Her Telden (29.Kasım.2018)

Her Telden (29.Kasım.2018)

Yayın: 28.11.2018 20:26 |Güncelleme: 29.11.2018 08:01
Paylaş:
A+ A-

DÜN SABAH,3 NİSAN KARABÜK YATIRIM ŞİRKETİ’NİN YÖNETİCİLERİNDEN VE ETKİN İSİMLERİNDEN BİRİSİ ; “YAPILAN İHALE HUKUKA GİTTİ..”
Dün sabah,yürüyüş yaparken,3 NİSAN KARABÜK YATIRIM ŞİRKETİ’NİN,Yöneticilerinden,etkin isimlerinden bir Kardeşimizle karşılaştık,durumu sorduk “BANKA İHALE İLE SATIŞ YAPMAYA ÇALIŞTI,BİZDE YAPILAN SATIŞA İTİRAZ ETTİK..” dedi.
O Kardeşimiz birçok teknik bilgi verdi..
Daha sonra da “HEM İHALEYE 1 FİRMA GİRDİ,HEM DE İHALE YAPILACAĞI GEREKTİĞİ GİBİ DUYURULMADI..” şeklinde iddialar dile getirdi ve bu duruma HUKUK NEZDİNDE İTİRAZ ettiklerini söyledi.
“KARARI HUKUK VERECEK..” anlamında sözler etti..
3 NİSAN KARABÜK YATIRIM ŞİRKETİ,bu Kentte ortak,anonim,kolektif bir YATIRIM YAPILAMAYACAĞI mesajı vermesi açısından çok/çok büyük bir hayal kırıklığı olmuştur.
Oysa NE UMUTLARLA YOLA ÇIKILMIŞTI..
İnsanlar oraya para yatırdılar,yatırdıkları buhar oldu,ayrıca da MÜTESELSİL KEFALET nedeni ile çıkan Banka borçlarına para yatırmak zorunda kaldı,sürekli paralar yatırılıyordu.
ŞİMDİ PARA YATIRMA İŞLEMLERİ BİTTİ Mİ..?
Galiba, HUKUKA GİDEN, ihale sonucu borcun tamamını karşılamamış..!!

KARDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN KAMİL GÜLEÇ’E “HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ YAPAN..” SAYIN RAFET VERGİLİ ;”YAPIYORLAR.”..
KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Sayın KAMİL GÜLEÇ’E,bir nezaket ziyaretinde bulunarak “HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNİ İLETEN..” Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,gündeme getirdiği sorunlarla ilgili olarak da “ÇEVRE YATIRIMLARI SÜRÜYOR..” dedi.
Özellikle SKAL KIRMA Tesisinin,çevreye verdiği toz ve kirliliğin giderilmesi için “ETRAFININ SÜRATLE ÇEVRİLDİĞİNE..” dikkat çeken Sayın RAFET VERGİLİ,özellikle CURUF DEPOLANMASI olayının üzerinde hassasiyetle durduklarına işaret etti.
Eski JANDARMA TABURU’NUN,şimdi KARABÜK BELEDİYESİ tarafından kullanılan alanın,üst kısımlarına dökülen,ATIK MADDE CURUFUNDA depolanacağına işaret eden Sayın RAFET VERGİLİ “GÜNDEME GETİRDİĞİMİZ VE ÇEVREYE ZARAR VEREN TÜM UNSURLAR YATIRIMLA GİDERİLECEK/GİDERİLİYOR BÜTÜN BUNLARI KONUŞTUK..” anlamında bilgiler verdi..
KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın KAMİL GÜLEÇ ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın ÇAĞRI GÜLEÇ ile,bu nezaket ziyareti sırasında, yaptıkları görüşmelerden verimli sonuçlar çıktığını da işaret eden Sayın RAFET VERGİLİ “YAPILAN/YAPILACAK ÇEVRE YATIRIMLARI KONUSUNDA DUYARLI VE HASSAS TAVRIMIZ DEVAM EDECEKTİR..” şeklinde de bilgiler verdi.
KARDEMİR,ÇOK BÜYÜK ÇEVRE YATIRIMLARI YAPIYOR..
Bu YATIRIMLAR,AYNI SÜRATİ İLE DEVAM ETTİRİLECEK..

AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANI SAYIN İSMAİL ALTINÖZ ; “KİMİN ADAY OLACAĞI DEĞİL, SEÇİMİ KİMİNLE KAZANACAĞIZ NOKTASI ÖNEMLİ..”
AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ,Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN Yurt dışı gezisinden sonra,henüz açıklanmayan BELEDİYE BAŞKAN Adaylarının da açıklanacağına dikkat çekiyor.
Sayın İSMAİL ALTINÖZ,AK Parti Aday belirleme çalışmalarının “BİRKAÇ AŞAMALI OLARAK..” gerçekleştiğine işaret ederek “AK PARTİ BU YÖNDE ÇOK CİDDİ,ÇOK TİTİZ ÇALIŞMALAR YAPIYOR..” anlamında bilgiler veriyor..
Kamuoyu anketleri,Temayül yoklaması,İl/İlçe Başkan ve Teşkilatlarının görüşü,Özel görevlilerin “SEÇİM MAHALLİNE..” gönderilerek,alınan ve düzenlenen bilgi notları gibi çok/çok aşamalar sonucu aday belirlendiği,Kamuoyu’na yansıyan bilgiler arasında yer alıyordu.
Sayın İSMAİL ALTINÖZ’DE buna/bunlara benzer bilgiler veriyor.
AK Parti İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ,”KİMİNLE SEÇİM KAZANILIR..” noktasının önemi kadar “SEÇİM KAZANILACAK İSİMİN YAPACAĞI ÇALIŞMALARIN NELER OLACAĞINA DA DİKKAT EDİLDİĞİNİ SÖYLÜYOR..” en sağlıklı ADAY TESPİTİNİN AK Parti bünyesinde yapıldığını ileri sürüyor..
AK Parti İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ,Aday belirlemelerinin bitmesinden sonra da “TÜM KADROLARIMIZLA SAHAYA İNECEĞİZ.AK PARTİ OLARAK,KARABÜK’TE HEDEFİMİZ,TÜM BELEDİYE BAŞKANLIKLARINI ALMAK..” diyor..
“BİZDE KIRILMAK,KÜSMEK,GÜCENMEK OLMAZ.TÜM KADROLARIMIZLA SAHADA OLACAĞIZ VE BU SEÇİMLERDEN DE YÜZÜMÜZÜN AKI İLE ÇIKACAĞIZ..” görüşlerini dile getiriyor..
Sayın İSMAİL ALTINÖZ,YEREL SEÇİMLERE ÇOK UMUTLU GİRİYOR..

BİLGİ KAYNAKLARIMIZ,HABER KAYNAKLARIMIZ BİZE “BU BİLGİLERİ YAZARKEN İSMİMİ KULLANMA..” DİYORLARSA,BİZDE KULLANMIYORUZ..
Dün gelen bir Yorum dikkatimizi çekti,AK Parti içerisinde,bir dizi gelişimi,girişimi,oluşumu,”SORUN GÖREN İNSANLAR VAR..” ve bize güvendikleri için anlatıyorlar,yakınmalar dile getiriyorlar.
Daha sonra da “BUNLARI BİZİM İSMİMİZDEN BAHSETMEDEN YAZABİLİRSİN..” gibi bir yaklaşım getiriyorlar,aslında bu durum “HAYATIN BİRÇOK ALANINDA DA OLUYOR..” isimlerden bahsetmiyor “BİR DOSTUMUZ,BİR KARDEŞİMİZ..” gibi yaklaşımlarla bunları yazıyoruz.
Örneğin KARDEMİR noktasında da “DUYUM ve BİLGİLERE DAYALI YORUMLARINIZA BÜYÜK SAYGIM VAR..” gibi eleştirel yönü,zarif biçimde ambalajlanmış yaklaşımlar gösteren dostlarımızda oldu/oluyor.
İyi de Kamuoyu’na yakından ilgilendiren bilgiler veriliyor,sonra da “YAZACAKSAN BİLE İSMİMDEN SÖZ ETME..” deniliyor veya “İSİMLERDEN SÖZ ETSEK,BİLİYORUZ Kİ İLİŞKİLER TAM ANLAMI İLE GERİLECEK,ÇIKMAZA GİRECEK..” o zaman “BİR DOSTUMUZ,BİR KARDEŞİMİZ..” diyerek yazıyoruz.
Ancak,her yazılanın,mutlaka ama mutlaka bir muhatabı vardır..
İsimler ise “BİZE EMANETTİR,MEZARA KADAR SAKLI TUTULUR..” olay bu.

