Her Telden (26.Ekim.2017)

Her Telden (26.Ekim.2017)

Yayın: 26.10.2017 00:00
Paylaş:
A+ A-

KARDEMİR,KARABÜKSPOR’A YILLIK 8 MİLYON LİRA DESTEK VERİYOR,ACABA DİĞER KULÜPLER NE KADAR DESTEKLER BULABİLİYORLAR..?
KARDEMİR,daha önce 3 milyon lira dolayında olan YILLIK REKLAM PARASINI,geçtiğimiz sürede aldığı bir kararlar,yıllık 8 milyon liraya çıkarttı ve KARDEMİR KARABÜKSPOR’A 4 yıllık 32 milyon lira vermeyi taahhüt etti.
Herkesin bildiği gibi,KARDEMİR KARABÜKSPOR bu 32 milyon liralık kaynağı hemen kullanma yoluna gitti ve toplam 32 milyon liralık taahhüt BANKALARA KIRDIRILDI,KARABÜKSPOR’UN ,buradan, eline 27 milyon lira civarında bir para geçti.
27 Milyon lira borçlara mı gitti,transferlere mi gitti,harcandı bitti..?
KARABÜKSPOR’UN o süreçte KARDEMİR ÜRÜN SATIŞINDAN eline 6-7 milyon lira geçmiş midir,galibiyet,beraberlik sonuçlarına göre gelen para ne kadar olmuştur acaba..?
BU PARALAR NE OLDU…?
Örneğin SÜPER LİG takımlarından ÜÇ BÜYÜKLER HARİÇ böylesine bir para kaynağı HANGİ KULÜBÜN KASASINA girmiştir,eğer KULÜP KASASINA girmemiş olsa,ALACAKLI FİRMALARA verilse,BORÇLARIN KALMAMASI gerekirdi.
YOKSA,BORÇ ÖDEMELER,TAHAKKUK ETTİRİLEN FAİZLERE Mİ YETMİYOR..?
Bakın KARDEMİR Anonim Şirket ve HESAP VERMESİ gereken bir yığın merci var,KARDEMİR KARABÜKSPOR ise bir DERNEK ve kendi Kongresine hesap veriyor..
BU İKİ KURULUŞ ARASINDA RESMİ BİR BAĞ YOK..
Verilen paralar SOSYAL SORUMLULUK ÇERÇEVESİNDE veriliyor..
Dosdoğru harcanması şart bu paraların..

KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN,KARDEMİR YÖNETİMİNDEN İSTEDİĞİ 6-7 MİLYON LİRA ,1 KASIM SONRASINDA ÖDENEBİLECEK Mİ ACABA..?
KARABÜKSPOR Yönetimi,KARDEMİR Yönetiminde 6-7 milyon lira civarında bir para istemiş,KARDEMİR Yönetim Kurulu isterse bu parayı 6 Yönetim Kurulu’nun imzası ile verebilir..
6 YÖNETİM KURULU İMZASI İLE,BU ÖDEMEYİ YAPABİLİR..
Şimdiye kadar yapılmadığına göre YASAL BİR SIKINTI var demek ki,yoksa YÖNETİM KURULU her ne kadar KENDİ İÇİNDE BÖLÜNMÜŞ gibi de görülse,zaman/zaman 6 YÖNETİM KURULU İMZASI bulunabiliyor,bunun örneğini birkaç kez gördük.
Demek YASAL BİR SIKINTI VAR Kİ böyle bir ödeme yapılmadı..
Peki bu ödeme 1 Kasım KARDEMİR SEÇİMLİ GENEL KURULU’NDAN sonra verilebilecek mi,oluşan Yönetim Kurulu bu parayı verebilecek mi,bu nokta da ciddi bir tereddüt var,zira KARDEMİR’İN böyle bir parayı BAĞIŞ OLARAK VERMESİ olayı AĞIR CEZALIK bir sürece taşıyabilir,gibi iddialar var.
KARABÜKSPOR’UN ŞU AN İTİBARI İLE NE KADAR BORCU VAR..
BU BORÇLAR NERELERE,HANGİ FİRMALARA..?
Aslında KARABÜKSPOR’DA bir sıfırlama süreci yaşanmalı,yeni bir KONGRE ile seçilecek yeni bir YÖNETİM KURULU bir biçimde borçları sıfırlamalı,YENİ BİR SAYFA AÇARAK,KARABÜKSPOR’U yoluna devam ettirmeli.
Yoksa bu borç sarmalından kurtulması mümkün değil doğrusu..

KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN TOPLAM BORCU NOKTASINDA “BİRÇOK RAKAM VERİLİYOR.” VE OLAĞANÜSTÜ BİR KONGRE HALİNDE ADAYLAR
KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN toplam borcu noktasında çok değişik rakamlar veriliyor,öncelikle bunun bir belirlenmesi lazım,bunun yanı sıra OLAĞANÜSTÜ BİR KONGRE sonucu Başkanlığa kimin/kimlerin getirilmesi noktasında bir fikir jimnastiği yapıldığını görmek mümkün..
ÖYLE BİR İSİM OLMALI Kİ..;
Sohbetler böyle başlıyor ve “GELECEK BAŞKAN,KİMLERDEN NE KADAR BORÇ ALINMIŞ,NERELERE NE HARCAMA YAPILMIŞ BUNLARI EN İNCE DETAYINA KADAR BULACAK,SONRA DA,GEREKİRSE BU BORÇLARI TANIMIYORUM,KARABÜKSPOR’A YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIRIYORUM..” ile bitiyor..
Bu olabilir mi..?
KARDEMİR KARABÜKSPOR’A GÜVENİP PARA VERMİŞ FİRMALAR VAR..
Bunların bir kalemde silinmesi öncelikle YASAL AÇIDAN mümkün mü..?
İnsanların KARABÜKSPOR’A yeni Başkan noktasında gözleri hemen Sayın ŞEFİK DİZDAR’A çevriliyor ve “KARABÜKSPOR’A YENİ BİR SAYFAYI ANCAK Sayın ŞEFİK DİZDAR AÇABİLİR.Sayın ŞEFİK DİZDARI’I İKNA İSE KARABÜK SİYASETİNİN İŞİDİR.Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN BUNU BAŞARIR..” gibi değerlendirmeler yapılıyor..
KARABÜKSPOR,KARABÜK GÜNDEMİNİN BAŞ MADDESİ HALİNE GELDİ..

SAYIN MERAL AKŞENER’İN GENEL BAŞKANI OLDUĞU “İYİ PARTİ,KARABÜK’TE EN KISA SÜREÇ İÇİNDE KURULACAK..” VE KATILIMLAR NOKTASI
Sayın MERAL AKŞENER’İN Genel başkanlığını yaptığı “İYİ PARTİ KURULDU,ÇALIŞMALARINA BAŞLADI..” Karabük TEŞKİLATINI KİM/KİMLER kuracak acaba..?
KISA SÜRE İÇİNDE BELLİ OLUR ELBET..
Ancak,şurası bir gerçek ki,İYİ PARTİNİN toplumsal bir karşılığı var,bu karşılık AK Partiye oy vermişlerden,CHP’YE oy vermişlerden,MHP’YE oy vermişlerden,diğer Partilere oy vermişlerden oluşuyor..
CİDDİ BİR TOPLUMSAL KARŞILIĞI VAR,İYİ PARTİ’NİN..
Bizim Gördüğümüz bu.
Ancak ;KURUCULAR İÇİNDE BİR KARABÜKLÜNÜN OLMAMASI dikkatimizi çekti,oysa ki olayın başından bu yana HAREKETİN İÇİNDE olan ve bu anlamda çalışmalar yürüten isimler vardı..
Dileriz sağlıklı bir yapılanma çıkar ortaya..
Ülke Siyasetine yeni bir soluk geldi olarak düşünmek gerek.

