Her Telden (25.Nisan.2019)

Her Telden (25.Nisan.2019)

Yayın: 24.04.2019 21:48 |Güncelleme: 25.04.2019 08:49
Paylaş:
A+ A-

ÇOK ÖNEMSEDİĞİMİZ,AK PARTİ İÇERİSİNDE “ÇOK/ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLERDE BULUNMUŞ BİR KARDEŞİMİZ..”SAYIN SERTAÇ KARAKAŞ DEDİ..
Geçtiğimiz bir yazımızda “AK PARTİ YENİCE İLÇESİNDE Sayın COŞKUN GÜVEN İLE BU KADAR OYU ALDI.BİR BAŞKA ADAY İLE BU OYU ALAMAZDI BUNU GÖZDEN KAÇIRMAMAK GEREK..” şeklinde bir yazımız çıkmıştı.
O tespitler AK Partililerden geliyordu/gelmişti.
AK Parti içerisinde çok/çok önemli görevler üstlenmiş,çok önemsediğimiz,bir başka Kardeşimiz ise “O YÖNLÜ GÖRÜŞ VEREN ARKADAŞLARA KESİNLİKLE KATILMIYORUM.Sayın COŞKUN GÜVEN ÇOK TEMİZ,ÇOK İYİ BİR İSİMDİ.ANCAK BİZİM ADAYIMIZ KESİNLİKLE Sayın SERTAÇ KARAKAŞ OLMALIYDI..”
Aynen söyledikleri bunlar oldu.
“Sayın SERTAÇ KARAKAŞ,AK PARTİ KURULUŞUNDAN BU YANA İÇERİSİNDE.YÖNETİM KADEMELERİNDE BULUNMUŞ.SÜREKLİ YENİCE’DE,EVET Sayın COŞKUN GÜVEN TEMİZ BİR İSİM,ÜRETKEN BİR İSİM BUNLAR KABUL.AMA BİZ Sayın SERTAÇ KARAKAŞ İLE SEÇİMİ ALABİLİRDİK..” DEDİ.
AK Parti,YENİCE İlçesinde kaynıyor adeta.
Olayın tam bu noktasında,YENİCE İlçesinde yaşayan hemen herkes “SEÇİM HARCAMALARINDAN..” söz ediyor ve gerek AK Parti’nin,gerekse MHP Kanadının “ELLERİNDE Kİ HÜKÜMET ve BELEDİYE İMKANLARINDAN SONUNA KADAR YARARLANDIĞINA..” dikkat çekiliyor..
AK Parti YENİCE’DE kaybetmenin,adeta,ŞOKUNU YAŞIYOR..
Ve, en önemlisi “BU TEŞKİLATLA DAHA İYİSİNİ YAPMAK ZOR..” görüşü.

DİYORUZ YA ; “YENİCE İLÇESİNDE SİYASET YAPMAK KEYİFLİDİR VE SİYASİ REFLEKSLER ÇOK GELİŞMİŞ BİR DURUM ARZ EDER..” MİLLETVEKİLİ İŞİ
Son günlerde YENİCE İlçemiz ile öylesine çok,Siyasi görüş alış/verişi yapıyoruz ki,hep söyler,hep yazarız “YENİCE İLÇEMİZİN SİYASİ REFLEKSİ MÜTHİŞ DİNAMİKTİR VE ORADA SİYASET YAPMAK KEYİFLİ BİR İŞTİR..” diye.
Dikkat ediyoruz,YENİCE Yerel Seçimleri bitirir/bitirmez,dümen GELECEK SEÇİMLERDE MİLLETVEKİLİ Adayı çıkartmaya,hatta,bir adım ötesi MİLLETVEKİLİ çıkartmaya odaklanıyor..
Bu anlamda YENİCE’DE MİLLETVEKİLİ ÇIKARTMAK AK Parti ile CHP açısından düşünülebilir gibi bir görüşün içinde olanlar var ve “MHP BÖYLE BİR ŞANSA SAHİP DEĞİL..” gibi değerlendirmeler yapılıyor.
AK Parti,gelecek seçimlerde YENİCE İlçesinden birkaç MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYI çıkartacak gibi görünüyor ve önümüzde ki günlerde,aylarda buna ilişkin çok önemli gelişmelerin olacağını beklemek gerekir.
CHP İçinde de,gelecek Genel Seçimler için YENİCE Kökenli birkaç MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYI çıkacağını tahmin etmek fazla zor değil,özellikle 2018 Genel Seçimi,O Genel Seçimde yapılan ittifaklar sonucu CHP’NİN Milletvekili çıkartması iştahları çok kabarmış görünüyor.
YENİCE İlçemiz,bir Seçimi bitirdi,yeni SEÇİMLERE HAZIRLANMAYA başladı bile.
Öyle bir havayı gözlemlemek hayli kolay Yenice’de..

