Her Telden (5.Şubat.2019)

Her Telden (5.Şubat.2019)

Yayın: 04.02.2019 19:56 |Güncelleme: 05.02.2019 08:23
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK SERBEST MUHASEBECİ / MALİ MÜŞAVİRLER ODASI GENEL KURUL HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR VE SAYIN ATAKAN İRKEN İSMİ ÜZERİNDE
Nicelik olarak sayısı az,nitelik olarak güp güçlü olan/olması gereken KARABÜK SERBEST MÜHASEBECİ /MALİ MÜŞAVİRLER ODASI önümüzde ki aylarda GENEL KURULA gidiyor.
YILLIK GENEL KURUL YAPACAKLAR..
Gerek Sayın HÜSEYİN EKEN Döneminde,gerekse daha sonra göreve gelen Başkan ve Yöneticiler Döneminde ses getiren çalışmalar yapan KARABÜK SERBEST MALİ MUHASEBECİLER/MALİ MÜŞAVİRLER ODASI Karabük’ün en önemli STK’LARI arasında yer alıyor.
Galiba 200 civarında Üyeleri var..
Ancak,Ticaret Dünyasının kalbi bu Oda ile atıyor adeta.
Şimdiye kadar,kendi branşlarında çok/çok iyi hizmet verdiler,yapılacak bu GENEL KURUL sonrasında oluşacak Başkan ve Yönetim Kurulu da mutlaka çok iyi hizmetler verecektir.
Şu an itibarı ile Sayın ATAKAN İRKEN ismi üzerinde bir yoğunluk var.
Sanıyoruz,KARABÜK SERBEST MUHASEBECİLER/MALİ MÜŞAVİRLER ODASI Başkanlığı’na Sayın ATAKAN İRKEN ve Yönetimi seçilecek,hizmetleri sürecek.
Karabük açısından çok/çok önemli bir SİVİL TOPLUM KURULUŞU..
Çokta iyi hizmetler verdiler/veriyorlar..

SAFRANBOLU İYİ PARTİ KURULUŞUNA ÇOK BÜYÜK EMEĞİ GEÇMİŞ BİR KARDEŞİMİZ “TABANDA İYİ PARTİ-CHP İTTİFAKI VAR VE ELİF HANIM..”
Dün İYİ Parti’nin Safranbolu da Teşkilatlanmasına çok büyük emeği geçmiş bir Kardeşimizle görüştük “CHP-İYİ PARTİ SEÇİM İŞBİRLİĞİ PARTİ GENEL MERKEZLERİNCE KURULMAMIŞ OLABİLİR.ANCAK TABANDA BU İTTİFAK KURULDU..” şeklinde bilgiler verdi.
“NASIL YANİ..” diye sorduk.
“SAFRANBOLU’DA İYİ PARTİLİLER,CHP ADAYI MİMAR ELİF KÖSE’Yİ DESTEKLEYECEKLERDİR.BAK ABİ,ELİF HANIM,YALNIZCA İYİ PARTİLİLERDEN OY ALMAYACAK,AK PARTİ VE MHP TABANINDAN DA ÇOK BÜYÜK OYLAR ALACAKTIR..” falan dedi.
Daha sonra da “GERÇİ CHP-İYİ PARTİ SEÇİM İŞBİRLİĞİ YAPILSAYDI ÇOK DAHA İYİ SONUÇLAR ALINACAKTI.BİR TAKIM ÇIKAR ÇEVRELERİ BU İŞİ ENGELLEDİLER/ENGELLETTİLER.TARİH BUNLARI YAZACAKTIR..” gibi iddialarda dile getirdi.
“İYİ DE,SİZİN PARTİ,GALİBA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÇIKARTTI..” falan dedik “PARTİ TABANINDA PEK FAZLA BİR KARŞILIĞI YOK.GELİŞMELERE İYİ BAKMAK GEREK.BURADA AKRABALIK/HISIMLIK DEVREYE GİRMİŞ OLABİLİR..” gibi,üstü çok kapalı ve detayı olmayan iddialar dile getirdi.
Daha sonra da “SAFRANBOLU’DA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayın ELİF KÖSE ile Sayın ALİ KAYA ARASINDA GEÇER.Sayın ALİ KAYA,AK PARTİ OYLARINDAN EN AZ YÜZDE 30-40 FİRE VERİR VE O OYLAR MUTLAKA Sayın ELİF KÖSE’YE GİDER..” şeklinde de analizler yaptı.
“EĞER SEÇİM İŞBİRLİĞİ YAPILSAYDI,HİÇ SORUN KALMAYACAKTI..”
Bu iddiayı dile getirdi ve “GERÇİ TABAN GEREĞİNİ YAPIYOR..” dedi.