BİR GRUP KARDEMİR İŞÇİSİ ; “KARABÜKSPOR İÇİN BİZLERDEN KESİLEN PARA,DAHA NE KADAR DEVAM EDECEK.ARTIK KALKSA İYİ OLUR..”
Dün,Cadde üzerinde bir grup KARDEMİR işçisi ile karşılaştık,4-5 kişilik bir ekip halinde BİR İŞLERİNİ HALLETMEK ÜZERE Bankaya gidiyorlarmış ve bizi görünce duraksadılar,sonra da “ABİ YA,KARABÜKSPOR’A BİZDEN KESİLEN PARALARI YAZSANA..” dediler..
Ne yazmamız gerektiğini sorduk..
“KARABÜKSPOR’UN DURUMU MEYDANDA.BİZDEN HER AY PARA KESİLİYOR.ARTIK BİZDEN DE AİDAT KESİLMESİN.SENDİKACILARIMIZ BİZİM BU TALEBİMİZE KULAK VERSİN VE ÖNÜMÜZDE Kİ TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNDE BU AİDAT KESİNTİLERİ KALDIRILSIN ARTIK..” dediler..
“YAZIK OLUR..” falan dedik,ama,”NİYE YAZIK OLSUN,ŞEHİRDEN KİMSE DELİKLİ KURUŞ VERMİYOR,BİZ HER AY ÇOLUK/ÇOCUK RIZKINDAN KESİLEN PARALARI VERİP DURUYORUZ.BUNLARI SENDİKACILARIMIZA DA SÖYLEYECEĞİZ..” falan dediler..
Öyle ısrarlı biçimde “ABİ NE OLURSUN YAZ..” dediler ki,yazdık bizde..

ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI,YÜKSEK ÖĞRENİM GÖREN İŞÇİ ÇOCUKLARINA “BURS VEREREK..” ÇOK CİDDİ BİR SOSYAL AÇILIM GÖSTERİYOR..
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ,Sendikanın üye sayısında ki artışa dikkat çekiyor ve bu artış ile birlikte 750 işçi çocuğuna da BURS VERDİKLERİNİ söylüyor..
750 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNE BURS VERİYORLARMIŞ.
Genel Başkan Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ,ayrıca gerektiği hallerde işçi ailelerine de gerekli desteklerin verileceğinden söz ediyor ve herhalde yıllardır konuşulan,ancak,bir türlü hayata geçirilemeyen SOSYAL SENDİKACILIK bu olsa gerek.
Ülkemizde SENDİKACILIK,genel olarak İŞVEREN ile hak pazarlığı yapmak,Sözleşmeler kanalı ile hak almak olarak biliniyor ve ÖZÇELİK-İŞ Sendikası’nın son dönem uyguladığı SOSYAL SENDİKACILIK konusu gözden kaçırılıyor.
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası sunu yapıyor,üye çocuklarına burs veriyor..
Bundan güzel,bundan anlamlı ne olabilir ki..
Ne diyor Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ bu konuda “İŞÇİNİN ÇOCUĞU İLERLEYEN GÜNLERDE ÖĞRETMEN OLACAK,HEKİM OLACAK,BELKİ DE ÇALIŞTIĞIMIZ İŞYERLERİNİN BİRİSİNDE EN YETKİLİ MÜDÜR OLACAK,MÜHENDİS OLACAK..” bunlar gerçekten ayakta alkışlanacak sözler değil mi..
“İŞÇİ AİLELERİNİN HER ZAMAN,GEREK MADDİ,GEREKSE MANEVİ OLARAK YANLARINDA OLACAĞIZ..” bu sözlerde Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ’YE ait ve son dönemde Sendika Üyeleri ile Sendika Yöneticileri etle/tırnak gibi oldularsa temelinde bu anlayış,bu tutum yatıyor elbet.
SOSYAL SENDİKACILIK BU OLSA GEREKTİR,DEĞİL Mİ..?
ÖZÇELİK-İŞ en iyi hakları da alıyor,Sosyal gelişmeleri de ihmal etmiyor..

