Her Telden (31 Ağustos 2021)

Her Telden (31 Ağustos 2021)

Yayın: 30.08.2021 21:01
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK’TE EKMEK FİYATI,ÜLKE ORTALAMASINA UYGUN,EKMEĞİN UCUZ OLMASI FIRINCI ESNAFININ REKABETİNDEN,UCUZ SATMASINDAN.
Karabük’te EKMEK FİYATLARI 1 lira ile 1,25 kuruşa kadar satılıyor,anlayacağınız çok ucuz satılıyor,bunun nedeni FIRINCI ESNAFININ REKABET etmesinden,FIRIN SAHİPLERİNİN kendi aralarında ki çekişmesi,rekabeti.
YOKSA,EKMEK FİYATLARI ÜLKE ORTALAMASINA UYGUN..
Öyle olması da çok/çok doğal elbet.
Öyle ya,Bir başka yerde ki FIRINCI ESNAFI doğalgazı,elektriği,mayayı,unu,işçi ücretlerini ve diğer MALİYET UNSURLARINI Karabük’e oranla daha yüksek fiyatlardan kullanmıyor ki..
KARABÜK’TE EKMEK FİYATI ÜLKE ORTALAMASINA UYGUN..
Burada TEK KONU Karabük Merkezinde FIRINCI ESNAFININ kendi arasında ki,kısır çekişmesi,rekabeti,yoksa EKMEK FİYATLARI ÜLKE ORTALAMASINA uygun Karabük’te.
FIRINCI ESNAFI KENDİ ARASINDA ANLAŞAMIYOR..
Karabük’te de insanlar UCUZ EKMEK YİYOR..
Aslında UCUZ EKMEK Mİ YİYOR,Fırıncının geleceği mi tükeniyor..?
Olayın bu noktası da hayli önemli elbet..

KARABÜK ESNAF ve SANATKAR ODALARI BİRLİĞİ BAŞKANI Sayın NURETTİN TÜMEN “EKMEK FİYATLARI KONUSUNDA ÇOK/ÇOK HAKLI..” ELBET
Karabük ESNAF ve SANATKAR ODALARI Birlik Başkanı Sayın NURETTİN TÜMEN,ekmek fiyatları konusunda doğru olanı yaptı ve yaptığında da ısrar etti.
MALİYETLERİ ÇIKARTTI,EKMEK FİYATINI BELİRLEDİ..
Sorumluluğunu yerine getirdi..
FIRINCI ESNAFI,tüm maliyetlerin dikkate alınarak belirlenen EKMEK FİYATINA uymuyorsa,O İŞ FIRINCI ESNAFININ bileceğini bir konu,iddia ile rekabet ile UCUZ EKMEK satıyorlar,bu kendi bilecekleri bir iş.
Sayın NURETTİN TÜMEN üzerine düşeni ,sorumluluğunu yerine getirmiştir,BİR EKMEĞİN MALİYET UNSURLARI nelerdir,örneğin elektrik fiyatı ,örneğin doğalgaz fiyatı,örneğin maya,örneğin un gibi TEMEL MALİYET UNSURLARINI dikkate almış bir fiyat belirlemiştir..
Haaa..!! FIRINCI ESNAFI bu fiyatlara uymuyor,EKMEĞİ UCUZ satıyorsa,O fırıncı esnafının bileceği bir iştir,aslında,bu tür satışlara da HAKSIZ REKABET noktasından bakmak da mümkün..
Sayın NURETTİN TÜMEN ve birlikte çalıştığı Yönetim Kurulu Üyeleri konuyu araştırmışlar,maliyetleri çıkartmışlar ve bir fiyat belirlemişler,buna FIRINCI ESNAFI kendi arasında ki rekabet nedeni ile uymuyor,UCUZ EKMEK satıyorsa,bu kendilerinin bileceği bir iştir,BATAN/BATAR,ayakta kalan,devam eder..
Olayın özü budur yani..

