Her Telden (24 Eylül 2020)

Her Telden (24 Eylül 2020)

Yayın: 23.09.2020 22:28
Paylaş:
A+ A-

DÜN BİR İŞYERİNDE OTURUYOR VE İŞYERİ SAHİBİ İLE SOHBET EDİYORDUK, ANKARA’DAN BİR KARDEŞ ARADI “KARABÜKSPOR’U KONUŞUYORUZ”
Dün bir İşyerinde oturuyor ve İşyeri Sahibi ile sohbet ediyorduk, telefonumuz çaldı baktık, Ankara’dan ve Ankara’nın BAZI SPOR KULÜPLERİNDE Yöneticilik yapmış bir Kardeşimiz arıyor.
KARABÜKSPOR BÜNYESİNDE YAŞANANLARI SORDU.
Kısaca anlattık ve bize “ABİ,YANIMDA FUTBOL İLE İLGİLİ BAŞKA ARKADAŞLARDA VAR.SENDEN BAHSEDİYORDUK,BEN AHMET ABİYİ ÇOK İYİ TANIRIM DİYEREK ARADIM..” dedi ve bir süre sohbet ettik.
Edindiğimiz izlenime göre KARABÜKSPOR’DA PATLAYAN bu gelişmeler ÜLKE GENELİNDE ÇOK BÜYÜK SES GETİRMİŞ ve o Kardeş “ŞU SAATTEN SONRA SUYUNA TİRİT BİRŞEYLER OLURSA BÜYÜK GÜRÜLTÜ KOPAR, FUTBOL CAMİASINDA HERKES KARABÜKSPOR’DA YAŞANANLARI İZLİYOR..” falan dedi.
Dikkat ediyoruz, İSTANBUL FUTBOL camiası, FUTBOL Basını, ANKARA FUTBOL camiası KARABÜKSPOR’DA yaşanan gelişmeleri yakından izliyorlar ve hemen herkes kendisine göre yorumlar getiriyor.
Örneğin,dün bizi arayan O Kardeş “YAHU SİZE MAÇA GELDİĞİMİZDE,BAŞKANINIZ ve YÖNETİCİLERİNİZ BORÇSUZ KULÜP,ÖDEMELERİNİ TIKIR/TIKIR YAPAN KULÜP OLMAKLA ÖVÜNÜYORLARDI.BİR/İKİ YIL İÇERİSİNDE NE OLDU ÖYLE..” falan dedi.
KARABÜKSPOR Ülke gündeminde ve iyi bir gündemle değil..
Ne yazık ki REZİL BİR GÜNDEMLE Ülkenin her yerinde konuşuluyor..

OVACIK İLÇESİ “HATİPOĞLU GÖLETİNİ SULU TARIM İÇİN KULLANIRKEN..”,EFLANİ İLÇESİ 3 GÖLETİNİ NE YAZIK BU AMAÇLA KULLANAMIYOR..
Dün yine yazdık, Okurlarımızla paylaşmaya gayret ettik,OVACIK İlçe Ziraat Odası Başkanı Sevgili Dostumuz,Kardeşimiz Sayın NURİ AKÇAALAN bize o kadar güzel bilgiler verdi ki.
BUNLARI SİZLERLE PAYLAŞTIK DÜN.
Örneğin EFLANİ’Lİ bazı insanlar OVACIK’TA tarla kiralayarak SULU TARIM yapıyorlarmış iyi mi, Ovacık HATİPOĞLU GÖLETİNDEN sulu tarım çok ciddi biçimde yararlanıyormuş.
OVACIK İlçesinde 1, EFLANİ İlçesinde 3 GÖLET var, hatta,EFLANİ İlçesine bir GÖLET daha süratle yapılıyor ve EFLANİ bu Göletlerden SULU TARIM noktasında yararlanamıyor..
AMATÖR BALIKÇILAR,BU GÖLETLERDEN YARARLANIYOR..
Yapıldığında SULAMA KANALLARI falan vardı göletlerin ve yıllarca EFLANİ TARIMSAL KESİMİ bu kanallardan yararlanmayı düşünmedi,SULU TARIMA geçmedi,o kanallar kırıldı/döküldü,tamamen tahrip oldu..
Zaten artık KANALLARLA SULAMA YOK gerçi..
EFLANİ O GÖLETLERİ kullanamıyor,OVACIK çok güzel değerlendiriyor..

