Her Telden (30.Mart.2017)

Her Telden (30.Mart.2017)

Yayın: 30.03.2017 00:06
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK’ÜN HAVASI/SUYU/ÇEVRESİ TERTEMİZ HALE GELİYOR VE İNSANLAR BUNU GÜN GEÇTİKÇE DAHA ÇOK HİSSEDİYORLAR..
Karabük’te yaşayanlar iyi hatırlarlar,birkaç yıl önce,özellikle kış aylarında HAVA KİRLİLİĞİNDEN göz/gözü görmez hale gelirdi,hepimiz temiz hava yerine,kirli hava solurduk.
OLAY GİTTİKÇE DÜZELİYOR,HAVAMIZ SÜRATLE TEMİZLENİYOR..
Karabük’te en ciddi kirleticilerden birisi olarak görülen/gösterilen KARDEMİR Çevre anlamında ÇOK BÜYÜK YATIRIMLAR yaptı/yapıyor son olarak ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK BAKAN YARDIMCISI Sayın MEHMET CEYLAN’IN ısrarlı çabaları,bastırması ile KARDEMİR 120 milyon liralık bir ÇEVRE Yatırımı daha yapıyor..
DAHA ÖNCE 290 MİLYON LİRALIK BİR YATIRIM YAPILMIŞTI..
Şimdi 120 milyon liralık bir yatırım yapılması daha gündeme girdi,böylece KARDEMİR’İN hava kirliliğine,su kirliliğine olan olumsuz katkısı minimize edilecek,adeta,sıfırlanacak.
Sayın MEHMET CEYLAN ısrarla,inatla bastırdı,KARDEMİR ile bir protokol yapıldı ve bu protokol uyarınca,yeni yapılacak toplam tutarı 120 milyon lirayı aşan yatırıma başlandı..
KARDEMİR artık havayı,suyu kirletmeyecek..
Bunun için 410 milyon lira tutarında yatırım yaptı/yapıyor KARDEMİR.
Sayın MEHMET CEYLAN olayı kotardı,Sayın MUSTAFA AYNACI izliyor..

KARDEMİR TARAFINDAN YAPILACAK 120 MİLYON LİRA TUTARINDA Kİ ÇEVRESEL YATIRIM,BAZI FİRMALARIN DİKKATİNİ ÇEKTİ Mİ..?
ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK Bakan Yardımcısı Sayın MEHMET CEYLAN’IN ısrarlı takibi,bastırması ile KARDEMİR daha önce yaptığı 290 milyon lira dolayında ki ÇEVRESEL YATIRIMA,120 Milyon liralık yatırım daha ekleyecek.
120 MİLYON LİRALIK,YENİ BİR YATIRIMLAR DİZİSİ BAŞLAYACAK.
Bu yatırım Karabük dışından bazı Firmaların dikkatini çekmiştir kuşkusuz ve bu yatırımları yapmak için gerekli girişimleri yapacaklardır veya yapıyorlardır..
120 MİLYON LİRALIK BİR DİZİ YATIRIM YAPILACAK..
KARDEMİR’İN hava kirliliği noktasında,su kirliliği noktasında HİÇBİR OLUMSUZ ETKİ yapmayacak düzeye gelmesi için yapılıyor bu yatırımlar..
Sayın MEHMET CEYLAN Bakanlık olarak konuları izliyor/izletiyor..
ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK İl Müdürü Sayın MUSTAFA AYNACI,bu nokta da Karabük’ün şansı,zira,Sayın AYNACI eski bir DEMİR/ÇELİKÇİ ve o nedenle olayı yakından biliyor,izliyor..
120 MİLYON LİRALIK YATIRIM HAYLİ CAZİP DEĞİL Mİ..?

AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ PROF.DR.SAYIN BURHANETTİN UYSAL VE YENİCE ÇALIŞMALARINDAN ÇOK OLUMLU İZLENİMLER..
AK Parti Karabük Milletvekili Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL,Anayasa Referandumu sırasında “EN YOĞUN ÇALIŞMAYI..” Yenice İlçemizde yaptı/yapmayı sürdürüyor.
Bilindiği gibi AK Parti YENİCE İlçesinde ciddi sıkıntılar yaşamıştı,hatta geçtiğimiz günlerde YENİCE/YORTAN adresinden Gazetemize mektup gönderen H.N. isimli bir Okurumuz “AK PARTİ YENİCE İLÇESİNDE BÜYÜK OY KAYBETTİ..” gibi değerlendirmeler yapmıştı.
AK Parti Karabük Milletvekili Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL,özellikle YENİCE İlçesine ağırlık veren bir çalışma yaptı ve şimdi bu İlçemizden ÇOK YÜKSEK ORANDA EVET OYU bekliyor Sayın UYSAL.
AK Parti İl Yönetiminden AK Partililer “MİLLETVEKİLİ Sayın UYSAL,YENİCE İLÇEMİZDE BİRLİĞİN SAĞLANDIĞINI VE ÇOK YÜKSEK ORANDA EVET OYU ÇIKACAĞINI HEMEN HER TOPLANTI DA DİLE GETİRİYOR..” diyorlar.
Olayın bu noktasında AK Parti YENİCE İlçe Başkanı Sayın YILMAZ KIRIK ile YORTAN Belediye Başkanı Sayın YILMAZ TİRYAKİ arasında ki birlikteliğin AK Parti’ye çok büyük katkı verdiğini söyleyen çevreler var ve “EN YÜKSEK ORANDA EVET OYU YENİCE’DEN ÇIKABİLİR..” diyorlar..
Bu görüşleri dile getiren AK Partililer “YENİCE BİRLİĞİNİ/DİRLİĞİNİ TEMİN ETTİ.PARTİ EVET OYLARINI ARTTIRMAK İÇİN ÇOK YOĞUN VE ÇOK CİDDİ BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜYOR..” bilgilerini veriyorlar..
Milletvekili Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL neredeyse YENİCE’Lİ olmuş..
AK Parti Yöneticileri böyle söylüyorlar..

“BAŞBAKAN SAYIN BİNALİ YILDIRIM’IN KARABÜK ZİYARETİNDE,NEREDEYSE BÜTÜN YÜK SAYIN SERDAR DERELİ’NİN SIRTINDAYDI..”
Geçtiğimiz gün AK Parti İl ve Merkez İlçe Yönetiminden birkaç arkadaş ile sohbet ediyorduk,söz Başbakan Sayın BİNALİ YILDIRIM’IN Karabük ziyaretinden,düzenlenen mitingden ve kalabalığın sayısından açıldı.
AK Partili kardeşler “ABİ BU İŞ İÇİN İL BAŞKANI SAYIN TİMURÇİN SAYLAR YÖNETİM İÇİNDE GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI.AMA EN BÜYÜK YÜK SERDAR DERELİ KARDEŞİMİZİN SIRTINA BİNDİ..” dediler.
Siyasi çalışmalarda böyle olur zaten.
Birçok kişi görev alır,ancak,iş genellikle BİR/İKİ kişinin aktif çalışmasına,koşturmasına kalır,O BİR/İKİ kişi diğer arkadaşlarının bıraktığı boşluğu da doldurur,hasbi bir çalışma düzeni içinde olur..
Sanıyoruz Sayın BİNALİ YILDIRIM’IN Karabük ziyaretinde de böyle olmuş,yükün büyük bölümü Sayın SERDAR DERELİ’NİN üzerine ve sırtına kalmış.
Sevgili SERDAR DERELİ Kardeşimiz Siyasi çalışmalarda pek öne çıkmayı sevmeyen,ancak,aldığı görevi dört/dörtlük yerine getiren bir insan,hep böyle oldu,Sayın Başbakan’ın gelişinde de böyle oldu..
Tam bir SİYASİ GÖREV ADAMI Sayın SERDAR DERELİ..
Her Siyasi Parti de olması/bulunması gereken bir isim..