AK PARTİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI PROF.DR.SAYIN BURHANETTİN UYSAL “BEN 10 YILIN HESABINI ELBET SORACAĞIM VE KİRLİLİK..”
AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL,Karabük Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Sayın VERGİLİ’DEN 10 yılın hesabını sormasının çok doğal olduğuna işaret etti.
“Sayın VERGİLİ’DEN 10 YILIN HESABINI ELBET SORACAĞIM..” dedi.
Daha sonra ÇEVRE ve HAVA KİRLİLİĞİ noktasına sözü getiren AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Sayın BURHANETTİN UYSAL,çok ince bir gönderme ile KARABÜK BELEDİYESİ ile MARZİNÇ arasında yaşanan gelişmelere atıf yaparak “BEN KARABÜK İNSANININ SAĞLIĞINI SATMAM..” dedi.
Kendisinin BELEDİYE BAŞKANI seçilmesi halinde “KİRLİLİK YARATAN TESİSLERLE CİDDİ BİR GÖRÜŞME YAPACAĞINA..” işaret eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Sayın BURHANETTİN UYSAL,Karabük yaşayanlarına tertemiz bir çevre vaat etti.
Konuşmalarına “KADERİ KARA KARABÜK..” şeklinde devam eden Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL,Karabük’te “3 NİSAN RUHUNUN ŞAHLANMASINI TEMİN EDECEĞİNE..” dikkat çekti..
Öte yandan,Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’NİN,kesintinin IŞIKLARA TAKILMADAN KARAYOLU PROJESİ’NE DE değinen AK Parti Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL “BU YOL AĞI KARAYOLLARI KAPSAMINDADIR.KARAYOLLARI İZİN VERİR Mİ..?” anlamında konuştu.
YEREL SEÇİM MÜCADELESİ GİTTİKÇE YOĞUNLAŞIYOR..

“KARABÜK DEMİR ÇELİK FABRİKALARINI BİZ KURDUK,SEFASINI BAŞKALARI SÜRÜYOR..” DİYEN,CHP SEMPATİZANI BİR AVUKAT KARDEŞİMİZ..
Dün CHP Sempatizanı Avukat bir Kardeşimizle oturduk sohbet ettik,söz döndü dolaştı KARABÜK DEMİR/ÇELİK FABRİKALARI olayına geldi ve bu Kardeş “BU FABRİKALAR CHP DÖNEMİNDE VE BU ÜLKENİN EN FAKRÜ/ZARURET İÇİNDE OLDUĞU BİR DÖNEMDE KURULDU..” dedi.
Daha sonra da “BABA EVLADINA ÜZÜM BAĞI BAĞIŞLAMIŞ.EVLAT İSE BABAYA BİR SALKIM ÜZÜM VERMEMİŞ,GİBİ BİR DURUM YAŞANIYOR..” dedi.
“NEDEN BÖYLE SÖYLÜYORSUN..” diye sorduk.
“NEDENİNİ ÇOK FAZLA UZATMADAN,KENDİ MESLEĞİMDEN ÖRNEK VEREYİM..” diyerek “KARDEMİR,KENDİ HUKUK BÜROSUNUN DIŞINDA BAZI SERBEST AVUKATLARLA DA ÇALIŞIYOR..” gibi bir değerlendirme yaptı.
“İSTERSENİZ SORUN BAKALIM.ÇALIŞILAN SERBEST AVUKATLAR ARASINDA CHP SEMPATİZANI BİR AVUKAT VAR MI,KARDEMİR’E DOLGUN AYLIKLARLA SERBEST AVUKAT OLARAK HİZMET VEREBİLMEK İÇİN YA MHP’Lİ VEYA AK PARTİ’Lİ OLMAK LAZIM..” değerlendirmesi yaptı..
Daha sonra da “KESERİN DÖNÜP,SAPIN DÖNECEĞİ HİÇ KİMSENİN AKLINA GELMİYOR..” dedi ve güldü “ BÖYLE BİR MESLEKİ KONUDA BİLE,ÇOK KATI,ÇOK SERT BİR UYGULAMA YAPILIYOR.HOŞ BİR ŞEY DEĞİL GERÇİ,AMA,BİZİM ARKADAŞLARIMIZIN SESİ/SOLUĞU ÇIKMIYOR.SİNEYE ÇEKİYORUZ..” ifadelerini kullandı
“MÜSADEYE MAZHAR AVUKATLAR SINIFINDA YER ALAMADIK..” dedi.

