Her Telden (4.Aralık.2018)

Her Telden (4.Aralık.2018)

Yayın: 03.12.2018 23:47 |Güncelleme: 04.12.2018 07:59
Paylaş:
A+ A-

SAFRANBOLU SAKİNLERİ “YEREL SEÇİMLERDE YA ŞEFİK DİZDAR VEYA BİR BAYAN MİMAR BELEDİYE BAŞKANI OLSUN İSTERİZ..” DİYORLAR..
Geçtiğimiz Pazar günü,oldukça kalabalık bir Safranbolu sakini gurup ile sohbet ettik,her zaman olduğu gibi,söz döndü dolaştı YEREL SEÇİMLERE geldi.
Partileri ve Partilerin Aday/Adayları üzerinde konuştular..
O gurup içinden bir Kardeşimiz “LAFI UZATMANIN ANLAMI YOK.SAFRANBOLU’LU OLARAK DİYORUM Kİ,YA ŞEFİK DİZDAR veya BİR BAYAN MİMAR BELEDİYE BAŞKANI OLMALI..” dedi.
Önce bir şaşkınlık oldu..
Sayın ŞEFİK DİZDAR bilinen,Ülkemize hitap eden bir isim,yaptığı,yapmayı söz verdiği birçok HAYIR YATIRIM olan ve adeta bir SAFRANBOLU SEVDALISI insan..
Peki Ya ŞEFİK DİZDAR veya BİR BAYAN MİMAR sözünün ikinci bölümü..?
O konuda da bir açıklık getirdi O Kardeşimiz ve “SAFRANBOLU’NUN YA ÇOK BÜYÜK BİR HAYIRSEVERE,SAFRANBOLU SEVDALISINA veya BÖYLE BİR KENTİ ASLINA UYGUN OLARAK,GELECEĞE TAŞIYACAK BİR MİMARA İHTİYACI VAR.KİMSE, KENDİSİNE İŞ ARAMAK İÇİN, BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLMAYA ÇALIŞMAMALI..” şeklinde açıklamalar yaptı.
SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI KİMLER OLUR ACABA..?

BİR KARDEŞİMİZ “GEÇENLERDE SİZDE YAZMIŞSINIZ,SAFRANBOLU’NUN EN TEMEL İKİ SORUNU,TRAFİK VE SIK/SIK YANAN ÇÖPLÜK..” DEDİ..
Geçtiğimiz Pazar günü oldukça kalabalık bir gurup ile SAFRANBOLU üzerine sohbet ettik,o gurupta bulunanlar “İLÇENİN SORUNLARI..” üzerine çeşitli görüşler dile getirdiler.
Bir Kardeşimiz “GEÇENLERDE SİZDE YAZMIŞSINIZ.İLÇENİN EN TEMEL İKİ SORUNU,ŞEHİRİÇİ TRAFİK VE SIK/SIK YANAN ÇÖPLÜK..” dedi,sonra da “ASLINDA SORUN ÇOKTA,BUNLAR SÜRATLE ÇÖZÜLEBİLECEK DURUMDA..” dedi.
Mesela ne gibi sorunlar diye sorduk..
“KAYYUM BELEDİYE BAŞKANI,İLK İŞE BAŞLADIĞINDA,BAZI İMAR İHLALLERİNİN ÜZERİNE GİDECEK GİBİ OLDU.İLÇE DE,ADETA,KIYAMET KOPTU O SÜRECİ HERKES AZ/BUÇUK HATIRLAR..” dedi..
İMAR İHLALLERİNİN üstesinden gelip,normale indirmek çok zormuş,çok yıkım gerektirirmiş,o nedenle “O İŞİ ÇÖZÜMLEMEK HEM ZOR,HEM ZAMAN ALIR,EN İYİSİ ÇÖZÜLEBİLECEK İKİ SORUNU SÜRATLE ELE ALMAK..”falan dedi.
SAFRANBOLU ŞEHİRİÇİ TRAFİK GERÇEKTEN BERBAT DURUMDA..
ÖZELLİKLE YAZ AYLARINDA YANAN ÇÖPLÜK İSE REZALET ÖTESİ..
En acil çözümü gereken İKİ SORUN bu denildi orada..

