Her Telden (3.Kasım.2015)

Her Telden (3.Kasım.2015)

Yayın: 03.11.2015 07:35
Paylaş:
A+ A-

AK PARTİ,2011 GENEL SEÇİMİNDE ALDIĞI YÜZDE 57.94 ORANINDA Kİ OY BARAJINI DA AŞARAK,YÜZDE 60.23 OY ALDI..
AK Parti 1 Kasım Erken Genel seçiminde,REKOR OY ALARAK,Karabük Seçimini 2-0 kazandı ve bu anlamda 2011 Genel Seçiminde ki yüzde 57.94 oy oranını geride bıraktı.
2011 Genel Seçiminde,yüzde 57.94 oranında ve 82.125 oy alan AK Parti,1 Kasım 2015 Erken Genel Seçiminde yüzde 60.23 oranında ve 86.899 oy alarak bir REKORA İMZA ATMIŞ OLDU.
Ülke genelinde de ÇOK BAŞARILI BİR SEÇİM SONUCU ALAN ak Parti’nin,KARABÜK ÖZELİNDE aldığı çok yüksek oy oranı,Parti çevrelerinde büyük sevinç yarattı.
Birçok AK Partili “BU OY ORANI VE BU OY SAYISI,DOĞRUSU BİZİM BEKLENTİLERİMİZİ DE AŞTI..” yolunda görüşler dile getiriyor.
Dün ayaküzeri kısaca sohbet ettiğimiz AK Parti İl Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR bu sonucun ANKET ÇALIŞMALARINDA çıktığına işaret ederek “BİZ ANKET ÇALIŞMASI SONUÇLARINI KAMUOYU İLE PAYLAŞMADIK..” dedi.
Hem kendilerinin,hem diğer Partilerin sonuçlarını ANKET ÇALIŞMALARINDA GÖRDÜKLERİNİ söyleyen Sayın TİMURÇİN SAYLAR anket sonuçlarını özellikle paylaşmadıklarına işaret etti.
Hatta bu ANKETLERDE oylarının yüzde 61.5 çıktı gibi bilgilerde verdi.
Sayın TİMURÇİN SAYLAR hem Karabük,hem Ülke sonuçlarından memnun olduklarını söyleyerek “BUNDAN SONRASI ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK..” görüşlerini de dile getirdi.
AK PARTİ REKOR DÜZEYDE OY İLE 2-0 YAPTI.

EĞER,SAYIN MEHMET ALİ ŞAHİN,KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYI DEĞİL,BİR BAŞKA SEÇİM ÇEVRESİNDEN OLSAYDI..
AK Parti,KARABÜK ÖZELİNDE REKOR OY ile,1 Kasen Erken Genel Seçimini 2-0 kazandı,dün bir grup AK Partili ile sohbet ediyorduk ve kendilerine “EĞER Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN,KARABÜK ADAYI OLMASAYDI,BU SONUCU ALABİLİR MİYDİNİZ..?” diye sorduk.
Sonra da “BİZE GÖRE MÜMKÜN DEĞİL ALAMAZDINIZ..” dedik.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN müthiş bir performansla çalıştı,PARTİ İÇİ AĞABEY SIFATINDA olması nedeni ile TÜM KADROLAR hatırına SAHAYA İNDİ,çok müthiş bir çalışma yaptı AK Parti.
Bunları söyledik peşinden..
Hepsi de kabul ettiler doğrusu.
Eğer Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN bir başka Seçim Bölgesi’nden Milletvekili Adayı olsaydı,yerine bir başka isim ile, Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL Milletvekili Adayı olsalardı,AK Parti,belki,yine 2-0 kazanırdı,ancak BU KADAR YÜKSEK OY alamazdı.
BU GÖRÜŞLERİMİZİ ANLATTIK AK PARTİLİ kardeşlere..
Her Siyasetçi gibi,Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN DE seveni/sevmeyeni/beğeneni/beğenmeyeni MUTLAKA VARDIR,ancak,böylesine bir TOPLUMSAL AĞIRLIĞI,TOPLUMSAL KARŞILIĞI olan Siyasetçi oldukça azdır.
AK PARTİ,çok yüksek bir oy ile Karabük’ü 2-0 kazandı..
Bu sonuçta Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN rolü çok büyük elbet.

