Her Telden (25 Haziran 2020)

Her Telden (25 Haziran 2020)

Yayın: 24.06.2020 20:28 |Güncelleme: 25.06.2020 08:35
Paylaş:
A+ A-

15 HAZİRAN GÜNÜ YAPILAN KARDEMİR YÖNETİM KURULU TOPLANTISINDA “SERMAYENİN BİRLİKTELİĞİ..”NOKTASINDA UMUTLANMIŞTIK…
Biz, KARDEMİR kurulduğundan bu yana, HAKİM HİSSEDARLAR arasında yaşanan ve birkaç yıldır bozulan birlikteliğin,dayanışmanın,yanında olduk,olmaya gayret ettik.
O BİRLİKTELİĞİN KARDEMİR ve KARABÜK’E ÇOK YARARI OLDUĞUNA İNANDIK.
Bilindiği gibi,o birliktelik,o dayanışma birkaç yıldır,yerini sert,soğuk rüzgarlara bırakmıştı,özellikle basın üzerinden ciddi gelişmeler yaşanmıştı ve biz o süreçlerde de hep KARDEMİR’E büyük yarar sağlayan birlikteliğin kurulmasına değinen ifadeler kullanmıştık.
15 HAZİRAN KARDEMİR YÖNETİM KURULU Toplantısına,o görüşleri savunan biz ve bizim gibi insanları sevindiren bir gelişme olduğunu görmüştük,ancak,galiba biraz aceleci ve hayalci davranmışız.
Anladığımız bir birliktelik zemini halen yok,O Yönetim Toplantısında “SERMAYENİN BİRLİKTE..” davranması bizi yanıltmış,olayın tam bu noktasında “SERMAYENİN BİR BÖLÜMÜ..” önerildiği, gayrı resmi olarak belirtilen, BİR İSİME o ismi getirenlerle birlikte OY VERMİŞ OLSALARDI ne olurdu..?
Vekaleten veya asaleten o isim Genel Müdürlüğe getirilmiş olsaydı,GÖREVİNDEN İSTİFA EDEN olur muydu,eğer böyle bir şey yaşansaydı,bir kesimin Kamuoyu’na duyurduğu gibi istifa eden olur muydu.?
Buradan yola çıkarak ; İYİ NİYET GÖSTERGESİ BİR KALEMDE SİLİNEBİLİR Mİ..?
Her neyse artık,biz ve bizim gibilerin beklediği birliktelik yok,olmayacak..!!
Boşuna hayallenmişiz demek ki..!!

DÜNYA VE ÜLKEMİZDE “HAM ÇELİK ÜRETİMİ ÇOK CİDDİ MİKTARLARDA AZALIRKEN..”,KADEMİR BU ANLAMDA ÜRETİM ARTIŞI YAPMIŞ..
Dünya ve Ülkemiz,gerek mayıs ayı içerisinde,gerekse 2020 totalinde HAM ÇELİK ÜRETİMİNDE ciddi azalmalar yaşamış ve bunun temelinde COVİD-19 salgınının yattığını söylemek bile gereksiz.
Haa,bu rakamlar ilerleyen süreçte revize edilebilir mi..?
Pek sanmıyoruz.
Örneğin Ülkemizde mayıs ayı ham çelik üretiminin,bir önce ki yıl,ham çelik üretimine oranlar yüzde 25.8 oranında azaldığına ilişkin bilgiler var ve bu rakamlar ilerleyen süreçte yeniden revize edilerek,Dünya ve Ülke gündemine getirilebilir mi..?
Ancak,olayın tam bu noktasında,somut bir gerçeklilik var..
KARDEMİR ciddi bir üretim artışı yaparak oluna ilerliyor..
Evet,2020 ilk çeyrekte,ciddi sayılabilecek bir zarar açıklandı KARDEMİR’DE.
Bu zarara rağmen üretim artışı sürüyor/sürdürülüyor..
Esas,eğilip/bakılması gereken nokta burası mı yoksa..?

