı,bize göre “AÇIKLAMAYI BİRAZ DA O YÖNLÜ DÜŞÜNMEK GEREKİR..”
Sayın OSMAN KAHVECİ ciddi bir seçmen desteğine sahip Siyasetçi olarak bilinir,her unsuru bir kenara bırakın,Sayın KAHVECİ’NİN bu Yörenin hemen her yerinde hısımı,akrabası vardır.
GENİŞ BİR AİLE BAĞI OLAN İNSANDIR..
O nedenle Sayın OSMAN KAHVECİ’NİN,özellikle MHP ile HDP’YE yönelik gibi görünen “HERKES HADDİNİ BİLSİN,OY ORANI KADAR KONUŞSUN..” şeklinde ki sözlerini Partinin içinde ki BAZI UNSURLARA YÖNELİK yönü olduğunu düşünmekte mümkün.
“OLASI BİR GENEL SEÇİMDE Sayın KAHVECİ OLMAZ..” diyenler var.
O açıklamasını,bu görüşte olanlara yönelik almakta mümkün..
Zarif ambalajlanmış bir açıklama yapmış Sayın KAHVECİ..

TERÖR URFA,SURUÇ’TA VURDU,YURDUN DÖRT BİR YANINDA “YÜREKLER YANDI,YÜREKLER DAĞLANDI,İÇLER ACIDI.”
Terör belası Ülkemizi çok önemli biçimde tehdit ediyor,Reyhanlı başta olmak üzere,terör saldırıları can alıyor,kan dökülüyor ve terörün en acımasız yaşandığı Bölgelerden gelen haberler Yörüklerimizi yakıyor.
İÇİMİZ ACIYOR..
TERÖR BU,NE DİNİ VAR,NE İMANI VAR.
NE MİLLİYETİ VAR,NE İNSANLIĞI.
Masum insanlar terör nedeni ile canını kaybediyor,sakat kalıyor ve böylesine kahpe bir oldu terör denilen bela,sizi nerede,nasıl bulacağı belli bile olmayan bir kahpelik.
TERÖRÜN ORTAK KINANMASI GEREKEN BİR OLAY OLDUĞU besbelli,ancak,gözü dönmüş bir kesim insana bakıyorsunuz KENDİ MEŞREBİNDEN/KENDİ GÖRÜŞÜNDEN olmayanların uğradığı terör saldırılarına neredeyse hak verecekler.
Böyle davrananlar var.
ÖLENLER İNSAN,ÖLENLER İNSAN..
Dini ne olursa,Milliyeti ne olursa/olsun ÖLENLER İNSAN..
Terörü Bir biçimde kategorize etmek ne demek Allahaşkına..!!
Sanki “SENİN TERÖRÜN-BENİM TERÖRÜM..” ne demek..

HER SİYASİ PARTİNİN,BİR YÖNETİM KADROSU VAR,BİR DE “DERİN YÖNETİM KADROSU MU VAR..” NEDİR,YAKINMA..!!
SİYASİ PARTİLERİN İl ve İlçe Yönetim Kurulları var,bu Kurullar vasıtası ile O KENTTE SİYASET ÜRETİLİYOR,O Partinin görüşleri tabana yayılıyor,seçmene duyuruluyor.
OLAYIN BÖYLE OLMASI NORMAL.
Ancak,hemen TÜM SİYASİ PARTİLER içinde bir sıkıntının olduğuna yönelik yakınmaları da GÖRMEZDEN GELMEMEK gerekir elbet ve Siyasi Parti Yönetimleri olduğu gibi,bir de O YÖNETİM içinde PARTİNİN DERİN YÖNETİMİ olurmuş meğer.
Bir Siyasi Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi iki kardeşimizle sohbet ediyorduk “PARTİNİN BİRÇOK İŞ ve İŞLEYİŞİNDEN ÇOK SONRALARI HABERİMİZ OLUYOR..” dediler.
NASIL YANİ diye sorduk.
“BİZİM YÖNETİMİMİZİN DIŞINDA BİR DE DERİN YÖNETİM VAR.BAŞKANLA O DERİN YÖNETİM İŞ ve İŞLEYİŞLERİ YAPIP SONRA BİZE USULEN HABER VERİYORLAR..” gibi bilgiler verdiler.
MUHALEFET PARTİLERİNDE böyle durumlar yaşanırsa,pek dikkati çekmez,ancak İKTİDAR Partileri içinde bu tür gelişmeler dikkat çeker ve yakınmalara yol açar.
SİYASET ORTAK AKIL İŞİ,OLARAK BİLİNİR..
“ORTAK AKLIN HAKİM OLMADIĞI YERDE KAOS OLUR..”
Bu gerçeği de kimse unutmamalı..

SAFRANBOLU ÇÖPLÜĞÜ YİNE YANIYOR VE ÇIKAN DUMANLAR,YÖREYİ BİLMEYENLERİ,ŞAŞKINA ÇEVİRİYOR..
Karabük KATI ATIK BERTARAF Tesisini yaptıramadı ve Belediyeler topladıkları çöpleri VAHŞİ DEPOLAMA denilen bir yöntemle belirli yerlere döküyorlar.
KATI ATIK BERTARAF TESİSİ BİR TÜRLÜ YAPILAMADI..
KARÇEV isimli Vakıf bu işi yaptırıp/üstesinden gelemedi.
SAFRANBOLU ÇÖPLÜĞÜ YANIYOR..
ÇIKAN DUMANLAR,Yöreyi bilmeyen insanları oldukça tedirgin ediyor ve sanılıyor ki çok büyük ve oldukça zarar verecek bir yangın çıkmış..
ZARARI GERÇEKTEN ÇOK BÜYÜK.
OLDUKÇANIN ÖTESİNDE ZARARA YOL AÇIYOR.
Ancak,artık Yöre insanı da,Yöremizi YÖNETEN KADROLARDA buna alıştılar ve çıkan ÇÖPLÜK YANGINLARI kimselere rahatsız etmiyor,o nedenle de KATI ATIK BERTARAF TESİSİ olduğu yerde sayıyor.
BU TESİS İÇİN “ÇOK MİKTARDA NAFİLE PARA HARCANDI..”
KATI ATIK BERTARAF TESİSİ kaç Vali gördü Karabük’te..?
Bilen/hatırlayan var mı..?

