Her Telden (27.Nisan.2018)

Her Telden (27.Nisan.2018)

Yayın: 26.04.2018 21:41 |Güncelleme: 27.04.2018 09:58
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ,ÜZERİNDE Kİ “MİLLETVEKİLİ ADAYI OL BASKISINA..” BİZE GÖRE DİRENMEYE ÇALIŞIYOR ..
Çarşamba günü akşamı,Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ ile oturduk sohbet ettik,başka arkadaşlarda vardı,daha sonra MHP Karabük İl Başkanı Uzman Hekim Sayın ADEM KAR ve Merkez İlçe Başkanı Sayın ABDURRAHMAN MEŞE’DE geldiler.
Bir akşam önce,MHP Yenişehir Büyük Kulüpte geniş çaplı bir istişare toplantısı yapmış ve orada Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ görüş açıklarken “24 HAZİRAN MİLLETVEKİLİ LİSTEMİZ,1 KASIM 2015 LİSTEMİZİN DEVAMI OLMALI..” gibi bir görüş dile getirmiş.
Daha sonra da “2019 YEREL SEÇİMLERİNDE DE,GENÇ,AKTİF,HEYECANLI,ÜRETKEN BİR İSİM BULARAK,BU SEÇİMLERE GİRELİM..” manasına gelecek,bu anlamda ifadeler kullanmış.
24 HAZİRAN SEÇİMİNDE MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMAK İSTEMEDİĞİ yolunda algılanan bu görüşü,MHP içinde de,MHP dışında da büyük yankı yaptı,bunu görmemek mümkün değil.
Sayın RAFET VERGİLİ üzerinde ciddi bir “MİLLETVEKİLİ ADAYI OL..” baskısı var/vardı,Sayın VERGİLİ’DE o sohbet sırasında bu baskıya direnmeye çalışıyordu,hatta “PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 16.55 SULARINDA,YENİ GELİŞMELER OLABİLİR..” diyenler oldu..
BİZ BU SATIRLARI YAZARKEN,MHP İÇİNDE BÖYLE BİR HAVA VARDI..
Sayın ADEM KAR ve Sayın ABDULLAHMAN MEŞE’DE Sayın VERGİLİ’DEN kararını değiştirmesini bekler gibi bir hava içindelerdi,bu arada çeşitli görüş sahiplerinden gelen telefonlara da yanıt verip,kararında durmaya çalışıyordu Sayın VERGİLİ.
MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI Sayın ADEM KAR olacak gibi görünüyor..

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ “SEÇİM 26 AĞUSTOS GÜNÜ YAPILSAYDI, ADAY OLURDUM,BELEDİYE’Yİ EMANET EDECEK..”
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,geçtiğimiz akşam “EĞER SEÇİMLER 26 AĞUSTOS TARİHİNDE YAPILMIŞ OLSAYDI,MİLLETVEKİLİ ADAYI OLURDUM..” dedi.
Gerekçesini de “MECLİS ÜYELERİNDEN,BİR ARKADAŞI,BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI YAPAR VE KARABÜK BELEDİYESİ’NİN ÇALIŞMA ŞEKİL VE ŞARTLARINI İKİ AY İÇİNDE ÖĞRENMESİNİ SAĞLAMAYA ÇALIŞIRDIM.SONRA GÖNÜL HUZURU İÇİNDE AYRILIRDIM..” gibi bilgiler verdi.
Seçimin bu kadar sıkışık hale gelmesi ile,böyle bir imkanı kalmadığı için, Belediye Başkanlığı görevinden istifa ederek Milletvekili Adayı olmasını doğru bulmadığı için,bu yola gitmediğini söylüyor Sayın VERGİLİ.
2019 YEREL SEÇİMLERİ İÇİNDE ADAY OLMAMAK EĞİLİMİNDE GÖRÜNÜYOR.
Biz kendisine “SİYASETİ NOKTALAYACAK MISINIZ..?” diye sorduk ve noktalama niyetinde olmadığı yolunda “BİRAZ ARA VERMEK,GİBİ BİR DÜŞÜNCE İÇİNDE OLDUĞUNU GÖRDÜK..” desek yeridir.
Sayın VERGİLİ,üzerinde ki “MUTLAKA ADAY OLMALISIN..” yolunda ki baskıya direnmeye çalışıyordu,şu an gelinen nokta nedir veya şu saatler ne getirdi bilmiyoruz elbet..
BİZ BU SATIRLARI YAZARKEN Kİ,POZİSYON,DURUM BÖYLEYDİ..