ULUSAL HAVA KALİTESİ İZLEME AĞI VERİLERİNE GÖRE “KARABÜK’ÜN HAVASI TERTEMİZ..”, VATANDAŞA GÖRE “ADETA ZEHİR SOLUYORUZ..”
Karabük’te HAVA KİRLİLİĞİ VAR MI..?
Bunun RESMİ CEVABINI,İnternette ULUSAL HAVA KALİTESİ İZLEME AĞI’NA girerseniz buluyorsunuz,biz birkaç gündün bu Siteye giriyoruz ve gördüğümüz KARABÜK’ÜN HAVASININ TEMİZ OLDUĞU.
Üç izleme istasyonu var.
BİR ; KARABÜK İÇİN İZLEME YAPIYOR.
İKİ ; Kardemir 1 var,KARDEMİR’İN bir bölümü izleniyor..
Üç ; Kardemir 2 var,KARDEMİR’İN diğer bölümü izleniyor..
Örneğin dün sabah 08 ve 09 ölçümlerine baktık PARTİKÜL Madde oranı KARABÜK; 62,KARDEMİR 1;50, KARDEMİR 2 ; 15,Bakın KARABÜK’TE değerler böyle iken SİVAS’IN üç izleme istasyonu ölçümlerinde PARTİKÜL MADDE 791,930,918..
Sivas kenti bu havayı nasıl soluyor size göre..?
KARABÜK’TE RESMİ HAVA KALİTESİ DEĞERLERİ BÖYLE GÖRÜNÜYOR..
Ancak ; VATANDAŞA GÖRE KARABÜK HAVASI ÇOK AMA ÇOK KİRLİ..
Şimdi RESMİ VERİLERE Mİ inanacağız,VATANDAŞIN hissiyatına mı..?

MARZİNÇ,BİR SÜRELİĞİNE İŞLETME FAALİYETLERİNİ DURDURSA,KARABÜK’TE ÇEVRE KİRLİLİĞİ BİTER Mİ,AZALIR MI VELA MARZİNÇ ÖNCESİNDE
Resmi verilere göre KARABÜK’TE özellikle HAVA KİRLİLİĞİ yok,ULUSAL HAVA KALİTESİ İZLEME AĞI verileri böyle gösteriyor,tabi böyle görününce de VATANDAŞ kendi hissiyatından yola çıkarak RESMİ DEĞERLERE KESİNLİKLE inanmıyor.
Sokaklarda SALI DURAN PANKARTLAR VAR..
Bu pankartlara göre MARZİNÇ’E HAYIR diyor Karabük yaşayanları..
Bir yanda MARZİNÇ’E HAYIR,öte yanda ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK Bakanlığının RESMİ HAVA KALİTESİ İZLEME verilerine göre KARABÜK HAVASININ temizliği,bir yanda da VATANDAŞIN KARABÜK HAVASI KİRLİ yolunda ki hissiyatı algısı,değerlendirmesi.
Örneği MARZİNÇ Yöneticileri çıksalar ve “BİZ TESİSİMİZDE Kİ İŞLETME FAALİYETLERİNİ BİR YILLIĞINA DURDURDUK..” deseler veya Karabük Valiliği sırasında MARZİNÇ’E Tesis kurma izini veren,şimdi ki Bursa Valisi “BİZİ BURSA’YA KABUL ETTİ,TESİSİ SÖKÜP BURSA’YA GÖTÜRÜYORUZ..” deseler..
BUNLARI DA GERÇEKLEŞTİRSELER,KARABÜK HAVASI TEMİZLENİR Mİ.?
Olayın bu noktasında,vatandaşın algısı da çok önemli,eğer vatandaş KARABÜK’TE HAVA KİRLİLİĞİ VAR diyorsa,bu inancı değiştirmeden,bu algı değişmeden,ne yaparsanız yapın sonuç alamazsınız..
RESMİ KAYNAKLAR, HAVA KİRLİLİĞİNİ, YOK GÖSTERİYOR..
VATANDAŞ BUNA HİÇ Mİ HİÇ İNANMIYOR Kİ..

