Her Telden (30.Kasım.2018)

Her Telden (30.Kasım.2018)

Yayın: 29.11.2018 20:50 |Güncelleme: 30.11.2018 07:55
Paylaş:
A+ A-

BELEDİYE-İŞ SENDİKASI KARABÜK ŞUBE BAŞKANI SAYIN HÜSEYİN DOĞAN “BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN RAFET VERGİLİ’YE TEŞEKKÜR EDERİZ.”
Belediye-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Sayın HÜSEYİN DOĞAN gerek Toplu İş Sözleşmesi sürecinde,gerekse Taşeron Firmadan Karabük Belediyesi kadrolarına geçirilen 679 işçinin durumu hakkında açıklamalarda bulundu.
Daha önce Taşeron Firma da çalışan bu 697 işçinin SENDİKA ÜYESİ olabilmeleri noktasında,Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’NİN en küçük bir karşı çıkışı olmadığına dikkat çeken Şube Başkanı Sayın HÜSEYİN DOĞAN çok mutlu olduklarının altını çizdi.
Sayın HÜSEYİN DOĞAN,bu anlamda Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’NİN işçiler konusunda “ İŞÇİLER YASAL ve ANAYASAL HAKLARINI KULLANMAKTA,BELEDİYEMİZ AÇISINDAN HİÇBİR ENGEL YOKTUR..” dediğine işaret ederek “KENDİSİNE KAMUOYU ÖNÜNDE TEŞEKKÜR EDERİZ..” dedi.
Taşerondan geçen 697 işçinin tamamına yakınının BELEDİYLE-İŞ Sendikasına üye olduklarına da işaret eden,Karabük Belediye-İş Şube Başkanı Sayın HÜSEYİN DOĞAN bu işçilerin “SENDİKA MİSAFİRHANELERİ,EĞİTİM TESİSLERİ..” gibi tüm sosyal olanaklardan yararlanabileceğini söylüyor.
BELEDİYE-İŞ Sendikası Karabük Şube Başkanı Sayın HÜSEYİN DOĞAN,kurulduğu 1983 yılından bu yana,Belediye İşçilerine hizmet veren Sendika’nın,bunu sürdürdüğüne işaret ederek “DEVAM EDEN SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİNDEN DE OLUMLU SONUÇLAR ALACAĞINA da..” VURGULAR YAPTI.
Özetlersek şayet ;
KARABÜK BELEDİYESİ ile BELEDİYE-İŞ Karabük Şubesi arasında ki görüşmeler olumlu bir aşamada devam ediyor ve bu arada 697 Taşeron işçisinin kadrolara geçmesi,Sendikalaşması da temin edilmiş bulunuyor..
TARAFLARA HAYIRLI,UĞURLU OLSUN DEMEK GEREKİYOR..

SAFRANBOLU “ŞEHİRİÇİ TRAFİK REZALETİNİN DORUKLARINDA GEZİNİYOR..” VE BELEDİYE BAŞKAN ADAY/ADAYLARI NE DÜŞÜNÜYORLAR..?
“DÜNYA MİRAS LİSTESİ’NDE OLAN..” Safranbolu,hem Ülkenin,hem Karabük’ün gözde yerleşim alanlarının başında geliyor,Safranbolu turizm açısından da,sanki yıldız gibi.
İKİ BÜYÜK SORUNU VAR SAFRANBOLU’NUN.
Birinci ve en büyük sorunu ; ŞEHİRİÇİ TRAFİK..
İkinci ve özellikle yaz aylarında ;ÇÖPLÜK YANGINI.
Özellikle ŞEHİRİÇİ TRAFİK SIKIŞIKLIĞI tam anlamı ile bezdiren bir durumda ve eğer sürücülerin karşılıklı saygısı,dikkati olmasa hemen hergün ölümlü,maddi hasarlı trafik kazaları olur..
Bilmiyoruz Safranbolu’nun KAYYIM BELEDİYE BAŞKANI Sayın FATİH ÜRKMEZER,görev süresi içinde “SAFRANBOLU ŞEHİRİÇİ TRAFİK SORUNU..” noktasında dişe dokunur bir çalışma yaptı mı..?
ÇOK BAŞARILI İŞLERE İMZA ATAN Sayın ÜRKMEZER eğer bu sorunu halledebilirse SAFRANBOLU’YA heykelini dikmek gerekir,Safranbolu’nun unutulmazları arasında mümtaz yerini alır..
SAFRANBOLU TRAFİĞİ GERÇEKTEN REZALET BİR DURUMDA..