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI VE MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SAYIN RAFET VERGİLİ “SON GÜNLERDE VİTES BÜYÜTTÜ..” VE ELEŞTİRİLERİ..
Karabük Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Sayın RAFET VERGİLİ,geçirdiği rahatsızlığı tamamen atlattı ve bununla birlikte de,çok ciddi biçimde “VİTES BÜYÜTTÜ..”
KALABALIK KİTLELERLE BİR ARAYA GELİYOR..
Özellikle,en büyük rakip olarak gördüğü,AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL’A çok ciddi eleştiriler getiriyor ve adeta gündemi sallıyor..
Örneğin ATANMIŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI yakıştırması yapıyor..
Geçtiğimiz günlerde AK Parti içerisinde Siyaset yapmış önemli bir isim de “PARTİ İÇERİSİNDE TOMBALADAN ÇIKMIŞ BAZI ADAYLAR VAR VE BU ADAYLAR PARTİ İÇERİSİNDE MÜTHİŞ TEPKİ ALIYORLAR..” demişti.
KİMLERİ İŞARET ETTİ BİLMEK HAYLİ ZOR..!!
Sayın RAFET VERGİLİ,Belediye İşçilerinin TOPLU İŞ SÖZLEŞME Töreninde,işçilerden nasıl diri ALKIŞ ALDI hep birlikte gördük,Sayın VERGİLİ bu törende kürsüye gelirken Salon alkıştan yıkılıyordu..
Sözü özetlersek şayet SAYIN RAFET VERGİLİ,”VİTES BÜYÜTTÜ..”
“İLK KEZ 3.NCÜ DEFA BELEDİYE BAŞKANLIĞI..” olayına göz kırpıyor.

MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SAYIN RAFET VERGİLİ “PROF.DR.SAYIN UYSAL REKTÖR OLARAK KARABÜK HALKINDAN BÜYÜK DESTEK GÖRDÜ.”
Karabük Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Sayın RAFET VERGİLİ,rakibi AK Parti Belediye Başkan Adayı Sayın BURHANETTİN UYSAL’A çok ciddi eleştiriler getiriyor.
Sayın RAFET VERGİLİ,rakibi Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL hakkında eleştiriler dile getirirken,bize göre eleştirilerini İKİ AYRI BÖLÜM üzerine oturtuyor.
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörü Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL’I başarılı buluyor ve bunun temelinde de “KARABÜK’ÜN ÜNİVERSİTE SEVGİSİ,ARZUSU İLE Sayın UYSAL’A TOP YEKÜN DESTEK VERMESİNİN YATTIĞINI VURGULUYOR..”
Rektörlüğünün son iki yılında “SİYASETE SOYUNMA AZMİ VE GAYRETİ İLE ÇOK CİDDİ ÇABALAR HARCADIĞINA İŞARET EDEREK..” bu dönemi adeta bir “KENDİSİNİN DURAKLAMA DÖNEMİ OLARAK..” değerlendiriyor ve köprü girişine asılan fotoğraflarından söz ediyor..
Daha sonra Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN Milletvekilliği dönemine getiriyor sözü ve “MİLLETVEKİLİ OLARAK BAŞARILI OLAMAMIŞTIR VE KARABÜK’E YARARLI HİÇBİR İCRAATTA YOKTUR..” anlamında bilgiler veriyor..
Sayın UYSAL’IN Milletvekilliği döneminde başarılı olamadığına işaret ediyor.

SAYIN RAFET VERGİLİ “BEN KENDİMİ,HEP/HER ZAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NA HAZIRLADIM.MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMADIM..” DİYOR..
MHP Belediye Başkan Adayı ve Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ çok önemli eleştiriler dile getiriyor ve “BEN KENDİMİ HER ZAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÖREVİNE HAZIRLADIM.O GÖREV İÇİN PROJE HAZIRLADIM,ŞU ANA KADAR MİLLETVEKİLLİĞİ DÜŞÜNMEDİM..” diyor..
Daha sonra da “SİYASETİN İÇİNDE Kİ BAZI İNSANLAR.SİYASETEN BİR YERE GELEBİLMEK AMACI İLE ,İLK SEÇİM NEREDE OLURSA,ORAYA ADAY OLUYORLAR.ÖYLE OLUNCA DA HİÇBİR HAZIRLIKLARI OLMADIĞI İÇİN BAŞARILI OLAMIYORLAR..” şeklinde görüşler dile getiriyor..
Bu nokta da “YEREL SEÇİMLER VAR,BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLUYORLAR,GENEL SEÇİMLER VAR MİLLETVEKİLİ ADAYI OLUYORLAR.PEKİ BU GÖREVLER İÇİN, BİR HAZIRLIKLARI VAR MI,HİÇBİR HAZIRLIKLARI OLMADIĞI SEÇİLDİKLERİNDE GÖRÜLÜYOR..” anlamında iddialar dile getiriyor.
Sayın RAFET VERGİLİ,geçtiğimiz hafta içerisinde Gazetemiz Bürosunu ziyaret etti ve uzun/uzun sohbet ettik,bu sohbet sırasında kendisinin “HEP BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN HAZIRLANDIĞINA..” işaret etti.
Daha sonra da,özellikle AK Parti Belediye Başkan Adayı Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN Karabük üzerine fazla bir düşüncesinin olduğunu sanmadığına dikkat çekerek “ BU KENT İÇİN NE PROJELERİ OLABİLİR Kİ.ŞAHSEN BEN,BU KENTİN RUHUNU BİLİRİM,BU KENTİN EN ÜCRA YERLERİNİ BİLİRİM..” gibi iddialar dile getirdi.
Sayın VERGİLİ ile uzun/uzun sohbet ettik..