MART 2019 YEREL SEÇİMLERİNDE “KARABÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NI KİM KAZANIRSA, ÇOK ÖNEMLİ BİR GELİRİ KULLANABİLİR DURUMDA..”
Dün yine yazdık,MART 2019 YEREL SEÇİMİNDE,Karabük Belediye Başkanı kim olursa olsun,KULLANABİLECEĞİ ÇOK ÖNEMLİ KAYNAKLARLA KARŞILAŞACAK ve Sayın VERGİLİ bu kaynakları yarattı/ortaya çıkarttı.
Sayın RAFET VERGİLİ,yıllardır borç içinde kıvranan KARABÜK BELEDİYESİ’NDE bir günden bir güne PARAMIZ YOK lafını etmedi/ettirmedi ve bu anlamda KARABÜK BELEDİYESİ’Nİ adeta para içinde yüzdürdü.
Biz KİM BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLİRSE/SEÇİLSİN diyoruz ya,Sayın RAFET VERGİLİ yeniden seçilirse-ki o ihtimal halen en güçlü durumda- kendi ortaya çıkarttığı kaynakları yeniden kullanacaktır elbet.
Bir başka isim kazanırsa,bakın ÜNİVERSİTE Mahallesi’nde ki SOSYAL DONATI ALANI neresinden bakarsanız 25-30 milyon lira,Karabük Belediyesi eski binası 20-25 milyon lira,MARZİNÇ’İN aylık 1.5 milyon lira ödemesi daha en az 8-10 ay sürer ve bunlara benzer kaynaklar hazır.
Ayrıca Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,Belediye kasasında para olduğundan söz ediyor,böyle bir ihtimali de göz önüne aldığınız zaman ortaya ÖNEMLİ BİR KAYNAK TABLOSU çıkar elbet..
BAKALIM BU KAYNAKLARI KULLANMAK KİME NASİP OLACAK..?

KARABÜK’ÜN GÖRÜNÜRDE Kİ,EN BÜYÜK SORUNU, “ARAÇ ÇAYI DÜZENLEMESİ…” İÇİN AÇILAN PROJE İHALESİ’NE, KARABÜK ETMELİ DEĞİL Mİ
Karabük’ün görünürde ki en büyük sorunu veya sorunları arasında ki,en önemli yeri tutan ARAÇ ÇAYI DÜZENLEMESİ için,DSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ proje ihalesi açtı.
Bu konuda DSİ Karabük Şube Müdürü Sayın YASİN DEVRİM inkar edilemez bir performans gösterdi,bıkmadan/usanmadan olayı izledi ve sonuçta PROJE İHALESİ yapıldı.
KARABÜK ŞİMDİ YEREL SEÇİMLERİ YAŞAYACAK..
Örneği Safranbolu ve Karabük Belediye Başkan Adayları BU İHALEYİ,SONUCUNU çok iyi izlemeli ve seçmene vaat verirken,eğer o zamana kadar PROJE İHALESİ sonuçlanırsa,bunları öğrenerek SÖZ VERMELİ,BİLEREK KONUŞMALI.
Bırakın ESKİŞEHİR PORSUK Çayı’nın nasıl değerlendirildiği konusunu bir kenara,o gerçekten KARABÜK’E BİRKAÇ BEDEN BÜYÜK GELECEK BİR şekilde ele alınmış ve düzenlenmiş,PORSUK Çayı düzenlemesini bir kenara bırakın.
Şurada Komşu KASTAMONU İL’İNİN ortasından rezil gibi akıp giden KARAÇOMAK Deresinin bugün ki halini dikkate alın,KARAÇOMAK Deresi eski pis,rezil halinden çıkartıldı,pırıl/pırıl bir hale getirildi..
İNSANLARIN İÇİNİ AÇAN,PIRIL/PIRIL BİR HALE GETİRİLDİ..
ARAÇ ÇAYI’DA BÖYLE OLUR MU,OLACAK MI ACABA..?
Ne dersiniz..?

