Her Telden (3.Ocak.2018)

Her Telden (3.Ocak.2018)

Yayın: 02.01.2018 22:55
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK VE SAFRANBOLU ESNAF ODALARINDA,BÜYÜK BİR SEÇİM HEYECANI YAŞANIYOR ,HER İKİ ODA BÜNYESİNDE DE İKİ LİSTE YARIŞI VAR..
KARABÜK ve SAFRANBOLU Esnaf Odalarında büyük bir seçim heyecanı yaşanıyor,her iki Oda bünyesinde de İKİ BAŞKAN ADAYI,dolayısı ile İKİ LİSTE yarışacaklar.
Karabük ESNAF ODASI Başkanlığı’nı uzun yıllardır yürüten Sayın NURETTİN TÜMEN’İN karşısına Sayın VOLKAN KILINÇ aday olarak çıkıyor ve çok sıkı bir yarış yaşanacağı kesin.
Sayın NURETTİN TÜMEN yıllardır Oda Başkanlığı görevinde bulunuyor,Oda Üyelerini/tabanını çok yakından tanıyor,ayrıca bir de KOOPERATİF kanalı ile,Üyelerine PARASAL DESTEK verme imkanı var.
BÖYLE BİR AVANTAJI VAR Sayın TÜMEN’İN.
Adaylığını açıklayan Sayın VOLKAN KILINÇ ciddi bir taban ile birlikte hareket ediyor,rakibi Sayın NURETTİN TÜMEN’İN uzun yıllar görevde olması nedeni ile, bazı hatalarını tespit etmiş ve yarış boyunca bunların üzerine gideceği mesajlarıyla SEÇİM STRATEJİSİNİ kurgulayacak gibi duruyor.
Safranbolu’da ise yıllardır Oda Başkanlığı yapan Sayın MUAMMER DUMANER’İN karşısına,çok önemli bir Cemiyet Adamı olan Sayın CEMİL ALTAN Aday olarak çıktı.
SAFRANBOLU ESNAFLARI İKİ İSİM ARASINDA TERCİH YAPACAKLAR..
Karabük ve Safranbolu ESNAFLARI HEYECANLI günler geçiriyorlar.

UZUN SÜREDİR,ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDE İNCELEMELER YAPAN,BAKANLIK MÜFETTİŞLERİ “RAPORLARINI VERDİLER Mİ..” ACABA…?
2017 Yılı içinde çok önemli gelişmelere sahne olan KARABÜK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDE,ilgili Bakanlık Müfettişleri uzunca bir süre İNCELEME ve DENETİM yaptılar..
SONUÇ NE OLDU ACABA..?
Örneğin yaşanan o çalkantılı dönemde BİRİSİ MÜDÜR olmak üzere ÜÇ ÇALIŞANAN hesabı kesilmişti,İlgili Bakanlık MÜFETTİŞLERİ yaptıkları inceleme ve denetimden ne sonuçlar çıkarttılar acaba..?
HESABI KESİLEN ÜÇ İNSANIN SUÇU ÇIKTI MI..?
Yoksa bu ÜÇ İNSAN, Kamuoyu’nun genel eğiliminde olduğu gibi,hiçbir suçları,kabahatleri,günahları olmadığı halde mi İŞTEN ÇIKARTILDILAR ve Kamu vicdanı bu insanlar hakkında doğru mu düşünüyor,yoksa yanılıyor mu..?
MÜFETTİŞLERİN RAPORLARI NASIL ACABA..?
İşten atılanların herhangi bir suçu var mı,yok mu,Kamu Vicdanı BU ÜÇ İNSANIN SUÇU OLMADIĞINA inanıyor,eğer suçları varsa bu raporlardan ortaya çıkar ve Kamuoyu’da kararını yeniden gözden geçirir..
RAPORLARDA NELER VAR ACABA,BİLGİ VERİLİRSE İYİ OLUR ELBET..!!