7 HAZİRAN GENEL SEÇİMİNDE,MİLLETVEKİLİ ADAYI OLAMAYAN,PROF.DR SAYIN BURHANETTİN UYSAL’IN KADERİ..
İnsanların hayatında kırılma noktaları oluyor,örneğin 7 Haziran 2015 Genel Seçiminde Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL Milletvekili Adayı gösterilmedi..
KARABÜK O SEÇİMDE 1-1 OLDU..
Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN bulunduğu bir liste 2-0 yapabilir miydi,yapabilirdi olarak kabul edelim,Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN yeniden Aday olması ile İKİ AK PARTİ MİLLETVEKİLİ’NDEN birisi devre dışı kalabilirdi.
ÖYLE OLUNCA DA,İKİ MİLLETVEKİLİNİN DEVRE DIŞI KALMASI ihtimali hiç mi hiç zor değildi ve bu kez Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN kısa dönem Milletvekilliği gündeme gelme ihtimali taşıyabilirdi.
Bize göre,7 Haziran 2015 tarihinde Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN Milletvekili Adayı yapılmaması,kendisine kaderin çok önemli bir cilvesi,katkısı olarak kabul edilebilir/edilmelidir de.
Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN çok ciddi bir oy karşılığı,oy potansiyeli var ve olaya 2011 Genel Seçiminde AK Partinin aldığı yüzde 57,94 oranı,82.125 oy olarak baktığınızda,1 Kasım 2015 Genel Seçiminde ki yüzde 60.23 oranı ile 86.899 oy Sayın UYSAL’IN farkı olarak görülebilir mi..?
Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN katkısı olarak görülebilir mi..?
AK PARTİ 1 KASIM SEÇİMİNDE OYLARINA TAVAN YAPTIRDI..
Müthiş bir KADRO ÇALIŞMASI YAPTI AK Parti 1 Kasım öncesinde..
Çok GÜÇLÜ BİR LİSTE ile Seçime girip ortalığı dümdüz ettiler..

AK PARTİ,BÜTÜN KADROLARI İLE SEÇİME YÜKLENİRKEN,SAYIN BÜLENT ERSÖZ/ARKADAŞLARININ SKM ÇALIŞMASI..
AK Parti 1 Kasım Erken Genel Seçimini,REKOR Sayılabilecek OY ORANI ile 2-0 kazandı,elbet Milletvekili Adaylarının ÇOK GÜÇLÜ isimler olması bu sonucu alınmasında çok etkili oldu.
Ancak,AK Parti SEÇİM ÇALIŞMALARINI hep/her zaman SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ,kısaca SKM olarak bilinen,bir Kuruluş yürütür/yönlendirir.
SEÇİM SONUÇLARI ÜZERİNDE ÇOK ETKİLİ OLUR.
1 Kasım Erken Genel Seçimleri Sayın BÜLENT ERSÖZ’ÜN Başkanlığında ki SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ yürüttü,bütün planlama ve yönetim SKM’DEN yönlendirildi.
Şimdi Allah için konuşmak gerekirse,AK Parti SKM’Sİ nasıl bir planlama yaptı ise,nerelerde program uygulaması konusunda karar verdi ise TÜM KADROLAR İTİRAZSIZ bu uygulamaya aynen uydular.
Sayın BÜLENT ERSÖZ Başkanlığında ki SKM planlamasına,SKM’NİN yaptığı bütün programlara itirazsız ve harfiyen riayet edildi,tam bir disiplin içinde riayet edildi.
Özellikle Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN,SKM tarafından hazırlanan programlara harfiyen,uyması TÜM KADRONUN aynı davranmasına yol açtı ve başarı da öyle geldi elbet.
AK Parti,SKM’LERİ Seçimlerde büyük rol oynuyor..

