Her Telden (5.Ocak.2018)

Her Telden (5.Ocak.2018)

Yayın: 04.01.2018 22:42 |Güncelleme: 05.01.2018 07:57
Paylaş:
A+ A-

SİYASİ PARTİLER İLE İLGİLİ BİRŞEYLER YAZDIĞINIZDA,NE AK PARTİ,NE MHP YORUM YAPIYOR,CHP İLE İLGİLİ YAZILARDAN YORUM YAĞIYOR..
Yaptığımız iş gereği SİYASİ HABERLER yazıyoruz,SİYASİ DEĞERLENDİRMELER yapıyoruz,aldığımız bilgileri yazıyoruz,AK Partililerden tek/tük YORUMLAR geliyor,MHP’LİLERDEN hemen/hemen hiç YORUM gelmiyor..
CHP ile ilgili yazdığımızda adeta YORUM YAĞIYOR..
Bakın YEREL ve GENEL SEÇİMLER yaklaşıyor,YEREL SEÇİMLERDE CHP Safranbolu ve Yenice İlçelerinde BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NI alacaklarını çok iddialı biçimde dile getiriyorlar..
Bu görüşleri noktasında,dayanak aldıkları olaylarda,ÖYLE YABANA ATILACAK gibi değil doğrusu,SAFRANBOLU için “AK PARTİ KENDİ BELEDİYE BAŞKANI’NI GÖREVDEN ALDI.YENİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İÇİN SEÇMENİ NASIL İNANDIRACAK..” gibi bir varsayımdan yola çıkıyorlar..
CHP’LİLERİN YENİCE noktasında ki dayanakları ise “YENİCE BELEDİYE BAŞKANI AK PARTİLİLER TARAFINDAN DIŞLANDI,YENİDEN ADAY YAPILMAYACAĞI HEMEN/HEMEN KESİN.CHP YENİCE İLÇESİNDE AK PARTİ İÇİNDE Kİ BU BÜYÜK BÖLÜNMEYİ DEĞERLENDİRİR VE SEÇİMİ RAHAT ALIR..”diyorlar..
CHP Safranbolu Belediye Başkan Adaylığı için İlçe Başkanı Sayın İBRAHİM AYHAN çok şanslı gösteriliyor,aynı doğrultu da Yenice Belediye Başkanlığı için Emekli Öğretmen Sayın MEHMET AYDINLI sevilen,kimse ile sorunu olmayan,üzerinde şaibe taşımayan bir isim olarak şanslı gösteriliyor..
ELBET BAŞKA ADAYLARDAN DA SÖZ EDENLER VAR/OLACAKTIR DA..
Peki,aynı İlçelerde diğer PARTİLERİN ADAYLARI KİMLER OLUR/OLABİLİR..
Bu yönlü bilgiler geldikçe,elbet,sizlerle paylaşacağız,paylaşırız.
CHP İçinde böyle bir durum var ve sizlerle paylaşıyoruz işte.

KARABÜK,YENİDEN 3 MİLLİTVEKİLİ ÇIKARTAN BİR SEÇİM BÖLGESİ OLDU VE SİYASİ PARTİLER ÇALIŞMALARINI BUNA GÖRE YÜRÜTECEKLERDİR
Yüksek Seçim Kurulu Karabük’ün 3 MİLLETVEKİLİ ÇIKARTAN BİR SEÇİM BÖLGESİ olduğunu açıkladı ve yıllar sonra Karabük, yeniden, 3 Milletvekili çıkartacak.
SİYASİ PARTİLERİN MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KİMLER OLUR..?
Örneğin TBMM Eski Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN yeniden Aday olur mu ve bu nokta da Sayın ŞAHİN Aday olmayı düşünmediğini net bir dille söylüyor.
Sayın ŞAHİN bu nokta da “1 KASIM 2015 SEÇİMİNDE DE DÜŞÜNMÜYORDUM.PARTİM ISRARLI DAVRANDI ADAY OLMAYA MECBUR KALDIM..” anlamında bilgilerde veriyor.
AK Parti,yine/yeniden 3-0 yapabilir mi..?
Aday listesi nasıl sıralanır,CHP Milletvekili çıkartmaya oldukça yakın,Milletvekili Adayları kimler olur,MHP Nasıl bir liste ile seçmen karşısına çıkar veya İTTİFAK ACABA NASIL olur/olur mu..?
İYİ Parti Milletvekili listesi nasıl şekillenir..?