KARAYOLLARI KASTAMONU BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ,AK PARTİ YÖNETİCİLERİ VE 200 METRELİK YOLUN TAMİRATI İŞİ..
Karayolları Kastamonu Bölge Müdürlüğü.sanki AK Partiye MUHALEFET gibi,eğer öyle olmasa SAFRANBOLU-KASTAMONU ÇEVRE YOLU üzerinde 200 metrelik bir TAMİRAT AYLARDIR sürdürülmez.
SAFRANBOLU Mezarlığının hemen arka tarafından giden SAFRANBOLU-KASTAMONU Karayoluna girin,biraz ötede yolun TAMİRAT nedeni ile orada ki GAZ DOLUM İstasyonunun arkasına alındığını göreceksiniz.
AYLARDIR BÖYLE DEVAM EDİYOR.
Açılan SERVİS YOLU ise tamamen bozulmuş ve aracınızla hoplaya/zıplaya devam edip,Karayolunun tamirata alınmayan bölümüne kavuşup rahata ereceksiniz.
AK Parti’nin Karabük’te ki en büyük MUHALEFETİ ne CHP,ne MHP,ne HDP,ne SP,en büyük muhalefet Karayollarından geliyor ve bakın 200 metrelik bir YOL TAMİRATI aylardır bitmiyor/bitirilmiyor.
VATANDAŞ TEPKİYİ AK PARTİYE GÖSTERİYOR..
İşi uzatan Karayolları,Faturayı ödeyen AK Parti..
Ne yazık ki DURUMUN ÖZETİ BU..!!

BAĞIMSIZ ÖZGÜR GIDA-İŞ SENDİKASI ;“FIRINLAR PAZAR GÜNÜ TATİL EDİLSİN.” İLE BAŞLAYAN YENİ ÇALIŞMA DÜZENİ
Yeni kurulan BAĞIMSIZ,ÖZGÜR GIDA-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın İBRAHİM YANIKOĞLU yeni bir çalışma düzenine geçeceklerini söylüyor.
“FIRINLAR PAZAR GÜNÜ TATİL YAPSINLAR..”
Sayın YANIKOĞLU böylece FIRIN İŞÇİLERİNİN hafta da birgün dinlenme imkanı bulacaklarına işaret ediyor ve “KİMSE MERAK ETMESİN KARABÜK EKMEKSİZ KALMAZ..” şeklinde de görüşler veriyor.
Sendika temel anlamda FIRIN İŞÇİLERİNE yönelik görünmekle birlikte LOKANTA/PASTANE/YEMEK FABRİKALARINA yönelik ,oralarda çalışan işçilere yönelik çalışmalar yapacakmış.
Biliyorsunuz SENDİKALAŞMA hayli sıkıntılı bir iştir.
Bunun örneklerini gördük/görüyoruz/yaşadık/yaşıyoruz.
İŞVERENLER mutlaka buna bir tepki göstereceklerdir,zaten şuan itibarı ile,yalnızca fırın işçileri Sendika Üyesi durumunda galiba,ancak ,diğer İŞYERLERİNE girmeye çalışacaklarını söylüyor Sayın YANIKOĞLU.
Belirli bir direniş olduğu kesin.
BAĞIMSIZ,ÖZGÜR GIDA-İŞ Sendikası Başkanı Sayın İBRAHİM YANIKOĞLU uzun yıllardır Sendikal hayatın içinde ve yeni kurulan bu Sendika mesafe alabilecek mi,süreç içinde bunu göreceğiz.
Sayın YANIKOĞLU hayli iddialı konuşuyor.
GIDA İşkolunda BİNLERCE İŞÇİ Sendikasız çalışıyormuş.
Bunları örgütlemeye çalışıyor..
İşi hayli zor,ancak,imkansız değil elbet..

KARDEMİR PERSONEL REJİMİ ELEŞTİRİLİYOR VE ÖZELLİKLE “ÇOK SAYIDA MÜDÜRE DİKKAT ÇEKİLİYOR..” ÜCRETLER
Biliyorsunuz,HER TELDEN Köşesi başta olmak üzere,GAZETEMİZ YAZARLARINA ve HABERLERİNE çok sayıda YORUM gönderiliyor.
Bu YORUMLARIN içeriğinde,yazan için SUÇ UNSURU olabilecek herhangi bir şey yoksa virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz ve çoğu kez bizi eleştiren yorumlar geliyor,onları da yayınlıyoruz.
YETER Kİ YAZAN İÇİN HUKUKİ SORUN OLMASIN.
KARDEMİR PERSONEL REJİMİ ile ilgili çok enteresan yorumlar geliyor ve KARDEMİR çalışanları “KISIMLARI BÖLÜP/BÖLÜP YENİ MÜDÜRLER ATANIYOR..” şeklinde yakınmalar yorumları gönderiyorlar.
MÜDÜR MAAŞLARININ YÜKSEKLİĞİ DE AYRI BİR OLAY.
KARDEMİR PERSONEL REJİMİNİN esaslı bir biçimde gözden geçirilmesi ve YAP/BOZ şeklinde değil KALICI/ESASLI bir şekilde köklü bir biçimde ele alınarak düzenlenmesi gerektiğini içeren yorumlar yolluyorlar.
KARDEMİR PERSONEL REJİMİ GALİBA SIKINTILI..
Yorum yollayan işçiler ise KARDEMİR PERSONEL REJİMİ gözden geçirilsin derken MAAŞLAR NOKTASINA değiniyorlar ve kendilerince YÜKSEK MAAŞLARIN şu sıkıntılı dönemde bir parça fedakarlığa tabi tutulmasını da istiyorlar.
KARDEMİR PERSONEL REJİMİ BİRAZ SIKINTILI..
Gelen yorumlardan bunu anlamak mümkün.

ERKEN GENEL SEÇİM İHTİMALİ YÜZDE ELLİ VE SİYASİ PARTİLER KENDİ İÇLERİNDE SEÇİME HAZIRLANIYOR MU..?
ERKEN GENEL SEÇİM ihtimali yüzde 50 ve Siyasi Partiler kendi içlerinde buna hazırlıklar yapıyorlar,Parti Genel Merkezleri Teşkilatlarına bu yönlü talimatlarını verdiler zaten.
BİR ERKEN GENEL SEÇİM OLURSA SONUÇ NE ÇIKAR..?
İşin o faslı SANDIKLAR AÇILINCA GÖRÜLÜR.
Ancak,GENEL SEÇİMLERDE uygulanan BARAJ yüzde 10 olmaktan çıkacaktır,buna herkes kesin gözü ile bakabilir ve AK Parti yüzde 7 lik bir baraj üzerinde duruyor.
Diğer PARTİLER NE DİYECEKLER BAKALIM.
Ancak olası bir ERKEN GENEL SEÇİME yüzde 10 barajı ile gitmeyeceğimiz hemen/ hemen kesin ve böyle olunca da ANKET ÇALIŞMASI YAPAN FİRMALARA şu aşamada inanmak biraz saflık olur.
Şimdi düşünün SIFIR BARAJ ile bir Genel Seçime girilse SAADET Partisi,BÜYÜK BİRLİK Partisi veya bir başka Siyasi Parti ne kadar Milletvekili çıkartır ve oylarını kimden alır..
ERKEN GENEL SEÇİM Karabük’te ne sonuç verir..
PARTİLERİN ADAYLARI KİMLER OLUR..?
Bütün bunlar İÇTEN/İÇE KULİSİ YAPILAN konular..

