Her Telden (28 Kasım 2019)

Her Telden (28 Kasım 2019)

Yayın: 27.11.2019 19:19
Paylaş:
A+ A-

BİZİM EDİNDİĞİMİZ BİLGİLERE GÖRE,SAYIN ŞEFİK DİZDAR “GELİN EL BİRLİĞİ İLE HEP BİRLİKTE KARABÜKSPOR’U AYAĞA KALDIRALIM..”TURLARI
Son günlerde,Karabük Kamuoyu’nda “Sayın ŞEFİK DİZDAR,KARABÜKSPOR’A BAŞKAN OLUYOR veya BAŞKAN MI OLUYOR..” şeklinde haberler var ve bu haberler BÜYÜK HEYECAN yarattı,BÜYÜK YANKI yaptı.
Burada,en azından bize göre,bir ayrıntı gözden kaçırılıyor ve Sayın ŞEFİK DİZDAR “KARABÜKSPOR’A BAŞKAN OLMAYI DÜŞÜNEREK..” hareket etmiyor,olayın burası kesin..
Sayın ŞEFİK DİZDAR,sosyal sorumluluk çerçevesi içerisinde “GELİN,KARABÜKSPOR’U,BU GÜZİDE CAMİAYI,EL VE GÖNÜL BİRLİĞİ İLE YENİDEN AYAĞA KALDIRALIM,ATAĞA KALDIRALIM..” çalışması yapıyor..
Bu anlamda KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın MUSTAFA YOLBULAN’I ziyaret etti,hayırlı olsun ziyareti sırasında bu konu,en azından birkaç cümle ile de olsa geçmiştir/geçti.
Sayın ŞEFİK DİZDAR daha sonra TBMM Eski Başkanlarından Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İ makamında ziyaret etti ve o ziyaret sırasında da bu konu mutlaka ele alındı,üzerinde belirli bir görüşme yapıldı..
Örneğin Sayın ŞEFİK DİZDAR’IN,bu temasları sırasında Sayın KAMİL GÜLEÇ’İ DE ziyaret ettiğine ilişkin haberler çıktığına tanık oluyoruz ve biz böyle bir ziyaret olmadığına ilişkin bilgiler alıyoruz.
Sayın ŞEFİK DİZDAR’IN bu çabalarını maksadından kopartmamak gerek.

DÜN YİNE YAZDIK,KARABÜKSPOR NOKTASINDA GÜNDEME GETİRİLEN BİR “KURUMSAL YAPI ÖNERİSİ VAR..” BU ÖNERİ ÜZERİNDE ÇALIŞMAK
Dün yine yazdık,Okurlarımız ve Karabük Kamuoyu ile paylaşmaya gayret ettik,Sayın ŞEFİK DİZDAR,çok önemli bir sosyal sorumluluk yerine getirmeye gayret ederek,KARABÜKSPOR noktasında bir dizi temaslar yapıyor.
Tüm amaç KARABÜKSPOR’Ü AYAĞA KALDIRMAK..
Olayın bu noktasında KARABÜKSPOR için çok önemli bir KURUMSAL YAPI önerisi gündemde,eğer bu yapı kurulabilir,KARABÜKSPOR’A uygun bir biçimde hayata geçirilebilirse,müthiş güzel sonuçlar verebilir.
Önce bir YÜKSEK DİVAN KURULU KURULACAK.
Bu YÜKSEK DİVAN KURULU,KARABÜKSPOR KURUMSAL YAPISINI çekip/çevirecek,MALİ TABLOLARINI sürekli izleyecek,İDARİ YAPILANMA ve diğer İŞ ve İŞLEMLERİ Denetim altında tutacak.
Bir de BAŞKAN ve YÖNETİM KURULU oluşturularak,KARABÜKSPOR’UN transferlerini,Teknik Kadrolarını,ALT ve ÜST Yapılarının sevk ve idaresi bağlamında çalışmaları yürütecek.
Böylece KARABÜKSPOR KURUMSAL BİR KİMLİK KAZANACAK..
Geleceğine güvenle bakabilecek bir noktayı yakalayacak..