2017 YILI,KARABÜK’ÜN SOSYO/EKONOMİK GELECEĞİNİ ÇOK ETKİLEYECEK OLAN “OTOMOBİL FABRİKASI OLAYINDA..” İLERLEME OLMAYIŞI…
2017 Yılı içinde,O Dönemin AK Parti İl Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR ile TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın TUNCAY ÖZCAN’IN gündeme getirerek dillendirdikleri,Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN başta çok, ÜST DÜZEY Makamlara taşıdıkları OTOMOBİL FABRİKASI’NDA ilerleme olmadı.
Ne yazık ki köklü bir ilerleme olmadı..
Özellikle Sayın TİMURÇİN SAYLAR bu konu için “KARDEMİR YÖNETİMİ OTOMOBİL FABRİKASI İÇİN İLERİ ÇIKMALI,GEREKTİĞİNDE KURULACAK ŞİRKETE ORTAK OLMALI..” şeklinde birçok görüş dile getirdi.
Geçtiğimiz günlerde AK Parti Karabük İl Başkanı Avukat Sayın İSMAİL ALTINÖZ bir sohbette “KARABÜK OTOMOBİL FABRİKASI NOKTASINDA 30 NCU TERCİH SIRASINDA..” gibi bir ifade kullandı..
Sayın TİMURÇİN SAYLAR’DA vardı o sohbette..
Kurulacak bir OTOMOBİL FABRİKASI için 30.ncu sıra bile insanlara umut vermeli,demek KARABÜK BÖYLE BİR İŞ İÇİN DÜŞÜNÜLEN YERLER arasında gibi bir fikriyattan hareket ederek umut içinde olmalı.
Peki İSMETPAŞA ORGANİZE SANAYİ NE ALEM DE acaba..?
KAMULAŞTIRMA YAPILACAK MI,bununla ilgili bir PARA AYRILDI MI..?

AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANI SAYIN İSMAİL ALTINÖZ “KARABÜK-YENİCE KARAYOLU’NUN DUBLE YOL OLMASI GELECEK AÇISINDAN ÖNEMLİ”
AK Parti Karabük İl Başkanı Avukat Sayın İSMAİL ALTINÖZ,geçtiğimiz günlerde Karabük’e gelerek,İL KONGRESİ’NE katılan Başbakan Sayın BİNALİ YILDIRIM’A çok önemli bir konuyu aktardıklarını anlattı.
“KARABÜK –YENİCE-DEVREK SAPAĞI’NA KADAR OLAN KARAYOLU’NUN DUBLE YOL KAPSAMINA ALINMASINI TALEP ETTİK..” diyor Sayın ALTINÖZ ..
Bunun gerekçesini de “FİLYOS LİMANI’NI..” gösterdiklerini anlatıyor Sayın ALTINÖZ,liman ile Karabük’ün ticari bağının çok güçlü olacağını ileri sürerek “BU AĞIRLIKTA BİR TAŞIMA OLAYINI,BUGÜN Kİ KARAYOLU KAPASİTESİ KALDIRMAZ..” görüşlerini dile getiriyor.
Bunları Başbakan Sayın BİNALİ YILDIRIM’A anlatmışlar ve sanıyoruz görüşler kabul görmüş,o nedenle KARABÜK-YENİCE-DEVREK YOL AYIRIMINA KADAR,DUBLE KARAYOLU YAPILMASINA GEÇİLECEK..” bilgilerini veriyor Sayın İSMAİL ALTINÖZ.
Çok önemli bir gelişme elbet..
Olayın bir de YORTANPAZARI-KOZCAĞIZ bağlantısı var elbet..