OLASI BİR ERKEN GENEL SEÇİMDE,MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞI İÇİN EN CİDDİ YARIŞ,MUTLAKA AK PARTİ İÇİNDE OLUR..
Olası bir ERKEN GENEL SEÇİMDE en büyük çekişme AK Parti içinde yaşanır,çekişme derken,MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞI için yapılacak bir çekişmeden söz ettiğimizi mutlaka anlamışsınızdır.
AK Parti içinde büyük mücadele yaşanır.
Sayın OSMAN KAHVECİ halk arasında çok sık kullanılan “GELİNİM SANA SÖYLÜYORUM,KIZIM SEN İŞİT..” şeklinde ki söze uygun bir biçimde,AK Parti içinde kendisini yok farzetmeye çalışanlara müthiş bir diş gösterdi.
“HERKES HADDİNİ BİLSİN..” dedi.
AK Parti içinde Sayın OSMAN KAHVECİ’Yİ hesaba katmayan çevrelere Sayın KAHVECİ,sanki MHP ve HDP üzerinden konuşuyormuşça bir tutum takınarak “HERKES OY POTANSİYELİ KADAR KONUŞSUN VE HADDİNİ BİLSİN..” gibi göndermeler yaptı.
En azından biz açıklamasını öyle okuduk.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN büyük ve güçlü bir isim,yeniden KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYI OLUR MU,eğer olursa bu Karabük Siyaseti açısından güçlenme demektir,kazanç demektir.
Sayın MEHMET CEYLAN kesinlikle Aday/Adayı olacaktır.
Sayın BURHANETTİN UYSAL güçlü bir potansiyeldir,Sayın SEDAT NAMAL şansını yeniden deneyeceğini ve “BU KEZ LİSTE BAŞI OLMAYI İSTEDİĞİNİ..” açık bir dille söylüyor zaten..
AK Parti içinde çok Milletvekili Adayı olacaktır.

30 kişi görüş bildirdi

  1. demir çelik

    Ahmet bey personel rejimi konusunu gündeminize taşıdığınız için çok teşekkürler aslında ortada rejim falan yok işçiler için herkes her işi yapacak mantığı mevcut malisef sıkıntı burda usta kadrosunuda sözleşmeli formenlerle kapatılınca iki arada bir derede kalma söz konusu her çalışan umutla yaptığı işin kadrosunu bekliyor bu kadar yatırım yapan dünya şirketinde o kadar komik olaylarki bu durumlar insanın yaşamasa inanısı gelmez inanın herkes bilgisini paylaşım noktasına taşımıyor kasıtlı olarak- eskiden bir paylaşım vardı uzlaşı vardı sorunlar hemen çözülürdü şimdi ise sadece bencillik mevcut bu yapı ise eski genel müdürün yaptığı emekli olmuş sözleşmeli personel yapısını direttiği için oldu büyü bozuldu işçi için herkes kendini pazara çıkarma peşinde olunca böyle ciddi sorunlar çıkıyor malisef bu yönetim den umutluyuz personel rejimi mutlaka özüne dönmelidir yaptığın işin kadrosunu alacaksın ki sorumluluğunu taşıyabilesin yoksa bu tür çalışma yapısı biraz agır geliyor çalışanlara saygılarımla tekrar teşekkürler yazınız için…

  2. kahveci haklı

    Sedat namal birinci sıra milletvekilliyi adaylığı istemiş.Osman Kahveci çok haklı herkes haddini hududunu bilecek.Sedat namal yüzünden bir milletvekilini kaybetti AK partimiz.Adam gine aday olıcakmış birinci sıra istermiş haddini bilmezlik budur heralde

  3. adamgibi adam

    ahmet abi bir kıaımda 4 tane müdür var kısımıda söyleyeyim yüksek fırın da cok baş mühendis ayrıca emeklilerde cabası bir safranbolu furyası dır gidiyo ahmet aycan yüksek fırını safranbolu çöplügü yaptı cagrı güleci arkasına almış sanki fabrika onun işciye de kötü davranıyor zaten yömetim ve genel müdür de rahatsızmış hemşericilik yapıyorlar

  4. ikibilen

    Fadıl Demirel bu fabrikaya büyük zarar verdi, hizipcilik, gammazcılık, adam kayırma hep onun marifetleri, kendisi gitti ama halen daha getirdiği adamların ve onların yalakalarının borusu ötüyor. insanlar kendi menfaatleri için başkalarının kuyusunu kazmakla meşgul. Bunları yeni genel müdür ve ekibi iyi değerlendirmeli.

  5. krbk

    Bence Karabük listeleri 2 ye ayrilir hocali ve hocasiz seçenekler hocasiz sonucu bilmek için Kahin olmaya gerek yok 7 haziran a bakmak yeterli ama artık 7 nisandan önceki gibi hoca olursa yüzde 70 demekte zor artık 2. Adayı da düzgün belirlemek lazım mhp inandi chp olmayacağını gördü

  6. ıscı

    bu turk metal temsılcısı ne ıs yapar oturmaktan baska bılen varmı

  7. ak parti

    evet herkes haddini bilmeli cok dogru söz ama ilk önce osman kahveci bilmeli kamuoyunda anketlerde osman kahveci tekrar aday olursa oy verirmisin sorusuna secmenler yuzde 12 civarı ilgi gosterdi buna ragmen aday yapıldı bence erken genel secim olursa asla aday gosterilmemeli