YEŞİL MAHALLEDE Kİ,MÜLKİYETİ KARABÜK BELEDİYESİ’NE AİT OLAN VE YAPIMINDAN BU YANA BOŞ DURAN “TALİHSİZ BİNA..” VE VALİLİK..
Sayın HÜSEYİN ERER’İN,Karabük Belediye Başkanlığı döneminde yaptırılan ve “ÖDÜLLÜ BİNA OLARAKTA BİLİNEN..” Yeşil Mahallede ki O BİNA Karabük valiliği tarafından kullanılacak..
KULLANIM BELİRLİ BİR SÜREYİ KAPSAYACAK GİBİ..
Zira,KARABÜK VALİLİĞİ için,YENİŞEHİR ATATÜRK ANITI’NIN olduğu yerde,bir VALİLİK BİNASI YAPIMI düşünülüyor,bununla ilgili bir dizi girişim olduğundan söz ediliyor..
Yani,O BİNA,yeniden boşalacak,yeniden boş kalacak..
Canım bina SİYASETE KURBAN GİTTİ sayılır..
KARABÜK VALİLİĞİ için YENİŞEHİR ATATÜRK ANITI’NIN bulunduğu alana VALİLİK BİNASI ne zaman yapılır veya yapılır mı,böyle bir düşüncenin olduğu,gerekli girişimlerin çalışmaların başladığı biliniyor..
Valilik YEŞİL MAHALLEYE taşındığından,vatandaşın ÇOK/ÇOK BÜYÜK sıkıntılar yaşayacağı fikrinden yola çıkılarak ATATÜRK ANITININ bulunduğu alan VALİLİK BİNASI yapılması gündem de..
GELİŞMELERİ ÖZETİ BU NOKTA DA DÜĞÜMLENİYOR..

KARABÜK ESNAF ODASI SEÇİMLERİ BİRDEN HAREKETLENDİ VE SAYIN NURETTİN TÜMEN İLE SAYIN VOLKAN KILINÇ ARASINDA YARIŞ HIZLANDI
Dün sabah esnaf bir kardeşimiz bağırdı,bir Kahvehanenin önünden geçerken bağırdı,girdik çay içiyor o Kardeşimiz,sohbet etmeye başladık ve sözü ESNAF ODASI seçimine getirdi.
“BEN OYUMU Sayın VOLKAN KILINÇ’A VERECEĞİM..” dedi.
“ARTIK DEĞİŞİMLER BAŞLASIN,NEDİR O YAHU,YILLARDIR ODA BAŞKANI Sayın NURETTİN TÜMEN,BIRAKSINLAR BİRAZDA GENÇLER GELSİN BU YERLERE..” gibi görüşler dile getirdi..
Buna karşılık bir başka Kardeşimizde “ABİ ÖYLE DEME,BU İŞLER TECRÜBE İLE OLUYOR.Sayın NURETTİN TÜMEN GEREKLİ TECRÜBEYİ EDİNDİ VE NURETTİN ABİ İYİ İNSANDIR,GÜLERYÜZLÜDÜR..” görülerini dile getirdi..
Baktık aynı Kahvehane de Hem Sayın NURETTİN TÜMEN’E destek olan var,hem de Sayın VOLKAN KILINÇ’A destek olan var,bu insanlar fikirlerini de birbirlerine açıkça söylüyorlar..
DEMOKRASİ NE KADAR GÜZEL BİRŞEY YARABBİ.
Birisi diyor ki “YILLARDIR BAŞKANLIK YAPANLAR BIRAKSINLAR ARTIK KARDEŞİM,GENÇ İNSANLAR İŞBAŞINA GELSİNLER.NEDİR O YAHU UZUN YILLAR BAŞKANLIK YAPMAK,NEDİR OLUR MU BÖYLE ŞEY..”
Diğeri ise “ABİ BU İŞLERDE TECRÜBE ÇOK ÖNEMLİDİR.Sayın NURETTİN TÜMEN YILLARCA TECRÜBE KAZANDI,KİMSEYİ KAPISINDAN ÇEVİRİP SAVSAKLAMADI.GÜLERYÜZLÜ İYİ BİR İNSANDIR..” diyor.
İnsanlar tuttukları adayı rahatça savunuyorlar..