16.08.2006 TARİHİNDE KURULAN ÇEVRE HİZMETLER BİRLİĞİ (KARÇEV..) VE BAŞARILAMAYAN KATI ATIK BERTARAF TESİSİ,ÇÖPLÜK OLAYI..
Karabük’ün ÇÖPLÜK OLAYINA çağdaş bir çözüm getirmesi için 16.08.2006 tarihinde kurulan KARABÜK İLİ ÇEVRE HİZMETLERİ BİRLİĞİ (KARÇEV) o tarihten bugünde kadar HİÇBİR BAŞARI sağlayamadı..
KARÇEV Başkanı O DÖNEMİN KARABÜK VALİSİ,Yönetiminde BELEDİYE BAŞKANLARI var ve böylesine güçlü bir mekanizmanın yönettiği KARÇEV ne yazık ki KATI ATIK BERTARAF TESİSİ’Nİ aradan geçen onca zamana rağmen BAŞARAMADI,BECEREMEDİ..
ASİT KÖYÜ SAKİNLERİNİN HAYATI ÇEKİLMEZ HALDE ve artık dayanacak güçleri kalmadığı için,birkaç ay önce KARAYOLUNU kapatarak barışçı bir eylem yapan ASİT KÖYÜ sakinleri KARAYOLUNU TRAFİĞE kapatmışlardı,hatırlayın..
BU KADAR SÜRE İÇİNDE BÜYÜKÇE PARALARDA HARCANDI ELBET..
Nasıl olsa KİMSE/KİMSEDEN HESAP SORMUYOR YA..!!
Oldukça büyük sayılabilecek paralarda harcandı bu konu için..!!

NORMAL SÜRESİ 2019 YILI OLAN “YEREL VE GENEL SEÇİMLERİ YÜKLENECEK SİYASİ KADROLAR..” BELİRLENDİ VE İL KONGRELERİNİN DURUMU..
YEREL ve GENEL SEÇİMLER,normalinde 2019 yılında yapılacak ve bu nokta da ERKENE ÇEKİLEBİLİR gibi görüşler dile getiren çevereler de var ve biz 2019 yılından yola çıkalım isterseniz.
2019 YEREL VE GENEL SEÇİMLERİNİ YÜRÜTECEK SİYASİ KADROLAR belirlindi,özellikle KARABÜK’TE bu kadrolar belirlendi,bir tek İYİ PARTİ henüz İl Kongresi’ni gerçekleştirmedi,ancak,onlarında bu kadrolarla SEÇİMLERE yürümesi hayli güçlü bir ihtimal.
İL KONGRELERİ’NE BAKTIĞINIZDA BİR TABLO GÖRÜYORSUNUZ..
MHP İL KONGRESİ’NE 600 delegenin 400 kadarı katıldı,bunun dışında,dinleyici olarak,MHP Sempatizanı olarak pek fazla bir katılım olmadı öyle heyecan falan yoktu.
Daha sonra AK Parti İL KONGRESİ yapıldı,Başbakan Sayın BİNALİ YILDIRIM anılan bu Kongreye katıldı ve 613 İL DELEGESİ tam kadro katılırken soğuk havaya ve Başbakanın gelmesinin gecikmesine rağmen kalabalık,coşkulu bir dinleyici vardı..
AK Parti İl Kongresi’nden birgün sonra CHP Karabük İL KONGRESİ yapıldı ve 123 delegenin tamamı Kongreye katılırken,iki İl Başkan Adayına karşılık çok az sayıda dinleyici vardı salonda.
Bunları neden yazıyoruz..
İL KONGRELERİNDEN YOLA ÇIKTIĞINIZDA AK PARTİ GÜCÜNÜ KORUYOR..
MHP ve CHP İl Kongreleri AK Parti Kongresi yanında pek umut vermedi..
İYİ Parti için bir şey söylemek zor,zira,şuan KAPALI BİR KUTU..