  8. KARDEMİR

    KARDEMİR 3 MİLYON TON KAPASİTEYE ÇIKAMAZMIŞŞŞ
    LOJİSTİĞİ YETERLİ DEĞİLMİŞŞ
    BUNLARI KİM SÖYLÜYOR??
    -YAPTIĞIMIZ YATIRIMLARLA 3 MİLYON TONA ÇIKIYORUZ HATTA ÇIKTIK DİYEN…. MÜDÜRLER VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ SÖYLÜYOR!
    BU OLAY KARDEMİR’İN NASIL YÖNETİLDİĞİNİ GÖSTERMEKTEDİR
    BÜTÜN GELİRLERİ 3 MİLYON TONA GÖRE YAPTINIZ,BİR SÜRÜ MÜDÜRLÜK İHTAS ETTİNİZ,12 YILLIK MÜHENDİSİ KARDEMİR DIŞINDA HİÇBİR TECRÜBESİ OLMAMASINA RAĞMEN MÜDÜR YAPTINIZ,HADDEHANE MÜDÜRLÜĞÜNDEN BİRÇOK MÜDÜRLÜK İCAT ETTİNİZ, 2 ÇEŞİT MALZEME ÇEKEN YERİ DAHİ MÜDÜRLÜK YAPTINIZ….
    PEKİİİİ
    BU ARKADAŞLARA NE KADAR MAAŞ VERİYORSUNUZ????
    657 YE TABİ DEVLET MEMURU GİBİ PERFORMANS KRİTERİ FALAN GEREKTİRMEDEN ÖMÜR BOYU MÜDÜRLÜK YAPIYORLAR
    İŞÇİYE HERTÜRLÜ PERFORMANS KRİTERİ GEÇERLİ TABİ
    HADDEHANE MÜDÜRLÜĞÜNDE GECİKEN YATIRIMLARIN SORUMLUSU KİM?
    HADDEHANE MÜDÜRÜ FADIL BEYİ ÖVE ÖVE BİTİREMİYORDU
    3 MİLYON TONA ÇIKIYORUZ DİYORDU…. NE OLDU???
    BAŞ MÜDÜR OLDU!!
    KARDEMİR DE ACİLEN YENİ YAPILANMAYA İHTİYAÇ VAR
    BU KEYFİYETE BİRİLERİ DUR DEMELİ
    2-3 YILLIK MÜHENDİSLERİ DAHİ BAŞ MÜHENDİS YAPANLAR SONRA DA KARDEMİRİN 80 TRİLYON ZARARINDAN BAHSEDİYORLAR
    BUNUN SORUMLUSU KİM ACABA?

  9. Kalifiye

    “Bir şirketin başarılı olabilmesi için nitelikli çalışanlara ihtiyacı vardır. Eğer insan sermayesi yeterli değilse, şirket ne kadar maddi kaynağa sahip olursa olsun başarılı olamaz.” Kardemir’de giden Genel Müdür ve yönetimi bunu istismarcı yaklaşımla kullanmış, yatırımların başına transfer ettiği boşta duran adamları getirmiştir.

    Kendi öz sermayesi de çareyi ayrılmakta bulmuş, diğer şirketlerde Müdür ve yönetici pozisyonunda Kardemir etiketiyle başarılı olmuştur. Burası öyle bir okuldur ki, başta Enerji Santralını, Yüksek Fırınlarını ve yatırımı yapılan diğer tesislerin hepsini de denetleme bilgi ve becerisiyle donanımlı insan sermayesine sahiptir. Ama maalesef adaptasyon süreci riski de taşımayan bu öz sermayeyi, bilinçli olarak yatırım ünvanlı kişilerin altında ezmiştir.

    Şimdi gelen yönetim, ünvana ve etikete değil, iş kapasitesine göre ünvan ve ücret politikası adımını atmak zorundadır. Saçma sapan uygulamalarla geçen dört yılın vebali unutulmayacaktır. Dört yılda yapılan yatırım ve üretim rekorları ise, iyi giden çelik piyasasının eseridir.

    Burası bisküvi fabrikası değil, her tarafı gazla, ateşle ritim tutan entegre tesisdir. Nitelikli, kalifiye elemanların kıymetini iyi bilin. Burada yaşamayan, büyümeyen bunu anlayamaz.

  10. Hüseyin ertuğral

    Gölbek bu karabukten bi cacık olmaz kardeşim. Adamlar daha stadın arkasındakı sokagın aydınlatmasını yapamadı 2 direk takıp. Herşey boş. Havuzlu bahçeler,lokaller ağlıyor. Belediye refujlere sulama sistemi yapmadığından tüm parklardaki ve refüjlerdeki çimler yanıyor. Yazık bu kentın haline

  11. SPORCU DAMAT

    KARABÜK SPOR SEVERLERİN GÖZÜ AYDIN
    RUHİNİN DAMADI YÖNETİCİ OLDU
    YAKINDA MİLLİ TAKIM SORUMLUSU DA OLABİR
    ARKADAŞ SANIRIM ÖĞRETMENMİŞ
    BU İŞLERE ÇOK ZAMANI OLUR
    KARABÜK SPOR KESİNLİKLE DAMAT BEY SÜPER LİGE ÇIKAR
    YETER Kİ DAMAT BEYİN KIYMETİNİ BİLELİM
    MAÇLAR BAŞLAYINCA HER MAÇDA KENDİSİNİ ORTA SAHAYA DAVET EDELİM
    ALKIŞLARIMIZI ESİRGEMEYELİM
    DAMAT BEYE SAHİP ÇIKALIM

  12. adam

    Adam gibi adam kardeş, sen bu ahmet aycanın safranbolulu olduna eminmisin, yüksek fırınlarda safranbolludan çok ereğlili varda.

  13. adsız

    Bu fadıl ne adammış be herkesi uyutmuş, sahte diplomalı, diplomazıs bi sürü yeğenini, köylüsünü doldurmuş.dedmsanda cabası, sevsin onu recai amcası.

  14. Torr

    vay bee, Saadettin ağabeyde ayrılmış fabrikadan. bilgisiyle, tecrübesiyle, insanlara yaklaşımıyla ve en önemlisi GÖRGÜSÜYLE adam gibi adamdı. İşte böyle insanlar hafızalarda iz bırakıyor, gitmesiyle üzüyor insanı, demekki birşeylere bozuldu, yahu niye böyle insanlar gidiyorda nerde fırıldak, iki yüzlü, görgüsüz, sonradan görme, içinin kiri suratına yansımış kişiler göneniyor burda ? demekki ortam bazı tiplerin yeşerip kök salmasına uygunken bazılarınında harcanmasına, soğumasına, küsmesine uygun.

