Her Telden (28.Ekim.2016)

Her Telden (28.Ekim.2016)

Yayın: 28.10.2016 08:38
Paylaş:
A+ A-

DEVLET MEMURU BİR KARDEŞİMİZ “ELİMİZDE Kİ TAPUYU FİRMAYA VERDİK DÖRT YILDIR ORTA YERDE HİÇBİR GELİŞME YOK..”
Güvenlikle ilgili Devlet Memuru bir Kardeşimiz “ELİMİZDE BİR TAPUMUZ VARDI.İNŞAATÇI BİR FİRMAYA VERDİK.ARADAN DÖRT YIL GEÇTİ HİÇBİR İLERLEME YOK..” dedi.
Tapuyu verirken,ÖZEL ANLAŞMA ile vermişler ve şimdi TAPU İPTAL DAVASI AÇMAYA hazırlanıyorlar,ancak,aradan geçen 4 yılı kayıp hanelerine yazacaklar elbet.
DAHA TAPU İPTAL DAVASINI KAZANABİLİRLERSE.
Karabük ve Çevresinde bu yolla CANI YANAN O KADAR ÇOK İNSAN VAR Kİ,olay neredeyse patlama noktasına gelmiş,insanların elinden ÖZEL ANLAŞMALARLA TAPULARI ALINIYOR,orta yerde bir şey yok.
TAPUSUNU VEREN bazı insanlar ise, “TAPULARINI VERDİKLERİ ADAMLARI DA BULAMIYORLAR.ADAM KARABÜK’E GELMİŞ,FURYADAN TAPULARI TOPLAMIŞ,DAHA SONRA VOLTA..!!” bu yönlü gelişmelerde var..
CİDDİ BİR MAĞDURLAR KİTLESİ OLUŞUYOR,OLUŞMAYA BAŞLADI..
Bir kesim ise “BELKİ DÜZELİR DİYE SESİNİ ÇIKARTAMIYOR..” belli.
İNŞAAT RUHSATLARI bile alınmamış yerleri,bu yerler üzerine yapılacak SANAL KONUTLARI satanlar/satmaya çalışanlar var şeklinde çok ciddi iddialar dile getiren çevreler var.
KARABÜK ve SAFRANBOLU bu anlamda olaylara gebe gibi görünüyor..

KARABÜK VE SAFRANBOLU’DA “İSKAN RUHSATI ALINMAMIŞ KONUTLAR SATILIYOR MU,BU YASAL MI ACABA..” ELEKTRİK/SU ABONESİ
KARABÜK ve SAFRANBOLU’DA henüz İSKAN RUHSATI alınmamış KONUT/KONUTLAR VAR MI ve bunlara ELEKTRİK/SU BAĞLANTILARI nasıl yapılıyor,yapanların suç işlediği SÖYLENEBİLİR Mİ..?
NE DERSİNİZ “SUÇ İŞLEDİĞİ SÖYLENEBİLİR Mİ..”
Safranbolu’da uygulama nasıldır bilmiyoruz,ancak,Karabük Belediyesi İSKAN RUHSATI ALINMAMIŞ Konutların su paralarını,normal su parasının BİR/BİRBUÇUK MİSLİ ZAM uygulayarak tahsil ediyor..
BU KONUTLARIN ELEKTRİK/SU BAĞLANTISI NASIL YAPILIYOR..?
KARABÜK ve SAFRANBOLU’DA emlak piyasaları tam bir DENETİMSİZLİK ÜZERİNDEN çalışıyor,İNŞAAT RUHSATI bile alınmamış yerler için MAKET ÜZERİNDEN,ÇİZDİRİLEN ve RESMİYET KAZANMAMIŞ PROJELER ÜZERİNDEN satışlar yapılıyor mu..?
BU YÖNLÜ GELİŞMELERİ HEMEN HERKES BİLİYOR MU..?
Biliyor ve müdahale noktasında ÇARESİZLİK YAŞANIYOR MU..?
Bakın bu soruların cevabı,ÇOK CİDDİ SORUNLARI DA getirecektir,izleyin.
EMLAK PİYASALARINDA gelişmeler olumluya doğru gitmiyor..