AK PARTİ,SAFRANBOLU-YENİCE İLÇELERİNDE BELEDİYE BAŞKANLARI İLE CİDDİ SIKINTILAR YAŞADI,ESKİPAZAR’DA SAĞLIK SORUNU ÖNE ÇIKTI..
2017 Yılı içinde,AK Parti Karabük bünyesinde müthiş gelişmeler yaşadı,İL TEŞKİLATI değişti,SAFRANBOLU-YENİCE Belediye Başkanları ile büyük sorunlar yaşandı.
SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANI AÇIĞA ALINDI..
YENİCE BELEDİYE BAŞKANI İLE SORUN YAŞANDI falan..
Bu arada biliyorsunuz ESKİPAZAR Belediye Başkanı Sayın DURSUN BAŞ sağlık sorunlarım var diyerek görevinden istifa etti,yerine Belediye Meclisi içinde bir isim seçildi..
ORTAYA İLGİNÇ BİR DURUM ÇIKTI ELBET..
Şimdi,özellikle CHP’LİLER Safranbolu ve Yenice Belediye Başkanlığı için çok umutlular ve “ÇOK BÜYÜK HATALAR YAPMAZSAK SAFRANBOLU ve YENİCE BELEDİYE BAŞKANLIKLARINI ALIRIZ..” diyen CHP’Lİ sayısı oldukça fazla..
CHP YENİCE BELEDİYE BAŞKANLIĞI için Emekli Öğretmen Sayın MEHMET AYDINLI ismi öne çıkmış görünüyor,SAFRANBOLU’DA ise CHP İlçe Başkanı Sayın İBRAHİM AYHAN üzerinde duran geniş bir çevre var.
CHP Hem SAFRANBOLU,hem YENİCE İlçesinde “BELEDİYE BAŞKANLIKLARINI KAZANMAK UMUDUNU TAŞIYOR..” o nedenle de kılı kırk yararak Aday belirleme niyetindeler..
AK Parti bu İKİ İLÇEDE DE Belediye bağlamında büyük sıkıntılar yaşadı..

KARABÜK ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI SAYIN AHMET KARABACAK,YENİDEN ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI VE “ŞU AN İÇİN BAŞKA ADAY YOK..”
Karabük Şoförler Odası Başkanı Sayın AHMET KARABACAK,önümüzde ki Pazar günü yapılacak olan KONGRE İLE İLGİLİ bir Basın Toplantısı düzenledi ve “YENİDEN ADAY OLACAĞIM..” dedi.
Bu arada “HENÜZ BİR BAŞKA ADAY YOK..” görüşlerini de dile getirdi..
Özellikle MİNİBÜSÇÜ ESNAFININ büyük bir sorunu olduğuna işaret eden Oda Başkanı Sayın AHMET KARABACAK bu sorunu,diğer Oda Başkanları ile birlikte ANKARA nezdinde olayı izlediklerine dikkat çekti.
Üye sayısının azalmasını ise “ARTIK EHLİYETİ OLAN,ŞOFÖR OLAN ODA ÜYESİ OLAMIYOR.ODAYA ÜYE OLABİLMEK İÇİN MUTLAKA VERGİ MÜKELLEFİ OLMAK GEREKİYOR…” şeklinde bilgi vererek açıkladı.
Uzun yıllardır Şoförler Odası Başkanlığı görevini yürüten Sayın AHMET KARABACAK YENİDEN Aday olduğunu açıkladığı Basın Toplantısında ŞEHİRİÇİ TRAFİK sorunu hakkında da “ATATÜRK BULVARI ÜZERİNDE AÇILAN TERCİHLİ YOL TRAFİĞE NEFES ALDIRDI..” bilgilerini verdi..
Sayın AHMET KARABACAK,büyük ihtimal TEK ADAY girecek Kongreye.
Uzun yıllardır yaptığı Başkanlığa devam edecek gibi görünüyor.

