Her Telden (30.Nisan.2019)

Her Telden (30.Nisan.2019)

Yayın: 29.04.2019 22:15 |Güncelleme: 30.04.2019 08:48
Paylaş:
A+ A-

İYİ HATIRLAYIN ; YEREL SEÇİMLERDEN ÖNCE “KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NÜN, KARABÜK İÇİN ÖNEMİNE DEĞİNMİŞTİK..” DEĞİL Mİ
Okurlarımız hatırlarlar,hatırlamaları gerek “YEREL SEÇİMLERDEN ÖNCE..” bir görüşü Okurlarımızla paylaşmaya gayret etmiştik ve KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörlüğü’ne işaret etmiştik.
Dedik ki ; KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörlüğü ,Karabük açısından “EN AZ KARABÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞI KADAR ÖNEMLİDİR..”,bunları yazdık,Okurlarımızla paylaşmaya gayret ettik.
GELDİĞİMİZ NOKTAYA BİR BAKIN İSTERSENİZ..?
MHP Karabük İl Başkanı Uzman Hekim Sayın ADEM KAR, çok/çok önemli bir noktaya parmak basıyor ve “KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇİN ESKİ REKTÖR PROF.DR.Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN,BU GÖREVİ YENİDEN İSTEDİĞİ VARSAYIMINDAN..” yolu çıkıyor Sayın ADEM KAR..
“BÖYLE BİR GELİŞME ÇOK YANLIŞ OLUR..” diyor.
“KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GİBİ GÜZİDE BİR KURULUŞA SİYASET SOKULMAMALI..” diyor,Siyasetin sokulmasının umulmaz sonuçlar vereceğini ve akılların almayacağı kadar yanlış bir tutum olacağını,açık bir dille anlatıyor.
Sözlerinin arasında “KARABÜK ÜNİVERSİTESİ,ARTIK,KARABÜK ÇOCUKLARINA KUCAĞINI AÇMALIDIR..” diyerek “KARABÜKLÜ ÇOCUKLAR YÜKSEK LİSANS,DOKTORA YAPMAK İÇİN KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NİN KAPILARI ARDINA KADAR KENDİLERİNE AÇIK OLMALIDIR..” diyor Sayın ADEM KAR..
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KARABÜK AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ.
Bakın Rektör Sayın POLAT’IN görev süresi 1,5 ay önce doldu..
Henüz yeni bir atama yapılmadı..

”KATI ATIK BERTARAF TESİSİ KURACAK OLAN..” KARABÜK İLİ ÇEVRE HİZMETLERİ BİRLİĞİ, GENEL KURULU’NU YAPTI,ORGANLAR BELİRLENDİ..
16.08.2006 Tarihinde kurulan KARABÜK İLİ ÇEVRE HİZMETLERİ BİRLİĞİ,yani kısa adı KARÇEV olan Kuruluş geçen hafta içerisinde YENİ YÖNETİM ORGANLARINI BELİRLEDİ..
Bu gelişmeye sevinmemek mümkün mü..?
Yeni belirlenen KARÇEV Yetkili organları,herhalde 13 yıllık başarısızlığa bir dur der ve KATI ATIK BERTARAF Tesisi’nin kurulmasını gerçekleştirir ve yılların başarısızlığı böylece izale edilmiş olur.
BOŞU/BOŞUNA,ÇOK ZAMAN HARCANDI..
Yine BOŞU/BOŞUNA HARCANAN PARALAR,HAVAYA SAVRULDU GİTTİ..!!
Bir de haber alıyoruz ki,KARÇEV’İN şu/şu tarihleri arasında ki ÇALIŞMA RAPORU,okunmuş,belki de üzerinde müzakereler yapılmıştır ve nerede eksik,nerede yanlış yapıldığı görüşülmüştür.
Şimdi ASİT KÖYÜ sakinlerini bir düşünün Helen.
Yıllardır yapılmayan KATI ATIK BERTARAF Tesisi nedeni ile KARABÜK’ÜN GÜNLÜK 160-170 TON ÇÖPÜ,bu Köy sakinlerinin tepesine/tepesine boca ediliyor,ara/sıra çöplük yangını çıkıyor,hayat çekilmez oluyor..
Neyse KARÇEV GEREKLİ ÇALIŞMA ORGANLARINI SEÇMİŞ YENİDEN..!!

