Her Telden (25 Kasım 2019)

Her Telden (25 Kasım 2019)

Yayın: 24.11.2019 19:56
Paylaş:
A+ A-

BAZI KÖYLERİN VE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NİN SU SORUNUNA ÇARE OLACAK DİYE BAŞLANAN “DÜZÇAM GÖLETİ VE DÖŞENEN BORULAR.”
Karabük’ün bazı Köylerinin, SULAMA VE SU sorununa çare olmak,eğer yeterse ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNİN su ihtiyacını gidermek, üzere yapımına başlanan DÜZÇAM GÖLETİ ne oldu acaba..?
GÖLET YAPIMI SÜRERKEN BORULAR FALAN DA DÖŞENİYORDU..
Sonuç ne oldu acaba..?
DÜZÇAM GÖLETİ ile ilgili çeşitli rivayetler var ve bu rivayetlerin bir bölümü GÖLETİN YAPIM SAHASINDA Kİ toprak zemin ile ilgili,söylentiye göre TOPRAK ZEMİNİ sağlam değil,kayganmış galiba..?
GÖLET YAPIMINA hazırlık olmak üzere SU BORULARI falanda döşenmiş deniliyor,döşenen bu borularında patladığından,harap olduğundan söz eden çevreler de var.
Galiba YÜKLENİCİ FİRMA DA sıkıntılı bir sürece girmiş.
DÜZÇAM GÖLETİ için ne kadar para harcandı acaba..?
Hatırlarsınız,geçmiş yılların parası ile KATI ATIK BERTARAF TESİSİ için 1 milyon 250 bin liradan fazla para harcanmış ve harcanan,güme giden ,hiç olan,MİLLETİN BU PARASI için kimse hesap sormamıştı,kimse de hesap vermemişti..
DÜZÇAM GÖLETİ noktasında,neler gelişecek acaba..?

YAPIMINA 2015 YILINDA BAŞLANAN,DÜZÇAM SULAMA VE SU GÖLETİ ZEMİNİN DE MEYDANA GELEN KAYMA VE HARCANAN BÜYÜK PARALAR
Yapımına 2015 yılında başlanan Karabük DÜZÇAM GÖLETİ,eğer yapılıp/tamamlanabilseydi KÖYLERİN TARIMSAL SULAMASI ile SU ihtiyacını giderecekti,ayrıca,Karabük ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NİN su ihtiyacına da cevap verecekti.
NE YAZIK Kİ,ZEMİNDE KAYMALAR MEYDANA GELDİ.
Şimdi ne olacak bu konuda çözüm arayışları var.
Öte yandan,DÜZÇAM GÖLETİ ile bağlantılı SULAMA BORULARININ döşendiğine de dikkat çekilerek “BU BORULARINDA HARAP OLDUĞUNU..” ileri sürenler var.
Şimdi gündem de DÜZÇAM GÖLETİ NE OLACAK sorusu var..
GÖLET ZEMİNİ, inşaatlar başlamadan, JEOLOJİK ETÜDLERİ YAPILMADAN MI çalışmalara başlandı,zemin ciddi biçimde elden geçirilmeden bu gölet yapımına başlandı ise yazık.
GÖLET ZEMİNİN DE kaymalar baş göstermiş.
Allahtan tamamen su tutulunca kayma başlamamış,yaşanmamış.
O zaman tam manası ile felaketler yaşanabilirdi..!!