MHP TABANI SAYIN RAFET VERGİLİ’NİN “MİLLETVEKİLİ ADAYI DEĞİLİM..” ANLAMINDA Kİ AÇIKLAMALARINDAN FEVKALADE RAHATSIZ OLMUŞ
MHP Yenişehir Kulübünde,genişletilmiş bir istişare toplantısı yapmış,burada Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ 24 Haziran Seçiminde Milletvekili Adayı olmayacağını açıklamış,Milletvekili Adayı olarak İl Başkanı Sayın ADEM KAR’I işaret etmiş.
MHP TABANINDA FEVKALADE RAHATSIZLIK YARATMIŞ BU DURUM.
Bize bunları MEDİKAR HASTANESİ’NDE rastladığımız MHP’Lİ bazı dostlarımız anlattılar ve “Sayın VERGİLİ,KENDİSİ ADAY OLMAYIP İL BAŞKANI Sayın ADEM KAR’I İŞARET EDİNCE,HEPİMİZİN ÜZERİNDEN BUZLU SU DÖKÜLDÜ GİBİ OLDUK.. “ falan diyenler oldu.
SİYASET İNSANIN HER ZAMAN GÜÇLÜ OLDUĞU BİR DAL DEĞİL ELBET.
Siyaset arenasında “KEŞKE DEMEMEK İÇİN..” güçlü olunan zamanda pozisyon almak en ideal davranıştır,Siyasette ikbal arayanlar,gününde hareket etmezlerse,daha sonra YA O SİYASET,veya,O İSİM EROZYONA UĞRAYABİLİYOR..
Biz de MHP’Lİ kardeşlerimize,dostlarımıza bunları anlattık..
“KEŞKE GÜÇLÜ OLDUĞU ZAMANDA Sayın VERGİLİ ADAY OLSAYDI..” falan dedik,zaman Siyasette çok ciddi erozyonlara yol açıyor ve “O ZAMAN KEŞKELER BAŞLIYOR..” bunları anlatmaya gayret ettik.
Bakalım Mevla neyler,neylerse güzel eyler inşallah..

AK PARTİ İÇİNDE,ÇOK GÜÇLÜ BİÇİMDE ESEN “EMİN DEMİR RÜZGARI..” VE GENİŞ BİR ÇEVRENİN SAYIN EMİN DEMİR’İN ADAYLIK BEKLENTİSİ..
Geçtiğimiz gün,AK Parti saflarında çok önemli hizmetler vermiş bazı dostlarımızla görüştük,Milletvekili Adayları üzerinde görüş alışverişinde bulunduk ve gördük ki “AK PARTİ İÇİNDE ÇOK GÜÇLÜ BİR EMİN DEMİR RÜZGARI ESİYOR,EMİR DEMİR’DEN ADAYLIK BEKLENTİSİ VAR..”
İşin en garip yanı “BU İNSANLAR AK PARTİ’NİN KURULUŞUNDAN BU YANA,PARTİİÇİ GELİŞMELERDE HİÇBİR ZAMAN Sayın EMİN DEMİR İLE BİRLİKTE HAREKET ETMEMİŞ,İSİMLER/İNSANLAR..”
Parti içi gelişmelerde,yarışlarda hiç birlikte olmadık,ancak,dürüstlüğüne,tutarlılığına,Partiye olan sadakatine,Parti politikalarını içselleştirdiği noktasında ki inancımızı hiç kaybetmedik,yolunda bilgiler verdiler.
Sayın EMİN DEMİR çok eski yıllardan tanıdığımız bir isim..
Kendisi hakkında,bize bu bilgileri veren dostlarımıza sonuna kadar katılıyoruz elbet,gerçekten dürüst,güvenilen bir isimdir Sayın EMİN DEMİR ve eğer beklendiği gibi MİLLETVEKİLİ ADAYI olursa,AK Parti açısından kazanç sayılmalı.
Bekleyelim bakalım MİLLETVEKİLİ ADAYI olacak mı Sayın DEMİR..