ÇOK-ÇOK ÖNEMSEDİĞİMİZ YENİCE SİYASETİNDE İSMİ OLAN BİR KARDEŞ “CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN HİÇ ARAYIŞTA OLMADI..”
Çok/çok önemsediğimiz CHP’Lİ bir Kardeşimiz “YENİCE’DE CHP SEÇMENİ SAVRULDU.ÇOK CİDDİ BİR POTANSİYELİ HEBA ETTİ.KALDI Kİ İYİ PARTİ İLE BİR SEÇİM İŞBİRLİĞİ DE VARDI..” diye başladı söze.
Daha sonra da “CHP İL ÖRGÜTÜ/İLÇE ÖRGÜTÜ SEÇİMİ KİMİNLE KAZANARIZ GİBİ BİR ARAYIŞIN İÇİNDE OLMADI.BİR NABIZ YOKLAMASI BİLE YAPILMADI.AYRICA,BELEDİYE BAŞKAN ADAYI,ANİDEN AÇIKLANIVERDİ..” dedi.
Sayın SABRİ CEBECİK’İN, yanlış bir adaylaşma olduğuna dikkat çekti.
“BU KAÇINCI ADAYLIĞI VE KAÇINCI SEÇİM KAYBI..” dedi.
Bu Kardeşimiz “CHP YENİCE İLÇESİNDE Kİ,ÇOK ÖNEMLİ POTANSİYELİNİ,HATALAR ZİNCİRİNE GİREREK KAYBETTİ..” derken,Belediye Başkan Adayı Sayın SABRİ CEBECİK’İN DE,CHP İl Örgütünde “NEDEN KAYBETTİK BAĞLAMINDA..” çok çarpıcı görüşler dile getirdiğinden söz ediliyor..
CHP YENİCE’DE bu dağılmayı,yeniden toparlayabilir mi..?
“TOPARLANMAK ZORUNDAYIZ..” diyenler var “ŞU SAATTEN SONRA TOPARLANMAK ÇOK ZOR..” diyenler var “31 MART SEÇİMİNDE SEN ÖYLE YAPTIN,ŞİMDİ DE BEN YAPAYIMDA GÖR ANLAYIŞINA SAPABİLECEK ÇOK SEÇMEN VAR..” diyenler var.
CHP YENİCE İLÇESİNDE ANORMAL BİR DARBE ALMIŞ GÖRÜNÜYOR..
Bu arada “OLAN SEVGİLİ FAHRİ ELİEYOĞLU’NA OLMUŞ GÖRÜNÜYOR..”

KARABÜK MERKEZ MUHTARLAR DERNEĞİ VE KARABÜK VALİLİĞİ SOSYAL YARDIM VAKFI MÜTEVELLİ HEYETİ İÇİN YAPILAN SEÇİM,BERABERLİK
Karabük Merkez MUHTARLAR Derneği 30 nisan günü Seçim yaparak MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANINI seçecek ve 28 Muhtar arasında bir kulis çalışması yürütülüyor,sürdürülüyor.
Geçtiğimiz hafta içerisinde Karabük Valiliği SOSYAL YARDIM VAKFI Mütevelli Heyetine girecek MUHTARIN SEÇİMİ yapıldı ve İKİ GURUP Kendi adayını çıkarttı.
SEÇİM 14-14 BERABERLİKLE SONUÇLANDI,daha sonra yapılan KURA ÇEKİMİNİ,ÜNİVERSİTE Mahallesi Muhtarı Sayın ADİL ELİEYİOĞLU kazandı ve bu durum MUHTARLARIN Başkanlık seçiminin hayli çekişmeli geçeceğinin işareti olarak gösteriliyor.
Şu an itibarı ile Bayır Mahalle Muhtarı Sayın MEHMET ÖZEN ile Şirinevler Muhtarı Sayın OZAN ÖZCELİK Başkan Adayı olarak çalışmalarını seri biçimde yürütüyorlar..
Yine söylüyoruz “BANKAMATİK İŞÇİLERİ,NE ANLAMA GELİYOR..”
Bu terimi MUHTARLAR ÇOK SIK KULLANIYORLAR DA..!!