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ,REKTÖRLÜĞÜ İÇİN KARABÜK ESKİPAZAR KÖKENLİ PROF.DR.SAYIN İBRAHİM TÜMEN ADAY OLACAK MI ACABA..?
MART 2019 Tarihinde,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörlük ataması yapılacak,bunun için birçok isim YÖK’E başvuru yapacaktır mutlaka ve son karar Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN tarafından verilecek ve ataması yapılacak.
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ KARABÜK’ÜN LOKOMOTİFİ DURUMUNDA.
Eğer KARABÜK ÜNİVERSİTESİ böylesine büyüyüp gelişmeseydi,50-54 bin öğrenci ÜNİVERSİTE Eğitimi için Karabük’e gelmemiş olsaydı,Karabük ne durumda olurdu,bir düşünün..?
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NİN Kurucu Rektörü Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL çok büyük işler başardı,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’Nİ, çok ama çok,büyüttü geliştirdi..
Şu an Rektör olan Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT,aynı çizgi de hizmet verdi ve KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NE katkılar verdi,peki MART 2019 tarihinde seçilecek Rektör BU BAŞARILI ÇİZGİYİ devam ettirecek mi..?
Bu nokta da KARABÜK/ESKİPAZAR Kökenli Prof.Dr.Sayın İBRAHİM TÜMEN’İN,Rektör Adaylığı gibi bir niyet taşıdığına dikkat çeken çevreler var ve Prof.Dr.Sayın İBRAHİM TÜMEN’İN daha önce BARTIN ÜNİVERSİTESİ’NDE bir Fakültenin Dekanlığını yaptığı,şu an BANDIRMA ÜNİVERSİTESİ’NDE görevli olduğundan söz ediliyor..
Prof.Dr.Sayın İBRAHİM TÜMEN,sanıyoruz bir başvuru yapacakmış..

“CUMHUR İTTİFAKI NOKTASINDA KARŞILIKLI JESTLER YAPILABİLİR..” SÖZÜ VE KARABÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞI NOKTASINDA JEST OLUR MU..?
Biliyorsunuz AK Parti ile MHP arasında CUMHUR İTTİFAKI sürdürülüyor ve bu anlamda “CUMHUR İTTİFAKI NOKTASINDA KARŞILIKLI JESTLER OLABİLİR..” gibi bir hava esiyor/estiriliyor..
Bu çerçeve de KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI için bir JEST OLABİLİR Mİ,bu soru hem AK Parti çevrelerinde,hem MHP çevrelerinde,hem SEÇMEN BAĞLAMINDA çok/çok tartışılıyor..
Bu tartışmalarda “EVET BİR JEST OLABİLİR..” diyenler de var..
“HAYIR EFENDİM NE JESTİ,Sayın CUMHURBAŞKANI ADAY TANITIMINDA,BİR TEK Sayın BURHANETTİN UYSAL’A HİTABEN,HOCAM SENDEN KARABÜK’Ü İSTİYORUM MANASINDA DİREKTİF VERMEDİ Mİ..?” diyorlar..
Bir kesim “BAŞVURU YAPILMADAN ADAY GÖSTERİLMESİ BİR JESTİN ALT YAPISI OLARAK GÖRÜLMELİ..” anlamında sözler ederken,bir kesim ise “CUMHURBAŞKANI TALİMATINI VERDİ,Sayın BURHANETTİN UYSAL ve AK PARTİ TEŞKİLATININ SEÇİMİ KAZANMAKTAN BAŞKA ÇARESİ YOK..” görüşünde..
“KARABÜK’TE JEST OLUR MU/OLMAZ MI..?” siz ne dersiniz..?

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞINA,AK PARTİ İÇİNDEN ADAY/ADAYI OLANLAR,SAYIN UYSAL’IN İLK ZİYARET TOPLANTISINA İLGİSİZ KALDI…
AK Parti KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAY/ADAYI olarak başvuru yapan isimler,Adaylığı açıklandıktan sonra,AK Partiye yapacağı İLK ZİYARET için düzenlenen toplantıya PEK FAZLA İLGİ GÖSTERMEDİLER,bir/iki katılım oldu.
Diğerleri katılmadılar.
Biz günlerdir “BAŞVURU YAPMADAN,BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TESPİT EDİLMESİ,AK PARTİ İÇERİSİNDE CİDDİ BİR KIRGINLIK YARATMIŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR..” diyoruz,çeşitli eleştiriler geliyor,kimi çevreler “OLMAZ ÖYLE ŞEY.,.” falan diyorlar/diyorlardı..
Bırakın ADAY/ADAYI olarak başvuru yapanları bir kenara “YAPILAN TEMAYÜL YOKLAMASINDA OY KULLANANLAR BİLE..” bu duruma tepki gösteriyorlar ve “BİZİM OYLARIMIZI KİMSE YOK SAYMAMALI..” falan gibi görüşler dile getiriyorlar..
Hatta “İÇİMİZDEN BAĞIMSIZ ADAY ÇIKSA NE OLUR..” diyenler bile oldu..
AK Parti BU DURUMU SÜRATLE GİDEREMEZSE,sonuç ne olur sizce..?