CHP İL ESKİ BAŞKANLARINDAN SAYIN BAYRAM KARADAĞ,MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYI OLACAK MI VE “ADAY OLMASI İÇİN TABAN BASKISI MI.?”
CHP Karabük Eski İl Başkanlarından Sayın BAYRAM KARADAĞ Milletvekili Adayı olacak mı,gördüğümüz kadarı ile veya Gazetemiz İnternet Sayfası YORUM Köşesine gelen YORUMLARDAN anladığımız kadarı ile Sayın KARADAĞ üzerinde bir “TABAN BASKISI VAR..”
Sayın BAYRAM KARADAĞ’IN,CHP’LİLİĞİ tartışılmaz elbet,GENÇLİK KOLLARI Genel Başkan Yardımcılığı da dahil çok uzun süreli bir CHP geçmişi olan bir isim,hani halk dili ile “PARTİ İÇİN HER KADEMEYE TIRNAKLARI İLE KAZARAK GELMİŞ..” bir insan.
CHP Milletvekili Adayı olur/olmaz o ayrı bir konu,ancak,CHP’LİLİK noktasında hiçbir zikzak yapmamış,Parti aidiyetine hiç mi hiç zarar vermemiş bir isim,ayrıca KARDEMİR’DE İŞÇİ Sayın BAYRAM KARADAĞ ve CHP’NİN işçi kesimine yakınlığı veya yakın olması da gerektiği de dikkate alınırsa,ideal aday gibi.
CHP İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR geçtiğimiz günlerde ki bir sohbetimizde “BİZE HENÜZ RESMİ BİR BAŞVURU OLMADI.YALNIZCA Sayın CEVDET AKAY ADAY OLACAĞINI SÖYLEDİ.BAŞKA BİR BAŞVURU OLMADI..” şeklinde bilgiler vermişti.
Bakalım Sayın BAYRAM KARADAĞ ne yapacak,nasıl bir yol izleyecek..

KARABÜK’ÜN EKONOMİK DURUMUNU MERAK EDİYORSANIZ “İŞKUR MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN ÖNÜNE GELİN,İŞ BEKLEYENLERİ BİR GÖRÜN..!!”
Karabük’ün EKONOMİK DURUMUNU merak ediyorsanız,sabah saatlerinde gelin İSTASYON MEYDANI’NDA Kİ,İŞKUR MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN önünü bir görün,,
YÜZLERCE/BİNLERCE İNSAN,GEÇİCİ İŞ İÇİN SIRAYA GİRMİŞ..
Bu insanlar GEÇİCİ İŞ PEŞİNDELER ve gelip sıraya geliyorlar,isimlerini kayıt yaptırıyorlar,GEÇİCİ İŞÇİ OLMAK İÇİN umutla,sabırla bekliyorlar,iş GEÇİCİ olmasına karşın YÜZLERCE/BİNLERCE insan beklenti halinde..
O İNSANLARI GÖRDÜKTEN SONRA,o civarda ki İŞYERİ SKAHİPLERİ ile bir görüşün ve “İŞLERİNİZ NASIL..” diye bir sorun,bakalım İŞLERİNDEN MEMNUNLAR MI,işleri yolunda mı..?
Her ne hal ise artık,KARABÜK’ÜN DURUMU BU..
Belki ÜLKE GENELİNDE durum budur,ancak,KARABÜK ÖZELİNDE durum böyle,özellikle MUHALEFET PARTİLERİ sabah saatlerinde gelip,bu durumu görseler,daha sağlıklı politikalar üretirler elbet..
Şimdi,toplum kendisini ERKEN SEÇİMLERE KAPTIRDI,bu besbelli.
O nedenle YAŞANAN ACI GERÇEKLER pek fazla dikkati çekmiyor herhalde..
İŞKUR MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN ÖNÜNÜ GÖRMEYE ÇALIŞAN HİÇ SİYASETÇİ YOKTU..

KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETERİ SAYIN MEHMET UZUN,GENEL SEKRETER YARDIMCISI SAYIN İSMAİL KÖKÇÜ İSTİFA ETTİLER VEEE..
24 Haziran GENEL SEÇİMLERİ nedeni ile,en fazla istifa KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ ve GENEL MECLİSİ bünyesinden oldu galiba ve Genel Sekreter Sayın MEHMET UZUN ile Genel Sekreter Yardımcısı Sayın İSMAİL KÖKÇÜ görevlerinden istifa ettiler.
İl Genel Meclis Üyesi Avukat Sayın SEYFETTİN DİKMEN görevinden istifa etti.
Bu isimler AK Parti Milletvekili Aday/Adayı olarak,önce Milletvekili Adayı olmaya,daha sonra da Milletvekili seçilmeye çalışacaklar ve böyle bir yarış ortamına girdiler.
ALLAH GÖNÜLLERİNE GÖRE VERSİN..
Biz,özellikle Sayın MEHMET UZUN’UN gelecekte SİUYASİ ÇALIŞMALARIN içinde olacağını aylar önce yazmış,Kamuoyu ile paylaşmıştık,Sayın MEHMET UZUN gerek bize,gerekse Kamuoyu’na yanılmadığımızı gösterdi doğrusu.
İL ÖZEL İDARE Genel Sekreterliği,oldum/olası SİYASETİN İÇİNDE değil,SİYASETİN TAM GÖBEĞİNDEDİR,çok geniş bir çalışma alanı vardır ve özellikle PARASAL İLİŞKİLER noktasında,titiz,tutarlı davranmayan bir insanı çok kolay yıpratmaya yönelik bir çalışma düzeni vardır.
Şimdi samimiyetle,dürüstçe söylememiz gerek.
KARABÜK ÖZEL İDARE GENEL SEKRETERLİĞİ noktasında ne Genel Sekreter,ne Genel Sekreter Yardımcıları veya diğer çalışanları noktasında şu zamana kadar hiçbir ciddi spekülasyon,iddia gündeme gelmedi.
BUNLAR DÜRÜST/ ÇALIŞKAN İNSANLAR..

MEDİKAR HASTANESİ’NDE GÖRDÜĞÜMÜZ MHP’Lİ KARDEŞLER “BU SEÇİM 1-1-1 OLUR İSTERSEN BUNU YAZ..” DEDİLER,ŞİDDETLE İTİRAZ ETTİK..
Geçtiğimiz günlerde,bir danışma için gittiğimiz MEDİKAR HASTANESİNDE,birkaç MHP’Lİ kardeşimizi gördük,hemen MHP içinde yaşanan ve çok önemli gördükleri gelişmelerden söz ettiler.
Daha sonra da “BU GENEL SEÇİM KARABÜK’TE 1-1-1 OLUR,BUNU YAZ..” dediler,biz şiddetle itiraz ettik “BİR ZAMANLAR BÖYLE YAZDIK,BÖYLE BİR SONUÇ ÇIKACAĞI İNANCI İLE YAZDIK.AK PARTİ 3-0 YAPTI,SEÇİMDEN SONRA BİZ ÇUVALLADIK ÖZÜR DİLERİZ DİYE YAZMIŞTIK..” dedik.
Gerçekten de öyle olmuştu..
Hatta bizim değerlendirmemizi alan bazı ULUSAL genişlikte yayın yapan Gazetelerde de çıkmıştı 1-1-1 görüşümüz ve seçim sonunda çok/çok özür diledik,çuvalladığımız açıkça yazdık,özür diledik.
Şimdi 1-1-1 ihtimali bizim değil,o MHP’Lİ kardeşlerin fikriydi..
Örneğin CHP’LİLER,örneğin İYİ Partililer,örneğin MHP’LİLER kendilerinin MİLLETVEKİLİ ÇIKARTACAĞINA inanıyorlar,bunu da net bir dille söylüyorlar..
Ancak,o 1-1-1 iddiası bize biraz hayal gibi geldi..

AK PARTİ İÇİNDE OLDUĞU GİBİ,KARABÜK KAMUOYU’NDA DA SAYIN MEHMET ALİ ŞAHİN’İN,ADAY OLUP/OLMAYACAĞI ,YOLUNDA TAHMİNLER
Gerek AK Parti içinde,gerekse Karabük Kamuoyu’nda TBMM Eski Başkanlarından,AK Parti Karabük Milletvekili Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN 24 Haziran Seçimlerinden,yeniden Milletvekili Adayı olup/olmayacağı yolunda çok ciddi tahminler,yorumlar dile getiriliyor.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN bu nokta da “KARARIN CUMHURBAŞKANI ve AK PARTİ GENEL BAŞKANI Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN TARAFINDAN VERİLECEĞİ YOLUNDA GÖRÜŞLER DİLE GETİRİYOR..” yolunda duyumlar var.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN bu nokta için bizim bir sorumuza da “1 KASIM GENEL SEÇİMLERİNDE DE ADAY OLMAYI DÜŞÜNMEMİŞTİM.ANCAK O ZAMAN GENEL BAŞKAN OLAN Sayın AHMET DAVUTOĞLU,DENEYİMLİ ARKADAŞLARIN TAMAMI PARTİYİ BOŞALTIRSA SIKINTI OLUR DEDİ VE BENİ LİSTEYE YAZDI..” anlamında bilgiler vermişti.
Yeniden Aday olmadığı yolunda da mesajlar vermişti.
Bu kez ne olur bilmek hayli zor ve zaten Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’DA,Yeniden Aday olup/olmaması yolunda ki kararı Sayın Cumhurbaşkanı’na bırakmış görünüyor..
Karabük özelinde de “MUTLAKA ADAY OLUR.OLMASI AK PARTİYE GÜÇ KATAR,YENİDEN 3-0 YAPMANIN YOLUNU AÇAR..” görüşünde olanlar var,buna karşılık “HAYIR BU KEZ ADAY OLMAZ..” diyenler var.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN yeniden Milletvekili Adayı olup/olmayacağı yolunda yaşanan tartışmalar,yapılan yorumlar sürüyor/sürdürülüyor ve bu hem Karabük açısından,hem de AK Parti açısından çok önemli bir konu elbet.
Bakalım nasıl bir karar çıkacak orta yere

