Her Telden (4.Eylül.2018)

Her Telden (4.Eylül.2018)

Yayın: 03.09.2018 21:10 |Güncelleme: 04.09.2018 08:44
Paylaş:
A+ A-

CHP SAFRANBOLU İLÇE BAŞKANI SAYIN İBRAHİM AYHAN “GÖREVİNDEN İSTİFA EDEREK AYRILDI..” YERİNE İLÇE YÖNETİMİ SEÇİM YAPACAK..
Bir süredir,iyi sinyaller vermeyen CHP’DE,ilk hareket CHP Safranbolu İlçe Başkanı Sayın İBRAHİM AYHAN’IN görevinden ayrılması ile sonuç verdi sayılır.
Bir süre atanmış İL BAŞKANI olarak da görev yapan Emekli Öğretmen Sayın İBRAHİM AYHAN,daha sonra Safranbolu İlçe Başkanlığı görevine seçilmişti..
Bilindiği gibi,CHP’NİN Olağanüstü Kurultaya gitmesi için KURULTAY DELEGELERİNDEN imzalar toplanmıştı ve Sayın İBRAHİM AYHAN,imza verenlerin arasında yer almıştı..
Şimdi CHP SAFRANBOLU İLÇE BAŞKANLIĞI görevinden istifa etti.
CHP Safranbolu İlçe Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden istifa eden Sayın İBRAHİM AYHAN’DAN boşalan İLÇE BAŞKANLIĞI görevine,Yönetim Kurulu kendi içinden bir seçim yapacak..
Kulislere sızan bilgilere göre,CHP Safranbolu İlçe Başkanlığı görevi için,İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mimar Sayın ELİF KÖSE hayli ağırlıkta görünüyor ve bu göreve getirileceğinden söz ediliyor..
CHP İlçe Başkanlığı görevini bırakan Sayın İBRAHİM AYHAN, galiba,Akdeniz civarında bir İlçeye taşınmak için hazırlıklarını son aşamaya getirmiş.
CHP Safranbolu’da yeni İLÇE BAŞKANI seçecek.

MART 2019 YEREL SEÇİMLERİ İÇİN,AK PARTİ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI VE ADAY İSİMLERİ İÇİN TEMAYÜL YOKLAMASI,KAMUOYU’NUN NABZI..
MART 2019 YEREL SEÇİMLERİ için AK PARTİ HAZIRLIKLARINA BAŞLAMIŞ görünüyor ve bu anlamda PARTİİÇİ TEMAYÜL yoklamaları ile Kamuoyu ANKETLERİ yapılacakmış.
BASINA YANSIYAN HABERLER BÖYLE.
AK Parti bu anlamda her zaman hazır,her zaman “YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ..” gibi bir çalışma düzeni içinde,ancak,bu defa belki yaşanan son EKONOMİK GELİŞMELER,AK Partiyi bir parça sıkıntıya sokabilir..
AK Parti içinde Karabük Belediye Başkanlığı için Sayın BURHANETTİN UYSAL,Sayın HASAN İPEK,Sayın SEDAT NAMAL,Sayın TİMURÇİN SAYLAR ve Sayın İSMAİL ALTINÖZ gibi isimler kulislerde sıkça konuşuluyor.
ÇOK/ÇOK SÜRPRİZ BİR/İKİ İSİM DAHA ÇIKABİLİRMİŞ..
AK Parti MART 2019 SEÇİM HAZIRLIKLARINA BAŞLIYOR..
Diğer Partiler İÇ İŞLERİ İLE UĞRAŞMAYA DEVAM ETSİNLER..
Kimi KURULTAY,kimi YENİ İL TEŞKİLATI peşinde görünüyorlar..