BİR HAFTA KADAR ÖNCE YAZDIĞIMIZ TEKNOKENT ANONİM ŞİRKETİ VE VALİ SAYIN KEMAL ÇEBER’İN “ORTAK OLUN..” YOLUNDA ÇAĞRISI..
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Kampus alanı içinde kurulan TEKNOKENT noktasını geçtiğimiz haftalarda yazmış ve ORTAKLIK İÇİN ÇAĞRI yapılacağını duyurmuştuk.
Burası bir Anonim Şirket statüsünde olacak..
YAPACAĞI İŞLERDEN DOLAYI PARA KAZANACAK..
TEKNOKENT Çalışmaları başladığında,hız kazandığında,Firmalara yoğun biçimde hizmet verdiğinde veya Firmalar alanlarında kendi çalışmalarına hız verdiklerinde kazanç elde edecek.
TEKNOKENT,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ bünyesinde hizmet verecek,ilerleyen süreçte ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDE DE bir birim oluşturulacak ve çok daha geniş bir alanda hizmet verilecek.
5 MİLYON LİRA SERMAYELİ OLARAK HİZMETE ALINIYOR
KARABÜK VALİLİĞİ,KARABÜK BELEDİYESİ,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ,TİCARET VE SANAYİ ODASI,ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ortak olacaklar ve yüzde 1 hisse almak üzere vatandaşlara da pay ayrılacak.
Vali Sayın KEMAL ÇEBER bu konuda geniş açıklamalar yaptı..
Sanıyoruz BU ORTAKLIĞA TALEP hayli fazla olacaktır..

KARABÜK “RAYLI SİSTEM TAŞIMACILIKTAN VAZGEÇEREK..” KENDİ GELECEĞİNİ ZORA SOKACAK BİR YATIRIMI GELECEK YILLARA BIRAKTI..
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,Karabük’ün geleceği açısından çok önemli bir konuya açıklık getirdi ve “RAYLI SİSTEM TAŞIMACILIK..” olayından,en azından şimdilik kaydı ile,vazgeçildiğini söyledi.
KARABÜK ÖLÇEĞİNDE BİR KENT İÇİN ÇOK PAHALI BİR YATIRIMDI..
Kaldı ki KARABÜK İMAR YAPISI,COĞRAFİK YAPISI böyle bir yatırımı hayli şanssız kılıyordu,o nedenle,RAYLI SİSTEM TAŞIMACILIK OLAYI BİR FİKİR JİMNASTİĞİ boyutunda kaldı.
KENT NÜFUSU,KARABÜK’ÜN 8-10 KATI BÜYÜK OLAN yerler bile RAYLI SİSTEM TAŞIMACILIK noktasında hayli sıkıntılı süreçler yaşadılar ve bu sistem pahayı bir yatırım,geri dönüşleri hayli zaman alıyor..
KARABÜK BELEDİYESİ’Nİ BÜYÜK SIKINTIYA SOKARDI..
En azından,şimdilik kaydı ile bu sistemden vazgeçilmiş görünüyor..
Belediye Başkanı Sayın VERGİLİ bunları dile getirdi..
Basına verdiği yemekte,bu bağlamda bilgiler verdi Sayın VERGİLİ.

KARABÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI BİR YIĞIN ÇALIŞMA YAPARKEN,SAFRANBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI “DİŞE DOKUNUR..” NE YAPIYOR
Geçtiğimiz gün,bir Kardeşimizin işyerinde oturduk sohbet ediyorduk,konu TİCARET ve SANAYİ ODASI SEÇİMLERİNDEN açıldı,ne zaman yapılacak olayı konu edildi..
Bu sohbet sırasında Karabük TİCARET ve SANAYİ ODASI’NIN çok güzel işler yaptığına değinen bir Kardeşimiz “İSMETPAŞA/YENİCE ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİNİ GÜNDEME GETİRİP ÇALIŞMALARA BAŞLADILAR..” dedi.
Karabük ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NİN genişlemesi için TSO olarak yaptıkları çalışmaların göz ardı edilmemesi gerektiği üzerinde bilgiler verildi ve bu arada OSB BÜNYESİNDE TOBB tarafından yaptırılan Okul Binasından söz edildi..
Özetli,”KARABÜK TSO GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPIYOR..” dedi.
O Kardeşimizin,aynı zamanda Safranbolu’da da işyeri var..
“SAFRANBOLU TİCARET ve SANAYİ ODASI NE İŞ YAPIYOR..” dedi..
Sonra bize döndü ve “ABİ EFLANİ HAYVANCILIK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’Nİ KAÇ DEFA YAZDIN.SAFRANBOLU TİCARET ODASI’NDAN EN KÜÇÜK BİR KIPIRDANMA GELDİ Mİ..?” diye bize sordu.
“GERÇİ EFLANİLİLERDENDEN BÖYLE BİR TALEP DUYMADIM AMA..” diye ekledi ve “SANKİ ESKİPAZARLILAR İSMETPAŞA İÇİN ÇOK MU İSTEKLİ DAVRANDILAR Kİ..” gibi sözlerini tamamladı..
İki, TİCARET ve SANAYİ ODASI arasında kıyaslama bize de ilginç geldi..