11 kişi görüş bildirdi

  1. YENİCE DERELERİ ÖZGÜRDÜR

    YENİCEDE UZUN SÜRE ÖĞRETMENLİK VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YAPAN ,ŞİİRLERİ VE ÖYKÜLERİ BULUNAN METİN ÇENGEL DE CHP DEN ADAY OLABİLİR.YENİCEDE ÇOK SEVENİ VE SAYGINLIĞI VAR.

  2. Yiğit

    İş akti fesihlerin 350 davası ile kim ilgileniyorsa oyumuzu o kişiye vereceğiz Ahmet abi nasılsın iyimisiniz inşallah iyisindir bizim 350 davası hakkında bir gelişme var mı yazınızı bekliyoruz saygılar sunuyorum

  3. radar

    SAYIN VERGİLİNİN ADAY OLMAMASINI SİYASETİN BİR MANEVRASI OLARAK DEĞERLENDİRİYORUM. SAYIN VERGİLİ TABANINA BENCE AÇIK OLAMALIDIR.
    ÇOK KİŞİ BİLMİYOR BEN SİZE YAZAYIM OLAYIN ASLINI
    SAYIN VERGİLİ SEÇİMDEN SONRA AKP- MHP İTTİFAKI TEK BAŞINA GELİRSE DIŞARIDAN KABİNEYE GİRECEKTİR. KUSURA BAKMAYIN HER KESİ KANDIRIRSINIZ FAKAT RADARIN GÖZÜNDEN KAÇMAZ. AKILLI OLUN ŞEFFAF OLUN DERİM.

  4. Bozuk radar

    Çerkeşte iki adam dere kenarında otururlarmış birisi öteki kıyıda oturana sormuş emmi adın ne diye,o adamda musaaaaa demiş,sonrada peki seninki ne diye sorunca emmi benim adımda musa amma seninki kadar uzun deyil demiş.Türkiyede Bakanlık yapmak o kadar kolaysa Rafet vergilide olur Celal bulutta olur.Serdar derelide olur.Radar abi galiba görüntü veren cihazlarında bozulma var bir baktır istersen Bakanlık filan o kadar ucuz deyil heralde

  5. radar

    bozuk mu çalışıyormu seçimden sonra görürsün isimsiz çerkeşli .

  6. Veli öz

    Bu seçimler Paranın seçimi olacak Burada bayram Karadağ ın aday olma şansı çok az.
    Cevdet Akay parayı basar
    Erdoğan Dinçer parayı basar
    Hüseyin Avni Aksoy parayı basar
    Bayram Kardemir de işçi o seyreder.
    Para gücünde onlara yetişemez.
    O yüzden isciden aday Olmaz

  7. 1 Mayıs

    Arkadaş
    Ikide bir İşçi olmaz işçi olmaz nedir bu işçi düşmanlığı işçiden milletvekili olur hemde çok iyi olur. Yürü be bayram başkan hem Karabuklu hem hacı hem işçi daha ne olsun.işçiler savunan emekçileri savunan chp

  8. karabuk

    bence boşuna uğraşmayın sayın Vergili aday maday olmaz çünkü se çi le mez Zaten Karabüklü ikinci defa Belediye Başkanı olarak seçtiğine bin pişman oldu.Milletvekili olsa ne iş yapacak barajı belkide aşamayacak ama ittifaktan seçilebilir.Ancak Karabüklülere verdiği sözlerin hiçbirini tutmamış olacak.onun için belediye başkanlık süresini doldurup işinin başına geçsin Karabükümüzede şöyle Şehir planlamacısı genç dinamik bir başkan seçilsin Karabük te asfalt yol, kaldırım, trafik, kentleşme estetik yapılaşma,daha bir sürü yapılacak işleri yapsın da Karabüklü görsün,Karabük te mezbelelikten kurtulsun.

