Her Telden (25 Ocak 2021)

Her Telden (25 Ocak 2021)

Yayın: 24.01.2021 22:07
Paylaş:
A+ A-

2011 YILINDA KAPATILARAK “ İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ YAPILAN” SİNOP ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ YENİDEN KURULUYOR MÜJDESİ VERİLDİ
Biliyorsunuz Karabük TAM BİR ORMAN ZENGİNİ..
MERKEZ/YENİCE/ESKİPAZAR/SAFRANBOLU ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ..
EFLANİ ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ kurulması için girişim var.
Tam bu girişim yapılırken YAĞLICA ORMAN DEPOSU kapatıldı…!!
KARABÜK,ORMAN VARLIĞI AÇISINDAN,ÇOK ZENGİN BİR İL.
Bu arada SİNOP ORMAN BÖLGE Müdürlüğü 2011 yılında kapatılmıştı,SİNOP YAŞAYANLARI bunu içlerine sindiremediler ve sürekli gündemde tuttular ve son olarak CUMHURBAŞKANI ve AK PARTİ Genel Başkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN Sinop yaşayanlarına müjdeyi verdi.
SİNOP ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ YENİDEN KURULUYOR..
Bu müjdeyi Sinop Valisi Sayın EROL KARAÖMEROĞLU, Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A teşekkür eden bir pankart ile duyurdu ve ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ elbet Sinop ekonomik ve sosyal yaşamına önemli katkılar yapacaktır.
Bu müjdeyi AK Parti Sinop Milletvekili Sayın NAZIM MAVİŞ Gazetecilerle yaptığı bir söyleşi de duyurdu ve AK Parti Genel Başkanı ve CUMHURBAŞKANI Sayın RACEP TAYYİP ERDOĞAN’A,Sinop halkı adına sonsuz teşekkürlerini sundu.
Ne diyelim ;SİNOP YAŞAYANLARINA HAYIRLI/UĞURLU OLSUN..

ESENTEPE BÖLGESİ’NE,YENİ ORMAN İŞLETME BİNALARI YAPILIRKEN “BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İHTİMALİ DÜŞÜNÜLMÜŞTÜ..” VE O İHTİMAL..!!
Hatırlayanlar vardır,Bugün KARABÜK VALİLİK KONUTU olarak kullanılan alanda,eskiden Karabük ORMAN İŞLETME Müdürlüğü binası/binaları vardı ve o binalar yıkılarak, hemen karşı tarafında YENİ BİNALAR YAPILMIŞTI..
Yapımına başlanan,O YENİ BİNALAR,gelecekte Karabük ORMAN İŞLETME Müdürlüğü’nün,ORMAN BÖLGE Müdürlüğü yapılması ihtimali göz önüne alınarak başlanmış ve yapılmıştı..!!
KARABÜK’ÜN ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ HEDEFİ VARDI.
Olayın tam bu noktasında,Karabük kökenli İKİ ORMAN GENEL MÜDÜRÜNÜ DE hatırlatalım sizlere ve Sayın MUSTAFA YILMAZ 3 yıl, Sayın OSMAN KAHVECİ 8 yıl ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ yaptı bu Ülke de..
KARABÜK ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KURULMADI/KURULAMADI..!!
Oysa ki KARABÜK ORMAN VARLIĞI açısından ÜLKE GENELİNDE Kİ ORMAN MÜDÜRLÜKLERİNİN 4-5 tanesi hariç,TEK BAŞINA HEPSİNDEN daha zengin,daha gelişkin..
Ne diyelim “GÜL YAĞINI ELLER SÜRÜNÜR,ÇATLASA BÜLBÜL..!!”
Bu şarkıyı terennüm ederek kendimizi avutalım..!!