ZONGULDAK CADDESİ ÜZERİNDE Kİ İŞYERİ SAHİPLERİ,YENİ TRAFİK UYGULAMASINDAN MÜTHİŞ RAHATSIZ OLMUŞLAR ve İŞLERİ DİBE VURMUŞ
Karabük’ün Şehirlerarası yol statüsünde olan ve çok işlek bir Cadde olarak bilinen ZONGULDAK CADDESİ üzerine PARK YASAĞI GETİRİLDİ ve şuan itibarı ile O Cadde de park yapılamıyor..
CADDE ÜZERİNDE İŞYERİ SAHİPLERİ FERYAT EDİYORLAR..
İşleri tam manası ile dibe vurmuş.
Öyle ya,müşteri aracını çekecek yer bulamayınca,ARACINI ÇEKTİĞİNDE ceza yiyeceğinden dolayı,durup alış/veriş yapmıyor,o nedenle de CADDE ESNAFININ tepkileri anormal büyük.
NASIL BİR ÇÖZÜM BULUNABİLİR BURADA..
Ya özellikle Minibüs Durağı çıkışından ARKA SOKAĞA girip araç park edilerek ALIŞ/VERİŞ için süre kazanılacak veya 5 dakika,10 dakika PARK SERBEST bırakılacak..
ZONGULDAK CADDESİ ESNAFINA KULAK VERMEK GEREK..
İnsanların CANI GERÇEKTEN müthiş yanmış/yanıyor..
Bir nefeslik rahatlama mutlaka tesis edilmeli,değil mi..?

İL ÇEVRE MÜDÜRLÜĞÜ “TABİAT VARLIKLARINI KORUMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ.” YENİŞEHİR MAHALLESİ VATAN HASTANESİ,SOSYAL BİNA FALAN
ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK İl Müdürlüğü Yenişehir Mahallesi’nde,KARDEMİR tarafından başlatılan,bakım/onarım çalışmalarının KENDİLERİNDEN İZİNSİZ YAPILDIĞI gerekçesi ile Cumhuriyet Başsavcılığı’na SUÇ DUYURUSUNDA bulundu.
ÇOK/ÇOK İYİ OLDU denilse yeridir,zira böylece KARABÜK İL ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK Müdürlüğü olduğunu öğrendik,bu Müdürlük bünyesinde,bir TABİAT VARLIKLARINI KORUMA ŞUBE Müdürlüğü olduğunu öğrendik.
Şimdi diyoruz ki,Bu Müdürlük ve TABİAT VARLIKLARINI KORUMA Şube Müdürlüğü SOSYAL BİNA ve ORADA Kİ OTEL hakkın da ne yapar veya ŞU AN KAYIP OLAN VATAN HASTANESİ’Nİ bir araştırır mı..?
SOSYAL BİNA diyoruz ya,Karabük’te birçok insan SOSYAL BİNA DA yapılan düğünlerle evlenmiştir,şuan O EŞLERİN ÇOCUKLARI bunları çok/çok iyi bilir,SOSYAL BİNA bir prestij alanı olarak bilinir ve çok önemli de bir MİMARİ YAPISI vardır..
VATAN HASTANESİ kayboldu gitti.
Orası SİNEMAYDI,orası HASTANEYDİ..

YENİŞEHİR BÖLGESİ İÇİN,KARDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANI Sayın ALPARSLAN BAYRAKTAR ve GENEL MÜDÜR Sayın NECDET UTKANLAR..
ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK İl Müdürlüğü Yenişehir Mahallesi’nde izinsiz yapılan bakım/onarım çalışmaları hakkında KARDEMİR A,Ş için Cumhuriyet Başsavcılığı’na SUÇ DUYURUSUNDA bulundu..
İyi de SOSYAL BİNA ne alemde,VATAN HASTANESİ nerede,bu soruların cevabını İL ÇEVRE MÜDÜRLÜĞÜ verebilir mi,örneğin Karabük’ün en eski Cemiyetçilerinden Sayın HABİP MUTLU,Sayın RECEP ÖZÇELİK bu konularda çok/çok iyi bilgi sahibi insanlardır..
YÜZME HAVUZU ne durum da,SİNEMANIN mimari yapısı ün yapmıştır,YAZLIK SİNEMA duruyor mu,,MÜHENDİSLER KULÜBÜ ne alem de veya MEMURLAR KULÜBÜ Ecza deposu mu oldu..?
ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK İl Müdürlüğü TABİAT VARLIKLARI KORUMA Kurulu bunlara da bir ilgi gösterir mi acaba,aslında SON GELİŞMELER ÇOK/ÇOK İYİ OLDU..
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nü öğrenmiş olduk

