Her Telden (23 Eylül 2020)

Her Telden (23 Eylül 2020)

Yayın: 22.09.2020 22:55
Paylaş:
A+ A-

DÜN,KARABÜKSPOR KULÜP BAŞKANI OLARAK,YAPILAN KONGREYE GELEMEYEN,KONGRECE İBRA EDİLMEYEN H.FERİDUN TANKUT ARADI..
Dün bazı sağlık sorunlarımız için doktora gitmiştik, o sırada telefonumuz çaldı, baktık Hikmet Feridun Tankut arıyor, elbet cevap veremedik ve birkaç kez daha aradı..
Doktordan çıkınca aradık kendisini ve bizim geç cevap vermemizi “TELEFON KONUŞMASINI KAYIT ALTINA ALMAK İÇİN HAZIRLIK YAPTIĞIMIZ GİBİ ALGILAMIŞ..” öyle bir şey aklımızın köşesinden bile geçmemişti, kendi/kendimize ne komplocu zihniyetler var yarabbi, diye de düşündük doğrusu.
Bizi, kendisi hakkında yazdıklarımızdan dolayı UTANMAYA DAVET ETTİ ve bizde utanacak olanın biz olmadığını söyledik kendisine,1 dolar 2.75 kuruş veya 3 lira, KARABÜKSPOR’U 190 milyon lira borca sokup Genel Kurula bile gelemeyenlerin utanması gerektiğini söyledik.
Hikmet Feridun Tankut’un, özellikle risk alarak KARDEMİR’E yaptığı çok büyük güzellikler olmuştur ve adeta KARDEMİR’İN İKİNCİ KEZ KURTARAN kararlara,çok ciddi riskler alarak imza atmış bir insandır..
Bunları yapmış olması,bu KENTİN GÖZBEBEĞİ KARABÜKSPOR’U batırması/bitirmesi gerçeğini ört/bas eder mi, bu gerçeğin göz ardı edilmesini sağlar mı..?
Her neyse artık kendisine “ŞU SAATTEN SONRA SENİN MUHATABIN MAHKEMELER KARDEŞ, BİZ SENİ MUHATAP ALMIYORUZ..” dedik ve olay o nokta da kapandı..
KARABÜKSPOR’A YAZIK OLDU,KARABÜKSPOR’A YAZIK EDİLDİ..

GEÇTİĞİMİZ GÜN, OVACIK ZİRAAT ODASI BAŞKANI Sayın NURİ AKÇAALAN İLE,UZUNCA BİR SÜRE SOHBET ETTİK VE “İLÇE ARTIK KIPIRDANIYOR.”
Geçtiğimiz gün, AKBANK yanında OVACIK Ziraat Odası Başkanı Sayın NURİ AKÇAALAN ile uzunca bir süre sohbet ettik, birkaç arkadaşımız daha vardı ve OVACIK İLE İLGİLİ GELİŞMELERİ orada ki herkes ilgi ile dinledi, sordu, bilgi aldı.
Sayın NURİ AKÇAALAN çok iyi yetişmiş bir Cemiyetçidir..
Ovacık ile ilgili bilgiler verirken, özellikle HATİPOĞLU GÖLETİNİN İlçeye getirdiği hareketliliğe,İlçe de başlayan SULU TARIMA özellikle dikkat çekti ve bütün bunların başında da Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İ hem bireysel olarak,hem Ovacık sakini olarak,tüm İlçe adına Şükran duygularını dile getirdi.
Hem birkaç kez, Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’E şükran duyduklarını anlattı.
HATİPOĞLU GÖLETİNİN kuruluşu için Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN verdiği katkıyı anlattı ve Göletin hizmete girmesi ile birlikte geçilen SULU TARIMIN İlçeye getirdiği hareketlilikten söz etti.
Bize dönerek “AHMET ABİ,SİZİN EFLANİ’DEN BİLE OVACIK’A GELEREK,YER KİRALAYIP SLAJLIK MISIR EKİMİ YAPANLAR VAR..” anlamında çok önemli bilgiler verdi..
OVACIK,HATİPOĞLU GÖLETİNİ ÇOK/ÇOK İYİ DEĞERLENDİRİYOR..