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI YAVAŞ/YAVAŞ BELLİ OLDU/OLUYOR,GÖZLER İL GENEL VE BELEDİYE MECLİS ÜYELİKLERİNE ÇEVRELİYOR..
MART 2019 YEREL SEÇİMLERİ için Belediye Başkan Adayları yavaş/yavaş belli oluyor ve en azından bu ayın sonlarına doğru tüm Siyasi Partiler Adaylarını belli ederler,Kamuoyu beğenisine sunarlar..
ŞİMDİ GÖZLER MECLİS ÜYELERİNE ÇEVRİLİYOR.
Örneğin İL GENEL ve BELEDİYE MECLİS ÜYELİKLERİ için listeler nasıl hazırlanacak,listelerin seçilebilecek yerlerine hangi isimler konulacak veya bu isimlerin tespiti nasıl yapılacak.
AK PARTİ İL GENEL MECLİS ÜYELİKLERİNİN TÜMÜ ALIRIZ GÖRÜŞÜNDE.
Ancak,AK Parti dışında kalan Siyasi Partiler de İL GENEL MECLİSİ’NDE parçalı da olsa çoğunluğu temin etmek için çaba harcayacaklarını deklare ediyorlar,çalışmalarını bu yöne kaydırmış gibi bir görüntü halindeler..
OLAYIN BURASINDA,ÖNEMLİ BİR KONU DAHA VAR..!!
SİYASİ PARTİLER,açıklayacakları Belediye Başkanları’na gerek İL GENEL,hele/hele BELEDİYE MECLİS LİSTESİ hazırlarken “GELİN ÇALIŞACAĞINIZ MECLİS ÜYELERİNİ HAZIRLAYIN veya BİRLİKTE HAZIRLAYALIM..” diyecekler mi..?
Diyelim ki İL GENEL MECLİS Üyeleri seçilecek Belediye Başkanı ile birlikte çalışmayacaklar,ancak,BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ direkt Belediye Başkanı ile birlikte çalışacak isimler.
Belediye Başkan Adayı birlikte çalışacağı isimleri kendisi belirlemeli..
Siyasi Partiler,böyle bir hakkı,Başkan Adaylarına tanırlar mı..?

3 ARALIK ENGELLİLER GÜNÜ VE ENGELLİLER DERNEĞİ KARABÜK ŞUBE BAŞKANI SAYIN MUHİTTİN YILMAZ İLE ARKADAŞLARININ GAYRETİ
3 Aralık ENGELLİLER GÜNÜ nedeni ile engelliler derneği Karabük Şube Başkanı Sayın MUHİTTİN YILMAZ ile Yönetiminde ki arkadaşları yoğun bir gayretin içinde oldular.
ÇEŞİTLİ ZİYARETLER YAPTILAR..
ÇEŞİTLİ ZİYARETLERİ KABUL ETTİLER.
Karabük’te hayli yoğun bir ENGELLİ KESİM var,bunların hizmetine koşmak amacı ile Sayın MUHİTTİN YILMAZ ve arkadaşları ciddi bir gayret içinde görünüyorlar..
Aslında ENGELLİ Kardeşlerimize yılın bir günü değil,hemen hergün hizmet verilmesi gerekiyor elbet,örneğin ENGELLİ ÜRETİM ATÖLYELERİ ile bu kardeşlerimizin ÜRETİME KATILMALARI gibi yollara gidilmesi en geçerli yol olmaz mı..?
HER ENGELLİ KARDEŞİMİZİN YAPACAĞI BİR İŞ VARDIR..
Bu anlamda ÜRETİM ATÖLYELERİ vasıtası ile bu Kardeşlerimizin EVLERİNDEN çıkartılmaları,yapacakları üretimlerle ,ellerine belirli bir paranın geçmesi temin edilebilir elbet.
Sayın MUHİTTİN YILMAZ ve arkadaşları gerçekten çalışıyorlar..
Hepimiz bir engelli adayı değil miyiz..?