OLSUN CANIM “GİDEN PARA NASILSA DEVLETTEN GİDİYOR,NE ZARARI VAR DENİLEBİLİR Mİ..!!”DÜZÇAM GÖLETİ,KATI ATIK BERTARAF OLAYI..
Karabük yıllar önce KATI ATIK BERTARAF Tesisi olayı yaşadı ve Tesisin yapıldığı alanın GÖÇME TEHLİKESİ olduğuna ilişkin Mahkeme kararı çıktı ve harcanan paralar UÇUP GİTTİ,o zamanın parası ile 1 MİLYON 25O bin lira heba oldu..
Bundan dolayı HESAP VEREN,HESAP SORAN OLDU MU..?
Biz duymadık..
Şimdi DÜZÇAM GÖLETİ olayı var ve yapımına 2015 yılında başlanan DÜZÇAM GÖLET ZEMİNİNDE kaymalar baş gösterdi,döşenen SULAMA BORULARI patladı,heba oldu..
DÜZÇAM GÖLETİ’NDE Kİ bu gelişme için HESAP SORAN OLACAK MI..?
HESAP SORAN,HESAP VEREN OLACAK MI…?
Yoksa çoğu zaman olduğu gibi “NE OLACAK CANIM,HEBA OLAN DEVLETİN PARASI,NE ZARARI VAR MI..?” denilerek iş geçiştirilip gidecek mi,ne olacak DÜZÇAM GÖLETİ için harcanan o kadar ciddi para..?
HARCANAN O KADAR PARA,HARCANAN EMEK,BOŞA GİDEN UMUTLAR..!!
DÜZÇAM GÖLETİ ne olacak söyler misiniz..?

KELTEPE KAYAK MERKEZİ-KAR MAKİNESİ-TURİZM E HİZMET VERECEK OTEL VE OTEL YERİ-YAPILACAK O TESİSE VE KAR MAKİNESİNE SU TEMİNİ
KELTEPE KAYAK MERKEZİ için,yıllar önce ve galiba AK Parti’nin o zaman ki İl Başkanı “BİR KAR MAKİNESİ ALINACAK..” gibi bilgiler vermişti ve bu kar makinesinin alınmaması halinde,randımanlı ve uzun süreli KAYAK YAPILAMAYACAĞINDAN söz etmişti.
Hafızamız bizi yanıltmıyorsa Sayın TİMURÇİN SAYLAR söylemişti bunları..
KAR MAKİNESİ ALINMADI,bu konu hakkında,bir Okurumuz çok müthiş bir yere parmak basan bir YORUM YOLLAYARAK,KAR MAKİNESİ için SU NEREDEN BULUNACAK demiş.
Ayrıca,KELTEPE KAYAK MERKEZİ civarına TURİSTİK BİR OTEL yapımı söz konusu edildiğini düşünün,BU OTEL İÇİN ARAZİYİ KİM VERECEK,NASIL VERİLECEK..?
Buraların TURİSTİK BÖLGE ilanı falan gerekir mi acaba..?
Zira o civar ORMAN ALANI,bu nedenle TURİZM BÖLGESİ olmak gerekir mi..?
Peki böyle bir keyfiyet gerekirse,BU İŞ İLE KİM/KİMLER İLGİLENECEK..?
KARAAĞAÇ Köyü ile KAYAK MERKEZİ yolu ne alemde acaba..?
KARAAĞAÇ KÖYÜ’NE kadar yol fıstık gibi..

“1 DÖNEM KENEVİR 25 DÖNÜM ORMAN KADAR OKSİJEN ÜRETİYOR..” GÖRÜŞÜNDE OLAN OKURUMUZ “KARABÜK BU BİTKİYİ DÜŞÜNMELİ..”
Gazetemiz İnternet Sayfası HER TELDEN Köşesine çok içerikli yorumlar yollayan GÖNDEREN Rumuzlu bir Okurumuz “1 DÖNÜM KENEVİR,25 DÖNÜM ORMAN KADAR OKSİJEN ÜRETİYOR..” görüşünden yola çıkarak “ÇEVRE KİRLİLİĞİ YAPTIĞI SÖYLENEN TESİSLER BU BİTKİYİ YETEŞTİRSİN..” görüşünde.
Bu gerçekten üzerinde durulması gereken bir görüş.
Okurumuz,olayın bu noktasında KARDEMİR’İN bu bitki ile donatılabileceğine işaret etmiş ve böylece oksijen üretimi ile HAVA KİRLİLİĞİNİN çok daha düşük düzeylere indirileceğini belirtmiş.
KENEVİR ÜRETİMİ BİR ARA GÜNDEME OTURMUŞTU..
Şu an hayli duruldu,oysa ki müthiş bir bitki kenevir..
Birden gündem oldu,daha sonra nedendir bilinmez duruldu..