KARABÜKSPOR NOKTASINDA “İŞ DÖNÜYOR DOLAŞIYOR,KARDEMİR’İN MADDİ/MANEVİ DESTEĞİNİN ALINMASINA GELİYOR..” BU OLUR MU…?
Ülkenin ve bu Yörelerin çok önemli İş İnsanı,birçok hayır işi ile bilinen/tanınan Sayın ŞEFİK DİZDAR,son haftalarda KARABÜKSPOR için çok önemli bir sosyal sorumluluk çalışmalarına imza atıyor..
KARABÜKSPOR’U AYAĞA KALDIRMAK AMACI İLE TEMASLAR YAPIYOR.
Bir konuya açıklık getirmemiz gerek.
KARABÜKSPOR eğer yaşatılacaksa,KARABÜKSPOR eğer AYAĞA KALDIRILACAKSA,kimse hayalci olmasın,bu KARDEMİR’İN maddi ve manevi desteği ile,ÖZÇELİK-İŞ Sendikası’nın maddi ve manevi desteği ile olur..
Şimdi gelelim olayın bir başka yönüne.
KARABÜKSPOR çok görkemli günler yaşarken ve KARABÜKSPOR’A bu görkemli günleri yaşatan ortamı temin eden KARDEMİR’E,KARDEMİR üzerinde HAKİM HİSSEDAR AİLELERE,hatta ve hatta ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Yönetimine,bir takım kendini bilmez,geri zekalı çevreler neler/neler söylemişti..!!
ŞİMDİ BU ASALAK TİPLER,BU GERİ ZEKALI TİPLER NERELERDELER..?
Kimsenin KARABÜKSPORU yaşatmak gibi bir MECBURİYETİ,BİR SORUMLULUĞU YOK,bu nokta da destek vermek bir GÖNÜL işi veya işiydi,bu geri zekalı tipler O GÖNÜLLERE,adeta,KEZZAP döken tavırlar sergilediler,şimdi de mızıklanıyorlar..
Öyle veya böyle KARABÜKSPOR,KARDEMİR’E mecbur,başka yolu yok..

KARABÜK’TE KURULU “BİR KARABÜKLÜLER DERNEĞİ VAR VE BU DERNEK,ÖRNEĞİN DÜZÇAM GÖLETİ OLAYI İÇİN NE DÜŞÜNÜR Kİ..!!” MERAK..
Karabük’te kurulu bir KARABÜKLÜLER DERNEĞİ var,kimi çevreler bu Derneğin KARABÜK KÖYLERİNE ve KARABÜK KÖYLERİNDEN Karabük Merkezine gelenlere yönelik olduğunu sanırlar,bu doğru değildir..
KARABÜK’TE YAŞAYAN,HERKESE AÇIK BİR DERNEKTİR..
KARABÜKLÜLER DERNEĞİ çalışma alanı/alanları içerisine DÜZÇAM GÖLETİ girmez mi,GÖLET ZEMİNİN DE toprak kayması olduğu için,sıkıntı çıktığı için çalışmaların durdurulmuş olması girmez mi veya bu konu hakkında bir bilgileri,bir görüşleri var mıdır..?
EN AZINDAN BİZ BUNU MERAK EDİYORUZ DOĞRUSU..!!
DÜZÇAM GÖLETİ 2015 yılında temeli atılan,yıllardır üzerinde çalışma yürütülen bir Yatırımdı ve TOPRAK ZEMİNDE KAYMA olunca,o kadar para o kadar emek,o kadar beklenti/umut HAVAYA UÇTU adeta.
SULAMA BORULARININ BİR BÖLÜMÜ BİLE DÖŞENMİŞTİ..
KARABÜKLÜLER DERNEĞİ bu konularda ne düşünür acaba..?
En azından biz merak ettik/ediyoruz..