YENİCE BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMİ NOKTASINDA ; “AK PARTİ-CHP VE EĞER ADAYI ZEKİ ÇAYLI OLURSA MHP ARASINDA BÜYÜK YARIŞ OLUR.”
Dün YENİCE İlçemizde Siyaseti çok yakından izleyen bazı dostlarımızla sohbetimiz oldu,MART 2019 YEREL SEÇİMLERİ için,çok büyük bir yarışın yaşanacağına işaret ettiler.
Söyledikleri “AK PARTİ-CHP ve EĞER ADAYI Sayın ZEKİ ÇAYLI OLURSA MHP ARASINDA..” kıyasıya bir yarışın yaşanacağı şeklinde oldu,olayın bu noktasında MHP Adayının Sayın ZEKİ ÇAYLI olmasına özenle dikkat çektiler.
AK Parti YENİCE Belediye Başkan Adaylığı için Sayın COŞKUN GÜVEN isminin bir adım önde olduğuna işaret eden O KARDEŞLER,eğer durum böyle cereyan ederse Sayın COŞKUN GÜVEN’İN seçimi alma ihtimalinin hayli güçlü olduğuna işaret etmeleri dikkatimizi çekti.
“O ZAMAN,CHP’NİN ŞANSI HAYLİ TÖRPÜLENİR..” gibi bir yaklaşım getirildi..
CHP YENİCE Belediye Başkan Adayı Sayın SABRİ CEBECİK’İN,Zonguldak Maden İşçiliği ve Sendikacılığı döneminde “YENİCE KÖKENLİ İŞÇİLERE ÇOK YARDIMCI OLDUĞUNA DA..” dikkat çeken o Kardeşler “ÇOK SIKI BİR YARIŞ YAŞANACAK..” dediler,bunun altını özenle çizdiler.
Sayın ZEKİ ÇAYLI’NIN durumuna da “EĞER MHP YENİCE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLURSA SEÇİMİ ZORLAR.ANCAK,GALİBA,MHP İÇİNDE BİR KESİM KENDİSİNE SICAK BAKMIYORMUŞ..” gibi yaklaşımlarda getirdiler..
YENİCE İLÇESİ ÇOK BÜYÜK BİR MÜCADELE YAŞAYACAKMIŞ..
Görünen ve ileri sürülen bu..

BELEDİYE BAŞKAN ADAY/ADAYLIĞI İÇİN,SİYASİ PARTİLERE BAŞVURANLARIN İÇİNDEN,İL GENEL VEYA BELEDİYE MECLİSİ’NE ADAY ÇIKAR MI..?
Siyasi Partiler içinde BELEDİYE BAŞKAN ADAY/ADAYLIĞI için başvuru yapan isimlerden,BELEDİYE BAŞKAN Adaylığı çıkmayınca,bu defa da İL GENEL veya BELEDİYE MECLİSİ Üyeliğine dümen kıran olur mu acaba..?
BÖYLE BİRŞEY OLMAZ diyenler var.
OLABİLİR BAŞVURU YAPANLAR OLUR diyenler var.
Bu durum KARABÜK MERKEZ için geçerli olduğu kadar,İLÇELER içinde geçerli elbet,oralarda da BELEDİYE BAŞKAN ADAY/ADAYI olarak başvuru yapmış,ancak,kabul görmemiş isimler İL GENEL ve BELEDİYE MECLİSİ’NE talip olabilirler gibi mantık geliştiren isimler var.
Elbet buralarda da mübarek hizmetler verilebilir..
Ancak,ilk bakışta insana ters gelen bir şekil çıkıyor ortaya,sanki ATTAN İNİP,EŞEĞE BİNMEK gibi falan değerlendiriliyor,oysa ki hizmet hemen her yerde hizmettir değil mi..
BAKALIM BÖYLE DAVRANANLAR ÇIKACAK MI..?