ÇOK ÖNEMSEDİĞİMİZ BİR DOSTUMUZ “SAYIN ŞEFİK DİZDAR GİBİ BİR İSİM,SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAY/ADAYI OLMUŞ HAYRET..”
Çok önemsediğimiz,eğitimi,birikimi,Dış Dünya bağlantıları üst düzeyde olan ve bizimde çok/çok önemsediğimiz bir dostumuz gelmiş Karabük’e,Karabük dışında ikamet ediyor,gezmeye birkaç dostunu görmeye gelmiş.
BİZİMLE DE GÖRÜŞTÜ SAĞOLSUN,ESKİ GÜNLERİ HATIRLADIK.
ESKİ DOSTLARDAN SÖZ ETTİ,BİZE AVRUPA’YI,ABD’Yİ ANLATTI..
Daha sonra da “YAHU Sayın ŞEFİK DİZDAR,SAFRANBOLU’YA BELEDİYE BAŞKAN ADAY/ADAYI OLMUŞ DEĞİL Mİ..?” diye sordu,bizde kendisine “EVET ÖYLE OLDU..” dedik.
Gelişmeleri anlattık,henüz BELEDİYE BAŞKAN ADAYI olmadı,Parti bu nokta da kararını vermedi falan diye izahta bulunduk “HAYRET VALLAHA BİLLAHA HAYRET..” dedi,hayretinin nedenini sorduk.
“Sayın ŞEFİK DİZDAR,SAFRANBOLU’YA BELEDİYE BAŞKAN ADAY/ADAYI OLMUŞ,PARTİ HALEN ADAY YAPALIM MI/YAPMAYALIM MI DİYE DÜŞÜNÜYORSA,BEN HAYRET ETMEYEYİM DE KİM HAYRET ETSİN..” dedi.
“İYİ DE,BİRAZ YAŞLI OLARAK GÖRÜLÜYOR GALİBA..” dedik “YAHU SEN NE DİYORSUN,ŞEFİK BEYİN YANINDA,NEREDEYSE SAFRANBOLU’NUN YARISI KADAR NÜFUS ÇALIŞIYOR.O İŞYERLERİNİ ÇEKİP/ÇEVİREN BİR İNSAN İÇİN SAFRANBOLU BELEDİYESİ NEDİR Kİ..” falan gibi görüşler verdi.
“HENÜZ AÇIKLANMADIYSA,KENDİSİ FAZLA İSTEKLİ DEĞİLDİR,ONDAN OLABİLİR..”
Son söyledikleri bunlar oldu O Dostumuzun..

KARDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN KAMİL GÜLEÇ,YÖNETİM KURULU ÜYESİ SAYIN ÇAĞRI GÜLEÇ VE RAFET VERGİLİ’NİN ZİYARETİ
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,geçtiğimiz günlerde KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın KAMİL GÜLEÇ’İ makamında ziyaret ederek “YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINIZ HAYIRLI OLSUN..” dileklerini iletmiş.
Bu ziyarette KARDEMİR Yönetim Kurulu Üyesi Sayın ÇAĞRI GÜLEÇ’TE hazır bulunmuş ve ziyaret sırasında Sayın KAMİL GÜLEÇ,KARDEMİR yatırımları ile ilgili geniş bilgiler vermiş Sayın RAFET VERGİLİ’YE.
Bilindiği gibi Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,KARDEMİR noktasında “ÇEVRE KİRLİLİĞİ/GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ/HAVA KİRLİLİĞİ..” gibi Karabük yaşayanlarının duyarlı olduğu konular için KARDEMİR Yönetimine “BUNLARI SÜRATLE YAPIN..” şeklinde baskılar uyguluyordu/uygulamıştı..
KARDEMİR TÜM İSTENENLERİ REPERTUARINA ALMIŞ,YAPTIRIYOR..
Çok büyük maddi bedelli yatırımlar yapıyor KARDEMİR ve kısa süre içerisinde “KARABÜK’TE GÖZLE GÖRÜLÜR BİR ÇEVRE TEMİZLİĞİ OLUR..” beklentisi var.
KARDEMİR bu arada YENİŞEHİR Bölgesi’nin ihya edilmesi,eski görkemine kavuşturulması noktasına da ağırlık verecek galiba,özellikle orada bir ADANIN KOMPLE GENÇ NÜFUSA yönelik bir düzenleme ile hizmete alınabileceği yolunda fikri egzersizler olduğunu söylüyorlar.
KARDEMİR ÇOK BÜYÜK ÇEVRE YATIRIMLARI YAPIYOR..
Sanıyoruz bu yatırımlar ŞUBAT/MART AYLARINA yetiştirilecek..