KARABÜK’TE BIRAKIN “SİVİL DEMOKRATİK KURULUŞLARIN YANLIŞLARA SES ÇIKARTMASINI..” SİYASETÇİLER SES ÇIKARTIP,TEPKİ KOYUYOR MU.
Karabük’te KAÇ TANE DERNEK VAR acaba,bunları birer SİVİL TOPLUM KURULUŞU olarak,SİVİL DEMOKRATİK İNİSİYATİF koymaları,geliştirip ,bunu Kamuoyu yapmalarını beklemek gerekmez mi..?
Ne arasın..
Bırakın STK’LARIN belirli konularda ses çıkartmasını SİYASİ PARTİLER bile olaylar,gelişmeler,yaşananlar karşısında sessiz/suskun/tepkisiz ve O NEDENLE KARABÜK tam anlamı ile SAHİPSİZ BİR SÜREÇ YAŞIYOR..
Örneğin HASTANELER ne durumda,örneğin KATI ATIK TESİSİ ne oldu,örneğin HAVAALANI,örneğin DÜZÇAM GÖLETİ,örneği ÇEVRE YOLLARI ve bunlar gibi ONLARCA SORUN var kimse ses çıkartmayınca Yönetenler “AMAAAN BOŞ VER OLDUĞU KADAR GİDER.NASILSA SESİ/SOLUĞU ÇIKAN YOK..” der..
KARABÜK’ÜN ÜZERİNE ÖLÜ TOPRAĞI SERPİLMİŞ İYİ Mİ..?

CHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ , SAYIN HÜSEYİN AVNİ AKSOY,ÇOCUK HASTALIKLARI UZMAN HEKİMİ VE SAFRANBOLULU DEĞİL Mİ ALLAHAŞKINA
Safranbolu sakinlerinden Gazetemiz İnternet sayfasına birçok Yorum yollanıyor ve SAFRANBOLU DEVLET HASTANESİ’NDE uzun zamandır Çocuk Hastalıkları Uzman Hekimi olmadığından yakınılıyor.
SAFRANBOLU DEVLET HASTANESİ’NDE ÇOCUK HASTALIKLARI UZMAN HEKİMİ yok ve insanlar bu durumdan müthiş yakınıyorlar,iyi de CHP Karabük Milletvekili Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY,aynı zamanda ÇOCUK HASTALIKLARI UZMAN HEKİMİ,aynı zamanda Safranbolulu değil mi..?
Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY bu konuda neden sesini çıkartmıyor..?
Galiba,İKTİDAR PARTİSİ,BU KONU ve BU GİBİ KONULARDAN İYİCE YIPRANSIN,DİBE VURSUN anlayışından yola çıkarak,ne sesini çıkartıyor,ne de bir eleştiri getiriyor.
Eğer bir başka şekli düşünülse BİR MUHALEFET MİLLETVEKİLİNİN böyle bir durumda kıyamet koparması gerekir,diye düşünen çok sayıda CHP yanlısı var bu Yörelerde..
Ne İL BAŞKANI,ne SAFRANBOLU İLÇE BAŞKANI,ne MİLLETVEKİLİ bu konulara ilişkin seslerini çıkartmıyorlar,İKTİDAR PARTİSİ ise yaptırım gücü olmayan bir vaziyette ve İNSANLAR FERYAT/FİGAN..
İKTİDAR PARTİSİ UZMAN HEKİM ATAMASINI TEMİN EDEMİYOR GALİBA.
Edebilseler İNSANLARIN BU FERYADINA KULAK VERİRLERDİ..!!
Öyle değil mi..?