KARDEMİR’E GENEL MÜDÜR BULMAK AMACI İLE KARDEMİR YÖNETİM KURULU’NUN DIŞINDA YÜRÜTÜLEN BÜYÜK BİR GAYRET VAR..
KARDEMİR Genel Müdürlüğü şu an itibarı ile VEKALETEN yürütülüyor ve Ticari Genel Müdür Yardımcısı Sayın ERCÜMENT ÜNAL vekalet ediyor bu göreve.
PEKİ,YENİ GENEL MÜDÜR KİM OLACAK..?
Karabük’te,KARDEMİR’E GENEL MÜDÜR ATAYACAK OLAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİN DIŞINDA,çok geniş bir çevre GENEL MÜDÜR arayışı içinde.
DİLERİZ ; ŞÖYLE YETENEKLİ,AKILLI/USLU BİR İSİM BULUNUR..!!
Bulunur/bulunmasına da,ATAMAYI GERÇEKLEŞTİRECEK olan YÖNETİM KURULU bulunan böyle bir isim için ne tavır alır,YÖNETİM KURULU pek aceleci davranmamak gibi bir eğilim içinde görülüyor.
HER NE HAL İSE ARTIK,YOĞUN BİR ARAYIŞ VAR…!!
KARDEMİR YÖNETİM KURULU’NUN PEK ACELESİ YOK,ancak,durumdan vazife çıkartan,bazı çevreler,çok yoğun bir arayış içindeler ve bu manada bazı isimleri Karabük Kamuoyu’nda dolaştırıyorlar..!!
Hele mütevazi davranarak “BİR GENEL MÜDÜR YARDIMCILIĞI’NA TAV OLANLARDAN SÖZ EDİLİYOR Kİ..” o isimlerin mutlaka değer bulması şart elbet..!!
MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNU OLSALAR BİLE,BU ŞART..!!

İL EMNİYET MÜDÜRÜ SAYIN SERHAT TEZSEVER’İN BAŞMÜFETTİŞLİK GÖREVİNE ALINMASI KARABÜK GENELİNDE BÜYÜK TEPKİ ALDI
Yıllarımız Karabük’te geçti,çok Bürokrat atamasına tanık oldu,ancak,hiçbir atama Karabük İl Emniyet Müdürü Sayın SERHAT TEZSVER’İN ataması kadar yankı yapmamıştı.
BUNU BÜTÜN SAMİMİYETİMİZLE SÖYLÜYORUZ.
Sayın SERHAT TEZSEVER’İN Polis BAŞMÜFETTİŞLİĞİ gibi,sahadan,masabaşına alınması,Teşkilatta kızak görev olarak bilinen bir göreve atanması,KARABÜK’TE ÇOK CİDDİ TEPKİLER ALDI/ALIYOR..
Bunları yazarken,Karabük’te çok sevilen,çok benimsenen Bürokratlar gördük,o zaman da atamaları Karabük’te reaksiyon yaratmıştı ,ancak,hiçbiri Sayın SERHAT TEZSEVER’İN atamasına gösterilen kadar olmamıştı.
KARABÜK’ÜN KENAR MAHALLELERİNDEN TUTUN,KARABÜK MERKEZİNE KADAR hemen her yerde çok ciddi tepkiler var ve Sayın SERHAT TEZSEVER,Karabük’ten daha büyük bil İl’e gönderilse bu tepkilerin hiçbiri olmazdı.
İnsanlar sevdikleri bu adamın kızağa çekilmesini benimsemedi.
Emin olun,daha büyük bir İl’e gönderilse kimsenin tepkisi olmaz ve hemen herkes “HAKKI VERİLDİ..” diyerek sevinirdi bile ancak,bugün yaşananlar kimsenin içine sinmedi..
DEVLET GÖREVİDİR,BÖYLE UYGUN GÖRÜLMÜŞTÜR,yapacak bir şey yok

