Her Telden (6.Ekim.2016)

Her Telden (6.Ekim.2016)

Yayın: 06.10.2016 08:43
Paylaş:
A+ A-

KARDEMİR YÖNETENLERİ “YEMEK İHALESİ İLE,ADETA KÜME DÜŞTÜLER..” VE BUNDAN SONRA “KİM GÜVENEREK İHALEYE GİRER..”
KARDEMİR Yönetenleri YEMEK İHALESİ ile,adeta,KÜME DÜŞTÜLER ve KARABÜK’Ü,KARABÜK’ÜN DİNAMİKLERİNİ,SOSYAL YAPASINI HİÇ Mİ HİÇ BİLMEDİKLERİNİ bir kez daha tescil ettiler.
Evvela YEMEK İHALESİ YAPTILAR..
Bu ihaleye 7-8 FİRMA KATILDI,verilen bilgilere göre EN DÜŞÜK TEKLİFİ VEREN Firmanın,hemen altında İKİNCİ SIRADA,Karabük kökenli bir Firma İKİNCİ DÜŞÜK teklifi vermiş.
İKİNCİ DÜŞÜK TEKLİFİ VEREN FİRMA (Karabük kökenli olduğu veya bizim bilemediğimiz bir nedenle..) görüşmeye davet edilmiş ve “SİZ İKİNCİ DÜŞÜK TEKLİFİ VEREN FİRMASINIZ.BİRİNCİ DÜŞÜK TEKLİFİN ALTINDA BİR TEKLİF VERİN İHALEYİ SİZE VERELİM..” denilmiş.
Firma KARDEMİR’İN bu önerisini kabul etmiş ve teklifini revize ederek “EN DÜŞÜK FİYAT SEVİYESİNE İNDİRMİŞ..” buna karşılıkta KARDEMİR İDARECİLERİ hayırlı olsun “İŞ SİZİNDİR..” yaklaşımı getirmişler..
Daha sonra Siyaset Kurumu içinden işin bu Firmaya verilmesinin istenmediği haberleri çıkmıştı ve gerçekten yapılan NEGATİF AYIRIMCILIK sonuç verdi,böylece YEMEK İHALESİ iptal edildi.
BUNDAN SONRA KARDEMİR İŞLERİ İÇİN İHALEYE GİRMEK İSTEYENLER nasıl güven duyup girecekler,bir ihale öyle BEDAVA OLMAZ Kİ kim masraf ederek ihaleye girecek ve İHALE BENDE KALDI diyerek sevinecek..?
KARDEMİR Yemek İhalesi işinde çok ciddi hata yaptı doğrusu..

KARDEMİR YEMEK İHALESİ İÇİN,BU İŞE GİRECEK BİR FİRMANIN 5-6 MİLYON LİRALIK FİNANSMAN TEMİNİ GEREKTİĞİ ANLATILIYOR..
KARDEMİR,daha önce YEMEK İŞİNİ YAPAN FİRMANIN,ekonomik sıkıntıya düşmesi nedeni ile BU İŞİ YENİDEN İHALEYE çıkarttığı biliniyor ve bu ihale geçtiğimiz ay yapıldı/sonuçlandırıldı..
Bu nokta da “İHALE MÜMKÜNSE,KARABÜK YÖRESİNDEN OLAN YÜKLENİCİ FİRMA/FİRMALARA VERİLSİN..” gibi bir düşünce ile gündeme gelmiş/getirilmiş.
Sonuçta İKİNCİ EN DÜŞÜK TEKLİFİ VEREN ve Karabük Kökenli bir Firmaya “TEKLİFİNİ REVİZE ET..” denilmiş,O Firma yetkilileri tekliflerini revize ederek EN DÜŞÜK hale getirmişler.
Bunun üzerine O FİRMA YETKİLİLERİNE hayırlı olsun denilmiş.
Hazırlıklarına başlaması söylenmiş ve Firma YENİ ARAÇ ALIMI yapmış galiba,MUTFAKTA kullanılacak alet/edevat alımları yapılmış,yeni malzemeler alınmış,sanıyoruz tedarikçiler ile görüşmeler olmuş,buna benzer bir yığın masraflar yapılmış.
Sonra da Siyaset kanadından geldiği ileri sürülen NEGATİF AYIRIMCILIKTA egemen olmuş olacak ki,KARDEMİR bu ihaleyi iptal etmiş veya yapılmamış saymış..
BUNUN İÇİN 5-6 MİLYON LİRALIK BİR FİNANSMANDAN SÖZ EDİLİYOR..
Firma bunu temin etmiş,ancak,KARDEMİR ihaleyi iptal etmiş iyi mi..?