KARDEMİR BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İÇİN AĞUSTOS AYI İÇERİSİNDE “KURUMSAL YÖNETİM İSİM TESPİT EDER Mİ..?” BEKLENİR Mİ
KARDEMİR,önümüzde ki kasım ayı içerisinde GENEL KURUL yapacak ve 7 Yönetim Kurulu Üyesi A-B-D Hissedar grupları tarafından seçilerek göreve gelirken,4 Yönetim Kurulu Üyesi ise BAĞIMSIZ STATÜSÜ ile SPK tarafından belirlenecek.
Geçmiş yıllarda KARDEMİR bünyesinde HAKİM HİSSEDAR Grubun birlikteliği vardı ve KARDEMİR KURUMSAL KOMİTESİ o birliktelik çerçevesi içerisinde 4 isim belirliyor,bu isimleri SPK’YA öneriyor,SPK’DA bu isimleri BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU Üyesi olarak gönderiyordu.
Ne yazık ki 2017 yılında böyle olmadı ve KARDEMİR KURUMSAL KOMİTE DE çıkan anlaşmazlık sonucu SİYASİ İRADE 4 Bağımsız isim gönderdi ve halen bu isimler görev yapıyorlar..
Bu kez de aynısının olması bekleniyor ve olayın tam bu noktasında “EFENDİM KARABÜK KÖKENLİLER OLSUN,HAYIR SİYASİ İRADE KİMİ YOLLARSA ONLAR OLUR..” gibi bir ikilem görülürken,bir kesim de Sayın BERAT ALBAYRAK ismine işaret ediyor..
Dikkat ediyoruz ÜLKE ve KARABÜK SİYASETİNİN en etkili isimleri arasında yer aldığını herkesin kabul ettiği Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN,bu konu da hiç renk vermiyor,bize göre BAĞIMSIZ ÜYELER noktasında en etkili isim Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN olacaktır.
Keşke,KARDEMİR 2017 öncesinde olduğu gibi devam etseydi..
Haaa..! bu arada TÜRKİYE VARLIK FONU olayı da ÜLKE ÇAPINDA SES VERMİŞ ve Sermaye/Yatırımcı çevreleri “NE OLABİLİR,BİR TÜRKSEL OLAYI YAŞANABİLİR Mİ..” sorunun cevabını araştırıyor gibi,yaklaşımlar geliyor kulağımıza..
Hatırlayın,ilk kez gündeme getirdiğimizde “BUNU NEREDEN ÇIKARTTIN..” diyenler vardı,şimdi Ülke çapında konuşulur olmuş bu olay..
KARDEMİR ve KARABÜK önemli bir dönemece giriyor..

TEMMUZ AYI İÇERİSİNDE YAPILACAK OLAN İYİ PARTİ İL KONGRESİ İÇİN “UMULANIN ÜZERİNDE KULİS OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ..” VE ADAYLAR
En son olarak Sayın HALİL İBRAHİM BULUT’UN İlçe Başkanı seçildiği EFLANİ İlçe Kongresi ile,İlçe Kongrelerini tamamlayan İYİ PARTİ’DE,artık İL KONGRESİ sürecine girilmiş bulunuyor..
Çok ilginçtir İYİ Parti tabanı gerçekten canlı,diri ve böyle olunca da İL KONGRESİ öncesinde BOL KULİSLİ bir resim veriyor,şu an itibarı ile Sayın KENAN KARABACAK,Sayın EROL SERİN,Sayın MEHMET AKSOY,Sayın GÜNGÖR SARI isimleri İL BAŞKAN ADAYI olabilir şeklinde konuşuluyor..
Geçtiğimiz gün İYİ PARTİ Kurucular Kurulu Üyesi ve çok üst düzey Parti Yöneticisi Sayın AYHAN BÖLÜKBAŞI Karabük’e gelerek bir dizi temaslar yapmış görüşmelerde bulunarak,Parti ve Karabük nabzını tutmaya gayret etmiş.
İYİ PARTİ Temmuz ayı İL KONGRESİ için hayli hareketli görünüyor..
İL BAŞKANLIĞI noktasında kulisler devam ediyor/ettiriliyor..