HER TELDEN KÖŞESİNE YORUM YOLLAYAN BİR OKURUMUZ “KARABÜK’E GELEN UZMAN HEKİMLER,KISA SÜRE İÇERİSİNDE NEDEN GİDİYOR..”
SAFRANBOLU DEVLET HASTANESİ’NDE bazı dalların UZMAN HEKİMİ olmadığını yazıyoruz,bu konuya Safranbolu sakinleri de,Karabük sakinleri de büyük ilgi gösteriyorlar.
GAZETEMİZ İNTERNET SAYFASINA YORUMLAR YOLLUYORLAR.
Bu yorumlardan,bir okurumuz, “KARABÜK’E GELEN UZMAN HEKİMLER,NEDEN DURMUYORLAR KISA SÜRE İÇERİSİNDE BAŞKA YERLERE GİDİYORLAR..” diye sormuş.
SAHİ NEDEN DURMUYORLAR ACABA..?
Bu arada SAFRANBOLU DEVLET HASTANESİ Çocuk hastalıkları UZMAN HEKİMİNİN olmayışına çok ciddi tepkiler var,insanlar en değerli varlıkları olan çocuklarının hastalanmasını istemezler elbet,hastalanma halinde de,Uzman Hekime en kısa süre içerisinde ulaşmak isterler.
Doğrusu bu nokta da büyük bir reaksiyon var.
Safranbolu Devlet Hastanesi’ne günlük 1500 civarında hasta geliyormuş,bu oldukça büyük bir rakam,demek UZMAN HEKİM kadrosu tamam olsa,bu rakam çok daha artacak.
Bu arada,hep yazdık,hep yazıyoruz KARABÜK’E BİR DEVLET HASTANESİ şart,bunun mutlaka gerçekleşmesi şart ve ŞİRİNEVLER EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ EK BİNA İŞİ,YATAK KAPASİTESİNİN ARTTIRILMASI İŞİ NE OLDU..?
O konudan bir haber var mı..?
KARABÜK SAĞLIKTA NE YAZIK İYİ DURUMDA DEĞİL GİBİ GÖRÜNÜYOR..!!

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ “KARDEMİR,KARABÜK’E KARŞI GÖREVLERİNİ YERİNE GETİRMEK ZORUNDA..” ANLAYIŞI İLE
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,özellikle KARABÜK Mahallesi gerçeğinden yola çıkarak “KARDEMİR,KARABÜK’E KARŞI PEK DUYARLI DEĞİL..” diyor ve “BU SORUMLULUKLARINI KENDİLERİNE SIK/SIK HATIRLATACAĞINA..” vurgu yapıyor.
Son olarak KARABÜK MAHALLESİ’NDE Kİ temel atma töreninde,bu görüşünü,bu anlayışını biraz daha ete/kemiğe büründürerek parasal bazı taleplerden söz etti.
“BEN PARA İSTERSEM KARABÜK HALKI ADINA İSTERİM..” manasında konuştu.
Bu elbet bir niyet beyanıdır..
Sayın RAFET VERGİLİ ilerleyen günlerde KARDEMİR’E pamuk eller cebe diyecek mi,Sayın VERGİLİ “KARABÜK ADINA BÖYLE BİR TALEP YAPACAĞININ..” ipuçlarını veriyor.
Böyle bir talebe KARDEMİR Yönetimi nasıl bir cevap verir..?
Kaldı ki,Sayın VERGİLİ ile yaptığımız özel sohbetlerde,bu konuları dile getirmiş ve hayli yüksek meblağlardan söz etmişti “BUNLARIN SOSYAL SORUMLULUĞU VAR.KARABÜK’E KARŞI BUNU YERİNE GETİRMELİLER..” gibi yaklaşımlar dile getiriyordu.
İLERLEYEN GÜNLERDE NELER YAŞANACAK BİRLİKTE GÖRECEĞİZ..
Tahminimiz,hayli çekişmeli,gergin günler yaşanacak..