AK PARTİ İÇERİSİNDEN “YENİ BİR PARTİ ÇIKACAK GALİBA..” BAKSANIZA GELİŞMELER BU YÖNLÜ “HEM DE ÇOK GÜÇLÜ..” SİNYALLER VERİYOR..
Hani YEREL SEÇİM öncesinde “BİRŞEY DEĞİŞECEK-HERŞEY DEĞİŞECEK..” gibi sloganımsı bir sözcük vardı,gerçekten de öyle mi olacak nedir ve baksanıza Sayın EKREM İMAMOĞLU İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandı,AK Parti içerisinden sesler gelmeye başladı.
Kaldı ki,Sayın İMAMOĞLU’NUN SEÇİMİ HENÜZ RESMİLEŞMEDİ.
YÜKSEK SEÇİM KURULU kararı bekleniyor Resmileşmesi için.
AK Parti cenahından sesler geliyor,Partiiçi eleştiriler dile getiriliyor ve özellikle Eski Başbakanlardan Sayın AHMET DAVUTOĞLU’NUN çok sert çıkışlarından söz ediliyor.
Sayın DAVUTOĞLU’NUN bu çıkışları AK Parti TABANINDA nasıl yankı buluyor derseniz,çok fazla yankı bulduğunu,hele/hele “ŞU PARTİ BİRAN ÖNCE KURULSA DA,BİZDE YERİMİZİ ALSAK..” görüşünde olan kimseye rastlamadık desek yeridir..
BELİRLİ BİR HEYECAN,BELİRLİ BİR DALGALANMA YARATMADI..
Ak Parti ile çok sıkı bağı olanlar “SİZ ESAS HÜKÜMET’TE YAPILACAK DEĞİŞİKLİĞE BAKIN..” diyorlar bunu salık veriyorlar ve o sözlerinin yanı sıra da “ÖZELLİKLE Sayın SÜLEYMEN SOYLU’LU İYİ İZLEYİN..” gibi yaklaşımlar dile getiriyorlar..
AK Parti içerisinden yeni bir Parti çıkacak mı acaba..?

YAYLACIK GENÇLİK SPOR KULÜBÜ “KARABÜK AMATÖR KÜME MÜSABAKALARINDAN ELDE ETTİĞİ SONUÇLA,BÖLGESEL AMATÖR LİGE ÇIKTI..”
Karabük AMATÖR FUTBOL LİGİ çok az takımla oynanıyor ve bu ligde top koşturan Futbol Takımlarının KURUMSAL BİR YAPISI olduğunu iddia etmek çok/çok zor.
YAYLACAK GENÇLİK SPOR KULÜBÜ,Karabük Amatör Lig maçlarını şampiyon bitirdi ve BÖLGESEL AMATÖR FUTBOL LİGİNDE oynamaya hak kazandı.
Kısaca BAL LİGİ olarak Bilinen BÖLGESEL AMATÖR LİG,kendisine göre,ÇOK CİDDİ PARALARIN döndüğü bir lig olarak biliniyor ve iddialı takımlar arkalarına gerekli SPONSOR DESTEĞİNİ alamadan bu ligi katılırlarsa,sonuçlar hüsran oluyor
BAL LİGİNDE MİLYONLAR HARCANIYOR,MİLYONLARCA LİRA DÖNÜYORMUŞ.
Buradan yola çıkarak YAYLACIK GENÇLİK SPOR Kulübü bu maddi külfeti kaldırabilecek sponsor desteği bulabilir mi,BAL LİGİ gerçekten çok ciddi paraların su gibi harcandığı bir LİG OLARAK biliniyor.
Daha önce SOĞUKSU GENÇLİK aynı sıkıntıları yaşadı.
SAFRANBOLU BELEDİYESPOR’DA bu sıkıntıları yaşadı.
YAYLACIK GENÇLİK SPOR KULÜBÜ’NE İÇTENLİKLE KUTLUYORUZ.
Başarılar diliyoruz.