DÜN “BİRKAÇ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN KONUŞMALARINA İSTEMEYEREK KULAK MİSAFİRİ OLDUK..” VE EFE TURİZMİN İNDİRİMLERİ
Dün Bankada bir işimiz vardı,oraya giderken,arkamızdan gelen birkaç genç “BEN İSTANBUL OTOBÜS BİLETİMİ EFE TURİZMDEN ALDIM ÖĞRENCİYE YÜZDE 20 İNDİRİMLERİ VAR..” dedi..
Hemen arkadan geliyorlar..
Kendi aralarında “YA AZ PARA DEĞİL YÜZDE 20 İNDİRİM.AYRICA OTOBÜSLERİ DE KONFORLU SON MODEL.BİRÇOK YERDE BÜROLARI VAR VE BURALARDAN DA YARARLANMAK MÜMKÜN..” falan diye konuşuyorlardı.
ÖĞRENCİLER EFE TUR İNDİRİMİNİ BENİMSEMİŞLER..
Sonra Firma yetkililerine sorduk DURUMUNUZ NEDİR diye “ŞUAN İTİBARI İLE EN FAZLA YOLCUSU OLAN İKİNCİ FİRMA HALİNE GELDİK VE BİRİNCİ OLMAYA ÇALIŞIYORUZ..” falan gibi değerlendirmeler verdiler..
EFE TUR CİDDİ BİR YOLCU PORTFÖYÜ EDİNMİŞ ANLAYACAĞINIZ..

FEVZİ FIRAT CADDESİ VE DERYA RESTORAN GENÇLİK/SPOR BAKANI SAYIN AKİF ÇAĞATAY KILIÇ İLE BERABERİNDEKİ HEYETİ AĞIRLADI..
Dün FEVZİ FIRAT Caddesi’nde bir hareketlenme oldu,baktık, GENÇLİK/SPOR Bakarı Sayın AKİF ÇAĞATAY KILIÇ,Karabük Milletvekilleri Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN,Sayın BURHANETTİN UYSAL,Vali Sayın MEHMET AKTAŞ ve kalabalık bir grup DERYA RESTORANA giriyorlar.
Cadde bir anda kalabalıklaştı.
GENÇLİK/SPOR Bakanı ile beraberinde ki Heyet,DERYA RESTORAN’TA vatandaşlarla birlikte yemek yemeyi planlamışlar ve bu anlamda 300 ü aşkın insan yemeğe geldiler.
GENÇLİK/SPOR Bakanı Sayın AKİF ÇAĞATAY KILIÇ ile birlikte DERYA RESTORAN’A gelen 300 ü aşkın konuk,yemek sonrasında “HİZMET VE SUNULAN YEMEKLERDEN..” fevkalade memnun kaldıklarını söylediler.
Özellikle Bakan Sayın KILIÇ “BURASI NEZİH BİR ESNAF,NEZİH BİR AİLE LOKANTASI.YEMEKLERİ DE ÇOK KALİTELİ..” şeklinde iltifatlarda bulundu.
Buraları çok iyi bilen Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN ve Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN DA aynı yönlü iltifatları,dikkat ettik gerek Lokanta Sahibi Sayın RASİM ERTAŞ’I ve özellikle Lokanta çalışanlarını hayli mutlu etti.
Bakan Sayın AKİF ÇAĞATAY KILIÇ daha sonra Vali Sayın MEHMET AKTAŞ,Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN,Sayın BURHANETTİN UYSAL ve Sayın TİMURÇİN SAYLAR ile birlikte ÇARŞAMBA PAZARI Mevkii’nde bulunan KAPALI SPOR Salonuna geçtiler..
Sempatik tavırları ile vatandaşa karşı sıcak yaklaşımları olan GENÇLİK/SPOR Bakanı Sayın AKİF ÇAĞATAY KILIÇ,Kapalı Spor Salonu’nu gezdiler bir gösteri müsabakasını izlediler..
GENÇLİK/SPOR Bakanı Sayın KILIÇ GEÇ SAATLERDE Ankara’ya döndü.