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ “KARDEMİR,KARABÜK’E KARŞI BORCUNU MUTLAKA ÖDEMELİ,BUNU TALEP EDECEĞİM..”
8-10 Gün kadar önce,Sayın RAFET VERGİLİ,Sayın RASİM ERTAŞ birlikte 3 veya 3.5 saat kadar sohbet ettik,Karabük’e ilişkin birçok konuyu ele aldık,konuştuk.
Sayın RAFET VERGİLİ özellikle KARDEMİR noktasında hayli uzun durdu ve örneğin “ 10 YILDIR,İŞÇİ ALIRLAR,ELEMAN ALIRLAR,BİR DEFA BANA İŞE ALINMASINI İSTEDİĞİNİZ KİMSE VAR MI DİYE SORMAMIŞLARDIR..” anlamında bir serzenişte bulundu..
Buradan yola çıkarak KARDEMİR’E karşı “YAHU BUNLARDA, GEREK ŞAHSIMA AİT,GEREKSE BAŞINDA BULUNDUĞU KARABÜK BELEDİYESİ’NE AİT ŞU İŞİ GÖRDÜLER,ŞU GÜZELLİĞİ YAPTILAR,DİYE DÜŞÜNECEĞİM HİÇBİR ŞEY YOK..” anlamında bir çerçeve çizdi.
Bunları söyledikten sonra sözlerini Sayın AHMET AYCAN noktasına getirdi ve “ÖZELLİKLE Sayın AHMET AYCAN’I HARCADILAR.BAKIN Sayın AYCAN BU YÖRENİN YETİŞTİRDİĞİ ÇOK DEĞERLİ,ÇOK DÜRÜST,BİLGİ BİRİKİMİ ÇOK ÜST DÜZEYDE BİR İSİMDİ,BİZİMLE BİRLİKTE KARABÜK BELEDİYESİ’NE KATKI VERMİŞ BİR İSİMDİ.BİR KALEMDE HARCADILAR..” şeklinde çok/çok önemli sözler etti..
KARDEMİR’İN Karabük’e borcu olduğunu söyledi..
“GELECEKTE KARDEMİR’DEN KARABÜK ADINA BAZI TALEPLERDE BULUNACAĞININ DA..” altını özenle çizdi ve şimdi bunu açıkça TEMEL ATMA veya AÇILIŞ TÖRENLERİNDE dile getiriyor Sayın VERGİLİ.
İZLEYELİM BAKALIM neler/neler gelişecek.

CHP KARABÜK İLÇE KONGRELERİ BAŞLIYOR VE PARTİ İÇERİSİNDE “UZLAŞI ARAYANLAR VAR..” “SEÇİMLER ÇOK ADAYLI OLSUNCULAR..” VAR..
CHP İlçelerde KÖY ve MAHALLE Delege belirlemelerini bitirdi,birçok yerde Listeler yarıştı,seçilen delegeler şimdi İLÇE KONGRELERİNDE oy kullanacaklar,İLÇE BAŞKAN ve Yönetimlerini belirleyecekler.
CHP İÇERİSİNDE,İKİ GÖRÜŞ VAR GİBİ.
Birinci görüş “ GENİŞ BİR UZLAŞI ÇERÇEVESİNDE,TEK ADAYLI KONGRELER YAPALIM.ÜYEYİ ve DELEGEYİ KARŞI/KARŞIYA GETİREREK YENİDEN YORMAYALIM.BÜTÜN ENERJİMİZİ GENEL SEÇİMLERE SAKLAYALIM..” gibi özetlenecek bir anlayıştan yola çıkarak dile getiriliyor.
İkinci görüş ise “ DELEGE SEÇİMLERİNDE DEMOKRATİK YARIŞ OLDU.İLÇE KONGRELERİNDE DE,İL KONGRESİNDE DE DEMOKRATİK YARIŞ DEVAM ETSİN.İSTEYEN İSİMLER ADAY OLSUN..” şeklinde özetlenebilir..
Birinci görüşte olanlar,bu görüş sahiplerini “BÖLÜNMELER HALİNDE, KENDİLERİNE, BELİRLİ KADEMELERDE YER BULACAKLARINI SANANLAR BU GÖRÜŞÜ SAVUNUYORLAR..” gibi suçluyorlar..
BURASI CHP,Tartışma hiç bitmez ki..
Bu defa da,böyle bir tartışma konusu buldular galiba.