KARABÜK BELEDİYESİ ESKİ BAŞKANLARINDAN SAYIN DURSUN ALTIPARMAK ; “PARTİM KİMİ ADAY GÖSTERİRSE 7/24 EMRİNDE OLACAĞIM…”
Karabük Belediyesi Eski Başkanlarından Sayın DURSUN ALTIPARMAK,dün Büromuza bir nezaket ziyaretinde bulundu ve “BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLMAYI DÜŞÜNMÜYORUM.ANCAK,PARTİMİN ADAYI İÇİN 7/24 ÇALIŞACAĞIMI,KOŞACAĞI HERKES BİLSİN..” dedi.
Karabük açısından “ÜZÜLDÜĞÜNÜ DE SÖYLEYEN..” Sayın DURSUN ALTIPARMAK,Karabük’ün böyle olmayı hak etmediğine işaret etti ve “BEN 500 BİN NÜFUSLU,TERTEMİZ BİR KARABÜK HAYAL EDİYORDUM.NE YAZIK Kİ BUNU/BUNLARI KARABÜK OLARAK GERÇEKLEŞTİREMEDİK..” dedi.
İYİ Parti Milletvekili Adayı olarak 24 Haziran öncesinde,Parti Genel Merkezinin kararı ile “YARIŞA GİRDİĞİNİ..” söyleyen Sayın DURSUN ALTIPARMAK,Millet İttifakı olarak “BİR MİLLETVEKİLİ ÇIKARTTI İSEK,BUNDAN BENİM VE PARTİMİN KATKISI OLDUYSA BUNDAN MUTLULUK DUYARIM..” ifadelerini kullandı.
Kendisinin “GÖREV ADAMI..” olduğuna işaret eden Sayın DURSUN ALTIPARMAK girdiği hemen her seçimde “PARTİ ÜST YÖNETİCİLERİNİN SANA BURADA İHTİYACIMIZ VAR.GİT ADAY OL TALİMATLARI İLE ADAY OLDUĞUNUN DA..” altını çizdi.
İYİ Parti Kuruluşunda bulunduğuna dikkat çeken Sayın DURSUN ALTIPARMAK Karabük’e özel bir hassasiyeti olduğunu söyleyerek “PARTİM KİMİ ADAY GÖSTERİRSE GECE/GÜNDÜZ EMRİNDE OLUR,SEÇİMİ KAZANMAK İÇİN ÇALIŞIRIM..” ifadelerini sık/sık tekrarladı.
“PEKİ PARTİ SİZİ GÖREVLENDİRİRSE NE YAPARSINIZ..” diye sorulduğunda da “İNŞAALLAH ÖYLE BİR ŞEY OLMAZ.OLMAMASI İÇİN ÜZERİNE DÜŞEN ÇABAYI GÖSTERİRİM.ŞU ANA KADAR BÖYLE BİR ŞEYİ HİÇ Mİ HİÇ DÜŞÜNMEDİM..” gibi görüşler dile getirdi.
Sayın DURSUN ALTIPARMAK İLE KEYİFLİ BİR SOHBETİMİZ OLDU..

MART 2019 TARİHİ “YEREL SEÇİMLER KADAR..” KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖR SEÇİMİ NOKTASINDAN DA ,ÇOK/ÇOK ÖNEMLİ OLACAK..
MART 2019 Tarihi “YEREL SEÇİMLER KADAR..” bir başka konu da daha önem kazanıyor,biliyorsunuz KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörü Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT’IN görev süresi o tarihlerde doluyor.
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NE YENİ REKTÖR ATANACAK..
Rektör atamaları konusunda,ÜNİVERSİTELER kendi içlerinde belirli bir seçim takvimi yaşıyorlar,ancak,sonuçta KAÇ OY ALIRSA/ ALSIN Rektör Sayın CUMHURBAŞKANI’NIN takdir ve tensipleri ile atanıyor..
Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL’DAN sonra göreve gelen,Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT elbet yeniden REKTÖRLÜK İÇİN ADAY olacaktır ve bu göreve yeniden Aday olacaktır.
BAŞARILI BİR DÖNEM GEÇİRMİŞTİR Sayın REFİK POLAT.
Elbet başka REKTÖR ADAYLARI DA çıkacaktır sahneye..
Bakalım kimler Aday olacak ve KİM REKTÖR ATANACAK..
Karabük açısından çok/çok önemli bir görev yeri REKTÖRLÜK makamı.