KREDİ YURTLAR KURUMU YEMEK VE KANTİN İŞLETMECİLİ İÇİN SEÇİM YAPILDI,KARDEMİR YEMEK İŞİ İHALE İLE SONUÇLANDIRILACAKTI
Geçtiğimiz KURBAN BAYRAMI sonrasında bu YÖRENİN EN ÇOK ÜZERİNDE DURDUĞU konu, KREDİ YURTLAR KURUMU tarafından Öğrenci Yurtlarında YEMEK YAPIP ÖĞRENCİLERE Ulaştırmak/sunmak işi ile KANTİNLERİN çalıştırılması işi için FİRMA SEÇİMİ olayı oldu.
BU KONU ÜZERİNDE ÇOK DURULDU,ÇOK KONUŞULDU..
BİRKAÇ YURDUN İŞİNİ AYNI FİRMA ALDI yolunda haberler çıktı ve Siyaset Kurumu içinde buna müdahaleler olduğu,yapılan İŞLETMECİ SEÇİMİNİN yenilenmesinin istendiğine ilişkin haberler çıktı.
GERÇEKTEN DE O FİRMANIN SEÇİMİ DEĞİŞTİRİLDİ..
GALİBA DEĞİŞTİRİLDİ Kİ,HİÇ BİR YERİN SEÇİMİNDE O FİRMA YOKTU.
KYK BU İŞİ BELİRLEDİĞİ KRİTERLERLE SEÇİM USULÜ İLE YAPTI.
Aynı zamana denk gelen,bir de KARDEMİR YEMEK İHALESİ vardı ve burada 7-8 Firma EKSİLTME USULÜ ile TEKLİF VERDİ,en düşük teklifi veren Firmanın bir altında yer alan Karabük Kökenli Firma teklifini revize ederek düşürünce KARDEMİR Yetkilileri kendisine HAYIRLI OLSUN İŞ SİZİN falan demişler sanıyoruz.
Sonra İŞ SİZİN DENİLEN İHALE,KARDEMİR TARAFINDAN,iptal edildi..
O ihale için 5-6 milyon liralık bir finansman gerektiği söyleniyor..
Masraflar falan ne oldu dersiniz,Firmanın cebinden çıkmıştır MUTLAKA.

KARABÜK YAŞAYANLARI “ŞEHİRİÇİ TRAFİK TIKANMALARI/SIKIŞIKLIĞI NOKTASINDA MÜTHİŞ YAKANIYORLAR..” VE ÇÖZÜM ÇABALARI..
Karabük yaşayanları,Safranbolu yaşayanları ŞEHİRİÇİ TRAFİK TIKANMALARI/SIKIŞIKLIĞI/SORUNLARI noktasında müthiş rahatsızlar,bu konuda mutlaka ÇÖZÜM ÜRETİLMESİNİ bekledikleri besbelli.
ŞEHİRİÇİ TRAFİK KENTLERİ ESİR ALMAK ÜZERE,,
Örneğin Karabük’te özellikle KARDEMİR GİRİŞİNDE Kİ KAVŞAK çok ciddi bir sorun,oradan geçebilmek başlıbaşına bir sıkıntı halinde ve süratle ele alınması gerekiyor elbet.
Bu noktada AK Parti Karabük Milletvekili ve Siyaset Dünyasının AĞIR TOPU Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN geçtiğimiz aylarda çok önemli bir olayı gündeme getirmişti.
“KARDEMİR GİRİŞİNDE Kİ KAVŞAKTA BİR DÜZENLEME YAPILMASI İÇİN KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞMELER YAPILIYOR VE DURUMA GÖRE BİR ALT VEYA ÜST GEÇİT İLE SORUNA ÇÖZÜM BULUNACAK..” şeklinde görüşler dile getirmişti Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN.
Hatta konuşması sırasında “BU KONUDA BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN RAFET VERGİLİ DE BİZE MUTLAKA KATKI VERECEKTİR,ÖYLE UMUYORUZ..” anlamında ifadelerde kullanmıştı Sayın ŞAHİN.
ŞU ANA KADAR BİR BİLGİ VERİLMEDİ KAMUOYU’NA..