KARDEMİR YÖNETİMİ,DÜN İSTANBUL’DA TOPLANDI VE ŞU ANA KADAR KARABÜKSPOR’A PARA ÇIKIP/ÇIKMADIĞI BELLİ DEĞİLDİ VE BİR SORU..?
Biz bu satırları yazarken,KARDEMİR Yönetim Kurulu İstanbul’da toplantı yapıyordu,şu saate kadar KARABÜKSPOR’A herhangi bir para çıktı mı/çıkmadı mı noktasında bir bilgi verilmedi.
Diyelim ki 8 İMZALI TALEP DOĞRULTUSUNDA PARA ÇIKTI.
KARDEMİR,bu anlamda KARABÜKSPOR’A 10 milyon lira para verecek,peki KARABÜKSPOR Yönetim “NE KADAR SÜRE SONRA,KARDEMİR BİZE PARA VERSİN..” diye talepte bulunacak..?
Karabük halkının bir kesimi “KARABÜKSPOR,KARABÜK’ÜN ORTAK DEĞERİDİR.KARDEMİR,KARABÜKSPOR’A MADDİ DESTEK VERSİN..” diyerek feryat edecek.
KARABÜK SAKİNLERİ BUNLARI DA BİR DÜŞÜNMELİ DEĞİL Mİ..?
Bakın son gelişme de KARABÜKSPOR’A toplam 8 milyon lira civarında bir para gerekiyordu,bunun 5 milyon 700 bin lirası “BİR ŞEKİLDE TEMİN EDİLDİ,GERİYE KALAN 2 milyon 700 bin lirası..” temin edilemedi..
YANİ 2 MİLYON 700 BİN LİRA AÇIK KALDI,BU BULUNAMADI..
Yiğitlerden birisi çıkıp da “O AÇIK KALAN 2 MİLYON 700 BİN LİRAYI BEN VERİYORUM..” demedi/diyemedi,öyle değil mi,bir babayiğit bunu diyemedi ne yazık ki..
Her ne hal ise artık,KARDEMİR bir meblağ verecek mi,ne karar çıktı ki..

SAFRANBOLU ÇÖPLÜĞÜ YANIYOR,BU SICAK HAVALARDA KARABÜK ÇÖPLÜĞÜNÜN DE YANMASINI BEKLEMEK GEREKİR VE ASİT KÖYLÜLER..
Safranbolu çöplüğü yanıyor,Safranbolu’nun belirli Mahalleleri bundan çok ama çok ciddi manada etkileniyorlar elbet ve Karabük ne yazık ki 2006 yılından bu yana KATI ATIK BERTARAF TESİSİ’Nİ kuramadı,bu tesisi başaramadı,beceremedi..
KARABÜKSPOR İÇİN 10 SAAT TOPLANTI YAPILIYOR..
KATI ATIK BERTARAF TESİSİ’NİN NE ÖNEMİ VAR CANIM MI DİYECEĞİZ..!!
Şimdi SAFRANBOLU ÇÖPLÜĞÜ yanıyor,havalar öylesine sıcak gidiyor ki KARABÜK ÇÖPLÜĞÜNÜN DE YANMASI AN MESELESİ olarak görülmeli ve o zaman ASİT KÖYÜ SAKİNLERİ yeniden KARAYOLU’NU kapatırlar belki..!!
2017 YILI TEMMUZ AYI BAŞINI HATIRLAYIN İSTERSENİZ..!!
Karabük ne yazık ki 2006 yılından bu yana KARABÜKSPOR NOKTASINDA yapılan 10 saatlik bir toplantı gibi,TOPLANTI YAPARAK olayın çözümü için Cidde adım/adımlar atamadı..
İnşaallah KARABÜK ÇÖPLÜĞÜ BU SIRALARDA YANMAZ..!1