KARABÜK’ÜN 3 MİLLETVEKİLİ ÇIKARTMASI “SİYASİ PARTİLERİN VE SİYASET YAPANLARIN İŞTAHINI İYİDEN İYİYE KABARTTI..” KİMLER ADAY Kİ..?
Karabük,yıllar öncesinde olduğu gibi yeniden,3 Milletvekili çıkartan bir Seçim Bölgesi haline geldi,Milletvekili sayısının artması,Siyaset Dünyasında ve Siyaset yapanlar arasında hayli İŞTAH KABARTTI elbet.
3 MİLLETVEKİLİ NASIL TAKSİM OLUR ACABA..?
AK Parti yine/yeniden 3 VEKİLİ DE ALABİLİR Mİ..?
İyi hatırlayın geçmiş yıllarda AK Parti 3-0 kazanıyordu ve eğer 4 ncü Milletvekilliği olsa,O MİLLETVEKİLLİĞİNİ BİLE ALABİLECEK OY yüzdeleri ile Seçimlerden çıkıyordu.
AK PARTİ İL KONGRESİ,SANKİ BİR İPUCU VERDİ,KARABÜKLÜLERE..
Diğer İl kongrelerine NAZARAN COŞKULU,ÇOK/ÇOK GENİŞ KATILIMLA bir İl Kongresi yaptı AK Parti ve sanki DİĞER SİYASİ PARTİLERE gözdağı verir gibiydi..
KARABÜK’ÜN SİYASETEN AĞASI BİZİZ GİBİ BİR MESAJ VERDİLER..
2019 Yılında Kimler,hangi Partilerden Aday olurlar sizce..?
VE,SEÇİM SONUCUNDA VEKİLLİK DAĞILIMI NASIL TECELLİ EDER..

24 kişi görüş bildirdi

  1. ESNAF

    RESMİYETTE ESNAF OLAN AMA FİİLİYATTA AKTİF TİCARET YAPMAYAN ADAM 3 ODANIN BAŞKANLIĞINI YAPIYOR BU KARABÜK ESNAFININ AYIBIDIR

  2. ÖMER FARUK ÖZ BEY

    KARDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÖMER FARUK ÖZ BEY,BİZLER SENDKAL BİR MÜCADELE SONUNDA,KARABÜKSPORU BATIRAN BATAĞA SOKAN FERİDUN TANKUTUN İSTEĞİ İLE İŞLERİMİZDEN ATILDIK.MAGDUR EDİLDİK.TOPLAM 307 KİŞİYDİK BİRÇOĞUMUZ EMEKLİ OLDU,İNTİHAR EDEN ARKADAŞLARIMIZ OLDU,AİLE DÜZENLERİ BOZULANLAR OLDU.
    GERİDE 60-70 KİŞİ KADAR KALDIK.BİZLERİ İŞE GERİ ALIN ALLAHAŞKINA.ALACAĞIMIZ MAAŞIN ÖTESİNDE BİZ İŞYERLERİMİZİN HASRETİYLE YANIYORUZ.BİZLERİ GERİ ALIN BU SOSYAL YARA NE OLUR KAPANSIN ARTIK.DEMOKRATİK BİR HAKKI KULLANDIK DİYE DAHA DOĞRUSU RAKİP SENDİKA TARAFINDAN KANDIRILDIK DİYE ÇOK BÜYÜK HAKSIZLIĞA UĞRADIK.O FERİDUN DENİLEN İNSANLA YANCISI RUHİ İSİMLİ ŞAHSIN DÜZENLEDİYİ LİSTELERDE ADIMIZ ÇIKTI İŞTEN ATILDIK.
    ŞU SOSYAL YARAYI SİZ KAPATIN ÖMÜR BOYU SİZE MİNNETTAR KALALIM.LÜTFEN NE OLUR.

  3. BİLLAHİ DOGRU

    Esnafa arkadaş dosdoğru yazmışsın adam aktif ticaret yapmıyor Oda başkanlığından geçimini en iyi şekilde temin ediyor.Oh esnaf olmayan esnafın halinden ne anlar bilader.Öteki adayda inşaatçımıymış neymiş o arkadaşta esnaflıktan anlamaz gerçi amma ben oyumu ona vericem yenilikte hayır vardır.

  4. radar

    buradan koltuğuna yapışan gitmek istemeyen gençlerin önünü açmayan kusura bakmasınlar şimdiye kadar hiç bir faydası dokunmayan yaşlılara yazıyorum LÜTFEN AMA LÜTFEN KARABÜKÜ SEVİYORSANIZ ALLAH AŞKINA ÇEKİLİN YETER ARTIK BIKTIK SİZDEN.