CHP KARABÜK İL ESKİ BAŞKANLARINDAN Sayın BAYRAM KARADAĞ’DAN ÖĞRENİYORUZ Kİ,ZONGULDAK MERKEZİNDE 7 AYRI HASTANE VAR..
CHP Karabük İl eski Başkanlarından Sayın BAYRAM KARADAĞ,Karabük Gündemine öyle çarpıcı bir olay getirdi ki,KARABÜK’TE SİYASET HAYATI bunun üzerinde duyarlılıkla durmalı.
KARABÜK’TE SİYASET BUNU YAPABİLİR Mİ..?
CHP Karabük İl eski Başkanlarından Sayın BAYRAM KARADAĞ,Karabük gündemine öyle çarpıcı bir olay getirdi ki,KARABÜK STK’LARI,KARABÜK CEMİYET HAYATI,KARABÜK KANAAT ÖNDERLERİ bu konunun üzerinde duyarlılıkla durmalı.
KARABÜK STK’LARI,KARABÜK CEMİYET HAYATI BUNU YAPABİLİR Mİ..?
Diyor ki Sayın BAYRAM KARADAĞ,Zonguldak Merkez nüfusu ile Karabük Merkez nüfusu hemen/hemen eşit,hatta KARABÜK NÜFUSU bir/iki bin daha fazla.
ZONGULDAK’TA 7 TANE HASTAHANE VAR..
Bunların adreslerini de vermiş Sayın BAYRAM KARADAĞ..
Bakın KARABÜK ve SAFRANBOLU’DA Hastanelerden en fazla yakınan guruplar EMEKLİLER OLUYOR ve şimdi gelelim işin gerçeğine KARABÜK ve SAFRANBOLU’DA BİNLERCE ÜYESİ OLAN EMEKLİLER DERNEK ŞUBELERİNİN bu nokta da herhangi bir seslerinin çıktığını duyan var mı..?
ESNAF ODALARININ SESLERİNİ DUYAN VAR MI..?
Veya herhangi bir KURUM/KURULUŞUN sesini duyan var mı..?

KELTEPE KAYAK MERKEZİ,YOL BAĞLAMINDA TAMAMLANDI MI,KAR MAKİNESİ ALINARAK,SEZON UZATILACAK MI VE SU SIKINTISI GİDERİLİR Mİ
Karabük’ün 20-25 yıldır üzerinde hassasiyetle durduğu KELTEPE KAYAK MERKEZİ konusunda belirli gelişmeler oldu,dün BU KÖYLERİ ÇOK/ÇOK İYİ BİLEN ve daha önce AK Parti içerisinde Siyasetle de ilgilenmiş olan bir Kardeş “BU İŞİN YÜZDE 30 KADARI YAPILDI..” iddiasında bulundu..
Öncelikle YOL BAĞLANTISINA CİDDİ BİÇİMDE BAKMAK GEREK dedi.
Galiba KARAAĞAÇ Köyü’ne kadar yol fıstık gibi,peki KARAAĞAÇ Köyünden sonra KELTEPE KAYAK MERKEZİ ile ulaşım ne alemde acaba,buna bir bakmak,bunu bir gözden geçirmek gerekir..
KELTEPE KAYAK MERKEZİ’NİN işlevsel hale gelmesi için O CİVARA BİR OTELİN yapılması gerekir,kısa süre içerisinde olacak bir iş değil elbet ,ancak,TURİSTİK BİR OTELİN yapılabilmesi amacı ile O CİVARIN TURİZM BÖLGESİ ilanı gerekir mi..?
EĞER GEREKECEK İSE,BU İŞİN ŞİMDİDEN TAKİBİ ŞART ELBET Kİ..!!
Kim takip edecek bu işi..?
KAR MAKİNESİ ne olacak,KAR MAKİNESİ olmadan SEZONUN UZATILMASI pek mümkün değil,KAR MAKİNESİ alındı kabul edelim,KAR MAKİNESİ için gerecek SU BULUNMASI şart.
SUYU EĞRİOVA GÖLETİNDE bulduk sayın,ELEKTRİK ENERJİSİ Hattı..?
Şimdilik KELTEPE KAYAK MERKEZİ mangal partileri için çok uygun..!!