DİKKAT EDİN,LÜTFEN DİKKAT EDİN “KARABÜK ÖNÜNE KOYDUĞU YATIRIM HEDEFLERİNDEN SÜRATLE UZAKLAŞIYOR..” VE ORGANİZE SANAYİ
Karabüklüler iyi dikkat etsinler,Karabük önüne koyduğu YATIRIM HEDEFLERİNDEN süratle uzaklaşıyor,YATIRIM hayallerinden hızla uzaklaşıyor öyle değil mi
OTOMOTİV SANAYİ hayali vardı bir zamanlar,İSMETPAŞA ORGANİZE SANAYİ Bölgesi,YENİCE AĞAÇ ORGANİZE SANAYİ Bölgesi,Karabük ORGANİZE SANAYİ Bölgesi’nin genişletilmesi YENİ YATIRIMCILARIN daveti gibi hedefleri vardı.
Sahi,ne oldu bu hedefleri Karabük’ün,hiçbirini konuşmaz olduk.
YEREL SEÇİMLER esnasında Eskipazar AKKAYA HAMAMI TERMAL Suları olayını,bir tek konuşan isim Sayın HÜSEYİN DÖNMEZ Belediye Başkanı Seçildi ve bu anlamda bir parça umutlanmak mümkün elbet.
Diyoruz ya “BİR-İKİ ŞEY DEĞİŞTİ,HERŞEY KÖKÜNDEN DEĞİŞTİ..”
Elinizi vicdanınıza koyun,bir de gelişmeleri böyle düşünün..

31 MART YEREL SEÇİMLERİNDEN “BELEDİYE BAŞKANLIĞI NOKTASINDA,EN BAŞARILI ÇIKAN MHP İL BAŞKANI SAYIN ADEM KAR OLDU..” TESPİTİ
31 Mart YEREL SEÇİMLERİ öncesinde,örneğin AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ ve Milletvekilleri “KARABÜK’ÜN 7 BELEDİYE BAŞKANLIĞINI DA BİZ KAZANACAĞIZ..” yolunda görüş veriyorlardı.
Buna karşılık MHP İl Başkanı Uzman Hekim Sayın ADEM KAR yine iddialı konuşuyor ve “KARABÜK,SAFRANBOLU,YENİCE,ESKİPAZAR,YORTAN BELEDİYE BAŞKANLIKLARINI ALACAĞIZ.EFLANİ VE OVACIK İLÇELERİNDE DE İDDİALIYIZ..” anlamında görüş veriyordu.
CHP İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR ile CHP Karabük Milletvekili Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY ise “ KARABÜK,SAFRANBOLU,YENİCE,OVACIK BELEDİYE BAŞKANLIKLARINI ALACAĞIZ..” yolunda açıklamalar yapıyorlardı.
SEÇİM SONUCU Sayın ADEM KAR ve MHP dediğini yaptı..
CHP ise en azından SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NI aldı..
AK Parti BELEDİYE BAŞKANLIĞI bağlamında KARABÜKSPOR gibi averaj yedi ve 610 Seçmenin oyu ile EFLANİ,202 oy ile OVACIK Belediye Başkanlıklarını kazanabildi.
İL GENEL MECLİS SEÇİMLERİNDE OYLARI DÜŞTÜ..
Bu bağlamda MHP Karabük İl Başkanı Uzman Hekim Sayın ADEM KAR ve MHP Teşkilatları 31 Mart YEREL SEÇİMLERİNDEN en başarılı bir biçimde çıktılar.
Şimdi Genel Başkan Sayın DEVLET BAHÇELİ’Yİ bekliyorlar..
Sayın BAHÇELİ kısa süre içinde Karabük’e gelecek.