KARABÜK BAŞTA OLMAK ÜZERE “BU YÖRELER,BU HAVZALAR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ OLAN..” FİLYOS LİMANI ACABA,HANGİ AŞAMA DA DERSİNİZ.?
Karabük başta olmak üzere BU YÖRELER,BU HAVZALAR için çok/çok önemli olan FİLYOS LİMANI ,sanki KARABÜK GÜNDEMİNDEN düştü gibi , oysa,kısa süre öncesine kadar KARABÜK BASINI FİLYOS LİMANI ile yatar FİLYOS LİMANI ile kalkardı.
FİLYOS LİMANI HANGİ DURUMDA ACABA..?
ALT YAPI Çalışmaları sürüyor/sürdürülüyor mu,yoksa YÜKLENİCİ FİRMA para alamadığı gerekçesi ile,yapım işlerini durdurdu veya rölantiye mi aldı,ne dersiniz..
MİLLETVEKİLLERİMİZ KÖY YOLLARINDA DENETİM YAPIYORLAR,yapılan çalışmaları bu karda/kışta Köylere giderek,yerinde görmeye gayret ediyorlar,sanıyoruz aynı ilgiyi FİLYOS LİMANI’NA DA göstereceklerdir.
ALT YAPI ÇALIŞMALARI BİTTİ Mİ/DEVAM EDİYOR MU..?
Bir de ALT YAPI ÇALIŞMALARI bittiğinde LİMAN İŞLETMESİ kime/hangi firmaya verilecek,ortalıkta bir KOLİN İNŞAAT veya FİRMASI ismi dolaşıyor,bakalım İŞLETMECİLİK anlamında nasıl bir yol izlenecek.
Bir aralar KARDEMİR O NOKTA DA ÇOK İŞTAHLIYDI..
Şimdi nasıl bir tutum izleyecek KARDEMİR bakalım..

İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLARAK SAYIN DURMUŞ YALÇIN’IN BEKLENDİĞİNE İŞARET EDEN SAYIN DURSUN ALTIPARMAK “İSABETLİ..”
Dün Gazetemiz Bürosuna bir nezaket ziyaretinde bulunan Karabük Belediyesi Eski Başkanlarından Sayın DURSUN ALTIPARMAK,bu aşamada Belediye Başkan Adaylığı düşünmediğine işaret ederek “PARTİM İÇİN GECE/GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIMI HERKES İYİ BİLSİN..” dedi.
Olayın bu noktasında,Sayın DURSUN ALTIPARMAK kendisine yöneltilen “İYİ PARTİ ÇEVRELERİNDE Sayın DURMUŞ YALÇIN İSMİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLABİLİR ŞEKLİNDE HABERLER DOLAŞIYOR,NE DERSİNİZ..?” sorusunu da “İSABETLİ BİR SEÇİM OLUR..” cevabını verdi.
Sayın DURSUN ALTIPARMAK bu nokta da “Sayın DURMUŞ YALÇIN,MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI OLARAK GİRDİĞİ SEÇİMLERDEN,MHP MİLLETVEKİLİ OLARAK ÇIKMIŞ BİR KARDEŞİMİZ.BELİRLİ BİR OY TABANI OLAN,SEÇİMLERİ KAZANAN BİR KARDEŞİMİZ.ADAYIMIZ OLURSA SEVİNİRİZ..” dedi.
Sayın DURMUŞ YALÇIN’ın kısa süreli Milletvekilliğinden sonra ,1 KASIM TARİHİNDE yeniden GENEL SEÇİME gidilirken,MHP Tarafından listeye konulmamasının ÇOK BÜYÜK HATA OLDUĞUNA işaret eden Sayın DURSUN ALTIPARMAK “SEÇMEN BU HATAYI MHP’YE,YENİDEN, MİLLETVEKİLLİĞİ VERMEYEREK CEZALANDIRMIŞTIR..” görüşlerini de dile getirdi..
O Seçim de “6 AY İÇERİSİNDE,KAZANDIĞI MİLLETVEKİLLİĞİNİ KAYBEDEN MHP’NİN,Sayın DURMUŞ YALÇIN’I YENİDEN ADAY GÖSTERMEMESİ PARTİNİN ÇOK YANLIŞ BİR TUTUMU OLARAK GÖRÜYORUM..” diyen Sayın DURSUN ALTIPARMAK,Aday olması halinde Sayın YALÇIN için çalışacağını söyledi.
İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLARAK KİMİ GÖSTERECEK..?