CHP 1 NİSAN GÜNÜ KARABÜK’E GELECEK OLAN YALOVA MİLLETVEKİLİ SAYIN MUHARREM İNCE İÇİN SIKI BİR HAZIRLIK DÖNEMİNDE..
CHP 16 Nisan Anayasa Referandumu için meydanlara inmedi,Parti Tüzel kişiliğini çalışmalara pek yansıtmadı ve düşük profilli tuttu Parti Tüzel kişiliğini,MEYDANLARA ÇIKIN çağrılarını kulak asmadı CHP.
Heyetler halinde MİLLETVEKİLLERİ,PARTİ MECLİSİ Üyeleri geldi..
Çarşı/Pazar gezmeleri ile çalışmalarını sınırlı tuttular..
Bu Referandum sırasında ilk kez,CHP YALOVA Milletvekili Sayın MUHARREM İNCE için bir miting organize ediliyor ve CHP bunun için ONEL’İN önünde mitingini yapacak.
Gerekli afişleri astılar..
Sayın MUHARREM İNCE iyi bir konuşmacı olarak biliniyor..
Konuşması hayli ilgi görecektir mutlaka..

TBMM ESKİ BAŞKANLARINDAN,AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ SAYIN MEHMET ALİ ŞAHİN’İN ESKİPAZAR ÇIKARTMASI..
TBMM Eski Başkanlarından,AK Parti Karabük Milletvekili Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN Referandum çalışmaları için ESKİPAZAR İlçesine gitti ve adeta fırtına gibi esti diyor ESKİPAZARLILAR..
Sıkmadık el bırakmamış Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN..
Ak Partiden beraberinde gidenler olmuş ve gidenlerin tamamı “SAYIN MEHMET ALİ ŞAHİN’İN ÇALIŞMALARINA AYAK UYDURMAK ÇOK ZOR..” diyorlar..
Gerçi tüm AK Parti mensupları aynı görüşteler..
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN Seçim çalışmaları hakkında,birlikte çalıştığı hemen herkes “BÖYLESİNE DİSİPLİNLİ,BÖYLESİNE DUR/DURAK BİLMEDEN ÇALIŞMAK HERKESİN HARCI DEĞİL..” diyor.
Demek Siyasette başarılı olmak,demek Siyasette yükselmek durduk yerde olmuyor,disiplinli,yılmadan/usanmadan çalışarak gerçekleşiyor,seçmenle iletişim kurarak,seçmene sıcak bir ilgi,sevgi göstererek oluyor.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN seçmene hiçbir zaman tepeden bakmıyor..
En aykırı talepleri bile kırmadan/dökmeden,talep sahibini ikna edici gerekçelerle anlatarak karşılıyor,o talebin neden olmadığını izah ediyor,talep sahibini gücendirmiyor..
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN Eskipazar’da verimli çalışmalar yapmış.

KARABÜK’TE ŞEHİRİÇİ TRAFİK TIKANMALARI YAŞANIYOR VE İŞİN EN ÖNEMLİ TARAFI BU DURUM HİÇ GERİLEMİYOR,SÜREKLİ İLERLİYOR
Kimi çevreler kabul etmese bile,Karabük’te ŞEHİRİÇİ TRAFİK TIKANMALARI yaşanıyor,işin en önemli ve ilginç yanı,bu durum hiç mi hiç gerilemiyor,sürekli ilerliyor..
Dün tıkanmalar 5 dakika civarında olarak sayılırsa.
Bugün tıkanmalar 10 dakikaya kadar çıkıyor.
Yarın,anılan bu trafik tıkanmaları kaç dakikaya çıkar..?
Anlatmak istediğimiz ŞEHİRİÇİ TRAFİK TIKANMALARI,ŞEHİRİÇİ TRAFİK SIKINTILARI geriye gitmiyor,sürekli ileri aşamalara geliyor,zira ARAÇ SAYISI her geçen gün biraz daha artıyor.
TCDD ARAZİLERİ ÇÖZÜM OLABİLİR Mİ..?
TCDD Arazileri KARABÜK HALKININ yararı adına Karabük Belediyesi’ne terk edildiği zaman ŞEHİRİÇİ TRAFİK TIKANMALARININ önüne geçilebilir mi..?
O ARAZİLERDEN ÇOK GENİŞ YOLLAR HİZMETE ALINABİLİR Mİ..?
Yoksa,yollar aynı kalır,o civar tamamen imara açılır,konutlaşma,işyerleri çoğalır TRAFİK DAHA DA İÇİNDEN ÇIKILMAZ bir hale mi gelir bunlar Karabük’ü geleceğini oluşturacak gelişmeler olarak görülmeli.
ŞEHİRİÇİ TRAFİK SIKINTISI VAR VE HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR..