KARABÜK YAŞAYANLARI “BÖLGENİN SESİ GAZETESİ HER TELDEN KÖŞESİNİ İZLER..” ÇOĞU ZAMAN “YORUM YOLLAYANLAR..” OLUR ve ACABA.
Karabük yaşayanları BÖLGENİN SESİ Gazetesi HER TELDEN Köşesini izler/izlemeye gayret eder ve günlük 600/700 insan bu köşeye girer ve Karabük’ün nabzını öğrenmeye çalışır.
Çok önemli YORUMLAR DA gelir HER TELDEN KÖŞESİNE..
Gönderilen yorumlardan bizi eleştirenler olur,yayınlanır..
Zaman/zaman haksız eleştiriler aldığımız da olur veya bizi eleştirmeyi takıntı haline getirmiş insanlara da tahammül etmeye gayret ederiz ve son günlerde insanlar O KÖŞE DE bizim gösterdiğimiz iyi niyet,sabır ve hoş görüyü suistimal etmeye kadar götürdüler işi.
Yorumlar karşılıklı tehdit etmeye kadar vardı..
İşin,hiç mi hiç kabullenemediğimiz yönü,O YORUMLARIN ÖZNESİ olarak bizim geçmemiz,o çok yanlış,bizim üzerimizden karşılıklı hakaret düzeyine varan yorumlar bizi üzüyor elbet..
Acaba,YORUMLARI KALDIRSAK MI dediğimiz zamanlar oluyor..
Ancak,çok içerikli,çok yol/yön gösterici yorumlar da geliyor ve o tür yorumların yüzü suyu hürmetine devam ettiriyoruz,Karabük açısından yol ve yön gösterici yorumlara kıyamıyoruz..
Kimileri takıntılı eleştirel yorumlar yolluyorlar..
Kimileri yapıcı,yol/yön gösterici yorumlar yolluyorlar..
Biraz daha devam mı edelim,yoksa YORUMLARI KALDIRAYLIM MI..?
Bir karar vermemiz gerek..

KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU ve ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ KARARI İLE SUÇ DUYURUSU KARARI…
KARDEMİR hakkında Yenişehir Mahallesi’nde,bazı binalarda başlatılan bakım/onarım çalışmaları durdurulmuştu ve bunun için CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI’NA SUÇ DUYURUSUNDA bulunulmuştu..
Şimdi KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ALPARSLAN BAYRAKTAR ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Genel Müdür Sayın NECDET UTKANLAR Cumhuriyet Savcılığı’na ifadeye gidecekler..
PROSEDÜR ÖYLE İŞLER HER HALDE..
ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK İl Müdürlüğü ile KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE Müdürlüğü karar ile KARDEMİR Yönetimi tarafından yapılan İZİN BAŞVURULARI hakkında da bir karar verildi.
Bu karar uyarınca KARABÜK BELEDİYESİ görevli sayıldı.
Peki KÜLTÜR VARLIKLARI KORUMA BÖLGE Müdürlüğü yapısı nasıl.?
Peki KARABÜK KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE Müdürlüğü yapılanmasında kimler görevli acaba,örneğin Müdür olarak Sayın Mustafa SUCU görev yapıyor.
Kurul Başkanı Sayın KEMAL ÖNAL (Hukukçu),Sayın ÇAĞLAR ALSANCAK (Harita Mühendisi),Sayın BEHLÜL BİLGİÇ (Jeoloji Mühendisi),Sayın YENER YILDIRIM (Aynı zamanda Başkan Yardımcısı ve Ziraat Mühendisi),Sayın GÜNER ERGÜN (Su Ürünleri Mühendisi),Sayın AHMET IŞIK (Orman Mühendisi) Sayın MÜGE GÜRDOĞAN EYDURAN(Şehir Plancısı)
Şimdi görevle Karabük Belediyesi İMAR ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ..