İYİ PARTİ GENEL MERKEZİ,KARABÜK ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN SAYIN DURSUN ALTIPARMAK’I SAHAYA SÜRDÜ,ADETA,GÖREV VERDİ..
CHP-İYİ Parti SEÇİM İŞ BİRLİĞİ veya İTTİFAKI,yapılamadı ve bu anlamda İYİ Parti Karabük Merkez Belediye Başkan Adayı olarak,Sayın DURSUN ALTIPARMAK’A,adeta görev verdi..
Sayın DURSUN ALTIPARMAK,uzun süre İYİ Parti Karabük Kurucusu olarak BELEDİYE BAŞKAN Arayışı içerisinde oldu,CHP ile SEÇİM İŞBİRLİĞİ arayışı içerisinde oldu gerektiği sonucu alamadı.
İYİ Parti Genel Merkezi de “BU YARIŞA SİZİNLE ÇIKACAĞIZ,YÜRÜ..” dedi.
Sayın DURSUN ALTIPARMAK,SEÇİM İŞBİRLİĞİ veya İTTİFAKI noktasında,gerçekten çok/çok samimi çabalar harcadı “KARABÜK MERKEZ İYİ PARTİ,SAFRANBOLU/YENİCE/OVACIK CHP..” şeklinde bir formülü hayata geçirmek için,adeta,çırpındı.
Hatta KARABÜK MERKEZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI olarak Sayın DURMUŞ YALÇIN formülü olmayınca,CHP Kökenli bir ismin İYİ PARTİ adayı olarak gösterilmesi üzerinde de çalışmalar yaptı olmadı/olmadı..
Şimdi İYİ PARTİ Adayı Sayın DURSUN ALTIPARMAK..
Çok ciddi bir sonuç alacağına da,hemen herkes kesin gözü ile bakıyor..

CHP KARABÜK ESKİ İL BAŞKANLARINDAN AVUKAT SAYIN ERDOĞAN DİNÇEL “BAŞARILI OLAMAZLARSA,BUNUN HESABINI VERİRLER..” DİYOR
CHP ile İYİ Parti arasında,toplumun büyük kesimince beklenen SEÇİM İŞBİRLİĞİ veya SEÇİM İTTİFAKININ yapılamaması karşısında,gerek CHP’NİN gerekse İYİ Parti’nin büyük bir fırsatı kaçırmak üzere olduğuna işaret eden CHP Eski İl Başkanlarından Avukat Sayın ERDOĞAN DİNÇEL önemli açıklamalar yaptı..
CHP’Yİ öne alarak “EĞER BAŞARILI OLAMAZLARSA BUNUN HESABINI VERİRLER..” dedi ve gerek CHP Milletvekili Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY’UN,gerekse İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR’IN aylarca önce “KARABÜK’TE ENAZ 4 BELEDİYE BAŞKANLIĞINI CHP OLARAK ALIRIZ..” yolunda ki açıklamalarına atıf yaptı..
CHP-İYİ Parti İTTİFAKI noktasında beklentilerin gerçek olmaması ile Seçimlerin riske girdiğine dikkat çeken CHP Eski İl Başkanlarından Avukat Sayın ERDOĞAN DİNÇEL başarısız bir sonucu düşünmek istemediğine de işaret etti.
Bir SEÇİM İŞBİRLİĞİ veya İTTİFAKI’NIN yapılması gerektiğine dikkat çekti..
Sayın ERDOĞAN DİNÇEL,Siyasetin bir sonuç alma olayı olduğuna da işaret etti..