EFLANİ ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ KURDURMA HAREKETİNE GEÇTİ,SİYASİ KULİSLER YAPTI DERKEN,YAĞLICA ORMAN DEPOSU KAPANDI..
Şu EFLANİ İlçesi kadar talihsiz bir yer olmaz yani,birçok RESMİ BİRİMLER KAPANDI,Cezaevi gitti,Adliye gitti,Askerlik Şubesi gitti ve bu tür çok büyük uygulamalara sahne oldu İlçe.
Son olarak Eflani Orman İşletme Müdürlüğü kurulsun diye bir teşebbüs oldu,tam Orman İşletme Müdürlüğü beklenirken,Eflani Köylüsünün tüm ihtiyaçlarını temin ettiği YAĞLICA ORMAN DEPOSU kapatılıverdi..
Kimi çevreler HAYIR YAĞLICA ORMAN DEPOSU KAPANMADI diyor.
Safranbolu ORMAN İŞLETME Müdürlüğü yetkilileri ise “BAZI DEPOLAR GİBİ YAĞLICA DA KAPANDI,KARAPINAR DEPOSUNDAN HİZMET VERİLECEK..” gibi yaklaşımlar getiriyorlar..
Her ne hal ise artık,bu konuyu CHP Eflani İlçe Başkanı gündeme taşımış ve “KÖYLÜMÜZE YAZIKTIR,BU DEPOYU KAPATMAYIN..” diye az feryat etmemişti..!!
KARABÜK TAM ANLAMI İLE BİR ORMAN ZENGİNİ..
MERKEZ/YENİCE/SAFRANBOLU İşletmeleri ZONGULDAK Orman Bölge Müdürlüğü’ne,ESKİPAZAR İşletme Müdürlüğü ANKARA Orman Bölge Müdürlüğü’ne,Eskipazar/İsmetpaşa civarında ki Köyler ise ÇERKEŞ Orman İşletmesi Müdürlüğü kanalı ile yine ANKARA Bölge’ye bağlı..
ORMAN ZENGİNİ KARABÜK ve İLÇELERİ,bu manada çok talihsiz..
ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ olarak başka yerlere bağlıyız biz.

KARABÜK “BİR KENT ORMANINA GEREKTİĞİ GİBİ SAHİP ÇIKAMIYOR..” BİZ DE TUTMUŞ “ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ..” FALAN YAZIYORUZ..!!
Karabük TAM BİR ORMAN ZENGİNİ Kent,biz birkaç gündür KENT ORMAN noktasına eğiliyoruz ve KENT ORMAN BAKIMSIZLIKTAN DÖKÜLÜYOR anlamında görüşler dile getiriyoruz.
Tam bu sıra da SİNOP ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KURULUYOR haberini alıyoruz ve aslında,ORMAN ZENGİNİ olan Karabük’ün ORMAN BÖLGE Müdürlüğü’nü çoktan hak ettiğine vurgu yapıyoruz.
Biz KENT ORMANA Sahip çıkmakta zorlanırken,bir İl BÖLGE Müdürlüğü’ne kavuşuyor falan,her neyse KENT ORMAN konusunda bir ihale olmuş ihaleyi alan gelip imzalamamış, vazgeçmiş, bundan sonra KARABÜK VALİLİĞİ talepte bulunmuş ve BURAYI MİLLET BAHÇESİ YAPALIM demiş,sonra vazgeçilmiş.
En son olarak KARABÜK BELEDİYESİ buraya talip olmuş ve İLGİLİ BAKANLIK gerekli onayları vermiş,KARABÜK BELEDİYESİ şu ana kadar herhangi bir girişim yapmamış.
Biz KENT ORMAN derken, SİNOP BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ demiş, almış..!!

VALİ Sayın FUAT GÜREL “ÖZEL İDARE GENEL SEKRETERLİĞİ YÜZ AKIMIZ..” DİYOR VE ÇOK HAKLI,ANCAK İKİ KATRAN TANKININ SATIŞI GİBİ İŞLER
Karabük Valisi Sayın FUAT GÜREL,Karabük ÖZEL İDARE Genel Sekreterliği çalışmalarını anlatırken,çok/çok haklı olarak “İL ÖZEL İDARESİ BİZİM YÜZ AKIMIZ…” dedi.
Bakın bu konuda Vali Sayın FUAT GÜREL’E kesin/kes katılırız, katılmamak mümkün değildir,ancak,”SİNEK UFAK MİDE BULANDIRIR..” gibi bir söz vardır ve İKİ KATRAN TANKININ ihalesin falan satılması gibi ufak işler İL ÖZEL İDARE Genel Sekreterliği’nde olmamalı..
Mutlaka yasal yönleri düşünülerek bu satış yapılmıştır..
Mutlaka yasal mevzuat yerine getirilmiştir, ancak, daha dikkat edilerek O İKİ TANK satılmış olsaydı 16 bin küsur lira değil,daha fazla para veren çıkardı diyen çevrelere prim verilmemiş olurdu..!!
İL ÖZEL İDARESİ müthiş bir performansla çalışıyor o kesin..
Bu tür küçük işlerle, bu mükemmel çalışma gölgelenmemeli..

