Her Telden (26.Temmuz.2019)

Her Telden (26.Temmuz.2019)

Yayın: 25.07.2019 23:29 |Güncelleme: 26.07.2019 08:50
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK’TE “İŞSİZLİK DİZ BOYU..” İŞ ARAYANDAN GEÇİLMİYOR O KESİM RAHATSIZ, KARABÜK’ÜN BÜYÜK BÖLÜMÜ EMEKLİ VE CAMİ ÖNLERİ…
Karabük’te çok büyük bir İŞ ARAYAN VAR,yani Karabük’te çok ciddi bir İŞSİZLİK HÜKÜM SÜRÜYOR,gencecik insanlar “İŞ ARIYORLAR..” bunlar büyük bölümü de en azından MESLEK YÜKSEKOKULU bitirmiş gençler.
İŞSİZ KESİM GERÇEKTEN ÇOK/ÇOK RAHATSIZ.
Biliyorsunuz KARABÜK’ÜN ÇOK CİDDİ BİR EMEKLİ KESİM nüfusu var,EMEKLİLERİ verilen yüzde 5 oranında ki zam,bu kesimi çok rahatsız etmiş durumda ve işin garip tarafı HEMEN HER EMEKLİNİN EVİNDE,BİRDE İŞ ARAYAN YA ÇOCUK,YA TORUN VAR..
CAMİ ÖNLERİNDE,MUHABBETLER GENELLİKLE BU EKSENDE DÖNÜYOR.
Emekli ne yapsın,CAMİ ÖNLERİNDE bir araya gelerek sohbet ediyorlar ve namaz öncesi ve namaz sonrası,çok koyu muhabbetler dönüyor Cami önlerinde.
Geçtiğimiz gün Köprübaşı Cami önüne uğradık.
Yanımızda ki EMEKLİ Kardeş,arkadaşına dert yanıyor ve “TORUN HALEN İŞ BULAMADI.CEBİNİN HARÇLIĞINI BEN VERİYORUM.BİR DE KIZ MI BULMUŞ NE YAPMIŞ.HEM İŞSİZ,HEM DE İLLA Kİ EVLENECEĞİM DİYE TUTTURUYOR..” şeklinde dert yanıyordu.
KARABÜK’ÜN EN BÜYÜK SORUNLARI ARASINDA BU İKİLİ ÖNEMLİ..
KARABÜK’TE,İŞSİZ GENÇLERİN NÜFUSU ÇOK YOĞUN..
EMEKLİLER SON ZAMDAN ANORMAL ŞİKAYETÇİ VE ZAMMA TEPKİLİ.

KARABÜK HADDECİLER DERNEK BAŞKANI SAYIN PEHLİVAN BAYLAN “ÇELİK SEKTÖRÜ BÜYÜK SIKINTI İÇERİSİNDE VE BU KIŞ ÇOK ZOR GEÇER..”
Geçtiğimiz günü,Karabük Haddeciler Dernek Başkanı,Sayın PEHLİVAN BAYLAN ile görüştük,Sayın BAYLAN Sektörün çok zor durumda olduğuna işaret ediyor.
“BİRÇOK ÜRETİCİ FİRMA,YA VARDİYA SAYISINI AZALTIYOR VE ÇALIŞMALARINA, BİR SÜRELİĞİNE DE, OLSA ARA VERMEK ZORUNDA KALIYOR..” gibi bilgiler veriyor.
Ülkenin en önde gelen ÇELİK ÜRETİCİSİ Firmaların,üretimi durdurmak yolunda adımlar attığından söz ediyor ve “BÖYLE GİDERSE BU KIŞ ÇOK ZOR GEÇECEK..”anlamında ifadeler kullanıyor.
Sayın PEHLİVAN BAYLAN,geçtiğimiz cumartesi günü Karabük’ü ziyaret eden MHP Genel Başkanı Sayın DEVLET BAHÇELİ’YE bir dosya sunmuştu ve bunu sorduk kendisine..
”ÖNCE BELEDİYE BAŞKANI Sayın RAFET VERGİLİ ile İL BAŞKANI Sayın ADEM KAR’A TEŞEKKÜR EDİYORUM..” dedi ve bu görüşmeyi temin ettikleri için kendilerine şükran hislerini yolladı.
Daha sonra da “FİLYOS VADİSİ PROJESİ’NE MUTLAKA ENTEGRE EDİLMEMİZ GEREKTİĞİNİ,BUNUN İÇİN BİZE YARDIMCI OLMALARINI SÖYLEDİM VE KENDİSİ DE ÇOK YAKINDAN İLGİLENDİ..” anlamında ifadeler kullandı.
Sayın PEHLİVAN BAYLAN ataktır,heyecanlı biçimde anlatır ve çok iyi bir Cemiyetçi,gözü kara bir KARABÜK SEVDALISIDIR,her konuşmasında “BU KENTE HEPİMİZİN BORCU VARDIR.BUNU ÖDEMEK HEPİMİZİN YÜKÜMLÜLÜĞÜNDEDİR..” görüşlerini dile getirir.
Sayın BAYLAN Sektörün süratle daralmaya gittiğini söylüyor..