16 kişi görüş bildirdi

  1. Gerçek

    Sayın gölbek 5000 evler halkı fakültenin hastaneye çevrilmesini istiyor hemde yoğun bir şekilde bu yanlış karardan dönülmezse siyasilerin her zaman önlerine bir sorun olarak çıkacaktır bu konuyu gündeme getirmeniz gerekir

  2. Halkla inatlaşan ve bürokrasiden yana olan kaybeder.

    Sayın Ahmet abi.Burhanettin Uysal ,Rafet Vergili’nin yapacağı kesintisiz yol projesinin, Karayolları mıntıkası olduğunu ve karayollarının buna izin verir mi ? dediğini yazmışsınız.Karabükte yaşayan bir vatandaş olarak,bu benim çok zoruma gitti.Yemin ediyorum, üstelik ben bir Ak partiliyim.Karabük halkı trafikten bıkmış, anası ağlıyor.Sen de iktidar partisinin milletvekiliydin,niye yaptırmadın o zaman Karayollarına demezmiyim.(Üstelik bir Ak partili olarak söylüyorum bunu).Rafet Vergili Karabük Safranbolu yolunu hiç ışığa takılmadan,kesintisiz bir yol haline getireceğini söyledi,bu da halkta çok memnuniyetle karşılandı.Sonra mızıkçılık oynamalar başladı.Karayolları ağındaymış,masraflıymış.Karayollarına yaptıracaklarmış.Karayolları yapacak diye bu işkenceyi ömür boyu çekelim öylemi? Belediye yapmak istesin;karayolları buna izin vermesin.Deseki Rafet vergili ben bu projeyi yapıyorum fakat karayolları izin vermiyor, iktidar vekilleri de ilgilenmiyor desin,yemin ediyorum iktidar seçiminde Ak Parti’ye o zaman oy vermem.Yapamıyorsanız veya yapmıyorsanız bari yapana engel olmayın.Halka hizmet geliyorsa bunun seni beni olmaz.Yıllardır çekmedi mi bu millet böyle saçma sapan bürokrasilerden.Reisimizin en çok dile getirdiği ve şikayet ettiği bu saçma sapan bürokrasi değilmi? Kısacası halkın sesine kulak tıkayan kaybeder.

  3. sayın gölbek

    Erdoğan DİNÇEL beyefendiye bir sorsa idiniz kendisi hangi seçimde ne sonucu almış yıllarca. halen neden ortalığı bulandırıyor

  4. Anonim

    Erdoğan bey 2015 yılında kendi adaylığında Cevdet Akayın aday olduğu haziran seçiminden az oy aldığını unutmuş tüh. Hatırlatalım.

    Ha bi de onun il başkanı olduğu dönemde son kongrede il başkan adayı yaptığı Erdal Demirin aldığı 1700 oy aldığı seçim vardı demi.

    Bunlar ilk akla gelenler. Daha düşünelimmmm

    Sen üzme canını erdoğan bey.

    Beğenmediğin eleştridiğin il yönetimi senden başarılı.

    Hayatınız simsarlık oluş ya yazıkkkkkkkkkkk

  5. 5000 evler

    5000 evlerdeki fakülteyi hastaneye çevirmek çok mu zor sayın gölbek siz vekillerimize söyleseniz bu konuyu dillendirseniz olmaz mı hazır yapılmış bina var yüzde 80 ni bitmiş.fakülteyide diş hastasinin yanına yapsınlar yakışan budur bizce bu yanlıştan dönülmelidir bi kez olsun inat edilmesin halkın sesine kulak verilsin istiyoruz..

  6. ERDOĞAN DİNCEL ZAMANINDA

    ERDOĞAN DİNCEL ZAMANINDA İTTİFAKMI VARDI GARİP ANONİM.İTTİFAK KURULDU BU MİLLETVEKİLİ ÇIKTI.ODA DEVAMLI BEN OYLARI ARTTIRDIM DİYE KENDİNİ METHETMEKTEN BAŞKA DİŞE DOKUNUR BİŞEY YAPMIYOR.NE OYLARI ARTIRDI NE BİŞEY.EYER İTTİFAK OLMASAYDI AK PARTİ KARABÜKÜ GİNE 3-0 ALIYORDU.İYİ PARTİ SAYESİNDE MİLLETVEKİLİ ÇIKTI ŞİMDİDE İYİ PARTİYLE İTTİFAKA KARŞI ÇIKIYOLAR İL BAŞKANI KENDİ BAŞINA GİDİP GÖRÜŞYMELER YAPIYOR İTTİFAK OLMASIN DİYE ÇALIŞIYOR.MİLLETVEKİLİ ZATEN Bİ AĞIRLIĞI OLMAYAN DURUMDA YAZIK ETTİLER CHP YE KARABÜKTE.KİMİN ADINA CHP YE YAZIK ETTİLER BİLMEK ÇOK ZOR AMMA BUNLAR ER GEÇ ORTAYA ÇIKAR