OVACIK,HATİPOĞLU SULAMA GÖLETİNDEN,ARAZİ SULAMASI YAPANLARA “ AÇILAN BİR HESAPTAN TONU 20 KURUŞA SU VERİLİYOR İYİ Mİ.?”
OVACIK İlçesi Ziraat Odası Başkanı Sayın NURİ AKÇAALAN,İlçe de hizmete giren HATİPOĞLU Göletinin, SULU TARIMI aniden geliştirdiğine işaret ederek “ BİR HESAP AÇIYORSUN.ORADAN SANA BİR KART VERİLİYOR.O KARTLA SULAMA NOKTASINDAN GİDİYOR,TARLANA SU GELİYOR..” dedi.
SUYUN TONU 20 KURUŞA VERİLİYORMUŞ.
Sayın NURİ AKÇAALAN’IN verdiği bilgiye göre “100 LİRALIK BİR HESAP AÇTIR,VERİLEN KARTI YILLARCA TAMAMLAYAMAZSIN.SUYUN TONU 20 KURUŞ..” gibi bilgiler verdi..
Mükemmel bir SULAMA TEKNOLOJİSİ KURULMUŞ..
Sayın NURİ AKÇAALAN, İlçe sakinlerinin henüz tam anlamı ile SULU TARIMA geçmediğini, ancak, EFLANİ başta olmak üzere,başka yerlerden gelen insanların daha aktif olduğunun da altını çizdi.
Daha sonra TARIM KREDİ KOOPERATİFİ üzerine konuştuk..
Orada TARIM KREDİ KOOPERATİFİ çok talihsizlikler yaşadı ve kapandı, galiba, Kooperatifin kendi mülkü falanda varmış ve bir aralar hayli iyi bir hizmet trendi de yakalamış, daha sonra kapanmış,bir grup insanı da hayli mağdur etmiş.
Sayın NURİ AKÇAALAN Ovacık’ta ciddi kıpırdanmalardan söz etti..

EFLANİ İLÇEMİZDE HALEN “ 3 SULAMA GÖLETİ VAR..”, BİR TANE DAHA YAPILIYOR VE EFLANİ SAKİNLERİ GÖLETLERİ YETERİNCE KULLANAMIYOR
Geçtiğimiz gün OVACIK İlçe Ziraat Odası Başkanı Sayın NURİ AKÇAALAN ile sohbet edip, HATİPOĞLU GÖLETİ’NİN İlçeye getirdiği artıları dinledik ve o arada EFLANİ İLÇESİNDE bulunan 3 SULUMA GÖLETİ ve yapımı süren 1 GÖLETİ daha düşündük.
EFLANİ SAKİNLERİ yıllarca bu Göletlerden yeterince yararlanamadı, GÖLETLERİN sulama kanalları bozulmuş, tamamen yok olmuş, şimdi sulu tarım yapmak isteseniz bile SUYU TARLANIZA/BAĞINIZA/BAHÇENİZE getirme şansınız yok.
OVACIK İLÇESİNDE ÇAĞDAŞ BİR SULAMA AĞI KURULMUŞ.
Ve çok/çok ilginç EFLANİ’Lİ HAYVANCILIK yapan insanlar, EFLANİ’Lİ bazı çiftçiler OVACIK’TA YER KİRALAYIP orada üretim yapıyorlarmış, ne kadar ilginç değil mi..?
EFLANİ Siyaseti “SİYASET KURUMU RAHATSIZ OLMASIN DİYEREK..” herhangi bir talepte bulunmadığı için de “NÜFUSU GİTTİKÇE AZALIYOR..” ve bakın OVACIK bu olguyu tersine çevirmek üzere..
EFLANİ’DE 3 SULAMA GÖLETİ var,4.GÖLETİN yapımı sürüyor..
İnsanlar bu Göletleri AMATÖR BALIKÇILIK dürtüleri için kullanıyorlar..
ÖYLE DEĞİL Mİ..?