KARABÜK TRAFİĞİNE HERGÜN YENİ ARAÇLAR GİRİYOR,ARAÇ SAYISI HEMEN HERGÜN ARTIYOR,YOLLAR AYNI ORANDA ARTMIYOR..
Karabük ve Safranbolu trafiğine hemen hergün yeni araçlar ekleniyor,yeni/yeni araçlar trafiğe çıkıyor,araç sayısı artıyor,buna karşılık KULLANILAN YOLLAR AYNI ORANDA GENİŞLEMİYOR.
YOLLAR AYNI KALIYOR..
ÜSTÜNE/ÜSTLÜK,BİRDE YOLLAR VERİMLİ KULLANILMIYOR..
ÇİFT SIRA PARKLAR,BOŞ BULUNAN YERE PARK ETMELER falan düşünülünce ŞEHİRİÇİ TIKANMALAR/SIKINTILAR kendiliğinden ortaya çıkıyor elbet.
BU SIKINTI ÜLKENİN HEMEN HER YERİNDE VAR.
KARABÜK ve SAFRANBOLU’DA CİDDİ BİÇİMDE VAR..
Ve ;en önemlisi hiç azalmıyor tıkanmalar,sürekli artıyor..!!

VATAN HASTANESİ,ÖNCE YÜZLERCE ÇALIŞANINI MAĞDUR ETTİ,ŞİMDİ İSE KARDEMİR MÜLKİYETİNDE Kİ BİNAYI ÇÜRÜTÜYOR SANKİ..
VATAN HASTANESİ faaliyette olduğu zaman,gerçekten güzel hizmetler üretiyordu,Karabük’te herhangi bir zararın olmadığı ileri sürülüyor ve kapanma gerekçesi olarak grubun diğer hastanelerinin zararı gösteriliyordu.
YÜZLERCE KİŞİ MAĞDUR OLDU,MAĞDUR EDİLDİ..
Sonuçta VATAN HASTANESİ kapandı gitti,ancak,olay burada kalmadı HASTANENİN TIBBİ MALZEMELERİ,TEKNİK CİHAZLARI,VELHASIL OLAN her şey O BİNADA KALAKALDI..
Şimdi,adeta,YEDİ EMİN DEPOSU GİBİ O BİNA.
Karabük Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT bu yılın ilk günlerinde,bize “VATAN HASTANESİ’Nİ KARDEMİR YÖNETİMİNDEN TALEP ETTİM.TIP FAKÜLTESİ İÇİN KULLANACAĞIMIZI ANLATTIM.SICAK BAKTILAR..” yolunda bilgiler vermişti.
Daha sonra,AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR’DA konu ile ilgili olarak “^ÜNİVERSİTE YÖNETİCİLERİ,KARDEMİR’DEN VATAN HASTANESİ’Nİ TALEP ETTİLER..” şeklinde açıklamalar yapmıştı..
ÖYLECE KALDI O TALEP GALİBA.
Aradan aylar geçmesine karşılık ne Rektörlükten,ne KARDEMİR çevrelerinden bir ses çıkmadı “VATAN HASTANESİ BİNASINI VERİRİZ VEYA VERMEYİZ GİBİ HİÇBİR BİLGİ SIZDIRILMADI..”
O bina/binalar durduğu yerde çürütülüyor..
Milli Servet böylesine hoyratça heba ediliyor işte..