KARABÜKSPOR’A GELMİŞ BİRÇOK FUTBOLCUNUN ÇEKLERİ ÖZGÜR BATUHAN,PERTEV ÖNGÜNER ve BAYRAM UĞURLU CİROLAMIŞ İYİ Mİ..?
KARDEMİR KARABÜKSPOR mahkemesi 5 kasım günü görülecek ve iddialar gerçekten müthiş,örneğin İÇİŞLERİ Bakanlığı DERNEKLER MASASI DENETÇİLERİ raporunda çok enteresan görüşler dile getirilmiş..
KAÇ FUTBOLCUNUN ALDIĞI ÇEKLER kimlerce ciro edilmiş..?
Rapor da deniliyor ki,Futbolcu Hakan ASLANTAŞ,Andrii BLIZNICHENKO,Luis Ezelsqeil HANEZ.Aleksandr BYBKA isimli futbolculara KARDEMİR KARABÜKSPOR tarafından verilen çekler Özgür Batuhan SARIBAL,Pertev ÖNGÜNER ve Bayram UĞURLU tarafından cirolanmıştır.
Bu durum HAYATIN OLAĞAN AKIŞINA TERSTİR..
Öyle olunca da DERNEK ZARARINA MUVAZAALI BİR DURUMDUR..”
Ayrıca da aynı rapor da,”FUTBOLCULARIN ALDIĞI BEDELLERİN FAZLA MİKTARININ ÜÇ MENAJER DE TOPLANMIŞ OLMASININ DERNEK ZARARINA MUVAZAALI BİR SÖZLEŞME OLDUĞUNUN ANLAŞILDIĞI..” gibi ifadeler var.
Yarabbi neler/neler tespit edilmiş bu raporlar da..!!
Nasıl KIYILMIŞ CANIM KARABÜKSPOR’A,nasıl bir vicdandır bu ..?

KARDEMİR KARABÜKSPOR İÇİN AÇILAN MAHKEME “GERÇEKTEN ASRIN FUTBOL DAVASI OLABİLİR..” KAYBOLAN MİLYONLARCA DOLAR/EURO
KARDEMİR KARABÜKSPOR için açılan Mahkeme 5 Kasım günü görülecek ve bu Mahkeme FUTBOL DÜNYASI AÇISINDA ASRIN DAVASI olarak tecelli edebilir..
DÜNYA ve TÜRK FUTBOLU TEMİZLENEBİLİR..
Veya OĞLAN ALDI OYUNA GİTTİ,ÇOBAN ALDI KOYUNA gitti mesabesinde yürüyen ilişkiler “NASILSA BİRŞEY OLMUYOR GEREKÇESİ İLE..” çok daha GEMİ AZIYA ALABİLİR..
5 KASIM BİR YOL AYIRIMI..
Hatta DAVALAR SİL BAŞTAN ELE BİLE ALINABİLİR..!!
Nedir bu kepazelikler,NASIL GÖZ YUMULMUŞ,kimler kimlerin sırtından MİLYON DOLARLAR,MİLYON EUROLAR kazanmış yarabbi,ÇEKİ ALAN A İSİMLİ ŞAHIS,KARABÜKSPOR tarafından verilen FUTBOLCU ÇEKİNİ tahsil eden B-C-Z isimli şahıslar falan..
KAYBOLAN PARA MİLYON DOLAR MİLYON EURO..!!
Futbol oynayan 3 almış,Menajerler 5/6 almışlar iyi mi..?
MENAJERLER KİMLERLE PAYLAŞTILAR ACABA..?

25 kişi görüş bildirdi

  1. yanlız kurt

    sayın ahmet gölbek ekmeğin fiyatını 1 ila 1,25 tl den satılıyor diye yazmışsınız yanlışınız var ekmek bakkalda markette büfede vede fırınlarda 1,5 tl idi zam verildi 2 tl ye çıktı dediğiniz fiyatlar geçen yıl fiyatları karıştırıyorsunuz galiba yada uzun zaman ekmek almadınız galiba

  2. ali tel

    Zonguldak caddesindeki park yasağını destekliyorum. Maalesef bizim insanımız 5 dakikalık izni bile saatlerce kullanıyor.Oraya araç park edildiğinde trafik o kadar sıkışıyor ki.Tüccarlar kooperatifinin arkasında otopark var ,hem açık hem kapalı.Vatandaş kullanmıyor ki.Pazar yerinin olduğu yer pazar kurulmadığı vakit otopark olarak kullanılabilir.Biz illaki arabamızı dibine koyacağız.Böyle kalsın ,iyi böyle.