KARABÜK VE KARABÜK TİCARET SANAYİ ODASI “EN FAAL,EN PARLAK DÖNEMİNİ SAYIN SAYLAR, SAYIN ÖZCAN VE SAYIN NAMAL İLE YAŞADI..”
Karabük ve Karabük TİCARET SANAYİ ODASI,son dönem de ,en faal,en çalışkan olduğu zamanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR,Sayın SEDAT NAMAL ve Sayın TUNCAY ÖZCAN’IN görev yaptıkları zaman diliminde yaşadı.
ELBET DAHA ÖNCE Kİ DÖNEMLERDE DE BAŞARILI ÇALIŞMALAR VARDI.
Son dönemde Sayın TİMURÇİN SAYLAR hem Karabük AK Parti İl Başkanı,hem TSO Meclis Başkanı olarak çok önemli hizmetlere imza attı,çok ciddi,çok verimli işler yaptı.
Sayın SEDAT NAMAL,Sayın TİMURÇİN SAYLAR’IN Meclis Başkanlığı yaptığı dönemde,TSO Yönetim Kurulu Başkanı olarak müthiş başarılı işlere girişti ve Karabük’ün önüne ciddi hedefler koydu.
Daha sonra Milletvekili Adayı oldu,TSO Görevinden istifa etti.
Sayın SEDAT NAMAL’IN yerine AK Parti Merkez İlçe Başkanı olarak görev yapan Sayın TUNCAY ÖZCAN geldi ve Siyasi çalışmalardan sonra TSO noktasında üretken,girişken,gerçekten çok büyük çalışmaların yaratıcısı oldu..
O DÖNEM KARABÜK’ÜN HEDEFLERİ VARDI,HATIRLAYIN..
Ya şimdi ne var Allahaşkına,Karabük’ün ne hedefi var..?

KARABÜK EMLAK PİYASALARININ “EN GÜVENİLİR VE KAMUOYU’NA İTİMAT SAĞLAMIŞ FİRMASI..” ÇEBİ GRUP VE HER DÖNEM SÖYLENTİLER
Karabük enteresan bir yer ve sürekli söylentiler çıkar,sürekli biriler aleyhine tezvirat yapılır ve bu anlamda Sayın ADNAN ÇEBİ hep,her zaman Karabüklülerin dilinde olmuştur.
Sayın ADNAN ÇEBİ EMLAK PİYASASINDA TEK İSİMDİR..
Karabük’te sorsanız EMLAK PİYASALARINDA en güvendiğiniz,en çok itimat ettiğiniz isim/firma kimdir diye,kesinlikle ve çok/çok açık ara Sayın ADNAN ÇEBİ birinci çıkar.
Buna rağmen hemen her dönem,Sayın ADNAN ÇEBİ hakkında söylentiler çıkar/çıkartılır ve uzun yıllardır,çıkan/çıkartılan bu söylentilerin aslı astarı da çıkmamıştır..
Yüzlerce/binlerce konut yaptı ve teslim etti Sayın ADNAN ÇEBİ.
Biliyorsunuz KONUT YAPIM FİRMALARI arasında çok önemli gelişmeler oldu,işini yarım bırakıp kaçan ve ardında yüzlerce mağdur insan bırakan Firmalar oldu..
Sayın ADNAN ÇEBİ bu piyasaların en güvenilir ismi olmaya devam ediyor.
Hakkında onca söylenti çıkartılmasına rağmen en güvenilir isim..

