Her Telden (30 Temmuz 2021)

Her Telden (30 Temmuz 2021)

Yayın: 30.07.2021 00:16
Paylaş:
A+ A-

PANDEMİ ve BİLİNMEYEN BAZI GEREKÇELERLE,AYLARCA YAPILAMAYAN,MÜSİAD KARABÜK ŞUBE KONGRESİ 10 AĞUSTOS GÜNÜ YAPILACAK..
Büyük bir umut ve ciddi bir beklenti ile kurulan,Ülke genelinde olduğu gibi,Karabük’te de, TİCARET HAYATINA Yönelik çalışmalar yapması beklenen MÜSİAD Karabük Şube Kongresi pandemi nedeni ile aylardır yapılamıyordu.
MÜSİAD KARABÜK ŞUBESİ’NİN 53 CİVARINDA ÜYESİ VAR GALİBA.
Şube Kongresi’nin yapılamayış gerekçeleri arasında PANDEMİ SÜRECİ ön sıra da yer alırken,MÜSİAD’A yakın bazı çevrelerin “BİLİNDİĞİ GİBİ BU KURULUŞDA,ŞUBE BAŞKANI GENEL MERKEZ AĞIRLIKLI BİÇİMDE BELİRLENİYOR..” görüşleri de dikkat çekiyor.
MÜSİAD Genel Merkezi’nin de FETÖ iltisakına,ilişkisine,bulaşıklığına,direkt ve endirekt bağlarına çok titiz biçimde dikkat ettiğine vurgu yapan geniş bir çevre var.
Kaldı ki MÜSİAD Genel Merkez Genel Sekreteri imzası ile uzun süre önce Gazetemize bir açıklama yapılarak FETÖ KONUSUNDA ne kadar duyarlı davranıldığının altı çizilmişti.
MÜSİAD Karabük Şube Kongresi 10 Ağustos günü yapılacakmış.
Genel Başkan ve Genel Merkez Yönetimi,ŞUBE BAŞKANI olarak MÜSİAD’IN 53 Üyesi arasında kimi belirleyecek bakalım,ilgili çevreler “ KONU HAYLİ ÖNEMLİ.ZİRA,MÜSİAD ŞUBE BAŞKANLIĞI İÇİN İSTEKLİ OLAN BİRKAÇ İSİM VAR..” bilgilerini de veriyorlar..
Şimdiye kadar Sayın AHMET NUR götürmüştü Başkanlığı..
Bu kez bakalım MÜSİAD ŞUBE Başkanı kim olacak..?

SİYASET KURUMU “YA SÖZ VERMEMELİ veya VERDİĞİ SÖZÜ NE PAHASINA OLURSA/ OLSUN GERÇEKLEŞTİRMELİ..” ve YENİCE’YE DOĞALGAZ..!!
SİYASET KURUMU ya söz vermemeli veya verdiği sözü/sözleri,ne pahasına olursa/olsun gerçekleştirmeli,öyle olmayınca İNSANLARIN SİYASETE GÜVENİ dip yapıyor..
“YENİCE’YE DOĞALGAZ MÜJDELER OLSUN..” denildi mi/denilmedi mi..?
Denildi,YENİCE İLÇESİ’NE bu söz verildi..
İyi de HANİ NEREDE YENİCE İlçesine verilecek denilen DOĞALGAZ..!!
“YENİCE İLÇEMİZE DOĞALGAZ VERİLİYOR,MÜJDELER OLSUN..!!”
Bunu söyleyenler için,elbet nazik bir lisanla,”GERÇEĞİ SÖYLEMEDİLER..” denilebilir,bunun halk arasında elbet çok daha değişik söylemleri vardır ve biz “YENİCE İNSANINA GERÇEĞİ SÖYLEMEDİLER..” diyelim..!!
Hani ne oldu YENİCE İLÇESİ’NE verilen doğalgaz sözü..
Ayrıca EFLANİ İlçesi de DOĞALGAZ talebinde bulunuyor,en azından CHP EFLANİ İlçe Başkanı Sayın AHMET AYTAÇ ve Yönetimi bunu dile getiriyor,ama,YENİCE konusu çok daha değişik,zira,orada,BİNLERCE YENİCE İNSANINA VERİLMİŞ BİR SÖZ VAR..!!
SİYASET KURUMU söz verirken çok dikkatli olmalı değil mi..?

