Her Telden (24 Mart 2020)

Her Telden (24 Mart 2020)

Yayın: 23.03.2020 19:57 |Güncelleme: 24.03.2020 07:38
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ “TIP MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNÜN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI..” VE BİR DÖNEMİN “İLKLERİ…”
Dün KARABÜK ÜNİVERSİTESİ TIP MÜHENDİSLİĞİ Bölümü ile ilgili yazdık,hani bir söz vardır “ BİR MUSİBET/BİN NASİHATTEN İYİDİR..” şeklinde ve koronavirüs salgını aynen böyle bir sonuç verdi..
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ,TIP MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNÜNÜN önemini gözler önüne serdi koronavirüs salgını ve bakın bu bölüm YERLİ ve MİLLİ Malzeme üretebilecek donanımda öğrenciler yetiştiriyor.
Bu hastalık birçok TIBBİ MALZEME EKSİĞİNİ ORTAYA ÇIKARDI..
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ,TIP MÜHENDİSLİĞİ Bölümü öğrencileri,bu malzemelerin,tıbbi cihazların üretilmesinde aktif rol oynayacaklardır ve bu manada O DÖNEMİN Rektörü Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL,hep böyle İLKLERİ gündemine alıp,açıyordu.
Dün HER TELDEN KÖŞESİNE BİR YORUM YOLLANMIŞ.
“KBÜ AKADEMİSYEN..” rumuzu ile gelen yorumda O Dönemin Rektörü Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN ortaya koyduğu vizyon,ufuk kısa bir biçimde anlatılmış.
GERÇEKTEN DOĞRU,ALTINA İMZA ATILACAK BİR YORUM..
Bakın, KBÜ TIP MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ gelecekte nelere imza atacak donanımlı insanlar yetiştirecek,koronavirüs salgın musibeti,bunu nasıl ve net biçimde ortaya koydu,hep birlikte görüyoruz işte.
ÖYLE DEĞİL Mİ..?

DÜN GAZETEMİZ “HER TELDEN KÖŞESİNE,KBÜ AKADEMİSYEN RUMUZU İLE YORUM YOLLAYAN OKUR..” İMPLANT,DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ..
Dün Gazetemiz HER TELDEN Köşesine “ KBÜ AKADEMİSYEN..” rumuzu ile yorum yollayan bir okurumuz “KARABÜK ÜNİVERSİTESİ AÇTIĞI BÖLÜMLERLE,GELECEKTE YERLİ ve MİLLİ İMPLANT ÜRETİMİ YAPMANIN ÖNÜNÜ AÇAN ATILIMLAR YAPTI..” anlamında görüşler dile getirmiş.
Biliyorsunuz İMLANT DİŞ HEKİMLİĞİNDE KULLANILAN BİR YÖNTEM.
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi açıldı,TIP MÜHENDİSLİĞİ Bölümü,DİŞ HEKİMLERİNİN Kullandığı imlant üretimi için paralel bir çalışma içerisinde olabilirdi,ortaya böyle bir ufuk,böyle bir vizyon konulmuştu..
Bunun içinde DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ için BAYIR MAHALLE DE bina yapılacaktı,AĞIZ/DİŞ HASTANESİ ise buna uygun olarak inşa edilecekti ve ortaya böyle bir birliktelik konulacaktı..
HEPSİ BİRER HAYAL OLDU..
Şimdi bırakın İMLANT olayını bir kenara,DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ Öğrencileri POLİKLİNİK EĞİTİMİ ALACAKLARI yerin sıkıntısını yaşayacaklar bu sıkıntı ÖNÜMÜZDE Kİ SONBAHAR AYLARINDA kendisini gösterecek..!!
Bu işler KARABÜK’TE KİMİN/KİMLERİN UMURUNDA acaba..?

