Her Telden (30.Mayıs.2019)

Her Telden (30.Mayıs.2019)

Yayın: 30.05.2019 02:32
Paylaş:
A+ A-

BİRKAÇ YAZIDIR “YENİCE FOKUR/FOKUR KAYNIYOR..” DİYORUZ YA,AYNEN ÖYLE,YENİCE BELEDİYESİ’NE 360 BİN LİRA CEZA VE YAZIK/GÜNAH..
Birkaç yazımızda “YENİCE FOKUR/FOKUR KAYNIYOR..” diyoruz ya,aynen öyle,şimdi de YENİCE BELEDİYESİ’NE 360 BİN LİRA CEZA yazılmış veya şikayet üzerine yazdırılmış.
EFENDİM,YENİCE BELEDİYESİ’NE AİT RUHSATLI KUM/ÇAKIL OCAĞINDAN Yenice Belediyesi çakıl almış,RUHSATLI OCAĞINDAN halkın hizmetinde kullanmak üzere ÇAKIL ALMIŞ Belediye.
Orasının ruhsatı varmış,ancak,ruhsatlı yerin çalıştırılabilmesi için MADEN MÜHENDİSİ istihdam edilmesi gerekiyormuş,Yenice Belediyesi de,bu yer için böyle bir kadro kullanmayınca şikayet edilmiş 360 bin lira ceza kesilmiş.
Yenice Belediyesi’ne yakın kaynaklar “MADEN MÜHENDİSİ ÇALIŞTIRSAK,HAYLİ MADDİ KÜLFETİ VAR.ZATEN ARADA/SIRADA KUM veya ÇAKIL GEREKİYOR..” gibi bilgiler veriyorlar.
YENİCE FOKUR/FOKUR KAYNIYOR..
Siyaset,hayat tarzını şikayet üzerine kurmuş Yenice’de..
Bu arada,dün YENİCE’DE çok önemsediğimiz,çok sevdiğimiz bir Kardeşim ile telefon görüşmesi yaptık “YENİCE’DE BİR UZLAŞMA ORTAMI,BİR İYİ NİYET ORTAMI MUTLAKA TESİS EDİLMELİ.YOKSA KAYBEDEN,ZARAR EDEN YENİCE OLACAK..” dedi.
Bu temennilere katılmamak mümkün mü..?
YENİCE BU GERGİN ORTAMDAN MÜTHİŞ ZARAR GÖRÜYOR..

ÇOK ÖNEMSEDİĞİMİZ,ÇOK SEVDİĞİMİZ YENİCE’DE ETKİN BİR İSİM “İLÇEMİZE YAZIK OLMASIN,BİRARAYA GELİP KONUŞALIM,UZLAŞALIM..”
Çok önemsediğimiz,çok sevdiğimiz ve YENİCE Siyasetinde,Ticaretinde etkin bir Kardeşimizle görüştük dün,YENİCE gerçekten çok gergin ve çok sıkıntılı günler geçiriyor.
O KARDEŞİMİZ çok önemli sözler etti.
“YENİCE BU GERGİNLİĞİ KALDIRAMAZ.GERGİNLİĞİN TARAFLARI BELLİ.MUTLAKA BİRARAYA GELEREK BİR UZLAŞMA ALANI BULUNMALI VE BU NOKTADA DIŞARIDAN GELEN ETKİLERE DE KULAK ASILMAMALI..” anlamında ifadeler kullandı.
GÖKTEPE noktasında yaşanan sıkıntılardan söz etti,YENİCE Belediyesi’ne yazılan ÇAKIL CEZASINDAN söz etti ve “EĞER BİR UZLAŞI,BİR SÜKUN ORTAMI YARATILAMAZSA YENİCE ÇOK ZARAR GÖRÜR..” dedi.
Daha sonra da “ ŞİKAYETLER HER ALANA YAYILACAK..” dedi.
“YENİCE’DE TİCARET YAPMA İMKANI BİLE KALMAYABİLİR..” dedi.
Gerçekten de,YENİCE mahreçli haberler hiç iyi değil,şikayetler bir/birini kovalıyor,BÜROKRATLAR rahatsız,TİCARET KESİMİ rahatsız,BELEDİYE rahatsız,yaşanan bu gergin atmosferden etkilenmeyen hiçbir yer yok..
Dileriz bir UZLAŞI ORTAMI BULUNUR,YAKALANIR..
YENİCE,şipşirin,doğa harikası bir Kent,YAZIK OLMASIN,yazık etmeyin..