  15. kanyon

    sayın refet vergili kanyon park ve araç çayı projesine neden başlamıyor.ahmet bey bilginiz varsa yazarmısınız 2 sene oldu hareket yok seçim öncesi tabela asarak kurnazlık mı yapılıyo yoksa karabük halkı kandırılıyor mu

  16. 307 çok bakar

    Arkadaş T.M TEMSİLCİLERİ NE İŞ YAPAR OTURMAKTAN BAŞKA DEMİŞ, BENDE SORAYIM, ORDAKİ VATANDAŞLAR 5 YILDIR TIKIR TIKIR MAAŞINI ALIYOR HİÇ BİRŞEY YAPMASINA GEREK YOK PEKİİİ BU HAKSIZ YERE İŞTEN ATILAN 307 ADAM NE İŞ YAPAR, HİÇ BİRİSİ YANLARINA ÇIKIPTA SİZ MAAŞINIZI ALIYORSUNUZ SİZ NE İŞ YAPARSINIZ BİZİM VESİLEMİZLE İŞ GÜÇ SAHİBİ OLDUNUZ BİZİM 5 YILDIR NEREDE NE HAKKIMIZI SAVUNDUNUZ NERDE BU 350 LER, NERDEBU ANAYASA MAHKEMESİ SİZ BURDA NESİNİZ SİZE NİYE BİLGİ VERİLMİYOR SİZ BİZLER İÇİN BURDASINIZ BİZİM İÇİN NE YAPTINIZ, BURDA 3000 KİŞİYE İŞ BULANLAR O KONUŞMA KÜRSÜ KONUŞMASI İDİ DEYİNCE NE CEVAP VEREBİLDİNİZ VS VS NE SORABİLDİNİZ, ARKADAN KÜFÜR ETMEKLE, BEDDUA ETMEKLE HİÇ BİR ŞEY DÜZELMEZ ALLAH RIZASINI GÖZETEREK İYİ NİYETLE HESAP SORALIM, BİZ ONLARI SIKIŞTIRALIM Kİ ONLARDA YUKARIYA BİZİ SIKIŞTIRIYORLAR DESİNLER, BU BİZİM EN DOĞAL HAKKIMIZ USÜLÜNE UYGUN YAPARSAK KİMSE BİZE KABAHAT BULAMAZ VE GÜNDEN GÜNE DESTEKCİMİZ ÇOĞALIR. YOLUNDA BULUNMADAN HİÇ BİR ŞEY ELDE EDİLMEZ YOK ÖYLE ARMUT PİŞ AĞZIMA DÜŞ…..

  17. Aday

    Rafet bey Mhp nin adayı olur, Mhp 2-0 olur. Demedi demeyin. Karayolları bölge müdürüne gelince.. Bir lisenin bile müdürüyle uğraşan, oynayan iktidar bir bölge müdürüne güç yetiremiyormu?

  18. kadraj

    aslında yazacak o kadar çok sey var ki kardemirin iç yüzü ile ilgili inanın sayfalar yetmez. bilsem ki yönetim kurulu samimi olarak bunları okusalar yemin ediyorum üşenmiyeceğim destan gibi kendilerine mektup yazacağım. ya ne oldu bu fabrikaya inanamıyorum her geçen gün rezilce yönetilmeye doymuyor. benceşi teşhişi belli çünkü patron şirketi değil maalesef.ne yolbulan ne güleç nede yücel gurubu yüzde yüzüne sahip olmadıkları ve olmak istemedikleri için marjinal fayda beklentileri farklı fabrikayı yönetmeye talip oluşlarında. BAM TELİ İŞTE BU NOKTA.Özellikle son 5-6 sen türkiyede nasıl salya sümük ranta saldırı moda olduysa maalesef kardemir özelin dede o yaşanıyor.Bu fabrika 2015 aralık ayında dünya şirketi idi uçuyodu kaçıyodu şimdimi batıyor şimdimi çin piyasaya girdi.Nerde Fadıl Beylere methiyeler düzenler şimdi vay nasıl götürmüşler kardemiri batırmışlar diyorlar.Emin olun Uğur bey içinde aynı şeyler sölenecek. şimdi fabrikada biz mühendisler arasında dönen çok beyefendi çok iyi konuşuyor işi biliyor galiba muhabbeti gidettiğinde fabrikanın her yerini müdürlük yaptı herkese kadro açtı fabrikayı toplantılarla PLAZA YÖNETİCİLİĞİ şeklindee yönettiye ailadı dönecek.Evet FADIL BEYLE başladı UĞUR BEYLE devam ediyor biz çalışanlar delirsede devam edecek KADROOOOOOOOO açmaya işlerine gelenlere.BAŞ MÜDÜRLÜK DANIŞMAN İÇ DİREKTÖR YATIRIM MÜDÜRÜ uydur uydur devam kaynak aktarmaya getirdikleri insanlara.Ey KARABÜK EY BORSADA seneti olan yatırımcı ey KARDEMİR FORMENİ İŞÇİSİ VE MÜHENDİSİ PARA KAYNAK sadece size yokkkkkkkk ve olmayacakta.Çünkü sizin etiketiniz cancanlı değil.Bu arada Kardemir Batmaya gidiyomuş genel mürümüz her yerde bunu sölüyor fabrika içinde ve Karabük basınınada demeç veriyor ama aklına DARALMAK gelmiyor yüksek ücretli MÜDÜR BAŞMÜDÜR DANIŞMAN DİREKTÖR tarafında.Alın size içerde çalışan bi mühendisten tasarruf önerisiiiiiii hemde boşa yanan odaların ışıklarını söndürmekten ve açık muslukları kapatmaktan daha etkili ve hızlı sonuçlar vereceğini matematiği azda olsa önemseyenler hesap etsin..Ha bu arada kardemirin 6 aylık zararı rekora koşuyor 320 trilyonn açıklanacak ama deli gibi üst ünvanlı:)) atamalar tam gazzz.HELAL sana Kardemir yönetimi ve helal sana KARABÜK
    r

  19. KADRaJ

    şimdi net sorular geliyor.
    1.DEMİR ÜRETİM BAŞ MÜDÜRÜ ne yapar ne yaptı ve varlığı ile kok ve fırın kapasitelerinin üzerinde üretimmi olmuşta veya birim maliyetleri aşağı çekmiştirde bizim haberimiz yok. Anti parantez 6 aylık zararı 300 trilyon geliyor
    2. 5. YF MÜDÜRÜ ne yapar ne yaptı ve varlığı ile fırın kapasitelerinin üzerinde üretimmi olmuşta veya birim maliyetleri aşağı çekmiştirde bizim haberimiz yok. Anti parantez 6 aylık zararı 300 trilyon geliyor
    3.SINTER MUDURU ne yapar ne yaptı ve varlığı ile sinter tesisleri kapasitelerinin üzerinde üretimmi olmuşta veya birim maliyetleri aşağı çekmiştirde bizim haberimiz yok. Anti parantez 6 aylık zararı 300 trilyon geliyor

    4.şimdinin YATIRIM OTOMASYON KORDİNATÖRÜ namı diyar otomasyon Genel müdür DANIŞMANI ne yapar ne yaptı ve varlığı ile hangi üstün zekasına danışıldıda son sistem otomasyona sahip son dönem tesisleri yapıldıda fabrikanın toplam birim maliyetleri aşağı çekmiştirde bizim haberimiz yok. Anti parantez 6 aylık zararı 300 trilyon geliyor