DÜN,SAYIN SEDAT NAMAL İLE KARŞILAŞTIK,OTURDUK BİR SÜRE SOHBET ETTİK VE KENDİSİNE YENİ BİR GÖREV..
Dün,Sayın SEDAT NAMAL ile bir İşyerinde karşılaştık,bir hayli sohbet ettik ve 1 Kasım Genel Seçimi üzerinde değerlendirme yaptık,Sayın NAMAL sonuçlardan hem Ülke Geneli,hem Karabük Özeli bağlamında çok mutlu olduğunun altını çizdi.
Sohbet sırasında “BEN BUNDAN SONRA CAMİ/TÜRBE/AKMAYAN ÇEŞMELERLE İLGİLENECEĞİM..” gibi bir cümle kurdu,”NASIL YANİ..” DİYE SORDUK..
“BU YÖNDEN VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BANA BİR GÖREV TEVDİ EDEBİLİR..” gibi esprili sözler etti,bununla birlikte “ARTIK KARABÜK’TE DAHA FAZLA KALACAĞIM.SIK/SIK GÖRÜŞME İMKANIMIZ OLUR..” gibi sözler etti.
Sayın SEDAT NAMAL’I çok neşeli gördük.
Sohbetimiz sırasında esprili yaklaşımlar gösterdi.
“SİYASET İLE KADER ARASINDA Kİ BAĞLARDAN SÖZ ETTİK..”
“EĞER CAMİLERLE,TÜRBELERLE,SUYU AKMAYAN SOKAK ÇEŞMELERİ İLE BİR SORUNUNUZ OLURSA,SEDAT KARDEŞİNİZ EMRİNİZDE..” gibi sözler ederek,cebinden namaz takkesini de çıkarttı.
Hayli esprili bir sohbetimiz oldu,baktık,morali çok/çok yerinde..

1 KASIM ERKEN GENEL SEÇİMİN,ELBET BİR DİZİ ETKİSİ/ETKİLERİ OLACAKTIR,ÖRNEĞİN ÜNİVERSİTE-SİYASET İLİŞKİSİ
1 Kasım Erken Genel Seçiminin,Karabük’te ve Ülkemizde,elbet bir dizi etkisi/etkileri olacaktır,Ülke genelinde ki etkilerini elbet bilmek hayli zor,ancak,Karabük özelinde ki etkilerini tahmit etmek fazla zor değil.
Örneğin SİYASET-ÜNİVERSİTESİ İLİŞKİLERİ NE OLACAKTIR..?
Bunu hep birlikte ve merakla izleyeceğiz.
Biz KARABÜK ÜNİVERSİTE Rektörlüğü döneminde “REKTÖR HOCA Sayın UYSAL,KENDİ YERİNE REKTÖR OLARAK KAMUOYU İLE SICAK İLİŞKİLER KURABİLECEK BİR İSMİN GELMESİNE ÇALIŞMALI..” anlamında yazılar yazdığımızı iyi hatırlıyoruz.
GALİBA,PEK ÖYLE OLMADI..
Şimdi,önümüzde yepyeni bir süreç başlıyor ve KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Karabük’ü adeta gözbebeği ve orada yaşanan olumlu gelişmeleri Karabük insanı merakla bekliyor,bu yönlü gelişmelerden büyük mutluluk duyuyor.
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ,Karabük’ün üzerine titrediği bir Kuruluş ve elbet SİYASET KURUMU ile çok önemli işleri olacaktır,bu işlerin kotarılması Karabük geleceği açısından hayati öneme sahiptir.
SİYASET KURUMU ile KARABÜK ÜNİVERSİTESİ arasında sıcak bir ilişkinin kurulması,karşılıklı saygı,karşılıklı iyi niyet,karşılıklı güven esası buruda çok önemli bir etken olacaktır.
ÜNİVERSİTELER ÖZERK KURUMLAR ELBET.
Öyle de olsa,hizmetlerin hızlanmasında,alınabilecek birçok hizmetin süratle alınmasında SİYASET KURUMU çok önemli fonksiyon icra ediyor elbet..
ÖNÜMÜZDE Kİ SÜRECİ DİKKATLE İZLEYELİM BAKALIM..
Neler olur,neler gelişebilir,birlikte gözlemleyelim..