VALİ Sayın FUAT GÜREL “KARDEMİR,İLK KURULUŞ YILLARINDAN GELEN,RUHSAT GİBİ HAVA KİRLİLİĞİNİ ÖNLEMEK GİBİ EKSİK YÖNLERİNİ..!! “
Vali Sayın FUAT GÜREL, geçtiğimiz hafta içerisinde Basına bir Kahvaltı verdi ve 2020 yılı çalışmalarını anlatırken, söz Karabük’te hava kirliliği ve çevre kirliliği üzerine bir soruya getirdi sözü.
KARDEMİR bu nokta da bir temrin programı hazırlamış ve açıklamıştı, buna göre “2019 YILINDA KARDEMİR’İN ÇEVRESEL BÜTÜN OLUMSUZ ETKİLERİ ORTADAN KALDIRILACAKTI..” henüz bu program olumlu olarak sonuçlanmadı/bitirilmedi.
KARDEMİR BU NOKTA DA ÇOK CİDDİ YATIRIMLAR YAPIYORDU..
Daha sonra iş durakları ve Vali Sayın FUAT GÜREL çok zarif bir dille bu programın bitirilemeyişini dile getirdi ve daha sonra 1937 yıllarının durumundan yola çıkarak “KARDEMİR RUHSAT GİBİ BAZI TEKNİK SORUNLARI DA VAR..” anlamında bilgiler verdi.
Bu arada KARDEMİR’İN ÇEVRE İZİN BELGESİ ALMAK üzere girişimler yaptığından söz eden Vali Sayın FUAT GÜREL,yine de çok ciddi çevre atılımı yapıldığının da altını çizdi.
ÇEVRE Müdürlüğü kurulduğuna işaret etti..
Bilindiği gibi MARZİNC ÇEVRESEL OLUMSUZ ETKİLERİNİ gidermek açısından çok büyük atılımlar yaptı ve şu an itibarı ile MARZİNC bu manada tertemiz,Cesas üzerinde duyarlılıkla durulması gereken KARDEMİR gibi görünüyor..
Yine de KARABÜK’ÜN HAVASI 81 İl içerisinde, en azından yarısından çok daha temiz durumda,bu manada Karabük’ün,HAVASI TEMİZ OLARAK görülen İLK 20-25 İL içerisinde olduğunu söylemek de mümkün..
İnsanlar ÇEVRE ve özellikle HAVA KİRLİLİĞİ konusunda duyarlı..

VALİ Sayın FUAT GÜREL’İN “YÜZ AKIMIZ..” DİYE TANIMLADIĞI,İL ÖZEL İDARE ÇALIŞMALARI İLE YAPILAN KÖY YOLLARI ASFALTI VE ŞEHİRLER..
Vali Sayın FUAT GÜREL, Karabük İl ÖZEL İDARE Genel Sekreterliği çalışmalarını, tam manası ile hakları olduğu için “YÜZ AKIMIZ..” şeklinde tanımlıyor ve gerçekten de mükemmel bir performansla çalışıyor İL ÖZEL İDARE ekipleri.
KÖY YOLLARINA GİDİN BİR BAKIN..
110 Kilometre SICAK ASFALT Köy yolu yapılmış ve hani halk arasında “KAYMAK GİBİ YOL..” deyimi var ya,aynen öyle ve bu manada KARABÜK GENELİNDE, hemen/hemen hiçbir BELEDİYE O GÜZELLİKTE ASFALT YAPMIŞ SAYILMAZ.
BELEDİYE BAŞKANLARINI KISKANDIRACAK KADAR GÜZEL Köy yolları ve Hükümetin KÖYDES Programından sonra KENT MERKEZLERİNDE olmayan güzellikte yollar KIRSAL KESİMLERDE var.
Öte yandan İL ÖZEL İDARELERİ aynı zamanda YEREL PARLAMENTO olarak da nitelendirilebilir, KARABÜK’ÜN kırsal kesimine veya O Kentin kırsalına hizmet veren ÖZEL İDARELER aynı zamanda KURUMLARIN İHALELERİNİ DE YAPIP/VAZİYET EDİYORLAR..
Karabük’te Sayın MEHMET UZUN’UN Genel Sekreterliği’nde, birlikte çalıştığı arkadaşları ve İL GENEL MECLİS Üyeleri ile birlikte Karabük İL ÖZEL İDARESİ Vali Sayın FUAT GÜREL’İN DE, vatandaşın da takdirini kazanmış durumda.
Gerçekten Karabük’ün YÜZ AKI İL ÖZEL İDARESİ..