EYLÜL AYI İÇERİSİNDE BAŞLAMASI BEKLENİLEN “MHP İLÇE KONGRELERİ İÇİN İLK MÜCADELE KÖY VE MAHALLE DELEGE SEÇİMLERİNDE Mİ..?”
Dün MHP içinde hayli etkili birkaç kardeşimizle sohbet ettik “ABİ İLÇE KONGRELERİ EYLÜL İÇERİSİNDE BAŞLATILIR..” dediler ve İlçe Kongreleri öncesinde,ESAS MÜCADELE Köy ve Mahalle delege seçimlerinde olur,gibi bilgiler verdiler.
Köy ve Mahallelerde BİRKAÇ DELEGE LİSTESİNİN çıkma ihtimalinin olmadığına özenle,özellikle dikkat çektiler ve “ANCAK ÇOK SAYIDA ÜLKÜCÜ DELEGE SEÇİLMEK İSTEYECEKTİR..” gibi de görüşler dile getirdiler..
KÖY ve MAHALLE DELEGELERİNİN BELİRLENMESİ Eylül ayından önce olacağı için,şimdiden ufak/ufak niyet gösterisi yapanların olduğunu da özenle belirtti O Kardeşler..
MHP Bünyesinde ciddi bir kıpırdanma başladı sayılır..
Ekipler,çeşitli yerlerde bir araya geliyorlar,durumu değerlendiriyorlar..
Ya İL veya Merkez İlçe ÜLKÜCÜ KÖKENDEN sözü hayli tutmuş gibi..

SİYASET KURUMU YENİCE İLÇESİ’NE “DOĞALGAZ SÖZÜ VERMİŞTİ..”,YİNE,CHP EFLANİ İLÇE BAŞKANI Sayın AHMET AYTAÇ “BİZE DOĞALGAZ..”
Şu işe bakın,SİYASET KURUMU,Yenice İlçesi’ne DOĞALGAZ sözü vermişti,şu ana kadar herhangi bir gelişme olmadı Yenice’de,buna karşın Yenice İlçe Başkanı Sayın ZEKİ ÇAYLI,AK Parti tarafından verilen bu sözleri bir süre takip etti,bir sonuç alamadı/çıkmadı..
İlgili Firma yetkilileri “BU MÜMKÜN DEĞİL..” görüşünü açıkça dile getirmişler galiba ve İktidarın verdiği bu söz,en azından şu ana kadar,yerine getirilmedi YENİCE İLÇESİNDE..
YENİCE HALKINA VERİLEN SÖZ,NE YAZIK,TUTULMADI..
Öte yandan CHP EFLANİ İLÇE Başkanı Sayın AHMET AYTAÇ,doğalgaz noktasında “EFLANİ’YE DOĞALGAZ VERİLMELİ..” görüşünü dillendiriyor ve bu konuda “EĞER DOĞALGAZ BORU HATTI ÇEKİLMEYECEKSE BİLE..” diyerek Ülke genelinde yeni bir uygulamaya işaret ediyor..
Sayın AHMET AYTAÇ doğalgaz boru hattı döşenemeyecek olsa bile TAŞIMALI DOĞALGAZ verilerek soruna çözüm bulunabileceği üzerinde duruyor..
BİRÇOK İLÇE DE SIKIŞTIRILMIŞ TAŞIMALI DOĞALGAZ veriliyormuş..
Sayın AHMET AYTAÇ olayın bu noktasında Orman İşletmelerinin YAKACAK ODUN FİYATINA getirdiği büyük zam nedeni ile de DOĞALGAZIN EFLANİ’YE DE verilmesinden yola çıkıyordur herhalde..
CHP EFLANİ ilçe Başkanı DOĞALGAZI tüm İlçe istiyor görüşünde..
YENİCE ve EFLANİ İlçeleri doğalgaz beklentisi içerisinde görünüyor..