KARDEMİR,DÖVİZ BORÇLARI NEDENİ İLE “NE KADAR KUR FARKI YEDİ ACABA..?” VE 2018 YILI BİLANÇOLARI NASIL KAPANIR DERSİNİZ..
KARDEMİR’İN kimilerine göre 250 milyon dolar civarında,kimilerine göre 370/380 milyon dolar civarında DÖVİZ BORCU var ve bu borçlar yapılan YATIRIMLARDAN GELİYOR..
ÇOK UZUN VADELİ BORÇLAR..
KARDEMİR döviz borçları karşılığında NE KADAR KUR FARKI YEDİ acaba ve yenilen bu KUR FARKLARI nedeni ile 2018 yılı MALİ BİLANÇOLARI nasıl çıkar dersiniz..
KAR EDEREK Mİ ÇIKAR,ZARAR EDEREK Mİ ÇIKAR BİLANÇOLAR..
Ancak,sevindirici bir konu,KARDEMİR HİÇ ÖDEME GÜÇLÜĞÜ ÇEKMEYECEK..
En yetkili isimler BUNU NET BİÇİMDE söylüyorlar..

ABD HURDA SATIŞLARINA “EK VERGİ UYGULAMAZKEN.” KÖMÜR SATIŞLARINA “EK VERGİ UYGULAYINCA..” ENTEGRE DEMİR/ÇELİK ZARARI..
Amerika Birleşik Devletleri,birçok ürünün alışana veya satışına EK VERGİLER koydu ve Dünya bunu TİCARET SAVAŞI olarak algılıyor,birçok Ülke bunu protesto ediyor..
YAPILANLAR PROTESTO DÜZEYİNDE KALIYOR ELBET.
ABD’NİN son olarak KÖMÜR SATIŞLARINA koyduğu yüzde 14 civarında ki EK VERGİ,yoğun biçimde, KÖMÜR KULLANAN,ENTEGRE DEMİR/ÇELİK TESİSLERİNİ zor duruma düşürmüş.
İZABECİLERİN İSE DURUMDAN MUTLU OLDUKLARI SÖYLENİYOR..
Örneğin Ülkemize ABD’DEN yıllık 2 milyon ton olayında KÖMÜR ALIRKEN,4 milyon tona yakın HURDA DEMİR ALIYORMUŞ ve ABD sattığı HURDA için EK VERGİ koymamış.
ENTEGRE DEMİR/ÇELİK TESİSLERİNİN kullandığı kömür için yüzde 14 EK VERGİ koyan ABD,HURDA KULLANAN İZABECİLER için,kullandıkları HURDAYA EK VERGİL koymayarak CİDDİ BİR KIYAK YAPMIŞ anlayacağınız.
İlgili kaynaklar “KÖMÜR FİYATLARINA GELEN YÜZDE 14 EK VERGİ NEDENİ İLE,TON BAŞINA ENTEGRE TESİSLER 20-24 DOLAR CİVARINDA EK PARA ÖDEMEK ZORUNDA KALIYOR..” gibi bilgiler veriyorlar.
ABD,BU ANLAMDA HAKSIZ BİR REKABETE SEBEP OLMUŞ..
ENTEGRE DEMİR/ÇELİK TESİSLERİ,konudan dolayı kan ağlarken,HURDA SATIŞLARINA EK VERGİL koymayan ABD,izabecilerin keyiflenmelerine yol açıyormuş..
İLGİLİ ÇEVRELER BUNLARI ANLATIYORLAR İYİ Mİ..?