17 kişi görüş bildirdi

  1. Ali Memati

    Sayın gölbek,Yenicede aday profili dediğiniz gibi şekillendirme.Seçim CHP ye hayırlı olsun.Çünkü Coşkun GÜVEN in Yenice de tanıyan yer Kalaycılar mahallesi.O da kısmi.Bu adamı ne kadar şişirdiniz.Adamın geri kalan dokuz mahallede karşılığı yok.Tanıyan yok bilen yok.Ak Parti aslında bu durumu çok iyi biliyor.
    HA birde en önemlisi.Yahu bu coşkun Güven in abisi Mustafa GÜVEN değilmi.Bu Mustafa Güven pervasızca Ak Partiye ve liderine ağıza alınmayacak sinkaflı ve küfürlü kelimeleri facebook ta paylaşacak ve hiç bir şey olmamış gibi kardeşi aday yapılacak ve daha sonrada Mustafa Güven e iyi hakaret ettin diye kardeşi tarafından hizmet verilecek öylemi.Bu kadar ucuz ve kolay mı.Bu durumu Reis te biliyor.Buna rağmen siz halen Coşkunun aday olabileceğini düşünüyorsunuz hayret.Yarın bir gün bu paylaşımlar paylaşılır merak etmeyin.Coşkunun aday olması demek CHP ye buyurun demek.şayet dediğiniz olursa şahsım bile Ak Partiye oy vermez.Bırak beni İlçe Başkanı dahi vermez.Ak Partiden Coşkun Aday olacağına Gerçek bir CHP li aday olsun daha isabetli olur.Gurur kibirde cabası.

  2. NEDEN OLMASIN

    Prof. İbrahim Tümen’le ilgili yazdığınız bölüm süper olmuş. Olur. Neden olmasın. Yeter ki; Karabük çocuğuna sahip çıksın.

  3. Eskipazarlı Rektör niye olmasın

    Karabük Üniversitesine Konyalılar Rektör oluyorda Eskipazarlı Rektör niye olmasın.Eskipazarlı Karabükün Çamdibi çocuğu Prof.Dr.İbrahim tTümene destek veren siyasetçiler Eskipazarlıların oylarını kazanır.Bunu kimse aklından çıkarmasın

  4. karabüklü

    Bende karabuklü yum ama nedir bu karabuklü sevdası,yapmayın bunu.zaten üniversite bol ışıklar filan tam çay bahçesine dönmüş,birde Karabük lü gelsin, tam köy kahvesi olur ďüşüncesindeyim. Lafa geldimi bayrak dalgalanan her yer ülkemiz.sonuç olarak .. kötüyüz biz kötü..

  5. karabüklü

    Yazılanlara bakıyorum da yaşlı biri değilim ama benim büyüdüğüm sevdiğim karabuk bu değildi. Şehir koy gibi oldu çarşı Mahalleler gidin çarşıda bile kaldırımlar yamuk yumuk, çim olan yerler ,aşınmış çim leri yok,tek söz kasada para var, harcamazsan olur tabii düşüncesindeyim. Şehir bittiği gibi kafalar ayn,ıyurdumuzun en iyi insanı rektör olsun yerine insanlar karabuklü olsun istiyor merak ediyorum oğlunuz var kızınımı alacaksınız,farklı ne olacak ?

  6. Ferhat DEMİR

    Hocamız alanında oldukça başarılı, bilimsel çalışmaları ile kendini kanıtlamış, alanında takdir toplamış , vizyon sahibi genç ve dinamik bir akademisyendir. Kesinlikle katılıyorum. Karabüklüler böyle başarılı evlatlarına sahip çıkmalıdır.

  7. Karabük Gençlik

    karbüklü diye yorum yapan kişi. Karabüklü insanların bir yerlere gelmesinden rahatsız mı oluyorsun. Adam akademisyen ise alanında başarılı ise şartları tutuyor ise niye olmasın. Bizler karabüklü yüz ve köylüyüz. bundan da utanmıyoruz. Atatürk ne diyor köylü milletin efendisidir. Biz karabük te yaşamaktan ve köyde yaşamaktan mutluyuz. Karabükü ve köyümüzü beğenmiyorsan çekip gidersin. Kimse seni tutmuyor. Yürürü… anca gidirsin………….

  8. Yeniceli

    Yenice gibi bir yerde hiç bir siyasi tecrübesi olmayan birinin aday yapılması harakiri yapmakla aynı.