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ “RAYLI SİSTEMLER TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ 2011-2012 YILINDA AÇILDI..” İLGİLİ BAKAN “GELECEK ULAŞIMDA RAYLI.”
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NİN o dönem Rektörü olan Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL 2011-2012 Öğretim yılında,Ülkemiz için İLK ve TEK bir bölümün açılacağını söylemişti.
RAYLI SİSTEMLER MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ..
Rektör Sayın BURHANETTİN UYSAL bu açıklamasını yaparken,Ülkemizin ve Dünyanın geleceğinde RAYLI SİSTEMLER TEKNOLOJİSİNİN olacağına özenle işaret ediyor ve ÜLKEMİZİN BU NOKTA DA ADIM ATMASI gereğinin altını çiziyordu.
RAYLI SİSTEMLER MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ AÇILDI..
2019 Yılının son aylarında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın MUSTAFA VARANK bir açıklama yaparak “GELECEK 15 YILDA ÜLKEMİZİN RAYLI SİSTEMLER TEKNOLOJİSİ İÇİN 70 MİLYAR EURO..” civarında yatırım yapacağını açıkladı..
Bunun için RAYLI SİSTEMLER TEKNOLOJİLERİ ENSTİTÜSÜNÜ Gebze İlçesinde kurduklarını anlattı ve anılan TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ şu an itibarı ile GEBZE’DE faaliyet gösteriyor.
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NİN o Dönem Rektörü Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL olayı 2011 yılında görüyor,ÜLKEMİZİN BU TEKNOLOJİYE UYGUN DONANIMLI,EĞİTİMLİ KADROLAR YETİŞTİRMESİ İÇİN RAYLI SİSTEMLER MÜHENDİSLİĞİ açıyor,Bakan Sayın VARANK 8 yıl sonra bunu teyit ediyor..
Şimdi KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NİN o ufku,o vizyonu var mı sizce..?
Ne dersiniz,şuan, o ufuk,o vizyon var mı KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NDE..?

KARABÜK İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ “65 YAŞ ÜSTÜ OLUPTA SOKAĞA ÇIKMIŞ OLAN VATANDAŞLARI..” ZARİF BİÇİMDE UYARIYORLAR
Hükümet 65 yaş ve üstü vatandaşların sokağa çıkmalarını yasakladı,bu biliniyor ve buna rağmen ZORUNLU BİR ŞEKİLDE sokağa çıkmak durumu olan vatandaşları POLİS EKİPLERİ zarif bir dille uyarıyorlar ve evlerine gönderiyorlar.
ÖZELLİKLE MAAŞ ALMAYA GELENLER OLUYOR..
Karabük İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri,bu insanları “65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR..” gibi uyararak “HEMEN EVLERİNE DÖNMELERİ GEREKTİĞİNİ..” anlatıyorlar.
POLİSLER ÇOK ZARİF BİR BİÇİMDE UYARIYORLAR..
Öyle hodbin biçimde yaklaşımları yok.
Sanıyoruz Sayın SIRRI TUĞ, kendi zarif ve kararlı tutumunu,birlikte mesai sarfettiği elemanlarına da aktarmış olacak ki,polisler sokakta gördükleri yaşlılara tutumları,gerçekten zarif,gerçekten kararlı bir pozisyonda..
Gerçi,İNSANLAR DA BÜYÜK ÖLÇÜ DE UYUM SAĞLADILAR..

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI Sayın RAFET VERGİLİ “BELEDİYE ALACAKLARINI HAYAT NORMALE DÖNENE KADAR ERTELEDİ..” VE BİR NEFES
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,koronavirüs salgını nedeni ile piyasaların durumunu göz önüne aldıklarını söyledi ve “BELEDİYE ALACAKLARINI HAYAT NORMALE DÖNÜNCEYE KADAR ERTELEDİKLERİNİ..” söyledi.
Özellikle KİRACILAR ve SU BORCU OLANLARA BİR NEFES VERDİ Belediye..
Öte yandan dezenfektan çalışmaları sürdürülüyor.
KARABÜK BELEDİYE ekipleri,koronavirüs salgını henüz başlamışken ve Ülkemizde çoğu kişi/makam/kurum/kuruluş gerekli önlemleri ağırdan alırken,müthiş bir dezenfekte çalışması başlatmıştı..
BU DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI YOĞUN BİÇİMDE SÜRDÜRÜLÜYOR..
Cadde ve sokaklar sık/sık dezenfekte ediliyor.