KARABÜK VE SAFRANBOLU ATATÜRKÇÜ DERNEKLERİ,BU AKŞAM YENİŞEHİR BÜYÜK KULÜP’TE “CUMHURİYET YEMEĞİ DÜZENLİYOR..”
Karabük ve Safranbolu ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEKLERİ bu akşam Yenişehir BÜYÜK KULÜP SALONLARINDA “CUMHURİYET YEMEĞİ DÜZENLİYORLAR..”
YEMEK İÇİN UZUN SÜREDİR HAZIRLIKLAR YAPILIYOR..
“CUMHURİYET YEMEĞİ’NE..” geniş bir katılım bekleniyor..
ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ Karabük Şube Başkanı Sayın OSMAN NATIROĞLU,yemeğin nezih bir ortamda geçeceği umudunu dile getirirken Safranbolu ve Karabük Yönetimlerini de teşekkür etti.
“ARKADAŞLARIMIZ ÇOK CİDDİ BİR ÇALIŞMA DÜZENİ GERÇEKLEŞTİRDİLER..” şeklinde görüşler dile getiren Karabük Şube Başkanı Sayın OSMAN NATIROĞLU kalabalık bir katılım beklediklerinin de altını çizdi.
ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE Derneği Safranbolu Şube Başkanı Sayın İSMET SARAÇOĞLU ise “YENİŞEHİR BÜYÜK KULÜP SALONUN DA DÜZENLENEN YEMEK İÇİN UZUN SÜREDİR HAZIRLIK YAPILIYOR..” diyerek FOLKLÖR GÖSTERİSİNE dikkat çekti.
“DERNEK ÜYELERİMİZ BU GÖSTERİYİ SUNACAKLAR..” dedi.
Beğeni kazanacağına vurgu yaptı.
“CUMHURİYET YEMEĞİ..” BU AKŞAM YENİŞEHİR BÜYÜK KULÜPTE..

HENÜZ ORTA YERDE “YEREL SEÇİM İÇİN BİR GELİŞME OLMAMASINA RAĞMEN..” CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLARAK SÖYLENEN..
Henüz orta yerde YEREL SEÇİM sözü yok,evet,GENEL SEÇİM yapılabilir yolunda söylemler var,ancak,YEREL SEÇİMLER için ortalıkta hiçbir söylem yok..
Ama,CHP içinde birden Sayın DURSUN ALTIPARMAK’IN,CHP Karabük Merkez Belediye Başkanı olacağına ilişkin bir tartışma başlamış görülüyor..
Sayın DURSUN ALTIPARMAK CHP ADAYI OLABİLİR Mİ..?
Olursa,CHP gelecek YEREL SEÇİMDE Karabük’ün iddialı Partisi haline gelir,gerek Kamuoyu’nda gerekse CHP içinde böyle bir beklenti,bu yönlü fikir geliştiren geniş bir çevre var.
CHP KENDİ GELENEĞİNDEN ADAY ÇIKARTAMIYOR..
KAÇ YEREL SEÇİMDİR BÖYLE OLUYOR..
Bizin İNTERNET Sayfasına YORUM GÖNDERENLER var ve kendi aralarında bu konuyu çok ciddi biçimde tartışıyorlar,İÇİMİZDEN BİR ADAY ÇIKARTALIM görüşürü öne süren çevreler var.
CHP Bünyesinden Belediye Başkan Adayı çıkartmanın zorluğunu dile getiren yorumlar var ve bu konu CHP İÇİNDE NEDEN BİRDEN tartışılmaya başladı anlayamadık doğrusu.
Olayın bir diğer yönü ise, Sayın DURSUN ALTIPARMAK’IN böyle bin niyeti var mı noktası,eğer böyle bir niyeti varsa CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI olacağına kesin bakabilirsiniz.
Zaten orta yerde bir başka seçenekte görülmüyor.
Galiba CHP içinde bir kesim Sayın DURSUN PARMAK üzerinden Merkez İlçe ve Merkez İlçe Kongresi’nde Seçilen Sayın MEHMET DURUM ve arkadaşlarına destek veren İL ÖRGÜTÜNE eleştiriler getirilmek isteniyor.
CHP NEDENSE DİĞER PARTİLERE ELEŞTİRİ GETİRMEZLER.
VARSA/YOKSA KENDİ PARTİLİLERİ/PARTİLERİ ELEŞTİRİLİR.