ÇOK ÖNEMSEDİĞİMİZ BİR KARDEŞİMİZ “ABİ EĞER HASTANE YÖNETİMİ SENDİKALARIN ETKİSİ VE DOĞRULTUSUNDA YAPILIRSA,YANLIŞ OLUR..”
Çok önemsediğimiz ve bir dönem,AK Parti içerisinde Siyasi çalışmalara katılmış bir Kardeşimiz SAĞLIK NOKTASINDA yaşananlara dikkat çekti “HASTANE YÖNETİMİNDE Kİ BOŞALMALARA..” değindi.
Öncelikle “BENİM ALDIĞIM BİLGİLERE GÖRE,Sayın ERKAN DOĞAN’A SÖZ VERİLMİŞ..” öyle anlattı,merak etme sana sahip çıkarız,”VEKALETİNİN ASALETE ÇEVRİLMESİ İÇİN,NE GEREKİYORSA YAPARIZ..” falan denilmiş.
Daha sonra “YA GÜÇ YETMEMİŞ veya İLGİLENİLMEMİŞ..”
Öncelikle Siyaset Kurumunda aktif rol alanlar “BÖYLE BİR SÖZ VERMİŞLER MİDİR..?” bu soru muamma,eğer verildi ve tutulmadı,veya tutulamadı ise olayın şekli başka olur elbet.
Her ne hal ise artık.
O Kardeş “ABİ ELBET HASTANE YÖNETİMSİZ KALMAZ.YENİ YÖNETİMİN ATANMASINDA,SENDİKAL YAPILAR ETKİLİ OLURSA ÇOK/ÇOK KÖTÜ VE YANLIŞ OLUR..” dedi,daha sonra da “BAK BUNU ÜSTÜNE BASA/BASA SÖYLÜYORUM.SENDİKAL YAPILAR,BAZI VAKIFLAR ETKİLİ OLURSA ÇOK YANLIŞ OLUR..” dedi
KBÜ Şirinevler Eğitim/Araştırma Hastanesi Yöneticilerini bekliyor..
Burası ÇOK ÖNEMLİ BİR YER ve atanacak Yönetim de önem kazanıyor..
Nasıl bir YÖNETİM YAPISI getirilecek,merakla bekliyoruz..

“AK PARTİ’NİN, KARABÜK’TE,EN BÜYÜK SORUNU BAZI SENDİKAL YAPILAR VE BAZI VAKIF YAPILARI.BUNLAR SİYASETİN ÖNÜNE GEÇİYOR…”
AK Parti içerisinde etkin birçok isim “AK PARTİ’NİN,ÖZELLİKLE KARABÜK’TE EN ÖNEMLİ SIKINTISI,BAZI SENDİKAL YAPILAR VE BAZI VAKIF YAPILARI..” yolunda yakınma dile getiriyorlar.
Bu yapılar ATAMALARDA ETKİLİ OLUYORLARMIŞ.
Daha sonra da,bir göreve atanan yetkili,Siyaset ile değil,bu yapılar ile paralel çalışıyorlarmış,böyle olunca da “DAVUL İLE TOKMAK HESABI..” bir pozisyon çıkıyormuş orta yere..
“DAVUL SİYASET KURUMU’NUN OMUZUNDA..” oluyormuş..
“TOKMAK İSE,BU YAPILARIN ELİNDE OLUYORMUŞ..” ve akortsuzluk baş gösteriyor ,sonuçta da SİYASİ BAŞARISIZLIĞIN faturası bunlara değil, aktif biçimde, SİYASİ ÇALIŞMA yapanlara,bu çalışmalar sırasında maddi/manevi sıkıntı çekenlere kesiliyormuş.
Bu tespitler doğrudur/yanlıştır,bilmek hayli zor.
Ancak,özellikle AK Parti içerisinde,buna benzer çok yakınma duymak mümkün.
Şimdi,BAZI YENİ YÖNETİM YAPILANMALARI VAR,etkili olacaklar mı..?