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ “RAYLI SİSTEM MÜHENDESLİĞİ BÖLÜMÜNÜ BİTİREN..” GENÇLER VE İŞ TARİFİ OLMADIĞI İÇİN İŞ BULAMAMAK OLAYI
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,Basın Mensuplarına “RAYLI SİSTEM TAŞIMACILIK OLAYINDAN..” vazgeçtiklerini söyleyerek,bu anlamda ki düşüncelerini anlatmış.
BAKIN BU KONU HAKKINDA BİR BAŞKA GELİŞME VAR.
Hatırlarsınız KARABÜK ÜNİVERSİTESİ RAYLI SİSTEM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ açmıştı ve Ülke açısından yeni bir dal olması hasebi ile bu bölüm hayli ilgi görmüştü.
Şimdi RAYLI SİSTEM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNÜ BİTİRENLER İŞ BULAMADIKLARINDAN YAKINIYORLAR,enteresan değil mi,RAYLI SİSTEM MÜHENDİSLERİ iş bulamıyorlar..
BÖYLE BİR İŞ TARİFİ YOKMUŞ ÜLKEMİZDE..
RAYLI SİSTEM MÜHENDİSLİĞİNİ bitiren bir genç MÜHENDİS arayan işyerlerine başvuru yapıyor,ancak,”ELEKTRİK MÜHENDİSİ,İNŞAAT,MADEN, MAKİNE OLSAN İŞE ALINABİLİRSİN,RAYLI SİSTEM MÜHENDİSİ DİYE BİR İŞ TARAFİ YOK,İŞE ALAMAYIZ..” gibi cevaplarla karşılaşmış.
NE ENTERESAN DEĞİL Mİ..?

190 MİLYON LİRALIK BORÇ BATAĞINA SOKULMUŞ/SÜRÜKLENMİŞ OLAN KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN AYLIK FAİZ GİDERİ NE KADAR ACABA..?
KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN 11 Aralık 2017 günü yaptığı Olağanüstü Kongre de Kulübün 190 milyon lira borcu olduğu açıklandı,ne yazık ki KARDEMİR KARABÜKSPOR böyle bir borç batağına sokulmuş,sürüklenmiş ve adeta KÖKLERİNE/GELECEĞİNE ASİT DÖKÜLMÜŞ..
KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN AYLIK FAİZ GİDERİ NE KADARDIR ACABA..?
Örneğin yıllık 8 milyon liradan 4 yıllık REKLAM GELİRLERİ bankalara kırdırılmış,bu aynı zamanda KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN 2021 YILINA KADAR BANKA FAİZİ ödeyeceği anlamına gelmez mi..?
AYLIK BANKA FAİZ GİDERİ NE KADARDIR KARABÜKSPOR’UN.. ?
Bir de adam çıkıyor PİŞKİN/PİŞKİN konuşuyor..
Galiba İNSANLARI KANDIRDIM SANIYOR,batakçılar,BAYRAMCILAR..!!

19 kişi görüş bildirdi

  1. Karabüksporlu

    Kardemir Karabüksporu bu hale sokanlarında onlara destek verenlerinde Allah bin kere müstehaklarını versin Allah onları hak ettikleri muamele ile karşılasın.Bak kırdırılan reklam parasının alınan kredilerin aylık masrafını soruyor Ahmet Abi bana göre en az 600-700 bin liradır.Peki kiralanan araçlara,tutulan evlere aylık ne ödeniyor,başkana verilen özel harcamaları için kullandığı söylenen kredi kartları noldu acaba.Allah bunlara hak ettikleri şekilde muamele etsin yarabbi

  2. AK PARTİ ADAYI

    AK PARTİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN KİMİ KOYSA KAZANIR.ÇÜNKÜ RAFET VERGİLİYİ ARTIK MİLLET İYİ TANIDI DÜN ÖYLE DER BUGÜN BÖYLE DER ŞEKLİNDE BİR İNTİBA BIRAKTI VE BU İNTİBA GİTTİKÇE YAYILIYOR.CHP DEN BİR VARLIK OLMAZ.İYİ PARTİ EYER DURSUN ALTIPARMAKI ADAY YAPARSA İYİ OY ALIR AMMA SEÇİMİ ALAMAZ.ONUN İÇİN AK PARTİ BELEDİYE BAŞKANLINI YATA KALKA ALIR.
    BANA GÖRE EYER ADAY OLARAK OSMAN KAHVECİ BEYİ KOYARLARSA SEÇİMİ ÇOK DAHA KOLAY ALIRLAR,ÇOK DAHA RAHAT ALIRLAR.GİNE TİMURÇİN SAYLAR İSMİ VAR VE İYİ BİR ADAY OLUR SEÇİMİ ALIR.BENİM BELEDİYE BAŞKAN ADAYIM MUHTEREM HOCAM MUSTAFA ÇELENLİ EYER BELEDİYE OLMAZSA MİLLETVEKİLİ ADAYIM MUSTAFA ÇELENLİ.