  9. AT EŞEK MESELESİ

    “Sanki ATTAN İNİP, EŞEĞE BİNMEK gibi falan değerlendiriliyor” demişsiniz ya; bende diyorum ki Ata binmediler ki, eşeğe de binebilirler.

  10. Anonim 78

    Şu Karabüklülük konusuna takılanlara ben de bir iki cümle söylemek istiyorum. Varsa başarılı bir Karabüklü elbette başımızın üstünde yeri var. Ama illa Karabüklü olacak diye tutturmanın alemi yok. Gerçek Karabüklülük Karabük için en iyisini düşünmek, en iyisini yapacak kişinin bulunması demek, Karabüklüyüye bir makam kazandırmak değil.

    Sayın Gölbek’in de bu tür bölgesellik içeren konuları hiç bir şekilde körüklememesi gerekir. “Karabük Gençlik” rumuzuyla yazan arkadaşım da konuyu yanlış yerlere doğru götürüyor. Elbette kimse sizin dediğiniz gibi düşünmek istememiş ve böyle bir ruh halinde de değildir. Diğer arkadaşımız biraz ironi yapmış. Bunu böyle anlamak gerek. Buna farklı anlamlar yüklememeliyiz.

    Bunlar hoş şeyler değil. Bunlar bütünleşmeye değil ayrışmaya sebep olacak tehlikeli sular.
    Saygılarımla.

  11. ALİ MEMATİ UNUTMA EMİ

    ALİ MEMATİ RUMUZUYLA YORUM YAZAN YENİCELİ SEN MUSTAFA GÜVENDEN SÖZ EDİCENE DEVLET BAHÇELİ NELER DEDİ ŞİMDİ NE YAPIYOR SÜLEYMAN SOYLU NELER DEDİ ŞİMDE NERDE NUMAN KURTULMUŞ NELER DEDİ ŞİMDİ NERDE ONLARA BAK ASLANIM.SİYASET BÖYLE BİŞEY DEMEK NE DEMİŞTİ RAHMETLİ BÜYÜK İNSAN SÜYELMAN DEMİREL DÜN DÜNDÜR BUGÜN BUGÜNDÜR COŞKUN GÜVEN YENİCEDE BAŞKAN YENİCE ŞAMPIYON

  12. karabüklü

    Karabük gençlik rumuz arkadaşım seni kırdıysam Özür dilerim ,amacım kesinlikle sizin anlattığınız gibi değil,amacım burda kimseyi küçümsemekte değil ne haddimë benim.iyi günler dilerim.

  13. MALİBOR

    Ahmet bey toplu SÖZLEŞMEYLE bitecek diye lanse ettikleri kadro yapılanması dedikleri gibi SÖZLEŞMEYLE biterse sözleşmenin önüne geçer SÖZLEŞME oranlarından çok kadroları aldık ya ücretimiz arttı ya gibi kahvehane ağzıyla konuşacak bir sürü yönetici çıkar biz bunların cigerlerinin en ücra da kalan hüc relerini biliriz bu sefer de anlaşma olmasına rağmen bu ayın sonuna kadar kadro yapılanması bitirilemezse art niyet vardır kesinlikle bu anlaşma 2017 2018 yılını kapsayan sözleşmede yapıldı en son ayına bırakıldı verileceği akit altına alındı şimdi ne olduda 2019 2020 sözleşmesi ile tekrar görüşülecek ve açıklanacak neymiş efendim 01 01 2019 dan geçerli olacakmış kadro yapılanması ve toplu sözleşme zamları birbirine karıştırılırsa tüm ÇELIK işçisine geçmiş olsun lütfen akit de yazdığı gibi aralık sonunda müjdeli haberlerinizi bekliyoruz kadro yapılanmasını yapacak olan FİRMA ne yapıyor allah aşkına topu taç a atmak ıçın mi idi bu kadar para almak siz ne yapıyorsunuz ey ışçi temsilcileri GENEL BAŞKAN LÜTFEN ARTIK BİR İŞI DE ZAMANINDA BİTIRIN “”NEDEN BU ŞIRKETDE MEVZU İŞÇİ OLUNCA IŞÇINİN HAKKI OLUNCA ĞEÇİKME OLUR ART NİYETLİ OLMAYALIM TAMAMDA AMA HEP BU ŞEKİLDE YAKLAŞIMLAR ÜRETİMDE GEÇIKME YOK REKOR LAR VAR YAPILAN MÜTHIŞ KÂR LAR VAR KAPSAM DIŞINA GELİR VERGİSI KIYAGI VAR KADRO LARİ HEMEN GELİR HİÇ BIR YERE TAKILMAZ MEVZU İŞÇİYE GELİNCE HEP KARAKIŞ HEP ILERKİ DAĞIN ARKASI

