Her Telden (29 Haziran 2020)

Her Telden (29 Haziran 2020)

Yayın: 28.06.2020 20:28
Paylaş:
A+ A-

KBÜ ŞİRİNEVLER TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ BAŞHEKİMLİK OLAYI,KARABÜK’TE HASTANENİN BÜYÜMESİ,YENİ HASTANE TALEBİNİ BİLE BASTIRIR
Karabük’te 3 HASTANE YIKILDI ve yerine KBÜ ŞİRİNEVLER TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM/ARAŞTIRMA Hastanesi yapıldı,daha sonra BU HASTANE EK BİNA YAPILARAK BÜYÜTÜLECEK denildi,henüz bir ses çıkmadı..
ÖYLE OLMADI MI,Sayın OKURLARIMIZ.
Bu arada,biz dahil,Karabük’ü çok geniş bir kesimi “KARABÜK’Ü TEK HASTANEYE MAHKUM ETMEYİN.GELİN BİR DEVLET HASTANESİ YAPIN..” gibi taleplerde bulunuldu ve ŞU ANA KADAR HİÇBİR SES ÇIKMADI.
Şimdi SAĞLIK SEKTÖRÜNDE SORUNLAR YAŞAYAN bu Kent,sorunlarını bir köşeye bırakacak ESASLI BİR DEDİKODU olayını buldu sayılır,SAĞLIK SEKTÖRÜNDE Kİ tüm sorunlarını bu süreçte unutur Karabük..
KBÜ ŞİRİNEVLER HASTANESİ BAŞHEKİMİ KİM OLACAK..?
Bakın bu sorun birkaç gün içinde,hayli popüler hale gelir Karabük’te ve özellikle AK Parti içerisinde ÖNEMLİ BİR GİRDAP YARATMAYA DA Adaydır bu sorun.
KBÜ ŞİRİNEVLER TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM/ARAŞTIRMA Hastanesi Başhekimi kim olacak ve şimdiden söylüyoruz ki,bu iş,özellikle AK Parti içerisinde hayli ciddi çekişme/tartışma yaratacaktır..
Sahi,KBÜ ŞİRİNEVLER HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİ’NE KİM ATANIR Acaba..?

KARABÜK “SAĞLIK SEKTÖRÜNDE NE ALEMDE ACABA..?” HEKİM SAYISI,YATAK SAYISI,TIBBİ PERSONEL SAYISI YETERLİ Mİ KARABÜK’TE NEDİR..?
Şimdi KBÜ ŞİRİNEVLER Hastanesi BAŞHEKİMLİK dedikodusu başlayacağı için,geleneksel Karabük toplumsal yapısında,SAĞLIK SEKTÖRÜNDE Kİ sorunlar unutulur,geri plana atılır,konuşulmaz,tartışılmaz..!!
Zaten pek konuşulup,tartışıldığı da yok ya..
Örneğin KARABÜK’ÜN SAĞLIK noktasında yaşadığı sorunlar KARABÜK SİYASETİNİN HİÇ GÜNDEMİ OLMUŞ MUDUR acaba,kaldı ki BİR KARABÜK MİLLETVEKİLİ DE Tıp Doktoru olmasına rağmen..!!
Örneğin KARABÜK’ÜN HEKİM SAYISI yeterli mi,YATAK Sayısı yeterli mi,TIBBİ PERSONEL sayısı yeterli mi,Tıbbi Cihaz,araç/gereç yeterli mi,buna benzer soruların cevabı nedir size göre..?
KBÜ ŞİRİNEVLER HASTANESİ EK BİNA ile büyütülecekti,demek SAĞLIK BAKANLIĞI yıllar önce bir yetersizlik,bir yetmezlik durumu görmüş ki BU BİNAYA İLAVE YAPMAK GEREĞİ hissetmiş değil mi..?
Şimdi ŞİRİNEVLER HASTANESİ’NE BAŞHEKİM KİM OLACAK işi var..
Temel sorunları görmesek bile, olur değil mi..?