ÖRNEĞİN ; “KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN YAPILANDIRILAN VERGİ / SGK BORÇLARI ÖDENECEK,MAĞDURLAR KURTULACAK,YENİ BİR KULÜP..”
Örneğin,daha 5-6 ay önce,YEREL BASIN YAYIN Organlarına çıkarak “KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN,YAPILANDIRILMIŞ OLAN VERGİ ve SGK BORÇLARI ÖDENECEK,MAĞDUR OLAN İNSANLAR KURTARILACAK..” diye beyanatlar verildi mi/verilmedi mi..?
“VERGİ ve SGK’NIN YAPILANDIRILAN BORÇLARI ÖDENECEK..”
“DAHA SONRA,YENİ BİR KULÜP ÇATISI ALTINDA MÜCADELE EDİLECEK..”
Bu anlam da sözler verildi mi/verilmedi mi..?
Eeee..! bu anlamda sözler verildi ise SONUÇ NE OLDU..?
Evet geçmiş yılların KARDEMİR KARABÜKSPOR nedeni ile VERGİ ve SGK Borçlusu olarak gösterilen isimler,DANIŞTAYIN BİR KARARI uyarınca,yapılandırılmış İKİ TAKSİDİN ÖDENMESİ ile mağduriyetten kurtuldular belki.
Ama,SİYASET KURUMU’NDAN O İKİ TAKSİDİN ödenmesi sırasında,bir tek AK Parti İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ çok samimi,çok ciddi ve çok yapıcı bir gayretin,desteğin içerisinde oldu..
Esas SÖZ VERENLERİ KİMSE ORTALIKTA GÖREMEDİK İYİ Mİ..?
Siyasette SÖZ VER,NASILSA UNUTULUR diye bekle..!!
Olacak iş mi yani..?

KARABÜK BÖLGESİ’NE,ALLAH’IN İHSAN ETTİĞİ,İKİ BÜYÜK GÜZELLİK OLAN ARAÇ ve SOĞANLI ÇAYLARI,VERİLEN GENEL/ YEREL SİYASET SÖZLERİ
Hani halk arasında “SÖYLE YALANI,ÖPEYİM İNANANI..” gibi bir söz vardır,hatta inanan bölümünde, daha ağır bir sözün kullanıldığı da olur,bu söz oldukça yaygındır değil mi..
“SÖYLE YALANI,ÖPEYİM İNANANI…”
Ülke genelini bilmiyoruz ama,KARABÜK ÖZELİNDE,Siyaset Kurumu BÖYLE BİR TAVIR ALMAMALI,Karabük Siyaseti SÖZ VERDİ ise tutmalı ve ne pahasına olursa/olsun tutmalı..
Bakın GENEL ve YEREL SİYASETÇİLER,Temsil ettikleri SİYASET KURUMU adına,YÜCE RABBİMİN BU BÖLGEYE BAHŞETTİĞİ iki güzelliği,iki doğa harikasını NASIL KİRLETİP,nasıl kepaze hale getirdikten sonra KORKMAYIN DÜZELTECEĞİZ diye söz verdiler..
HANİ NE OLDU,ARAÇ ÇAYI DÜZENLEMELERİ..
HANİ NE OLDU SOĞANLI ÇAYI’NIN TERTEMİZ AKMASI..?
Bir gelişme var da,BİZ Mİ GÖREMİYORUZ yoksa..!!

SANAT-KÜLTÜR-SPOR YOKSA “O KENT,O İL GELİŞMİŞ BİR YER OLARAK DEĞERLENDİRİLEBİLİR Mİ..?”,KARABÜK’TE BUNLAR VAR MI DERSİNİZ..?
Bir Kentte SANAT-KÜLTÜR-SPOR yoksa,O KENT için gelişmiş,yaşanabilirlik düzeyi yüksek denilebilir mi,üstüne üstlük,bir de estetikten, temizlik ,tertip ve düzenden yoksunsa,nasıl bir tanımlama yapılabilir acaba..?
GEÇMİŞİN KARABÜK’ÜNÜ HATIRLAYANLAR VARDIR..
O zamanlar Karabük’te sanat/sanatseverler vardı,AMATÖRCE TİYATRO yapanlar vardı,Ülke genelinde SANAT DALLARINDA ismi geçen insanlar vardı,KÜLTÜREL çalışmalar yapılıyordu,TÜRK SANAT MÜZİĞİ çalışan koro/korolar vardı,SPOR OLAYI ise bambaşka bir aşamadaydı..!!
YA ŞİMDİ DURUM NEDİR,SAFRANBOLU’DA OLMASA DURUM BATIK..!!
Safranbolu hariç,KARABÜK’TE BUNLARIN HİÇBİRİ yok,bunu eksiklik gören de yok..!!
Eh,ne diyelim,ALLAH ENCAMIMIZI HAYIR ETSİN..!!