VALİ Sayın FUAT GÜREL,İL SAĞLIK MÜDÜRÜ,KARABÜK’ÜN ELİNDE BULUNAN HEKİMLER,SAĞLIK PERSONELİ VE OLAĞANÜSTÜ ÇABA,GAYRET..
Vali Sayın FUAT GÜREL,Karabük İl Sağlık Müdürü Dr.Sayın AHMET SARI,Karabük’ün elinde bulunan HEKİMLER,SAĞLIK PERSONELİ,gerçekten insanüstü bir çaba ve gayretle çalışıyorlar.
Dünyayı ve Ülkemizi kasıp/kavuran koronavirüs salgını noktasında KARABÜK’ÜN ELİNDE BULUNAN İMKANLARI en verimli biçimde kullanıp, en iyi biçimde değerlendirmeye gayret ediyorlar..
KARABÜK ELİNDE BULUNAN İMKANLARI maksimum derecede iyi değerlendirmenin gayretinde,dün ŞİRİNEVLER Hastanesi Başhekim Yardımcılarından Uzman Dr.Sayın BEKİR POÇAN ile bir görüşmemiz oldu.
Emin olun yorgunluktan telefonda sesi kesik/kesik geliyordu.
KARABÜK’ÜN DEVLET İLE BAĞI OLAN TEK HASTANE BURASI.
KARANTİNA MERKEZİ BU HASTANE.
Ne diyelim,yıllarca KARABÜK’ÜN ŞİRİNEVLER HASTANESİ DIŞINDA YENİ HASTANE/HASTANELERE İHTİYACI VAR diye yazıp,söylerken “HAYIR EFENDİM YOK..” diyenler,şimdi memnun ve mutlular mı..?
KARABÜK’TE YETERLİ SAYI DA HEKİM VAR MI..?
Vali Sayın FUAT GÜREL,İl Sağlık Müdürü Dr.Sayın AHMET SARI,ŞİRİNEVLER HASTANESİ HEKİMLERİ,SAĞLIK PERSONELİ insanüstü bir gayretle bu DÜNYAYI/ÜLKEMİZİ KASIP/KAVURAN salgını ile baş etmeye,elde ki imkanları en iyi biçimde kullanmaya gayret ediyorlar..
ALLAH HEPİMİZE KOLAYLIK,SAĞLIK VERSİN..

KARDEMİR “KRONİK HASTALIĞI BULUNAN ÇALIŞANLARINI İZİNE ÇIKARTARAK ÖNLEMLER ALIYOR..” GENEL MÜDÜRLÜK ÇOK CİDDİ TUTUYOR..
Dünya ve Ülkemizi kasıp/kavuran koronavirüs salgınına karşı,KARDEMİR ÇOK CİDDİ ÖNLEMLER alarak mücadele veriyor,işçilerin,çalışanların giriş/çıkışlarından başlayan önlemler,her alanda en titiz biçimde sürdürülüyor.
KRONİK HASTALIĞI OLANLAR İZİNE ÇIKARTILIYOR..
Çalışanların toplu halde bulundukları/bulunacakları yerler sürekli dezenfekte ediliyor,bu anlamda Genel Müdür Sayın HÜSEYİN SOYKAN ve Genel Müdür Yardımcıları,ilgili birimlerin yetkili isimleri cansiperane bir mücadelenin içerisinde görünüyorlar.,
Bu önlemlerin yanı/sıra üretim noktasında da bir sıkıntı olmaması için çalışmalar sürüyor/sürdürülüyor ve bu anlamda KARDEMİR ÖRNEK BİR TUTUM İÇERİSİNDE görülüyor..
Bu arada AVRUPA ÇELİK BİRLİĞİ tarafından geleceğe yönelik olarak ORTAYA KONULAN GÖRÜŞLER can sıkıyordur elbet,zira bu görüşler ve bu senaryolar ÇELİK SANAYİNİN daralmasını gösteriyor.
KARDEMİR BUNA GÖRE,MUTLAKA ÖNLEMLER GELİŞTİRECEKTİR..
Hatırlayanlar vardır,biz hep 2020 YILI ZOR GEÇECEK diyorduk..
KARDEMİR bu süreci en hasarsız biçimde atlatacaktır mutlaka..
Gerekli bütün önlemler alınıyor/alınıyordur..