  3. DOĞRUCU DAVUT

    Karabük Belediye Başkanı Yeşilmahalledeki o Ödüllü binanın hesabını hem bu dünyada hemde öbür dünyada veremez… Kul hakkı var kardeşim. O binaya dünyanın parası harcandı ve hala harcanmakta. Ne olurdu Belediye Başkanı o binaya taşınsaydı. Şimdi taşındığı yer çok mu iyi. Araç park edilecek yer bile yok. Herkes ben yaptım doğru diyor. Ama tüyü bitmemiş yetimin hakkı olduğu o binada unutulmasın. Devlette devamlılık esastır

  4. YANİ

    Zeki Çaylı aday olmayınca CHP’nin şansı mı artar. O aday olursa bazıları aday olmazmı. Aday olan iddialı olur.

  5. SÜPER OLUR

    Safranbolu ve Yenice belediye başkan adaylarının yanına bir de İstanbuldan milletvekili adayı getirilirse süper olur. Yalnız bu arkadaşyların şimdiden halkın içine girmeleri gerekir. halka uzak olanların başarı şansları pek olmuyor.

  6. Kimse yeşillenmesi

    CHP Karabük milletvekilliyi için kimse yeşillenmesin Milletvekili Aday listesinin birinci sırasında Prof.Dr.Kemalettin Uçanok olur.Bunu bir kenara yazın bu kez Hocam kesinlikle Milletvekili adayı olacaktır.Kimse hayal kurup yeşillenmesin.Hele hele denenmişler denenip kazanamamışlar ikinci sırayı beyenmeyenler yeşillenmeyin sakın

  7. CHP ve Kongre süreci

    CHP merkez ilçede Mehmet Durum ve Dursun Altıparmak çizgisi ipi göğüsledi.. Ortak düşmanları Erdoğan Dinçel olan eski merkez ilçe yöneticileri ,Mehmet Durum ve Dursun ile güçlerini nasıl da birleştirivermişlerdi…Mehmet Durum partide gücünü bu küskünler üzerinden ortaya çıkarmayı başardı…Ancak unuttuğu birşey var ki bu ekip, Mehmet Durum’u bozok para gibi harcar…Yazın bunu bir kenara…Dursun Altıparmak CHPyi karıştırmayı başardı ihanetini de İYİ parti il başkanı olarak kanıtladı….
    Bir önceki belediye başkanlığı seçimlerinde Başkan VERGİLİ’ye çalışanlar, babanın Sayvanında dansöz oynatanlarla oluşan bu yönetimin girilecek seçimlerde hiçbir başarı şansı yoktur….Safranbolu ilçenin başarısızlığı da ortadadır…Halkla bütünleşemeyen bu yönetimin ,bir önceki seçimlerdeki oyları hep düşmüştür…Başarısız bir ilçe başkanı İbrahim Ayhan mı Safranbolu’ya ilçe başkanı olacak..????
    Bu il yönetimi, kongrede seçimi kazanmak adına oy dengeleri üzerine yapılan pazarlıkların ürünü bir oluşumdur…Parti tabanında da karşılığı yoktur…

  8. Ahmet Başkaya

    Sayın Ahmet Gölbek zannediyorum unuttunuz enson yapılan Karabükspor kongresinde oluşan yönetim listesine girdiniz girdiğinizde sorunlar vardı siz de çözeceğiz diye geldiniz ama sürekli önceki yönetimi dilinize doluyorsunuz önceki yönetim zaten aklanmadı ve hukuka taşındı artık önümüze bakmak zorundayız Aynı zamanda yeni oluşan yönetimde basın sözcülüğü görevine geldiniz takım ikinci yarı için kampa başladı sizden takım ile ilgili haberler giden gelen gelecek olan futbolculular ile ilgili bilgiler bekliyoruz

  9. Esnaflığı unutmuş Oda Başkanı

    Nurettin Tümen esnaflığı unutmuş amma Oda Başkalığını unutmuyor ve geçimini esnaflıktan deyil Başkanı olduğu Odalardan filan temin ediyor.Kimin ne işine yaramış.Esnafın ne işine yaramış orda bir düzen kurmuşlar sürdürüp gidiyorlar.Artık veda zamanı gelmiştir heralde Karabük esnafı Oda Üyeleri uyanık insanlardır Gençleştirmekte fayda var.ODAMIZA SAHİP ÇIKALIM ARKADAŞLAR.