KARDEMİR TARİHİNİ YAZACAK OLANLAR 1999-2002 YILLARI İLE 2010 YILI “SENDİKAL MÜCADELE DÖNEMİNE..” DİKKAT ETMELİ..
Bilindiği gibi KARDEMİR 1995 Yılında kuruldu ve Dönemin Hükümeti tarafından 2ÖZELLEŞTİRİLEMEZSE KAPATILACAK..” denilen Demir Çelik Fabrikalarını DEVİR ALDI.
1 TÜRK LİRASI KARŞILIĞI DEVİR ALDI FABRİKALARI..
İlk dönemler işler iyi gitti,KARDEMİR ÇALIŞANLARI Tesislerin üzerine titriyorlardı ve aradan birkaç yıl geçince KARDEMİR ANONİM ŞİRKETİ Yönetimine SENDİKACILAR Yönetim Kurulu Üyesi olarak girmeye başladılar.
Piyasalarda iyi gitmeyince 1999-2002 yılları arasında KARDEMİR tam anlamı ile çöküşe geçti.BATMANIN/ÜRETİM YAPAMAZ HALE gelip KAPATILMANIN eşiğine geldi..
SONRA DEVLETİN TESİRİ İLE YÖNETİM DEĞİŞTİRİLDİ..
Sayın MUTULLAH YOLBULAN ile Sayın KAMİL GÜLEÇ’İN içinde yer aldığı KARDEMİR YÖNETİM KURULU işleri toparlamaya ve şirketi önce ayakları üzerine durur,sonra ileri adımlar attırmayı başarır hale getirdiler..
İŞLER FEVKALADE İYİ GİDERKEN 2010 YILI OLAYLARI PATLADI..
Büyük bir SENDİKAL MÜCADELE başlatıldı ve KARDEMİR ÇALIŞANLARINDAN 2200 e yakın işçi bir gecede SENDİKASINI DEĞİŞTİRDİ,iş bu aşamada kalmadı İŞVERENE KARŞI ANORMAL BİR SALDIRI BAŞLATILDI.
Caddelere İŞVERENE HAKARET EDEN AFİŞLER YAPIŞTIRILDI..
İşveren kesimi de buna karşı tavır aldı,tutum aldı ve MEVCUT YETKİLİ SENDİKANIN yanında olduğunu gösterdi,avans mahiyetinde paralar verdi,hatır/gönül koydu SENDİKA DEĞİŞTİREN İŞÇİLER eski Sendikalarına dönmeye başladılar..
YAKINDA 3 NİSAN KUTLAMALARI OLACAK..
Kimse bunları unutmadan Kutlamaları yapmalı..
Ve KARDEMİR TARİHİ YAZACAK OLANLAR,BUNLARI UNUTMAMALI..
Değerli Dostum,Arkadaşım,Kardeşim, Sayın HİKMET FERİDUN TANKUT’A taaa o zamanlar söylediğimiz bir sözü kimse unutmamalı,aklından çıkartmamalı..
KARABÜK DEMİR/ÇELİK FABRİKALARI’NIN BİR KURULUŞ TARİHİ..
BİR DE KURTULUŞ TARİHİ VARDIR..
KURTULUŞ yüzde 42 lerden geri adım atışla,ücretsiz izinlerle olmuştur..

14 kişi görüş bildirdi

  1. YENİCE UYANDI

    BURHANETTİN YENİCELİ OLMUŞ.15 YILLIK İKTİDARINDA 5 BİN KİŞİ YENİCEDEN GÖÇ ETTİ.YENİCELİLERİ BİRBİRİNE KIRDIRDINIZ.SEÇİM DÖNEMLERİNDE HEP YENİCE SEVDALISI OLUYORSUNUZ.KENDİNİZ ÇALIP KENDİNİZ OYNUYORSUNUZ.YENİCE BU SEFER HAYIRLI İŞLERE İMZA ATIYOR.BURHANETTİN SEN NE YENİCELİ NE KARABÜKLÜ OLAMASSIN.