11 kişi görüş bildirdi

  1. Doğrucu Davut

    Karabükün kanayan yarası.. Uzman hekim tutamaması.. Karabükte uzun süre kalan tek tük de olsa uzman hekimler bir süre sonra gitmek için bir sebep buluyor, kimisi bu şehirden sıkılıyor kimisi de burda bir gelecek göremiyor.. Levent Dülgeroğlu adında kaliteli bir uzman vardı hasta yakınlarının saldırısına uğradıktan sonra karabükü terk etti. Duyduğumuza göre çocuğu olduktan sonra ben bu şehirde büyütmek ismemiyorum çocuğumu deyipte giden doktor bile varmış.

  2. Karabükspor Sevdalısı

    Sayın Ahmet Abi, Karabük’ün havası ne olacak böyle. Dün resmen genzimize doldu pis hava. Sanki naylon yakılmış gibi bir koku. Resmen zehirleniyoruz. Yetkililer bu konuda sanki çaresiz, halkımız duyarsız. Kanser hastaları çoğalıyor. 50-60 yaşlarında en yakın tanıdığımız bir bakmışsınız kanserden vefat ettiği haberini alıyoruz ve üzülüyoruz. Yazık değil mi. Bu kadar halk sağlığı ile oynanır mı? Lütfen yetkililere sesleniyorum, çare bulun artık.

  3. Kardemir Karabük ve Fevziçakmak Mah.

    Sayın belediye başkanı doğru söylüyor belkide bu zamana kadar bunu kimse gündeme taşımadı Fakat alınacak sosyal yardımın en fazla etkilendiği alan olmalı marzic den alınan gibi alakasız yerlere olmamalı. Kardemirin yıllarca tozuna maruz kaldığı en fazla Karabük mah ve fevziçakmak mah bir bölümü, zaten Çatılarına bakıldığında her şey ortada tozlar yapışmış…
    Kardemir büyüyor Karabük büyüyor tabelası ise yan tarafında bulunan bu iki mahalleye bakıldığında tabelanın gerçekliliği sorgulanır Kardemirin kendi sosyal evleri arazilerine bakıldığında çok fark var Yeşilliği yerleşim planı ısıtması v.n oysa bu iki mahalle çok büyük bedeller ödedi fabrika kurulurken o mahalle vardı… Şimdi ne evleri nede arazileri değerli aksine yine Kardemir etkisiyle…
    Kardemir yönetimi herkesten önce sahiplen meliydi düşünmeliydi…

  4. KARABUK

    SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZ KARDEMİR KARABÜKE BORCUNU ÖDEMELİ DİYOR ÇOK DOĞRU SÖYLEMİŞ, ANCAK YENİMİ UYANIYOR KARDEMİR ONLARCA YILDIR KARABÜKÜ ÖZELLİKLE DE KAYABAŞI MAHALLESİ VE KARABÜK KÖYÜNÜ ZEHİRLERKEN BAŞKANIMIZ YENİ Mİ UYANIYOR.AYRICA SADECE KARDEMİR Mİ ZEHİRLİYOR ORGANİZE SANAYİ DE BULUNAN HADDEHANELER VE MARZİNC TE KESİNLİKLE KARABÜKÜN HAVASINI SUYUNU TOPRAĞINI HEM KİRLETİYOR HEMDE VATANDAŞLARIMIZI ZEHİRLİYOR.BENCE RAFET BAŞKAN POPÜLİZM YAPIYOR DAHA ÖNCE KARDEMİRLE ANLAŞMIŞTI HANİ KARDEMİR BİR DAHA HAVAYI KİRLETMEYECEKTİ SAYIN BAŞKANIN DEMEÇLERİ VAR.AYRICA MARZİNCE CEZAYI KESMİŞTİ PARAYI ALINCA DA GÜNDEMDEN DÜŞMÜŞTÜ,KIŞ GELDİHAVA KİRLİLİĞİ ŞİMDİ YİNE VİZYONA SOKULDU,BİRDE SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZ BİRAZ HAYAL GÖRÜYOR. KARABÜKÜ KOMŞU İLLERLE KARŞILAŞTIRIYOR,BENCE BU KONUDA HALKI YANILTIYOR,GİTSİNLER BAKSINLAR BAKALIM KASTAMONUYA,BOLUYA,DÜZCEYE NASIL BİR ŞEHİRLEŞME OLMUŞ KARABÜK YANLARINA YAKLAŞAMAZ.SAYIN BAŞKAN KARABÜKÜN ÇOK ZENGİN BİR BELEDİYE OLDUĞU EMLAK ZENGİNİ OLDUĞU SÖYLÜYOR.YALNIZ BU ZENGİNLİK GÖRECELİ BİR KAVRAM BİN TANE GAYRİMENKULÜN OLSA NE YAZAR BUNLAR PARA EDİYORMU SEN ONA BAK.BAŞKAN PROJELERİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN KREDİ PEŞİNDE BELEDİYEYİ BORÇLANDIRACAK HANİ SENİN KASAN PARA DOLU İDİ NİYE KREDİ PEŞİNDE KOŞUYORSUN DİYE ADAMA SORMAZLARMI,KARABÜKTE SORMAZLAR,ONDAN SONRA DA KENTİN ÜCRA YERLERİNE ASANSÖR TEMELİ ATARAK,KARABÜKÜN ORTA YERİ MERKEZİ MEZBELELİK İÇİNDE KALMAZDI.