İSTANBUL EFLANİ’LİLER DERNEK BAŞKANI Sayın ABDULLAH ADATEPE “EFLANİ’DE KENEVİR ÜRETİMİ İÇİN GENİŞ BİR ARAŞTIRMA YAPIYORUZ..”
Uzunca bir süre önce “EFLANİ YILLAR SÜREN SESSİZLİĞİNİ BOZACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR..” demiştik,gerçekten de öyle oluyor ve o sessiz,o sakin Eflani İlçesi sorunlarına duyarlı,ses veren,görüş belirten insanların İlçesi olmaya başladı.
Son olarak İSTANBUL EFLANİ’LİLER Derneği çok önemli bir girişime imza atıyor ve Üniversitelerle temas kuruyorlar,aralarında Profesörlerinde Sanayicilerin,Ticaret insanlarının bulunduğu geniş bir kesimler görüşüyorlar..
EFLANİ’DE KENEVİR EKİMİ/ÜRETİMİ ÜZERİNDE ARAŞTIRMA YAPIYORLAR..
Dernek Başkanı Sayın ABDULLAH ADATEPE,konuya ilişkin olarak,Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sayın SELİM AYTAÇ başta olmak üzere çok geniş bir kesim ile görüşmeler yaptıklarını söylüyor.
Bilindiği gibi KENEVİR tekstil,ilaç sanayi,otomotiv sanayi,hatta ve hatta savunma sanayi de dahil olmak üzere çok geniş bir alanda kullanılan bir ürün.
Ayrıca,bir oksijen deposu gibi bir ürün..
EFLANİ’DE bu üretim yapılabilir mi,ciddi biçimde araştırılıyor..
Diyoruz ya,EFLANİ İLÇESİ sessizliğini,suskunluğunu bozuyor,hareketleniyor..

ŞU PANDEMİ Mİ,KORONAVİRÜS SALGINI MI,COVİD-19 SÜRECİ Mİ NE DERSENİZ DEYİN,EN BÜYÜK YÜKÜ ÇEKEN AİLE HEKİMLERİ VE HAKLARI
Şunun adına pandemi süreci mi dersiniz,koronavirüs salgını mı dersiniz,covid-19 süreci mi dersiniz,ne derseniz deyin,işte O SÜREÇTE en büyük yükü çeken SAĞLIK ÇALIŞANLARI oldu..
Örneğin AİLE HEKİMLERİ büyük yük çektiler/çekiyorlar..
Peki bu kesimin PARASAL HAKLARI ADALETLİ BİÇİMDE VERİLDİ Mİ..?
AİLE HEKİMLERİNE çok ciddi yükler bindiriliyor ve gelecekte ÖĞRENCİ AŞILARI DA buralarda yapılacak ve AİLE HEKİMLİĞİ çalışanlarına bir yük daha bindirilecek..
Hükümet SAĞLIK ÇALIŞANLARINA yeni ve ciddi PARASAL HAKLAR verileceğini,bu salgın döneminin başlarında deklare etti,açıkladı,peki bu haklar ADALETLİ BİÇİMDE VERİLDİ Mİ..?
İşte orada çok önemli yakınmalar görülüyor..
Özellikle AİLE HEKİMLERİ noktasında bu yakınmaların çok daha fazla olduğunu görmek,yaşamak ve yakınmalarına hak vermemek elde değil bu kesimin gerçekten mağdur edildiği orta yerde.
İlgili Bakanlık ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR görüşünü dile getiriyormuş..
Artık ne zaman biterse mi,demek lazım,yoksa bu iş bitmez demek mi gerek..

AİLE HEKİMLERİNDEN SÖZ EDERKEN,MEĞER  KBÜ ŞİRİNEVLER EĞİTİM/ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDE DE İLGİNÇ GELİŞMELER OLUYOR
Biz AİLE HEKİMLERİNDEN söz edip,çok yoğun işlerinin parasal karşılığını alıp/almadıklarından söz ederken İNTERNET Sayfasında ki HER TELDEN Köşesine gelen bir Yorum dikkatimizi çekti.
ALİ TEL rumuzu veya ismi ile bir Yorum yollanmış.
KBÜ ŞİRİNEVLER HASTANESİ’NİN YÖNETİMİNDEN SÖZ EDİYOR.
Başhekim Sayın İSMAİL HASKUL galiba İstanbul’a gitmeyi düşünüyormuş ve görevinden istifa etmiş,eğer bu gelişme ciddin varsa,iş hayli çekişmeli bir hale gelebilir.
Örneğin KARABÜK ÇOCUĞU Doç. Dr. Sayın MURAT ACAT o göreve çok geniş bir kesimin desteği ile aday gösterilebilir ve çokta hayırlı olur doğrusu,ancak,başka isimlerde ortaya çıkacaktır elbet.
Şirinevler hastanesi başhekimliği önemli bir görev..
Öyle sanıyoruz ki Karabük İŞKUR Müdürlüğü,MİLLİ EĞİTİM Müdürlüğü’nden sonra ŞİRİNEVLER HASTANESİ Başhekimliği de AK Parti içerisinde ciddi bir dalgalanma yaratacaktır..
GELİŞMELERİ HEP BİRLİKTE İZLEYELİM BAKALIM..
İlerleyen günlerde bu konu çok/çok konuşulur Karabük’te