  14. Ali Memati

    Ali Memati unutma Emi rumuzlu.Söylediklerin doğru.Ama o örnek verdiğin siyasilerin sinkaflı kelimelerle muhalefeti yok.M.Güven ise belden aşağı.Anladınmı koçum.
    HA birde sonucu iyi bağlamışsın.Yenice şampiyon diye.Bak sen söylüyorsun Coşkun güvenden başkan değil ama iyi bir yenice spor taraftarı olur.Veya maç hakemi veyada tribün lideri

  15. Gündem Dışı

    Ahmet Bey
    Safranbolunun trafik sorunu ile ilgili her köşe yazınızda değinmeden geçiyorsunuz Safranboluda yaştan biri olarak öncelikle teşekkür ediyorum bugün dikkatimi çeken birşey oldu aslında sorunun kökeni değil ama beni rahatsız etti karabükten Safranboluya gelirken karayollarını geçtikten sonra başlayan dükkanların önünden itibaren her nedense 3 şerit olan yol iki şeride düşüyor ve en sağ şerit bu bahsettiğim mevkiden kırkanköydeki benzinliğin bitişine kadar parketmiş araçlarla dolu ve mecburen oradan itibaren eski çarşıya gidiş şeridi kapanmış oluyor buda ufak bir tıkanıklığı sebep oluyor hadi biz vatandaş olarak görmüyor yada umursamıyor olabiliriz ama bunu trafik ekipleri neden görmüyor özellikle benzinliğin önünde en sağ şerit normalde araç yolu olmasına rağmen parketmiş araçlar yüzünden kullanılamıyor saygılarımla

  16. Karabük Gençlik

    Karabük rumuzlu kardeşim, tamam art niyetli söylememiş olabilirsin kabul ediyorum ama hocayı tanımadan, bilimsel başarılarını, kişiliğini bilmeden, rencide edici tarzda “Karabüklü gelsin, tam köy kahvesi olur” demen sonra da “..merak ediyorum oğlunuz var kızınımı alacaksınız” demen beni rahatsız etti. Bu hocaya haksızlık. Keşke vizyonu hakkında, uluslararası başarıları hakkında bilgi sahibi olsa idiniz. Bizim derdimizde sevdamızda Karabük.

  17. Karabüklü Gençlik

    Karabüklü olupta Diğer üniversitelerde bir sürü deneyimli tecrübeli akademisyenler var. Bölüm başkanı , Dekan, Dekan Yrd. Görev yapan hocalarımızı bizim bulup getirmemiz lazım. Demek ki tecrübeli ki o görevlere getirilmiş. Hem Karabüklü gençlerin önü açılır. Üniversiteye araştırma görevlisi, yardımcı docent, docent, profesör alırken önce kendi hemşerimizi alır. Her rektör kendi hemşerisini alıyor. Bırak akdemisyenleri adamlar kantinleri bile kendi hemşerilerini kiraya veriyor. Bunları göremiyecek kadar kimse kör değildir. Artık uyunmaz yazamanı. Zonguldak ilene ve Tokat iline nasıl kendi ilinden biri atandı ise bizim Karabükümüze niye olmasın. Kimse karabükün yetiştirdiği bürokratları küçümsemesin. Burdan daha çok derin konuları yazmak istemiyorum. Çarşı ve pazarda konuşulanları duymayacak kadarda sağır değiliz. Saygılara

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Görele’de “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Görele ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin destansı mücadelesinin anlatıldığı “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Uğur Bilgi'nin yönettiği, eğitmenliğini ise Nur Tuba Bankoğlu'nun yaptığı oyunda Görele Anadolu Lisesi öğrencileri rol aldı.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu izleyen Belediye Başkan Vekili Hediye Dülger, öğrencilerin Çanakkale'de yaşanan destansı mücadelenin ruhunu salona en iyi şekilde yansıttıklarını söyledi.

Dülger, öğrencileri tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.