  10. Yapmayın günahtır

    Nurettin Tümene bu kadar acımasızca saldırmayın günahtır çünkü Nurettin Başkan sorunu olan herkesin önüne düşer,o sorunlarını çözmeye çalışır.Çocukuktan esnaftır alnının teriyle geçinmiş sonra esnafların desteğiyle Oda başkanı olmuş bayarılı olduğu içinde dün kendisine karşı olanları bile yanına almayı başarmıştır.Günahtır bu kadar acımasızca harcamayın adamı

  11. CHP SAFRANBOLU-YENİCE

    CHP SAFRANBOLU VE YENİCEDE SEÇİMİ KESİN ALACAKMIŞ.NE DİYELİM İŞALLAH ALIR.AMA SAFRANBOLU DA İBRAHİM AYHAN BİRAZ HAFİF KALABİLİR.YENİCEDE MEHMET AYDINLI TAM OTURMUŞ.MEHMET AYDINLI TERTEMİZ BİR ADAM NE BEYNİNİ ALKOLE TESLİM ETMİŞ,NE ÜZERİNDE ORMAN ŞAİBESİ OLAN BİR İSİM DEYİL.YOLU AÇIK OLSUN.

  12. SOSYAL DEMOKRAT

    CHP DAR KADROCU HİZİPÇİ KADROLARIN ELİNDEN KURTULDU ŞİMDİ GENİŞ AÇILIMLI BİR KADRO İŞBAŞINA GELDİ.YAPILACAK İLK SEÇİMDE CHP KARABÜKTEN MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAKTIR GÖRÜRSÜNÜZ CHP KARABÜKTEN MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAKTIR.BUNA ŞİMDİREN HAZIR OLUN VE İYİ ÇALIŞAN CHP LİLER SOSYAL DEMOKRATLAR CHP ÜZERİNDEKİ ÖLÜ TOPRAĞINI SİLKELİYOR.

  13. Raylı sistemmi dedin

    Sayın Gölbek raylı sistemden söz etmişsin yazından anlaşılan Rafet Beyi rencide etmeyen onu eleştirmemeye çalışan bir üslup kullanıyorsun.Hatırlasana O seni Raylı sistem için televizyon ekranından eleştirmişti,yerden yere vurmuştu.Sense Rafet beyi eleştirmekten çekinen bir üslüp kullanmışsın.Aranızda hakkaten insani açıdan çok fark var.
    Şimdiye kadar köprü yürüyen merdiven asansör dışında ne yaptı bu Rafet Vergili,dün söylediyini bugün tersini söyleyip yalanlayan dünü bugününü tutmayan bir insan.Neyse hayırlısı RAYLI SİSTEM olmuş YAYLI SİSTEM yaylana yaylana gider.YALANDAN KİM ÖLMÜŞ Sayın Gölbek sevgili abim,yalandan kim ölmüş..Haaaa bundan sonra MARZİNÇ için tek laf edebilicekmi dikkat et..Sebebini sonra yazarım

  14. Kaça maloldu tamirine kar milyon lira gitti

    Yeşil mahalledeki o binanın maliyeti neydi tamiratına ne kadar harcandı Rafet vergili bunları bir açıklasada bilsek.Gaztecilere Siyaset yaptım filan demiş yaptıgı siyaset kaça maloldu yazık deyilmi onca paraya babasının malı olsa öyle yaparmıydı.

  15. REİS

    SAYIN AHMET GÖLBEK
    BU YORUMUMU DİKKATE ALACAĞINIZI UMUT EDEREK YAZIYORUM.

    KARABÜK-SAFRANBOLU YOLU ÜZERİNDE BULUNAN KİREÇ KUYUSU DİYE TARİF EDİLEN O BÖLGEDE YANILMIYORSAM 2 ADET OKUL BULUNMAKTA

    SÖZKONUSU OKULA GİRERKEN VE ÇIKARKEN ÖĞRENCİLERİN BİR ÇOĞU ÜST GEÇİTİ KULLANMAK YERİNE İKİ YOL ARASINDAKİ BARİYERLERİ AŞARAK KARŞI TARAFA GEÇTİKLERİNİ GÖZLEMLEDİM.