  2. Yenice-Eflani hattı

    Burhanettin hocayı Eflani ziyaretinde resimlerinden gördüm halkı kendilerine destek vermeye çağırıyormuş.Yanındada Eflani Belediye reisi vardı eserleri ortada Eflaniyi ufalttılar küçülttüler şimdide bunun krşılığı olarak AKP ya destek istiyolar.Eflani bu desteyi verirse 2019 yılında yapılacagı söylenen seçimlerde Eflani ya tamamen haritadan silinir yahutta Eflani tabiriyle cıkkada bir yer kalır öyle olmazmı Eflani Yenice aynı kaderin talihsiz yolcuları Yalanmı Burhanettin hoca yalanmı

  3. radar

    KOSKOCA KANYON KÖPRÜYÜ AÇANLAR NASIL OLUYORDA KARTALTEPE İLE YENİŞEHİR PAZAR YERİ ARASINDAKİ KÖPRÜYÜ AYLARCA BİTİREMİYOR NEDEN ?
    DÜNDE YAZDIM HERGÜN GEREKİRSE YAZACAĞIM YETKİLİLERDEN AÇIKLAMA BEKLİYORUM. KAMUOYUNA DUYURULUR

  4. kanyon köprüsü

    Uzun zamandır beklediğimiz, Karabük tarihinde Belediye tarafından yapılmış en büyük proje bölgemize HAYIRLI olsun.
    Bu köprünün adı kesinlikle RAFET VERGİLİ köprüsü olmalıdır ve isim hakkı da kendisine helaldir.
    Aksilik ve Otoriter yapısıyla eleştiri alsa bile düzgün duruşu, asla unutulmayacak hizmetleri ile her zaman anılacaktır.
    Siyasi görüşü, hizmet anlayışının önüne geçmeyen ve günümüzde görmekte zorlandığımız lider vasıflı bir yapıya sahiptir.
    Umarım ve de dilerim siyasi çekişmelerle yok olup gitmez.

  5. İstanbuldan Eflanili

    Eflani gittikçe küçülüyor nüfusu azalıyor.Bunun çaresi olarak ARAP Turistleri gören yahutta gariban Eflanililere bunu gösteren ne demek lazım.Eflani dernekleri var.Bu dernekler ne iş yaparlar Eflani için ne isterler ne talep ederler kimse bilmez zatten öyle bir istekleri talepleride olmaz onların.Yaptıkları iş bir punduna getirip Siyasette bir yer kapma sevdasıdır.
    Resimlerde gördük AK Parti Milletvekilleri Eflaniye geliyorlar EVET Oyu istiyorlar.Tamam verelim amma siz Eflaniye ne verdiniz ne vereceksiniz.ARAP Turistlerimi yollıcaksınız.Hayvancılıgımı geliştiriceniz,

  6. Dere Kenarları ağaçlardaki poşetler ve şehir merkezinden kalkan toz

    Araç çayı Yeşil mahalle ve Şehir merkezi Kenarları ağaçlardaki poşetler, şehir merkezinden kalkan toz ve köprü başından geçerken filyos çayının bir tarafı siyah akması her şeyi gösteriyor anlatıyor sayın gazetecimiz.. Bir gezin ve bakın görüntü alın yada değerlendirin..:)

  7. adı lazım değil

    ahmet bey kardemirde %42 lerin geri alınışı ve ücretsiz izinler kardemirin kurtuluşu oldu diyorsunuz. bu nasıl bir pişkinliktir. hakları elinden alınan işçiler ne olacak peki. o günlerin acısını tüm işçiler çoluk çocuk senelerce çektiler. ve hala çekmeye devam edenler var. bunun vebali kimin. o gün bu anlaşmaya neden feridun tankut imza atmadıda ruhi ayhana attırdı bunu hiç sorguladınızmı? sendika değiştiren işçilere 350 lira avans verildi. bu olaylar başlamadan neden düşünülmedi? hala mahkemelik olan bu olay neden türk metal sendikasına gidenlere verilmedi? daha sorack çok soru varda siz bu sorulara cevap veremezsiniz çünkü kimsenin işine gelmez. iyi günlerrrrr.

  8. KARABÜKLÜ

    KARABÜK HAYIR DİYOR…. TÜRKİYE HAYIR DİYOR HAYIR HAYIR HAYIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR……….NOKTA..