KARABÜKSPOR NOKTASINDA, SAYIN RAFET VERGİLİ İLE SAYIN SEDAT NAMAL ARASINDA “ÇOK DERDİN BİR GÖRÜŞ AYRILIĞI MI BELİRDİ..?”
KARABÜKSPOR Karabük’te günün konusu ve bu anlamda Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ ile KARABÜKSPOR Kulüp Başkanı Sayın SEDAT NAMAL arasında “ÇOK DERİN BİR GÖRÜŞ AYRILIĞI BELİRDİ GALİBA..”
BAKSANIZA Sayın RAFET VERGİLİ yaptığı açıklamalarda KARABÜKSPOR’DAN yola çıkarak KARDEMİR üzerinde ki HAKİM HİSSEDAR konumunda olan iki aileyi hedef almış gibi görünüyor.
Özellikle AİLELERDEN BİRİSİNE ÇOK AĞIR ELEŞTİRİLER GETİRİYOR..
Sayın RAFET VERGİLİ bütün bunları KARABÜKSPOR üzerinden yapıyor ve bu ailelerle kişisel hiçbir hesabı,husumeti olmaz Sayın VERGİLİ’NİN bütün sorun KARABÜKSPOR’A KARDEMİR’İN destek verip/vermemesi.
Buna karşın,KARABÜKSPOR Kulüp Başkanı Sayın SEDAT NAMAL çok ılımlı,çok yumuşak bir yaklaşım içinde görünüyor,Genel Kurul Salonunda yaptığı konuşmalarda ki sert üslubunu bırakmış Aileleri KARABÜKSPOR’A desteğe çağırıyor.
Hatta “GEREKİRSE KARABÜKSPOR İÇİN BU AİLELERE YALVARIRIM DA.BUNDANDA GOCUNMAM GİBİ..” bir yaklaşım içerisinde Sayın SEDAT NAMAL ve bu anlamda Sayın RAFET VERGİLİ ile çok derin bir görüş ayrılığı içinde görünüyor.
SİZCE,HANGİ ÜSLUP,KARABÜKSPOR AÇISINDAN DAHA YARARLI OLUR..?

KARABÜK VE SAFRANBOLU BAŞTA, İLÇELERİMİZ, “ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN,ÖĞRENCİ VELİLERİNİN..” HUZURUNA,GÖRÜŞÜNE ÇIKIYOR..
Karabük ve Safranbolu başta olmak üzere YENİCE-ESKİPAZAR-OVACIK İlçelerimiz dahil ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN ve bu ÖĞRENCİ VELİLERİNİN huzuruna çıkıyor,görüşüne çıkıyor..
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN KAYIT İŞLEMLERİ BAŞLADI..
Karabük VE Safranbolu’ya Fakülte öğrencileri,Meslek Yüksekokulu öğrencileri gelip kayıt yaptıracaklar,EFLANİ-ESKİPAZAR ve OVACIK İlçelerine ise Meslek Yüksekokulu Öğrencileri gidecekler.
BU ARADA YABANCI ÜLKELERDEN ÖĞRENCİLER GELİYORLAR..
YABANCI ÖĞRENCİ sayısı bu yıl 7 ile 8 bin civarında olur herhalde,özellikle ÇAD ÜLKESİNDEN çok sayıda öğrenci geliyor,diğer Ülkelerden fazla ÇAD Ülkesinden geliyor..
PEKİ,KYK BAŞTA OLMAK ÜZERE..
YÜKSEKÖĞRENİM ÖĞRENCİ YURTLARI,DÖNEME/SEZONA HAZIRLAR MI..?
Bu ÖĞRENCİ YURTLARI içinde,adeta,MERDİVENALTI gibi çalışanlar var mı/yok mu,geçtiğimiz günlerde Karabük’ün en önde gelen ve hemen tüm işlemleri yasalara uygun olan KALEMLER YURT Sahibi Sayın MEHMET KALEM ile kısa bir sohbetimiz oldu..
BİR DOKUN,BİN İŞİT derler ya,Sayın KALEM AYNEN O TUTUM İÇİNDE..
Merdivenaltı gibi çalışanlardan en fazla yakınan DÜZGÜN ÇALIŞANLAR..