CHP İÇERİSİNDE ÇOK ÖNEMLİ BİR İSİM,ÇOK ÖNEMSEDİĞİMİZ BİR İSİM “SAYIN CEVDET AKAY,SOSYAL MEDYA KULLANMAYA BAŞLADI…”
CHP İçerisinde çok önemli ve bizimde çok/çok önemsediğimiz bir isim,daha önceleri CHP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAYI olarak seçimlere giren Sayın CEVDET AKAY’IN son zamanlarda Sosyal Medya da sık görüldüğüne dikkat çekti.
“GALİBA,YİNE/YENİDEN BİR SİYASİ NİYETİ VAR..” gibi değerlendirme yaptı.
Sayın CEVDET AKAY,İstanbul’da yaşamını sürdürüyor ve çok geniş bir coğrafyayı kapsayan,bir örgütlenmenin Başkanlığı görevinde bulunuyor ve son zamanlarda “SOSYAL MEDYA KULLANIMINDA..” ciddi bir sıçrama yaşanmış.
O arkadaşımız “GALİBA,YENİDEN/YİNE,SİYASETE GİRECEK..” gibi değerlendirme yaptı.
Bir yazımızda YENİCE,Yerel Seçimi bitirdi,gelecekte yapılacak GENEL SEÇİM için şimdiden çalışmalara başlayanlar var,gibi değerlendirme yapmıştık,O önemsediğimiz isim de buna dikkat çekti.
Sayın CEVDET AKAY Sosyal Medya paylaşımlarını,Sosyal Medya da kendisi ile ilgili bilgileri sık paylaşmaya başlayınca,demek ki insanların aklına SİYASETİ YENİDEN DÜŞÜNMEYE BAŞLADI gibi bir algı yerleşiyor..
Gerek CHP,gerekse AK Parti YENİCE’DEN çok isim çıkartabilir..
Haaa,bu isimler listelere girebilir mi,o ayrı bir hesap elbet..!

YEREL SEÇİMLER SÜRECİNDE,SİYASETÇİLER EN FAZLA “ŞEHİRİÇİ TRAFİK SORUNUNU ÇÖZECEKLERİNİN VAADİNİ VERMİŞLERDİ..” ÇÖZÜLÜR MÜ.
YEREL SEÇİMLERİN üzerinde,henüz bir ay bile geçmedi,o nedenle seçmen o süreçte yaşananları,verilen vaatleri unutmamıştır herhalde,örnek ŞEHİRİÇİ TRAFİK SORUNU için söylenenler unutulur mu..?
YEREL SEÇİMLERİN EN BAŞ KONUSU ŞEHİRİÇİ TRAFİK OLAYIYDI..
Örneğin AK Parti Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL,Milletvekilliği döneminde “HAZIRLANMASINDA BÜYÜK EMEĞİM GEÇTİ..” dediği KARDEMİR önünden başlayan ŞEHİRİÇİ GEÇİŞLERLE trafiği çözeceğini söylüyordu.
Hatta,rakibini/rakiplerini “HAYAL GÖRMEYİN,BU İŞ KARABÜK BELEDİYE BÜTÇESİ İLE ÇÖZÜLMEZ..” anlamında eleştiriyordu,bunları unuttunuz mu..?
Sayın RAFET VERGİLİ’DE, Cumapazarı civarından başlayarak,BULAK KAVŞAĞINA kadar durmaksızın akacak bir ŞEHİR GEÇİŞİ vaadini veriyordu ve “BEN BU İŞİ DEVLETE YÜK ETMEM..” anlamında görüşler dile getiriyordu.
Sayın VERGİLİ kesintisiz akacak olan O KARAYOLU PROJESİ için ALT ve ÜST GEÇİTLER yapacaklarını söylüyordu ve SEÇMEN Sayın VERGİLİ’NİN projesine daha fazla önem verdi ve kendisini ÜÇÜNCÜ KEZ BELEDİYE BAŞKANI seçti.
KARABÜK’TE BİR TARİH YAZDI Sayın VERGİLİ..
Şimdi ŞEHİRİÇİ TRAFİK SORUNU çözümünü bekliyor..