GEÇMİŞ DÖNEMLERDE “BİRÇOK İSTENMEYEN OLAYLARIN YAŞANDIĞI İLERİ SÜRÜLEN VE İNSANLARIN HOŞ BAKMADIĞI..” İL GÖÇ İDARESİ.
Geçmiş dönemlerde “BİRÇOK İSTENMEYEN OLAYLARIN YAŞANDIĞI İLERİ SÜRÜLEN..” hatta Karabük yaşayanlarının “HİÇ Mİ HİÇ,HOŞ BAKMADIĞI,KUŞKU İLE BAKTIĞI..” İl Göç İdaresi güven duyulan,verimli çalışan bir yer,bir birim haline geldi/getirildi.
Sayın MEHMET AKİF DEĞİRMENCİ’NİN,İl Göç İdaresi Müdürlüğü görevine atanması ile çok ciddi ve güvenilir bir süreç başladı,İL GÖÇ Müdürlüğü,dediğiniz yapı ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ile birlikte 12-15 bin civarında bir topluluğa hitap ediyor.
Bunların büyük bölümü DİLİMİZİ KONUŞMAKTA HAYLİ ZORLANIYORLAR..
O veya bu nedenle,çoğu CAN GÜVENLİĞİ nedeni ile,kendi vatanlarından, topraklarından kopup/kaçıp Ülkemize gelmişler,bu insanları istismar eden,bu insanların sırtından geçinmek isteyenler olmuş.
BU TÜR ASALAKLAR TEMİZLENMİŞ,HİÇBİR SIKINTI KALMAMIŞ.
İl Göç Müdürü Sayın MEHMET AKİF DEĞİRMENCİ,gencecik bir insan,işini çok iyi bilen,İL GÖÇ Genel Müdürlüğü kuruluşunda görev almış,UZMAN BİR İSİM ve Karabük İl Göç Müdürlüğü’ne de çeki/düzen getirmiş.
MESİA ARKADAŞLARI ile birlikte çok güzel,çok verimli hizmetler veriyorlar.
Bu insanların sırtından geçinmek isteyen,gerek Yurdumuz insanları,gerekse kendi vatandaşları ayıklanmış,temizlenmiş ve insanlar artık “İL GÖÇ MÜDÜRLÜĞÜ MÜ,ORADA DÖNEN DOLAPLARI/DÜMENLERİ BİR BİLSENİZ GİBİ..” düşünmüyorlar..
İL GÖÇ MÜDÜRLÜĞÜ huzuru,dürüst çalışmanın,adaletin olduğu bir yer olmuş.
En önemlisi,bu insanlara hakkaniyet ve vebal duygusu ile yaklaşım başlamış..

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ HENÜZ ATANMADI VE MHP İL BAŞKANI UZMAN HEKİM SAYIN ADEM KAR “SİYASET SOKULMASINA KARŞI..”
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörü Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT’IN görev süresi 18 Mart tarihinde sona erdi ve şu ana kadar Rektörlüğe herhangi bir atama yapılmadı..
Olayın tam bu noktasında,MHP Karabük İl Başkanı Uzman Hekim Sayın ADEM KAR “KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GİBİ GÜZİDE BİR KURUMA SİYASİ KİMLİĞİ OLAN BİR İSİM ATANMAMALI..” görüşünde.
Sayın ADEM KAR,bu cümleden yola çıkarak “Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN,REKTÖRLÜK İÇİN NABIZ YOKLADIĞINI VEYA NABIZ YOKLANDIĞINI DUYUYORUZ.Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN,BÖYLE BİR GÖREVE GETİRİLMESİ,ATANMASI HEM ÜNİVERSİTEMİZ AÇISINDAN,HEM KARABÜK AÇISINDAN ÇOK YANLIŞ OLUR..” görüşünü dile getiriyor.
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ,şu an için,REKTÖR BEKLİYOR..