    AYNI ŞEY VAKIFBANK ANADOLU LİSESİ ÖNÜNDEDE ÜST GEÇİT BULUNMAKTA VE İKİ YOLU AYIRAN BÖLÜMDE YÜKSEK TEL ÖRGÜLERİN OLMASI SEBEBİYLE ÜST GEÇİTİ KULLANMAKTADIRLAR.

    AYNI ŞEKİLDE YUKARIDA BELİRTTİĞİM YERDEKİ ÜST GEÇİTİ KULLANMALARINI ZORLAMAK İÇİN GELİŞ-GİDİŞ YOLUNUN ORTASINA TEL ÖRGÜ YAPILAMAZMI?

    MESELA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ÖNÜNDE BULUNAN ÜST GEÇİTİN ÜSTÜ KAPALI VE MERDİVENLERİ KAYMAZ MALZEME İLE DÖŞENDİĞİNDEN ÖĞRENCİLER VE VATANDAŞLAR TARAFINDAN GÜVENLE KULLANILDIĞINDAN VAKIFBANK ANADOLU LİSESİ VE KARABÜK-SAFRANBOLU YOLU ÜZERİNDE BULUNAN KİREÇ KUYUSU DİYE TARİF EDİLEN O BÖLGEDEKİ ÜST GEÇİTLERDE AYNI ŞEKİLDE YAPILIRSA ÖĞRENCİLER VE VATANDAŞLAR İÇİN ÇOK İYİ VE GÜVENLİ OLACAKTIR.

    NETİCEDE BURADA OKUYAN ÖĞRENCİLER BİZİM ÇOCUKLARIMIZ ONLARIN GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE OKULA GELİP GİTMELERİ İÇİN GEREKLİ TEDBİRLERİ ALMAK BİZİM GÖREVİMİZ

    SAYGILARIMLA

  16. YÜZDE YÜZ HAKLISIN

    REİS RUMUZUYLA YAZAN ARKADAŞ YÜZDE YÜZ HAKLISIN.VALİ BELEDİYE BAŞKANLARI YAZINI OKUSUNLAR DİKKATE ALSINLAR TEDBİRLER GELİŞTİRSİNLER.

  17. CHP

    CHP üzerine Yorum yapan Başarı bekleyen arkadaşlar.
    siz önce Karabük’ün tüm köylerinde 1’er üye bulun milletvekili çıkarttım sanırsınız.
    Safranbolunun bazı mahallelerinde Delege sayısından bile az üye var
    yalan mı..

  18. garip chp

    Garip parti şu CHP
    kendi içinden yetişenler duruyor
    en ağır eleştiriliyor.
    10 yıldır karabükte Avukat olup hiç bir toplumsal olayda görünmeyen birisini kurtarıcı görüyor.
    vay be
    üstelik
    Karabükte oturmadığı halde Delege seçimlerinde sırf seçilmek için 5000 evlerde üye olan bir merkez ilçe başkanı
    Safranboluda oturduğu halde Karabük Esentepeden üye delege olup küstüm istifa ettim barıştım üye oldum diyen avukat arkadaşlar var
    yaptıkları mübah
    başkasına adalet isterler
    kendileri adaletsiz davranırlar

  19. Chp

    Haftasonu Bartın Chp Kongresi dönüşü CHP milletvekileri özgür özel veli agbaba rıza Yalçınkaya Safranbolu ya uğramış il Başkanlığı ziyaret edilmemiş
    Artık alışın
    Chp il başkanı değil
    Safranbolu il başkanı
    Önce Safranbolu ya çalışacak sonra diğerleri

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Büyüközdemir: “Safranbolu’ya Hizmet Aşkıyla Geliyoruz”

Yayın: 29.03.2024 13:42
Paylaş:
A+ A-

Adalet ve Kalkınma Partisi, Safranbolu Belediye Başkan adayı Ali Büyüközdemir, Birlik Medya’nın dün canlı yayın konuğu olarak “Seçim Özel” programına katıldı. Büyüközdemir konuşmasında hizmet vaktinin geldiğini dile getirdi.

Konuşmasına şöyle devam etti: “Gönlümüzün muradı olan sevdamız Safranbolu’ya hizmet etmeyi ve bu hizmetlerin bize de Safranboluluların gönüllerini kazanabilmeyi nasip etsin. Her gün başka bir heyecan yaşıyorum. Safranbolu’ya hizmet aşkıyla geliyoruz. Bu hizmet aşkı, bu hizmeti yapabilmek için sabırsızlanıyoruz. Bunun da bir göstergesi olan Safranbolu mitinginde, AK Partililerin dışında hiçbir parti ayırt etmeksizin gelenler vardı. Öncesinde yürüyüşümüz vardı. Güzel bir katılım oldu. Hafta içi ve mesai saatlerinde ve o esnada başlayan yağmura rağmen çok kalabalıktı. Safranbolu’da bu birlik ve beraberlik inşallah seçim sonrası da devam eder. Bu beraberlik duygusuyla oraya gelen herkese bir söz verdim. Ben sizin ailenizden olmak istiyorum, kardeşiniz, evladınız, yeğeniniz olmak istiyorum diye seslendim. Beni ailenize kabul eder misiniz diye sordum. Allah, bu birlik ve beraberliği hiç bozmasın.”