KARABÜK TİCARET/SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN TUNCAY ÖZCAN VE SAYIN HAKAN ŞENTÜRK..
Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın TUNCAY ÖZCAN ile Başkan Yardımcısı Sayın HAKAN ŞENTÜRK dün Büromuza bir nezaket ziyaretinde bulundular.
Uzunca bir süre sohbet ettik.
Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın TUNCAY ÖZCAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri KALICI BİR DİZİ icraatın içindeler bu bağlamda,DIŞ ÜLKELERE açılımları oluyor.
Örneğin ROMANYA,KÖSTENCE Kenti ile Karabük arasında çok önemli bir TİCARİ KÖPRÜNÜN kurulmasına çalışıyorlar,bu nedenle de önümüzde ki günlerde TSO Yönetim Kurulu bu Kenti ziyaret edecek.
ROMANYA KALKINMA BAKANI TÜRK KÖKENLİ BİR SİYASETÇİYMİŞ ve kendisi ile iletişim kurmakta çok daha kolaylık olacağından yola çıkılıyor.
KÖSTENCE Avrupa’nın İSKANDİNAV Ülkelerine,BALTIK Denizine açılan bir kapısı ve FİLYOS Limanı,ESKİPAZAR/İsmetpaşa İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile BU ÜLKELER arasında ki TİCARET KÖPRÜSÜ Köstence Liman Kentinden kurulacak.
GERÇEKTEN MÜKEMMEL BİR PROJE ÜZERİNDE ÇALIŞIYORLAR.
Hele FİLYOS LİMANI gerçekleşirse,bu ticaret köprüsü müthiş olur/olacaktır..
Sayın TUNCAY ÖZCAN ve Sayın HAKAN ŞENTÜRK ile bu konuları konuştuk,sohbet ettik,ayrıca TOBB Tarafından yaptırılan OSB’DE Kİ Bina için düşündükleri yeni projeyi anlattılar,
Keyifli bir sohbetimiz oldu kendileri ile.

AK PARTİ İÇİNDE SİYASET YAPAN DÖRT KARDEŞİMİZ “YEREL SEÇİMLERDE BAŞKAN ADAYI SEÇMEK ZOR OLACAK..
Dün birkaç yere uğradık,sohbet ettik ve bir işyerinde yapılan sohbet sırasında bizimle birlikte dört AK Parti Yönetici kadrosu vardı,hepsi de sonuçlardan çok memnunlar.
YALNIZ BİR SORUNLARINI DİLE GETİRDİLER.
Diyorlar ki “BU SEÇİMLERDE GENİŞ BİR KADRO İLE ÇALIŞTIK.BUNLARIN İÇİNDE GELECEKTE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLMAK İSTEYENLER ÇIKACAKTIR..”
“1 KASIM SEÇİMİNDE BÜYÜK PERFORMANS GÖSTERDİLER.ÇOK GENİŞ BİR KADRO OLAĞANÜSTÜ ÇALIŞTILAR.BUNLAR EĞER GELECEKTE,BİZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLMAK İSTİYORUZ DERLERSE,SEÇİM YAPMAK ZOR OLUR..” dediler.
Bazı isimleri saydılar ve bu isimlerin olağanüstü bir gayretle SEÇİM ÇALIŞMALARINA katıldıklarına dikkat çekerek “BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLMAK İSTERLERSE İÇLERİNDEN BİRİSİNİ SEÇMEK KOLAY OLMAZ..” görüşlerini dile getirdiler.
SİYASET BÖYLE BİRŞEY DEMEK Kİ..!!
Seçimin birisi bitiyor,öteki Seçim için hemen düşünceler,fikir jimnastikleri başlıyor,başlatılıyor ve AK Parti içinde Siyaset yapan arkadaşlarımızın/kardeşlerimizin söylediklerinden bunu anlamak mümkün.
AK Parti BELEDİYE BAŞKAN ADAYI seçmek zor olacak görüşündeler.
Hepsinin de büyük emeği geçmiş,birisini seçmek zor olacakmış.