FİLYOS ENDÜSTRİ BÖLGESİ ALANI İÇİN 600 HEKTAR ALAN VE DÜZENLEME ORTAK PAYI (DOP.) ÇIKTIĞINDA KALAN,60 MİLYON EURO HARCAMA
Karabük’te halen çok geniş bir kesimin FİLYOS LİMANI diye tanımladığı.hatta üzerinde ahkam kestiği,FİLYOS ENDÜSTRİ BÖLGESİ düzenlemesi için kurulan YÖNETİCİ ŞİRKET Ünlü TOSYALI HOLDİNG Başkanı Sayın FUAT TOSYALI’YA görev verdi.
BURADA YAKLAŞIK 600 HEKTAR BİR ALAN VAR..
Sayın FUAT TOSYALI bu 600 hektar alanı “BİR HEKTAR 10 BİN METREKAREDİR..” ALT YAPI olarak düzenleyecek ve daha sonra,buralarda BİRİM FİYATLAR Tespit edilip satışa çıkartılacak.
600 Hektar alanın,yaklaşık yüzde 35-40 kadarı DÜZENLEME ORTAKLIK PAYI olarak (Yani DOP olarak..) çıktığınızda 350-400 Hektar alan kalıyor ve buraların METREKARE FİYATI sizce ne olur..
TOSYALI HOLDİNG bu iş için 60 milyon Euro civarında bir bütçe ayırdı şeklinde bilgiler veriliyor,kimi çevreler 60 MİLYON EURO bile yetmez gibi görüşler dile getiriyorlar.
DOP ile ayrılan yol,yeşil alan,okul,cami,dinlenme tesisi,Pazar yeri,otopark ve benzeri gibi alanlar çıktığında,geriye kalan parsellerde YERİN METREKARE Fiyatı sizce ne olabilir..?
Kimi metrekare fiyatı 50 dolar diyor,kimi daha fazla diyor..
Ortaya ne kadar büyük bir RANT ÇIKIYOR hesaplayın isterseniz..

BIRAKIN FİLYOS VADİSİ ENDÜSTRİ BÖLGESİ’Nİ BİR KENARA,ÇOK İSTİYORSANIZ FİLYOS LİMANI SERBEST BÖLGE HAKKINDA DA İKİ SÖZ EDİN…!!
Hani Karabük’te hemen herkesin,bilir/bilmez,üzerinde fikir yürüttüğü FİLYOS VADİSİ PROJESİ var ya,o projenin esas önemli kısmı SERBEST BÖLGE olacak buna inanın.
FİLYOS VADİSİ SERBEST BÖLGE ŞU AN KİMSENİN umurunda değil,Karabük’te kimse SERBEST BÖLGE hakkında en küçük bir söz etmiyor,zina bu konuyu bilmiyor..
Bakın size bir ipucu verelim.
FİLYOS SERBEST BÖLGESİNDE,acaba ÇİN ÜLKESİ bir LOJİSTİK ÜS kurar mı..?
ÇİN çeşitli kanallardan FİLYOS LİMANI’NA getireceği malları KÜÇÜK TONAJLI GEMİLERLE,TUNA NEHRİ,SEN NEHRİ-REN NEHRİ yoluyla ORTA AVRUPA ÜLKELERİNE buradan dağıtımlar yapar mı..?
BALTIK Denizi,MANŞ Denizi ve ORTA AVRUPA komşu kapısı olacak..
Karabük’te bu işleri kovalayan TEK İSİM olarak biz Sayın MEHMET CEYLAN’I ve Sayın MERT YARDİBİ’Nİ görürüz,onlar iş yapmaya gayret ederlerken,diğer zevat HAVANDA SU DÖVMENİN ötesinde hiçbir işe yaramazlar..
Siz esas FİLYOS LİMANI SERBEST BÖLGEYE’DE bakın olur mu..?