KBÜ ŞİRİNEVLER EĞİTİM/ARAŞTIRMA HASTANESİ “YEMEK İHALESİ İPTAL Mİ EDİLDİ VE EĞER ÖYLE İSE GEREKÇESİ NE OLABİLİR Kİ..” GİBİ SORU..
Şirinevler Eğitim ve Araştırma Hastanesi,geçtiğimiz günlerde YEMEK İHALESİ gerçekleştirmiş ve bu ihale daha sonra İPTAL EDİLMİŞ,iptal gerekçesi elbet merak ediliyor..
Kimileri FİYATLAR HAYLİ YÜKSEK ÇIKTI diyor.
Kimileri İHALEYİ ALAN FİRMADAN söz ediyor..
Ancak,sanıyoruz ihaleyi alan Firma daha öncesinde de,ŞİRİNEVLER HASTANESİ’NİN YEMEKLERİNİ temin eden Firmaymış ve bu bağlamda bir sıkıntı çıkması ihtimali düşük görülüyor..
Kim ne derse desin..
ŞİRİNEVLER EĞİTİM/ARAŞTIRMA HASTANESİ Yönetimi bu gibi konularda hassas davranır,en küçük bir yanlışa,haksızlığa,hukuksuzluğa geçit vermez,o konuda insanlar müsterihtir.
Ancak,Kamuoyu bu konuda hayli meraklı ve söylentiler içerisinde,yemek ihalesi neden iptal edildi acaba veya bu iptalin sonunda,yeni bir ihale ne zaman yapılacak..
Karabük’te böyle bir sorun konuşuluyor,tartışılıyor.

15 kişi görüş bildirdi

  1. safranbolu hakkı olan çocuk uzmanı nerede

    Dün yazılan yorumların birinde ve Ahmet bey yazılarınızda Zonguldak ile Karabük hastanelerini kıyaslıyorsunuz . maalesef Trabzon un Vakfıkebir ilçesinde hastanede her uzmanlık dalından 2 şer hekim bulunuyor .Vakfıkebir ilçesinin nüfusu 28.000 . Safranbolu da 70.000 nüfus var çocuk doktoru yok . Vakfıkebir de 28.000 nüfusa 2 çocuk doktorumuz var .Ahmet bey d birde böyle değerlendirin .biri doğduğumuz yer memleketımiz . her türlü sağlık hizmeti var uzman hekim fazlası olan güzel ilçemiz .Safranbolu da yaşadığımız yer. Turizm bölgesi . Vakfıkebir in 3 katı nüfusu var ancak bir çocuk doktoru yok. aylardır özele gitmek zorunda kalıyoruz. çok mu zor bir çocuk doktorunu ilçeye kazandırmak halkın sesine kulak vermek .bir şey yapılınca boy boy sosyal medya paylaşımı yapanlar olmayan çocuk doktoru için neden sesleri çıkmıyor Safranbolu nun hakkı olan uzman hekim ler nerede.

  2. su tutmayan göleti

    ahmet bey duzcam goleti ile gunlerdir yazilarinizi takip ediyorum. o goletin yapıldığı yere göçük demis atalarimiz hala daha köylüler tarafindan göçük diye tabir edilir mevzubahis olan goletin yapildigi bolge. ne diyim siyasete burokrasye ben.. yaptim oldu olmazsada kumse sormuyor zaten piskinligi hakim ilimizde.. cevre sakinlerinin tecrube ve senelerin gozlemleri dikkate alinmdan verilen kararlarin sonucu butun yaşananlar.yazik mulletin vergilerine toprak altina ilki sökülüp ikinci kez dosenen devasa borulara.. yapilan harfiyat istimlak bedeleri daha neler .neler. kac tane mutahit degismis kaci ilk hakedisini aldiktan sonra isi sürdürmüş acaba… adi gocuk olan bölgeye bu yatirim nasil yapilir hadi yaptın mukavemet saglayip isi kurtarman gerekirken burada gocuk oluyor diye yatirimi durdurmak ne demektir. zaten oyle ahim sahim bi su gelmiyor cogu yaz ortasi kuruma noktasina gelen bir su kaynagi. bu isin altinda yine kimse kalmaz kabahat vatandasin olur yine….