10 kişi görüş bildirdi

  1. AKP söz vermemiş yalanı

    AKP il başkanının hava alanı konusunda söz vermedik yalanını Karabük’ün yerel televizyonları neden yalanlamaz acaba????? Habercilik etiği halkın yanında olmayı gerektirir…..Haber değeri yüksek böyle bir açıklamanın peşine neden düşülmez????Anlaşılır gibi değil……Yoksa gavurun ekmeğini yiyen gavurun kılıcını sallarmış….

  2. yorumcu

    Tabi tabi. Kardemir yönetimi hiç acele etmesin genel müdür bulmak için. Zaten her şey yolunda. Ne gerek var. Piyasalar güzel , üretim süper, para bol, borç desen yok denecek kadar az, çalışan çok huzurlu, TİS kapıya dayanmadı, kömür fiyatları %100 artmadı, her şey yolunda yani. Yönetim niye bulsun genel müdür her şey istedikleri gibi tıkırında. Satılanı alıyolarlar alınanı satıyorlar vekil ettikleri adam zaten hizmetkar. Bundan iyisi şamda kayısı. Genel Müdüre ne hacet. Biraz daha ellerine yüzlerine bulaştırsınlar iyice bir berbat olsun her şey o zaman bulurlar genel müdürü. Daha erken erken.

  3. Vallaha çok haklısın

    kARABÜKTE TAPU VERMEKTEN TAPUSUNU ALAMAMAKTAN DOLAYI MAĞDUR OLAN ÇOK İNSAN VAR ALDIĞI YERİN TAPUSUNU HALEN ALAMAYAN BEN VE BENİM GİBİ ÇOK İNSAN VAR.İSKAN RUHSATLARI ZATEN BAŞLIBAŞINA BİR DERT.KARABÜKTE YAP/SAT YAPANLAR VEYA BEN MÜTAHİDİM DİYE GEZENLER İÇİNDE BİR İKİ DÜZGÜN ÇALIŞAN İSİM VAR GERİSİ İNSANLARI YORUYOR.AHMET BEY ÇOK GÜZEL NOKTAYA DEYİNMİŞSİN ÇOK ÖNEMLİ BİR YARAYA PARMAK BASMIŞSIN TEBRİK EDERİM.

  4. chp li

    Sayın Ahmet bey merkez ilçe seçimlerinde Dursun bey delegeleri arayıp Mehmet beye niye oy istedi bunu sorgulamak lazım!

  5. yeniceli

    SAYIN AHMET GÖLBEK CHP LİLER HEP KENDİ PARTİSİNİ ELEŞTİRİYOR YORUMUNUZA KATILMIYORUM SADECE SÜREKLİ PARTİYE HEZİMET YAŞATAN SÜREKLİ HÜSRAN YARATAN VE SÜREKLİ BUNLARA RAĞMEN ORTALARDA YÖNETİCİYİZ DİYE GEZENLERE KARŞIYIZ BEZDİK BU İNSANLARDAN YETER ARTIK .CHP KARABÜKTE KAPALI KUTU GİBİ HALKTAN KOPUK KENDİ KENDİNİ İÇ KAVGALARIYLA UĞRAŞAN PARTİ GÖRÜNTÜSÜNDE ,DİĞER PARTİLERE ELEŞTİRİ GETİRECEK OLAN CHP YÖNETİCLERİDE SADECE ROLÜNÜ OYNUYORLAR SADECE KENDİ KOLTUKLARINI KORUMAYA ÇALIŞIYORLAR ZATEN HEP AYNI İNSANLAR ORTADA GEZEN ŞU ANLAMAK İSTEMİYORLAR BİZ OLMAZSAK OLMAZ MANTIĞI VAR BUNLARDA YOK ÖYLE BİR ŞEY BİR GÖREVDİR BAŞARILI OLURSAN DEVAM EDERSİN YOKSA BIRAKIR GİDERSİN.