DAHA ÖNCE DE BİRKAÇ KEZ YAZDIK “EFLANİ İLÇESİ SESSİZLİĞİNİ, SİNMİŞLİĞİNİ CHP İLÇE BAŞKANI ve İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI İLE BOZDU…”
Daha önce de birkaç kez yazdık, EFLANİ İlçesi geçmiş yıllarda sesi çıkmayan,konuşmayan,talep de bulunmayan ve adeta sinmiş bir toplumsal yapı gösteriyordu.
ŞİMDİ O YAPI BOZULDU,EFLANİ’NİN SESİ ÇIKIYOR..
Bunun temelinde CHP EFLANİ İlçe Başkanlığı’na Sayın AHMET AYTAÇ’IN seçilmesi çok önemli bir yer tutuyor, CHP EFLANİ İlçe Başkanı sürekli İLÇE SORUNLARINI GÜNDEME GETİRİYOR,İlçe sessizliğini,sinmişliğini Sayın AHMET AYTAÇ’IN gündeme getirdiği sorunlarla bozdu.
Öte yandan, İYİ Parti EFLANİ İlçe Başkanlığı görevine Sayın HALİL İBRAHİM BULUT’UN gelmesi de “EFLANİ SORUNLARININ GÜNDEME GELMESİ ve HALK İLE PAYLAŞILMASINA..” sebep olunca,İlçe o sinmiş,o sessizlik ortamından süratle çıktı ve sorunlarını tartışır hale geldi.
BUNLAR BİR İLÇE İÇİN GERÇEKTEN GÜZEL GELİŞMELER..
Bakın OVACIK İLÇESİ HATİPOĞLU GÖLETİ ile SULU TARIM noktasında nasıl bir ivme yakaladı, bunu OVACIK İlçe Tarım Odası Başkanı Sayın NURİ AKÇAALAN’IN anlatımlarından sizlere ilettik.
EFLANİ GÖLETLERİNDE SULAMA KANALLARI HİÇ GÜNDEME GELDİ Mİ..?
EFLANİ’DE Siyasetin böyle bir gündemi yoktu ki,ama artık var..!!
Ve EFLANİ’Lİ BİRÇOK İNSAN OVACIK’TA tarla kiralamışlar iyi mi..?

AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANI Sayın İSMAİL ALTINÖZ “KARDEMİR ÖNÜNDEN BAŞLAYACAK KAVŞAK ÇALIŞMALARI İHALESİ SONUÇLANDI…”
AK Parti Karabük İl Başkanı Avukat Sayın İSMAİL ALTINÖZ,dün WhatsApp’dan bir mesaj yollamış ve “KARDEMİR ÖNÜNDEN BAŞLAYACAK OLAN KAVŞAK DÜZENLEMESİ İHALESİ SONUÇLANDI..” diyor.
İHALEYİ ALAN FİRMA BELİRLENMİŞ.
Bilindiği gibi, bu tür ihalelerin sonunda, belirlenen Firma konusunda, bir itiraz süresi oluyor ve O İTİRAZ SÜRESİ Bekleniyor, daha sonra işin yapım aşamasına geçilecek.
Tam bilmemekle birlikte 48-50 milyon lira civarında bir iş.
Olaya bu noktadan baktığınızda, KARABÜK BELEDİYESİ’NİN artık ZONGULDAK YOLU-BULAK SAPAĞI arasına KESİNTİSİZ KARAYOLU PROJESİNE girişmesi gereksiz oldu.
Artık KARABÜK BELEDİYESİ’NİN böyle bir yatırım yapmasına gerek yok.
Yani KARABÜK BELEDİYESİ 48-50 milyon liralık bir yatırımdan kurtulmuş oldu.