AK PARTİ BUGÜN SAAT 14.00 DE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI PROF.DR.SAYIN BURHANETTİN UYSAL’I PARTİ LOKALİNDE TANITACAK..
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN tarafından KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN Adaylığı Kamuoyu’na açıklanan, Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL,bugün saat 14.00 de PARTİ LOKALİNDE,Karabük Kamuoyu tanıtılacak.
ASLINDA KARABÜK KAMUOYU’NUN çok yakından tanıdığı bir isim olan Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL,Parti Lokalinde ki toplantı da ilk açıklamalarını yapacak.
AK Parti İl Başkanı Avukat Sayın İSMAİL ALTINÖZ,bu toplantıya ilişkin olarak “DAR KAPSAMLI BİR TOPLANTI YAPACAĞIZ.BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ Sayın UYSAL KARABÜKLÜLERİN ÇOK YAKINDAN TANIDIĞI,DEĞERİNİ TAKDİR ETTİĞİ BİR İSİMDİR.BU SEÇİMİ AÇIK ARA FARKLA KAZANACAĞIMIZA İNANCIMIZ TAMDIR..” şeklinde değerlendirme yaptı.
AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BURHANETTİN UYSAL BUGÜN PARTİ DE..

10 kişi görüş bildirdi

  1. Ahmet Mutlu

    Sayın Gölbek artık iyice yaşlandınız. Aklınızda normal olarak gelip gidiyor. Bir satır önce Durmuş Yalçın yazıyorsun, bir satır sonra Durmuş Yılmaz.
    Akıl sağlığında artık kamuoyunu aydınlatacak yazılar yazmaya uygun mu değil mi tartışılır.
    Siz en iyisi yazı yazabilir diye bir heyet raporu alın ve yayınlayın, biz de seni ondan sonra dikkate alalım.
    Yaşlandın abi, yaşlandın. Doğal olarak bunama belirtileri de yazılarına vurdu. Daha ne kadar dikkate alınacaksın merak ediyoruz.

  2. Bırak bu işleri başkan

    Belediye-İş sendika başkanı teşekkür etmiş bırak bu işleri başkan sen sözleşmeden haber ver ne alıcan işçilere ne kadar zam alıcak maşlar ne olacak 5 bin 6 bin olucakmı belediye işçisi bi zamanlar kardemir işçisinden fazla maş alıyodu gine öyle olucakmı ondan bahset

  3. AHMET MUTSUZ

    SAYIN GÖLBEK,SENİNDE ŞUUR ALTINDA OLAN HUSUMETİNİ KUSMAK İÇİN BİR YANLIŞI ÖNE ÇIKARTMAYA ÇALIŞTIĞIN YORUMUNDADA BELİRTTİĞİN YAHUTTA BELİRTMEK ZORUNDA KALDIĞIN GİBİ DİKKATE ALINAN OKUNAN İNANILAN BİR İSİM SENDİ ÖYLE DEMİŞSİN “Daha ne kadar dikkate alınacaksın merak ediyoruz” DİYORSUN.
    KARABÜKÜN NABZINI EN İYİ TUTAN YORUMLAYAN BİR İSİM AHMET GÖLBEK.EN İYİSİ SEN ONU OKUMA AHMET MUTLU.SENİ KISKANDIRDIĞI İÇİN MUTSUZ OLDUĞUN BELLİ EN İYİSİ SOYADINLA TERS DÜŞMEMEK İÇİN SEN OKUMA BİZ KENDİSİNİ OKUYORUZ.

  4. Safranbolu Trafik çözülmez, Karabük Merkezden sürekli göç alıyor ,ulaşım kalitesizliği ve saatleri aralığı nedeniyle 1 evde 2 araç var, hafta sonu hava kirliliği ve sosyal imkanlar nedeniyle insanlar oraya gitmesi v.b...