KARABÜK’TE SAĞLIK SEKTÖRÜNÜN YAŞADIĞI SORUNLAR,EN TEMELDEN,AİLE HEKİMLERİNDEN Mİ BAŞLIYOR NEDİR,BU İNSANLAR DERT KÜPÜ
Gerçi aynı sorun Ülkenin her tarafından yaşanıyordur,AİLE HEKİMLERİ çok önemli sorunlarla boğuşuyorlar,buna karşın PARASAL MANADA en küçük bir destek görmüyorlar iyi mi..?
BİRİNCİ BASAMAK SAĞLIK HİZMETİ VEREREK,çok geniş bir alana hizmet götürüyorlar,hemen her türlü hasta ile karşı/karşıya olmaları bağlamında HER TÜRLÜ HASTALIĞI kapmak gibi bir tehlike ile karşı karşıyalar.
İZİNLERİ BİLE ÇOK İLGİNÇ,yerine hekim bul,izine çık mesabesinde..
AİLE HEKİMLERİ,özellikle,şu PANDEMİ SÜRECİNDE müthiş hizmet verdiler/veriyorlar,hemen her gün yeni hizmet ağırlığı veriliyor kendilerine ,ancak,olayın maddi boyutunda,en azından,şu ana kadar yoklar..
HİPOKRAT YEMİNİNE SADAKATLERİNDEN en küçük bir sapmaları yok,parasal anlamda bize herhangi bir ekstra katkı verilmedi,bizde hizmeti biraz o bağlamda ele alalım gibi bir düşünceleri hiç olmadı,hiç olmaz da..
Kendilerini TIP HİZMETİNE,VATANDAŞ HİZMETİNE adamışlar..
İşin parasal ederi,AİLE HEKİMLERİ için,Sağlık Çalışanları için geri planda..
SAĞLIK SEKTÖRÜNÜN birinci basamağında bir çatırdama var galiba..!!

KARABÜK,SON GÜNLERDE VAKA ARTIŞI İLE YÜZ/YÜZE VE YİNE SÖYLÜYORUZ,EĞER KARDEMİR ÇOK SIKI ÖNLEM ALMASAYDI,YANMIŞTIK…
Karabük,koronavirüs salgın sürecini uzun süre çok/çok iyi götürdü,DIŞARIDAN YÜZLERCE/BİNLERCE insan geldi,ÖĞRENCİ YURTLARINDA konuk edildiler,bu kadar pozitif vaka ile karşılaşmadık.
YENİ NORMAL HAYATA GEÇER/GEÇMEZ İŞLER TERS DÖNDÜ..
Bakın daha önce de yazdık,eğer,bu salgın sürecinde KARDEMİR YÖNETENLERİ bu kadar etkin,bu kadar ciddi önlemler almasaydı,KARABÜK İLK SÜREÇTEN İTİBAREN YANMIŞTI.
KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın MUSTAFA YOLBULAN geçtiğimiz gün bir açıklama yaparak,bu süreci değerlendirmiş,alınan önlemleri Kamuoyu ile paylaşmış.
Bu nokta da KARDEMİR İnsan Kaynakları birimi gerçekten müthiş bir çalışma düzeni içerisinde ÇOK SIKI,ÇOK GEÇERLİ önlemler alarak,bu Kenti büyük bir felaketin eşiğinden çekti aldı sayılır..
Bakın BİR/İKİ İNŞAAT İŞÇİSİ ne hale getirdi bu Kenti..
Dün ÜNİVERSİTE SINAVLARI VARDI,ortalık ana/baba günüydü
Birkaç gün sonrasını,gerçekten merak ediyoruz,hem Karabük’te, hem Ülkemizde.!

YENİCE İLÇESİ “KENDİLERİNE SÖZÜ VERİLEN…”,CHP EFLANİ İLÇE BAŞKANI Sayın AHMET AYTAÇ “BİZİMDE HAKKIMIZ..” DİYEREK DOĞALGAZ
YENİCE İlçesi “BİZE DAĞALGAZ SÖZÜ VERİLDİ..” diyerek SİYASETEN VERİLEN sözün tutulmasını isterken,CHP EFLANİ İlçe Başkan Sayın AHMET AYTAÇ ise “DOĞALGAZ BİZİMDE HAKKIMIZ,EFLANİ’YE DÖKME DOĞALGAZ GETİRİLEREK VATANDAŞA VERİLMELİ..” taleplerini dile getiriyorlar.
YENİCE İLÇESİNE,SİYASETÇİLER SÖZ VERDİLER/VERMİŞLER ve o nedenle İlçe doğalgaz beklerken,doğalgazı vermesi gereken Şirket,bu nokta da hiç mi hiç olumlu görüşler vermiyor..
Öte yandan,CHP EFLANİ İlçe Başkanı Sayın AHMET AYTAÇ ise “İLÇE GENELİNDE YÜZLERCE İMZA TOPLAYARAK..” doğalgaz başta olmak üzere İlçenin,YILLARCA GÖZARDI EDİLMİŞ,gözden kaçırılmış sorunlarını ilgili birimlere bildiriyor..
EFLANİ küçük bir İlçe ve yılların ilgisizliği nedeni ile ÇOK ÖNEMLİ,ÇOK CİDDİ bir nüfus azalması yaşadı İlçe,CHP İlçe Başkanı Sayın AHMET AYTAÇ,özellikle EMEKLİLERE yönelik olarak da,ATM sistemine yeni ilavelerle ciddi bir kesimin görüşlerini dile getiriyor..
İNSANLAR DOĞALGAZ PEŞİNDELER,HİZMET PEŞİNDELER..!!