  3. Anonim

    eğri oturalim doğru konuşalım karabukteki butun caddelerdeki park yerleri o caddede esnaflik yapanlar tarafından sabahtan akşama kadar işgal edilmiş park yerleridir. şimdi park yasağı geldi diye sizlanmalari halk tarafından gaale alınmıyor. çoğu hem kaldırıma ürünlerini koymuşlar birde devletin halkın yolunu park yerini dubalarla ve kendi araçlarıyla sahiplenmisler

  4. Karabük Bizim

    Her telden haberlerede yorumlarada devam, uydudan yapan televizyon kanalından daha etkili habercilik yapıyorsunuz tebrik ediyorum yola devam diyorum.

  5. Karabuk

    Teşekkürler Ahmet bey.zonguldsk caddesi gerçekten bitti.park yasağı kalkmalı

  6. Sokağa çık yalnız kurt

    Yalnız kurt isimli kardeş sen bi sokağa çık evle markete sıkışma çok yerde ekmek 1 lira yahutta 125 kuruş gel-al satış yapan yerlerde 1 lira Ahmet abi haklı yani.Sen marketten kurtar kendini.

  7. ÇAKIR

    ŞİMDİ BU İL ÇEVRE MÜDÜRLÜĞÜ KARDEMİR HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞ, SUÇU DA KARDEMİR LOJMANLARININ BAKIM VE ONARIMINI YAPMAK İÇİN KENDİLERİNDEN İZİN ALINMAMASIYMIŞ,TESCİLSİZ YAPIYMIŞ FALAN FİLAN ADAMALAR YENİŞEHİRİ GÜZELLEŞTİRMEK VE BİNALARININ BAKIMINI YAPMAK İSTİYOR.BU NE SAÇMALIK KARABÜKE ŞÖYLE TEPEDEN BİR BAKIN BAKALIM KARABÜKÜN NERESİ DÜZGÜN YAPILARLA BİNALARLA DONATILMIŞ HER MAHALLE GECEKONDU VE ÇİRKİN YAPILARLA DOLU, İL ÇEVRE MÜDÜRLÜĞÜ İLK ÖNCE BURALARDAN BAŞLASIN BU ÇİRKİN VE ÇARPIK YAPILAŞMAYI DURDURSUN,KARABÜKÜN HAVA KİRLİLİĞİNE NEDEN OLAN SANAYİ KURULUŞLARINI DENETLESİN, HAVA VE ÇEVRE KİRLİLİĞİNE NEDEN OLAN KURULUŞLARA YAPTIRIM UYGULASIN, KARABÜK HALKI ÇEVRE VE HAVA KİRLİLİĞİ YÜZÜNDEN HASTALANMAKTA,KANSER VE SOLUNUM YOLU HASTALIKLARINDA ARTIŞ GÖZLEMLENMEKTEDİR.BU NEDENLE İL ÇEVRE MÜDÜRLÜĞÜ,SAĞLIK MÜRÜLÜĞÜ,BELEDİYE VE DİĞER KURUMLAR GÖREVLERİNİ EKSİKSİZ YAPMALILAR.YOKSA KARABÜK ESKİSİNDEN DE DAHA BİR YAŞANMAZ ŞEHİR OLUP,KARABÜK HALKI CEZALANDIRILMIŞ OLUR.

  8. Esentepe

    Esentepe ana caddede tam bir keşmekeş.esaflar kaldırımları işgal etmiş,yetmemiş yolları işgal etmiş,oda yetmemiş yola sandalye masa atmiş ,flama,duba koymuş.Belediye zabıtaları bunları hiç mi görmüyor.Ben bir vatandaş olarak belediyeye burdan sesleniyorum lütfen müdahale edin.yarın esnafla vatandaş kavga edebilir.kaldırımda yürürken veya yola araç park ederken. esnaftan dükkanımdan çık kardeşim diye bir ses yükselebilir.