KARDEMİR “ İŞÇİLERDEN KESİLEN,BİR O KADAR DA KENDİSİNİN VERDİĞİ PARALARI..” KARABÜKSPOR’A ÖDEMİYOR VE YENİ BİR ANLAYIŞLA..
Yıllardır KARDEMİR işçisinden,KARABÜKSPOR’A belirli bir meblağ para keser,ortaya çıkan meblağ kadar KARDEMİR kasasından da para ödenir ve toplam para KARABÜKSPOR’A yatırılırdı.
BİRKAÇ AYDIR YATIRILMIYOR.
Galiba, aylık 75-80 bin lira civarında bir para tutuyordu bu rakam.
KARABÜKSPOR şu an itibarı ile “TAM ANLAMI İLE DİPSİZ BİR KUYU..”,o paralar KARDEMİR hesabında duruyor ve KARABÜKSPOR’UN güvence olsun düşüncesi ile KARDEMİR’E sattığı veya verdiği araçların kasko,trafik ve diğer giderleri,kiralama bedelleri o paralardan karşılanıyor.
Ayrıca,KARDEMİR o paralarla YENİ BİR SPORTİF ANLAYIŞA yönelecek gibi görünüyor,örneğin SALON SPORLARI ve OLİMPİYATLARDA YARIŞABİLECEK çapta sporcuların yetiştirilmesi için,böyle bir yola gidilecek.
KARABÜKSPOR değil,KARABÜK’TE SPOR anlayışına gidilecek.
Bizim sezgilerimiz bu yönde..
Aylık 75-80 bin lira civarında bir para ile ÇOK YETENEKLİ HOCALAR ile ÇOK YETENEKLİ KARABÜK GENÇLERİ buluşturulacak ve geleceğin DÜNYA ve OLİMPİYAT ŞAMPİYONLARININ hazırlanması yoluna gidilecek.
O PARALAR KARABÜKSPOR’A VERİLMİYOR..

DÜNYA ÇAPINDA BİR MARKA OLAN VOLSVOGEN FİRMASI, “OTOMOBİL ÜRETİMİ İÇİN,BALKAN ÜLKELERİNDE VE ÜLKEMİZDE YER ARAYIŞI..”
Dün,çok önemsediğimiz,çok değerli bir Kardeşimiz olan Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sayın MEHMET DENİZ ile görüşüyorduk.
Havadan/sudan laflarken,Karabük ve çevresinin sosyo/ekonomik yaşamına ilişkin,heyecanlı,üretken bir yapısı olan Sayın MEHMET DENİZ bize çok enteresan bir olaydan söz etti.
Kendi başında bulunduğu Oda ile de ilgili bir olay.
“DÜNYACA ÜNLÜ VOLSVOGEN FİRMASIOTOMOBİL ÜRETİMİ İÇİN,GEREK BALKAN ÜLKELERİNDE,GEREKSE ÜLKEMİZDE UYGUN YER ARAYIŞI İÇİNDE ŞEKLİNDE HABERLER OKUYORUZ,DUYUYORUZ..” dedi Sayın MEHMET DENİZ.
Bu anlamda bir girişimin yapılmasında yarar gördüğünü anlattı ve “BİZİM İSMETPAŞA OSB HENÜZ HAZIR DEĞİL,ANCAK VOLSVOGEN İLE TEMAS KURULSA,RAZI EDİLSE ÇOK KISA SÜRE İÇİNDE HAZIR OLUR,HERHALDE..” gibi yaklaşımlar getirdi.
İSMETPAŞA bunun için biçilmiş kaftan olur ifadelerini kullandı..
VOLVOGEN Firması Ülkemizde yer arıyorsa,neden İSMETPAŞA KENDİLERİNE ÖNERİLMEZ diye merak ettiğinden söz açtı ve Sayın MEHMET DENİZ’İN bu düşüncelerine “HADİ CANIM OLACAK İŞ Mİ..?” diye yaklaşım göstermek mümkün mü..?
Mümkün değil elbet,ancak,BU İŞLERİ KİM KOVALAYACAK olayı önemli.
Çok gerçekçi bir Düşünce değil mi VOLSVOGEN olayı..