SAFRANBOLU BELEDİYE PERSONELİ İÇİNDE OPERASYONLAR YAPILACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR VE SAYIN ERDOĞAN ŞENOL İLE BAŞLAYAN GELİŞME
Safranbolu Belediyesi’ne Kaymakam Sayın FATİH ÜRKMEZER’İN Kayyum olarak atanmasından sonra,özellikle personel bağlamında fazla bir değişim olmamıştı..
HERHANGİ BİR OPERASYONA GİDİLMEMİŞTİ.
Şimdi durum değişmeye başladı sanıyoruz ve Safranbolu Belediye Meclis Üyesi,aynı zamanda Belediye Başkan Yardımcısı Sayın ERDOĞAN ŞENOL Başkan Yardımcılığı görevinden alındı.
Sayın ERDOĞAN ŞENOL Belediye Meclis Üyesi olarak,hem ENCÜMEN ÜYELİĞİ görevinden bulunuyor,hem de Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu.
Sayın ERDOĞAN ŞENOL’UN yaklaşık 6 yıldır,görevden alınan Belediye Başkanı Sayın NECDET AKSOY’UN Yardımcılığı yaptığı biliniyor ve Kayyum Sayın FATİH ÜRKMEZER bir süreliğine kendisi hakkında herhangi bir karar vermemişti.
ŞİMDİ GÖREVİNDEN ALINDI Sayın ERDOĞAN ŞENOL..
Bu göreve Karabük İl ÖZEL İDARESİ Genel Sekreterliği’nden bir ismin getirileceği yolunda bilgiler dolaşıyorsa da,henüz Resmi bir bilgi verilmedi ve önümüzde ki günlerde konunun açıklığa kavuşacağına dikkat çekiliyor.
Bu değişim ile birlikte SAFRANBOLU BELEDİYESİ’NDE önemli gelişmeler bekleniyor..

ÇOK ÖNEMLİ BİR AK PARTİLİ “YEREL SEÇİMLER SIRASINDA,AK PARTİLİLER OLARAK,AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLARAK NE SÖYLERİZ..”
AK Partili olduğunu bildiğimiz,çok önemli görevler de bulunmuş bir Kardeşimizle YEREL SEÇİMLERİ konuşuyorduk,”KARABÜK MERKEZİNDE İŞİMİZ ZOR DEĞİL.MUHALEFET OLDUĞUMUZ İÇİN MERKEZ BELEDİYE İÇİN ELEŞTİRİLER GETİRİRİZ OLUR/BİTER..” dedi.
Aynı Kardeşimiz “İŞİMİZ SAFRANBOLU’DA ÇOK ZOR..” iddiasını dile getirdi..
AK Partili Safranbolu Belediye Başkanı,AK Parti İktidarı tarafından görevden alındı,Kamuoyu o kadar çok iddia konuşuluyor ki bunlar gerçek midir,yoksa Halk arasında yayılan bir ŞEHİR EFSANESİ MİDİR o bile karıştı.
O Kardeşimiz “HANİ BİR SÖZ VARDIR..” dedi.
“ŞÜYUU,VUKUUNDAN BETER DERLER..” şeklinde ki söze döndü Safranbolu BELEDİYE BAŞKANI Sayın NECDET AKSOY olayı dedi ve “ÖYLE ŞEYLER SÖYLENİYOR Kİ,GERÇEK BİLE OLMAYABİLİR..” ifadelerini kullandı..
Özellikle İMAR OLAYLARINA GETİRDİ sözü..
AK Parti böyle bir durumda seçmene ne diyebilir ki,gibi konuştu..