AK PARTİ İLÇE KONGRELERİ TAMAMLANDI,GÖZLER MUHTEMELEN KASIM AYI İÇERİSİNDE YAPILACAK,İL KONGRESİNE ÇEVRİLDİ VE KULİSLER..
AK Parti İlçe Kongreleri tamamlandı, bazı İlçe Kongreleri,pandemi öncesinde yapılmış bitirilmişti, kalanlarda geçtiğimiz günlerde yapıldı ve artık gözler muhtemelen kasım ayı içerisinde yapılacak İL KONGRESİNE çevrildi.
İL KONGRESİ TARİHİNİ GENEL MERKEZ BELİRLEYECEK.
Bu arada İL BAŞKANLIĞI için daha önce ismini açıklayan ve bu nedenle bazı görüşmeler yaptığı bilinen İş İnsanı Sayın HASAN KUL ile başka birkaç ismin de kulis çalışmaları yaptığına ilişkin bilgiler veriliyor.
Sayın HASAN KUL adaylığını resmen açıkladı, Sayın HASAN KUL’UN yanı sıra adaylığını açıklamamış olmakla birlikte,bazı isimlerin Genel Merkez düzeyinde kulis yaptıklarına ilişkin bilgiler de veriliyor.
Bu arada İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ’Ü kesin görenler çoğunlukta.
Sayın İSMAİL ALTINÖZ ismi etrafında İlçelerinde sorunsuz durduğu biliniyor.

SAFRANBOLU ALTIN SAFRAN BELGESEL FİLM FESTİVALİ,ORGANİZASYON KOMİTESİ ÜYESİ Sayın AYTEKİN KUŞ “BU YIL 10 ANA BAŞLIKTA..”
Geçtiğimiz gün bir süre sohbet ettiğimiz, Safranbolu sevdalısı Sayın AYTEKİN KUŞ, 25 Eylül günü başlayacak olan ALTIN SAFRAN BELGESEL FİLM Festivali hakkında bilgiler verdi.
Sayın AYTEKİN KUŞ Festival Organizasyon Komitesi Üyesi olarak görev yapıyor ve “BU YIL PANDEMİ NEDENİ İLE,TÖRENLERİ BİRAZ DAHA DÜŞÜK PROFİLLİ..” tuttuklarını söyledi.
Toplam 10 ana başlıkta hazırlanıyorlar Festivale.
KÜLTÜREL MİRAS ve EN İYİ KORUMACILIK en ağırlıklı önem verilen iki ana başlık, bu arada düzenlenen RESİM YARIŞMASINA katılımdan söz etti Sayın AYTEKİN KUŞ ve çok büyük bir katılım olduğunu anlattı.
AYRICA ÇOK DEĞİŞİK ÜLKELERDEN KATILIMLAR VARMIŞ.
Safranbolu ALTIN SAFRAN BELGESEL FİLM Festivali, bu yıl ilk kez LEYLA DİZDAR KÜLTÜR MERKEZİ’NDEN yararlanacak ve Sayın AYTENİ KUŞ bu merkez hakkında “SAFRANBOLU İÇİN ADETA İLAÇ GİBİ OLDU..” anlamında söz ediyor..
Bu arada PROJE DESTEK olayını anlattı ve bu proje kapsamında Sayın ŞEFİK DİZDAR’IN katkılarından söz ederek “GELECEĞE YÖNELİK PROJELER HAZIRLANACAK ve BEĞENİYE SUNULACAK..” bağlamında da bilgiler verdi.
Belediye Başkanı Sayın ELİF KÖSE’NİN yoğun çabalarını anlattı.
Sayın ELİF KÖSE Festival bağlamında müthiş bir gayretin içinde görünüyor.
Özetlersek şayet SAFRANBOLU FİLM FESTİVALİNE HAZIR hale gelmiş.

İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETERİ Sayın MEHMET UZUN “YAPTIĞIMIZ KÖY YOLLARI ASFALTI ÇOK ÜST SEVİYEDE VE PROGRAMI TAMAMLARIZ”
İl Özel Genel Sekreteri Sayın MEHMET UZUN, bu yıl için 100 kilometre KÖY YOLU programladıklarını söyleyerek “PROGRAMIMIZI MUTLAKA GERÇEKLEŞTİRİRİZ..” anlamında bilgiler verdi.
Kaldı ki İL ÖZEL İDARE Genel Sekreterliği kanalı ile yapılan KÖY YOLU ASFALTLARI çok üst düzey kalite de ve emin olun EFLANİ İlçesinde yapılan bir/iki KÖY YOLU ASFALTINI gördük, BELEDİYENİN Mahallelere yaptığı asfalt onun yanında çok sönük kalıyor.
İL ÖZEL İDARE Genel Sekreterliği’nin en büyük özelliklerinden birisi de GRUP KÖY YOLLARI ASFALTINA çok önem vermesi ve yapılan bir çalışmadan çok sayıda köy yararlanıyor, köy altı yerleşim birimleri yararlanıyor.
Karabük İL ÖZEL İDARESİ geçmiş yıllarda makine parkını güçlendirdi..
Yeni araçlar aldı ve en önemlisi ASFALT PLENTİ KURDU.
İL ÖZEL İDARESİ Genel Sekreteri Sayın MEHMET UZUN, son aylar içerisinde EFLANİ İLÇESİNDE Kİ programın tamamlanmasına çalıştıklarını anlattı ve bunun tamamlanmak üzere olduğuna dikkat çekti.
Gerçekten kaliteli bir çalışma yaptıkları orta da.
Mükemmel bir asfalt atıyor İL ÖZEL İDARESİ çok kaliteli.

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ Sayın ERSİN ÇELİKBAŞ,ESKİPAZAR HADRİANAPOLİS ÜZERİNE TİTRİYOR VE KAZANDIRMAK İÇİN..
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Öğretim Üyesi Dr. Sayın ERSİN ÇELİKBAŞ arkeoloji bilimi ile uğraşan bir BİLİM İNSANI ve özellikle Eskipazar HADRİANAPOLİS üzere büyük bir otorite.
KAZILARA VAZİYET EDİYOR Sayın ÇELİKBAŞ..
Eskipazar HADRİANAPOLİS ANTİK Kenti için 5 bin 500 Yıllık bir geçmişi gündeme getiriyor Arkeolog Sayın ERSİN ÇELİKBAŞ, şu an itibarını ile 2020 yılını yaşadığınızı düşünün, demek ki 5 bin 500 yıllık bir geçmişi var Eskipazar İlçesinin..
Bir yandan HADRİANAPOLİS ANTİK KENTİ..
Öte yandan AKKAYA TRAVERTEN ÖZELLİKLİ TERMAL SULAR..
Bunlar İYİ İŞLENİP,TURİZME İYİ PAZARLANABİLİRSE bir düşünün..
ESKİPAZAR NELER KAZANIR, Bu Yöre neler kazanır..?
Özellikle HADRİANAPOLİS ANTİK KENTİ öylesine büyük bir cazibe merkezi olur ki, şu an itibarı ile bunu hayal etmek bile hayli güç ve tam bu nokta da Sayın ERSİN ÇELİKBAŞ’A bu Yöre insanı maddi/manevi her türlü desteği vererek, kendisini geleceğe hazırlamalı..
BU YÖRE SAKLI GÜZELLİKLERİNİ GÜN YÜZÜNE ÇIKARTMALI ARTIK..