EĞER, ÇİN FİLYOS SERBEST BÖLGESİNE “LOJİSTİK ÜS KURARSA..” BELKİ ZONGULDAKSPOR’U BELKİ DE KARABÜKSPOR’U ALABİLİR,BELKİ YANİ..
FİLYOS VADİSİ SERBEST BÖLGE hakkında kimse konuşmuyor,kimse bu nokta da fikir söylemiyor,hoş FİLYOS VADİSİ ENDÜSTRİ BÖLGESİ olayını da pek bilen,öğrenmeye gayret eden de kimse yok.
Bakın FİLYOS VADİSİ SERBET BÖLGESİNDE,ÇİN LOJİSTİK ÜS kurabilir..
Hatta,ileriye yönelikte bir perspektif koyalım ortaya,ÇİN,bizim Ülke taşımacılığında yüzde 1 paya sahip olan, TCDD üzerine büyük yatırımlar yaparak ORTA ve UZAK ASYA İLE ÜLKEMİZ ARASINDA BİR TCDD HATTI bile yapabilir..
Zaten,bizim hatırladığımız TCDD arşivlerinde böyle bir projenin olması gerek,hatta bu proje Samsun/HAVZA bağlantısından UZAK ASYA ile geliş/gidişleri sağlayacak biçimde düşünülüyordu..
Her neyse,ÇİN eğer FİLYOS SERBEST BÖLGESİNE bir LOJİSTİK ÜS kurarsa,son zamanlarda FUTBOLA olan merakı nedeni ile KARABÜKSPOR’U veya ZONGULDAKSPOR’U bile alabilir..
KENDİ ADAMLARINI YÖNETİME KOYAR,BUNLARDAN BİRİNİ ALIR..
Bunlar olmayacak işler değil elbet..
Bakın,hemen herkes FİLYOS ENDÜSTRİ BÖLGESİ’Nİ bilir/bilmez konuşuyor,oysa,FİLYOS SERBEST BÖLGE DE çok ama çok önemli,burası hakkında düşüncesi olan var mı..?
Biz göremiyoruz,SİZ GÖRÜYOR MUSUNUZ…?

“KARDEMİR BÜYÜYOR-KARABÜK BÜYÜYOR..” SLOGANI İÇİN “EVET KARDEMİR BÜYÜYOR,NE YAZIK Kİ KARABÜK YERİNDE SAYIYOR..”TESPİTİ.!!
KARDEMİR Yönetimi ve Profesyonel kadrosu,çok haklı olarak “KARDEMİR BÜYÜYOR-KARABÜK BÜYÜYOR..” şeklinde bir slogan kullanıyor ve bu sloganı hemen BALIKPAZARI’NIN karşısında ki CURUF TESİSİNE yazdırmış bulunuyor.
HERGÜN ONBİNLERCE İNSAN OKUYOR BU SLOGANI..
Hemen herkes “EVET KARDEMİR BÜYÜYOR..” tarafını kabul ediyor,KARDEMİR’İ BÜYÜTEN Kadroları takdirle anıyor,alkışlıyor,o konuda hiç mi hiçbir sorun yok.
Gel gelelim “KARABÜK BÜYÜMÜYOR,KARABÜK YERİNDE SAYIYOR,KARABÜK PATİNAJ YAPIYOR..” görüşü de,hemen herkesin zihninde yer etmiş görünüyor..!!
KARABÜK,NE YAZIK Kİ,BÜYÜMÜYOR,GELİŞMİYOR..
ORTA BOY BİR ANADOLU KASABASI GÖRÜNÜMÜNÜ AŞAMIYOR..!!

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ’NİN YILLAR ÖNCE GÜNDEME GETİRDİĞİ “ÇELİK CAMİ..” VE BOLU’DA ÇELİK EVLER YAPIMI
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,2009 yılında ki YEREL SEÇİMDE,Karabük gündemine ÇELİK CAMİ yapımı olayını sokmuştu ve çok geniş bir kesim ÇELİĞİN İNŞAAT YAPIMINDA kullanılabileceğini ilk kez işitmiş oldu.
GEÇTİĞİMİZ PAZAR BOLU’YA GİTTİK ve BOLU ÇELİK EVLER Yapımı gibi bir inşaat ile karşılaştık,KARASU Yolunda “BOLU ÇELİK EVLER..”levhası ve büyük bölümü ÇELİK KONSTRÜKSÜYON olarak tamamlanmış bir evi gördük.
Karabük ÇELİK CAMİ noktasında yıllardır yer temin edemedi..
Böyle olunca da ÇELİK İNŞAAT İLE TANIŞAMADI,ancak,bakıyoruz BOLU BU İŞİ başlatmış ve BOLU ÇELİK EVLER olayına girerek,böyle bir konuda ön almış durumda..
Biliyorsunuz BOLU,HAYLİ AKTİF BİR DEPREM BÖLGESİ olarak bilinir.
BOLU ÇELİK EVLER olayı gerçekten dikkatimizi çekti..

