Her Telden (26 Kasım 2020)

Her Telden (26 Kasım 2020)

Yayın: 25.11.2020 23:04
Paylaş:
A+ A-

ESKİPAZAR İLÇESİ TARİHİ GÜNLER YAŞIYOR VE İSMETPAŞA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İÇİN KAMULAŞTIRMA HAZIRLIKLARI,KALABALIKLAR..
Eskipazar İlçesi tarihi günlerinden birisini yaşıyor ve İSMETPAŞA Organize Sanayi Bölgesi için KAMULAŞTIRMA HAZIRLIKLARI İlçe genelinde hareketlenmelere yol açtı.
GENİŞ BİR YER TUTULDU.
İnsanlar oraya gelerek YERİNİ,YERİNİN DURUMUNU Öğreniyor.
İl ÖZELİ İDARESİ,Kaymakamlık,Eskipazar Belediyesi tarafından verilen elemanlar hummalı bir çalışmanın içerisindeler,geçtiğimiz günü AK Parti İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ’DE yapılan çalışmaları yerinde izledi.
ESKİPAZAR TARİHİ GÜNLER YAŞIYOR.
İSMETPAŞA Organize Sanayi Bölgesi’nin yapılacağı alan da,HAK SAHİPLERİ geliyorlar,bilgisayar ortamında yerleri tespit ediliyor,Kamulaştırma İşlemine hazır hale getiriliyor.
Galiba 10 ARALIK TARİHİNE KADAR LİSTELER HAZIRLANACAK.
Daha sonra da İlgili Bakanlık,Kamulaştırmaya hazır hale gelen alanların paralarını ödemeye başlayacak,yani ŞU AN İÇİN AYRILMIŞ BİR PARA HENÜZ YOK..
Eskipazar tarihi günler yaşıyor iyi mi..?

İSMETPAŞA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ CİVARININ METREKARE BİRİM FİYATI 18 LİRA BELİRLENMİŞ VE BOTAŞ’IN 7.20 KURUŞUNA ORANLA..!!
İSMETPAŞA Organize Sanayi Bölgesi civarında ki yer sahipleri,gerçekten çok/çok iyi bir KAMULAŞTIRMA BEDELİ yakalamışlar ve buralarda 1 metrekare yerin bedeli olarak 18 lira belirlenmiş.
KURULAN BİR KOMİSYON 18 LİRA BELİRLEMİŞ.
Oysa ki,bir süre önce,o civarda BOTAŞ bazı Kamulaştırmalar yapmış ve bu Firma 1 metrekare yer için 7 lira 20 kuruş fiyat belirleyerek HAK SAHİPLERİNE o miktar üzerinden ödeme yapmış.
Yani neredeyse 3 misli fark var..
Bunun temelinde,mutlaka İŞİ HIZLINDARMAK vardır..
Hatta BOTAŞ İlçe sınırları içerisinde yaptığı bazı Kamulaştırmalar için bile 7 lira 20 kuruş üzerinden ödeme yapmış,bize gelen bilgiler o yönde seyrediyor.
TEK SIKINTI,3-4 BİN CİVARINI BULAN VARİSLER..
Aşılması için yoğun bir çalışma var.

AK PARTİ GENEL MERKEZİ,PANDEMİ NEDENİ İLE,HENÜZ YAPILMAYAN İL KONGRELERİNİ, İLERİ BİR TARİHE KADAR ERTELEDİ VE KARABÜK..
AK Parti,daha önceden tarihi belirlenmiş İL KONGRELERİNİ yaptı bitirdi,ancak,henüz tarihi belirlenmeyen KARABÜK GİBİ İL KONGRELERİ ileri bir tarihe ertelendi.
KARABÜK İL KONGRESİ NE ZAMAN YAPILABİLİR..
Bilindiği gibi covid-19 anormal bir hıza ulaştı..
Örneğin KARABÜK ÖZELİNDE bile günlük 300 vakadan söz ediliyor..
Böylesine bir yayılma hızına ulaştı covid-19.
Bu arada,belirli kaynaklar “KARABÜK İL BAŞKANLIĞI İÇİN..” Ankara Genel Merkez düzeyinde kulisler yapıldığından söz ediyorlar,gerçi bu tür girişimlere pek kulak asan,pek itibar eden yok.
Bu tür haberlerin kaynağı noktasında da,hemen herkes aynı adresi gösteriyor ve işin güzel yanı sürekli yeni/yeni isimler gündeme sokuluyor yeni isimler dolaşıma alınıyor..
AK Parti çevrelerinde ortak kanaat Sayın İSMAİL ALTINÖZ’ÜN İl Başkanlığı görevine devam edeceği yolunda,dolaşıma sokulan isimlere fazla şans tanıyan yok..
AK PARTİ İL KOGNRESİ TARİHİ HENÜZ BELLİ DEĞİL..