KARABÜK’TE “ÇOK SAYIDA EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILAN..” KESİM VAR VE BUNLARDAN ÜÇ KARDEŞ “AK PARTİ KURULDUĞUNDAN BU YANA..”
Dün AK Bank yanında ki geleneksel yerimizde oturuyorduk,yanımıza üç Kardeş geldi ve “BAK ABİ,AK PARTİ KURULDUĞUNDAN BU YANA,HEP O PARTİYE OY VERDİK..” dediler..
Kendileri EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILAN mağdurlarmış.
Daha sonra da ,samimi/samimi “AK PARTİ’YE,ARTIK,EYT OLAYINDAN DOLAYI OY VERMEM.CHP’YE DE OY VERMEM,MHP’YE DE OY VERMEM VE BU NOKTA DA İYİ PARTİ’YE OY VERECEĞİM..” falan dedi/dediler..
Anlattıklarına göre Karabük’te çok geniş bir EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILAN kesim varmış,bunlar için EMEKLİ OLMAK İÇİN ÇOK GENÇSİNİZ,gibi bir görüş hakimmiş.
İŞ ARAYAN EYT mağdurlarına ise ÇALIŞMAK İÇİN ÇOK YAŞLISINIZ deniyormuş ve olayın bu noktasında HALEN ÇALIŞMA HAYATINI SÜRDÜREN kesimde varmış ve onlar emekli olsalar yerlerine yeni eleman alımları yapılabilirmiş.
Yani İŞSİZLİĞE DE bir çözüm olabilirmiş.
KARABÜK’TE ÇOK GENİŞ BİR “EYT’Lİ KESİM VAR.. “ dediler..
Sayılarını kimi on bin,kimi daha fazla,olduğunu söyledi iyi mi..?
KARABÜK EYT’LİLERİ çok mağdur olduklarını iddia ediyorlar..

“ABİ YAŞ SINIRI KALDIRILSIN,HEMEN EMEKLİ OLACAĞIM VE BENİM YERİME ELEMAN ALINACAK.BÖYLECE İŞSİZLİĞE BİRAZ ÇARE OLUR..” sözü
Dün kendilerini EYT MAĞDURU olarak tanıtan üç kardeş ile bir süre sohbet ettik ve bu üç kardeş,halen bir Kamu Kurumunda çalışıyorlar,ne var ki EMEKLİLİKLERİ DOLMUŞ,YAŞ SINIRI NEDENİ ile emekli olamıyorlarmış.
“EMEKLİ OLUP,HAYATIMI YENİDEN DÜZENLEMEK İSTİYORUM..” dedi.
“EMEKLİ OLUP,KÖYÜMDE ÜRETİM YAPACAĞIM..” dedi.
“EMEKLİ OLUP,EĞE veya AKDENİZ BÖLGESİNE YERLEŞECEĞİM..” dedi.
Bu üç kardeşinde ayrı/ayrı emeklilik hayalleri var,haydi bunlar çalışıyorlar,bir de ÇALIŞMAYAN EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR varmış ki,o kesim hepten perişan diyorlar.
Bu çalışan üç kardeş.
“İŞSİZLİK FELAKET BOYUTTA.BİZLERİ EMEKLİ ETSİNLER,YERİMİZE YENİ ELEMANLAR ALINIR ve İŞSİZLİK BÖYLECE BİR PARÇA ERİTİLİR..” gibi çok önemli yaklaşımlar getirdiler..
Karabük’te çok geniş bir EYT’Lİ KESİM VARMIŞ,öyle iddia ettiler..
Bir süre o kardeşlerle sohbet ettik.