  5. ÇEVRECİ

    AÇIKLAMAYA BAKARMISINIZ ALLAH AŞKINA ATATÜRK BULVARI ÜZERİNDEKİ TERCİHLİ YOL RAHATLAMA GETİRDİ VALLAHİ PES TÜM YAPTIĞIN BU O DA ORADAKİ ESNAF ARKADAŞLARIN AYAKLANMASINI SAĞLADI. YAZIK ÇOK YAZIK SANA SORARIM KARABACAK HANGİ PARÇACIYA GİTTİN DE ÜYELERİNE İNDİRİM YAPTIRDIN HANGİ SERVİSE GİTTİNDE İNDİRİM YAPTIRDIN HANGİ BENZİNLİĞE GİTTİNDE İNDİRİM YAPTIRDIN TAVSİYEM EVİNE GERİ DÖN BENCE YERİNE SAĞLAM ADAM YETİŞTİR BENCE TABİ Kİ YETİŞTİRİRSEN. BANA KIZABİLİRSİN SEN AKILLI ADAMSIN VİCDAN MUHASEBENİ İYİ YAP DERİM.

  6. Gönderen

    Dünya üzerindeki şehirlerin online hava kirliliği haritası. Haritayı fare ile büyülterek şehirlerin durumunu görmek mümkün. Veriler anlık….
    Yeşil, turuncu, kırmızı kirlilik dereceolerini belirtiyor. Üzerine tıklayınca ayrıntılar veriliyor…

    http://aqicn.org/map/germany/#@g/4.8911/193.0078/1z

  7. Gönderen

    Ben Harita’da Almanya’ya bakmıştım. Linki de öyle vermişim. Yayınlanan mesajımdaki verdiğim linki kontrol etmek için tıklayayom dedim. Açılan sayfada benim bilgisayarda harita yüklenmiyor.
    Üsteki world sekmesine tıklayınca geliyor. Haritada gezinmek mümkün….

    Yeni link vereyim:
    http://aqicn.org/map/world/#@g/0.2014/193.0078/1z

  8. Yenice Aydınlanır

    Eyer Mehmet Aydınlı CHP Yenice Belediye Başkan Adayı olursa seçimi rahatlıkla kazanır Yenice o zaman AYDINLANIR işte.AKP Zeki Çaylıyı Aday yapmayacak bu belli oldu.O zaman CHP Adayı Mehmet Aydınlı Yenice Belediye Reyisi olur.Düzgün adamdır,kimseyle meselesi yoktur ve her yerden oy alacak bir Siyasetçidir

  9. Adaylar

    Yenice’de sadece Mehmet Aydınlı aday değil. Aday bolluğu var. Sabri Özgün’ün adı genel merkeze bildirilmiş. İbrahuim Çaylı, Sabri Cebevik ve Rahmi Çanakçıda aday.

  10. CHP Lİ

    İkisi de tam onikiden vuracak aday olurlar. Yenicede Mehmet AYDINLI, Safranboluda İbrahim AYHAN aday olursa kazanacak adamlar.
    İkisi de adam gibi adamdırla. O koltuğu layığıyla temsil ederler.
    İnşallah yeni il yönetimi farkını ortaya koyar bu adamları aday yapar.

  11. ŞANS

    CHP’nin Yenice’de Mustafa Akay, Safranbolu’da da Mustafa Eren dışında birisiyle seçim kazanması mucize olur.

  12. CHP nin Şansı

    CHP
    Safranbolu’da Feyza Gökçınar
    Yenice’de Mustafa Akay ile Başarılı olur.
    asıl Sorun Karabükde Aday Kim Olacak.
    Karabükte geçmişte Belediye Seçimlerinde alınan kötü sorumlusu eski il başkanlarıydı
    önümüzdeki seçimlerde Abdullah Çakır Eskilerin Düştüğü hataya umarım düşmez

  13. Şanssızsın CHP

    YORUM YAPAN ARKADAŞLAR
    ALLAH AŞKINA DOĞRU SÖYLEYİN 56 KÖYÜ OLAN SAFRANBOLUNUN 34 KÖYÜNDE HİÇ ÜYE YAPAMAMIŞ ABDULLAH ÇAKIR VE EKÜRİSİ İBRAHİM AYHAN MI CHP Yİ BAŞARIYA ULAŞTIRACAK.
    ONLAR ÖNCE ÜYESİ OLMAYAN KÖYLERDE 1 ÜYE BULSUNLAR