    Safranbolu Trafik çözülmez, daha da artar hava kirliliği nedeniyle Karabük merkezden sürekli göç alıyor , Safranbolu-Karabük ulaşım kalitesizliği ve Belediye otobüs saatleri aralığı nedeniyle bir evde 2 araç var neredeyse , hafta sonu hava kirliliği ve sosyal imkanlar nedeniyle insanlar oraya gitmesi v.b…
    Bu ölçülebilir bir durum bilinçli yapılıyor yada planlanıyorsa söyleyecek bi şey yok
    Çözüm Hava kirliliği ve toz durumu biterse…
    Merkeze yakın mahallerle de iyi bir imar planı ile yeniden yapılanma, arsa oluşturarak konut yapımı

  5. Safranbolu Kartalı

    Sayın Ahmet Mutlu; Eleştiri dozunu kaçırmış Karabükü bizden daha çok seven ve son derece kibar, mütevazi ve saygıdeğer esnaflarından Ahmet Gölbek abimize alaycı rencide eder şekilde yazınızı tekzip etmenizi rica ediyoruz. “Gönül yıkmak Kabe yıkmaktan daha kötüdür” demiş Hz. Mevlana.

  6. radar

    mevcut rektör Refik POLAT bey’in Burhanettin bey den sonra zayıf kaldığını , üniversitemizi aynı paralelde büyütemediği kanısındayım.
    Hatay üniversitesinden sonra en fazla Suriyeli öğrenci Karabük üniversitesindedir. Kusura bakmasın afrika ve arap üniversitesi yapmıştır burasını. Tabi ki her kesimden öğrencinin olacak fakat bu kadar da değil.
    Kısacası acil olarak görev değişikliğine gidilmesi gerekir. A.K.P YETKİLİLERİNE DUYURULUR.

  7. Ali

    Safranboluda trafik sorunu yok,katlı otopark sorunu var.Safranboluda trafiğe takıldım işe geç kaldım,kaç saattir ışıklarda bekliyorum diyen birisi çıkmaz.Sonuçta Ülke geneline göre araç sayısının fazla olduğu bir şehirde kısa süre trafikte beklemek çok da sorun olmasa gerek.Esas sorgulanması gereken Safranbolu da Katkı otopark sorunudur.Otoparkı sadece belediye yapacak diye bir kural yok.Özel işletmelerde bu işi yapabilir.Dolayısıyla Safranboluda maddi gücü çok yüksek kişi sayısıda az değil.Katlı otopark yapacak bir babayiğit çıkar belkide.

  8. Salagın biri

    Salagın biri Ahmet abiye laf söylemiş neymiş 9 tane ayrı konu yazısı içinde Yalçın yazıcana Yılmaz yazmış.Ne büyük hata yarabbi peki başka 9 ayrı konu yazan başka gazte varmı byazdıklarıda paraya doğru yazılar burdan kaç para çarparım yazıları.Kıskansanızda eleştirsenizde Ahmet abi bu bölgenin nabzını iyi tutuyor okunuyor yanlışı olmuyormu oluyor mesela benimle ters fikirleri olmuyormu oluyor amam namusluca dürüstçe kendi doğrularını yazıyor onun içinde herkesin itimadı var güven duyulan bir gazteci.Allah ömrünü uzun etsin Ahmet abi yazmayınca Karabük sağır dilsize dönüyor.

  9. MALİBOR

    SAYIN GÖLBEK
    BIR YÖNETİM KURULU DEGISIKLIGININ BEDELINI İSCILER OLARAK ODEYECEGIZ GALIBA GENEL MÜDÜRUN VEKALETEN BİLE OLMASI NIN BEDELI BIZ ISCILERE KESILECEK ARALIK AYINDA BITMESI GEREKEN PERSONEL REJIMINDEN HÂLÂ SES YOK BÜYÜK IHTIMALLE 2019 YILININ ORTASINDA GIBI SÖYLEMLER COKDAN BASLADI NEYMİS EFENDIM SOZLESMEYLE BERABER OLACAKMIS ŞIMDI SORMAK LAZIM İŞÇİ NİN HAKKI OLAN HER KONU NEDEN GEÇİKİYOR VEYA OLMUYOR