BİR YIĞIN SÖYLENTİ VE KULİSLERE MUHATAP OLAN,KARABÜK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNE,SAYIN NEVZAT AKBAŞ ATANDI..
Hatırlarsınız,Sayın VARGELOĞLU’NUN Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanması ile boşalan,Karabük Milli Eğitim Müdürlüğü görevine vekaleten Sayın NEVZAT AKBAŞ bakıyordu.
ÇOK BÜYÜK SÖYLENTİ ve KULİSLERE muhatap olmuştu Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü,bu atama ile hepsi de kesilecektir artık,bünyeden bir ismin atanması sağlıklı bir gelişme olarak görülüp/gösteriliyor.
Sayın NEVZAT AKBAŞ,uzunca bir süredir Karabük İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu ve bünyeyi,Karabük ile İlçelerinin Milli Eğitim noktasında ki sorunlarını en iyi bilen isimlerden birisiydi.
ATANMASI,BU MANADAN ÇOK/ÇOK İYİ OLDU ELBET..
Dışarıdan gelen bir insanın Karabük’ü atandığı birimin sorunlarını öğrenmesi,çözüm noktaların bilmesi,Kente adapte olması,en az bir yılını alıyor ve Sayın VARGELOĞLU’NDA olduğu gibi,tam alıştı,işlerini düzene koydu derken,bir atama çıkıyor,hayda işi baştan sarıyorduk.
Sayın NEVZAT AKBAŞ olayında öyle olmadı.
Şimdi,aynı olayın İŞKUR Müdürlüğü noktasında da beklemek,bekleyenlerin en doğal,en gerçekçi hakkı olsa gerektir,İŞKUR Müdürlüğü görevine vekaleten bakan Sayın MUSTAFA ÇALIŞ Müdürlüğü,Karabük’ün sorunlarını,Müdürlük bünyesini en iyi bilen isimlerden birisi
Sayın MUSTAFA ÇILIŞ’IN asaleten atanması hiçbir sorun yaratmaz elbet..
Aynı gelişmeyi İŞKUR bünyesinde de beklemek Karabük’ün hakkı olsa gerektir.
Ne dersiniz..?

KARDEMİR GENEL MÜDÜRÜ Sayın HÜSEYİN SOYKAN İZİNE ÇIKARTILDI ve İÇ DENETİM BİRİMİNİN RAPORLARI İLE NOTER ARASINDA İLGİ..
Hatırlarsınız,KARDEMİR Yönetim Kurulu 15 Haziran günü yaptığı toplantı da Genel Müdür Dr. Sayın HÜSEYİN SOYKAN’I, İÇ DENETİM Biriminin rapor hazırlamasını gerekçe göstererek İZİNE ÇIKARTMIŞTI.
İÇ DENETİM Birimi,demek ki Sayın HÜSEYİN SOYKAN hakkında bir rapor hazırlayacak ki,Sayın SOYKAN bu birime etki yapmasın düşüncesi ile izine çıkartıldı.
DAHA ÖNCE VERİLEN RAPORLAR VAR,O ZAMAN İZİNE ÇIKARTILMAMIŞTI.
Geçtiğimiz gün bir Kardeşimiz “İÇ DENETİM BİRİMİ,NOTER BAĞLANTILI BAZI İDDİALARI DA ARAŞTIRIR RAPORLARINA YAZAR MI ACABA..?” gibi bir cümle kurdu.
Israr ettik detay vermedi..
Hatta “Sayın SOYKAN O İDDİALARIN ARAŞTIRILMASINI DA İSTEYEBİLİR..” gibi bir ifade kullandı “HAYIRDIR NEDİR O İDDİALAR..”falan diye ısrar ettik,”TAMAM BU KADAR..” dedi kapattı..
Sayın SOYKAN Kasım ayına kadar dönmez herhalde..
Daha sonra da YENİ BİR YÖNETİM GELECEĞİ için,o YENİ YÖNETİM YAPISI son kararı verir gibi bir tahminimiz var,özellikle BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU Üyelikleri bu gelişmeler ışığında çok/çok önemli,diyen çok geniş bir çevre var..
Bu arada HİSSE SENETLERİNDE YÜKSELİŞ dikkat çekici durumda..