KARDEMİR ÖNÜNDEN YAPILACAK OLAN “KAVŞAK DÜZENLEMESİNİN İHALESİ BELİRLENDİ..”ANCAK, İTİRAZLARIN SÜRESİ BEKLENİYOR..
AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ dün EFLANİ İlçesinde yapılan KÖY YOLLARI çalışmaları için İlçeye gittiklerini söyledi ve bu çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
KÖY YOLLARI ASFALTI GERÇEKTEN KALİTELİ OLUYOR.
Galiba Milletvekilleri ve İl Özel İdaresi ile İl Genel Meclis Üyelerinden de kalabalık bir grup olarak EFLANİ’YE gitmişler ve Sayın İSMAİL ALTINÖZ bu arada KARDEMİR ÖNÜNDEN başlayacak KAVŞAK ÇALIŞMALARI hakkında bilgiler verdi.
KAVŞAK ÇALIŞMALARININ İHALESİ TAMAMLANDI ve İHALEYİ KAZANAN Firma belirlendi, işe başlaması için İTİRAZ SÜRESİNİN tamamlanması bekleniyor ve daha sonra çalışmalara başlanacak.
İHALE BEDELİ olarak kesin bir rakam verilmemekle birlikte 48-50 milyon lira civarında bir tutardan söz edildiği görülüyor ve çalışmalar ile birlikte Karabük ciddi sıkıntılar yaşamaya da aday.
Bilindiği gibi HER İYİYE GİDİŞİN,ÇEKİLECEK SIKINTISI DA oluyor..
ŞEHİRİÇİ TRAFİK önemli oranda rahatlar..
Ve KARABÜK BELEDİYESİ DE KESİNTİSİZ YOL PROJESİNİ ASKIYA ALIR..
Bu gelişme de çok/çok önemli.

15 kişi görüş bildirdi

  1. İmparator

    Ahmet abi, H.Ferudun Tankut aramış eski dostundur galiba senin. Beraberce Karabükspor’da yönetimde bulundunuz. O başkan sen de yardımcısı idin galiba. O aralar Bölgenin Sesi hep H Ferudun Tankut efendiyi överdi. Senin Her Telden sayfanın yarışı da onu övmekle geçerdi. Eski gazeteleri katıştırırsan vardır. Ahmet abi, Karabükspor u, H.Ferudun mu batırdı, Yolbulan mi batırdı. Bu sorunun cevabını biliyorsun aslında. Ama, Yolbulan’dan nemalanmak, Kardemir de gelen paracıkların kesilmesin diye biraz vur abalıya oluyor. Senin yaş gelmiş 70 e, Feridun kardeşinin de 65 in üzerinde. Koca koca adamlar hiç size yakışmıyor telefonda kavga etmek falan. Karabük ün duayen gazetecisi Ahmet abi, Yolbulan’dan bahset bırak Ferudun kukla… Kukla oynatıcısı kimse ona bak. Yiğitsen Karabükspor u batırdılar, Kardemir fabrikasını batırttırmayalım diye yaz. İşte o zaman halkın gözünde kahraman olursun. Sen Karabükün Ahmet ağabeyisin. Bu memlekette çok mücadelen var. Yolbulan adıl adres, o adrese doğru yol al. O zaman doğru yolda yürüyeceksin. Kuklaları bırak, kukla oynatıcılarına doğru git. Perdenin arkasında dönen dolaplara bak. Kafese giren Ayvaz kuşu neler ötecek ona dikkat et. Karabüklüker olarak seni seviyoruz Ahmet abi. Sağlığına dikkat et. Selam ve hürmetler.

  2. İyi yapılanı takdir

    İmparator diye yazan kişi bir isnanın iyi yaptıklarını takdir etmek kötü yaptıklarını yermek kötü bişeymidir.Ahmet abi bunu yapıyor bak bugünde yazmış işte Kardemire büyük katkısı oldu diye..Birde herşeyi paracıklarla filan diye yazmak kadar adice basitçe bişey olamaz Ahmet abi 25 yıl Mutullah Yolbulan-Kamil Güleç dedi,Çelik-iş Sendikası dedi 2010 yılında yaşadıklarını herkes gibi bende biliyorum sapmadı Çelik-iş dedi.Karabüksporu Feridun tankut Başkanlığında heyet batırdı bunun neresi yanlış yok efendim Yolbulanmış falanmış filanmış geç onnarı batıran Hikmet feridun tankut bunu bil.Ahmet abide bunu yazıyo işte.