28 kişi görüş bildirdi

  1. emekli

    Ah nerdesin varlık fonu … Kardemir i bir tek sen kurtarirsin, devletimize desteğimiz tam, artik huzur gelsin karabuke kardemir e,

  2. Bilen Biliyor

    Sağlık Bakanımız bile dile getirdiği halde aile hekimliğinde çalışan personellerin bu pandemi sürecinde en önde gayretli ve riskli çalıştıkları söylense de maddi hiçbir artıları olmamıştır. Tamam herşey maddiyat değildir, eyvallah ama kimse alınmasın masa başında oturarak hiçbir covid riski olmayan sağlık çalışanlarına bu ücretler ödenirken ve özellikle milli eğitim bakanı sağolsun öğretmenlere bile tam ücret üzerinden ekdersler verilirken bu kadar adeletli olunuyor işte. Sağlık bakanlığı hala araştırma yapıp dursun. Bu konuyu yazınıza taşıdığınız içinde size teşekkürler Ahmet Bey. Sağlıklı ve esen kalın.

  3. Sağlıkçı

    Murat Acat ikili ilişkileri, personel diyaloğu güzel olan birisi. Olursa Karabük sağlığı için yeni bir kazanç olabilir

  4. Sağlıkçı

    Doktor murat Acat ikili ilişkileri iyi olan birisi. Olursa Karabük sağlığı için yeni bir kazanç olabilir

  5. Olmadı

    Ahmet Bey siz hangi ülkücü ile konuştunuz bilmeme ama CHP ile karıştırmışsız. MHP de köy ve mahalleler de delege seçimi yapılmaz.

  6. Eviliki gün gördüm

    Ahmet abiyi eviliki gün birisi memur olan 5 sıkı ülkücü abiyle otururken sohbet ederken gördüm hatta bana gel filan dediler bi pastanenin önünde oturuyolardı gitmedim işim vardı MHP köy ve mahalle delege seçimleri eskiden beri partide yapılırdı gine öyle olurda delege olmak isteyen çok insan var yazıdada ona değinmiş Ahmet abi

  7. CHP EFLANİDEN DERS ALSIN

    CHP EFLANİ İLÇE BAŞKANI İLÇE SORUNLARINI HER PLATFORMDA HALKIN ÖNÜNE GETİRİYOR.
    CHP İL BAŞKANI HAFTALARDIR ORTADA YOK
    CHP MİLLETVEKİLİ AYLARDIR ORTADA YOK.
    CHP MERKEZ İLÇE BAŞKANINI GÖREN VARMI.
    CHP SAFRANBOLU İLÇE BAŞKANI NAPAR ALLAŞKINA.
    ÖTEKİ İLÇE BAŞKANLARIDA SESSİZ.
    CHP EFLANİ İLÇE BAŞKANINI TEBRİK EDİYOR ALKIŞLIYORUM.EYER CHP İKTİDARA GELİCEKSE BÖYLE ÇALIŞAN ÖRGÜTLERİŞLE GELİCEK.İLÇE BAŞKANI 300 İMZA TOPLUYOR DİLEKÇELER VERİYOR.
    HELAL OLSUN CHP EFLANİ İLÇE BAŞKANINA İKTİDAR PARTİSİNE YALAKALIK YALAMALIK YAPMADAN İLÇE SORUNLARINI HALKLA BERABER İLGİLİ YERLERE DİLEKÇELERLE DUYURUYOR
    VALLAHİ BİLLAHİ BİR CHP Lİ OLARAK ALKIŞLIYORUM TEPRİK EDİYORUM

  8. Gerçek

    Varlık fonuna hisselerin tamamına yakını borsada olan bir şirketin devri nasıl olacak sayın gölbek bu konuda bilgilerinizi bekliyoruz