İYİ PARTİ KARABÜK İL KONGRESİ İÇİN HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR/SÜRDÜRÜLÜYOR VE Sayın ŞAHİN KARATAŞ’A TABANDAN BİR BASKI MI VAR…
Kısa süre önce kurulup çalışmalarına başlamış olmasına karşı TBMM Zemininde güçlü biçimde temsil edilen İYİ PARTİ Karabük İl Kongresi için hazırlıklar sürüyor/sürdürülüyor..
İLÇE KONGRELERİNİ TAMAMLADI İYİ PARTİ.
Galiba TEMMUZ AYININ ortalarına doğru İL KONGRESİ yapılacak ve Partinin üst düzey Yöneticilerinden Sayın AYHAN BÖLÜKBAŞI geçtiğimiz günlerde Karabük’e gelerek nabız yoklamalarında bulundu.
Sayın AYHAN BÖLÜKBAŞI’YA ithafen verilen bir bilgi dikkatimizi çekti ve Sayın BÖLÜKBAŞI “KISA SÜRE ÖNCE GENEL MERKEZ ve GENEL BAŞKAN TARAFINDAN ATANAN İL BAŞKANI Sayın KENAN KARABACAK’I..” işaret etmiş.
Bu bilgi doğru ise Sayın BÖLÜKBAŞI, Genel Başkan ve Genel Merkezin Sayın KENAN KARABACAK’I yeniden istiyor mesajını vermiş olarak düşünülebilir elbet.
Bu arada Karabük Belediye Meclis Üyesi de olan Sayın ŞAHİN KARATAŞ’A Parti tabanından “İL BAŞKAN ADAYI OL..” şeklinde bir baskı olduğuna ilişkin bilgiler geldi kulağımıza,neler gelişir hep birlikte göreceğiz elbet.
İYİ PARTİ,KARABÜK’TE HAYLİ HAREKETLİ..

HEEEEY KARABÜKLÜLER..!! LİG MAÇLARI BAŞLIYOR,SEVDAMIZ DEDİĞİNİZ KARABÜKSPOR LİGE HAZIRLIK YAPIYOR MU,İDMAN SAHASI OTLAK
HEEEY KARABÜKLÜLER..
HEEEY KARABÜKSPOR SEVDALISI OLDUĞUNU SÖYLEYENLER..
Türkiye 2 ve 3 LİG MAÇLARI BAŞLIYOR..
KARABÜKSPOR bunun için hazırlık yapıyor mu,KARABÜKSPOR Takımı idmanlara çıkıyor mu,YAŞAR KAPTAN ÇEBİ İDMAN SAHASININ Köy merası,KÖYLERİN OTLAĞI gibi bir duruma geldiğinden söz ediliyor..
AH,AH KARABÜKSPOR’U BU HALE DÜŞÜRENLER..!!
Kullar size dokunmasa bile,ebedi alem de CENAB-I ALLAH size bunun hesabını sormaz mı,KARABÜKSPOR ŞEHİDİ SAYDIĞIMIZ Rahmetli Sevgili MAHİR ACAR orada sizin yakanıza yapışmaz mı..?
BİNBİR RİCA,BASKI ISRARLA göreve ite/kaka getirilen ve daha sonra YAPAYALNIZ BIRAKILAN,o nedenle de aramızdan zamansız ayrılan Sevgili ZİYA ÜNSAL size hesabını sormaz mı..?
ARTIK KARABÜKSPOR YOK BU KENTTE,O HALE GELDİ NE YAZIK..
Ne dersiniz içiniz rahat mı..?