DÜNYA ÇELİK DERNEĞİ ÖNGÖRÜLERİ,KARABÜK GİBİ EKONOMİK YAŞAMI “ÇELİK İLE ÇOK YAKIN BAĞLANTILI KENTLERİN GELECEĞİ..” OLAYI
Dikkat edin,Dünya ve Ülkemizde koronavirüs salgını EKONOMİYE DE YENİ BİR ŞEKİL GETİRECEK gibi görünüyor,sosyal hayatımız değişecek ve bu manada ekonomik hayatımızda da,belki şuan öngöremediğimiz değişimler yaşanacak.
Olayın o tarafını bir kalem geçelim..
DÜNYA ÇELİK DERNEĞİ isimli bir Kuruluş var..
Koronavirüs salgını gerçeğinden hareketle 2020 YILINA İLİŞKİN BİR DİZİ ÖNGÖRÜLERDE BULUNMUŞ bu Kuruluş ve yayınlanan öngörüler KARABÜK GİBİ EKONOMİK YAŞAMI ÇELİK İLE ÇOK YAKIN BAĞLANTILI KENTLER AÇISINDAN pek iç açıcı değil gibi görünüyor.
ÇELİK SEKTÖRÜNDE DARALMA BEKLENDİĞİNE İLİŞKİN ÖNGÖRÜLER..
Çin Ülkesinde,hem de ÇELİK ÜRETİMİNİN Başkenti gibi görülen bir Bölge de bu koronavirüs salgını çıktığı dönemlerde Karabük için “2020 YILI SIKINTILI GEÇECEK..” gibi yazdığımızı iyi hatırlıyoruz.
KARABÜK ÇELİK SEKTÖRÜ İLE BİRE/BİR BAĞLANTILI..
Dileriz ve umarız ki,en iyi önlemler alınır,sıkıntıyı hissetmeyiz.
Şimdi,eski birliğin/dirliğin/dayanışma ve ortak aklın zamanı..

CHP KARABÜK İL ESKİ BAŞKANLARINDAN Sayın BAYRAM KARADAĞ,KARABÜK ÜZERİNE NE KADAR DUYARLI OLDUĞUNU GÖSTERDİ VE YORUM
CHP Karabük İl eski Başkanlarından Sayın BAYRAM KARADAĞ,gerek Siyasetin aktif biçimde içinde olduğu dönemler,gerekse dışında olduğu dönemler KARABÜK ÜZERİNE hep duyarlı olmuştur,KARABÜK SORUNLARI üzerine hep görüşlerini/düşüncelerini vatandaşla paylaşmıştır.
SİYASETİN AKTİF BİÇİMDE İÇİNDE OLDUĞU DÖNEMLER Karabük sorunlarını kovalamış,gerektiğinde Partisinin Üst Yöneticilerini devreye sokarak bu sorunların çözümünü TBMM zemini başta olmak üzere,Bakanlıklar zeminine taşımıştır,taşımaya çalışmıştır.
Sayın BAYRAM KARADAĞ dün Gazetemiz HER TELDEN köşesine bir yorum yollamış ve yıllardır KARABÜK’ÜN SAĞLIKTA CİDDİ SORUNU VAR diyen görüşlerin ne kadar haklı çıktığına işaret etmiş..
BUYURUN GERÇEK NET BİÇİMDE ORTA DA..
Koronavirüs salgını nedeni ile Karabük Merkezinde ki Devlet ile bağlantılı TEK HASTANE KARANTİNA MERKEZİ İLAN EDİLDİ ve diğer hasta ve hastalıkların tedavisi biraz ötelendi..
ORADA Kİ GÖREVLİLER İNSANÜSTÜ BİR GAYRETLE ÇALIŞIYORLAR..
Tabi CHP’NİN UZMAN HEKİM OLAN MİLLETVEKİLİ AKILLARA GELİYOR..
Galiba bu duruma Uzman Hekim Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY’DA kayıtsız değil..

15 kişi görüş bildirdi

  1. Dertli esnaf

    Ahmet bey Karabük te TSO var mı . TSO nun üyelerini rahatlatacak açılımları var mı. Yoksa sadece bayram Kandil mesajları için mi vakit var.Tso yöneti mi toplanıyor mu toplanıyorsa üyelerle ilgili ne yapıyor . Başkanın tuzu kuru galiba

  2. Ahmet coşkuner

    Kaç kere esnafın yanina gitmiş tso baskani.bartinda fabrika yapıyor,tuzu kürü tabi.bir kere beyanat varmi küçük esnafla. Bayram mesaji kutlama.birde maaş alıyordur utanmadan

  3. Eflanili

    Pazartesi Eflani ilçesi ana baba günüydü aşırı bir kalablik vardı Istanbuldan Coronadan kaçanlar gelmiş

  4. Esnaf

    Karabük üniversitesi Rektörünün acil değişip Burhanettin Uysal Hoca gelmeli Vizyon meselesi yoksa Karabük eski günleri mum gibi arar..