  9. halil ibrahim çuvadar

    SAYIN AHMET GÖLBEK ABİM YİNE YAZMIŞSIN KARDEMİR ÇEVRE ANLAMINDA ÇOK BÜYÜK YATIRIMLAR YAPIYOR DİYE ,ANCAK KARDEMİR TARAFINDAN GELEN SOĞANLI ÇAYI SİMSİYAH AKMAKTA BUDA YILLARDIR DEVAM ETMEKTEDİR BEN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ BURADAN AKAN IRMAKTA CANLI HAYAT BULUNMAMAKTADIR.İSTERSENİZ BİR BARDAK SUYU ALIP ANALİZ YAPTIRIN,BU ORTAYA ÇIKAR.BÜYÜK YATIRIMLAR YAPILIR ANCAK ÇEVRE KONSUNUDA SUYA BİR YATIRIM YAPILMAZ .İSTERSENİZ ARAÇ ÇAYI İLE KARŞILAŞTIRABİLİRSİNİZ.KAYABAŞI KÖPRÜSÜ ÜZERİNDEN HER ŞEY APAÇIK GÖZÜKMEKTEDİR.YILLARDAN BERİ KARDEMİR BURAYI KİRLETMEKTEDİR. ÇEVRE MÜDÜRLÜĞÜ NE İŞ YAPAR BİR GÜN OLSUN CEZA YAZMIŞMIDIR ÇEVREYİ VE DOĞAYI KİRLETİYOR DİYE BUNU ÖĞRENMEK İSTERİZ.

  10. Babam ve Dayım

    Babam Kardemirde çalışıyor,Dayım Valilik binasında memur ve her ikiside hayırcı,bilhassa dayım çekindiyi için evet oyu vericem diyor.Fakat bana Valilik binasında çalışan memurların içinde 10 tane evetçi çıkmaz,hepside hayır oyu vericek.diyor.
    Çekindikleri için evet vericek gibi duruyolarmış.Valilik binasından 10 tane evet oyu çıkmaz diyor dayım.Babam Kardemir işçisinin içinde AKP LİLER bile hayır vericek çünkü kıdem tazminatlarından korkuyolar diyor.Bakıyorum çok hayırcı var.Aslında babam MHP li dayım ise AKP ye daha yakın görünüyodu.

  11. Has Ak Partili

    Karabükün havası nasıl temizleniyor hiç bir bölgenin ve vilayetin istemediği 30 tane şoför ekmek parası kazanacak diye! (şoförler baş tacı) bahane edenler yüzünden karabük’ün kalbine hançer gibi saplanan Marzinç’i nereye koyacağız. Yapma ahmet ağabey, etme ahmet ağabey, hesap günü var kimsenin torpilinin işlemediği. Toprağın üstünde her şey güllük gülistanlık, ya altı?

  12. kimi kime şikayet ediyor

    Has AK Partili marzinci buraya getiren taşımasını yapanı siz milletvekili adayı yapmadınızmı kimi kime şikayet ediyon dostum.Ayrıca marzinci kapattırıp sonra açtıran kimdi allaşkına ya.Eyer topragın altını dersen sizin nasıl hesap vericenizi kestirmek çok güç.Hem yapın hemde başkalarına suç bulun.Eyer beyenmezsen söyle Mehmet Ceylana kapattırsın marzinci niye Ahmet abiyi suçluyosunki