“AK PARTİ,İNŞAALLAH KAYYUM Sayın FATİH ÜRKMEZER’İ SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN İKNA EDER.TEK ŞANSI DA BU OLUR…”
Fikirlerine,görüşlerine çok itibar ettiğimiz AK Partili bir Kardeşimizle uzun/uzun sohbet ettik,Safranbolu’da yaşanacak YEREL SEÇİME ilişkin olarak “KAYYUM Sayın FATİH ÜRKMEZER’E SAFRANBOLU SAKİNLERİ ÇOK GÜVENİYORLAR..” dedi.
Güvenin yanı sıra,Sayın ÜRKMEZER’İN hizmetleri de hayli beğeni kazanıyor görüşünde ve YEREL SEÇİMLER için AK Parti ne yapıp etmeli Sayın ÜRKMEZER’İ Belediye Başkan Adaylığı için ikna etmeli gibi bir değerlendirme yaptı,O Kardeşimiz.
“AK PARTİ’NİN MEVCUT TABLODA TEK ŞANSI Sayın ÜRKMEZER OLABİLİR.ANCAK KENDİSİ,BEN KENDİ MESLEĞİMDE İLERLEMEK İSTİYORUM GİBİ BİR YAKLAŞIM GETİREREK,BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINI KABUL ETMEZSE,O ZAMAN YAPACAK FAZLA BİRŞEY OLMAZ..” gibi bir değerlendirmede bulundu.
Dikkat ederseniz YEREL SEÇİMLER hemen herkesin gündeminde..
O Kardeşimizde bize bu değerlendirmelerde bulundu..

14 kişi görüş bildirdi

  1. partici

    sayın ahmet bey ak parti yönetiminde olan kişiler aynı zaman karabük yönetiminde degil mi neden onlar sahip cıkmıyor karabüksporumuza.bütün illerdeki ak partili belediyeler ve ak parti il yönetimleri kuluplerine sahip cıkıyor bizde durum neden farklı…KARABÜK GERÇİ COK FARKLI YER HANİ İHALELERE GİRENLER YÖNETİME GİRMEYECEKTİ SAFRANBOLU İLÇE TEŞKİLATINDA YOK MU. ALİ KAYA BİLMİYOR MU BUNLARI….PEKİ SAYIN ALİ KAYA BİZİM GİBİ ÖZ KARABÜKLÜ KİŞİLERİ LİSTEYE ALMAZKEN FETOCULARIN ARSALARINI YAPANLARI,ORTAK OLANLARI VE İHALELERE GİRENLERİ ALIYORSUNUZU BİLMİYORSANIZ BUNLARI BEN GEREKLİ YERLERE BİLGİ VE BELGELERİ SUNDUM SAYIN GÖLBEK BUNLARI KONUSALIM BİRAZDA.. YÜREGİNİZ YETİYORSA YAYINLAYIN

  2. Muhterem Partici

    Ahmet beyin yüreği maşallah mangal gibi bak senin yorumuna yayınladı.Safranbolu söz konusu olunca bütün gözler tek bir kişiye döner bunu bütün Safranbolu bilir.Eyer Kayyum siyaseten rahat bırakılırsa yeğenin üzerine gitmeyin hemşerime dokunmayın gibi talepler telefonlar gelmezse Safranbolu düzene girer yoksa yandı gülüm keten helva olur.
    Muhterem partici kardeşimi Ali Kaya ne yapacakki Ali Kaya AKP’NİN göstermelik İlçe Başkanı herşey vatandaşın gözünün önünde cereyan ediyor sende istersen biraz daha açarak yaz sende korkma biraz daha açık yaz

  3. Karabükün Yerlisi

    Bircan AKYILDIZ benim bildiğim Karabük’lü.