  3. doktor

    Öncelikle bir yanlışı düzeltelim. Zonguldak Merkezde 7 hastane yok. Bayram beyin yazdığı hastanelerden Zonguldak Atatürk Devlet ve Zonguldak Devlet aynı hastane. zonguldak merkez de Uzun mehmet Göğüs Ve Meslek Hastalıkları Hastanesi, Atatürk Devlet Hastanesi, Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama Ve Araştıra Hastanesi ve Ağız ve diş sağlığı merkezi bulunmaktadır. 1 tane de özel Hastane vardır. Zonguldak Merkez nüfusu köyler ile beraber 125 bindir. Karabük ten önemli bir farkı da Kilimli ve Kozlu ilçeleridir. Yakın zamanda Zonguldak Merkezden ayrılıp ilçe olmuşlardır. Ve toplam nüfusları 80 binin üzerindedir. Merkeze çok yakın bu iki ilçe Merkezden hizmet almaktadır.Dolayısı ile Karabük İle Zonguldak nüfuslarının ve hastane sayılarının karşılaştırılması yanlıştır. Bir diğer yanlış ise Sosyal Bilimler fakültesi olarak yapılan ve hazırlanan bir binanın Üniversite tarafından Sağlık teşkilatına size verelim siz hastane yapın burayı denmesi bilim ve akılla izah edilemez.Böyle bir durum insanların aklına siyasete hazırlanan insanlar mı var sorusunu getirmektedir.

  4. DOKTOR BEY NE YAPMALI

    DOKTOR BEY MAŞALLAH YANLIŞLARI YAZMIŞSINIZ ZONGULDAMTA O KADAR HASTANE YOKMUŞTA BİR TANE NOKSAN HASTANE VARMIŞ.YANLIŞLARI YAZMIŞSIN İYİDE DOĞRULAR NEDİR ONU YAZMAYI UNUTMUŞSUN BE DOKTOR ABİ.KARABÜKTE İNSANLAR SAĞLIKTA KIRILIYORLAR SEN ZONGULDAKTA 7 DEYİL 6 HASTANE VAR DİYOSUN DOĞRUSUNU NEDİR ONUDA YAZSANA DOKTOR BEY

  5. kirli sakallı karizmatik genç

    Yahu halkı yanıltmayın. Kim demiş zonguldakta 7 hastane var diye. Ahanda doktor bey yazmış meğer 6 hastane varmış. Kim dediyse 7 hastane var diye öğrensin. 6 hastane varmış. Duydunuzmu eyy millet 6 hastane haa. 7 deyil.

  6. önemli degil

    neyi tartisiyorsunuz ki? konumuz zonguldaktaki hastaneler mi? yoksa kapatilip yikilan yerine yenisi yapilmadigi icin tek hastaneye mahkum birakilan karabukmu? zonguldakta kadin dogum uzerine hastane var evet bizde yokmuydu peki? zonguldakta eski haliyle 1 devlet birde ssk hastanesi vardi degilmi? bizim devlet hastanemiz nerede? yikildi… ozel hastane var zonguldakta. oeki bizim vatan hastanemiz ne oldu? kapatildi. yerine medikar acildi. zonguldakta universite hastanesi vardi buradada acildi. zonguldagin tek farki maden çalışanlarının meslek hastaliklari icin kurulmus eski adiyla amele birligi hastanesi, şimdiki gogus hastaliklari hastanesidir. zonguldakta senelerdir her sey ayni. ama bizde sirf bir hastane prim yapsin diye digerlerinin kapatilmasina göz yumuldu olan biten budur. bunun sebebide basiretsiz is bilmez yoneticilerdir. insan sagliginin ne yazikki hic bir degeri yok. hastalar musteri gozuyle goruldugu surecede hic bir sey degismez ne yazikki….