  6. AKP İKTİDARINDA GERİYE GİDİŞ

    AHMET BEY SAYFANIZDA AKP İLE İLGİLİ YORUMLAR ELEŞTİRİLER NEDEN YAPILMAZ ANLAMIŞ DEĞİLİM……KARABÜK’TE ÇÖZÜM BEKLEYEN YIĞINLA SORUN VARKEN BUNLAR NEDEN SORGULANMAZ??????İNSANLAR ,GÜNDELİK ÇIKAR DENGELERİYLE VE HER ŞEYDEN ÖNEMLİSİ YARATILAN KORKU İMPARATORLUĞUNUN ESARETİNDE İNİM İNİM İNLİYORLAR MI???????? SOSYOLOKG OLMAYA GEREK YOK ,KİŞİSEL ÇIKARLARINDA KENDİ DÜNYALIKLARI YAPILMIŞ BİR TOPLUM İÇİNDE NEME LAZIMCILIK ALMIŞ YÜRÜMÜŞ…..OYSA CUMHURİYETİN KAZANIMLARI ERİTİLEREK,KURUMLARI ÇÖKERTİLMEKTE VE BUNA SESSİZ KALAN BİR TÜRKİYE AKP İKTİDARINDA ORTADOĞUNUN KARANLIĞINA İTİLMEKTEDİR….UYAN BU KAN UYKULARDAN EY HALKIM…..