  5. Gönderen

    Kardemir dün kurulmadı. 80 yıldan beri Karabük’ün havasını kirletiyor. Kanserin artmasının bütün yükünü Kardemir’e yüklemek ne kadar doğru? Eskiden Karabük’te hava kirliliği daha fazlaydı. Kar yağdığında hemen üzeri simsiyah kurum bağlardı. Doğalgaz geleli hava nispeten daha temiz. Doğalgaz gelmeden önce Safranbolu’dan Karabük’e giderken Beşbinevler mevkiine gelince insanın genzi yanıyordu. Karabük kadar olmasa bile Safranbolu’nun havası da kirliydi, Kireç kuyusundan Kranköy’e doğru yol üstünde kış akşamları duman kaplanırdı.

    Eskiden Karabük’ün suyu da pek iyi değildi. 70’li yıllarda bazen musluktan akan suda zift kokardı. Herhalde zift kokusu Filyos çayındaki kuyulardan basılan sudan dolayı oluyordu….
    Eskiden bu kadar kanser olayı var mıydı? Kanserin yenilen gıdalar, içilen sigaralar, günümüzün stresli yaşam biçimi, kullanılan ilaçların yan etkileri vb. gibi birçok nedeni var. Yenice’de kanser vakası çok deniliyor. Orada da mı demirçelik var?

    Eskiden de curuf soğanlı çayına dökülüyordu, cüruf gece dökülürse hava kıpkırmızı olurdu, bazen patlardı evler sarsılırdı, hatta camların kırıldığı da olurdu. O günlerde bu kadar kanser vakası mı vardı?

    Ufak ufak çocukların ağzında sigara var. Hadi demirçelik tamamen kapandı, bacaları söndü diyelim. Ağızlardaki sigaralar ne olacak? Eskiden bayanlar pek sigara içmezdi. Şimdi bayanlar da fosur fosur içiyor. Kız çocukları erkek çocuklardan daha çok sigara içiyor belki de…..

    Tamam Kardemir top peşinde on milyonlarca lira savuracağına daha çok çevre yatırımı yapsaydı çok daha iyi olurdu. Ama kanser vakalarının bütün suçunu Kardemir’e yüklemek işin kolaycılığı…

  6. Skal Kırma Tesisi

    Kardemir bir an önce skal kırma tesisini ve oradaki toz yığınlarını kapatmalıdır. Yine o alan döktüğü cürufları arık sonlandırmalıdır.
    Kardemir şehrin ortasında yaptığı bu faaliyeti şehir merkezi kısmını kapatarak ve tesisin bu yüzüne Kardemir büyüyor, Karabük büyüyor tabelası ile güya halkla ilişkiler faaliyeti yaptığını zannediyor.
    Bu tesis belediye yarın kapatsın… Geçenlerde rüzgarlı havada bir cüruf yığınından çarşıya tozlar gidiyor du sulama da çalışmıyor du