KARABÜK CADDE VE SOKAKLARINDA “KARABÜKLÜLER Mİ DAHA FAZLA,YOKSA BAŞTA YABANCI ÖĞRENCİLER OLMAK ÜZERE MÜLTECİ Mİ..?”
Karabük Cadde ve Sokaklarında KARABÜKLÜLER Mİ,yoksa KARABÜKLÜ olmayıp dışarıdan gelen insanlar mı,yoksa başka ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ durumun olan İNSANLAR MI,YOKSA Mülteci konumunda olan insanlar mı daha fazla.
AKŞAM SAATLERİNDEN GELİN,YAYALAŞTIRILMIŞ YOLDA GÖRÜN.
Özellikle esmer insanlar çok dikkati çekiyorlar..
Şimdi ÇAD ÜLKESİNDEN 500 dolayında ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ daha bekleniyor ve böylece YABANCI ÖĞRENCİ sayısının 7-8 bini bulacağından söz ediliyor..
Maşallah KARABÜK BİRLEŞMİŞ MİLLETLER SALONU gibi oldu..
Hemen her Ülkeden İNSAN VAR,hemen her Ülkeden ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ var,hep birlikte gül gibi geçinip gidiyoruz işte,Iraklılar,İranlılar bol miktarda Afganistanlılar,Suriyeliler..
KARABÜK’TE ÇOK BOL MİKTARDA YABANCI VAR..
Bakalım KÜLTÜRÜMÜZE,GELENEĞİMİZE nasıl yansıyacak..!!

10 kişi görüş bildirdi

  1. Ümitsiz Vakıa

    KYK ve diğer yurtlardan kaç tanesinde yangın alarm sistemi çalışıyor bilen var mı okulların hastanelerin huzur evlerinin sevgi evlerinin otellerin ve daha yığınla kamu ve özel sektör tesisinin öğretmenevletinin kamu kurumlarının birden aklıma geldi bunca sorunun üstüne tüy dikmek gibi oldu ama çok tehlikeli telafisi olmayan bir durum Allah korusun yöneticilerin dikkatine sunatım

  2. Kardemire para vermeyin demenin bir yolu

    Rafet Vergilinin Kardemir yöneticilerine ağır saldırıları Karabükspora para verilmesinin önünü kesmek için böylece Sedat Namal yöneticimi zora sokarak Belediye Başkanlığı seçiminde çok kuvvetli bir rakibini saf dışı bırakmayı düşünüyor.Karabükte bunları kimse yemiyor tabi.Etrafına birkaç şabalağı almış onlarla hareket ederek mensile varacagını düşünüyor Başkan.Yanlış yaptını görecek tabi.Neyse kendisine hayırlı işler dileyelim.

  3. karabuk

    SAYIN AHMET ABİM YAZINIZDA DA BELİRTTİĞİNİZ GİBİ SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZ BÜTÜN İŞİ GÜCÜ BIRAKMIŞ KARDEMİR KARABÜKSPOR VE KARDEMİRLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİ ÇOK SERT BİR ŞEKİLDE KARABÜK KAMUOYUNA VE BASINA BİLDİRMİŞ. ANCAK SAYIN BAŞKANIN KARABÜKSPORUN BU NOKTAYA GETİRİLDİĞİ DURUMDAN VAZİFE ÇIKARMAMASI GEREKİR, BELEDİYE OLARAK ŞİMDİYE KADAR VERMEDİĞİ DESTEĞİ KARABÜKSPORA VERMESİ GEREKİR. MADDİ VE MANEVİ HER ANLAMDAYENİ BİR YÖNETİM SEÇİLMİŞ OLMASINA RAĞMEN LİSANS PARALARININ YATIRILAMAMASI KARABÜKÜN AYIBIDIR. ÖZELLİKLE DE İŞADAMLARI SANAYİCİ VE TİCARİ KURUMLARIN YÖNETİCİLERİNİN AYIBIDIR. BU BÖYLE BİLİNE.BİRDE SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZA İKİ ÇİFT SÖZÜM OLACAK SAYIN BAŞKANIMIZ İKİ DÖNEMDİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPIYOR.KARABÜKÜN BU MEZBELELİK HALİNİN DEĞİŞTİRİLMESİ İÇİN NE GİBİ ÇABALAR VERİYOR.BİR ÖRNEK VERECEĞİM HÜRRİYET CADDESİNİN YAYALAŞTIRILMIŞ BÖLGESİNDE BULUNAN BELEDİYE BİNASI TAM BİR VİRANE GİBİ ETRAFA KOKULAR SAÇMAKTA GECELERİ TİNERCİLER VE HER TÜRLÜ PİSLİĞİN OLUŞTUĞU BİR MEKAN HALİNE GELMİŞ BULUNMAKTADIR HER GÜN BURADAN GEÇMEKTEYİZ SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZ VE BELEDİYE YETKİLİLERİ UYUYORMU BURADAN GEÇMİYORLARMI YAZIK KARABÜKLÜLER BUNLARI HAKETMİYOR. BENCE SAYIN RAFET VERGİLİ BAŞKANLIĞA BİR DAHA ADAY OLMAMASI GEREKİR.ÇÜNKÜ KARABÜKLÜLER KENDİSİNİ BİR DAHA BELEDİYE BAŞKANI OLARAK GÖRMEK İSTEMİYOR.