  7. REMİNGTON

    SAYIN GÖLBEK 2017 YILI HEM ŞİRKET HEMDE SENDİKANIN BÜYÜK BİR İMTİHANININ OLACAGI YIL OLARAK TARİHDEKİ YERİNİ ALACAKDIR GENEL MÜDÜRÜN İSTİFASI- SENDİKADA GENEL BAŞKAN DEGİŞİMİ- YENİ GELECEK OLAN GENEL MÜDÜR -TOPLU SÖZLEŞME-1 MİLYAR DOLAR OLARAK KONUŞULAN BORÇ -SENDİKAL SEÇİM-SÜREKLİ ARTAN HAMMADDE FİYATLARI-SÜREKLİ DÜŞME İVMESİNDE OLAN ÇELİK FİYATLARI-ARTAN DÖVİZ KURU-HALA YAPILAMAYAN PERSONEL REJİMİ-SÜREKLİ SAYISI ARTAN YENİ MÜDÜRLÜKLER VE BU MÜDÜRLÜK KADROSUNA VERİLEN YÜKSEK ÜCRETLER BU MÜDÜRLÜKLERİN ŞİRKETE HİÇ BİR KATMA DEGERİNİN OLMAMASI BU YUKARDA YAZDIGIM SORUN YUMAKLARI AŞİLAMAZ GİBİ GÖRÜNÜYOR BUNLAR İÇ SORUNLAR BİR DE BÜYÜK BİR DIŞ SORUN VARKİ SİZİN SAHSINIZIDA RAHATSIZ ETTİ GİBİ GÖRÜNÜYOR REKABET KURULU NUN AÇMIŞ OLDUGU SORUŞTURMA TAM BİR KARA KUTU GİBİ GÖRÜNÜYOR DEMEK Kİ BİRİLERİ DÜGMEYE BASMİŞ Kİ BU KADAR OLUMSUZ BİR TABLO OLUŞDU.BU ŞARTLARDA GELECEK OLAN YENİ GENEL MÜDÜR 10 SEFER DEGİL 100 SEFER DÜŞÜNÜR GELİP GELMEMEYİ ÇÜNKÜ CAZİBESİ KALMAMİŞ BİR ŞİRKET PROFİLİ OLUŞTURULMUŞ HEP BİRLİKDE ,İSTİFA EDEN GENEL MÜDÜRÜMÜZÜN BİR SÖZÜ ÇOK KULLANIRDI-HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ DERDİ DEMEK Kİ GEMİ NİN KARA YA OTURACAGINI FARKETTİKİ İSTİFAYI BASDI ARTIK ŞİRKET BORCU BORÇLA KAPATMA DÖNEMİNE GİRDİ İSE ORDA YAPILACAK TEK ŞEY SORUMLULARDAN HESABINI SORMAKDIR.EN AZINDAN 10 -20 DOLARLIK İMTİYAZLI MAL ALIMLARI DURDURULUP BU PARALARIN OLMASI GEREKEN YERDE ŞİRKET KASASINDA OLMASI SAGLANMALIDIR BU İMTİYAZLI MAL ALIMLARI MALİSEF ŞİRKETİN BU GÜNKÜ HALİNİN AYNASIDIR KABUL EDİN VEYA ETMEYİN BU PARA KAZANMA HIRSI ÇOK OLUMSUZ OLAYLARIN ŞİRKET İÇERSİNDE GÖRÜLMEMESİNE NEDEN OLDU HER GELEN GENEL MÜDÜR YANGINA BENZİNLE GİTTİ SONUÇ NE OLUR HÜZÜNLE TAKİP EDİYORUZ ÇALIŞANLAR OLARAK…. BİR DE SENDİKA BOYUTU VAR ÇALIŞANLAR OLARAK ORTAK SORUNUMUZ BEKLENTİ BÜYÜK PERSONEL REJİMİ DEMOKRATİK SEÇİM İYİ BİR SÖZLEŞME AMA BU SENDİKAL YAPI İLE NASIL OLUR İNANIN ÇOK BÜYÜK SORU İŞARETİ GİBİ DURUYOR KURULLARDAKİ TEMSİLCİLERE BAKIYORUZ HEP KENDİ ÇIKARLARINA ÇALIŞACAK TİP DEKİ TİPİTİPLER ADAMLARIN AGIZLARINDAN SALYALAR AKIYOR YALAKALIK YALAKALIK OLALI BU KADARINI GÖRMEMİŞDİR. HAKYER VE SAKALLI GRUBU YENİ GENEL BAŞKANIN ETRAFINDA PERVANE OLMUŞ DÖNÜYOR BİR DÖNEM DAHA ATAMAMIZ YAPILSIN DİYE BUNLAR HİÇ SEÇİMLE GELMEDİ İÇİN ATAMA ONLARIN TEK KURTULUŞ RECETESİDİR.BU KİRLİ FOSİLLEŞMİŞ SENDİKAL YAPI KESİNLİKLE DEMOKRATİK BİR SEÇİMLE TEMİZLENİP KENDİ MECRASINDA YOLUNA DEVAM ETMELİDİR. OLDUYA BİTTİYE GETİRECEK BİR ANTİDEMOKRATİK YAPILANMA TÜM TEŞKİLAT YAPISINI TUZLA BUZ EDERKİ BUNA DA GENELBAŞKAN MÜSADE ETMEZ YÖNÜNDEKİ İNANCIMIZI- HAKYERLERGİLLERE- RAGMEN İNATLA KORUYORUZ SONUÇ NE OLURSA OLSUN SANDIK HERKESE AÇIK HALDE ÖNÜMÜZE GELECEK ÜYELER GEREGİ NEYSE ONU YAPIP HERKESE DEMOKRASİ DERSİNİ VERECEKDİR.DEMOKRATİK SECİM TOPLU SÖZLEŞME KADAR ÖNEMLİ ÇÜNKÜ İŞÇİYE DİRETİLMİŞ LİSTE BİR KERE EMEGE SAYGISIZLIK -İKİNCİ BİR LİSTE SANKİ TÜM YÖNETİCİLERE KARŞI YAPILMIŞ BİR DARBE GİBİ GÖRÜNÜP HAİN DAMGASI NI ÜZERİNE ŞAP DİYE YAPIŞTIRILIYOR. BU ALGI UMARIM 2017 SEÇİMLERİNDE GİDERİLİP DEMOKRATİK ŞÖLEN HALİNE GETİRİLİR.GENEL BAŞKAN İŞÇİNİN BU ARZUSUNU BOŞA ÇIKARMAZ GEREGİNİ YAPARSA İNANIN BAŞ TACI OLUR.İKİNCİ BİR SORUN PERSONEL REJİMİ
    BU KADAR MÜDÜRLÜK SAYISININ ARTIGI BİR ŞİRKETTE İŞÇİNİN YAPTIGI İŞİN ALT KODROLARINDA ÇALIŞTIRILMASI NASIL BİR MANTIK DIR ANLAMAK MÜMKÜN DEGİL HALA EMEKLİ OLMUŞ SÖZLEŞMELİ FORMEN İSDİHDAM EDİP BUNLARIN SÖZLEŞMELERİNİ UZATIP UZATIP İŞÇİNİN ÖNÜNE SERVİS YAPAN ZİHNİYET DE SENDİKAL YAPININ HALLETMESİ GEREKEN BİR SORUN OLARAK AJANDASINDA YERİNİ ALMALIDIR. ÜÇÜNCÜ SORUN TOPLU SÖZLEŞME AGIR SANAYİ İŞÇİLİGİ ÜCRETİ KESİNLİKLE 4 KİŞİLİK AİLENİN YOKSULLUK SINIRI OLAN RAKAMIN ALTINDA OLMAMALIDIR EN AZINDAN BU RAKAMA YAKIN ÜCRET SKALALARI YAKALANIP İŞÇİYE SERVİS EDİLMESİ GEREKİR GENEL BAŞKAN BU RAKAMLARI YAKİNEN BİLEN BİR SENDİKACI DIR. GENEL BAŞKAN OLARAK İLK TOPLU SÖZLEŞMESİ OLACAGI İÇİN TATMİN EDEN BİR SKALAYLA ÜYESİNİN ÖNÜNE ÇIKACAGINDAN VE BİZLERİ HAKYERLERE. KURDA,KUŞA, YEM ETMEYECEGİNE OLAN İNANCIMIZI BİLMESİNİ TEMENNİ EDERİZ.SAYGILARIMLA….