  10. Anonim

    İlk önce Ahmet Abi’ye en başta Ahmet Mutlu Rumuzla yazan şahsı kınayarak başlamak istiyorum. Yazısı tamamen hakaret vari bir yorum olmuş. Lütfen saygıda kusur etmeyelim. Onun amacı başka anlaşıldığı üzere. Neyse konumuza geçelim.
    Ahmet Abi, benim gözlemlediğime göre Karabük’te kurumlarda ehli insanlar yok gibi. Ben sade bir vatandaşım. Bir kurumun başında olsam Karabük’ten Safranbolu’ya hiçbir ışığa takılmadan aracımla gitmem gerektiğini bilerek yatırımlar rahatlıkla yapabilirim. Ben mühendis değilim. 1-Battı çıktıyı Namal petrolun sonuna kadar yaparım. 2-Sanayi kavşağına üst geçit veya alt geçit yaparım. 3-Balıklarkayası o kadar kolay ki. Burdan giden ve gelen yola köprü yapar, Kastamonu dan gelen yolun kodu düşük ordan gelen yoluda köprünün altından veririm. 4-Yine Bulak yol ayrımı keza öyle. orası tepe, orayı tıraşlar köprü yaparak alttın S.bolu ya doğru gider, 100.yıldan gelen araçlar Bulak yoluna ve karabük’e üstten gelir. Bu sorun böylece çözülür. Bunu yapmak bu kadar zormu. Niye insanlara işkence çektiriyorsunuz. Bunu devletten beklemeye de gerek yok. Bakıyoruz, diğer illere bunları Belediye de yapıyor. DDY üst geçide bakıyorsunuz. Ya Allah aşkına bunu hangi mühendis çizmiş, bunu nasıl çizmiş soran sorgulayan yok. Geçenlerde tekerlekli sandalye ile geçen birisinin karşısındakiler bariyeri atlayarak yola inmek zorunda kaldılar. burda bir insana araba mı çarpması lazım. Nasıl bir mühendislik bu, denetleyen yok mu bunu,. Bu proje belediyenin önüne gelmedimi, Niye ucube gibi yaptılar bunu. niye ayaklı yapmadılar. Ayaklı yapsalardı da onel avm yanına nerden baksan 3-4 dükkan olur veya oraya bir işyeri veya belediyenin tahsilat merkezi yapılabilirdi. Bunları düşünmek, uygulamak, yapmak bu kadar zor mu. Albay Karaoğlanoğlu caddesi ve Kares AVM nin PTT tarafı önüne kaldırım kenarlarına estetikli güzel korkuluklar yapsanıza. Her önüne gelen vatandaş ayrı ayrı yerlerden yola atlıyor. Yap oralara korkuluk kenarlara, önemle yerlerden yaya geçidi için yer ayarla. bunlar çok zor bir şeyler mi. Karabük’te vizyon yok. ben yaptım oldu mantığı ile işler yapılıyor. Diğer illere gidip gelince Karabük köy gibi geliyor insana. İnanın Lise mezunu biri olarak bu fikirlerimi söylüyorum. Yapılmayacak işler değil bunlar. Amaç vatandaşların sinirlenmeden rahatça yaşamını sürdürebilmesi için o kadar çok şey var ki. Benim naçizane fikirlerim bunlar. Saygılar,

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Asayiş ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Yayın: 28.03.2024 14:52
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün İlçelerinde yürütülen; güvenlik ve asayiş hizmetleri, yatırımlar, sunulan kamu hizmetleri ve ilçelerin genel durumunun gözden geçirildiği Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Toplantısı, Valilik Toplantı salonunda Vali Mustafa Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Mustafa Yavuz, toplantıda yaptığı değerlendirmede; Karabük’ün huzuru ve güvenliğinin sağlanması adına devletin  tüm kurumlarıyla 24 saat görevinin başında olduğunu belirterek,  “Hukuk kuralları içerisinde suç ve suçlularla mücadele kararlılıkla devam edecek.  Bundan böylede tüm kurumlarımızla işbirliği ve koordineli şekilde ilimizde kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanacağından tüm Karabüklü hemşehrilerimizin şüphesi olmamasın” dedi. Toplantı, Kaymakamlar tarafından ilçelerde başta asayiş ve güvenlik hizmetleri olmak üzere yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verilmesi ve görüş alıverişinde bulunulmasının ardından sona erdi. (Halil Kızılyer)