GÖNDEREN RUMUZU İLE YORUM YOLLAYAN BİR OKURUMUZ “PANDEMİ SÜRECİ TARIMIN ÖNE ÇIKACAĞINI ORTAYA KOYDU VE YÖREMİZ…
Zaman/zaman çok içerikli yorumlar yazarak HER TELDEN Köşesine yollayan ve GÖNDEREN Rumuzunu kullanan bir Okurumuz, dün PANDEMİ SÜRECİ TARIMIN ÇOK ÖNE ÇIKACAĞINI gösterdi, diye yazmış.
Gerçekten de öyle ve Gönderen rumuzlu Okurumuz EFLANİ İlçesinde ki GÖLETLERİN SULAMA SİSTEMİ ile tarımın hizmetine sunulması gerektiğinin de altını çiziyor.
Sayın Okurumuz gerçekten çok/çok haklı.
Biz daha önceleri DSİ KARABÜK ŞUBE Müdürü olan Sayın YASİN DEVRİM Kardeşimizle bu konuları konuşup/görüşmüştük, DSİ olarak kendi programlarında böyle bir çalışma olabileceğinden söz etmişti..
EFLANİ GÖLETLERİ SULU TARIMA açılır, dileriz EFLANİ bunu değerlendirir.
Zira ;GEÇMİŞ YILLARDA,EFLANİ ÇİFTÇİSİ bu fırsatı değerlendirmemişti.

CHP KARABÜK İL BAŞKANI Sayın ABDULLAH ÇAKIR “KARABÜK TEŞVİK BÖLGESİ KAPSAMINDA BİR TIK YÜKSELİNCE İLÇELER DAHİL YATIRIM..”
21 Ağustos tarihinde çıkan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile TEŞVİK YASASINDA yapılan değişiklik ile Karabük’ün çok zor durumda kalacağını iddia eden CHP Karabük İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR “KARABÜK ARTIK ZOR BÜYÜR..” anlamında bilgiler verdi.
Daha önce ki TEŞVİK PROGRAMINDA Karabük 3.ncü kategori de yer alırken, yeni düzenleme ile 2.nci kategoriye yükseltilince İLÇELER DAHİL HERHANGİ BİR YATIRIMIN GELMEYECEĞİNE işaret eden CHP İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR bunun sorumluluğu Siyasi İktidara aittir görüşlerini dile getirdi.
Bu arada Karabük’ün özellikle EFLANİ ve OVACIK İlçelerinin, bu kardan çok etkileneceği üzerinde duran konuya yakın kaynaklar ve CHP Karabük İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR, komşu İllerin durumlarına da değinerek BARTIN/ÇANKIRI/KASTAMONU bu anlamda “KARABÜK’E GÖRE AVANTAJLI..”
Bilemiyoruz, AK Parti bu konulara ne der..
Karabük’te bu gibi konuları en yakından izleyen isim olarak bilinen MALİ MÜŞAVİR Sayın HÜSEYİN EKEN ile görüşürlerse, sanıyoruz bir meslek taassubu içinde hareket etmez ve kendilerine yol gösterir.
Bakın CHP İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR’IN dile getirdiği bu konu KARABÜK’ÜN GELECEĞİ açısından çok/çok önemli ve AK Partililerin bu konuyu izlemeleri, sonuca giden bir yol aramaları Karabük’ün çıkarına olacaktır..
KOMŞU İLLER ÖYLESİNE AVANTAJLILAR Kİ..!!
Karabük ARADA KAYNAYIP GİTMESİN ne olur..!!