KARABÜK’ÜN GÜZİDE KURULUŞU,DEMİR/ÇELİK LİSESİ “LİSELİLER BULUŞUYOR KARİYER GÜNLERİ..” SAYIN ŞEFİK DİZDAR,SAYIN KAMİL GÜLEÇ
Karabük’ün en güzide kuruluşları içinde,hatta başında olan DEMİR/ÇELİK LİSESİ son günlerin,en büyük atılımları ile konuşulur oldu ve önce her ay düzenlenen “DEMİR/ÇELİK LİSELİLER KARİYER GÜNLERİ..” düzenlemesi başlatıldı.
Öncelikle Sayın ŞEFİK DİZDAR öğrencilerle buluştu,bilgisini,deneyimi anlattı,daha sonra Uzman Hekim Sayın EMİN COŞKUN öğrencilerle buluştu,bir ay sonra da KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı,Ünlü Sanayici Sayın KAMİL GÜLEÇ öğrencilerle buluştu bilgisini,deneyimleri anlattı.
DEMİR/ÇELİK Lisesi’nden yetişen başarılı isimler ay/ay davet edilecek..
Böylece DEMİR/ÇELİK Lisesi aidiyet duyguları arttırılacak,genç öğrenciler,kendi okudukları Liseden yetişen başarılı isimlerle buluşarak,o isimleri örnek almalarının önü açılacak.
DEMİR ÇELİK Lisesi Müdürü Sayın ENDER KAN’IN göreve gelmesi ile “LİSENİN GEÇMİŞ YILLARDA Kİ SOSYAL AÇILIMLARI,LİSENİN VİZYONU YENİ BİR YAKLAŞIMLA..” ortaya konulmaya başlandı.
DEMİR/ÇELİK LİSESİ,Karabük’ün en önemli GELENEĞİ,KURUMU..

Yorumlar

  1. Karabük ve Deve

    Ahmet bey iyi günler
    Karabükte hangi işler doğru gidiyor. Bence Hiçbiri.
    Ne taraftan bakarsanız virane, Neresinden tutarsanız elinizde kalıyor.
    Karabükte vurdumduymazlık had safhada.
    * Yeni yapılan konutlara bir bakın evlerin altında araba çekilecek yer yok. Otoparklara kot altı (adı batası) evler sıkıştırılıyor. Sokaklarda artık yürünmüyor iki taraflı araba çekildiğinden. Yaklaşık 25 sene önce bizim köyümüzde yangın çıktı sokaklar dar olduğundan itfaiye giremediği için yangını söndüremediler 5-6 ev, samanlık ve ahırlar yandı bir sürü hayvan telef oldu.
    Allah korusun Karabükte de böyle bir yangın olsa bizim köyümüzle aynı kaderi paylaşacak. 1950’lerdeki köy kafası şimdi karabük’te yaşıyor hala.
    Geçtiğimiz haftalarda bir Konya belgeseli izliyorum. Kot altı daire olan hiçbir evin olmadığından bahsediliyor üstüne basa basa. İnsana değer veriliyor diyor. Bu sözüm ona (!) müteahhitler, mimarlar inşaat onayı yapan kamu görevlileri neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum.
    * Ülkemizde hızlı, ucuz ve güvenilir yapılaşmanın adı toki Karabük’te (mahalle halkını tenzih ediyorum lütfen kızmasınlar) Soğuksu mahallesinde villa fiyatına evler satıyor. Adamların evleri yok parasına alınıp 1500 ila 2000TL nin üzerinde taksitlerle ev yapıyor. Ahmet bey soğuksu mahallesinde hangi beyefendi o evlerden alabilecek bakın kriz de tetikledi önümüzdeki birkaç sene sonra o evlerin çoğu bankaların olacak.
    * Karabük valiliği için yer aranıyormuş. Ödüllü bina(!) neden kullanılmıyor. Dünkü yazılarınızı okudum Bazı odalar güneş almıyormuş personel rahatsız oluyormuş (burada bi parantez) Eğitim araştırma hastanesinde polikliniklerin çoğu bırakın güneşi dünyayı göremiyor. koridorların içinde gecekondular yapılıyor (öyle mi), şifa evlerinde hastalar güneş göremeden iyileşmeye çalışıyor. hastalara hizmet verecek personeller dünyayı göremeden yaşamaya çalışıyorlar. Biri ödüllü bina, diğeri Karabük’ün ilk akıllı binası. Ahmet bey adamlar hiç güneş almayan yerlerde ayna ile güneşi yansıtıp seracılık yapıyorlar heey hey. Madem valilik için yeni bina yapılacaktı trilyonlarca para tadilat için o binaya neden yatırıldı. Oraya Çok geniş kapsamlı ülkemizin her yerinden tüm değerlerini yansıtan büyük bir müze neden yapılamadı. Karabük’ümüzde ülkemizin her yerinden insanımız var. Memleket ve tarih özlemini giderebilir o günleri yaşayabilirdi. Hem O cansız objeler ve materyaller hiç güneş istemezdi. Şimdiye kadar da hem turizme hem de Karabük ekonomisine çok büyük katkılar sunardı. ve Valilik binası yıkılmadan yeni binada bu süreçte yapılabilirdi.
    * Türkiye’de devlet hastanesi olmayan tek il Karabük (bununla övünebiliriz) 🙂 Neden bi devlet hastanemiz yok. Efendim orası da aynı hizmeti veriyor denilebilir evet veriyor devlet hastanesi şeklinde muayene oluyoruz üst üste, numara bulamadan çoook gerilere dönüyoruz ama eczeneye gittiğinizde sen üniversite hastanesinde muayene olmuşsun diye 3 liralık ağrı kesiciye 25 TL ödüyoruz.
    * Eskipazar organize sanayi ne oldu. Kaç yıl oldu Ahmet bey. Tabeladan başka hiçbir çivi çakılamadı. Karabükte işsizlik %20’lere ulaşmış. Bırakın otomobil fabrikasını demiri bizden çeliği bizden bi çivi fabrikası kurulamaz mı. Geçtiğimiz haftalarda okudum yine Karabük’te bıçak yapılıyormuş inanın kısa süreliğine övündüm Polis ve Askerimizin çok yoğun ilgisi varmış bıçaklara ama… çeliği Denizli Demir Çelik Fabrikalarından (!) Geliyormuş. Sahi Denizli Çeliği nedir, Biz onlarca sene Karabük demir çelik fabrikaları ülkemizin en kaliteli demir ve çeliğini üretiyor diye boş yere mi avunduk. Bi bıçak çeliği neden denizlide bi haddaneden gelebiliyor. Sokaklardaki çöp kovaları neden Kocaeli Gölcük’ten geliyor. Demir Çeliğin ana vatanı Karabük ama küçümsediğimiz Bartın Demir çelikten ekmek yapıyor.
    * Ülkemiz genelinde 30 havaalanı varsa bunların hepsini de devlet yapmış. Karabük neden Çok kıymetli iş adamımız Şefik beye bel bağlamış. Eğer havaalanı yapılacaksa bunu devlet yapsa da Şefik beye de havaalanına harcayacağın parayı Karabük’te iş sahası aç işsizlerimiz iş sahibi olsun biz jest olarak havaalanına da yine senin adını verelim denilemez mi. Ve bu arada üniversite sahasına yapılacak pist için yanlış anlamadıysam 300 trilyonluk dolgu alanı yapılması gerekiyormuş sanırım. Eğer öyleyse Karabük’e havaalanı hiç yapılmasın. 300 trilyonluk iş hacmi sağlayacak mı. imkansız.
    “Deveye sormuşlar boynun neden eğri diye, O da nerem doğru ki demiş”
    Karabük nereye gidiyor Ahmet bey.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