KARDEMİR “KAPSAMDIŞI PERSONELİ..” İNTERNET ÜZERİNDEN VE E-DEVLET,SGK AİDATI ÜZERİNDEN ZAMLARI ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORLAR..
KARDEMİR kapsamdışı personeli zam beklentisini sürdürüyor,bu manada bir zam yapıldığı kesin de,zammın miktarını öğrenmek üzere,birçok personel internet üzerinde e-devlet veya SGK Primleri üzerinde maaşına ne kadar zam yapıldığını öğrenmeye çalışıyor.
MAAŞLAR 8 MAYIS GÜNÜ YATIRILIYOR GALİBA..
O zaman herkes maaşına gelen İLK 6 AYLIK zammı öğrenmiş olacak elbet,ancak,merak saiki ile hemen/herkes bir arayışın,bir öğrenme dürtüsünün içine girdi,gibi bilgiler veriliyor.
Bilindiği gibi KARDEMİR İŞÇİ KESİMİ müthiş memnun ve mutlu.
Yapılan TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ,ÖZÇELİK-İŞ Sendikası tarihine geçecek kadar mükemmel bitirildi,bu manada ÇELİK-İŞ Sendikası GENEL BAŞKANI Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ve Genel Başkan Yardımcılarına olan güven misli/misline artmış durumda.
ŞUBE Başkanı Sayın ULVİ ÜNGÖREN ve Yönetim Kurulu Üyelerine duyulan güven çok/çok artmış durumda,Şimdi KAPSAMDIŞI PERSONEL DE aynı şekilde bir beklentiye girmiş bulunuyor.
MAAŞLAR 8 MAYIS GÜNÜ HESAPLARA YATIRILACAK..
O zaman herkes net zammı görmüş olacak elbet..

9 kişi görüş bildirdi

  1. Proje

    Bi önce ki döneme ait projeler ne zamn başlayacak bilginiz varmı Ahmet bey kanyon park, düğün salonu, çelik camii gibi yarım ve başlamamış projeler var ve bu döneme ait uzun sürecek projeler bence seçimin bitmesine son 1 yıla sıkıştırılmaması lazım bi an önce başlansa çok iyi olur birde karabükn girişindeki araç çayı köprüsü görünümü karabükün girişini çok kötü gösteriyor saygılar

  2. KARABUK

    SAYIN AHMET ABİ YAZINIZDA BELİRTTİĞİNİZ GİBİ SEÇİMLER BİTELİ BİR AYA YAKLAŞIYOR ANCAK KARABÜKTE DEĞİŞEN HİÇ BİR ŞEY YOK MEVCUT BELEDİYE BAŞKANIMIZ SEÇİMLERİ ÜÇÜNCÜ DEFA ALDI BAŞKANDAN SES SEDA YOK,ANCAK KARABÜKLÜYE VERİLEN VAATLERDEN PROJELERDEN VE YARIM KALAN İŞLERDEN TAMAMLANMASI VE YAPILMASI KONUSUNDA HİÇ BİR FAALİYET YOK KARABÜK ADETA UYKUYA YATTI,BENİM ZATEN BAŞKANDAN BÖYLE BİR BEKLENTİM YOK PROJE RUMUZLU ARKADAŞIMIZIN YAZDIĞI GİBİ KANYON PARK, ŞEHİR PARKI, KARABÜK ÜN GİRİŞİ KESİNTİSİZ YOL, ALT GEÇİTLER, ÜST GEÇİTLER DAHA BİR SÜRÜ BROŞÜR PORJESİ VARDI,BUNLARI DİLLENDİRECEK KAMUOYU KARABÜKTE YOK, BASIN DERSEN MEVCUT BEBLEDİYE BAŞKANINI ÖVMEK VE POHPOHLAMAKLA MEŞGUL, BİRAZ OLSUN BELEDİYE BAŞKANINI ELEŞTİREMİYORLAR BEKLENTİLERİMİ VAR BİLEMİYORUM.SAYIN AHMET ABİMİ TENZİH EDEREK SÖYLÜYORUM,YANİ UZUN LAFIN KISASI BEN ŞAHSEN KARABÜKTEN ÜMİDİMİ KESTİM KARABÜKTEN Bİ CACIK OLMAZ BİZDE BURADA Bİ BEŞ SENE DAHA BİR ŞEYLER YAPILACAK DİYE BEKLER DURURUZ,BAŞKA ŞEHİRLERDE HİZMET YÖNÜNDEN KALİTE YÖNÜNDEN KARABÜK E FARK ATAR.