  14. CHP MERKEZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

    CHP İLÇELERDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BULUR,ANCAK,MERKEZDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BULMASI ÇOK ZOR.ASLINDA PARTİYİ BU KADAR YIPRATMALARINA,KÜÇÜLTMELERİNE KARŞILIK CHP MERKEZDE ŞANSLI,MHP BÖLÜNDÜ RAFET VERGİLİ İKİNCİ DÖNEMDE İYİCE YIPRANDI YAYDI AK PARTİ İÇİNDE BÜYÜK KAVGALAR VAR.İYİ PARTİ KAPALI KUTU CHP BİLİNEN,TANINAN İSMİ DUYULMUŞ BİR İNSANLA BELEDİYE SEÇİMİNDE BAŞKANLIĞI ALMAK İÇİN EN AZ ÖTEKİ PARTİLER KADAR ŞANSLI

  15. esnaf

    esnafların dertlerini çözmek için bu kişi kaç TAKLA atacak acaba? madem uzun süredir ticaretle uğraşıyordu vergi kayıtlarına oda kayıtlarına bakılsın ne zaman sahip çıkmış devletine. bunların amaçları farklı amaçları? esnafı da odayı da kullanma peşine düşmüşler. para nerede dönüyor acaba diyerekten çıkmışlar bu yola? batan geminin mürettebatı bunlar kime neyin geçiminden bahsediyor? kendileri odayı geçim kaynağı olarak görmüşler anlaşılan??? dürüst güvenilir insanların elinde olmalı bu odalar. bu işler tecrübe makam mevki güven emek ister. en ufak bir işin düştüğünde çevreni kullanırsın bu çevrede zamanla olur ne kadar TAKLA atsanda edinemezsin. üyelerine esnafına her zaman yardımcı olan olmaya çalışan bir başkan nurettin bey. çamur atmayın atarak bir yerlere gelmeye çalışmayın. kendi çamurlarınızıda sıçratmayın

  16. DEMİRCİSYT

    NURETTİN BAŞKANA BAĞLI KARMA ODA ÜYESİYİM.SIKINTI DİNLEYEN ÇÖZMEYE ÇALIŞAN BİR ADAM.BAŞKANLIK KİMİN İÇİN HAYIRLIYSA ONUN OLSUN TABİ. BİZ GEREĞİNİ YAPALIM.BENİM 3 ODAYA KAYDIM VAR FARKLI MESLEKLERDEN AMA NURETTİN BEYİN BAŞKAN OLDUĞU TEK ODASI VAR O DA ESNAF ODASI. BAŞKA ODASI MI VARMIŞ . YUKARDAKİ YAZIDA SÖYLENMİŞ ÇAMUR ATMAYIN DİYE.YAPMAYIN KARDEŞLERİM BÖYLE

  17. nerden vergi mükellefi

    Nurettin tümen nerden vergi mükellefi ya,AKP İl Başkanlını ben oda başkanlını bırakmam diye mi kabul etmediydi öyle bişeyler söylendi Oda başkanı olarak esnafın hangi derdini çözmüş allaşkına yıllardır odaya çöreklenmişler devam edip gidiyolar.Volkan Kılınç genç adam bırakın gençlere artık gençleri önünü açın yeter ya.