    Her gün yazacağım böyle net soruları cancanlı KADROLAR içninn:)) ÇİN 330 dolara kütükmü satıyormuş türk piyasasına ve kardemir de etkileniyomuymuş vahhh vahh.evet etkilenen ve etkilenecek İŞÇİ MEMUR FORMEN MÜHENDİS yani çalışan gurubu. Müdür başmüdür danışman direktör gibi sayıları her geçen gün arsızca VE dalga geçer gibi artırılan kadrolar için ÇİN vız gelir tırıs gider. Ya bende çok oluyorum biliyorum onların maaşları KARDEMİR için çerez parası :(()))) AYNI DEVLETTEKİ MERCEDESLERIN TOPLAMINA MALİYE BAKANIMIZIN DEDİĞİ gibi 🙂

  20. Servet Cansever

    Erken seçim olursa Akparti de Osman Kahveci aday olmak isterse ve Mehmet Ali Şahin Bey de Karabükten aday olmazsa kesinlikle listede olacaktır. Karabükün tüm köy, mahalle ve ilçelerini bilen ve herkesin ulaşabildiği ve elinden geldiğince yardım ettiği bir abisidir. Ancak kendi tekrar vekil olmayı ister mi bilmiyorum.

  21. 2. BİR CUMAYANI öğlebelinde

    Yorumunuz denetim için bekliyor.
    23 Temmuz 2015, 10:35
    Üniversite alanı ilan edilen 4 milyon metrekare arazi bundan böyle arsa statüsünden vergilendirilecek…Toprak sahipleri,sahipleri oldukları arazileri üzerinde konulan bu şerh nedeniyle hiçbir tasarrufta bulunamıyorlar…Rektör,”bizim bütün bütçemizi ortaya koysak bile burada kamulaştırma yapamayız diyor…Bizim belediyeden böyle bir talebimiz olmadı,mağduriyetinizi biliyoruz diyorlar…Öğlebeli halkı ayakta…Binlerce dönüm arazileri üniversite alanı ilan edildi…Haksızlık….Bu revizyon planını hazırlatan başkan VERGİLİ son derece duyarsız davranıyor…2. bir CUMAYANI vakasını Öğlebelinde görebilirsiniz…Öğlebeli herekleri fora edilir…

  22. Tonyukuk

    Kadraj rumuzlu arkadaşım; maalesef kardemir freni patlamış kamyon gibi felakete doğru gidiyor. Yönetim kurulu da dahil herkes sadece şaşkınlıkla ve çaresizlikle seyrediyor. Aynı fadıl demirel zamanında yapılan saçma sapan yatırımları, paraların har vurulup harman savrulduğunu,erdemirli yandaşlara ballı maaşlarla kardemirin peşkeş çekildiğini,erdemirli müteahhitlere iş yaratıldığını, demsan gibi adrese teslim ihaleleri seyrettikleri gibi şu an da sadece seyrediyorlar.Çin baskısı daha önce yokmuydu; osman kılavuz zamanında da vardı. ama adam parayı harcarken 5 kez düşünürdü. 2009 da onun yerine gelen büyük çelikçi ne yaptı; uzun uzun anlatmaya gerek yok,kardemiri uçurumun eşiğine getirdi, iş barışını bozdu,çalışanların vefa duygusunu köreltti, bir yığın borç bıraktı, yatırım çöplüğünün mimarı oldu, bu kardemir daha 10 sene kendine gelemez. çalışanlar önlemini alsın, büyük borca girmesinler. Konuşulanlar hiç iyi değil.Bizler bu büyük çelikçi buraya fayda getirmez, çok büyük zarar verir dediğimizde kötü olmuştuk. haklı çıktık,ama keşke haklı çıkmasaydık da kardemir bu duruma düşmeseydi.
    Şimdi tutmuşlar adamı mahkemeye veriyorlar; neye yarar. iş bitti, osman kılavuzun pırıl pırıl parlattığı,yere sağlam basan ve çalışanlar arasında iş barışı ve dayanışmanın olduğu bir şirketi 5 senede yerle bir ettiler. Eyyyy yönetim; gözünüz bu kadar körmüydü, bu adama bu kadar taviz verdiniz,getirdiği işe yaramaz takımını baştacı yaptınız,karabük çocuğunu,kardemir sevdalılarını ezdirdiniz.kardemirin bir kuruşunu namus meselesi yapanları harcadınız. Şimdi kurtarsın kardemiri o erdemirli takımı; hepsinin ceketleri kapı arkasında.umurlarında bile olmaz.
    Kadraj rumuzlu arkadaş; o sıraladığın elemanlar ne iş yapar sen daha iyi biliyorsun; ispiyon,gammaz,afra,tafra,büyük adam pozları.İşe geldimi fıssssss. Bunları bu hale getiren kimler; kardemirin yalaka takımı,önlerinde eğilen haysiyetsizler tayfası.
    Bunlar büyük çelikçinin eteğinde ordan oraya savrulurlar,gittikleri yerleri enkazı çevirip başka yere geçerler.bakma kardemirde ömürleri uzun oldu, büyük çelikçi gittikten sonra 7 aydır burdalar.Yine en haysiyetlileri Mehmet Yanmaz mış.Patronu gidince oda ayrıldı. Diğerleri ne kadar dursalar kar,atılıncaya kadar bekle. nasılsa atılmalara çok alışkınlar fazla gururlarına dokunmaz.
    Sözün özü; şirketi hep beraber bitirdiniz; kimse bana Çinden, konjoktürden, hükümet kurulamamasından v.s den bahsetmesin. Böyle bir şirketi yönettiğini iddia edenlerin iyi bir öngörüsü olması,piyasaları iyi takip etmesi,gerek siyasi gerekse ticari lobilerinin olması, dolayısıyla darboğazları,sıkıntıları çok önceden sezip önlemini alması gerekir. Düzgün denizde nenemde kaptanlık yapar, dalgalı denizde görelim maharetinizi.Haydi yine harcasanıza oto,çime para, atsanıza tonlarca beton önünüze gelen yere, versenize birilerine sınırsız alım yetkileri,çağırsanıza ereğliden müteahhitleri,kokuşmuş adamları,alsanıza trilyonluk mobilyalar,yıkıp yapsanıza tekrar tekrar aynı yerleri.Ne oldu para mı bitti. Eyy Osman Kılavuz senin heykelini Genel Müdürlük binasının karşısına dikecekler az kaldı.