VALİ Sayın FUAT GÜREL,KARABÜK TARIMINI GELİŞTİRMEK AMACI İLE TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ, ÇALIŞMALARINI ANLATIRKEN,DÜZÇAM GÖLETİ
Karabük Valisi Sayın FUAT GÜREL, Karabük’te tarımın ayağa ve atağa kaldırılması noktasında, Karabük Tarım İl Müdürü Sayın ÇETİN AYVALIK ve mesai arkadaşlarının yaptığı verimli, başarılı çalışmaları anlattı Karabük Basınına..
Karabük Tarım İl Müdürlüğü ekip halinde, takım halinde çok olumlu çalışmalar yapıyor gerçekten, tarımsal üretimin çeşitlendirilmesi ve sırada hayvancılığın geliştirilmesi amacı ile çok iyi işler yapıyorlar..
Vali Sayın FUAT GÜREL TARIMSAL SULAMA olayından söz etti.
OVACIK HATİPOĞLU Göletinin durumunu anlattı ve her geçen gün SULAMA NEDENİ ile kullanılan su miktarının arttığını anlattı, oradan, EFLANİ Göletleri hakkında bilgiler verdi.
Yeni yapılan GÖKGÖZ Göleti sulama için kullanılacak..
Ancak diğer göletler ne yazık ki,sulama da kullanılmıyor ve daha çok amatör balıkçıların hizmetinde gibi, zira sulama kanalları yıllarca kullanılmadığı için bozulmuş ortadan kalkmış.
Vali Sayın FUAT GÜREL bu konularda bilgi verirken, doğrusu biz “Sayın VALİ ŞİMDİ DÜZÇAM GÖLETİNDEN DE SÖZ EDER,BİLGİ VERİR..” diye bekledik ama sanıyoruz unuttu bu olayı.
4500 HEKTAR ALANI SULAYACAKTI DÜZÇAM GÖLETİ..

Sayın MUHARREM İNCE, Sayın MUSTAFA SARIGÜL, Sayın ÖZTÜRK YILMAZ, SİYASETEN CHP’YE NE KADAR OY KAYBETTİRİR VEYA KAYBETTİRİR Mİ
Sayın MUHARREM İNCE Yeni Parti kuruyor.
Ve CHP Karabük Milletvekili Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY o Parti de yer alacak ve BATI KARADENİZ Örgütlenmelerini her halde Sayın AKSOY üstlenir ve bakalım Karabük İl Başkanı kim olacak, Parti Lokali/lokallerini nereden tutacaklar..?
Aynı şekilde Sayın MUSTAFA SARIGÜL Türkiye Değişim Partisini kurdu, şimdi çalışmalarına hız katacak ve TDP’NİN Karabük Örgütlenmesi nasıl olacak acaba, İl Başkanı, İlçe Başkanları kimler olur ki..
Yine Sayın ÖZTÜRK YILMAZ Yeni Parti ismi ile Türk Siyasi hayatında yerini aldı ve Ülke genelinde örgütlenme çalışmalarını sürdürüyor bu Parti, Karabük’te bazı isimlere öneriler getirildi şeklinde haberler geliyor kulağımıza.
ŞİMDİ AKILLARA BİR SORU GELİYOR..?
Bu Siyasi Partilerin, hareketlerin CHP’YE zararı olacak mı, CHP’NİN buralara oy kaybetmesi mümkün mü, ortalıkta dolaşan sorular bunlar ve bu yönde herkesin bir öngörüsü, bir tahmini var..
Ancak ortak kanaat CHP’YE çok fazla bir zararı olmayacağı yolunda..
CHP’DEN bu Siyasi Partilere aman/aman oy kaçışı olmayacağı yönünde..
Evet bir oy kaçışını CHP’LİLER DE bekliyorlar..
Ancak öyle aman/aman bir oy kaçışı beklemiyorlar..