ÇELİK-İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI SAYIN YUNUS DEĞİRMENCİ VE GENEL YÖNETİM KURULU ÜYELERİ,KARABÜK’E GELDİLER..
ÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanlık görevine birkaç ay önce gelen Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ve Genel Yönetim Kurulu Üyeleri Karabük’e geldiler.
BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİLER..
KURUM ve KURULUŞLARI ZİYARET ETTİLER..
Dün Karabük basınına bir kahvaltı ikramında bulundu ÇELİK-İŞ Genel Başkan ve Genel Yönetim Kurulu Üyeleri,burada TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ için YETKİ TALEBİNDE bulunulduğu açıklandı.
YETKİ OLAYI KESİN GELECEK ELBET.
Daha sonra TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ için hazırlıklara başlanacak ve olayın bu noktasında herhangi bir sıkıntı çıkması beklenmiyor elbet ,zira KARDEMİR İŞÇİLERİ Sayın CENGİZ GÜL’ÜN Genel Başkan olduğu dönemde çok iyi zamlar almışlardı.
KARDEMİR ÇALIŞANLARI ŞU AN İÇİN İYİ PARA ALDIKLARINI söylüyorlar ve Sayın CENGİZ GÜL’ÜN,bu anlamda,KARDEMİR işçilerinin refah düzeyini yukarılara çektiğini hepsi de kabul ediyorlar.
ÇELİK-İŞ Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ,Sendika bünyesinde KARABÜK’ÜN YERİNİN İYİ BİLİNDİĞİNE dikkat çeken açıklamalar yaptı.
KARABÜK DEMEK ÇELİK-İŞ DEMEK anlamında sözler etti.
Sonra da ÇELİK-İŞ DEMEK,KARABÜK DEMEK ifadelerini kullandı..
Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ Karabük’te yaşanan 2010 YILI SENDİKAL MÜCADELEYİ detayları ile bilir mi,bunu bilmiyoruz,ancak o mücadele sırasında çok enteresan gelişmeler yaşandı.
KARABÜK DEMEK,ÇELİK-İŞ DEMEK,ÇELİK-İŞ DEMEK,KARABÜK DEMEK sloganı ile hiç mi hiç örtüşmeyecek gelişmelerdi yaşananlar,zira KARDEMİR İŞÇİSİ 48 saatte ÇELİK-İŞ Sendikasını terk ediverdi..
SONRA İŞVEREN GİRDİ DEVREYE İŞÇİLER DÖNÜŞE BAŞLADILAR..
O sırada İŞTEN ATILANLAR OLDU,Aile dramları yaşandı..
Her neyse artık,ÇELİK-İŞ YÖNETİCİLERİ Karabük’e geldiler.
Olayın özeti bu..

ÇELİK-İŞ SENDİKASI BÜNYESİNDE YAŞANAN DEĞİŞİMİN “SİYASET İLE BAĞLANTILI OLDUĞUNA YÖNELİK ALGI..” VE GELECEKTE ETKİLERİ
ÇELİK-İŞ Sendikası’nda yaşanan GENEL BAŞKAN değişiminin SİYASET İLE İLİNTİLİ olduğuna yönelik çok ciddi bir algı var,bunu İŞÇİ TABANI özellikle konuşuyor,değerlendiriyor.
Yoksa Sayın CENGİZ GÜL “BİR SENDİKACININ YAPMASI GEREKEN HERŞEYİ BÜYÜK BİR CİDDİYET VE TUTARLILIKLA YAPIYORDU.BUNA HİÇ AMA HİÇ KİMSE İTİRAZ EDEMİYOR,EDENE DE KİMSE İNANMAZ ZATEN..”
Özellikle KARDEMİR bünyesinde 2010 GİRİŞLİ İŞÇİLER İÇİN,MÜTEAHHİT YANINDA ÇALIŞAN İŞÇİLERİN KADROLARA GEÇİŞİ İÇİN,İŞÇELER ARASINDA YAŞANAN SENDİKAL BÖLÜNMENİN GİDERİLMESİ İÇİN,EN ÖNEMLİSİ ALDIĞI ZAMLARLA REFAH DÜZEYİNİ YÜKSELTTİĞİ için efsane olmuştur.
Sayın CENGİZ GÜL ismi KARDEMİR BÜNYESİNDE BİR EFSANEDİR..
Buradan yola çıkarak,bir konuyu hatırlatmak istiyoruz.
Bundan sonra yaşanabilecek HERHANGİ BİR OLUMSUZLUKTA insanların dikkati SİYASETE YÖNELECEKTİR elbet,kaldı ki Sayın CENGİZ GÜL’ÜN HİÇBİR SİYASAL TAVRI/TARSI olmamıştır,hep “BENİM İÇİN İŞÇİNİN HAK VE MENFAATİ..” demiştir.
Bundan sonra yaşanabilecek her olumsuzluk Siyasete yansır..
Bunu herkes bir kenara not etsin,yazsın..
Hele/hele KARABÜK ŞUBE KONGRESİ’NDE gelecek/getirilecek ŞUBE YÖNETİMİ DE aynı algılarla işbaşına gelen bir kadrodan oluşursa gelecek noktasında ciddi sıkıntılar yaşanabilir..
Biz bunları yazarız,çok insan “NE OLACAK CANIM,BİRŞEY OLMAZ..” falan der,sonra,gelişmeler karşısında ŞOKA GİRERLER,MADDİ /MANEVİ BÜYÜK SIKINTILARA girerler..
2010 YILINDA ÖYLE OLMADI MI..?
KARDEMİR’E O MÜCADELE 40-50 MİLYON LİRAYA PATLAMADI MI..?