  7. adam gibi adam

    ahmet abi yazınızı zevkle okuyorum yanlız belediye başkanın adı kardemirde yolsuzluga karışmış geçmişi şahabelerele dolu bir müdere sahip cıkması. sırf partili diye kol kanat germesi kabul edilir gibi degil..gidin sorun araştırın kısmında hemşericilik kendi partisini yandaş insanları ..bir yerlere getirmiş birini savunuyor kaldı ki bu isim yine hesabı kesilmiş geri getirirmiştir.. sayın başkan cok seviyosa kendi şirketlerin birine müdür tayin etseydi..sayın vergili bu yörenin yetişdirdigi bir deger diyor bir insanı bukadar şişirilmez ne olmuş uzak mühendisimi hem kardemirde de yüzlerce müdür mühendis var var neden ilişkisini kesmüyorlarda bu şahsın kesiyorlar…yolsuzluk usülsüzlük .yüzkızartıcı bir iş yapmıştır..hesabı kesilmiştir…ne yani hırsızı kardemir korusamıydı sayın vergili tutarmıydı….saygılar

  8. Adammış

    Kendine adam gibi adam demişsin ama karı gibi adammışsın. Yalan dolanla milletin aklını karıştırma. Bahsettiğin adamların dürüstlüğünün yanından bile geçemezsin. Belliki kendin nemalanmak istedin, torpil yapmak istedin ama gemini yürütemedin taş koydular burdan çamur atıyorsun

  9. Yorumsever

    Vergili “aslı yok yaylasında binbeşyüz koyunum var” türküsünü çağırıyor.Kanser’den ölen Karabük köyü sakinleri için Kardemir den tazminat alacağını söylüyor.Söylem kulağa hoş geliyorda bir ham hayal içinde,milletin gazını almaya çalışıyor.Ölen kişilerin otopsi raporunda Kardemirin hava kirliliği sonucunda kansere yakalanıp öldüğunün bilimsel raporu olmadan nasıl dava açacakta mahkemeyi tazminata hükmettirecek ? Ölenleri mezardan kaldırıp yeniden otopsi yaptıramayacağına göre bu ifadesi bir safsatadan ibarettir.Böyle bir çalışma yapmışmı ? Bir diğer konu genellikle resmi törenlerde bulunmuyor,törenlere yardımcısını gönderiyor.Tören günleri Karabük’te olmuyormu ? Törenlere katılmamasının sebebini kamuoyuna açıklamalı.

  10. Ayı boğan

    Lan ya..ak bı de rumuzuna adam gibi adam yazmış ne biliyorsun da g.t g.t konuşuyorsun. Sizin gibi karı kiliklilarin burada yeri yok. Sen gibi ya..ağın da yorumunu yayinlayanlara ayıp. Satılık herif

  11. Adam değil madam

    Adam gibi adam rumuzlu arkadas.Ahmet AYCAN kardemirde çok büyük emekleri olan kendisinden nefret edenlerin bile bu konuda takdirini kazanmış bir insandır. Boyle bir insan hakkında bu yorumu yapabilmen için iki ihtimal var,

    1) Kardemir ile uzaktan yakından alakan yok ve asılsız haberlerin etkisinde kalmışsın .
    2)GErcekleri çok iyi biliyorsun ve çamur at izi kalsın mantığıyla rumuzunun hakkını veremiyor “adamlık değil madamlik” yapıyorsun.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kaymakam Yazıcı’dan Başkan Köse’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Yayın: 16.04.2024 10:10
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde tekrar Safranbolu Belediye Başkanı olarak seçilen Mimar Elif Köse’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse’ye hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni dönemdeki çalışmalarında başarılar diledi ve filografi yöntemi ile hazırlanmış Türk Bayrağı’nın bulunduğu tablo hediye etti.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse ise, Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı’ya nazik ziyaretleri ve hediyelerinden dolayı  duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.