  9. Gazete Duvarı

    Karşılıklı tehdit, argo ve kişisel içerikli arda arda sürdüren yorumları yayınlamayın lütfen, Her ne kadar yasal sorumlulukları kendilerinde olsa bile. Gazetemiz duvarına yakışmıyor.

  10. Zonguldak Caddesi ve Çevre yolu

    Zonguldak caddesine park yasağı getirilmesini çok yerinde ve faydalı bir karar olduğu düşüncesindeyim. En önemlisi trafiği tehlikeli can ve mal kaybı halinden azda olsa önlendi trafik rahatladı. Yine bakın orası karayolu şehir içi ve şehir dışı yolcuları tarafından kullanılıyor. Herkesin hayatta zamanı değerli önemli bir kişi zaten tek sıra park edilmiş araç yanına par ediyor ve trafik tıkanıyor bekleyenlerin hakkına giriyor. Acil bir durumunda can kaybına bile neden olabilir. Gecikmiş bir uygulama Şimdi yine de par edenler var. Bunun içinde EDS Elektronik Denetim sistemi kurulmalı 5 dk. üzeri otomatik ceza işlemi yapmalı.
    Çevre yolu yapılsaydı şimdiye kadar hem hava kirliliği, hem de trafiğin rahatlaması olabilirdi. Maalesef Karabük burası işler ya yapılırken plansız kullanılmaz sorunlu bir şey yapılıyor yada bir on yıl tartışılıyor . Neyse bir an önce bir Memleket sevdalısı yiğit üzerinde durur takip ederek, oyalamalara, engellemelere, yıldırmalara kulak asmayarak başlatmasına vesile olur diyelim…

  11. KARABÜKLÜ

    SAYIN GÖLBEK, ÇÖZÜM BASİT GÖNDERİLEN YORUM HAKARET İÇERİYORSA YAYINLAMAZSINIZ OLUR BİTER. BEN YILLARDIR HER TELDEN KÖŞESİNE YORUM YAZARIM, GÜN GELİR SİZİ, GÜN GELİR SİYASİLERİ,KURUMLARI, BELEDİYE BAŞKANINI, VALİLİĞİ,KARDEMİRİ, MARZİNCİ, KARABÜKSPORU, YOLBULANLARI, GÜLEÇLERİ YAPTIKLARI YA DA YAPMADIKLARI İÇİN ELEŞTİRİRİM, KİMİ YORUMUM YAYINLANIR KİMİ YORUMUM YAYINLANMAZ AMA SADECE ELEŞTİRİ YAPARIM, KİMSEYE HAKARET ETMEM. FAKAT GEREK SİZİN GEREKSE ELEŞTİRDİĞİM İNSANLARIN DESTEKÇİLERİNİN ( BİRİ SİZİN ÇALIŞANINIZ) BANA YAPTIKLARI HAKARETLER SÜREKLİ YAYINLANIR.(ÖRNEK OLARAK 25 AĞUSTOS TARİHLİ YORUMLARA BAKABİLİRSİNİZ) SİZ TARAFLI DAVRANMAYI BIRAKIR VE KİME OLURSA OLSUN HAKARET İÇEREN YORUMLARI YAYINLAMAZSANIZ SORUN KALMAZ.