11 kişi görüş bildirdi

  1. Yemek ihalesi

    Kardemir ihalelerini profesyonelce yapmayıp ona buna yaranma amacıyla dışarıdan ve hatta içeriden yönlendirmelere açık olursa böyle olur işte. Profesyonel olun profesyonel . Fırıl fırıl fırıldamayın.

  2. 307MAĞDURLARI

    MAĞDUR OLANLARIN KANIYLA BESLENENLERİ ALLAH KAHRI PERŞAN EYLER İNŞALLAH….

  3. hissedar

    kardemir yönetimi artık kontrolü kaybetmiş vaziyette.Bir hamle yapılıyor,gelen tepkiye göre ya hamle geri çekiliyor ya da bir sonraki hamleye geçiliyor.Kesinlikle istikrarlı bir hareket tarzı,dirayetli duruş yok.Dünya şirketiyiz !!!!! soganıyla uyuşmayan acemice hareketler var.Bu mu dünya şirketi Allah aşkına.eskiden demir-çeliğin,kardemirin karabüklüler için özel bir yeri vardı.Emin olun artık kimsenin umrunda değil,hatta nefretini kazanmış durumda. Artık kardemir; karabük dışından gelen,biryerlerde tutunamamış,atılmış,itilmişlerin mekanı oldu.Bu adamların idaresi de ancak bu kadar olur.Ceket herzaman kapının arkasında.Bundan önceki büyük çelikçi diye getirilen elemanın attığı kazıklar ortada.kardemirin geldiği durumda ortada. Ankiros showlarıyla, basına verilen bol bol pozlarla olmuyor bu işler. ürettiğini karlı satıyormusun kardeşim ondan haber ver. masal anlatmayın, belki birilerini uyutursunuz ama sektörü takip edenleri asla. Bu gidiş iyi gidiş değil.

  4. Tebrikler tebrikler

    Ahmet bey seni bütün kalbimle tebrik ediyorum.İhalenin yapılmadan öncesinde yenilen yemekleri görüşmeleri sende bilirsin.İhale yapıldı sonra o firmaya teklifini indir denildi,adam teklifini indirdi,bisürü masraf yaptı ihale bizde kaldı diye sonra ihale iptal edildi falan.Bunları dosdoğru yazmışsın hakiketten Kardemiri Yönetenler bir yerlere yaranıcaz derken yüzüstü düştüler kapaklandılar.Dünya şirketi böylemi yönetilir allaşkına

  5. ATATÜRK ANITI NE OLDU

    Cumhuriyet kenti olarak andığımız Karabük’ümüzün kent meydanında ,bağımsızlığımızın timsali olan değerlere sahip çıkılamıyor….En başta başkan Vergili…..Bu projeyi dolandırıp durdu…Yok CHP yapsın ,yok şu yapsın bu yapsın….Çık ortaya de ki ben bu projeyi yapmak istemiyorum…Sana oy verenler senden bu dürüst açıklamayı bekliyor ki ona göre davranalım diyorlar…..CHP il başkanı da çıktı madem başkan Vergili yapmıyor biz yapalım dedi…..Dedi de icraat yok………Her ikiniz de bırakın ,çekip gidin bu makamlardan………Hak etmiyorsunuz o yerleri…Yazıklar olsun sizlere……..Ülkemizi kuran bağımsızlık uğruna canını verenlere bir ahde vefasızlıktır….Bir ihanettir….