  3. Kemal yildirim

    Mevcut basksnda onlarin adami merak etmeyin.Kulup kapaniyor.100 gol yemis rekor kiran bi baskan turkiyeye gelmedi.1 kere bile bassavcinin yanina gitmeyen adam utanmadan orda duruyor

  4. Karabük Bizim

    İmparator rumuzlu Belli ki maması kesileceğinden korkmuşki ismini yazmaktan çekinmiş. Dönemin başkanı Ferudun Tankut kulüp batırılmadan bir yıl önce Türkiye de borcu olmayan tek kulüp olarak anlatmadımı Karabükspor u. İşte o borçsuz dönemin yöneticisidir sayın Ahmet abimiz. Arayacaksan sen kongre gecesi Şefik Dizdar ismini çizip Tankut u tekrar başkan yapanlarda ara sen olup biteni. Sen yatıp kalkıp dua et Yolbulan lara Güleç lere şehrimize yaşattıkları gurur için. Şimdi bak yirmibeş kuruş veren varmı eşraftan kulübe. Milyon dolarlar vermişler ekmek yedikleri şehrin kulübüne.

  5. radar

    Sayın Gölbek
    Bahçeye giren ineği dövmekmi mantıklı, Yoksa ona sahip olmayan sahibini mi?

  6. Solalımmı

    İmparator rumuzlu kardeşim Karabuk spor kulübü kimin başkanlığında batırıldı. Kimin başkanlığında karabük spor kulübü yöneticilerinin mal varlıkları arttı yada azaldı. Düşünün bir hele. milyonların döndüğü bir yönetimde düzgün kanunlara uygun bir muhasebe sistemi olmazmı? Bir başkan benim parasal işlerle işim olmaz diyebilirmi?

  7. KARABÜKLÜ

    HER TELDEN KÖŞESİNİN SAYIN OKUYUCU VE YORUMCULARI,AHMET GÖLBEK’İN YOLBULAN VE GÜLEÇ AİLELERİN ALEYHİNDE HİÇ BİR YAZI YAZDIĞINA ŞAHİT OLDUNUZ MU ? YA DA BÖYLE BİR ŞEY YAPACAĞINA İHTİMAL VERİYOR MUSUNUZ ? İMPARATOR RUMUZLU YORUMCUNUN DA DEDİĞİ GİBİ DİKKATLERİ KUKLACILARA DEĞİL KUKLALARA ÇEVİRECEK. O DA GÖREVİNİ YAPIYOR. YOLBULAN VE GÜLEÇLER TÖVBE HAŞA ALLAH BİR DEĞİL DESELER GÖLBEK YİNE ONLARA BİR ŞEY DİYEMEZ.

  8. Gönderen

    Eflani göletleri için Hatipoğlu göletinde olduğu gibi kapalı borulu sulama sistemi kurulması düşünülmüyor mu acaba? Gerekli basıncı sağlamak için kod farkları mı yetersiz? Hazır göletler. Birazcık para ile kapalı sulama sistemi kurulsa ekonomiye kazandırılır.

    Eflani’den Ovacık’a gidip yer kiralayarak yem bitkisi ekenler olduğuna göre Eflani göletleri de sulama sistemleri modernize edilirse oldukça iş görecek demektir. İktidarın da işine gelir. O göletler işlev kazanırsa, sandıkta puanı artar. İl ve ilçe teşkilatları hazır göletleri değerlendirmek için uğraşmıyorlar mı acaba?