HDP KARABÜK ÖZELİNDE ÇOK OY KAYBEDEN SİYASİ PARTİLERDEN BİRİSİ VE SP/BBP OYLARI ADETA ERİDİ..
TBMM’DE Temsil hakkı elde eden HALKLARIN DEMOKRASİ PARTİSİ (HDP..) Karabük ölçeğinde en önemli miktarda oy kaybeden Parti olarak görülüyor.
Karabük özelinde oyları yarı/yarıya azaldı HDP’NİN.
TBMM’DE Temsil edilmeyen SAADET Partisi,BÜYÜK BİRLİK Partisi,Karabük özelinde adeta eridiler ve bu Partiler oyları direkt AK Parti hesabına yazıldı sayılır.
Bu arada,dün AK Partili bir kardeşimiz “DOĞRUSU NEFRET EDİYORUM,AMA,HDP’NİN BARAJI AŞIP TBMM’NE GİRMESİ İYİ OLDU.BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM..” dedi.
“SEN YİNE BUNU HER YERDE KONUŞMA İSTERSEN..” dedik.
“NİYE KONUŞMAYAYIM ABİ,YASAL BİR PARTİ 5 MİLYONU AŞAN OY ALMIŞ.GELSİNLER TBMM’DE KONUŞSUNLAR..” falan dedi.
Kendisine “SEN YİNE DE FAZLA KONUŞMA İSTERSEN..” falan dedik.
HDP Karabük’te 1765 olan oyunu 930 civarına kadar düşürdü.
SP/BBP ise Karabük özelinde adeta eridi..

8 kişi görüş bildirdi

  1. analiz

    Bu secimin Karabuk’te en büyük kaybeden şüphesiz ki Rafet Vergili’dir. Hizmet peşinde koşmak yerine siyaset yapması, son derece kavgacı bir üslup ile ilerleyerek herkese sataşması ve Durmus Yalcın’ı saf dışı bırakması en buyuk hatalarıdır.
    Şu bir gercek ki Rafet Vergili artık KArabuk’te pek sevilmiyor.Mehmet Ali ŞAhin aday olursa aday olurum diyen Rafet Bey keşke aday olsaydı da görseydik sonucu.

  2. RÜZGAR EKTİ

    RAFET VERGİLİ PARTİSİNDEDE,SEÇİM ÇALIŞMASINDADA RÜZGAR EKTİ KENDİSİ EKTİYİ RÜZGARDA SAVRULDU GİTTİ.HERKESLE KAVGA ETTİ YANINDA HİÇMİ İYİ ADAM YOK BUNUN.HERKESMİ KÖTÜ YAHU BÖYLE ŞEY OLURMU.HELE REKTÖR HOCAYA ÇAMUR ATTIRMASI ATMASI OLACAK ŞEYMİ.MEHMET ALİ ŞAHİN BEY YILLARIN SİYASETÇİSİ RAFET BEY KARDEŞİM DEDİ DEVAMLI RAFET BEY KARDEŞİM DİYEREK RAFETİ EZDİ .EYER CEVAP VERSE YA RAFET BEY KARDEŞİ KENDİ SEVİYESİNE ÇIKACAKTI,YADA MEHMET ALİ ŞAHİN BEY ONUN SEVİYESİNE İNECEKTİ HİÇ CEVAP VERMEDİ RAFET BEYİ EZDİDE EZDİ.
    RAFET VERGİLİ EFSANESİ KOMAYA GİRDİ.YENİDEN TOPARLANIRMI TOPARLANABİLİRMİ ACABA VE ETRAFINDA BİR İKİ BESLEMESİ VARDI ŞİMDİ ONLARDA TERK EDERLER ESKİ BÜYÜKLERİNİN YANINA SIĞINMAYA BAKARLAR DİMİ

  3. Gönderen

    Partilerin almış olduğu oy sayılarını incelediğimde AK Parti’nin CHP’den de ciddi manada oy almış olduğu net olarak görülüyor. MHP ile AK Parti tabanında geçişgenlik olması normal belki ama, CHP’den AK Parti’ye ay kayması oldukça ilginç….