BRTV, kuruluşunun 29. yıl dönümünü kutladı

Yayın: 20.04.2024 12:41
Paylaş:
A+ A-

Merkezi Karabük’te bulunan Bizim Radyo Televizyonu (BRTV), kuruluşunun 29. yıl dönümünü kutladı.

Kentteki bir restoranda düzenlenen programda konuşan Vali Mustafa Yavuz, BRTV’nin 1995’ten bu yana Karabük’ün sesini ve ruhunu objektif habercilik anlayışıyla halka yansıttığını söyledi.

Medya ve televizyonun toplumları şekillendirmede, önemli bir güç olduğunu vurgulayan Yavuz, “BRTV bu gücü etik ve sorumlu bir şekilde kullanarak, başarıyla Karabük’ün ve bölgemizin sesini dünyaya duyurmuştur. Özellikle yurt dışında yaşayan gurbetçi vatandaşlarımız için BRTV, köklerine ve öz kültürlerine bağlılıklarını canlı tutmada bir köprü görevi üstlenmiştir.” ifadelerini kullandı.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya da BRTV’nin 29 yıllık yayın hayatı boyunca, Karabük ve bölgenin sesi olmanın gururunu yaşadığını belirterek, BRTV’nin kaliteli yayıncılık anlayışıyla çalışmalarına devam edeceğini kaydetti.

BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya ise televizyonun kuruluş sürecini ve çalışmalarını anlattı.

Program 29. yıl dönümü pastasının kesilmesiyle sona erdi.

Programa, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Çapraz da katıldı.