“BEN OLSAM,Sayın ŞEFİK DİZDAR’A SAFRANBOLUSPOR’A MADDİ DESTEK VER DİYE GİTMEM, BİZE ADINI TAŞIYACAK BİR TESİS YAPAR MISIN..”
Geçtiğimiz gün,Gazetemiz Bürosunda bir gurup arkadaş sohbet ediyorduk,sohbet spor ağırlıklı,futbol ağırlık bir hale gelince, KARABÜKSPOR konusu açıldı,SAFRANBOLUSPOR konusuna kadar geldi olay.
Bir Kardeşimiz “Sayın ŞEFİK DİZDAR GALİBA SAFRANBOLUSPOR’A DESTEK VERMEMİŞ..” falan dedi,bir başka arkadaşımız ise “ŞEFİK BEYDEN MADDİ YARDIM İSTEMEK BİLE YANLIŞ..” dedi,orada bulunanlar hayretle “NEDEN..” diye sordular.
O kardeşimiz “BEN OLSAM,Sayın ŞEFİK DİZDAR’A GİDER,ABİ SİZ SAFRANBOLUSPOR’ YA KENDİ İSMİNİZİ VEYA DİLEDİĞİNİZ BİR İSMİ TAŞIYACAK KÜÇÜK,ŞIK BİR TESİS YAPAR MISINIZ.BAKIN O ZAMAN KABUL EDİYOR MU/ETMİYOR MU..” şeklinde bir yaklaşım getirdi..
Sonra da böyle yapılmayıp “EFENDİM DEPLASMANA GİDECEK PARAMIZ YOK,BİZE KATKI VER DERSENİZ BU OLMAZ.SİZ TESİSLEŞİN,SPORCU YETİŞTİRİN,O ZAMAN BAŞARI GELİR,DEPLASMANA GİDECEK PARA DA BULUNUR,KALICI MADDİ GELİRLER DE TEMİN EDİLİR..” falan diye sözlerine açıklık getirdi.
Düşünün ki SAFRANBOLUSPOR ŞEFİK DİZDAR SPOR AKADEMİSİ gibi bir tesis yapılmış ve bu tesis FUTBOLCU,ATLETİZM,BASKETBOL,GÜREŞ vesaire sporu yapan bir ÜRETİM MERKEZİ gibi çalışıyor,diyen O KARDEŞ insanlara “KULÜBE GÜNÜ KURTARACAK PARA VER..” diye yaklaşmak çok yanlış dedi.
KARABÜKSPOR’U ÖRNEK VERDİ,GÖRDÜNÜZ İŞTE BATIRDILAR dedi.
KARABÜKSPOR’ KARDEMİR’İN,ÖZÇELİK-İŞ ÜYELERİNİN verdikleri yetmedi,dedi.

5 kişi görüş bildirdi

  1. Bu gün hava çok temiz ve Karabük Mah. fevzi Çakmak M Evlerin çatıları kapkara olmuş Çok acill...

    Bu gün hava çok temiz ve Karabük Mah. fevzi Çakmak M Evlerin çatıları kapkara olmuş. Çok acilll ve hızllı olunmalı
    Kardemir yıl sonuna kadar toz işini de halledince, Artık Merkez ve yerel yönetim Stk ve şirketler hep birlikte hareket ederek Karabük mah fevzi çakmak. yeni mah. öğlebeli gibi şehir merkezine yakın mahalleri kentsel dönüşüm yaparak artan arazilere de yeni konutlar yapıp satıldıktan sonra arazi sahipleri ile paylaşılması yada arazi sahiplerini mağdur etmemek kaidesiyle tabii, zaten yeterince emeklerinden ayırıp bir ev yapmış ve bu kiride yutmuş oradaki insanlar yıllarca. Buralarda Temiz hava, araç ve filyos nehrinin da temiz olacağından insanlar buraları tercih edecektir. Birileri zengin olsun diye tarım arazileri imara açıldı ve betonlaştı tarım düz araziler . buralar yenilenmeli bu yerleşim yerleri bayırlar imara açılıp alan elde edile bilinirdi halbuki, bunlar hesap verecek elbette mahşerde….
    Karabük merkezi canlanacak dışarıya göç hafta sonları dışarıya para çıkışı olmayacaktır.
    Kardemir sanırım gerekenleri hızlı olarak yapıyor.
    Buna karşı çıkacak olan en çok inşaat firmaları olur ev satamayız diye ağlarlar, al bir iki ev le (1 ev maliyeti 70-90 bin tl ) araziyi çok kolay satışa alışmışlardı tut kolundan vatandaşı bankaya krediye… Şimdi 500 bin tl ev fiyatı koymuşlar 3,+1 bunlara da sıra gelecek hukuk çerçevesinde, bu tür iş yapanlara duygu sömürüsüne yönetim ve Karabük merkez şirketleri olarak gelmemek lazım burada sosyal ve ekonomik kayıp daha fazla….
    Estetik dere ıslahımız da yapılıyor
    Zaten çevre kirliliğine baca dumanlarıda etki yapıyor.
    Fakat olumsuz algı yüksek seviyelerde ve yayılıyor. Çok kişi göç ediyor, düşünüyor hafta sonları çarşı merkezine gelmiyor dışarıya gidiyor…

  2. KARABUK

    SAYIN AHMET ABİM YAZINIZDA BELİRTTİĞİNİZ GİBİ ARAÇ ÇAYI DÜZENLEMESİNİN İHALESİNİN YAPILDIĞINI YAZMIŞSINIZ,ANCAK BU PROJE HAYATA GEÇEBİLECEKMİ.BENCE YAPILMAYACAK DAHA ÖNCE SÖZ VERİLENLER GİBİ.BİZ BU CAK CUK LARI ÇOK GÖRDÜK Bİ BEŞ YIL DAHA BEKLER KARABÜKLÜLER.