  18. NİYET

    NİYETİ MAKAM MEVKİ OLSAYDI ÇÖREKLENMEK YADA RANT SAĞLAMAK OLSAYDI KABUL EDERDİ DEMEK Kİ. AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINI KİM KABUL ETMEZ.FİİLİYETTE ESNAF DEĞİL DEDİĞİNİZ ADAM ÇOK UZUN YILLARDAN BERİ ESNAFLIK YAPMIŞ VAKTİ ZAMANINDA BİLMEM KAÇ KİŞİ ÇALIŞTIRMIŞ.ÇALIŞTIRDIĞI İNSANLARDAN MEMLEKETE ONCA ESNAF KAZANDIRMIŞTIR. BU KİŞİLERDEN BİRİDE BENİM. KİMBİLİR KAÇINIZA YARARI DOKUNDU BU İNSANIN.KESİN İŞİNİZE GELMEYEN BİR ŞEYLER OLDUDA BÖYLE KONUŞUYOSUUZ.. BİRİ ÇIKACAKSA GENÇ MENÇ ADAM OLMALI ÖNCE O ZAMAN DÜŞÜNÜRÜZ İŞTE

  19. İŞ YERİ

    NURETTİN BAŞKAN HANGİ TİCARETİ YAPIYOR İŞ YERİNİ BİLEN VARMI İŞ YERİNDEN ALIŞ VERİŞ YAPAN VARMI İŞ YERİNE GİDİP BİR ÇAYINI İÇEN VARMI BİLEN VARSA SÖYLESİN DE BİZDE BİLELİM SONRA 3 ODANIN BAŞKANI OLMAK ZORUNDAMI BİR TANESİNİ BIRAKSINDA GENÇLER GELSİN ARTIK

  20. ESNAF

    DEMİRCİSYT NURETTİN BAŞKANIN ESNAF ODASI BAŞKANI ESNAF KEFALET KOOP BAŞKANI ESNAF ODALARI BİRLİK BAŞKANI 1 ADAMA BU KADAR BAŞKANLIK FAZLA DEĞİLMİ ESNAFLARIN TOPLUMSAL SIKINTILARINDA HANGİ SIKINTILARI ÇÖZMÜŞ HANGİ ESNAFLARI TOPLAYIP BİLGİLENDİRME YAPMIŞ KENDİ YANDAŞLARI HARİÇ HANGİ ESNAFIN YANINA GİDİP ÇAY İÇİP SORUN DİNLEMİŞ BAŞKANIN YAŞINDAKİLER ARTIK EMEKLİLİK EVRELERİNİ YAŞIYOR NOKTA

  21. esnfbakkal

    odanın ne olduğunu bilmiyonuz heralde. kefalet kooperatif. oda başkanı olduktan sonrada birlik başkanı olabiliyon. birlik odaların başı.sen bunlara oda diyemezsin. senin adayın, nurettin beyin kurduğu odaya aday. senin yararlanmak istediğin kefalet yine nurettin beyin kurduğu kefalet. kurmuş olduğu yerin başkanlığınımı sorguluyon. bende esnafım başkanımdan elhamdülah memnunun

  22. seçim çalışmaları

    SEÇİMLERDE BAŞARILAR DİLERİM HERKES İÇİN HAYIRLISI OLSUN

  23. Girdap

    Nerden vergi mükellefi diyen arkadaş, AK PARTİ il başkanlığı, odanın çok çok üstünde değil mi sence ? Kaldı ki parti başkanlığı yapmak için bildiğim kadarıyla bi yerden istifa etmen gerekmiyor, araştırırsan anlarsın. Sen esnaf mısın ? Ne zaman ve hangi derdinle gittinde çözüm bulamadın, merak ettim.

  24. HAYIRLISI

    ARKADAŞLAR SEÇİMLER GELDİ SAYILIR BIRAKALIM BUNLARI SORULAR MEVZULAR BİTMEZ TÜKENMEZ HERKES OYUNU KULLANACAK SONUCUNU GÖRECEZ ADAYLARA BAŞARILAR DİLERİM

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Görele’de “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Görele ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin destansı mücadelesinin anlatıldığı “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Uğur Bilgi'nin yönettiği, eğitmenliğini ise Nur Tuba Bankoğlu'nun yaptığı oyunda Görele Anadolu Lisesi öğrencileri rol aldı.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu izleyen Belediye Başkan Vekili Hediye Dülger, öğrencilerin Çanakkale'de yaşanan destansı mücadelenin ruhunu salona en iyi şekilde yansıttıklarını söyledi.

Dülger, öğrencileri tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.