  4. Anonim

    Karabük rumuzlu arkadaş belediye başkanlığına sayın her şeyi çok bilmiş başkan aday olsun. Şu ana kadar 2009-2014 seçimlerin de vaat ettikleri projeleri nasıl gerçekleştirmiş.Bir bak şöyle karabük’e istersen ta soğuksu mahallesinden başla.Oradaki kocaman rezidans şeklindeki yurdu bir gör.Ben gitim baktım yukarı doğru kaç kat diye belli bir kat sayısından sonra sayamadım.Yazık yani oradan ev alıp karşına kocaman bir yurt dikilen bir aileyi düşün.Bir de oradan başlayıp öğlebeli mahallesinden geçen tramvay hattı da bayağı ilerlemiş.2019 mart seçimlerine soğuksudan tramvaya biner 100.yılda mı iner yoksa belediye de koltuktan mı iner onu benim karabükte yaşayan halkım karar verecek.Gelelim eskiden babasından kalma kendisinin de yerinin bulunduğu haddeler bölgesine.Oradan geçerken baktım binalar bayağı yükselmiş 2019 mart yerel seçimlerin de karabük ün en canlı mahallelerinden biri olur.Sonra araç çayı projesinde sandallar üniversitenin oradan kayabaşı köprüsüne kadar yüzüyor.Karabük akşamları eskişehir porsuk çayı kenarında gezen eskişehirliler gibi araç çayı boyunca geziyor,serinliyor.Benim emekli amcam kent meydanında sıcaktan değil ulu çınarların gölgesinin olduğu yeşil meydan da (beton meydan değil) oturup arkadaşları ile sohbet ediyor.Hemen oradan kalkıp eski valilik binasının olduğu karabük e yakışır çelik camisinde namazını kılıyor.Anlayacağınız bunların hepsi tırı vırı.

  5. karabuk

    ANONİM RUMUZLU ARKADAŞ ELLERİNE SAĞLIK İRONİ YAPARAK ÇOK GÜZEL ELEŞTİRİDE BULUNMUŞSUN, KARABÜKÜN SOĞUKSUDAN BAŞLAYIP ŞEHİR MERKEZİNİN İÇİNDEN ÇIKILAMAZ BİR HAL ALDIĞINI VE 100 YIL DAHİL MAHALLELERİN DURUMUNUN TESPİTİ AÇISINDAN ÇOK GÜZEL YAZMIŞSININIZ KUTLARIM.

  6. Gurbet

    Anonim rumuzlu ,hay ağzına sağlık

  7. MEHMET AYTEKİNİN NE SUÇU VARDI

    SAYIN GÖLBEK,KARABÜKSPOR NOKTASINDA MEHMET AYTEKİNİN NE SUÇU GÜNAHI VARDIDA KULÜBÜN ÖNÜNÜ AÇ DİYE YAYGARA YAPTILAR AİLE MESELELERİNE KADAR İŞİ GÖTÜRDÜLER.ARTIK MEHMET AYTEKİNİ YİDİLER RAHAT RAHAT AVRUPA KAMPLARINA GİDEN BASINCILAR OLUR EVİNİN KİRASI ÖDENENLER OLUR MAKİNE ALIM SATIM YAPANLAR OLUR.MEHMET AYTEKİN YEMLİYİ KAPATTIYDI ŞİMDİ YÜRÜYEN ÇEKETLER MERDİVENLER BUNUN ÖNÜNÜ GİNE AÇARLAR.