    Kod farkları yeterliyse ve başka yönlerden sıkıntı yoksa, hiç durmasınlar, kolları sıvasınlar. Ankara’ya gidip, “hazır elimizde 3 gölet var ama atıl bir şekilde yatıyor, buraya birazcık ödenek ayrılıp kapalı borulu sulama sistemi kurulursa, il ve ilçe ekonomisine dolayısı ile ülke ekonomisine katkısı olacak” diye ağlasınlar. Sulama sistemlerinin yapım işini sağlam bir yüklenici alırsa bir senede halledilir. Dünya kadar masrafla yapılan hazır göletler boş boş yatıyor. Yazık doğrusu….

  9. Karabük senin yorumunu koyuyor işte

    Karabük rumuzlu insan Ahmet Gölbek senin yorumunu koyuyor işte bak ne güzel yazmışsın.Ahmet abi kendiside yazıyor zaten 25 yıldır Mutullah Yolbulan-Kamil Güleç ve Kardemirin yanında olmaya çalıştım diye,Çelik-iş Sendikasının yanında olmaya çalıştım diye.Bir orada bir burada olmadım diye.Bunun neresi kötü bunu niye eleştirirsinki Kamil Güleçlerin yanında 1300 civarında insan çalışıyormuş.Yolbulanların yanındada o kadar çalışan vardır.Ayrıca Kardemiri bu iki insan bu hale getirmedimi.Sende bi takıntı var arkadaş.Bazı insanlardan söz edince kırmızı görmüş öküze dönüyosun.Yolbulanlar Güleçler Rafet Vergili denilince sen deliriyorsun hakkaten doktora git psikolojin bozuk senin sora allahı filan işin içine karıştırıyosun.Ayıp ettiyinin farkındamısın bak Ahmet abi senin yorumunu yayınlamış işte.Hemde tam salakça yorumunu yayınlamış daha ne istersin.

  10. Gönderen

    Pandemi gözlerin tarıma çevrilmesine yol açtı. Şu pandemi ortamında 3 adet atıl göletin tarıma kazandırılması için kapılar aşındırılsa çok rahat ödenek çıkarttırabilmesi lazım. Hükümet tarımsal üretimin artırılması için çırpınıp duruyor. Pandemi nedeniyle tarım üretiminin artırılması için, boş hazine arazilerinin çiftçilere verilmesi kararı alındı. Eflani’de 3 adet gölet var ama Eflanili hayvan yetiştiricleri yem bitkisi yetiştirmek için Ovacık’a gidip yer kiralıyor. Tarım bakanı duysa ağlar herhalde. Cumhurbaşkanı duysa, kızacağı kesin….

  11. Tarım bakanı ağlamasın

    Eflanideki duruma tarım bakanı ağlamasın AK PARTİLİLER ağlasın bizim orda nasıl bir teşkilatımız var diye AK PARTİLİLER ağlasın kendini beyenmişlik insanlara tepeden bakma kibir tavana çıkmış Eflanililer kovalamaca oynuyor.Adamlar Eflanide kimse bulamazlarsa İstanbuldaki Eflanililere memleketinizi niye seviyosunuz diye kızıyolar Tarım bakanı deyil AK PARTİLİLER ağlasın Eflaniye

  12. Gönderen

    Peki. Tarım bakanı ağlamasın kardeş. Ak partililer de ağlamasın. Sadece Ak partililer değil, muhalefet de ağlamasın, kimse ağlamasın. Sen Eflani’ye gittiğinde teşkilata uğra “bana niye kızıyorsunuz? Ben gurbetteyim ama, Eflaniyi çok seviyorum” de. Sana banduma ısmarlasınlar.