 

21 kişi görüş bildirdi

  1. Yılmaz köseoglu

    Mevcut başkan yolsuzlukla mücadele edecem demişti.Kendisi imza taklitle 550 bin tl yi cebe indirmiş.Kendi yöneticisi sikayetci oldu.Adliyede gördüm.Futbol okulu vardı camlık sahasında simdi lahana pırasa ekili.Karabuk sevdalisi başkan.

  2. Karabuklu

    Borcuna karsilik tesislerden spor aletleri televizyon saglik test gerecleri veriyormus sonrada senetleri kendisi odemis gibi kendi alacagina ilave ediyormuş.fizyo soner karagulle birinci musteriymis .
    Ayrica maliye tarafindan el konulan yedeminde olan bu aletler ellerinde senet olanlar tarafindan baskanin rizasi alinarak veriliyormus borca karsilik.

  3. OSMAN

    KBÜ Eğitim araştırma hastanesine evet KBÜ EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİNE , hak eden atanır. Örneğin zamanında IŞIK Bilmem ne görüntüleme merkezine hastaları kanalize etmeyen, örneğin buralardan sürülmeyen, FETÖ, PKK bağlantıları olmayan, Devletini Milletini Cumhuriyeti ve mesleğini seven biri atanır siz sıkıntı yapmayın… Yeter ki sizin de belirttiğiniz gibi GEÇMİŞ unutulmadan atama yapılsın… Burada isim veriyorsunuz, birileri de he süper olur diye takla atıyor… Bakın yine altını çiziyorum FETÖ bağlantıları olmayan, Pandemi süreçlerinde canla başla SAVAŞAN, Savaştan kaçmayan, Halkını ve mesleğini seven biri atanır… Aksi olursa AK parti ayağına sıkmış olur bu kadar NET.

  4. İsim verilmedi Osman abi

    Osman abi Her Telden köşesinde isim verilmedi.İsim vererek yazılan yorumlar var.Onlara troll deniyor ya.Yoksa Her Telden köşesinde isim verilmedi.Ayrıca sizin yazdıklarınıza da imzamı atıyorum.Benim esas merak ettiyim Memur Sendikası ne diyecek.AKP bu işlerde ikinci palana düşüyor Memur Sendikası ne diyecek kimi isteyecek acaba.Hak olan yoldanmı yürüyerek gelin yoksa menzile başka yerdenmi varır bakalım görücez

  5. radar

    Karabük de Devlet hastanesinin açılması çok zor.
    NEDEN
    1- Doktorların dönerden alacağı para azalacağından istemeyecektir.
    2- Karabükün sayılı zenginlerinden kişiler sağlık sektörünün içinde olması.

    KİM ÇÖZER TABİ Kİ SİYASİ İDARİ ÇÖZER MİLLETVEKİLİ VE BAKANI DA AŞAR.

    ÇÖZERSE BUNU REİS ÇÖZER BAŞKADA KİMSE ÇÖZEMEZ.

  6. Uçgen

    Kardemirde bir bermuda şeytan üçgeni var ki kendi menfaatleri için her şeyi göz ardı edebilir.genel müdürün konuşmasından korktukları için kizağa aldilar.Yoksa benim işletmemi zarara soktugu belli olan bir adami neden izne çıkarayım ki?Bir bakmişsiniz büyük hisseli ortaklarla genel müdür gelecek ay birlikte fotoğraf verebilir.bu konuda bir pazarlık var sanırım.Ücgende muhteşem üçlü diye bir kavram vardır.iki alana bir bedava diye ve üçü de birbirine eşit olarak anlatırdi geometri öğretmenlerimiz.Yani 2 şeytana 1 şeytan bedava oldu Kardemirde. 3 ü de birbirine eşit Bir dahaki yorumda da yamugun alaninı yazmak isterim.

  7. Pisagor

    Üçgen kardeş, yorumunu zevkle okudum. Yeni yorumlarını 4 gözle bekliyorum. Bil bakalım hadi ben kaçtım?