  8. Rowenta

    Remington dogru soyliy. Hemen isdemir erdemir kapisi onunde bekleyip kapidan cikani yakalayip kardemire getirelim bizi kurtarsinlar. Yalakalar simdiden pozisyon almaya baslasin.

  9. karabük dostu

    Dünya çelik piyasasında satış fiyatları,gün geçti düşüyor.talepte de bir düşme görülüyor.bunun sonucu olarak demir çelik fabrikalarının ayakta kalıp üretimi devam ettirmek için bazı zecri tedbirler alınmasını zorunlu kılmaktadır…Toplam maliyet içinde personel giderleri payı enfazla %20 yi aşmamalıdır aştığı takdirde sıkıntılar baş gösterir…Maliyetleri düşürmek için hammadde,yedekler ve girdilerin temin tedarik ve nakliye masraflarının düşmesini sağlayacak tedbirler alınmalıdır.Bünyede olmaması gereken bazı üniteler satılarak devredilmelidir . Cevherden demir çelik elde etmek diğer üretim metodlarına göre yaklaşık 70 USD/ton maliyet düşüsü fayda sağlamaktadır.Buna rağmen maliyetler düşürülemiyorsa icra/yönetim de sıkıntılar var demektir. ..SERBEST PİYASA ŞARTLARINA UYUM SAĞLANMAZSA Korkarım ki sonuç iyi olmayacaktır…

  10. yazık

    yalakalar çoktan pozisyonu almıştır.merak etmeyin.milli damadın odasında toplanılmış,genel müdür toto oynanmış ve ona göre pozisyonlar belirlenmiştir.İlk iş Uğur beyi kötülemek olacaktır.yeni gelenin etrafında pervane olup,çok yoğun pozları takınılacak.onun gittiği sahalar önceden haber alınıp orada bulunma şeklinde ilk intibaların olumlu olmasına gayret edilecektir.Ey gelecek olan genel müdür,her kim olursan ol ama ekibinle gel. yönetim kademelerinin alayını temizle.Sana övgüler düzeceklerle değil,doğruları söyleyeceklerle çalış.Dibe vuran şirketi biraz canlandır.Allah yardımcın olsun,işin zor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Merkez Bankası faiz oranını yüzde 50’de sabit bıraktı

Yayın: 25.04.2024 14:34
Paylaş:
A+ A-

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 50’de sabit bıraktı.

TCMB Para Politikası Kurulu, “Kurul, politika faizinin sabit tutulmasına karar vermekle birlikte, enflasyon üzerindeki yukarı yönlü risklere karşı ihtiyatlı duruşunu yinelemiştir.” açıklaması yaptı. (AA)