  7. Hastane

    Farkındaysanız herkes halkı kimse dinlemiyor,halkın dedikleri yapılmıyor,türünden yorumlar yapmaya başlamış. Bunun en doğal muhatabı tabi ki iktidar vekilleri ve siyasi mensuplarıdır.Kardeşim anket yapılsın bak 5000 Evlere yapılan fakültenin yerine hastanemi yapılsın? Yoksa fakültemi diye halka sorulsun, ezici çoğunluk hastane der.Bürokratların,siyasilerin dediği değil,vatandaşın dediği olmalıdır.Rafet Vergili’nin Ak Partinin en güçlü döneminde seçimleri kazanmasının, en önemli sebebi budur.Halkın ne istediğini,hangi sorunun halkın birinci sorunu olduğunu çok iyi biliyor,bunu yapmaya çalışıyor ve kazanıyor. Mesela yukarıda bir arkadaş yazmış, karayolları meselesini. Ben de şöyle bir örnek vereyim.Diyelim ki iktidarda CHP var. Burhanettin Uysal’da Belediye Başkanı.Halk trafik sorunundan bıkmış,karayolları da yapmıyor.Ama Burhanettin bey de ben kendime güveniyorum, finans sorunum da yok, yeter ki engel olmayın dese nasıl olur acaba. Yani çile çekmeye devam edin demek oluyor bu. Bu yüzden 5000 Evlere hastane şart.Yenişehir bunu karşılamıyor.

  8. Her mahalleye bir hastane yeter mi 5000 evlere 4 tane olsun :)

    Her mahalleye bir hastane yeter mi 5000 evlere 4 tane olsun 🙂 mevkii olarak bakıldığında özel medikar, sağlık merkezi, safranbolu devlet, bide fakülteyi de çevirelim ohhhh, hadi bi tana de araştırma yapalım orada da olsun ….
    Zihniyeti değiştirin artık ya belediye, merkez kavgası insanları zehirledi birisi oy için salonlar imarlar köprüler yeni yol hattını da mevcut hattan (karayolu) değilde belediye sınırlarından yap da daha hızlı yapılır takılmadan hem millet de samimi bulur acaba izin verilmedi yapamadım diyecek mi diye düşünmez
    diğerleri de oy için fakülte sağlık merkezi, falan filen…
    Karabük de resmi kurumlar her mahallenin ortak ulaşabileceği kabul edeceği bir hatta olması lazım…
    Büyük sosyal tesisler imkanlarda öyle olması gerekiyor
    Karabük’ü seven düşünen ilerlemesini isteyen halkının refah seviyesini yükselmesini isteyen yapacağı şeyleride vaat etmesin bıraksın gitsin kim olursa vatandaş da iyi karşılar…
    Bu son 5 yıl fırsatı dır bakalım değişecek mi

  9. KARABUK

    EN SON YORUM YAZAN ARKADAŞ NASIL BİR TÜRKÇE İLE YAZMIŞ NE DEMEK İSTİYOR KİME KARŞI KİMDEN YANA BELLİ DEĞİL YANİ DOĞRUCU DAVUTMU YALANCI ÇOBANMI ,5000 EVLERE HASTANE YAPILMASINI İSTEMİYORMU ANLAŞILABİLİR DEĞİL KARDEŞİM SEN İLK ÖNCE KENDİNE BAK ONDAN SONRADA YORUM YAZAN ARKADAŞLARİ ELEŞTİR. VEYAHUTTA MEVCUT BELEDİYE BAŞKANININ SÖZ VERİPTE YAPMADIĞI PROJELERİ ELEŞTİR.ONDAN SONRA DA KARABÜKE NELER YAPILABİLİR ONLARI YAZ AMA BÖYLE KAFA KARIŞTIRAN ŞEKLİ İLE DEĞİL BASİT ÇÖZÜMLER ÖNER OLDUMU KARDEŞİM.

  10. Sübliminal Gazeteciye

    Sayın Gölbek,
    Öncelikle sözüm size.. Tarafsız olmayan tüm yorumlarınız için eleştirmek istiyorum ama “HER ZAMANKİ HALİNİZ” demekten de kendimi alamıyorum. Yazdığınız tüm yazılarınızda hep ARKA PLAN MESAJI veriyorsunuz. En sık müracaat ettiğiniz yöntem “filan yerde görev yapmış (ağzı boş) birileri”. Bu kişiler kişiliksiz kimliksiz kişilerdir. Bu tarz kişilerin söylediklerinin hiç birinin de kıymeti harbiyesi yoktur. Siz bu yaptıklarınızı da bilerek ve isteyerek yapıyorsunuz.