  13. 307 karabük 78

    BU İŞÇİYE % 10 BİLE VERMEM DİYEN, TANKUT EFENDİ, RUHİ VE RECEP EFENDİLER, BU İŞÇİ HAKLIYDI Kİ SİZDEN SONRA GELEN YÖNETİM BU İŞÇİYE % 42 ARTI % 20 YANİ % 60 TAN FAZLA ZAM VERDİ VE ÇELİK İŞİ İPTEN ALDI, DEMEKKİ % 10 DEĞİL İŞÇİNİN HAKKI % ENAZ 6 KATIYMIŞ VE VERİLEBİLİYORMUŞ, ŞİMDİ BU İŞLERİN KABAHATÇİLERİ ORTADA İKEN BU 350 İŞÇİNİN VEBALİNİ KİMLER NASIL VERECEK, M.ALİ EFENDİYE NE KADAR İSTİRAHATLİ İŞİ SARSAKLAYAN ADAM VARSA ONLARIN İSMİNİ GÖSTERMİŞLER BİZ BUNLARI ATIYORUZ ÇALIŞANLARI ATMIYORUZ DİYE M.ALİ EFENDİ AYNEN DEPİN G………. GİTSİNLER DEMİŞ ARAŞTIRSIN BAKALIM M.ALİ EFENDİ ATILANLAR O LİSTEDENMİ ATILMIŞ YOKSA İŞYERİMDE TELEFONUMU BİLE ŞARZ ETMEDİM DİYEN ADAMLARMI ATILMIŞ, MÜBAREK GÜNLERDE HAKSIZ YERE BİZLERE YAŞATTIĞINIZ BU ACILARIN BEDELİNİ ALLAHIMIZIN SİZE ÖDETMEYECEĞİNİMİ SANIYORSUNUZ? BEDDUA FALAN ETMİYORUM AMA ALLAHIMIN BUNU BİZLERE YAPANLARIDA YAPILMASINA GÖZ YUMANLARIDA AFFETMEYECEĞİNİ UMUYORUM, YA BU DÜNYADA YADA AHİRETTE HELALLEŞMEYE GELECEKSİNİZ BU İŞİN BAŞŞŞŞŞŞŞŞKAAA YOLU YOKKKKKK, GÖZYAŞLARI DAHA KURUMAYAN EŞLERİMİZDEN, UTANCINA 3 YIL BABAM KARDEMİRDE ÇALIŞIYOR DEYİP İŞTEN BABASININ İŞTEN ATILDIĞINI SÖYLEYEMEYEN ÇOCUKLARIMIZLA HELALLEŞMEDEN GİDECEK HİİİİİİİİÇ BİR YERİNİZ YOKKKKKK, EYYYYY TANKUT VE EKİBİ, EYYYY, M.ALİ BEYYY, EY İŞVEREN, VE EYYYYYY 15 YIL OMUZ OMUZA ÇALIŞTIĞI ARKADAŞINI YOLUN SONUNA GELMEDEN YOLDA BULDUKLARINA SATAN KALLŞ DÖNEKLER, HELALLEŞİRKEN BİZE NE ÖDÜL OLARAK LOŞMANLARI, NE BİZİ SATIP İŞE SOKTUĞUNUZ AKRABALARINIZI., NE ALDIĞINIZ KADEMELERİ ANLATAMAYACAKSINIZ, ONLARIN 100 MİSLİNİ VERSENİZ SİZLERE HAKKIMIZI HELAL EDECEĞİMİZİ SANMAYIN., O İŞYERİNDE ATILMASI GEREKEN 100 LERCE ADAM VARDI, İŞ YAPMAYAN YALAKALIKLA VEYA KABADAYILIKLA GEÇİNEN ELİNE BALTA ALIP FORMEN KOVALAYAN CAM ÇERÇEVE PARÇALAYAN, İŞE SARHOŞ GELEN, İŞE GELİP YAN GELİP YATAN SIKAN BİRİSİ VARSA BENİ ŞİKAYET ETSİN DİYEN, HİÇ BİRİ ATILMADI İSTEMEDİKLERİ KADAR HALLA EL ÜSTÜNDE TUTULUYOR, SİZİN HİÇÇÇÇÇÇ ADALETİNİZ YOOOOK, AMAAAAA ADALET HAK TALA İLE GELECEKKK HERGÜN YAKLAŞIYORRRRR, BAKALIM O ZAMAN SİZ NE YAPACAKSINIZZZ?

  14. Karo

    Ahmet ağbi doğru söylüyür hakkatten hava,su,çevre konularında gözle görülür, elle tutulur, kulakla duyulur, burunla koklanır ayakla basılır iyileşmeler mevcut. Özellikle hava konusunda çok ileri bir şehir karabük. Akciğer hastaları, astımlılar, kanserliler gelsin temiz hava çekip şifa bulsunlar. Zetten yakında arap turistlede geliya. Allaaah…

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yeniçağa’da çıkan anız yangını söndürüldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 16:24
Paylaş:
A+ A-

BOLU (AA)- Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde çıkan anız yangını söndürüldü.

Aşağı Kuldan köyü mezarlık mevkisinde bir arazide anız yangını çıktı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Yeniçağa Belediyesi itfaiyesi ile Yeniçağa Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

Yangın, ekiplerin müdahalesiyle ormanlık alana sıçramadan söndürüldü.