  8. Harunnn

    Genel Müdür Hüseyin bey inançlı biri. Harama el uzatmaz. Kaliteli Çelik üretmek istedi KARDEMİR’i dünyanın ilk 100 şirketi arasına girmesi için mücadele verdi. Ve KARDEMİR de işler şimdiye kadar hiç iyi gitmediği kadar iyi gitti. Bağımsız üyelerin oyununa geldi diye düşünüyorum. Özellikle Karabük’ün çevre sorunu çözmek için çok mücadele verdi. 15 Haziran daki yönetim Toplantısında başarılı olan çevre müdürünü bir kadın yöneticinin ihtirası ile yediler. Çevre konusunda Kardemir çok iyi noktalara geliyordu. İçerdeki Karabüklü bayan baş mühendis kendi menfaati için yalanlar uydurdu. Çevre müdürünü kendi ihtirasına kurban etti

  9. Yıkılmadım

    İlahi ahmet bey hic gulecegim yoktu çok yaşayin siz, yazinizda kardemir genel müdür nü kasım ayına kadar salavatlamissiniz, adam ansizin ortaya cikip burdayim yıkılmadım ayaktayim derse ne olacak :)))

  10. Eflani Eflani .

    Eflaniye Hizmet edene Tesekkür ederiz.Hizmetin. Partisi olmaz .Dogalgaz gelmedi eflanide insaat patlaması olacak ve iştanbuldaki Eflanililer gelip eflaniye yatırım yapacaktır.Çünkü kalafirli dairelere vatandas yakıt parası vere vere bıkıyor.insallah iktidarı temsil eden lerde bu işe el atarlar.Dogalgaz işine.ve Yüksek okuldaki ögrencillerede bir yurt yapımı olur..Eflanideki yüksek okulla iki bölüm açilıyor.Akpli Eflanideki dostlarda bu işlere destek verirler çünkü eflaniden Başka Eflani yok selamlar.

  11. Ömer Ali Duran

    Gazeteciler mevcut başkan hakkında tek yazi yazamıyorlar,buda neyi gösteriyor arpaları geliyor.Ayni şeyi Tankut.zamaninda yaptılar 3 maymunu oynadılar.Bu Ankaralı başkan fabrika açmış yurt dışında oğlu.adina ne güzel.Canak tutanlardan biride Terörünün yakaladı necoymus.Sasirdikmi hayir.
    .

  12. Karabükspor Sevdalısı

    35’LİK DELİKANLININ HİKAYESİ; Hey Karabük’lüler lig maçları başlıyor ile başlayan yorumunuzu okuyunca içim cız etti, birazda isyankar tavırlarım depreşti. Karabükspor bu şehrin olmazsa olmazı idi. Karabük’ü birleştirici, sosyalleşmesini bütünleştirici, emeğin, alın terinin karşılığı, heyecanın doruk yaptığı kenti kent yapan bir takım idi. Karabük’lünün çocuklarına anlatacağı bir anı, bir sevda dır Karabükspor. Şimdi ellili ve altmışlı yaşlarda olanların anlatmaya doyamadığı efsaneydi. Sizce Karabük’ün sahibi kim? Karabük’e ve Karabükspor’a kol kanat gerecek olanlar kim? Hepimiz bunları biliyoruz. Oyleyse anlatayım. Yıl 90’lı yılların başı. Karabükspor ilk kez süper lige çıkıyor. Kimin zamanında, o zamanki 35 yaşlarında pırıl pırıl heyecanlı mı, heyecanlı. Toy ama içi kıpır kıpır. Karabük aşkı ile yanıp tutuşan bir Belediye Başkanı. O belediye başkanının yanında, ismini hatırlayamadığım, İsmail Sürmen, Celal Çalış vb. gibi ekip. Son dakika Ünye beraberliğinden sonra gelen play off sonrası süper lig. Süper lig çıkışı sonrası ilk iş şu anda ot kapladı dediğiniz Yaşar Kaptan Çebi antreman sahası yapım çalışmaları, belediyenin grayderleri, işçileri harıl harıl çalışarak o tesis kazandırılıyor, daha sonrası D.Ç. ile beraber belediye çalışanları ve ekipmanları Stadyumun çevresini tribünlerini özellikle maraton tribünü genişletiliyor. Bunlar hep Belediye işçileri ve ekipmanları ile D.Ç. işletmeleri ile ortaklaşa çalışmalar neticesinde birlik ve beraberlikle yapılıyor. İşte ekip, işte ruh. İnsanın içinde aşk ve sevda olmazsa yaptığın işin ne tadı, nede tuzu olur. Hele bu yaptıklarının karşılığını alırsan (alındı mı sizce !!!!!!!!!!) ne mutlu sana. O 35 yaşındaki delikanlı ruhlu insan sadece bununla mı kaldı sizce. Belediyespor futbol takımı, basketbol takımını kurarak ilk sezonunda şampiyon olup, 2.amatörden 1.amatör’e çıkmasını sağlamış, sosyalleşme olarakta Konservatuar ve halk oyunları ekibinin kurulmasını da sağlamıştır. Kısacası uzun lafın kısası her şey aşk ve sevda ile başlar. Aşk ve Sevda (Karabük ve Karabükspor aşkı) önüne kimse geçemez. Ferhat şirin için nasıl dağı deldi misali aşk, sevda ve ruh olmayınca hiçbirşey olmasını beklemeyin, Saygılar……… (35’lik delikanlının kim olduğunu yazmama gerek yok sanırım.)