  12. KARABÜKLÜ

    EAENTEPE RUMUZLU YORUMCU ÇOK HAKLISIN. ESENTEPE MAHALLESİNDE SALI YOLU İLE GÜNPAR EKMEK FIRINI ARASINDAKİ YAKLAŞIK YÜZ-YÜZELLİ METRELİK MESAFE BERBAT. BAŞTA GÜNEŞLER MARKET OLMAK ÜZERE KALDIRIMI İŞGAL ETMEYEN ESNAF YOK GİBİ.ÇAY OCAKLARI BIRAKIN KALDIRIMI YOLA BİLE MASA KOYUYUR. İNSANLARDA ARABA ÇARPSA %100 BEN SUÇLU OLURUM DEMEDEN FÜTURSUZCA O MASALARA OTURUP ÇAY İÇİYOR İYİ Mİ!!! BAYANLAR KALDIRIMDA OTURANLARIN BAKIŞLARI YÜZÜNDEN CADDEDE YÜRÜYEMİYOR. 5 ARABANIN GEÇEBİLECEĞİ YOLDA İKİ TARAFLI ÇİFT SIRA PARK OLDUĞU İÇİN BAZEN TRAFİK DURUYOR. (GEÇENLERDE BİR MİNİBÜS ŞOFÖRÜ EHLİYET SINAVINI BU CADDEDE YAPACAKSIN HİÇ BİR YERE ÇARPMADAN, ARABAYI STOP ETTİRMEDEN BU REZİLLİKTE SALI YOLUNDAN KAPULLUYA KADAR GİDEBİLENE DİREK EHLİYETİ VERECEKSİN DEDİ-ARTIK ADAMA NASIL GINA GELDİYSE) NE POLİS VAR NE ZABITA!!! GÜNPAR FIRINININ BİTİŞİĞİNDE ARABA YIKAMA YERİ VAR. BİR TARAFTA EKMEK YAPILIP SATILIYOR, HEMEN BİTİŞİĞİNDE ARABA YIKANIYOR. DÜŞÜNÜN O ARABALARDAN KALKAN KİR NEREYE GİDİYOR.HANGİ AKIL FIRININ YANINA ARABA YIKAMA YERİ İÇİN RUHSAT VERİR Kİ. İKİSİNİ DE AYNI İNSANLAR İŞLETİYOR GALİBA. YETKİLİLER NEYİN KAFASINI YAŞIYOR ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL.

  13. Yorumcu başı

    Uncu olduğunuzdan fırıncılara arka çıkmanız normal.Evine günde 4 ekmek alan 5 nüfuslu asgari ücretliye getirdiği zam aylık 60 TL.(25 kuruş zam kabul edilirdi).
    Bunuda dile getirmeniz,gittikçe ekmeği ve hayatı pahalılaştıran iktidara da iki çift laf dokundurmak gerekirdi…

  14. Hala taraflı olmakla tarafını söylüyor ya

    Bu nasıl bir zihniyettir yarabbi adam hala taraflı olmakla suçluyor ya,kendisi taraflı onun tarafından olmazsan taraflı oluyorsun yahu Ahmet abi kapat şu yorum köşesini be.Böyle yorumlar insanın sinirini bozuyor.Sen taraflısın,o taraflı,o kötü,bu fena bir tek bu insanmı iyi yahu bir tek bu insanın dediyimi doğru bu ne biçim anlayış,bu ne biçim mantık hala taraflı sensin o kişi deyil iyi de herkes seni takdir ediyor Ahmet abi bir kişi taraflı diye hala suçluyor.Bu mantığı kendine hakarete varan eleştiride bulunan bu kişiye köşeni açarak nasıl tahammül ediyosun kapat gitsin ya.İstediyi yerde yazsın çizsin.Abi kimmiş sizin çalışanınız buna hakaret etmiş,kaldı ki hakaret falan etmedim onuda yazan bendim yahu.Sizin çalışanınız deyilim bu adamın ruh yapısı kendinden başka herkes taraflı herkes kötü.Ona eleştiri getirirsen senin adamın onun çalışanı filan.Bırak yorum morum yazılmasın yahu

  15. KARABUKSPOR

    Sayin Ahmet abi
    kosenizde herseyden haberdar oluyoruz tesekkurler iyiki varsiniz .karabukspor konusunda sgk.ve maliye borclari hakkinda yapilandirma yapildi ilk 2 taksit sayin ismail Altinozun buyuk cabalariyla odendi 3 ve 4 taksitler odemeleri ne durumda siyasiler 72 magdur kurtulacak demisti sizlerinde durdularmi magdurlarin durymu nedir.bu konuda bizlere nasil bilgiler verebilirsiniz.

  16. FIRINCI

    aHMET ABİ BU MESLEĞİ BİLİR FIRINCILARADA HİÇ UN SATMAZ.UN İŞİNİ KÜÇÜK ÇAPLI YAPAR UCUZ EKMEGİ BİZİM REKABETTEN SATIYOZ YAZDIĞI DOGRU BİZEDE ARKA ÇIKMAMIŞ ZATEN GERÇEYİ YAZMIŞ İFTİRACI İNSAN ELEKTRİYE DOĞALGAZA,MAYAYA UNA KAÇ KEZ ZAM GELDİ YAZMIŞ İŞTE DAHA NE YAZICAKKİ.AHMET ABİYE İFTİRA ETMİŞSİN ALLAH AFFETSİN

  17. Anonim

    Sosyal binada menďeres ve başbakanları misafir edildi ben ve arkadasim dışarda bahçe dışında baktık .ahmet göbek in yazdığı hep yerinde yokmu şehre sahip çıkacak ilgili yetkili.