9 kişi görüş bildirdi

  1. KARABUK

    SAYIN AHMET BUGÜN YİNE DEĞİŞİK KONULARA DEĞİNMİŞSİN ANCAK, İKİ KONU VARKİ BU KONULARDA YANILIYORSUN VEYA SİZE YANLIŞ BİLGİ GELMİŞ OLABİLİR ,YAHUT GÖRÜNEN GERÇEKLİK ORTADA,KARABÜK HAVASININ SEKSEN BİR İL İÇİNDE YARISINDAN FAZLA İLDEN DAHA TEMİZ DEMİŞSİNİZ,ŞİMDİ KARABÜK’E YÜKSEK BİR TEPEDEN VEYA SAFRANBOLU TARAFINDAN BİR BAKIN HAVANIN NE KADAR PİS,KARABÜKÜN ÜSTÜNÜ DUMAN KAPLADIĞINI ÇOK AÇIK ŞEKİLDE GÖREBİLMEKTEDİR.BUDA KARABÜKÜN HAVASININ BELKİ DE SEKSENBİR İLDEN DAHA KÖTÜ VE KİRLİ OLDUĞI AŞİKARDIR.BİRDE KENT ORMANLA İLGİLİ YİNE YAZMIŞSINIZ,ANCAK HİÇ KİMSE,KURUM KURULUŞ KILINI KIPIRDATMIYOR.KENT ORMANI ORADA ÖYLECE DURUR,HİÇ BİR GELİŞME OLMAZ,KARABÜKTE HİÇ BİR OLUMLU BİR ŞEY YAPILMADIĞI GİBİ BUDA İKİ ÜÇ GÜN SONRA UNUTULUR.ÖRNEK İSTERSENİZ KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI’NIN VAAT EDİPDE HİÇ BİR ŞEY YAPMADIĞI,ONLARCA PROJECİKLER VAR KARABÜKLÜ HANGİSİNİ HATIRLIYOR,SEÇİM DÖNEMİ YİNE VAATLER HAVALARDA UÇUŞUR.KARABÜKLÜLER DE BUNLARA İNANIR OYUNU VERİR YENİDEN SEÇER.

  2. Tabi Karabük haklı

    Çevre bakanlığı verileri haksız Karabük haklı Çevre bakanlığı hava kalitesi izleme ağları yalan yanlış bilgi veriyolar Karabük bi tepeye çıkıyor bakıyoki Karabükün havası kirli sonra Belediye reyisi hiçbişey yapmıyo hatta iklim deyişikliyi bile belediye reyisinin yüzünden böyle akıllı insanlar var bu şehirde

  3. KARABÜKSPOR SEVDALISI

    SAYIN AHMET ABİM, KARABÜK VE ÇEVRESİ ÖZELLİKLE YENİCE ORMANLARINDA DEĞİŞİK TÜR BİTKİ VE AĞAÇ ÇEŞİTLERİ BULUNMAKTADIR. ORMAN BAKIMINDAN TÜRKİYE’NİN ZENGİN İLLERİNDEN BİRİYİZ. ANCAK GEL GÖR Kİ ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜMÜZ YOK. AYRICA BİR ŞEYE DAHA DEĞİNMEK İSTİYORUM. ORMAN ZENGİNLİĞİ OLAN BÖLGEDEYİZ ANCAK ORMAN İLE İLGİLİ MOBİLYA FABRİKAMIZ YOK. ORMAN ZENGİNLİĞİ BAKIMINDAN NEREDEYSE HİÇ AĞAÇ OLMAYAN KAYSERİ VE MALATYA’DA MOBİLYA FABRİKALARI MEVCUT OLUP, NİYE ORMANIYLA ZENGİN OLAN MEMLEKETİMİZDE MOBİLYA AĞACI YOK ANLAMIŞ DEĞİLİM. HİÇ OLMAZSA MALİYETİ DÜŞÜK OLUR VE HALKIMIZA DAHA UCUZA MALİYETİ OLUR.