CHP GENEL BAŞKANI Sayın KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN SAFRANBOLU ZİYARETİ “NE YAZIK Kİ PARTİ İÇİ DENGELERİ TAMAMEN BOZDU..”
CHP Genel Başkanı Sayın KEMAL KILIÇDAROĞLU geçtiğimiz günlerde Safranbolu ziyaretinde bulunmuştu,bu ziyaret için KANAAT ÖNDERİ adı altında davet edilen 25-30 kişilik bir grup,Parti içine ciddi biçimde dalgalandırdı.
CİDDİ BİR RAHATSIZLIK YARATTI..
Öyle görünüyor..
Gelen bilgilere ve haberlere göre CHP Genel Başkanı Sayın KEMAL KILIÇDAROĞLU’DA ziyaretten pek olumlu izlenimlerde dönmemiş Ankara’ya ve olayın bu noktasında “GELİŞMELERİ BEKLEYİN..” gibi sözler kullanan çevreler var.
CHP’NİN ANA KADEME ÖRGÜTLENMELERİ TAMAM KARABÜK’TE.
Peki YAN KOLLARDA ne gibi bir görüntü var,örneğin Kadın ve Gençlik Kolları gibi ve yapılan toplantı sırasında da “BİR/İKİ KATILIMCI,GEREK BÖLGE İÇİN,GEREKSE ÜLKE İÇİN CAN ALICI SORUNLAR DİLE GETİRİRKEN.BİRÇOK KATILIMCI DA PARTİ İÇİ YAKINMALAR DÜZEYİNDE KALMIŞ..”
CHP Genel Başkanı Sayın KILIÇDAROĞLU pek memnun dönmemiş anlayacağınız..
Gelişmeler olacak deniliyor ya,bekleyelim bakalım neler olacak..?

MHP KARABÜK İL KONGRESİ ÖNCESİNDE ÇIKARTILAN SÖYLENTİLER GERÇEKLEŞMEDİ VE İL KONGRESİ TEK ADAY/TEK LİSTE İLE GERÇEKLEŞTİ
MHP Karabük İl Kongresi öncesinde,birçok kaynak Kongreye ilişkin görüş veriyordu ve İL BAŞKAN ADAYI olmayı düşünenlerden söz ediliyordu , hatta belirli girişimler Kamuoyu’na yansıtılıyordu.
SONUÇTA İL KONGRESİ TEK ADAY/TEK LİSTE İLE YAPILDI..
Geniş katılımlı ve düzeyli bir Kongre yaptı MHP.
Örneğin,belirli sıkıntılardan söz edenler,herhangi bir tutum almadılar..
Uzman Hekim Sayın ADEM KAR,Yeniden İl Başkanlığı görevine seçildi,bu arada MHP’NİN Karabük Özelinde ki en güçlü isminin Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ olduğu da tam manası ile tescil edilmiş oldu..
Kalabalık katılımlı ve düzeyli bir İL KONGRESİ YAPTI MHP.
Yaratılmak istenen dalgalanmaların hiçbiri hedefe varamadı.

6 kişi görüş bildirdi

  1. Kesin kati bilgi

    Akp il başkanı İsmail altınöz devam vekilllerden bir tanesi itiraz etti genel merkezde her kes bir kendisi aynaya baksın dedi verdikleri isimler aynada hiçte iyi gözükmüyor MHP ye oy isteyenmi dersin millete tepeden bakanmı dersin mücahitlikten mütehitliye geçenmi dersin işe yaramayan oda başkanlarımı dersin ama İsmail efendi hiç boş durmamış iyi çalışmış dersine her adayın her hatasını resim kareleri gazete küpürleri ile parti üyeliği olmayan her adayı güzel bildirmiş maşallah hiç boşda durmamışssın ne diyelim hayırlı olsun

  2. O öyle sansın

    Ahmet abı MHP içinde en güçlü isim Rafet vergili demişsin bunu kongrede tesçil edildini yazmışsın sende Rafet beyde öyle sansın insanlar gerçeyi görüyor bir yıldır Rafet beyi gören varmı gidin Kayabaşı tarafına bir bakın belediye çalışması varmı yalakalarına Ülkücülerine hakaret ettirenleri Ülkücüler affetmez Ahmet bey ne demişti rahmetli Demirel keser döner sap döner gün gelir hesap döner ha birde İl Başkanı Adem bey deyil cenk gedikoğlu yani eski DYP li eski AP li MHP Karabükte çakma MHP lilerin elinde anlıcan