    Yukarıdaki yazıda,
    “Sayın RAFET VERGİLİ,rakibi Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL hakkında eleştiriler dile getirirken,bize göre eleştirilerini İKİ AYRI BÖLÜM üzerine oturtuyor.” şeklinde devam eden cümleleri gündeme getirme niyetiniz de bunun bir tezahürüdür.

    Bu çerçevede Sayın Başkan’a şunu sormak lazım. (SİZİN DE SORMANIZ GEREKMEZ MİYDİ?) Ey başkan! Sizin birinci döneminizle ikinci döneminiz arasındaki fark yukarıda sözünü ettiğiniz şeklide değil midir? Sizin ikinci döneminiz diye bir şey yok. Hiç bir iş yapmadınız, sadece polemiklerle uğraştınız. Üstelik YILMIŞ, BIKMIŞ, BİTSE DE GİTSEK HAVASINDA bir haliniz vardı. Nedense şu son bir iki aydır uykudan uyandınız. Uyanmak için sizi birilerinin (B. Uysal gibi) dürtmesi mi gerekiyordu?

    Adamın ismini caddeye verdiniz, çelişkinizin altında kaldınız, şimdi yok rektörlük zamanı yok vekillik zamanı filan. Ama aslında o zaman siyasetiniz gereği öyle yapmanız gerekiyordu. Ben size söyleyeyim. O dönem Ak parti içinde fitne çıkarmak için böyle siyasi bir atraksiyon yaptınız. Şimdi de benzeri şeyi M. Ali Şahin – B. Uysal kıyaslaması ile yapıyorsunuz.

    Her seçim döneminde ortamı siyaseten sürekli KİRLETİYOR, sonra da zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Bu kez ne yazık ki şekeriniz daha fazla yükselecektir. Biraz sağlığınıza dikkat ediniz. Biz sizi Karabük’te istihdam sağlayan bir sanayici olarak görmeye devam etmek istiyoruz.

    Ya adam gibi siyaset yapıp ona buna BEL ALTI KONULARLA SALDIRMAYIN yolunuza bakın, yada SİYASİ EMEKLİ olarak Karabük tarihindeki yerinizi alınız.

    Saygı ve selamlar.

  11. Sübliminal Gazeteciye

    Yukarıdaki yazdıklarımdan “ya adam gibi” şeklindeki söylemimi çıkarmak istiyorum. Bir belediye başkanı için bu sözü kullanmamam gerekirdi. Okuyunca bana da hoş gelmedi. Onun yerine:

    “Ya doğru dürüst siyaset yapıp, ona buna BEL ALTI KONULARLA SALDIRMAYIN yolunuza bakın, yada SİYASİ EMEKLİ olarak Karabük tarihindeki yerinizi alınız.”

    şeklinde düzeltmek istiyorum.

  12. SUBLİMİNAL NE DEMEKSE

    YAHU ARKADAŞ SUBLİMİNAL NE DEMEK BİLMİYORUMDA KİM KİME BEL ALTI VURUYOR YANİ.BULAKTARLASI FİLAN DİYENMİ OLDU.KİM KİME BEL ALTI VURUYOR YAPILANLARA BAKIYORUM ELEŞTİRİLER GIRLA GİDİYOR.KİMSE KİMSEYE BEL ALTI FİLAN VURMUYOR.HAAA AHMET ABİ DOĞRU YAZAR YANSIZ YAZAR KİMSEYEDE BEL ALTI FİLAN VURMAZ.İSMİNİ VERMEK İSTEMEYENLERİNDE İSMİNİ YAZMAZ.BÜTÜN ULUSAL MEDYA YAZARLARI KAYNAĞIMDAN ALDIĞIM BİLGİ FİLAN DERLER KAYNAK İSİM VERMEDİKÇE İSİM VERMEZLER AHMET ABİDE NAİF ADAM KİBAR ADAM BİR KARDEŞİMDEN ALDIĞIM BİLGİ DER BİR KARDEŞİMİN SÖYLEDİĞİ GİBİ DER.SEN BUNDAN NİYE RAHATSIZ OLUYOSUNKİ.BEL ALTI VURUŞLAR YOK.EYER O BAŞLARSA OHHHHOOO NELER ÇIKAR NELERE BEZMEZE.TAMAMMI ARKADAŞIM.