  13. 35 lik delikanlıyı yazan dost

    35 lik delikanlı yazan dost arkadaş hakkaten beni hislendirdin 68 yaşımda beni hislendirdin be arkadaş.Sayın DURSUN ALTIPARMAK bu şehre çok hizmet verdi.Hele KARABÜKSPORA dolayısıyla Karabükün tanıtımına çok hizmet verdi.Sonra gelenlerin hepside sporu angarya gören insanlar oldu ve KARABÜKSPOR şimdi bu halde.,Türkiyenin bütün takımlarında oraların Belediyeleri vardır bir tek Karabük hariç yazık oldu çok yazık oldu.35 LİK DELİKANLI yazısı hakkaten gözlerimi yaşarttı ve o günleri hatırladım.O zamanlar Karabük çok daha güzeldi çok mutluyduk.Şimdi ben bir Ege kasabasında KARABÜKSPOR sevdasını yaşıyorum.Nasıl ölen babamın,ölen anamın sevdasını yaşıyorsam bazı şerefsizlerin öldürdüğü ve kimseninde yardımına koşmadığı KARABÜKSPORUN sevdasıyla yaşıyorum.
    ALLAH KARABÜKSPORU ÖLDÜRENLERİN BİN BETER BELASINI VERSİN İŞALLAH

  14. Yamuk

    Yamuğun alanından Kardemirdeki mevcut durumu anlatayim.yamuğun alanı hatırladigım kadar=(ALT TABAN+ÜST TABAN)×YÜKSEKLİK÷2
    Matematikte durum bu şekilde.Peki Kardemirde ne şekilde?Terimlere karşılık gelen şahıslari açıklarsam anlarsinız.Şöyle ki:
    Alt Taban=Yaverler
    Üst Taban=Sayıca fazla ortak grubu
    Yükseklik:Ortak Sayısı az olan ortak grubu
    ÷ sembolü Bağimsizlar
    2=Mevcutta ki Karabük karıştirıci basın
    YAMUK:??? BUNU DA SİZ BILİN
    Selamlar pisagor.

  15. küçük esnag

    başarılı çevre müdürümü?Geçen mağazama 2 müdür geldi kardemirden Kardemirçevre müdürünün maden mühendisi olduğu ve daha önce hiç çevre konularında çalışmadığı ve kendi personeli dahil fabrikada müdürler dahil insanı olmayan uygulamalar yaptıgı bunlarıda tepedeki kişiye güvenerek yaptığı anlattılar ve eklediler biz 2 kurusu harcamayamazken bu müdürün bütçesine bir bakalım dediler.sadece 1 müdür gitti.Demekki işini bilen yapan ve adam gibi durana bir şey olmuyor diyede fikir beyan ettiler.Harun kardeşimiz yanılıyor.

  16. Kardemirliiii

    Küçük esnaf arkadaş. Bildiğim kadarıyla çevre müdürü maden mühendisiydi. Fakat daha önceki müdürlerin hiçbiri çevre müdürü değilmiş. Ayrıca daha önce Tosyalı Holdingte çalışmış ve isg çevre yöneticiliği yapmış. Hatta Tosyalının çevre lisansını aldığı için getirilmiş. Her yerde ben KARDEMİR’e başvurmadım KARDEMİR beni getirdi diyormuş. Kendi gelmeden önce 50 milyon dolarlık çevre bütçesi yönetim kurulu kararı ile çıkmış. Çevre Müdürlüğündeki başmühendis kendi müdür olamadığı için iftira ile her türlü plan kurmuş. Ayrıca kariyeri hep Demir Çelikte geçen bir maden mühendisi. Bu idaaların en güzel cevabını bence Karabük il çevre müdürlüğü vermeli. Sorulmalı oradaki yetkililere. Ayrıca Karabük il çevre müdürü Hasan bey ve İl Müdür Yardımcısı Nazan hanım çevre mühendisi değil !!!!!