  9. Sayın Gerçek

    A Gurubu 250 milyon lot hisse sahibi 35 milyon lot Yücel 45 Milyon lot Yolbulan 50 milyon lot Bağlı şirketler ne etti geriye yalnızca A gurubundan ne kadar hisse senedi kaldı.Daha D gurubunu saymadım B gurubunu saymadım.Öyle yüzde 5-6 hisseyle adama caka sattırmazlar.Yeterki Varlık fonu işi ciddiyetle ele alsın.Ahmet bey o konuda çok çok haklı.Tek hatası Hakim Hissedarları uyarmaya çalışıp birlik olun diye çağrı yapmasında,Ahmet bey onlara bir türlü kıyamıyor

  10. Gönderen

    Varlık fonundan başka Kardemir’e büyük ortak olmak isteyenler çıkabilir mi? Şirketin hisseleri son günlerde borsada çok büyük hacimlerle işlem görüyor….

  11. Bilmi yorum

    Soruşturmada son durum ne? Küllendiriyorlarmı? Yoksa kuzenler bagimsizlarla anlaşma zeminimi arıyor. Bulurlarsa herkes sütten çıkma ak kasikmi olcak. O güzelim pozlar devam etcekmi. Kafamda deli sorular.

  12. Eflani fokurduyor muhterem

    Muhterem hemşerim Ahmet efendi Eflani fokurduyor dediyin çıktı Eflani sessizliyini bozacak dedin şindi fokur fokur kaynıyor bu kadar olucanı kimse tahmin edemezdi İstanbuldaki Eflanililer bişeyler yapmaya çalışıyolar burda CHP İlçe başkanı yıllardır unutulan meseleleri konuşuyor dilekçeler veriyor İYİ Parti ilçe başkanı ara sırada olsa açıklama yapıyor SP ilçe başkanı Ramazan kardeşimizde Eflaniye sahip çıkın diyor sesi çıkmayan AK partiyle MHP aslında Eflanide bütün dükkanlarda kavelerde meseleler konuşuluyo fokur fokur kaynıyo buralar

  13. yorumcu

    Gerçek rumuzlu arkadaşa cevap vereyim şirketin sermayesi 1 milyar 140 milyon varlık fonu rüçhan hakkını kısıtlayarak yüzde yüz sermaye artırımına giderek 2 milyar 280 milyon olur varlık fonu şirketin yarısına sahip olur 6 ay 1 yıl sonra bir buçuk 2 milyara parayı basana satar geçer sonrada kardemirin sahibi olur bedava dan şirketi almış olur. böyle bir şey olursa Tosyalı holding aç kurt gözetliyordur ta iskendorundan filyosa gelip filyos limanında söz sahibi oldu sonunda olan karabüke olur işte o zaman Karabük için kara günler başlar onun için varlık fonuna geçmesine fazla sevinmeyin derim

  14. Doğrucu Davut

    Bırakın yaa varlık fonunu salgını enflasyonu işsizliği..bakın eflani fokurduyormuş. Hemide fokur fokur fokurduyormuş.Eyvahhh. taşmasa bari. Taşarsa hepten ayvayı yeriz aman taşmasın.

  15. Bizim Eflani

    Veli Gözlemeci başkanı izleyoz. Belediye başkanının bugün AKP il başkanına gezdirdiği atıl sosyal tesis inşaatına harcanan parayla belkde 5 tane merinos koyun çiftliği yapılıdı

  16. Yüzer Gezer duayenler temsilcisi

    Ahmet abi, genel müdürün şehri terketdigi konuşuluyor. Doğrumu. Biz onun daveti üzerine, ondan güç alarak gül gibi işlerimizi bırakıp gelmiş sektörün duayeni onlarca arkadaşız. Sorun değil biz heryerde böyle ballı börek unvanlara maaşlara iş buluruz ama insan yinede merak ediyor. Kendisi telefinlariimiza çıkmıyorda sana bi soralım dedik abi.

  17. burhan gümüş

    sn.doç.dr. murat acat bilgisi,becerisi,yenilikçi , karabükü çok iyi tanıyan genç bir doktor olarak karabük eğitim ve araştırma hastahanesine baş hekim olarak atanması karabük için büyük bir kazanç olduğunu düşünüyorum,inşallah bu dileğim gerçekleşir.