  9. Hastane

    Hastanede daha ek ödemeler alınmamış, Kendimiz hastane personeli olduğumuz halde işimizi halledemiyoruz. Kadroya geçen personel maaşlarını alamadı. Derdimizi anlatamıyoruz. Belki yatacak

  10. Gündem dışı

    Sayın Gölbek ;
    Bildiğiniz üzere gündemimiz şu an siyaset ancak ben de gündem dışı bana göre çok önemli olan bir konudan bahsetmek istiyorum.
    Ahmet bey bildiğiniz üzere 100.yıl Bostanbükü ve katır mahallelerin içinde bulunduğu ve Kastamonuya uzanan ve üniversite öğrencilerinin Çoğunlukla okul-yurt arası kullandığı bir güzergah var ne yazık ki bu güzergah akşamüstleri özellikle gece geç vakitleri yarış yapan drift atan ve alkollü sürücülerle özellikle doğan Şahin grubu araç ve hız motorsikletleri ile dolu bu olayları emniyete bir kaç kez bildirmeniz rağmen ne yazık ki emniyet güçleri gelene kadar ilgili araçlar çoktan gitmiş oluyor özellikle gece vakitleri İstanbul yönlü Kastamonu sinop otobüslerinin geçiş güzergahı olması ve üniversite öğrencilerinin yurt okul güzergahında bu yolu kullandığını düşünürsek olası bir kazada çok üzüntü verici olayların olması muhtemeldir bu konunun gündeme gelmesinin elzem olduğunu düşünmekteyim saygılarımla

  11. Eken Bicen

    Arkadaş Chp adayı Hüseyin eken olacak diye altyapı yapanlar Allah aşkına kafa mı yapıyorsunuz. Huseyin abi o Defteri Kapatalı 15 sene oldu Aday olamayan Erdoğan Dinçer Hüseyin eken ı aday yapmaya çalışıyor TUTMAZ

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 25. hafta yarın 3 maçla başlayacak

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 00:24
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 25, Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nde ise 31. hafta mücadeleleri yarın başlayacak.

Türkiye Basketbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, oynanacak müsabakaların programı şu şekilde:

– Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

Yarın:

18.00 Onvo Büyükçekmece Basketbol-Reeder Samsunspor (Gazanfer Bilge)

18.00 Çağdaş Bodrumspor-Galatasaray Ekmas (Menteşe)

20.30 Bursaspor İnfo Yatırım-TOFAŞ (Tofaş)

30 Mart Cumartesi:

13.00 Türk Telekom-Manisa Büyükşehir Belediyespor (Ankara)

15.30 Darüşşafaka Lassa-Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket (Darüşşafaka Ayhan Şahenk)

18.00 Pınar Karşıyaka-Bahçeşehir Koleji (Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka)

2 Nisan Salı:

18.00 Anadolu Efes-Aliağa Petkimspor (Sinan Erdem)

20.30 Fenerbahçe Beko-Beşiktaş Emlakjet (Ülker)

– Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi

Yarın:

15.30 Bornova Belediyesi Karşıyaka-Çayırova Belediyesi (Altındağ Atatürk)

17.00 Balıkesir Büyükşehir Belediyespor-Finalspor (Kurtdereli)

30 Mart Cumartesi:

13.00 Sigortam.net-Konyaspor (BJK Emlakjet)

14.00 OGM Ormanspor-Fenerbahçe Koleji Novotel (M. Sait Zarifoğlu)

14.00 Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor-Esenler Erokspor (Kocaeli Atatürk)

15.00 Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler-Kapaklıspor (Gölbaşı)

16.00 Gaziantep Basketbol-Mersin Büyükşehir Belediyesi (Karataş Şahinbey)

17.00 Pizza Lazza Haremspor-MKE Ankaragücü Ikon Menkul (Şehit Mustafa Özel)

20.00 Semt77 Yalovaspor-Alagöz Holding Iğdır Basketbol (90. Yıl)