TÜRKİYE KAMU-SEN KONFEDERASYON GENEL BAŞKANI Sayın ÖNDER KAHVECİ’NİN AÇIKLAMALARI,KARABÜK TEMSİLCİSİ Sayın SADIK DOĞDU
SGK Karabük İl Müdürü Sayın İSMAİL YILDIRIM,Karabük SGK’YA bağlı olarak 14 bin civarında EMEKLİ SANDIĞI Primi ödeyen mükelleften söz ediyor,yani,14 BİN civarında DEVLET MEMURU var Karabük’te.
KAMU ÇALIŞANLARI ile DEVLET ARASINDA SÖZLEŞME BAŞLAYACAK.
Yani Devlet Memurları ile bunları çalıştıran Devlet arasında TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ başlayacak ve KARABÜK ÖZELİNDE 14 BİN CİVARINDA Kamu Çalışanını çok yakından ilgilendiren bir durum.
TÜRKİYE KAMU-SEN Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın ÖNDER KAHVECİ,2 Ağustos günü başlayacak olan TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ ile ilgili çok geniş bir açıklama yapmış.
T.KAMU-SEN Karabük Temsilcisi Sayın SADIK DOĞDU,bu açıklamayı Basına da göndermiş ve BÖLGENİN SESİ Gazetesi İnternet Sitesinde tamamını,Gazetemizde ise özetini yayınladı..
DÜŞÜNÜN,KARABÜK ÖZELİNDE 14 BİN AİLEYİ İLGİLENDİRİYOR..
Örneğin,ÖZÇELİK-İŞ Sendikası 4-5 bin kişi ile ilgili TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ yaparken,hemen tüm Karabük’ün gözü/kulağı orada oluyor,Basın çok/çok yakından izliyor falan.
14 BİN KİŞİYİ İLGİLENDİREN BİR SÖZLEŞME 2 AĞUSTOS GÜNÜ BAŞLIYOR..
Bir tek T.KAMU-SEN KARABÜK Temsilciliği bilgilendirme yapıyor..
O Bilgilendirmeye de BİZDEN BAŞKA fazla ilgi gösteren de yok zaten..!!

TÜRKİYE KAMU-SEN ADINA,2 AĞUSTOS GÜNÜ BAŞLAYACAK OLAN 6.DÖNEM TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA ve DİĞER 2 SENDİKA
Türkiye Kamu-Sen Karabük Temsilcisi Sayın SADIK DOĞDU,Konfederasyon Genel Başkanı Sayın ÖNDER KAHVECİ’NİN,2 AĞUSTOS GÜNÜ başlayacak olan 6.Dönem Toplu İş Sözleşmesi ile ilgili açıklamalarını YEREL BASINA duyurdu.
KARABÜK ÖZELİNDE 14.407 EMEKLİ SANDIĞI MENSUBU VAR.
Yani bunların tamamı DEVLET MEMURU olarak görülmeli.
Şimdi buradan yola çıkarak KARABÜK’TE SİYASET YAPANLAR,SİYASİ PARTİLER,SİYASET KURUMU,bu 14.407 AİLENİN geleceği olan TOPLU İŞ SÖZLEŞME görüşmelerine mutlaka ilgi duyarlar,ilgi gösterirler.
DİLE KOLAY Karabük Özelinde 14.407 muhatabı var SÖZLEŞMENİN..
Bir de TÜRKİYE KAMU-SEN,6.Dönem Toplu İş Sözleşmesi ile ilgili DÜŞÜNCELERİNİ/TALEPLERİNİ dile getirdi,peki MEMUR-SEN ve KESK nasıl bir tutum izliyor acaba..?
Olayın tam bu noktasında T.KAMU-SEN ile KESK paralel bir çalışma içerisinde ve 6.Dönem Toplu İş Sözleşmesine paralel bir talep/tavır/tutum içerisinde giriyorlar şeklinde ki değerlendirmeleri göz önünde tutmak gerekebilir.
TÜRKİYE MEMUR-SEN’İN mevcut iktidara biraz daha yakın durduğu hep söylenir ve tam bu nokta da T.MEMUR-SEN ne istiyor,6.Dönem TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ sürecinde talebi,tavrı,tutumu nasıl olacaktır acaba..?
MEMUR KESİMİ İÇİN PAZARTESİ BÜYÜK GÜN BAŞLIYOR..