  7. Gönderen

    Karabük’e devlet hastahanesi lazım gelirken kentin ileri gelenlerinin derdi Karabüspor olmuş. Kardemir’in top peşine savurduğu 32 milyon lira ile Karabük’e güzel bir devler hastahanesi kazandıralamaz mıydı. Yine birileri Kardemir’in kesesinden Karabükspor’u kurtarmaya niyetlenmiş. Neymiş sosyal sorumluluk konusuymuş…

    Hastahaneden, okuldan daha iyi sosyal sorumluluk mu olurmuş?
    32 mlyon lira Kardemir 4299 çalışana dağıtılsaydı kişi başına 7. 443 lira ikramiye olurdu. Bu para 4299 ailenin birçok ekonomik sıkıntısını melhem olurken Karabük esnafının cebine akardı…

    Karabükspor için savrulan 32 milyon lira Karabüklü’ye ne faydası olmuş? Maçlar için dışarıdan insanlar gelecek, esnaf para kazanacak deniliyor. Gelenlerin çoğu zaten ya beleşçi yada emekli babasından harçlık alan işi olmayan gençler. Maç için gelenler Karabük’te ancak simit yiyip giderler. Karabük’e faydası olmadığı gibi maç giriş çıkış saatlerinde yollar kesildiği için trafik sıkışılığı olarak Karabüklü’ye eziyet olur….

    32 milyon fakir fukara Karabüklü öğrenciye verilseydi. 4 bin öğrenciye sekizer bin lira yardım olurdu. Öğrencilerin ihtiyaçları karşılanırken para da Karabüklü esnafın kasasına akardı. Bundan daha iyi sosyal sorumluk uygulaması mı olur?

    Veya Karabüklü başarılı ve imkanı olmayan doktora veya lisansüstü öğrencilerine karşılıksız burs olarak verilseydi, birçok Karabüklü genç yurdışı üniversitelere gönderilebilirdi vs…..

  8. doktor

    yaptığım yorum içerisinde sadece hastane sayılarına bakmak konunun yanlış değerlendirildiğini gösteriyor. Hiç bir ili bir başka ille değerlendiremezsiniz. Her ilin nüfusu ve bu nüfusa göre ihtiyaçları farklı. Keşke tartışılacak konuyu yetkililer tartışsa. sağlığı bu işten anlayanlar, ormanı bu işi bilenler, milli eğitimi öğretmenler gibi. Karar vericiler konunun yetkilileri olursa sorunlar daha rahat çözülür. Nihai amaç kamu hizmetinden hizmet alan vatandaşların sıkıntılarının çözülmesi ise konunun taraflarını doğru belirlemek lazım

  9. Tonyukuk

    “Örneğin Sayın ŞEFİK DİZDAR’IN,bu temasları sırasında Sayın KAMİL GÜLEÇ’İ DE ziyaret ettiğine ilişkin haberler çıktığına tanık oluyoruz ve biz böyle bir ziyaret olmadığına ilişkin bilgiler alıyoruz.Sayın ŞEFİK DİZDAR’IN bu çabalarını maksadından kopartmamak gerek.”
    cümlesinden ne anlayalım Sn. Gölbek; Şefik Beyin Güleç’i ziyaret etmesi neden garip,daha düne kadar yere göğe sığdırılamayan Güleç, şimdi vebalı gibi uzak durulması gereken bir adam mı oldu.Şefik Beyin Güleçi ziyaret etmiş olması,Dizdar’ın çabalarını maksadından neden kopartıyor.Emin olun birkaç kez okudum,bu ifadenizden ne mana çıkarılması gerektiğini anlamadım.