  3. radar

    A.K.P SİNİN KARABÜK DE İLK YAPMASI GEREKEN İŞ İL BAŞKANINI GÖREVİNDEN ALMAK OLMALIDIR. BENCE SAYIN SAYLAR GİBİ ATAK BECERİKLİ İŞ BİTİRİCİ KİŞİLERİN GETİRİLMESİ GEREKİR.
    KENDİSİ VEYA YAKINLARI BANA KIZABİLİR. LÜTFEN KIZMAYIN GERÇEKTEN ÇOK PASİF KARABÜK E ÇOK BİR ŞEY KATMADIĞI KANAATİNDEYİM.

  4. Gönderen

    Sayın yazar Safranbolu Metropolit’i kim?
    Siz köşenizde yıllar önce “Safranbolu’ya metropolit atanmış” diye yazmıştınız. 🙂

    O zamanlar Safranobu’daki ulu cami restarasyonu vardı. Uzun süre cami kapalı tutulmuştu. Sanırım Yusuf Halaçoğlu böyle bir iddia atmıştı ortaya. O zamandan bu yana Safranbolu Metropliti’ni gören var mı?

    Safranobolu ile birlikte başka kentlere de atandı iddiası vardı. Yusuf Halaçoğlu’nun iddiası ülkede bir hayli konuşulmuştu. At ortaya bir iddia. Ortalık çalkalansın. Nasıl olsa millet unutuyor. 🙂

  5. Ülkücü

    Ahmet abi, senelerdir yazılarını takip ederim,çok doğru tespit yaparsın hemde daha olay olmadan , şimdi ki tespitte çok iyi olmuş. Rafet Vergili ile 1 bardak çay içmişliğim yok fakat aynı senin dediğin gibi son noktayı vurmuş. Ben ne dersem o olur demiş en son ki kongre bunun örneği. Ayrıca bir yorumda çok dikkatimi çekti , arkadaşımız her kimse 1 senedir yok demiş Rafet bey için , adam kendi sokağa çıkmayın pandemi var zarar görmeyin maskenizi takın diyor. Kendi sokağa mı çıksın her yerde nasıl olacak bunu anlamadım . Alt kısımda da DP li AP Li Cenk Gedikoğlu il başkanı,çakma Mhp li demiş , Hatta güzel bir örnekle de süslemiş Yıllarca Adalet Partisi , Doğruyol Partisi , Demokrat Parti Genel Başkanlığını yapan Başbakan , Cumhurbaşkanı Sn ; Süleyman Demirel’in Keser döner , sap döner örneği ile , bari örneği MHP den verseydi. Birde MHP milletvekili TBMM Başkan Vekili Sn;Celal ADAN hangi partiliydi ? Partiyi büyütmeye bakın beyler büyütmeye

  6. Üç kap yemekle seçim kazanma

    Herkez şunu bilsin üç kap yemekle insanlara yemek vermekle seçim kazanma dönemi geçti hiçbi iş yapmadan insanlara yemek vererek seçim kazanma işi artık bitti kendinden başka herkesle kavga edip en büyük benim havası vermeyle artık bi yere varılmaz o dönem bitti bunu görücez Safranbolu başkanı Elif hanım kardeşini işe aldı diye CHP liler yaygara ediyolardı iyide Karabükte dayıoğlu encümen başkanı yapıldı kimseden ses varmı

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Başhekiminin Anısı İstasyonda Yaşayacak

Yayın: 19.04.2024 14:33
Paylaş:
A+ A-

Geçen yıl hayatını kaybeden Karabük Ambulans Servisi Başhekimi Engin Ekmekci’nin adı, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’na verildi.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 20 Nisan 2023’te görevi başında vefat eden Ekmekci’nin adı, Sağlık Bakanlığının oluruyla Safranbolu Yenimahalle’de bulunan 1 Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nda yaşatılacak.

Törende konuşan İl Sağlık Müdürü İsmail Kara, Ekmekci’nin Karabük halkına çok hizmetleri olduğunu, başarılı çalışmalar yürüttüğünü belirtti.

Daha sonra sağlık istasyonunun tabela açılışı, Ekmekci’nin kızları tarafından yapıldı.

Törene, İl Sağlık Müdürlüğü personeli, Ekmekci’nin ailesi ve yakınları katıldı.