  5. TSO YA HAKSIZLIK

    Küçük esnaf TSO üyesi deyildir,TSO Üyesi tüccardır büyük tüccardır küçük esnaf Esnaf Odası üyesidir ve sorunlarını NURETTİN TÜMENİN Başkan olduğu kuruluş takip eder.Ayrıca benim bildiğim TSO Başkanı Bartında ki yatırımını devam ettiriyor dolar parasındaki artış yüzünden çok ciddi kur farkı yemiş olmasıda mümkün yani öyle tuzu kuru filan demeyin günahına girmeyin TSO Başkanı oraya kendi arzusuyla gelmedi kimler baskı yaparak getirdi o işe bakın,baskıyla getirenleri suçlayın.Adam işinden zaman artırırsa TSO başkanlığına zaman ayırabiliyor.Hakkını yemeyin

  6. Karabük lü

    Cuma pazarında ,yaşlı bayanın kazada öldüğü kavşakta halen yaya geçidi yok, onu yerine yukarılarda başka noktalarda geçit var, insanlar karşıdan karşıya geçerken özellikle denetimli serbestlık, icra müdürlüğüne giderken zorlaniyorlar. Yaya gecidi zaten yol
    Ayrımı cadde başlarında,cadde sonlarında olmazmı? dahada olumlermi olmalı?

  7. Düşünür

    Sayın Burhanettin Uysal, son seçimlerde millet vekili seçilmedi! belediye başkanı seçilmedi! Son umut rektörlüğe göz dikmiş anlaşılan. Bir yazi kaleme almış Corona Virüsten medet umar olmuş. Bu tarz yazılar Ülkemizin kültürünü, bilimini öldürüyor. Karabük’e hiçbir katkı sağlamıyor….

  8. Bayram Karadağ

    Ahmet Bey:
    Güne Sizin ve Karabükte Yayınlanan Gazetelerin sayfalarını okuyarak başlarım,
    Karabük hakkında haber okumak istediğimde internette yayın yapan Karabük sitelerini takip ederim,
    ancak
    Karabük de herhangi bir konuda bilgi sahibi olup Fikir beyan etmek istediğimde mutlaka sizin köşe yazınızı okurum,
    bu Bağlamda Karabük hakkındaki yorum ve yazılarınızın devam etmesini dilerim,
    Dilerim ki Siyaset le Karabük’ün sorunları ile ilgilenen herkes sizin yazılarınıza yorum yapsın
    Fikirler Tartışılsın,
    Kaleminize Sağlık

  9. KEŞKE REKTÖR OLSA

    BURHANETTİN HOCA KEŞKE YİNE REKTÖR OLSA O ZAMAN KİMSE KARABÜKÜ AFRİKALILARA BIRAKAMAZDI.ÜNİVERSİTE ONUN ZAMANINDA HEP İLKLERİN ÜNİVERSİTESİYDİ.ŞİMDİ ÖYLEMİ.
    SÖYLESENE DÜŞÜNMEZ DÜŞÜNÜR BU REKTÖR HANGİ ATILIMI HANGİ YENİLİGİ YAPTI.YAPILANLARI KÜÇÜLTMEK MARİFETMİ.

  10. Öneri

    Ahmet bey 2 inci hastane yapılacak mı karabüke eski çocuk doğum hastanesinin yerine yapılan binamı devredilecek hasteye bilginiz varmı teşekkürler.