  13. KARABÜKLÜ

    AHMET GÖLBEK SEVİCİ KLAVYE DELİKANLISI, GAZETE ÇALIŞANI OLSAN GEREK. İNSANLARIN YÜZÜNE SÖYLEYEMEYECEĞİN SÖZLERİ YAZMA. AĞZINDAN ÇIKANLARI KULAĞIN DUYSUN. AZICIK YÜREĞİN YETİYORSA ADINI ADRESİNİ YAZ GELEYİM YANINA DA YÜZÜME KONUŞ.DUAYEN GAZETECİ AHMET ABİNİN DE BİLDİĞİ ÜZERE ŞEFİK DİZDAR BAŞKAN SEÇİLECEKKEN FERİDUN TANKUTU ONA TERCİH EDENLER KARABÜKSPOR DA İPLER ELİMİZDEN GİDECEK KORKUSU İLE HAREKET EDEN MEHMET ALİ ŞAHİN, SENDİKA VE MUTULLAH YOLBULANDIR. BEN KİMSEYE HAKARET ETMİYORUM SADECE ELEŞTİRİ YAPIYORUM.BIRAKIN ARTIK ÇATI ÜZERİMİZE GÖÇÜYORDU , KARDEMİRİ AİLELER KURTARDI EDEBİYATINI.ARAŞTIR BAKALIM YOLBULANLAR VE GÜLEÇLER KARDEMİR YÖNETİMİNE GİRDİKTEN SONRA KARDEMİR NE KADAR YOL ALMIŞ , AİLELER NE KADAR .. KARDEMİRE KÖMÜRÜ YOLBULANLAR SATIYOR, CEVHERİ, MAZOTU, NAKLİYE HİZMETİNİ GÜLENLER DEMEK, AİLELER HAKSIZ BİR ŞEKİLDE KARDEMİRDEN TON BAŞINA 20 DOLAR UCUZA MAL ALIYORLAR DEMEK HAKARET DEĞİL ELEŞTİRİDİR. RAFET VERGİLİ KARABÜK’TE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDA 3. DÖNEMİNİ YAŞIYOR SEN HİZMETLERİNDEN MEMNUN OLURSUN BEN OLMAM . BEN ELEŞTİRİRİM HAKARET ETMEM… İNSANLARIN YÜZÜNE SÖYLEYEMEYECEĞİM SÖZÜ ARKASINDAN KONUŞMAM.

  14. KARABÜKLÜ

    ÇAMURA BASINCA ÜZERİME SIÇRAYACAĞINI BİLİYORUM AMA “HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR” DÜSTURU AKLIMA GELİYOR VE TAM DA GÖBEĞİNE BASIYORUM ÇAMURUN. NE YAPARSIN ALIŞKANLIK İŞTE. CAN ÇIKMAYINCA HUY ÇIKMIYOR.

  15. Köylü

    Karabüklü rumuzuyla yazan arkadaş sonuna kadar haklı. Aileler denilen yiyiciler bir araya tekrar gelsin diye neler neler icat ettiler. M.ali şahini de kullandılar. Daha çok yesinler ve biz de arada nemalanalım diye. Karabüksporu da çelik işi de kardemiri de mamaları kesilince öyle kötü yazdılarki zamanında… Mamaları verilince hepsi ağam paşam oldu. Karabükspora basın danışmanı olunca nasıl 180 derece dönüldüğünü gördük biz. Bir diğer gazeteci Mescieri pompalamaya çalıştı bir iki istnmeyen yorum gelince haberi sitesinden kaldırdı. Bir diğeri bugünlerde medikarı övüyor, maması geldi galiba. Sonra topluca safranbolu belediye başkanını pompalıyorlar, çünkü öyle bir abonelik ve reklam anlaşması yapmış ki belediye bunlar mecburlar. Karabükte yazılı ya da internet gazeteciliği bu işte.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Görele’de “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Görele ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin destansı mücadelesinin anlatıldığı “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Uğur Bilgi'nin yönettiği, eğitmenliğini ise Nur Tuba Bankoğlu'nun yaptığı oyunda Görele Anadolu Lisesi öğrencileri rol aldı.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu izleyen Belediye Başkan Vekili Hediye Dülger, öğrencilerin Çanakkale'de yaşanan destansı mücadelenin ruhunu salona en iyi şekilde yansıttıklarını söyledi.

Dülger, öğrencileri tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.