SAFRANBOLU BELEDİYESİ TARAFINDAN BAŞLATILAN “CADDE VE SOKAK KENARLARINA PARK EDEN ARAÇLARDAN ALINAN OTOPARK PARASI..”
Safranbolu Belediye Meclisi AK Parti ve MHP Meclis Üyeleri’nin “ RET KARARINA KARŞI..” CHP ve İYİ Parti Meclis Üyelerinin “KABUL KARARI..” ile Cadde ve Sokak kenarlarına park eden araçlardan OTOPARK PARASI alınmasına,AK Parti İlçe Başkanı şiddetle karşı çıkmış.
AK Parti İlçe Başkanı Avukat Sayın MEHMET SARI’NIN,bu karara karşı çıkışına,İYİ Parti İlçe Başkanı Sayın BİLAL ASLAN ve Belediye Başkanı Sayın ELİF KÖSE tepki göstererek “AYNI KARAR DAHA ÖNCE DE VARDI..” diyorlar veya “Sayın SARI ALINAN PARAYI KARIŞTIRIYOR..” görüşündeler.
SAFRANBOLU ŞEHİRİÇİ TRAFİĞİ TAM BİR REZALET..
Adeta NEFES ALINABİLECEK BİR DURUM YOK ve Cadde/Sokak kenarları İKİNCİ EL OTO ALIM/SATIMI YAPANLARCA,araç teşhir salonu veya açık hava oto parkı gibi kullanılıyormuş.
Araç sahipleri sabah bırakıp gidiyor,akşam alıyorlarmış falan.
İyi de BU UYGULAMAYA KARŞI AÇILAN DAVALAR ve O DAVALARDAN ÇIKAN SONUÇLAR nedir,yani Cadde ve Sokak kenarlarına park edilen araçlardan alınan OTO PARK PARALARI YASAL MI..?
Konunun bir de bu tarafı var..
Dikkat edin,bu tartışma uzamaya çok elverişli..
Bu tartışma HUKUKA GİTMEYE çok/çok müsait,izleyelim bakalım.

SİYASET “KARABÜK ÖZELİNDE Mİ,YOKSA ÜLKE GENELİNDE Mİ BU KADAR KOLAY ANLAYAMADIK..” KARABÜK’TE ÖYLE,SAFRANBOLU’DA BÖYLE.
Siyaset “KARABÜK ÖZELİNDE Mİ,yoksa, ÜLKE GENELİNDE Mİ BU KADAR KOLAY ANLAYAMADIK..” bunu gerçekten anlamakta zorlanıyoruz ve anlayamıyoruz doğrusu.
KARABÜK’TE ÖYLE,SAFRANBOLU’DA BÖYLE..!!
Ne kadar kolay değil mi..?
Şimdi AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Avukat Sayın MEHMET SARI,Safranbolu Belediyesi tarafından uygulamaya sokulan CADDE ve SOKAK KENARLARINA PARK EDEN ARAÇLARDAN ALINAN OTOPARK PARALARINA KARŞI ÇIKIYOR..” iyi/güzel,Siyaseten doğru/tutarlı bir davranış.
İşin güzel yanı Belediye Meclisi’nde,bu uygulamaya MHP’Lİ Belediye Meclis Üyeleri de karşı çıkıyorlar,ancak,dönüp baktığınız da KARABÜK BELEDİYESİ MHP’Lİ Belediye Başkanı da aynı uygulamayı yapıyor..
Peki Karabük Belediye Meclisi’nde AK Parti’li MECLİS ÜYELERİ çoğunlukta ve ayrıca AK Parti YEREL SEÇİMDE bu uygulamayı kaldıracağı sözünü vermişti,peki şimdi ne olacak..?
Biz,bu Siyaseti anlamakta zorlanıyoruz,gerçekten zorlanıyoruz..!!

AK PARTİ SAFRANBOLU İLÇE BAŞKANI SAYIN MEHMET SARI “CADDE KENARLARINDAN OTOPARK PARASI OLAYINA KARŞI..” PEKİ KARABÜK…?
TBMM Eski Başkanlarından,çeşitli dönemlerde Bakanlık yapmış olan,Karabük eski Milletvekili Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN,Karabük’te katıldığı AK Parti iftar yemeğinde bir konuşma yaptı ve BU TEŞKİLATLAR BAŞARISIZ OLDULAR anlamında görüşler dile getirdi..
Bakın AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Sayın MEHMET SARI,Safranbolu Belediyesi’nin CADDE KENARLARINA PARK EDEN ARAÇLARDAN OTOPARK PARASI ALINMASI yönünde ki uygulamasına eleştiri getirdi..
KARABÜK’TE SES VAR MI,oysa YEREL SEÇİMDE SÖZ VERDİLER..!!
Yani Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN söylediği,işaret ettiği BAŞARISIZLIK yalnızca SEÇİM KAYBATMEKLE kalmıyor,TEŞKİLATIN etliye/sütlüye veya hiçbir olaya karışmaması,verilen sözleri takip etmemesi,etkisiz bir Siyasi zeminde kalması ile de sürüyor demek mümkün.
YEREL SEÇİMDE SÖZ VER,Safranbolu’da karşı çık,Karabük’te TIK YOK..!!