  23. ŞU LİGLER BİR BAŞLASIN

    ŞULİGLER Bİ BAŞLASIN FERİDUN TANGUTU ÇOK ÖZLEDİK TÜRBÜNDE GÖRELİM KENDİNİ.BAŞKAN BİZEDE EV TUT NİYETİMİZİ HAYKIRALIM KENDİSİNE.KARABÜKSPOR YÖNETİMİ BAŞKANINA EV TUTMUŞ ARABADA VERMİŞTİR BİRAZDA CEBİNE HARÇLIK KOYARLAR OH GEL KEYFİM GEL.LAN BU YÖNETİM BİZE MURAT YOLBULANIDA ARATACAK HERALDE.ŞU LİGLER BİR BAŞLASA ARTIK NE ŞENLİKLİ GÜNLER GÖRİCEZ ARKADAŞLAR

  24. YFırın

    Burada Osman Kılavuzu savunanların onun zamanında neler yapıldığını unutuyorlar sanırım. hiç merak etme herkez biliyor işçinin hor görüldüğü zaman o zamandı. Kaç kere ünitelere giderdi osman kılavuz herkez biliyor. yatırım yoksa risk de yok .yerinde sayar durursun. günü kurtarırsın. o zaman ne güzel 1 milyon ton bile üretemeden kardemir hayatını sürdürsün koskoca entegre tesisi bir tek demir üretsin. Artık istanbulda gebzede ufak haddahenelerin üretimi bile 1 milyonu geçti. bunada burda bazı arkadaşlar başarı desin. Çok başarısız dedikleri geçtiğimiz yönetim zamanında da çin baskısı vardı. Peki bakın bakalım bu fabraika o yatırım yaptığı dönemde hiç zarar açıklamış mı. Geçtiğimiz dönemin son çeyreğinde dahi kar açıkladı bu fabrika. bütün olumsuzluklar terslikler ocaktan sonramı başladı da bir anda zarar eder oldu fabrika. Demek olay o hic beğenmediğin eski yönetimdeymiş . beceri iyi yönetmekte zaten. adam demekki hiç cin baskısı ve diğer olumsuzlukları hisstirmiyormus. şimdimi çıktı. gemi iyi giderken kimse farkında değil asıl kaynağın.

  25. tonyukuk

    sendemi ağababan fadıl gibi osman kılavuz kompleksi ile yaşıyorsun.Bırakın bu şakşak işlerini, herkes kimin ne olduğunu iyi biliyor.2002 de osman kılavuzun devraldığı kapanmak üzere olan kardemirle, 2009 yılında ağababan fadılın devraldığı fabrikayı kıyaslamıyorsun herhalde.Biri yoktan var etti,diğeri vardan yok etti.ha çok seviyosan fadılı; bak filyosta kurulacak 10 milyon tonluk tesise danışmanlık yapıyormuş,eteğinde getirdiklerini de alsın yanına.Biraz da oranın içine edin.Sen herhalde YF a piyango müdür olanlardansın, hemen atlamışsın.
    bilmediğin dönemler hakkında konuşma; osman kılavuz işçinin arasında yaşarken,senin fadılın 4 koruma ve audinin kapılarını kilitleyip dolaşıyordu. Bu sayfalardan şakşakçılık yapacam diye uğraşmayın,komik oluyorsunuz,işinize bakın; erdemirli listeleri elden ele dolaşıyor,dikkat edin sizi ağababanızda kurtaramaz bu sefer.
    Osman kılavuzun adını besmele ile al ağzına bundan sonra.

  26. kadraj

    net sorular devam ediyor.

    5. ENDÜSTRİ MÜDÜRÜ namı diyar POZ NACİ ne yapar ne yaptıve varlığı ile hangi üstün fizibitelere imza attı :))) da kardemir o kadro tahsis olduğundan beri maliyetlerini dramatik bi şekilde aşağı indirdi . Ya insan sinirden gülüyor TEK İŞLİK MÜDÜRLÜK açtılar.Yaptığı tek ama tek iş ayda bir SABUN BALON KARÖS bülteni çıkarmak .Çak net 12 milyar maaşa.
    EY karabük bu müdürlük ENDÜSTRİ ETÜD PROJE MÜDÜRLÜĞÜ idi 5 sene önce.Adama 5 senedir kaynak aktarılıyor tek kişilik ve tek işlik müdürlük.Uyuma eyyyy patronnnn eyyyy genel müdürümüz ey karabükkkkkkk ey kardemir çalışanıııııı.

    Çin min hikaye kadrolar kaynak transferleri şahaneeeeeeeee. DARALLLLLLLINNNNNN lutfen sizde müdür müdür her yer müdür danışma kordinatörrrrrr sanırsınız KOÇ HOLDİNGGGGGGGGGGGG kardemir

  27. Yılmaz BEŞEVLİ

    YENİCEMİZİN GURURU YİNE AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU.KARABÜK VALİLİĞİ YILLARDIR DÜNYA VE AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU YAŞAYAN BU HEMŞERİMİZE BIRAK BİR ÖDÜLÜ, TEŞEKKÜRLERİNİ DUYMADIM.(Yeniceli EMEL DERELİ Fenerbahçespor kulübü sporcusu.
    http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=45924#.VatzpUI2Z30.facebook

    Emel Dereli
    Vikipedi, özgür ansiklopedi
    Madalyalar
    Türkiye adına
    Kadınlar Atletizm
    Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası
    Bronz 2014 Oregon gülle atma
    Dünya Yıldızlar Atletizm Şampiyonası
    Altın 2013 Ukrayna gülle atma
    Avrupa Kış Atmalar Şampiyonası
    Bronz Bar 2012 gülle atma
    Altın Castellon 2013 gülle atma
    Balkan Yıldızlar Şampiyonası
    Altın 2012 İzmir gülle atma
    Balkan Salon Şampiyonası
    Gümüş 2012 İstanbul gülle atma
    Gümüş 2013 İstanbul gülle atma
    Balkan Şampiyonası
    Gümüş 2012 Eskişehir gülle atma
    09995 Emel Dereli.JPG
    Emel Dereli (d. 25 Şubat 1996), Türk atlet. Gülle atma branşında yarışan Dereli 2012’den beri Fenerbahçe sporcusudur.

    Zonguldak’ta parlayan Dereli, 2008-2012 arasında 50’ye yakın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Zonguldak Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi Dereli, 2008 yılında gülle atmaya başladı. Kısa sürede elde ettiği derecelerle 2010’da milli takıma davet edilen Emel Dereli, okullar ve kulüplerarası şampiyonalarda 30’un üzerinde Türkiye birinciliği elde etti. 2010 ve 2011’de Yıldız Balkan Şampiyonası’nda şampiyon, 2011 Haziran ayında Eskişehir’de yapılan Gençler Balkan Şampiyonası’nda yine şampiyon oldu. 2011 Nisan ayında Sırbistan’da yapılan 23 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası’nda bronz madalya kazandı. 2012 Temmuz ayında ise Barselona’daki Dünya Gençler Şampiyonası’nda yedinci oldu[1].