DEMOKRASİ VE ATILIM PARTİSİ (DEVA..) İL BAŞKANI Sayın YUSUF AYDIN ve Sayın SONER ALKAN VE KONGRELER HAKKINDA BİLGİLENDİRME
Genel Başkanlığını Başbakan eski Yardımcılarından Sayın ALİ BABACAN’IN yaptığı DEMOKRASİ ve ATILIM Partisi (DEVA..) Karabük İl Başkanı Sayın YUSUF AYDIN ve İl Yönetiminden Sayın SONER ALKAN dün Büromuza bir nezaket ziyaretinde bulundular.
DEVA PARTİSİ İLÇE KONGRELERİ BAŞLATILIYORMUŞ..
İl Başkanı Sayın YUSUF AYDIN, İlçe Kongreleri hakkında bilgiler verirken “KISA SÜRE İÇERİSİNDE TEŞKİLATLARIMIZI KURDUK. DEVA PARTİSİ BU ÜLKENİN DEMOKRASİSİ VE BU ÜLKENİN SOSYAL/EKONOMİK ATILIMLARI İÇİN GÜMBÜR/GÜMBÜR GELİYOR..” anlamında bilgiler verdi.
25 EYLÜL GÜNÜ YENİCE İLÇE KONGRESİ.
26 EYLÜL GÜNÜ ESKİPAZAR İLÇE KONGRESİ.
Yine 26 EYLÜL GÜNÜ SAFRANBOLU İLÇE KONGRESİ.
27 EYLÜL GÜNÜ MERKEZ İLÇE KONGRESİ yapılacak.
Öte yandan DEVA Partisi İl Yönetimi ve İlçe Başkanları’nın tanıtımı için de bugün saat 16.oo da 100.Yıl Mahallesi SİYAH CAFE DE bir toplantı yapacaklarını da açıklayan Sayın YUSUF AYDIN “KARABÜK SEÇMENİNİN BİZE GÖSTERDİĞİ BÜYÜK İLGİYE MÜTEŞEKKİRİZ..” anlamında da ifadeler kullandı.
DEVA PARTİSİ SİYASET SAHNESİNE ÇIKTI ARTIK..
Hayli ciddi bir ilgi gördüğü de kesin..

SANIRSINIZ Kİ “65 YAŞ ÜSTÜ İNSANLAR YÜZÜNDEN BU KORONAVİRÜS SALGINI ÇIKTI..” SÜREKLİ BU İNSANLAR ÜLKE GÜNDEMİNDE VEEE..
Sanırsınız ki koronavirüs salgını “65 YAŞ ÜSTÜ İNSANLAR TARAFINDAN ÇIKARTILDI..” bütün alınan önlemler 65 YAŞ ÜSTÜ insanların üzerinden Kamuoyuna yansıtılıyor..
ŞU SAATLERDE DIŞARI ÇIKABİLİRLER..
ŞU SAATLERDE DIŞARI ÇIKAMAZLAR..
Toplu Taşıma araçlarına şu saatler arasında binebilirler,65 yaş üstü hangi insanla konuştuk ise yakınıyorlar, hatta “KENDİMİZİ CÜZZAMLI GİBİ HİSSEDİYORUZ..” diyenler bile oldu.
Bu arada MASKE/MESAFE/HİJYEN Kuralına en fazla uyum 65 yaş üstü insanlarda var diyenler oluyor ve espri ile karışık “BİZ İNSANLIK İÇİN TEHLİKELİ BİR YAŞA GELDİ İSEK, DAHA RADİKAL ÖNLEMLER ALINARAK, ARADAN ÇIKARTILALIM..” BİLE DİYENLER OLDU İYİ Mİ..?
Alınan önlemler elbet kendilerinin sağlığı için..
Bunu kendileri de biliyorlar, ama içlerinin acıdığı da besbelli yani.
Şaka, espri ile karışık neler/neler söylüyorlar iyi mi..?
Şu salgın illetinin en mağdur kesimi 65 yaş üstü insanlar..

ÇOK KALİTELİ,ÇOK İÇERİKLİ ÇÖZÜM ÜRETİCİ YORUMLARIN YANISIRA APTALCA YAZILMIŞ VE HAKARET İÇEREN YORUMLARDA GELİYOR ELBET..
Gazetemizin internet sitesinde ki HER TELDEN Köşesine çok kaliteli, çok içerikli ve çözüm önerileri ile dolu olan yorumlar geliyor ve biz bunları büyük bir keyifle yayınlıyoruz.
Bazen aptalca yorumlarda geliyor..
Bizi eleştiren yorumlarda geliyor, eğer sonunda hukuki bir sorun çıkmayacaksa bunları da yayınlıyoruz ve istiyoruz ki YORUMU YAZAN KİŞİNİN KİŞİLİĞİ hakkında okurlarımızda bilgi edinsin.
Ancak, gerçekten çok içerikli yorumlar geliyor..
Bu yorumlardan bizde yararlanıyoruz.
Örneğin Gönderen rumuzu ile yorum yazan bir Okurumuzdan söz ettik size ve pandemi sürecini ele alarak TARIMSAL KALKINMANIN öne çıkmasından söz ediyor.
Ne güzel değil mi..
Keşke bu tür yorumlar çoğalsa, kazanan Ülke ve Karabük olur.