Safranbolu’ya Hizmet Aşkı

Safranbolu’ya hizmet etmiş, eser bırakmış büyüklerimizin yanımızda olması beni onurlandırıyor. Seçim atmosferinde kimseyi ayrıştırma yapmadan, birlik ve beraberlik içerisinde olmasının faydasını seçimi kazandıktan sonra göreceğiz. Projelerimiz içerisinde yer alan, katlı otopark, yaya geçitleri ve kavşak düzenlemeleri, tek yönlü yollar, bekleyen Barış mahallesi imar projesi, alt yapılar, yeni yapılaşma alanları, Emek mahallesi girişi revize edilebilir, uzmanların incelemelerine göre biçimlenmesi ve istişarelerle hayata geçireceğiz. Barış köprüsü, Göztepe mevkiinden mezarlık yoluna uzanacak köprüyol projesi, Kastamonu ve Bartın yollarına oradan alternatif bir yol projesidir. Bakanımızın bir müjdesi olarak projemizde bu çalışmayı da sunduk. Yeraltı otopark projesi gibi tarihi çarşıyı rahatlatmak amacını taşıyoruz. Belediye eliyle lunapark yapılabileceğini bizim projelerimiz arasında olduğunu bilen diğer adaylarda projelerinde yer verdiğini gördük. Yeni belediye binasını da halkımıza kazandıracağız. Belediye Başkanlığı makam kapısı olmayacak. Makamdan Safranbolu’yu yönetmeye gelmedim. Sahada olacağım. Randevunuz var mıydı? diye sormayacağız orda çaylarını içecekler. Belki de insanların makama gelmelerine gerek kalmayacak zaten ben sahada olacağım için çoğu zaman ayaklarına kadar gelmiş olacağım. Beni her zaman görebilecekler. Sadece seçim sürecinde değil, beni her zaman göreceklerine yeniden söz vermiş olayım. Bu memlekete hizmet etmiş, tüm başkanlara ve tüm milletvekillerimize Allah razı olsun diyelim. Rabbim bize de nasip etsin.

Hep Birlikte Safranbolu’ya Hizmet Projeleri

Bu projelerin hayata geçirilmesi için uluslararası fonlardan, özel yatırımcılardan, bakanlıklardan destek alacağız. Tuvaletten kazanılacak paraya ihtiyacımız olmayacak. Çünkü bu projeler bu parayla yapılamaz. Safranboluluların yararına olan hizmetleri devam ettireceğiz. Ancak bazı konularda daha doğrusu ve daha iyisini yapacağız. Sarıçiçek’i hem turizme hem de Safranboluların hizmetine açacağız. Hem Safranbolu büyüsün, ekonomisi güçlensin ve iş imkânı doğsun. Spor alanları olacak, konaklama imkanı da sağlanacak. Bungolov evlerle bunu sağlayacağız. Safranbolu’da birkaç gün konaklama sağlanabilsin. Safranbolu’nun sakinliğinden gençlerimizin sıkıldığını görüyoruz. Yaşam ve eğlence merkezi sayısını arttırmak bizim için önem taşıyor. Dünya turizm pastasından Dünya Miras Kenti Safranbolu’nun hak ettiği payı yeterince alamadığını düşünüyorum. UNESCO’ya alınması da Mustafa Eren zamanıdır. Ondan sonra gelen başkanlarda çalışmalar yapmıştır. Ancak bizimle birlikte gerçek sahip olduğu değeri, hizmeti sunacağız. Bizim hayalimiz Safranbolu’nun sorunlarını çözmeye yönelik ortak hizmetlerdir. Bunlar şimdiye kadar hayata geçirilememiş projeler veya hiç bugüne kadar dile getirilmemiş projeler de olabilir, bizim amacımız Safranbolu’ya hizmet getirmek ise bu projeler artık ihtiyaç haline gelmişse, bizler bu projeyi o yapmamış, bu daha önce projelendirmiş gibi söylemlere bakmaksızın sadece yapmak için çabalayacağız.” ifadelerinde bulundu. (Esra Oğuzkağan Özkan)