  18. SAYIN YORUMCU

    SAYIN YORUMCU, KARDEMİRİN SORUNU YÖNETİM KURULUNDAKİ AİLELERİN KARDEMİRLE TİCARET YAPMASINDAN KARDEMİR ÖZELLİKLE YOLBULAN VE GÜLEÇ AİLELERİNİN KARDEMİRİN KAZANMASI İLE YETİNMEYİP AÇ GÖZLÜLÜKLERİ YÜZÜNDEN, KARDEMİRİN ALDIĞINI SATTIKLARINDAN , SATTIĞINI DA ALDIKLARINDAN ZARAR EDİYOR YA DA AZ KAR EDİYOR. HATTA VE HATTA BU İKİ AİLE HALA BİRBİRLERİNİN KAZANDIKLARINDA GÖZLERİ OLDUĞUNDAN SAVAŞA TUTUŞTULAR.KARDEMİR BİR AN ÖNCE İSTER TOSYALILARIM,İSTER YOLBULANLARIN İSTER GÜLEÇLERİN VEYAHUTTA BAŞKA BİRİNİN OLMALI , OLMALI Kİ SEN ÇOK KAZANDIN BEN AZ KAZANDIM KAVGASI DEĞİL, KARDEMİR DAHA ÇOK NASIL KAZANIRIN KAVGASI VERİLMELİ.İNANIN O ZAMAN KARDEMİRDE , İŞÇİ DE KARABÜK’TE DAHA ÇOK KAZANIR. SAYGILARIMLA

  19. burhan gümüş

    sn.doç.dr.murat acat,karabük ve halkını çok iyi tanıyan,mesleğinde başarılı kendini yenileyen,akademik karıyer yapan,bilgili,azimli,yenilikçi bir dr.olarak karabük eğitim ve araştırma hastahanemize baş hekim olarak atanması çok isabetli olu diye düşünüyorum.

  20. Bırak bu Eflani işini Ahmet abi

    Ahmet abi bırak bu Eflani sevdasını milletide yanıltma Geçen Eflaniden Dadaya gidiyordum çoluk çocuk burda yemek yiyebileyimiz şöyle eli ayagı düzgün bir lokanta varmı diye sordum cevap alamadım küçük kızım tuvalet ihtiyacını söyledi Eflani çıkışında tarlalara yaptırdık sende Eflani şöyle Eflani böyle yazıyosun ya bi köyün bile oturup yemek yiyecek tuvalet ihtiyacını giderecek yeri olur.Senin Eflani dediyin yerde bunlar bile yok abi.Karabük sana itimat eder güvenir bak Eflani meselesinde vatandaşı yanıltır gibisin sana olan güveni sarsma hiçbi hizmetin olmadıgı yermi olur Ahmet abi

  21. Habip

    Ben eflani kökenliyim 3 sene önce eflaniye adımımı atmamaya yemin ettim, insnları çok kaba ve saygısız.istanbulda yaşayanları da aynı, buraya yazdıkları yorumlar bile en geri köylü lafları ve şivesi. Ne ölüm ne dirim işim olmaz orayla.

  22. Gebzeden Eflanili Birde HABİP

    Habip arkadaş Eflanide bir söz vardır fıroık kabuğunu beyenmez derler sende o hesap.Aslını inkar edenede bişeyler derler de.Eflani gelenekleriyle görenekleriyle mükemmel bir yerdir.Sen Nişantası sosyetesi sanmışsın kendini dirinle işimiz olmaz ölünü Eflaniye getirtipte kendini bu dümdüz,haysiyetli gelenek ve görenekleriyle yaşayan insanlara taşıtma sakın sen gerçekten dikkate alınmayacak kadar basit bir insansın dirinede ölünede itibar edilecek saygı duyulacak,insan yerine konulmayacak bir mahluksun demek.

  23. Orta kat

    Evet genel müdür şaban efendi pılıyı pırtıyı toplamış gitmiş.Yaverleri de toplanmak icin hazırlık yapıyormuş.Şehri terkedince Kardemire verdikleri zarardan kurtulacagiz zannediyorlar.Şaban beye kırıldim.apar topat gittigine.Ahdım vardı teneke çalacaktim arkasindan.Arkasındaki yaverlerin telefonuna çikamaz.