  13. Ahmet Gölbek hakkında yazan

    Bir arkadaşımız Sevgili Ahmet Gölbek abi için naif adam kibar adam o doğruları yazar demiş ben o yazının altına imzamı atarım kimseye kızmaz gücenmez kaldıki piyasa tabiriyle ne kahpelikler ne onun bunun çocukluğu görmüştür kızmamıştır gücenmemixştir.Yazan kardeş dogru yazmış Ahmet abi Karabükte basın camiyasının tek doğru adamı hatta yüzünün akı

  14. Dogrucu davu

    Sayın avukat erdogan Dinçer bey CHP adına hiç bir secimde taş üstüne taş koymamıs şimdi cıkıp hesap sorarım diyor. siyaseten ne dönem basiret göstermiş bir baskandır.lakin Atatürkçülük adına Atatürk anıtı yapımındaki emeklerinden dolayı teşekkürleri borç bilirim. Siyaset ayrı eşraf lık ayrı bir müessese.. eşraf olarak hep büyügümüz ama siyaseten asla.

  15. CHP il yönet

    CHP 4 belediyeyi alamazsa 1 ini alır yine başarı dır bu . 40 yıldır sahibesiz dürüs, halkı kucaklayan , bir il başkanı sayesine milletvekili çıkarttı . Tabiki bu Avni hovcanın cevresi seveni çok olmasının da etkisi var . Sayın Erdoğan ve digerleri partiye hiç bir şey vermediler , yattılar kalktılar , her seçimi başarınız şıkla geçirdiler Z. Allah’a şükürler olsun ki zıpkın gibi bir il başkanı geldide herşeyi normale dönüştürdü . CHP olması gereken yere geldi . Mehmet durum Abdullah Çakır , Avni hoca bu üçlüye dikkat edin . Bunlar Karabük CHP nin duayenleri artık . Bunları tarih yazacak .. Abdullah başkan gece gündüz bi Safranbolu’da bi Karabük’te , adamın gecesi Yok gündüzü Yok .daha me yapsın bu başkan . Geçen gün çıkmış adamın biri ne içtin kafan mı güzel demiş .. hahahaha gülerim size çekemiyorlar bizi . Sizin gibilerimin bu partide işi bitti . Biz yeni ekip yeni yüzler hep beraber sistemli çalışıyoruz .. Safranbolu’da bir duayen daha vardı oda İbrahim Ayhan başkankmızdı . Oda bu Partiye çok emek vermiş bir kardeşimiz .onun döneminde bu başarılar elde edildi . CHP üyeleri size minnettar sayın ayan , Cakır , durum , Aksoy. 4 lüsü . Başarılar …..,

  16. Anonim

    Sayın yazar cumhur ittifakının iki belediye başkan adayı bir koltuk için nasıl birbirlerine giriyorlar.Birisi 1 dönem başkanlık yapacağım sonra işlerimin başına döneceğim diyordu.Başkanlık dönemlerimde efendim kendi işlerim de şu kadar zararım oldu vs gibi dert yanıyordu. Neymiş efendim makam arabası kullanmıyormuş kendi arabasını kullanıyormuş.başkanlık maaşı almıyormuş burs veriyormuş. Başkan ilk döneminde nasıl bir kişi yeni bir işe başlar o heyecanla bir şeyler yapmaya çalıştın ikinci dönemin de yattın seçime 3 ay kala enkaz yığınlarını temizlemeye başladın.İş adamısın akıllısındır. Kardemir ile takıştın 3 adam için şu an o 3 adam iyi pozisyonlarda mı? Marzinç ile takıştın hava kirliliği için şu an kentin havası tertemiz.Başkan dedim ya iş adamısın akıllısındır kar etmeyeceğin yere girmezsin.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Valisi Mustafa Yavuz’a Kütüphaneler Haftası’nda Ziyaret

Yayın: 28.03.2024 11:32
Paylaş:
A+ A-
Her yıl Mart ayının son haftasında kutlanan, bu yıl 60’ncısı düzenlenen “Kütüphaneler Haftası”nda İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, Karabük İl Halk Kütüphanesi Müdürü Hülya Özgün, İl Halk Kütüphanesi Müdür Yardımcısı Orhan Gündüz Vali Mustafa Yavuz’u makamında ziyaret etti.
Ziyarette, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, öğrencilerde okuma alışkanlığını ve zevkini geliştirmek, kitap sevgisini artırmak, okuyucuların kitaplardan daha çok faydalanmalarını sağlamak ve halkı kütüphanelerin gelişmesi için bilinçlendirmek amacıyla her yıl, Mart ayında kutlanmakta olan Kütüphaneler Haftası etkinlikleri hakkında Vali Yavuz’a bilgi verdi. (Kaynak: Karabük Valiliği)