8 kişi görüş bildirdi

  1. Deyişiksin Ahmet abi

    Karabük cattelerinde gezen gazteciyim geçinen avantacılardan çok başkasın Ahmet abi senin şu yazdıklarını o tipler hayal edemezler valla bilhassa siyaset üstüne yazdıklarını bırak üç beş kuruşa yazan gazteci bozuntularını ha valla ha billa siyasetçi geçinenler bile düşünmezler zatten düşünseler böyle saçma sapalak davranmazlar.Karabükte şöyle Safranboluda böyle bunlar siyasetçimi allaşkına ya.Bu şehrin gaztecisi öyle olunca siyasetçiside böylemi oluyor annamak hakkaten çok zor.
    Allah sana uzun ömür versin amma seni örnek alacak kimsede yok Karabükte alayına yakını avanta lavanta peşinde duygusal çalışıyolar

  2. FOKURDAMA ÖYLE Mİ?

    Sayın Gölbek, Yenice şimdi fokordamaya başlamadı… Biraz daha gerilere gitmelisiniz. Mesele, Yenice’ye hizmet meselesi değil. Aramlık davasıdır. Şimdilerde birbirleriyle savaşır görülenlerin ortak özellikleri demokrasiye inanmamalarıdır. Demokrat değillerdir. Halkın iradesine saygı duymayıp, her şeyi engelleme ve şikayet ile çözebileceklerini sanırlar. Bunu 2004 yerel seçimlerinde çok bariz bir şekilde görmüştük. O gün seçilenler, sürekli şikayetlerle ve engellemelerle sık sık karşı karşıya gelmişlerdi.
    Despotların savaşında Yenice’nin kaybedeceği bir şey olmaz. Belki, Yeniceli despotların iç yüzünü görebilir böylece. Ve, neler kaybettiğini de…

  3. İYİ KILIF BULUVERDİN

    AHMET BEY,GERÇİ BUGÜN YAZIN YOK AMA,İLLER BANKASI ÖDENEKLERİ KISTI DİYE BELEDİYELERİN HİZMET VERMEMESİNE İYİ KILIF BULUVERDİN.KARABÜK BELEDİYESİ YOL KENARLARINI BOYAMAKTAN BAŞKA NE YAPIYOR ALLAŞKINA.ŞİMDİ ÖDENEKLERİMİZİ KISTILAR DİYE BİRDE KILIF ÇIKARIVERDİM ARTIK TAM MANASIYLAN YATAR BELEDİYE.

  4. Yenice'de iki despot

    Sevgili Ahmet bey,Yenice İlçemize gösterdiyin yakın ilgiye teşekkür ederim.Yenicenin geçmişini en iyi bilenlerden birisisin 12 eylülün en karanlık günlerinde bile böyle şeyler olmadı Yenicede.İki despot kılıklı insan Yeniceyi bu hale getirdi.Şimdi bir Sabri Akayın centilmenliğini insana yaklaşımını bulmak mümkünmü veya bir Erol Yirmibeşin insana yaklaşımı karşı siyatte olana saygısını bulmak mümkünmü.Daha sonrada hep böyle geldi gitti Yenici.Ne zamanki son iki üç yıla geldik Yenicede durulmaz hava esmeye başladı.Eyer bir veya birkaç güç devreye girip ılımlı bir hava estirmezse Yenice kaybeder bunu herkes bilsin.Yeniceli aklını başına toplasın ve bugünkü havayı yaratanlara durun yahu siz ne yapıyorsunuz desin.Yenice basınıda uyumasın haberlerle yorumlarla senin yaptığını yapmaya gayret etsin.

  5. uzlaşı

    Uzlaşıyı bilmeyenler mi uzlaşacaklar? Onların içleri dışları kin doludur. Bir zamanlar Yenice’de, şu kahveye girilmeyecek, şudükkandan alışveriş yapılmayacak, şu kişilerler görüşülmeyecek, bizden olmayana selam verilmeyecek diyenlerle mi uzlaşı yapılacak. Şimdi, onlar dün yaptıklarının daha hafifini görünce, ortalığı birbirine katıyorlar. Siz de böyle yazarak onların başarısızlığını örtecek altyapıyı hazırlıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde, Yenice çok şeylere gebedir. Yeniceyli esnafın yeni yeni cezalarlarla karşı karşıya geleceğğini, ortalığın gerileceğini, kısasa kısas yönteminin devreye gireceğini göreceğiz. Kısacası, kin kusan tarafların çarpışması arasında, yapılamayan belediye hizmetleri, verilen vaatler güme gidecektir.