  24. Habip

    Gebzeden eflanili senin gibi geri kalmışlarla muhatap olmam. Sen yabaniliğe köylülüğe methiyeler düz. Siyastçiler gibi köylü yalakalığı yap. Gidebildiğin kadar geri git. O kadar gerisinki bir adım daha geri gitsen ağaç tepelerinde yaşarsın.

  25. Badılcan

    Orta kat, adamı aramaya yuzlerimi kaldı yaverlerin, otel lobisinde bi çırpıda sattılar adamı. Maksat 2 yönetim arası yirtalimda en az 15 gün daha ballı maaş çalışsın bunların derdi. Bunlar için gündelikçi diyen bir arkadaş vardı çok haklıymış. Gozyumduklari sayesinde bugünleri gördüler ama bayramı göremeyecek anlaşılan bu arkadaşlar.

  26. Hüseyin Baradan hiç anlamaz paradan

    Badılcan kardeş, sen bu şehirde yenisin galiba ya da sektörde acemi. Bak bilmi yorum rumuzlu kardeş senden daha akıllı hiç kusura bakma. Kayıkçı kavgası bitti, roller oynandı, iş komisyona havale edildi(Ne demiş Napolyon; çözümsüz kalsın istediğim işleri komisyonlara havale ederim). Sonra bahşişçi havladı hemen yalattilar anlasildiki anlaşma zemini aranıyor. Istenen ne, siyah renklilerden goturulenlerden pay, 3 yıl daha görev yada her ikisi. Anlaşırlarsa tiyatro biter herkes tikirina döner hatta inan bana Gazman bile döner. Sakın şaşırma olurmu kardeş çünki haksız kazancın olduğu ve normal karşılandığı yerde herşey olur. Şirketede olanlar olur ama olsun o hiç kimsenin umrunda değil. İnanmazsan göz bebeğimiz Karabukspora bak.

  27. emekli

    kardemir un tek sıkıntısı gerçek bir sahibinin olmamasıdır, her fabrika bu ülkede milli bir kaledir, kardemir gibi çelik bir kale sanırım en sonunda birilerinin dikkatini cekti, yoksa %5-6 hisse ile 3 milyar dolarlik fabrika nereye kadar idare edilir

  28. Heredot

    Bu şehirle gönül bağı olmayanlar, mezarı burda olmayacaklar(Zaten toprakta kabul etmez), mesela malatyalılar, adiyamanlilar,paraya gedikliler, yerli gorunumlu kayserililer gününü gün etmenin haklı haksız demeden cukkayi götürmenin derdindeler. Kefenin cebi yok beyler.Kok uttunuz, çok üttünüz. Son demleriniz ne götürsek kar diyosunuz ama burnunuzdan gelir. Bunların maşalıgini yapanlar arka supuruculer, bahşişçiler, şakşakcilar siz yine kalırsınız, kalirsinizda başınızı yerden kaldirabilirmisiniz gorecez. Gerçi niye kaldirmayasanizki, sahipleriniz gibi, ar damarınız çatlak.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kastamonu’da taksi şoförü ormanlık alanda ölü bulundu

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 00:00
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun Araç ilçesinde taksi şoförü ormanlık alanda silahla vurulmuş halde ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, 37 T 6508 plakalı taksinin sürücüsü Akif Eymür'den dün öğle saatlerinden itibaren haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Jandarma ekipleri ve Eymür'ün yakınları tarafından yapılan arama çalışmasında Eymür'ün kullandığı taksi Toygaören köyünün ormanlık alanında bulundu. Taksiye yaklaşık 500 metre uzaklıkta ise Eymür, silahla vurulmuş halde ölü bulundu.

Eymür'ün cenazesi, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları incelemede olayı M.B'nin gerçekleştirdiğini tespit ederken, Araç ilçesinden taksiye bindiği ve daha sonra cinayeti işlediği belirlenen M.B. yakalanarak gözaltına alındı.

Kastamonu Adliyesinden yapılan açıklamada, “Yapılan çalışmalar neticesinde gasp ve kasten öldürme suçundan olayın şüphelisi M.B'nin yakalanarak gözaltına alındığı, konu ile ilgili soruşturmaya Araç Cumhuriyet Başsavcılığınca kapsamlı olarak devam olunduğu bilgilerinize rica olunur.” ifadeleri kullanıldı.