10 kişi görüş bildirdi

  1. Gönderen

    Çin Filyos’a niye lojistik üs kursun? Hadi kurdu diyelim buraya malı nasıl getirecek? Çin’den trenle getirecekse bir anlamı kalmaz. Trenden malı indirmeden Marmaray’dan yada 3. köprü üzerinden demiryolu ile Avrupa’ya direkt sevkeder. Bir daha indir bindir niye yapsın?
    Denizyolu ile getirecekse niye malı Filyos’a boşaltsın gemi ile direkt Avrupa’ya gönderir.
    Filyos’ta üretim yapacaksa onu bilemem. Filyos’ta üretim yapması için ne cazip gelebilir? Hammadde? Ucuz işçilik? Devlet teşvikleri? Türkiye ile Avrupa arasındaki günrük birliği?

    İkinci mesele iklim değişikliği Avrupa’yı oldukça etkiliyor. Geçen sene Orta Avrupa’yı etkisi altına alan kuraklık nedeniyle nehir seviyeleri rekor düzeyde düştü. Almanya’nın nehir nakliyesi ciddi olarak aksadı. Birçok fabrika nakliye sıkıntısından ya üretim durdurdu yada üretimi kıstı. Nehirlerdeki turistik tekne turları aksadı. Almanya’nın ekonomik büyümesi olumsuz biçinde çok ciddi olarak etkilendi.
    Bu sene de kuraklık emareleri var. İlkbahar dönemi çok kurak geçti. Haziran’daki yağmurlar durumu biraz kurtardı. Almanya’da yeraltı ve yerüstü su rezervleri geçen sene kaybettiği suyu bu sene geri kazanamadı. Avrupa’yı bugünlerde yine ciddi bir sıcak hava dalgası etkisi altına aldı. Birçok ülke acil durum ilan etti. Bazı nükleer santralleri de soğutma suyu sağladıkları akarsuların sıcaklıkları arttığı için durdurdular.
    Almanya’daki nehirleri besleyen Alp dağlarındaki buzullar son 20 senede büyük oranda küçülmüş durumda. Özet olarak İklim değişikliği nehir nakliyesini vurabilir yani.

    Bakalım bu sene nehir seviyeleri ne olacak? Şu sıralar geçen seneki bu zamanlara göre biraz yüksek ancak sıcaklıklar devam ederse ve önemli yağış gelmezse yine rekor düşüşler olabilir. Sular Ağustos sonlarından itibaren Aralık sonuna kadar iyice azalmaya başlar…..

  2. önemli degil

    sayin golbek filyos serbest bolgesinde ve limaninda sadece cinliler degil goreceksiniz rus sirketleride pay sahibi olmak isteyeceklerdir. daha onceki yorumlarimdada yazmistim. ozellikle zonguldak limanina yanasamayan konteyner tasiyan ro-ro gemileri filyosa kayacaktir. ve çinden daha cok ruslarin kullandigi bir liman haline gelecektir. onemli olan ulkemizin bu yapidan gelir elde etmesi ve katma deger saglayabilmesidir.

  3. Karsbüklü

    Ahmet bey
    Bartın filyos projesine 34 km uzakta
    Zonguldak projeye 34 km
    Karabük yaklaşık 80 km ve yolun yarısında dar ve aşırı virajlı
    Bu projenin Karabük e ne faydası olur.
    Bu projede hedef bartınve zonguldak

  4. İŞSİZ

    KARABÜK’TE “İŞSİZLİK DİZ BOYU..” İŞ ARAYANDAN GEÇİLMİYOR O KESİM RAHATSIZ, KARABÜK’ÜN BÜYÜK BÖLÜMÜ EMEKLİ VE CAMİ ÖNLERİ…

    Ahmet Bey;
    Emekliler halen çalışırsa, emekli olmamak için bin bir türlü torpil bulursa yarın bir gün kendi çocuğu iş arar… Memurlar, Kardemir çalışanları, öğretmenler vb emekliliği gelen ayrılsın artık