    Başarılarının ardından 2012 yılında Fenerbahçe’nin atletizm takımına transfer olan Emel Dereli, 2012 ve 2013 yıllarındaki Balkan şampiyonalarında üç gümüş madalya kazandı.

    İspanya’nın Castellon kentinde yapılan 2013 Avrupa Atmalar Kış Kupası’nda 23 yaş altı kategorisinde ilk hakkında 16,78, ikinci hakkında ise 16,71’lik derece elde etti. Diğer dört hakkı faulle sonuçlanan Dereli, en iyi derecesi olan 16.78 metre ile 9 sporcu arasında ilk sırada yer alarak Avrupa şampiyonu olmayı başardı[2].

    Şampiyonluk ve Dünya Rekoru[değiştir | kaynağı değiştir]
    2013 yılında Ukraynada düzenlenen Dünya Yıldızlar Atletizm Şampiyonası’nda 20.14 metrelik atışıyla gençler de 20 metreyi aşan iki kadın sporcudan biri olarak şampiyona rekorunu kırmayı başardı.[3]

    2014 Dünya Gençler Atletizm Şampiyonasında 16.55 metrelik atışı ile dünya üçüncüsü olmuş ve bronz madalya kazanmıştır. [4]

    Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  28. 307 yedi sazanlar

    yıl 2002 yine sendikal mücadele var o dönemin genel sekreteri bursalı sabri özdemir sadece sedat madaka bakarız dedi diğerlerini tanımayız dedi ey 307 tane sazanlar bunları recaiyi bilmiyormusunuz recaide biliyordu türk metalin kardemire giremeyeceğini adamın tek düşüncesi çelik iş ten intikam almaktı sazanlar şahinden bekçi ahmetten çay parası isteyin bakalım veriyorlarmı allah akıl versin sizin gibi üstün yeteneklere hepiniz birer kahramansınız bayramda kardemir çalışanlarına 350 lira bayram ikramiyesi verdiler recai mecig fm radyosunu satın alacakmış

  29. YFrın

    Osman şakşakçılığını yapacağım diye sayfalar dolusu yazıyorsun ama. O çok sevdiğin senin tabirinle ağababan osman acaba niye gelmedi tekrar KARMDEİR’e teklif edildiği halde. 3 milyon ton yönetmek 1 milyon ton yada ufak fabrika yönetmeye benzemez. Sen daha çok beklersin o günleri, gelecek te senin gibilere gün doğacak diye. son kullanma süreniz dolmuş asıl siz düşünün. Ha madem bu kadar hayranısın gideydin ya peşinden osman abinin. buradan yazana kadar daha kolay olurdu. O beğenmedin fadıl beyin işçinin arasından çıkmadığını, hepsini ismi ile tanıdığını dünya alem biliyor. Adamı gören var mı ofisinde otururken. Bırakın bu yağcılıkları bu sektör bile biliyor kimin değerli olduğunu bak kendin söylüyorsun….ha bu arada besmele demişken bilmiyorsun belki ama , yoktan var eden bir tek ALLAH’tır…

  30. tonyukuk

    Yf cı eleman; Allaha şükür ben işimden memnunum,kimse gelsin kimse gitsin diye beklemiyorum.Ben işimi yaparım.ama çalıştığım genel müdürleri de en küçük hücrelerine kadar kıyaslayacak kadar hem teknik bilgim,tecrübem hem de hayat tecrübem var. sektörden 10 kişiyi çevir bir sor bakalım bu iki genel müdürü; ne cevaplar alacaksın.Osman kılavuz ile çalışmadığın belli.ama hepinizde osman kılavuz kompleksi had safhada.fadıl ereğliden getirdiklerini iyi tanır, ismiyle hitap eder.Getirdiği müteahhitleri de iyi tanır onlara da ismiyle hitap ederdi.bazı cevherci,kömürcüleri de iyi tanır onlara da ismiyle hitap ederdi.O iyi bilir kime ismiyle hitap edileceğini.ha sağol yoktan var edenin kim olduğunu da söylediğin iyi oldu.Öğrenmiş olduk

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yeniköy Kemerköy Enerji, Milaslı çocuklara “Gezici Tiyatro” gösterileri düzenledi

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – Yeniköy Kemerköy Enerji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Milas bölgesindeki okullarda çevre temalı “gezici çocuk tiyatro” gösterileri düzenledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 16-18 Nisan'da Ören, Çamköy ve Yeniköy TEK İlköğretim Okulları’nda profesyonel tiyatro oyuncuları tarafından sergilenen oyunlarla çocuklar coşku dolu bir gün geçirdi.

Ören, Çamköy ve Yeniköy TEK İlköğretim Okulları’nda profesyonel tiyatrocular tarafından sergilenen “Hayalci Tırtıl” isimli tiyatro oyunu ile çocuklar gün boyu doyasıya eğlendi.

Masal kahramanları ile sohbet edip interaktif şekilde oyuna dahil olarak oyun içerisinde yer alan çocuklar, etkinlik boyunca eğlendiler.

Keyifli bir gün geçiren çocuklar, gösteri sonunda kendilerine sunulan ikramlar ve minik hediyelerle evlerine döndüler.

– “Oyun yaklaşık 500 ilkokul öğrencisine ulaştı”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yeniköy Kemerköy Enerji Genel Müdürü Erol Demir, çocuklara sanatı, sosyalleşmeyi ve tiyatro kültürünü aşılamanın çok kıymetli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Yeniköy Kemerköy Enerji olarak, uzun süredir bölgemizdeki okulları destekliyoruz. Özellikle köy okullarının fiziksel koşullarının iyileştirilmesinin yanı sıra öğrencilerin daha geniş bir perspektifle dünyayı algılamaları için çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda profesyonel tiyatro oyuncularının sergilediği, çevre bilincini ve hassasiyetini artıran 'Hayalci Tırtıl' isimli çocuk oyununu bölgemizdeki ilkokul öğrencileri ile buluşturduk. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında oyun bölgemizdeki 3 okulda sergilendi ve yaklaşık 500 ilkokul öğrencisine ulaşmış olduk. Yeniköy Kemerköy Enerji olarak, bölgemizdeki okullara nitelikli eğitim prensipleri çerçevesinde yaptığımız çalışmalarla destek olmaya devam edeceğiz.”