  3. Siyasi partiler Aday arıyorlar, Aday Adayından seçim bitti artık bitti İstanbul'a bakın...

    Siyasi partiler Aday arıyorlar, Aday Adayından seçim bitti artık bitti İstanbul’a bakın Ankara ya bakın İzmir’e aday adaylardan seçilmedi diye bir çok yorumlar yapılmış bu durumu bir kaç gün önce de belirtmiştim, Ülkemizde bilginin ve kıyaslamaların anlık ulaşıldığı ve gelecek seçmeni de göz önünde bulundurursak siyasette bir dönem kapandığına işaret siyasi parti kurmaylarda yavaş yavaş farkına varıyor bunu önce yapanlar kazanır tabi halka ve hedef kitleye karşı Yönetim ve sorumluklar arttığı için bu düzeyde taliplere bakılıyor talipler arasında yoksa teklif ediliyor ikna ediliyor …. olay bu dur Profesyonel yeni yönetim süreci… böyle laylom devri bitti. Artık tepkiler görüntülü, sözlü sesli sosyal medyada oluyor haberlerde örnekleri çıkıyor vatandaş canlı yayın yapabiliyor bilgiye anında ulaşıyor kıyaslama yapabiliyor…

  4. KARABÜKLÜ

    SAYIN GÖLBEK , DÜNKÜ YORUMUMA CEVABEN
    ”Dün gelen bir Yorum dikkatimizi çekti,AK Parti içerisinde,bir dizi gelişimi,girişimi,oluşumu,”SORUN GÖREN İNSANLAR VAR..” ve bize güvendikleri için anlatıyorlar,yakınmalar dile getiriyorlar.
    Daha sonra da “BUNLARI BİZİM İSMİMİZDEN BAHSETMEDEN YAZABİLİRSİN..” gibi bir yaklaşım getiriyorlar,aslında bu durum “HAYATIN BİRÇOK ALANINDA DA OLUYOR..” isimlerden bahsetmiyor “BİR DOSTUMUZ,BİR KARDEŞİMİZ..” gibi yaklaşımlarla bunları yazıyoruz.” DEMİŞSİNİZ.
    O ZAMAN SİZİN KÖŞENİZDEN İSMİNİ VERMEK İSTEMEYEN SÖZDE AK PARTİLİ (ÖYLE OLMASA BASIN MENSUBUNUN YANINDA PARTİSİNİ ELEŞTİRMEZ)ARKADAŞLARA SESLENİYORUM, AK PARTİ BİR DAVA PARTİSİDİR FAKAT BAZILARINI GÖRÜYORUZ VE SİZİN ARACILIĞINIZLA İŞİTİYORUZ Kİ ŞAHSİ ÇIKARLARINDAN BAŞKASINI DÜŞÜNMÜYOR OLACAKLAR Kİ SİZİN YANINIZDA MENSUBU OLDUKLARI PARTİYİ ULU ORTA ELEŞTİRİYORLAR.ŞUNU İYİ BİLSİNLER Kİ ONLARIN VERDİĞİ ZARARI CHP LİLER BİLE VERMİYOR. SAYGILARIMLA…………..

  5. Eskipazar li

    Ahmet abi hayırlı geceler Karabük belediyesi toplu sözleşme işi var bundan da bahsedermisin lütfen

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 30.03.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da Seçim Güvenliği Toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Orhan Tavlı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin Samsun'da güven ve huzur ortamında gerçekleştirilmesi amacıyla seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasına yönelik alınması gereken tedbirler görüşüldü.

İl genelinde 2 bin 176'sı emniyet, 1476'sı jandarma bölgesi, 4'ü de cezaevinde olmak üzere toplam 3 bin 656 sandıkta 1 milyon 38 bin 91 seçmen oy kullanacak.

Seçimlerin huzur ve güven ortamı içinde gerçekleştirilebilmesini sağlamak için 3 bin 118'i emniyet, 1442'si jandarma, 74'ü sahil güvenlik personeli olmak üzere toplam 4 bin 634 personel görev yapacak.