  6. YeniceDE CHP Yİ bitirdiler

    Yenice acayip bir gerilimin pençesinde kıvranıp duruyor burda aklı başında iki tarafı sabır Yeniceye hizmet insanları bölüp parçalamamak için çagrı yapması gereken aslında CHP ama Atatürkün CHP sinide Yenicede bitirdiler.CHP Yenicede iki üç seçim kendine gelemez yazık ettiler CHP ye bi tarafta seyyar tayyar misali Yenicede oturmayan Yeniceli bazı kişilerin zırt pırt aday olması diyer tarafta o adaylıkları benimsemeyen kendisine haksızlık gibi gören CHP liler Yenicede bu canım partiyi bitirdiler.Hele ki Sabri Özgün gibi duayen bir ağır topunda gitmesiyle Yenicede CHP tamamen başsız akıl fikir üreten insandan yoksun kaldı.
    Velhasıl özet yaparsak CHP liler CHP ye yazık ettiler.

  7. kirli sakallı karizmatik genç

    Uzlaşmak iyidir.

  8. Ahmet abi hakkaten çok farklı

    Ahmet abi hakkaten Karabük basını içinde çok farklı ne gazteci ne televizyoncu ne internetçi Ahmet abiye yetişemez onun ürettiyi fikirlerin yanından geçemez hadiseleri yorumlayışına ulaşmaları mümkün deyil.Bildikleri tek şey kendilerinin mühim adam oldugu havasını basıp burdan para teminine çalışmak başka ne varki çoğunun iş adresi yeri yurdu vergi kaydı filanda yoktur allah bilir ya.Benim merakımda bunları adam yerine koyup deyer veren müdür vesaire Karabükü yönetenler Siyasetçiler milletvekilleri yani.Ahmet abi onlardan çok farklı adamın hayatı Karabük üstüne kurulmuş sanki.Ötekiler gibi deyil

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Devlet Bahçeli’den Siyasete Damar Şarkılı Gönderme..!

Yayın: 25.04.2024 16:05
Paylaş:
A+ A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda yalnız başına yürürken Ferdi Tayfur’un “Söyleten Sensin” şarkısı eşliğinde sitem dolu sözler içeriyordu. Şarkının sözlerinde Bahçeli’nin, Cumhur İttifakı içinde yaşanan gerilime gönderme yaptığı yorumları yer aldı.

Sosyal medyadan siyasi mesaj

Video paylaşımı, Cumhur İttifakı içindeki gerilim sürecinde yeni bir hamle olarak yorumlandı. Bahçeli’nin paylaştığı video, sitemkâr sözlerle dikkat çekerken, şarkının sözleriyle içerik de anlam kazanıyordu.  Ferdi Tayfur’un şarkısında, Bahçeli’nin gerçek dostluk ve düşmanlık kavramları üzerinden ifade ettiği duygular, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Video, Cumhur İttifakı içinde yaşanan gerilimi ve Bahçeli’nin hislerini dile getirirken, izleyiciler arasında da tartışma konusu oldu. Çoğu izleyici Bahçeli’nin siyasete damardan girdiği yönünde yorumlar yazarken, çeşitli siyasi yorumlara açık video, sosyal medyada viral oldu. Kısa sürede paylaşım rekoru kıran videodaki şarkı sözleri şöyle:

Hep köle misali zincire vurdun
Ben sana dost oldum, sen düşman oldun
Sen beni kendine göre mi buldun?
“Hainsin” diyorsam söyleten sensin

Sana söylediğim sözlere kızma
Sitem ediyorsam ettiren sensin
Senden çektiklerim yetti canıma
“Zalimsin” diyorsam söyleten sensin

“Canımsın” dedikçe kıymet bilmedin
Kazandıklarına değer vermedin
Sen belki bu kadar hiç sevilmedin
“Vefasız” diyorsam söylеten sensin

Sana söylediğim sözlеre kızma
Sitem ediyorsam ettiren sensin
Senden çektiklerim yetti canıma
“Zalimsin” diyorsam söyleten sensin..