  4. VATANDAŞ

    SAYIN PARTİCİ,ALİ KAYA BİLMEZ NEREDEN BİLSİN, BİLSE İNAN Kİ ALMAZDI. HEM SAYIN ALİ KAYANIN MEVCUT GÖREVİNDEN DAHA ÖNEMLİ İŞLERİ VAR ONLARLA UĞRAŞIYOR BELKİ BİRİLERİ HATIRLATSA KENDİSİNE İLÇE BAŞKANI OLDUĞUNU EMİN OLUN MAKAMIN HAKKINI VEREBİLİR,VERECEKTİR,VERMESİ GEREKİR.

  5. radar

    K. Karabük spor klübü, şehirden sevilen ileri gelenlerden başkan ve yönetim belirledikten sonra Tankut beye olağanüstü kongreye götürmeye taşıması yeni oluşacak yönetime maddi manevi destek verilmesi şart oldu gibi. Açıkçası Tankut ta A metal YORGUNU OLMUŞTUR. GÖNDERİDİĞİNİZ DE SÖYLEYİN ONA HACI BAYRAMA SELAM SÖYLESİN.

  6. karabükspor

    Radar arkadaşım aklına fikrine sağlık.Feridun Tankut çok zarar verdi artık düşsün Karabükün yakasından Pehlivan Baylanın Karabükspor Başkanı olacanı söylüyolar Yolbulanlar onu istiyolarmış.Buz gibi olur ve çokta iyi başkanlık yapar.Tankut Ankaraya Hacı Bayrama gitsin

  7. SAFRANBOLU

    Safranbolu ya bir tarihte bir kaymakam geldi sadri artunç isminde caddeye ismi verildi şimdi Fatih ürkmezer geldi bu KAYMAKAM da Safranbolu da sadri artunç caddesini yıkan kaymakam olacak

  8. YIKARSA BELKİ DÜZELİR

    SADRİ ARTUNÇ CADDESİNİ YIKARSA BELKİ DÜZELİR.FATİH ÜRKMEZER Kaymakam ve Kayyum cesaretli olur,taşıdığı soyadı gibi hadiselerden haksızlıklara sahip çıkan siyasetçilerden ÜRKMEYER BİR ER KİŞİ olarsa adı İlçe tarihine yazılır.Önce mühür sonra özür gibi işlere girmezse FATİH ÜRKMEZER Bey çok büyük isim olur.
    SADRİ ARTUNÇ Caddesi Siyasi eğemenlerin her türlü imarsızlığı yaptıkları bir Cadde deyilmi.Cadde üzerinde ne kadar çirkinlik varsa yıksın amma sonunda ortaya adaletli bir düzen çıksın Siyaset eğemenlerinin cirit attığı bir Cadde olmasın

  9. KARDEMIR SPOR GERCEGI

    SAYIN AHMET BEY VE YORUMCU DIGER KARABUKLU ARKADASLARIM

    KARABUK SPORUN YONETICISI SU ANDA FERUDUN TANKUT BEY GOZUKSEDE TAKIMI YOLBULANLAR YONETIYOR BUNU UNUTMAYALIM YOLBULANLARIN KARABUKSPORDAN CIDDI ALACAKLARI VAR KENDILERININ BASKANLIK YAPTIGI DONEMDEN VE BU ALACAKLARINI TAHSIL EDEBILMEK ICIN FERUDUN BEYI TAKIMIN BASINA YONETICI OLARAK GETIRDILER PARALARININ BIR BOLUMUNU ALABILDILER BIR BOLUMUNUDE ALAMADIKLARI GIBI VERDIKLERI PARANIN FAIZINI TAHSIL ETMEYE CALISIYORLAR SU ANDA MEDYADA GEZEN KARABUK SPORRA GULECLER IMZA ATMADI YARDIM EDILMEDI OLAYIDA GULECLERIN BU FAIZ OLAYINA KARSI CIKMALARINDANDIR YANI KISACA KARDEMIR KARABUKSPORA YARDIM ETSE BILE O PARA DONUP DOLASIP YOLBULANLARIN TAHSILATINA VE FAIZINE GIDIYOR SIMDI SEHRIMIZIND EGERLI BUYUKLERINDEN SAYIN PEHLIVAN BAYLAN BASKAN OLSUN DENILIYOR SEBEBIMI YINE PARAYI TAHSIL ETMEKTEN GECIYOR CUNKI SAYIN BAYLAN AHMET YOLBULANIN YAKIN HER TURLU ARKADASI VB DIR VE YOLBULANLARIN BIR DEDIGINI IKI ETMEZ DIGER TARAFTAN SEFIK BEYI ISTEMEZLER CUNKI SEFIK BEYIN DURUSU BELLIDIR KIMSENIN TAHSILATCISI OLMUYACAGI GIBI ADAMIDA OLMAZ … KISACASI LUTFEN BU SEHIRE IYI GOZUKUP DIGER TARAFTAN ARKASINI GORUNMEDEN OYMANIN PESINI ARTIK BIRAKSINLAR ….