  11. YAZIKLAR OLSUN SİZE

    BURHANETTİN UYSAL FANLARI,SİZİN DERDİNİZ KARABÜK FALAN DEĞİL, SİZİN GÜYA AKADEMİSYEN OLANLARINIZIN DA ESNAF OLANLARINIZIN DA DERDİNİZ YA KARİYERİNİZ YA DA KESENİZ. EVVVEEETT GETİRİN BURHANETTİN UYSAL’I EMVAİ ÇESİT BÖLÜMLER AÇILSIN . ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİ SAYISI 100.000 HATTA 150.000 OLSUN VEYA NE OLSUN BİLİYOR MUSUNUZ ÖĞRENCİ SAYISI 1.000.000 OLSUN. KARABÜK ZENGİNLERİ MANTAR GİBİ YURT AÇSIN BİNALAR DİKSİN KİRALAR 2.500 LİRA OLSUN 5.000 LİRA OLSUN.FAKİRE DAR GELİRLİYE NE OLURSA OLSUN, YETER Kİ ZENGİNLER DAHA ZENGİN OLSUN. NE DİYEYİM GÖZÜNÜZÜ TOPRAK DOYURSUN.

  12. Anonim

    Sürekli aynı kişileri görmek istemiyoruz siyasete girmeseydi Burhanettin hoca Tekrar Tekrar aynı kişiler başka Akademisyen mi kalmadı

  13. Anonim

    Karabük yalnız kalmamali sayın milletvekilleri korkmamali Karabük un dertlerini devamlı olarak gündeme taşımalı hani bir söz vardır ya ağlamayan çocuğa mama verilmez sayın cumhurbaşkanına devamlı söylemeli siyasetçi milletvekilleri şehrin işadamları yöneticiler bir olup bu meseleuzerine hepberaber durarlarsa iyi olur teşekkür ediyorum

  14. Anonim

    Şurda konuşan o kadar boş insan var ki… İnsan biraz araştırır da konuşur, Dünyadan bir haber olup yorum yapmak nasıl hissettiriyor acaba…

  15. Anonim

    Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır. Karamsarlığa yer yok. İnşallah bu koronavirüs belası da en hafif şekilde atlatır ve bundan ders alarak hayata daha güzel bir şekilde bağlanabiliriz

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çatalzeytinliler Derneği’nin geleneksel iftarı yoğun ilgi gördü

Yayın: 28.03.2024 18:47
Paylaş:
A+ A-

Çatalzeytinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin geleneksel hale getirdiği ramazan iftarına bu yıl rekor düzeyde katılım oldu.

Yaylacık’ta kahveler meydanında düzenlenen iftar programına siyasi parti adayları, muhtar ve muhtar adayları da katılım sağlarken mahalleli yoğun ilgi gösterdi.

Geleneksel Yaylacık ramazan iftarı organizasyon komitesi bir mesaj yayımlayarak katılımcılara teşekkür etti. Komite mesajında; “Geleneksel Yaylacık iftarımıza katkılarından dolayı;

Çatalzeytin yardımlaşma ve dayanışma derneği yönetim kuruluna, Dernek üyelerimize,

Karabük Yaylacıkspor kulübü sporcuları ve yönetim kuruluna,

Her memleketten gönüllü hayırsever dostlarımıza,

iftarımıza katılan ve bizleri yalnız bırakmayan 1300 değerli misafirlerimize,

bizzat arayarak ve mesaj atarak mazeretleri dolayısı ile katılamayan kardeşlerimize,

organizasyon komitesine, yardımlarını esirgemeyen yemek dağıtım ekibine,

aşçımıza ve yardımcı ablalarımıza etkinliğimizin başlangıcından bitişine kadar emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerini kulandı.

Karabük Çatalzeytinliler Derneği Başkanı Ozan Şentürk de yoğun ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi şöyle seslendi; “1300 kişiye yakın misafirlerimizle Bugün burada güzel bir birlikteliği ortaya koyduk. İftarımıza katılım sağlayan tüm siyasi parti yöneticilerine, mahalle sakinlerimize, uzaktan yakından katılım sağlayan herkese tek tek teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun, Allah bizi onlardan ayırmasın. Ramazan; gönüllerin, insanların bir araya geldiği, sofrada buluştuğu bir aydır. Biz de bugün bunu gerçekleştirdik. Her yıl burada iftar programımızı yapıyoruz. Her yıl da aynı şekilde o heyecanı görüyoruz.

İyi ki varsınız. Destek veren ve katılım sağlayan herkesten Allah razı olsun Allah yardımlarını kabul etsin.”