12 kişi görüş bildirdi

  1. Şevkat Yerimdar

    SAP 4 HANA’ya girmek için 100’den geri sayım başladı. 0′ a sayana kadar kaç dükkanın vitrinine gireceğiz hepberaber görelim.

  2. Cemal

    Kardemir dünya şirketidir ?!!! :))
    Karabüksporun borcunu ödeyiversin ne olcak :)))

  3. Toplam 4 kavşak

    Karabük Belediyesi seçimden önce verdiği kesintisiz yol ulaşımı için 3 kavşak daha yapması gerekiyor, namal, üniversite ve bulak kavşağı. Daha hiçbirinde bir hareket yok.

  4. yılmaz beşevli

    KARABÜK ün ilçeleri olsun teşfijkten yararlanmalıydı.
    Zonguldak ın Kilimli ve Gökçebey ilçeleri 5.Kalkınma bölgesi ilan edilmiş.Yeniceye 25 km uzaktaki Gökçebey.

    AK Parti Gökçebey ilçe Başkanı Hayrettin Karadağ, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen’in Gökçebey ve Kilimli ilçesinin 5.Kalkınma Bölgesi olarak ilan edildiği müjdesini verdiğini söyledi.

  5. Enerji

    Sayın yerimdar hele bi 0’a ulaşalım çağ atlıycaz yeni bir merhaleye geçicez tüm dünya bundan bahsedecek piyasalar alt üst olacak hele biraz sabret bu iş çok önemli hele bi dijital dönüşümümüzü tamamlayalım sonra kim tutar bizi.

  6. Hakkaten içerikli yorumlar oluyor

    Ahmet abi dediyin gibi hakkaten içerikli yorumlar geliyor bazılarıysa birinin hoşlanmadığı birisine eleştiriyle devam ediyor mesela seni eleştiren yorumlarda oluyor onnarıda yayınlıyosun.Ama çok içerikli yol gösteren yorumlardan okurlarında yararlanıyo işallah bu tür yorumlar çoğalır artar okurda yararlanır ülkede karabükte yararlanır,

  7. Eflaniye hiz hizmet gelmedi

    Yıllarca Eflaniye hiç hizmet gelmedi hep ilçeden alındı 3400 nüfusu 2000 e kadar indirdiler şindi allah razı olsun CHP İlçe Başkanıyla İYİ Parti İlçe başkanı devamlı sorunları dile getiriyolar ve ilçede bi kıpırdanma başladı Paşaköylü hayvancıların hepside Ovacuğa gidip tarla kiraladılar Eflanide 3 gölet var sulama yapılmıyor.Nerde AKPliler niye sulama yapacak hale götimeyolla.

  8. Zeki

    Ahmet bey arada yorumları okuyorumda ne hikmetse hiç kimse Kardemir i ciddiye almıyor ne hale gelmiş

  9. Bizim EFLANİ

    18 Yıllık belediye başkanı böyle mi olmalıydı. Merkezi yönetimi temsil eden Vali Milletvekili Kaymakam İl genel meclisi üyelerinin peşine takılıp gubuz atmak yakışıyor mu Eflani Belediye Başkanına. BiRde iltifat, teşekkür bekliyor Eflani lilerden. Daday büyüyor dendi alındı başkan. yalan mı gidip Daday ın cumartesi günü kurulan pazarına git bir gör nasıl belediye başkanlığı yapılır insan imreniyor. EVET DADAY AZDAVAY PINARBAŞI BÜYÜYOR EFLANİ KÜÇÜLÜYOR.

  10. Şehirde herkes olmuş Tomas

    Sahipsiz şehrin insanları, Rosenborg- Alanya maçını izlediniz mi? Bundan tam 6 yıl önce bizim takımımız Rosenborgla oynarken ve elerken biz televizyondan izleyememiştik. Teşvikten yararlanamıyormuşuz, Malatyalı, Adıyamanlı, Kayserili gelip bu şehirde kral oluyormuş. Olurlar tabii, bu şehir böyle sahipsiz, tepkisiz, önemli görevlerde liyakatsiz, koltukta 1 gün fazla nasıl otururum, o koltuğu nasıl ranta çeviririm hesabı yapan adamlar, siparişle haber yapan, azarla yayından kaldıran kiralık kalemler oldukça daha çok yerin çaptan düşmüşü bu şehirde gelir kral olur dalkavuklarda etrafında el pençe divan durur.