  4. Karabük

    Devamlı yazıyorum biz bittik diye . Bir güç Karabük’ü bitiriyor sanki
    Türkiye’nin orman zengini ilinde bölge müdürlüğü yok sanırım ilk üçteyiz , buna ayılar bile güler
    Sıkıntı yok. Hangi hizmette karnemiz iyiki
    Yıldız kayıyor

  5. Kanunlar var.devletimizin

    Eflani köy hizmetleri ne hibe bırakılan tankları ancak Kaymakam lık satması gerekir.veya valilik kim satıysa incelenmesi gerekir

  6. Aligüneri

    Hava kirliliği Karabük birinci sırada sebep marzinç gibi kötü bir şey önce sağlık her şey para deyil

  7. radar

    BU MEMELEKETTE ADAM GİBİ ADAM KALMADI Kİ NE DESEK NE KADAR HAYIFLANSAK BOŞ.

    NEREYE EL ATSANIZ (ÖZEL İDARE HARİÇ ) ELDE KALIYOR.

  8. Kral Çıplak Demesin Bir Çocuk Karabük Halkına

    ***Kardemirin bacalarından duman çıkmıyor,
    ***Skala tesisinden toz çıkmıyor,
    ***Kardemir hammaddelerinin üstü ve çevresi kapalı, taşınırken bantlar ile taşınıyor,
    ***Dereler çok temiz düzenli bakımları yapılıyor, dereye, çevreye moloz atık atanlar sürekli takip ediliyor ceza kesiliyor ve önleniyor.
    ***Kentsel dönüşümler tamamlandı baca dumanları ve kalitesiz soba kömürleri yok.
    *** Karabük organizede dumansız sanayii kurulmasına izin veriliyor.
    ***Vadide egzoz gazları yok fosil yakıtlı araçlar alınmıyor ve çevre yolları yeterli
    ***Belediye ve toplu ulaşım araçları dizel değil elektrikli 10 numara yağ yakan yok arabalar çevreci sağlıklı.
    ***Belediye “kesintisiz ulaşım” için bisiklet yolları yaparak ve yaya yollarını ve yaya geçitlerini çoğaltarak çevreye katkılar veriyor.
    *** Şehir merkezinde haddehane fabrika yok.
    ***Komyon ve tır garajları parkı yok mevcut olan yer asfaltlandı toz kalkmıyor artık.
    ***Karabük şehir estetiği olarak ödül aldı, yapılaşmada, korkuluk tasarımlarındı, kaldırımlarda v.b alanlarda.
    *** Karabük’ün üzerindeki SARI DUMMAN değil o doğanın ve yeşilliğin oluşturduğu eşsiz meltem.

  9. Karabükspor Sevdalısı

    Düzeltme. ayın Ahmet Abi, Mobilya fabrikası diye yazacak iken sehven mobilya ağacı yazmışım.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kurum Müdürlerinden Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Yayın: 19.04.2024 13:46
Paylaş:
A+ A-

Karabük Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş, Karabük Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İsrafil Yıldız, Karabük Organize Sanayi Bölgesi İl Müdürü Alper Tolga Saka, KOSGEB İl Müdürü Serhat Saygın, KARGAZ Karabük İşletme Müdürü Cengiz Mancıoğlu ve BAKKA YDO Koordinatörü Sakin Eren, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkan Özkan Çetinkaya, Karabük Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş, Karabük Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İsrafil Yıldız, Karabük Organize Sanayi Bölgesi İl Müdürü Alper Tolga Saka, KOSGEB İl Müdürü Serhat Saygın, KARGAZ Karabük İşletme Müdürü Cengiz Mancıoğlu ve BAKKA YDO Koordinatörü Sakin Eren’e nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için teşekkür etti.