  3. Önemli degil

    karabuk rumuzuyla yazan arkadas ben safranboluda oturuyorum ama karabuge gelip giderken sehir parkininda, kanyon parkinda calismalarinin devam ettigi gorebiliyorum. ayrica yol calismasi bir anda yapilacak bir calisma degil. bir cok yerle gerekli yazisma ve izin sonrasi uygun zamanda yapilabilecek bir calisma. bunlari bir dusunun isterseniz.

  4. Bankamatik işçisi re demek

    Sayın Ahmet abim
    Bir iki yazıdır bankamatik işçisi diyorsun nedir bankamatik işçisi.Bu tabiri Muhtarlar seçiminden dolayı Muhtarların kullandığını söylediyine göre ortada çok önemli bir mesele var demek.AKP İl Merkez İlçe bunlara baksa iyi eder yahutta CHP İYİ Parti encümen üyeleri AKP Encümen üyeleri bu bankamatik işçileriyle ilgili bişeyler araştırsınlar bakalım ne çıkacak.Kimmiş bankamatik işçileri

  5. Yönetim ve Karar verici Makamlar eve ekmek götürme, mesai makamı değil, hayırlı olsun falan bırakın, Haydi çalışın arık halk içinde sabahtan akşama kadar gezilirse zaten bir şeyleri görürler,

    Yönetim ve Karar verici Makamlar eve ekmek götürme, mesai makamı değil, hayırlı olsun falan bırakın, Haydi çalışın arık, halk içinde sabahtan akşama kadar gezilse zaten bir şeyleri görürler,hem eksikler tespit edilir hem ekibinizin birimlerinizi değerlendirmiş olursunuz.
    Mesela yaya geçitleri olmayan yerleri, silinen yerleri, Çevreyi kirletenleri, Arada sıra çaktırmadan dolmuş, otobüsler ile seyahat etsinler oradaki eksiklikleri , söz verilen projeler bunların hesabı sorulacak elbette ahirette… Artık şehirler ekonomi gelirlerini artırmak için uğraşıyor.
    Çarşıda Hürriyet caddesi 350 metre mesafede vatandaşı tıkmayın istasyon çarşısına kadar yayalaştırın ortasından Kardemir den ray isteyerek sembolikte olsa tramvay koyun ziyaretçiler artar, sosyal mekanlar açılır esnaf ve diğer ekonomik girdiler kendiliğinden gelir. Saat 17:30 da çoğu kuyumcu ve banka olan cadde bir anda kepenklerle ölüyor, çil yavrusu gibi dağılıyor herkes… Başka yerlere para harcamaya..

  6. Eşekdüzü havalimanı

    Üniversite mezunu memur yada mühendis alsın 3 bin lira hamamcı alsın 6 bin lira… Sonrada şu kadar kar ettik bu kadar rekor kırdık diye sevinelim. Eğer tüm şirketler böyle olsaydı bu ülkede kimse üniversiteye gitmezdi, üniversiteler kapanırdı.

  7. Karo

    Kapsam dışı personelde sendikaya üye olabilsin, sendika onlarında haklarını korusun ve zam pazarlığı yapsın. Hiç olmazsa kapsam dışınında bir hamisi olur.

  8. Git gel git gel

    Kapsam dısına 6AYLIK mı zam yapıldı açıklığa kavusturalım Ahmet Bey??