  18. KARABÜKLÜ

    “Tüüüh senin insanlığına sana yazıklar olsun” DİYE HAKARET EDEN VE ” kıçın yiyorsa adını yaz” DİYE HAKARET VE TEHDİT EDEN YORUMCU, ALLAH AŞKINA GİT İŞİNE BAK TEKRAR SÖYLÜYORUM BEN ELEŞTİRİ YAPIYORUM, SAYGISIZLIK YA DA HAKARET ETMİYORUM.

  19. enerji

    kesin beeee,seviye yerlere düştü…

  20. Babam fırıncı

    Babam fırıncı ekmeyi ucuz satanlardan akşam evde ofluyo pufluyo ucuz satma dediyimizdede ne yapayım ötekiler satıyo diyor .Evde ne huzur kaldı ne bişey hepimizin huzuru bozuldu yakında iflas eder buralardan giderim filan diyo benim okul hayatımda tehlikede Ahmet amca haklı yazmış ucuz ekmek satarak hayatımız kararıyo normal fiyattan satılsa huzurumuz yerine gelse işallah öyle olur

  21. Allah yardımcımız olsun

    Zonguldak caddesinde esnaf toplandı.polislerle aralarında büyük çaplı tartışma yaşandı.daha sonra bir sürü polis geldi…..

  22. Sen neymişsin be abi

    Çakır Karabüklü..
    SEN NEYMİŞSİN BE ABİ.
    HERŞEYİN EN İYİSİNİ SEN BİLİRSİN
    HERŞEYİN EN İYİSİNİ SEN ÖNERİRSİN.
    KİMSELERİ BEYENMEZSİN.
    SEN TARAF OLMAZSIN..
    SENDEN TARAF OLMAYANA KIZAR TARAFSIN DERSİN.
    SEN NEYMİŞSİN BE ABİ..
    KARABÜKTE ÇOK PSİKOLOG VAR İYİKİ..
    ÇOK BAŞARILI TEDAVİLER UYGULUYORLAR.

  23. Dikkat ettim Yenişehir yazan yok

    Dikkat ettim Yenişehir yazan yok.Sen onu dedin ben bunu dedim sen tarafsın sen öteki tarafsın yazıları Karabüke ne kazandırır.Yenişehirin durumu böyle Karabk daha kötü kimsenin umurunda deyil.Allah bu Karabüke acısın yarabbi Ahmet abi sende bu işi bıkar bırakırsan Karabük tam manasıyla başsız sahipsiz kalır.Allah sana güç kuvvet versin

  24. SELÇUK ŞAHİN

    Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık oldu

  25. yanlız kurt

    sokağa çık yalnız kurt diye yapan yorumcumuz karabükte en fazla 3 yada 4 yerde yada belediye ekmek büfelerinde satılıyor dediğiniz fiyatlar peki mahallesinde yada semtinde bu fiyatlardan satılan yerler yoksa ne yapacak kalkıp başka mahalleye 2 -3 kilometre yolmu yürüsün bunun yaşlısı düşkünü sakat vatandaşomız var bunlar bu kadar yolu nasıl yürüyecek karabükte hemen hemen her yerde1,5 tlden satılıyor senin dediğin 1ila 1,25 tl ye 3 -5 yerde satılıyor

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Mehmet Ceylan KARDEMİR Enerji A.Ş Yönetim kurulu başkanı oldu

Yayın: 24.04.2024 13:20
Paylaş:
A+ A-

Mehmet Ceylan KARDEMİR Enerji A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığına getirildi. Safranbolu Belediye Başkanlığı, 22.ve 23. Dönem AK Parti Karabük Milletvekili, Kalkınma Bakan Yardımcılığı ve Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığı görevlerini yürüten  Mehmet Ceylan, Dışişleri Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılarak Kardemir Enerji A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini teslim aldı.