KARABÜK, AKTAŞ BARAJI,SU TAŞKINI ÖNLEME,TARIMSAL SULAMA,ELEKTRİK ENERJİSİ ÜRETİMİ,KARDEMİR SANAYİ SUYU TEMİNİ İÇİN..
2014 Yılların da Karabük gündeminin en baş maddeleri arasında olan AKTAŞ BARAJI yatırımı “BİRÇOK DİĞER YATIRIMIN OLDUĞU GİBİ..” birçok diğer “PROJENİN OLDUĞU GİBİ..” unutuldu gitti değil mi..?
Oysa O Dönemin AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR,yaptığı temaslar,aldığı bilgiler sonucu “TOPLAM MALİYETİ 1 MİLYAR ABD DOLARI CİVARINDA OLAN BU YATIRIM 2015 SONUNDA İHALE EDİLEBİLİR..” diyordu.
Hatta KARDEMİR adına Sayın MUTULLAH YOLBULAN,Sayın KAMİL GÜLEÇ’İN bu barajı “KARDEMİR OLARAK BİZ YAPABİLİRİZ..” görüşleri Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN tarafından dile getiriliyordu..
AKTAŞ BARAJI su taşkınlarını önlemek,Tarımsal Sulama,ELEKTRİK ENERJİSİ ÜRETİMİ,KARDEMİR için SANAYİ SUYU temini gibi birçok önemli konuya cevap verecek bir yatırımdı..
EEE..! ne oldu bu yatırıma..?
Kaldı ki DSİ Kastamonu Bölge Müdürlüğü’ne yakın kaynaklar “MASTER PLANI,HER TÜRLÜ HAZIRLIĞI,BİLGİSİ BİZDE MEVCUT..” diyorlar ve bizim gördüğümüz kadarı ile ENERJİ BAKAN Yardımcısı ve KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ALPARSLAN BAYRAKTAR start verirse bu iş çok çabuk olur,diyorlar.
KARDEMİR’İN 1.5- 2 milyon metreküp sanayi suyu gereksinimi varmış..
KARDEMİR kapasitesi büyürken,SU KAYNAKLARI küçülüyormuş..
Dolayısı ile AKTAŞ BARAJI hem ÜLKE,hem KARABÜK için çok önemli..
Sizce NE OLACAK AKTAŞ BARAJI…?

KARABÜK AİLE ve SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ Sayın GALİP SÖKMEN “KAMİL GÜLEÇ SEVGİ EVLERİ DİPTEN DORUĞA ELDEN GEÇİRİLİYOR..”
Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın GALİP SÖKMEN Gazetemiz Muhabirlerine Müdürlük Çalışmaları ile ilgili bilgi verirken “KAMİL GÜLEÇ ÇOCUK SEVGİ EVLERİNE..” sözü getirerek “2009 YILINDA HİZMETE AÇILMIŞTI..” bilgilerini verdi.
GÜLEÇ AİLESİ ÇOCUK SEVGİ EVLERİNİN,ciddi bir bakım ihtilacı içerisinde olduğuna dikkat çeken Sayın GALİP SÖKMEN,bu konuyu Sayın KAMİL GÜLEÇ ile görüştüklerini ve TÜM BAKIMINI YAPTIRMA SÖZÜ ALDIKLARINI söyledi.
GÜLEÇ AİLESİ ÇOCUK SEVGİ EVLERİNİN dipten doruğa elden geçirileceğini söyleyen Sayın GALİP SÖKMEN,bu arada “BAHÇE BAKIM ÇİÇEKLENDİRME ve BAHÇE TANZİM HİZMETLERİNİN DE..”Karabük Belediyesi tarafından yapılacağına işaret etti.
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’NİN bu konulara ilişkin verdiği sözün önemini vurgulayan İl Müdürü Sayın GALİP SÖKMEN halen 48 çocuğumuzun kaldığı bu sevgi evlerinin,çok kısa süre içinde çok şık hale getirileceğinin altını çizdi.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın GALİP SÖKMEN,bu hizmetler de kendilerine sonsuz destek sözü veren ve bunu yerine getiren Sayın KAMİL GLÜLEÇ ile çalışmalarına her türlü katkıyı veren Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’YE teşekkürü de ihmal etmedi.
Burada kalan 48 çocuğumuz çok daha iyi koşullarda kalacaklar dedi.