  8. Aytekin adamdır adam

    Mehmet aytekin adamdır adam,o şerefsiz üç kuruşa satılıklar gibi deyildir adamdır.İnsanın işi bozulur amma adamlığı bozulmaz.Mehmet aytekinin ayile düzenine bile laf ettiler arkadaş böyle terbiyesizlik böyle haysiyetsizlik olurmu.Noldu Mehmet aytekin birilerini dolandırıp Antalyalaramı kaçtı.Şerefiyle Karabükte geziyor,borcu olur alacağı olur o kimseyi ilgilendirmez kimi dolandırıp kaçtı Mehmet Aytekin.Karabükte ne yazıkki basınım diye gezinen çapsız adamlar var.Bir kaç tanesi Allah Aşkına kusura bakmasın eyer bunlar basınsa o zaman haysiyetsiz çıkarcı şerefsiz insan aramaya gerek yok tut getiR.Bir kaç tenisi allah aşkına kusura bakmasın onların başımız gözümüz üstende yeri vardır.Sözüm şerefi haysiyeti namusu parayla ölçülenlere

  9. Başka Isimler

    Sayın Golbek Ak Parti ve Tayyip Erdogan’i tanımadığınız Ak Parti için konuşulan isimlerin adaylık şansının .cok zayıf olduğunu bilirdiniz
    1. Burhanettin Uysal
    Mevcut vekil olmasına rağmen Ak Parti Genel Mekezince başarısız bulunarak 3 kişilik listeye girememiş,sonradan teşkilatların zorlaması ile kerhen listeye alınmıştır
    2.Timuçin Saylar
    Ak Parti Genel Merkezince Istifa ettirilerek Il Başkanlığından alınmıştır
    3.Sedat Namal
    7 haziran seçimlerinde kendisine verilen şansı değerlendiremediği içinMehmet Ceylan gibi,secim kaybettiği için en son seçimlerde listeye alınmamıştır
    4.ismail Altınöz
    Henüz yeni bir il Başkanı ve secim esnasında teşkilatları Ak Parti Genel Merkezi boşaltmak istemeyeceginden aday olamaz
    5.Hasan Ipek
    Muallak bir isim daha önce 2 defa şansını denedi.Aday adayı oldu.Ama aday olmadı
    Bence yeni isimler yaz.Bu isimler aday olamaz

  10. Kenaal

    Karabük elden gidiyah yabancı mülteciler basti kbu afkan suriyeli afrikalı ganalı kürt sayısız öğrenci var ve bunlar zaten parasız fakir öğrenciler Kbu ve Karabüke bi katkısı yok tam tersine zararı var derhal rektör ve ekibi görevden el çektirilmeli ve harcamaları sayıştay vb kurumlarca araştırılmalı Karabüke sahip çıkın sonra Karabük diye birşey kalmayacak karabuk spor gibi olacak çok duyarsıziz olmayın

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da soyulan kuyumcudan alınan altınlar bulundu

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 00:00
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Bulancak ilçesinde, silahlı ve maskeli iki kişi tarafından soyulan kuyumcudan alınan altınlar bulundu.

Giresun Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ilçede dün gerçekleşen kuyumcu soygununda, olayı gerçekleştiren şahıslar ile altınların adliye, emniyet, jandarma teşkilatlarının kararlı ve titiz saha çalışmaları neticesinde kısa sürede bulunduğu belirtildi.

Açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığının Giresun'un huzuru için çalışmaya devam edeceği vurgulandı.