  17. KARABUK

    EVET GEÇMİŞTE BELEDİYE BAŞKANLARI KARABÜKSPOR’A BAŞKANLIK YAPARAK SAHİP ÇIKMIŞLARDI.ANCAK ŞU ANDA KARABÜK BELEDİYE BAŞKANININ AĞZINDAN KARABÜKSPOR İLE İLGİLİ TEK BİR KELİME ÇIKMIYOR. SAYIN BAŞKAN SPORDAN ÖZELLİKLE DE FUTBOLDAN HOŞLANMIYOR GALİBA TÜRKİYE DE FUTBOLA SAHİP ÇIKAN BİR SÜRÜ BELEDİYE VAR.BELEDİYENİN BİR ÇOK TAKIMLARI VAR HER TÜRLÜ SPORA DESTEK OLAN BELEDİYELER VAR.KARABÜKTE NİYE KARABÜKSPORA SAHİP ÇIKAN BİR BELEDİYE BAŞKANI YOK ANLAMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORUM.

  18. Sudenaz

    Küçük esnaf kardeş, biz ekmek için bile yenişehirdeki migrosa gidiyoruz. Senin mağazaya gelen zabıta ya da maliyecileri bizlerle karıştırma. Kardemirin hiçbir müdürü şirket içi özel bilgileri bırak senle kimseyle paylaşmaz. Sen kimi AKLAMAYA çalışıyorsun ? Bizim adımızı kullanarak yorum yapma.

  19. Çevre de cevre

    Bilin bakalım Osmaniyede feto soruşturması geçiren kim Karabük çocukları dururken b..da boncuk aranılan kim

  20. Temiz cevre

    Arkadaşlar yorum yaptığınız bayan başmühendis yıllardır kardemirin çevre yatırımlarını yönetiyor.
    Dışardan gelen o müdür lap diye oturdu.
    Emeğe saygı olsun.
    Birde Karabükun çocuğu o mühendisi niye böyle acımasızca eleştiriyorsunuz.
    Bu işi hakkıyla zaten yapıyordu

  21. Kardemirliii

    Çevre de çevre yorumunu yapan arkadaş, ne çevre müdürüymüş adam gitti hala konuşuluyor. FETÖ ile ilgili soruşturmayı devletimiz yapıyor. Elinde bir kanıt mi var. Senin taklacı güvercin olduğun açık. Bayan baş mühendis devletin tüm idari birimlerine sorun kimse memnun mu? Kadının kaprisinden bıkmışlar. Eğer yıllardır çevre yatırımlarını yönetiyorlardı da neden onu müdür yapmadılar. Garip. Merak etme Müdürüm dediğin bayan baş mühendisi müdür yapmayacak Ankara daki abisi. Lütfen senden ricam bayan başmühendisi maşa diye kullanıyorlar aman dikkat etsin. R. D. İyi takla açıyorsun. Adam tatildeymiş kurtuldum diyormuş oyunlardan, adamı tekrar Kardemir dünkü toplantıda çağırmış adam kabul etmemiş. Yakın arkadaşlarıyla konuşmuş. Sen r.d. Arıtmada çevirdiğin dolapların hesabını kolay kolay veremezsin.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Yayın: 24.04.2024 12:17
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te uyuşturucuya yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda 1 şüpheli yakalandı.

Karabük İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde uyuşturucu madde satıcısı ve kullanıcılarına yönelik gerçekleştirilen çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Edinilen bilgilere göre; Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Karabük Merkez Üniversite Mahallesinde  1 şahsın aracında ve üzerinde yapılan aramada 1,8 gram  Metamfetamin,  3,2  gram  sentetik kannabinoid  Bonzai olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde,  4 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve  1 adet zoraki 925 markta tabanca, tabancaya ait boş şarjör ile  36 adet fişek ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheli, yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi. Öte yandan  Karabük İl Jandarma Komutanlığınca, emniyet ve asayiş ile huzurun devamının sağlanması maksadıyla uyuşturucu ile mücadele faaliyetlerine aralıksız olarak devam edileceği bildirildi.