13 kişi görüş bildirdi

  1. Siyaset mi yalan rüzgarı mı

    Karabükte siyaset yapmamak üstüne söz verir bu geneldede böyledir yereldede byledir hani noldu Araç çayı,yahu şu karabükün haline bakın toz toprak ortalığı pislik göütürüyo hakkaten ya raylı sistem noldu çelik cami yapıldımı kuzeyin sönmüş yıldızı kasaba oldu kasaba

  2. ÇAKIR

    SAYIN AHMET ABİM MEMUR SENDİKALARI BOŞUNA UĞRAŞIYORLAR. MEMURUN GAZINI ALIYORLAR.HÜKÜMET NE VERİRSE ONA HE DİYECEKLE.BAŞKA ÇARESİ YOK.AKSİ TAKDİRDE A MAKAMLARDA BİR GÜN DURAMAZLAR.ÖZELLİKLE DE MEMUR-SEN VE KAMU-SEN YETKİLİLERİ,BUNLARINKİ DOSTLAR ALIŞVERİŞTE GÖRSÜN. HER SENE OYNANAN OYUN TOPLU SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİNDE BİR TİYATRO SİZ İSTEYİN İSTEDİĞİNİZ KADAR,HÜKÜMET’İN TEMSİLCİLERİ DE BİZ İSTEDİĞİMİZİ VERİRİZ.BAŞKA BİR DURUM ŞİMDİYE KADAR YAŞANDIMI? YAŞAN MADI TABİKİ BU SENE DE BÖYLE OLACAK MEMUR VE MEMUR EMEKLİLERİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAYACAKLAR.

  3. KARABUKSPOR

    sayin cumhur unal bagira bagira soyledi butun millet sahittir.magdurlar kurtaracagiz yeni bir takima destek verecegiz demisti sayin ÜNAL hangisini yapti hic birisini .

  4. AYTAÇ

    Çaycuma Perşembe bir belde Eflani bir ilçe perşembeye gelen,Tasımalı depolamalı Doğal gaz Eflaniye gelmiyorsa bir yerlerde sorun var demekki.0/078 oyun karsılıgı olmalı Eflani halkı bekliyor.çok önemli kurumlar eflaniden alındı ADLİYEYE, KEDAŞ,ORMAN DEPOSU,VB kurumlarımız alındı bumu karsılıgı oyların Eflani halkı Uyutulmasın bir gün yine lazım olur.Eflani Kaymakamı niçin trafik sorununu çözmüyor, sabahtan aksama kadar park ediyor araçlar ana caddeye ,kaymakam ne iş yapar, anca verlen dilekçeleri kapatır.ne günlerden geçiyor eflani

  5. Karabük Belediyesi Ne İş Yapar?

    Belediye başkanı bu memleketteki olumsuzluklar hakkında en ufak bir endişe taşımıyor ki. Geçen açılışta konuşmuş, 12 yıl öncesinin karabük’ünü hatırlatıyor. İnsanlar zaten o eksiklikleri gördüğü için sana oy verdi vergili. Bırak Erer dönemini, 5 sene öncenin Karabük’ü ile şimdinin Karabük’ünü kıyasla. Kendinle rekabet et, aksi halde bu şekilde algı yönetimine devam edersin. Karabük, sosyal yaşam alanında ne yazık ki 12 senede hiçbir şey yapılamamış bir kent. Çarşı merkezi harabe, şehircilik desen yok. Vergili diyor ki, ”12 sene önce asfalt yoktu karabük’te. Şu an varolan asfaltlarda ise çukura düşmeden, mazgala takılmadan geçmek imkansız. Yol kotuna yükseltmekten bile aciz bir belediye. Allah bu şehirde yaşayanlara kolaylık versin.

  6. 90 Model Otobüslerle Taşımacılık

    Karabük Belediyesi maalesef ki çağın gerisinde kalmıştır. Safranbolu Belediyesi ile Karabük Belediyesinin otobüslerine bakmak bile, iki belediyenin ortaya koyduğu vizyonu göstermesi açısında önem taşımaktadır. Hem de bu kadar uçuk fiyatlara, kimse de sormuyor bu kentteki öğrenci emekli bu kadar pahalıya taşınıp klimasız ve dökük otobüslerde nasıl taşınabilir, bu reva mıdır diye.