  5. Hangi özel İnşaat Şirketi Hiç Evi Olmayana yönelik Projesi var, Sosyal Konut Yapıyor,Yaptı...

    Hangi özel İnşaat Şirketi Hiç Evi Olmayana yönelik Projesi var, Sosyal Konut Yapıyor,Yaptı… hepside en yüksek seviyede kar etme peşinde . Hiç evi olmayana barınma ihtiyacını karşılamaya yönelik sosyal yardım kampanyası var mı
    Karabük’te bunu yapacak şirketler var nerede birbirlerinin piyasasını bozmamak için fiyatlar genel seviyesini korumak için çok titiz hareket ediyor bir kesim adeta…
    Hatta bırak Toki’nin Kentsel dönüşüm ve sosyal konut projelerini engelliyorlar, yavaşlatıyorlar Tarım arazilerini imara açmak için baskılar
    Her şey para kazanç değildir gerekirse kafa kafaya da ev satarsın, barınma ihtiyacı olana…
    Faize tefecilere muhtaç olmayayım diye birikim yapmış olup evi olmayıp ev almak isteyene…
    Sonra onun haz duygusuyla mutlu olursun…
    Tabii Luks son model yabancı markalı araba ile gezmelerin aldatıcı kibir kaplamamış sa bedeni, ruhu

  6. Enerji

    Gönderen ve karabüklü rumuzlu yorumcuların yazdıklarına tamamen katılıyorum. Kardemir büyüyor karabük ise büyümüyor yazısı da son derece doğru, gerçi kardemir büyüse ne olacak çalışan yüzde 5 zam alacak özellikle kapsam dışı personele yapılan zamlar çok cüz’i.Emekliye zam yüzde 5 diye emekliler üzülmesin kardemir çalışanıda yüzde 5 gibi bir zam alıyor. Bu durumda büyüsen ne olur büyümesen ne olur kime ne faydası var.

  7. Istifa

    Karabük halkını zehirleyen fabrikadan bağış alan chp il başkanı istifa etmelidir.

  8. Cemalettin

    CHP İl başkanı partisine marzinçten bağış almış istifa etmesi lazımmış peki AKP almadımı Karabük Belediyesi almadımı belediye reyis adayları almadımı bu CHPliler kadar daha birbirlerine düşman olan başka partililer yoktur il başkanı istifa etsinmiş böyle salaklık olurmu ya

  9. Ne farkin var akp den

    Eyyy Cemalettin
    Chp nin akp den bir farkı olmalı.
    Birisi damadinı bakan yapar biri danışman
    Biri karısını özel kalem müdürü yapar biri kardeşini.
    Biri para alır biri bağış alır..
    Iyi de kardeşim
    Yok birbirinizden farkinizsa
    Neden CHP oy verelim.
    Neden yolsuzluk ve hırsızlığı önleyeceğim deyip yandaşları akrabaları gözetene oy verelim.
    Hepsi yalan
    Hepsi yalancı.

  10. Kirkille Yolu

    Kirkille yolu yapılsın artik

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.04.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Belediye Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen etkinlikte Yazıcıoğlu, mahalle muhtarlarıyla buluştu.

Yeni dönemin herkese hayırlı olmasını dileyen Yazıcıoğlu, “Süreç yeni başlıyor, amacımız Tokat'ımıza hizmet etmek. Biz bu değişimi savunurken Tokat'ımızın temel sorunları üzerinde durduk. Bu temel sorunların başında kentsel dönüşüm geliyor, Tokat'ın trafiği geliyor, toplu ulaşım geliyor.” dedi.

Tokat'a hizmetin bir ekip işi olduğunu söyleyen Yazıcıoğlu, “Siz bu ekibin en değerli parçasısınız. Temel sorunlarımızı ve mahallelerimizin sorunlarını çözmek için sizlerle birlikte hızlıca adım atacağız. Bayram dolayısıyla bu pazartesi günüyle startı vermiş olduk. Tokat'ın seçim döneminde de hep uyum içinde çalışmaktan bahsetmiştim. Bu seçimi nezaketi olanlar kazandı. Aynı nezaket ve uyum içerisinde siz değerli muhtarlarımızla çalışacak, Tokat'ımızı en iyi yerlere taşıyacağız. Tokat'ımız hem mutedil hem de kin tutmayan bir şehir. Rahmetli babam çok büyük emek vermiş, parlatmış ve Tokat'ı dünyaya tanıtmış. Ben de babamın bıraktığı yaşta Tokat'ı devraldım. Ben herkesin belediye başkanıyım. Bizim makamımız hizmet makamı olacak naz makamı olmayacak. Tüm mahallelerimize aynı hizmeti götürmeye gayret edeceğiz. Kapımız her daim herkese açık.” diye konuştu.

Tokat Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Gökrem, Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'nu tebrik ederek, görevinde başarılar diledi.