  11. Tomas Müller

    Şimdi anladım, neden bu şehirde ne yaparsan yap kimseye dert olmas, dediğin gibi herkes olmuş Tomas.

  12. Gönderen

    Daha önce 18 ilde denetap atölyeleri açılmıştı. Bugün de bu illere 12 il daha katılıyor. Bugün Gaziantep’te Teknofest’e katılan cumhurbaşkanı bu 30 ildeki deneyap atölyelerinin resmi açılışını yaptı. Bu iller arasında niye Karabük yok? Yok, çünkü Karabüklüler’e varsa yoksa Karabükspor gündemi dayatılıyor. Kardemir’e Karabükspor’a milyonlar akıtması için baskı yapılıyor. Kardemir’in top peşinde savurduğu 32 milyon lira ileKarsbük’e bir tane değil on onbeştane deneyap atölyesi kurulurdu. Karabüklü çocuklar, gençler bu atölyelerde robot, iha, roket gibi teknolojik araç gereçler tasarlarlardı. Fena mı olurdu? 32 milyon liranın çöpe gitmesi yetmedi üzerine elli yüz milyon lira da savurması için Kardemir’e baskı yapılmaya kalkışıldı. Karabük’te zengin olmuş o kadar insan varken bir iki tane deneyap atölyesi Karabüklü çocuk ve gençlere hediye edilmez ki? Bari belediye öncü olsun bu işe. Belki bu atölyelerden geleceğin asansör ve yürüyen merdivenlerini tasarlayacak insanlar gelip geçer. Emekli babasının vereceği harçlıkla vakit öldürmek için maça giden gençler yerine deneyap atölyelerinde robot tasarlayan gençler lazım memlekete. Yazık oldu 32 milyon liraya…..

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yeniköy Kemerköy Enerji, Milaslı çocuklara “Gezici Tiyatro” gösterileri düzenledi

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – Yeniköy Kemerköy Enerji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Milas bölgesindeki okullarda çevre temalı “gezici çocuk tiyatro” gösterileri düzenledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 16-18 Nisan'da Ören, Çamköy ve Yeniköy TEK İlköğretim Okulları’nda profesyonel tiyatro oyuncuları tarafından sergilenen oyunlarla çocuklar coşku dolu bir gün geçirdi.

Ören, Çamköy ve Yeniköy TEK İlköğretim Okulları’nda profesyonel tiyatrocular tarafından sergilenen “Hayalci Tırtıl” isimli tiyatro oyunu ile çocuklar gün boyu doyasıya eğlendi.

Masal kahramanları ile sohbet edip interaktif şekilde oyuna dahil olarak oyun içerisinde yer alan çocuklar, etkinlik boyunca eğlendiler.

Keyifli bir gün geçiren çocuklar, gösteri sonunda kendilerine sunulan ikramlar ve minik hediyelerle evlerine döndüler.

– “Oyun yaklaşık 500 ilkokul öğrencisine ulaştı”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yeniköy Kemerköy Enerji Genel Müdürü Erol Demir, çocuklara sanatı, sosyalleşmeyi ve tiyatro kültürünü aşılamanın çok kıymetli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Yeniköy Kemerköy Enerji olarak, uzun süredir bölgemizdeki okulları destekliyoruz. Özellikle köy okullarının fiziksel koşullarının iyileştirilmesinin yanı sıra öğrencilerin daha geniş bir perspektifle dünyayı algılamaları için çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda profesyonel tiyatro oyuncularının sergilediği, çevre bilincini ve hassasiyetini artıran 'Hayalci Tırtıl' isimli çocuk oyununu bölgemizdeki ilkokul öğrencileri ile buluşturduk. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında oyun bölgemizdeki 3 okulda sergilendi ve yaklaşık 500 ilkokul öğrencisine ulaşmış olduk. Yeniköy Kemerköy Enerji olarak, bölgemizdeki okullara nitelikli eğitim prensipleri çerçevesinde yaptığımız çalışmalarla destek olmaya devam edeceğiz.”