  7. enflasyon kadar zam

    Memur sendikaları aidatları devletten alıyor, memurun cebinden bir kuruş çıkmıyor kime nasıl kafa tutacak ,bu kadar zam veriyorum dese olmaz mı diyecek yarabbi şükür diyecek. Zaten üyelerinin maddi menfaatlerinden çok atama, tayin, yer değiştirme, kayırma bunlarda daha aktif sendikacılık yapıyorlar, ama her sözleşme öncesi esip gürlüyorlar şunu isteriz bunu isteriz isteriz de isteriz, sözleşme imzalanmış arada uçurum var, bakınız ben talep ettiğim ücretin, sosyal hakların hiçbirini alamadım, ben bu görevi layıkıyla yapamadım koltuğumu bırakıyorum sizlerden özür dilerim diyen bulamazsınız, orası yan gelip yatma yeri olabilir mi acaba. Zaten ülkemizdeki memurların sendikalı olma gibi bir zorunluluğu yok isteyen oluyor, memurun maaşından kesilecek aidatı devletimiz kendi kasasından sendikalara veriyor üye olmayanda olanda aynı zamdan faydalanıyor, uzlaşma kurulu alınacak zam oranını belirliyor ve anlaşma tamam oluyor sahi bu durumda sendika tam olarak ne iş yapıyor sizce.

  8. M.Ü.

    Bir kentin kültür, sanat v.d. konularda gelişebilmesi için öncelikle talep olması lazım. Karabük için böyle bir talep var mı.? Öncelikle siz değerlendirin. Sonra çok paralar harcanarak yapılan yatırımlara da bakın estetikten yoksun bir şekilde .Bazen iyi ki de hiç bir şey yapılmamış diyorsun. Yenişehir bölgesinin bir bölümünde yeni binalar yapılmış ama hiçbir şey yapılmayan eski bölümü daha iyi. Şehir merkezi desen tam bir ucube olmuş. Keşke eski haliyle kalsaydı diyorsun.

  9. Belediye Seçimleri Üç yılda Bir yapılsın

    Ak parti ve Mhp bu ülkeye kalıcı bir hizmet yapacaksa Belediye yerel Seçimlerini ÜÇ YILDA BİR için kanun değişikliği yapmalı… Bakalım oz zaman vatandaş seçmen kekleniyor mu? Keriz yerine konuluyor mu?

  10. Bartın Millet Bahçesi İhalesi 24 eylül 2021 saat 14:30 da

    Bartın Millet Bahçesi İhalesi 24 eylül 2021 saat 14:30 da. Karabük yok biraz tartışın 5- 10 yıl şura bura diye öyle

  11. Ciğerimiz yanıyor

    Saygıdeğer Ahmet abi malumunuz ormanlarımız cayır cayır yanmakta. İlimizdeki Belediyeler ; Karabükün sanayi ve ticaret erbabı ; Kardemir; Sendikalar ; Karabük Ticaret ve Sanayi Odası; Esnaf kuruluşları ağaç dikme kampanaları yaparak ülkenizin tekrar yeşillenmesine katkı veremezlermi. Hani her kesim derya gün birlik ve beraberdik günü. İŞTE O GÜN BU GÜNDÜR. Şimdiden herhangi bir kurumun kuruluşunun böyle bir kampanya düzenleyeceğini düşünerek saygılarımı sunuyorum.

  12. Covid 19 yayılımı

    Ahmet abi nerelerdesin sesimiz kısıldı. Covid salgını artıyor. Kardemir maske mesafe diye önlemler alıyor para harcıyor. Sosyal medyada görüyoruz ki sendikal seçim çalışması yapan adaylar fabrikanın bir ucundan diğer ucuna tokalaşma sarılma maskesiz olarak dolaşıyor fotoğraflarda mevcut. Yönetim buna sessiz kalıyor fakat işçilerin maskesiz diye savunmasını alıyor. İSG müdürüdemi çekiniyor bu kişilerden. Formenini sürgüne göndermeye benzemiyor bu işler.

  13. Covit

    Merak etme kardemir yönetimi hiç bir şeye sessiz kalmaz hiç birşeyin altında da kalmaz işveren kime ne kadar yol vereceğini bilir hooop dur artık bitti yeter huzuru bozuyorsun demesi an meselesi

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Zonguldak’ta denizde erkek cesedi bulundu

Yayın: 28.03.2024 13:50
Paylaş:
A+ A-

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde denizde erkek cesedi bulundu.

Uzunkum Caddesi sahili kenarında yürüyüş yapan bir kişi, suda ceset görünce durumu yetkililere bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri sevk edildi.

Bota alınarak Karadeniz Bölge Komutanlığı limanına götürülen erkek cesedi, Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Devlet hastanesine gelen aile, cesedin 31 yaşındaki Armağan Salman’a ait olduğunu teşhis etti. (AA)