  10. SAYIN YORUMCULAR

    PEHLİVAN BAYLAN KARABÜKSPORA BAŞKAN OLSUN DİYORSUNUZ! TİCARET ODASINDA BAŞKANLIK YAPTIĞI ZAMAN TİCARET ODASININ PARASINI NASIL ÇAR ÇUR ETTİĞİNİ BİR ARAŞTIRIN BAKALIM? O ZAMANIN TUSKON CULARINA VERDİĞİ PARALAR HEDİYELER GENEL SEKRETERE BİR SORUN O SİZE SÖYLESİN. ALLAH KARABÜK Ü PEHLİVAN BAYLANDAN KORUSUN.

  11. Gercek mi

    Karabük Spor hakkında yorumlara gülüyorum.
    Kardeşim
    Karabük Spor kongrelerde malı açıdan hesap vermiyor mu
    Orada her şey Belli olur.
    Yolbulanlar ne kadar Almış.
    Simsarlar ne almış.
    27 trilyon
    10 trilyon
    7 trilyon nerede
    Ne kadar açık değil mi.
    Beğenmeyen oy vermez AKLAMAZ
    Ben mesela Karabük Sporu mali açıdan ibra etyecegim

  12. Ali emekli

    Bir atasözü vardır.
    Tatlı tatlı yemenin
    Acı acı çıkartması vardır.
    Kim üzerine alınırsa alınsın.
    Herkes Aklanmalı
    Herkes Hesap vermeli
    Yada Hesap veremezse Aklanmamalı

  13. Hesap verilmeli tabi

    Karabüksporda hesap verilmeli.Hesap önce Kardemir Yönetiminden başlatılmalı.Yıllık reklam 3 milyon lirayken neden 8 milyona çıkarıldı.Bu artış hangi nedenle yapıldı.Yolbulanların paralarını Kardemir sırtından kurtarmak için bu artış yapıldıysa hesap burdan başlamalı.Sonra o 8 milyon liradan 4 yıllık 32 milyon lira 27 milyon liraya kırdırıldı.O 27 milyon liranın ne kadara Karabükspor kasasına girdi,ne kadarı hangi alacaklı firmalara gitti.
    Hesaplar başından yapılmaya başlanmalı.Peki binde 2 kesilen paralardan Yolbulanların alacağı olalı beri ne kadar onların alacağına ne kadara Karabükspor kasasına gidiyor.Hesaplar burlardan başlamalı.
    Hesap Feridun Tankut menecer Bayrama uzanmalı kimler kaça alınmış.Alınan sporcuların menecerlarına ne ödenmiş.Bu sezon kaç tane KUCA benzeri futbolcu alınmış.KUCA denilen futbolcunun hesabı verildimi yenilerinin verilsin.Hesap verilmeli.

  14. Has Ak Partili

    Ahmet abi bu yazıları günlük yayınlayacaksan yayınla, ne o iki yayınla bir yayınlama. Olmuyor valla böyle, gerçekten sinir oluyorum.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.