  4. ahmet bey

    neden TUNCAY ÖZCAN hakkında yazdıgım yorumu yayınlamazsın anlamadım

  5. Gönderen

    Abdulhamid han zamanında düşünüldüğü söylenen, Karabük’te 25 yıldan beri sakız gibi ağızlarda olan, 2012 yılında ulaştırma bakanının Karabük’ten giden hayete tamam ihale edeceğiz diye söz verdiği sonra da 1,5 yıl AB’den para gelmesi için Rumlar’ın keyfinin beklendiği, AB’den para gelmeyeceği anlaşılınca da 2014 yılında devlet bütçesinden 140 milyon liralık ön ödenekle ihale edilen bu ihale de ulusal gazetelerin manşetlerinde “Abdulhamit Han’ın rüyası gerçek oluyor” diye haberleştirilen Filyos Limanı ve Endüstri bölgesi konusunun çözülmesi gerekmiyor mu artık?
    Karabüklü vatandaş görevini yaptı, Karabük’ün meclisteki iki koltuğunu da AK partiye verdi. Artık Karabük’ün şu Filyos limanı sakızından kurtarılması lazım. Burada en büyük görev de partinin ağabeylerinden Mehmet Ali beye düşüyor. Kimseye havale etmeyip bizzat kendisi bu işi koparması lazım. Eskipazar sanayi bölgesi, havaalanı gibi işler biraz daha konuşmak için su kaldırır belki ama şu Filyos sakızı çiğnenmekten artık çürüyüp kokmaya başladı….

  6. MUSTAFA EREN

    BU İKTİDAR DÖNEMİNDE CUMHURİYET TEHLİKEDE VE TARTIŞILIYOR DİYEN
    MUSTAFA EREN
    6 HAZİRANDA DURMUŞ YALÇIN İLE
    2 KASIM DA
    AKP LİLER VE ADAYLARIYLA SEÇİMLERDE BERABAR POZ VERMESİNİ CHP LİLER ASLA VE ASLA UNUTMACAKTIR
    NERDE MUTLUYSAN ALLAH AŞKINA ORAYA GİT
    BU KADAR ZİK ZAK YAPANI SANA KADAR KARABÜK GÖRMEDİİİİ…..

  7. 7878

    bugun ak dediğine yarın kara diyen,kazanma hırsı yuzunden arkadaslarına bile camur atmaktan cekinmeyen ,bir konuştuğunu diğer konuştuğu tutmayan ,dün beraber yürüdüklerine çelme atmaya kalkan,Karabük’te siyaseti kavgacı tavırlarıyla kirleten,kendini tek adam sanarak partinin üstünde gören sayın başkan mutlu musunuz?
    Sayın il ve ilçe yöneticileri; tek adamın arkasında siyaset yaparak üslubunu ve tavrını tasvip etmediğiniz halde ne hikmetse sesinizi çıkaramadan arkasında ezildiğiniz ,eski ve davaya gönül vermiş insanları küstürmesine musade ettiğiniziçin hiç mi canınız sıkılmaz?

  8. 307 karabük

    Bir seçimi daha hayırlısı ile geride bıraktık, önümüzdeki dönemde herkesin bir beklentisi var, bizler Kardemirden 2010 da sendikal faliyetlerden atılanlar olarak vekillerimizden bizim maduriyetlerimizin giderilmesi açısından samimiyetle girişimde bulunmalarını bekliyoruz bizim için sözleşmelide olsa tek başına iktidar olmuş bir partinin 2 de 2 yapmış vekillerimizin ağırlığını koymalarını canı gönülden bekliyoruz, Ak partinin iktidara tek başına gelmiş bir partinin 2 numarası Sn. M.Ali şahinin ve rektörlükten doğru Kardemir işvereni ile iyi ilişkileri olan Sn Burhanettin beyin böyle basit bir işi eyer isterlerse başarmama gibi şansı yoktur, bu konular Sn. M.Ali Şahin beyin dudağından çıkacak iki kelimeye bağlı olduğunu çok iyi biliyoruz, İşverende biliyorki o dönem burda olmaması gereken çok şey oldu yaşın yanında kuruda yandı, İçeri dönmek isteyecek olan 40_ 50 mağdurun dönmeleri halinde hiçbir sıkıtı çıkmayacağından emin olabilirsiniz, Karabükümüzde hala süren bu mağduriyet iktidar partisi ve vekillerimize ve işverenimize yeterli vebali yüklemeye devam etmektedir, Bunları yaşayan ve haddinden çok ailecek sıkıntı çeken biz yöre insanıları olarak bu işe acilen çözüm bulunmasını büyüklerimden temenni ediyorum. Ayrıca bu konuda bize Ahmet abi gibi diğer basın mensubu arkadaşlarında yardımcı olmalarını bekliyor şimdikten teşekkür ediyorum.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.