  10. KARABUK

    KARABÜKTE KAÇ TANE HASTANE VAR YETKİLİLER AÇIKLASIN ZONGULDAKTA 7 HASTANE YOKMUŞ 6 HASTANE VARMIŞ OLSUN KARABÜKTE DE 1 TANE HASTANE VAR. BAŞKA VARMI GÖSTERSİNLER BAKALIM,BOŞA YORUM YAPMAYIN ARKADAŞLAR

  11. Doğrucu Davut

    Hay ağzına sağlık gönderen yorumcu

  12. Doğrucu Davut

    Futbolla yatıp futbolla kalkmak doğru degil sonuçta 90 dakka oynanıyor. Daha önemli konular var hava kirliliği gibi, hastane ve uzman hekim yetersizligi gibi. Bunlara odaklanmalı. Bu arada bizleri zonguldaktaki hastane sayısı noktasında aydınlatan yorumcuya şahsım ve hemşerilerim adına teşekkür ederim. Bizleri 7 değil 6 hastane olduğu konusunda aydınlattı. Böyle faydalı bilgilerin devamını bekliyoruz efenim saygılar.

  13. bayram karadağ

    Evet Zonguldak’ta Eski SSK ve DEVLET HASTANESİ birleştirilerek tek hastane haline getirilmiştir.
    Yalnız birisi STADYUM’un üzerinde Tepebaşı Mahallesinde
    diğeri ise SİTE mahallesinde .
    ismi Atatürk Devlet HASTANESİ olsada aslında ayrı altyapıya sahip 2 ayrı hastane.
    ŞİMDİ DÜŞÜNELİM 5000 EVLERDE KEŞKE ALTYAPISI TAM BİR HASTANE OLSA
    adı ister ÜNİVERSİTE HASTANESİ ek bina olsun ister başka bir şey önemli olan
    DEĞİŞİK İKİ BÖLGEYE HİTAP EDEN HASTANE OLMASI.
    Birde gözden kaçmaması gereken ;
    Zonguldak’ta
    DEVREK İLÇESİNDE
    ÇAYCUMA İLÇESİNDE
    EREĞLİ İLÇESİNDE HASTANE VARMIDIR…?
    VARSA BU HASTANELERİ DE ZONGULDAK İLİ İÇERİSİNDE HİZMET VEREN HASTANELERDEN BİRİ OLARAK SAYABİLİRMİYİZ …
    ..
    VE
    Karabük’ümüzün ilçelerinde Safranbolu hariç Hastanelerin fiziki durumu nedir.
    Eskipazar’daki kayan Hastane…? (Sağlık Ocağı)
    Eflani’deki Hastane… (sağlık ocağı)
    Yenice’deki Hastane..(Sağlık Ocağı)
    Ovacık……?
    ..
    yani iyiniyetli Sağlık çalışanları bir kenara.
    Karabük’de Sağlık Sorunları yoktur, çözülmüştür denilebilir mi?
    ..
    Bu Arada Doktor’um Sağlık Hizmeti Alan Birisi olarak Hastaneler ve Aksaklıklar Hakkında Yorum Yapabileceğime inanıyorum.
    bu yorumu yaparken Sağlık Çalışanlarının da uygun olmayan ortamlarda ellerinden geldiği hizmeti vermeye çalıştıklarını da söylemeliyim.

  14. Mühendis maaşları

    Kardemirdeki mühendislerin maaşlarında iyileştirmelerin olmasını yeni yılda temenni ediyoruz.

  15. kısa kadraj

    bizde yeni ve yıllanmış başmühendisler olarak hem mühendis hemde bizim başmühendis maaşlarına sağlam iyileştirme gelmesini beklemekteyiz.

    müdür maaşları uçuk başmühendis maaşları geride.kardeşim aralarına 2000 -2500 tl maksimum fark olmalı müdür başmühendis maaşları arasında.

    he tecrübeli mühendisle de başmühendis arasında makul bi fark olmalı

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da 1 kişinin yaralandığı trafik kazası kamerada

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'un Alaca ilçesinde hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 1 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı.

Erdal K. idaresindeki 19 BE 891 plakalı otomobil, Çorum-Yozgat kara yolu Zile Kavşağı'nda Ali Yücel Ç'nin kullandığı 60 DG 424 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü, sağlık ekiplerince Alaca Devlet Hastanesine, ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.