    İşçi iş beğenmez 6000 alır mühendis fabrikadan cıkamaz ……. maaşlar ortada ne diyelim

  9. KAPSAMDIŞI

    merhaba ahmet bey.
    Kardemirde kapsamdışı ile ilgile gerçekten ciddi sıkıntılar bulunmaktadır. her sözleşmede her kardemir değişimlerinde inşallah bu sefer biraz olsun sıkıntılar düzelir adalet gelir düşüncesi olmakta fakat herseferinde hüsranla sonuçlanmaktadır.aynı bu yıl olduğu gibi…
    kardemir tarihi bir kazanç kazandığı bu senelerde kapsam içini menun ederken niye kapsam dışı huzursuz.bu çalışmaları yürütenler sahada kapsamdışının neler çekdiklerini neler yaşadıklarını bilen kişiler olduklarını düşünmüyorum..
    gerçi her kapsmdışını kast etmiyorum ama üretim kısımlarında çalışan kapsamdışının geneli sürekli iş arıza üretim kovalamakta haftasonu gece gündüz demeden koşturmaktadır..bununla beraber burada gayret gösteren arkadaşların ücretleri2 010 yılında giren işci arkadaşlarımızın çoğundan daha düşüktür..hemde oldukça düşüktür..
    bunu yazarken işçi arkadaşlarımızın aldıkları maaşları allah artırsın herkese allah daha fazlasını versin ..fakat işçi vardiyasını doldurğunda çıkar gider. akabinde üretimde bir sıkıntı olduğunda yada arıza olduğunda bu işi sıkıntıyı çözmeye mühendis başmühendis gelir. sıkıntıyı stresi azarı o arkadaşlar çeker. gece gündüz hafta sonu çeker. işden çıktığında telefonlar susmaz..
    ama maaşa zam vermeye geldiğinde ,vermeye geldiğinde hep tasarruf edilen ,mutsuzluğa layık görülen kısım kapsam dışı olmakta..

    en son yapılan Sözde iyileştirmelerde birinci sırada olan mühendis maaşlarındaki dengesiz ve adeletsizliklerin yanı sıra, başmühendislerin çoğu artık formenler le eşit yada yakın maaş alır hale getirildi.Başmühendislikteki arkadaşlar artık acaba formen mi olsak diye düşünür oldular.16.kademedeki işçi arkadalar kadar ilk aylarda maaş alır hale getirildiler. başmühendislerin formenlere yakın olması yada formenlerin maaşları b.mühendisleri geçmiş bile olabilmesiciddi bir sıkıntı ciddi bir işverimi azalmasına sebep olacaktır.bukadar sıkıntı ,stres ,sorumluluk b.mühendislerde varken aformen maaşlarına yakın olarak çalışmak ne kadar makuldur. bu çalışmayı yapanlar bunları bilmiyorlarmı.
    yadaşöylede düşünülebilir. m.muhendisler müdürden fazla maaş alsalardı müdürler ne hissederlerdi.müdürler gmüdürden fazl a maaş alsaydı ne olurdu..
    yazılacak o kadar çok şey varki..ama inşallah yapılan çalışmalar adaletli ve paylaşımlı olur..

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük PTT Sosyalfest için pul hazırlayacak

Yayın: 25.04.2024 10:11
Paylaş:
A+ A-

Karabük PTT, Karabük Üniversitesi tarafından organize edilen Türkiye’nin Sosyal Bilimler Festivali “Sosyalfest” için pul hazırlayacak.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın Karabük PTT Başmüdürü Ahmet Karagöz ile yaptığı görüşmeye göre Karabük PTT, Karabük Üniversitesi tarafından organize edilen Türkiye’nin Sosyal Bilimler Festivali “Sosyalfest” için pul hazırlayacak.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ile Karabük PTT Başmüdürü Ahmet Karagöz, PTT Müdürü Ali Bakır, İşletme Müdürlüğü, Pazarlama Satış Sorumlusu Furkan Küçük ile İdari ve Mali Birimler Müdürü Nevzat Yılmaz’ı Rektörlük makamında misafir etti. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan görüşmede, Karabük PTT tarafından Karabük Üniversitesi tarafından organize edilen Sosyal Bilimler Festivali “Sosyalfest” için hazırlanacak pul ile ilgili detaylar görüşüldü.

Ayrıca ziyarette, Rektör Kırışık ve Karabük PTT Başmüdürü Karagöz, üniversite ile PTT arasında yapılacak iş birliklerine ilişkin görüşlerini paylaştı.