  6. O dönemi iyi hatırlattın

    Ahmet abi 2010 dönemini iyi hatırlattın o zaman Amasrada tatil yapan hiçbir işe bulaşmayan ne Çelikçi ne Metalci olmayan insan sonradan işçiyi Çelik-İşten küstüren Feridun başkana bir mektup yazdı yahutta yazdırdı Sendikada nereye geldi hep biliyoruz.Ercep siyah çelenk olayından sonra gidin çelengi Karabükspora koyun dediydi.Şindi Feridunla sarmaş dolaş.Çelik-İşte böylesine yalakalık oldugu müddetçe Metal buraya yeniden gelir.Mutlaka yeniden gelir bunu bilin.O zaman sana neler yaptık deyilmi.Senin eski büroya baskın verenlerin içindeydim bürodan çıktıktan sonra arkadaşlar adam dimdik durdu santim esnemedi filan diye konuştuk.Bizi Metalci yapan Feridun başkan yancısı Ruhi halen Karabükteler ve ha vallahi ha billahi geri dönen işçiler dahil hepimiz bunları görünce çıldırmanın üstüne geliyoruz.Ne yüzle insanların içine çıkar bunlar.İntihar eden arkadaşlar oldu,çok kişinin ailesi evi barkı bunların yüzünden darmadağın oldu.
    Abi iyiki varsın yaşananları unutmuyor unutturmuyorsun helal olsun sana Allah ömrünü çok uzun etsin uzun ömrünüde bizimle birlikte bizi aydınlatarak geçir abi.

  7. Ahmet abi bi sorsana

    Çelik-iş genel yönetim kurulu kaç kişi acaba.5 olması lazım Cengiz başkandan sonra yedekten çağırmadılar galiba.Sitelerine girince karşına 4 kişi çıkıyor.Böyle sendikamı olur ya,en iyisi ne yaptını bilen Türk Metali buraya bi daha getirelim ve bi daha baskıya maskıya direnerek geri yollamayalım.Çelik-iş genel yönetimini tamamlayamamış AKP cilik oynamaya soyunmuş bundan biz gibi işçilere fayda gelmez arkadaşlar.

  8. Sarı Sendikalar..

    Hak-İş tam bir sarı sendikal anlayışın temsilcisi bir sendikadır…….İktidarın payandası olmuş Memur-Sen gibi AKP içindeki temsilcileriyle,işverenle kucak kucağa oturarak, çalışanların emeğinin sömürülmesine göz yummuş emek düşmanı sendikalardır……Türk -metal gelse ne olurdu????? O’nun da bunlardan hiç farkı olmazdı…..

  9. O SÖZÜ NEREDEN BULDUN

    SAYIN GÖLBEK NEGATİF AYIRIMCILIK SÖZÜNÜ NEREDEN BULDUN ALLAŞKINA.ŞUNA SİYASETÇİ BU KİŞİNİN İHALE ALMASI BANA ZARAR VERİR DİYEREK BU İHALEYİ İPTAL ETTİRDİ DESENDE HERKES ANLASA YA.SİYASETÇİ YİĞENİ OLMAK HER ZAMAN YARAR GETİRMİYOR DEMEK BAZENDE BÖYLE ZARARLARI OLUYOR HERALDE.

  10. Negatif ayrımcılık

    Önemli olan siyasetçinin ne dediği değil de ihaleyi yapanların birileri ver deyince ihaleyi birilerine vermeye kalkmaları verme deyince iptal etmeleri. Ne karın ağrıları varsa artık. Bi ipleri eksik .
    Bir zamanlar şirket siyasetçilerin veya cemaatlerin elinde oyuncak değil hükümetin göz bebeğiydi. Sn Cumhurbaşkanı her zaman övgüyle bahseder takdir ederdi. Şirkete destek olmak için Hazineye , bankalara , KİTlere talimatlar verirdi. Eskiden basında boy boy izlediğimiz ziyaretler şimdiki gibi sendikacıların ziyaretleri değil başbakanın , cumhurbaşkanının , bakanların ziyaretleri olurdu.
    Yamyamlık uğruna hırs uğruna bu şirketi bu kadar itibarsızlaştıranlar utansın. Kefenlerinin ceplerinde götürürler artık şirketten kaptıklarını.

  11. İşçi

    AHMET ABİ CENGİZ GÜLÜN ALINMASI SİYASİ OLARAK LANSE EDİLDİ.BU NOKTADA AKP BÜYÜK HATA YAPTI.YENİ GENEL BAŞKANI KAÇ İŞÇİ KARŞILADI ÜSTELİK İKİ ÜÇ GÜN ÖNCEDEN İŞÇİLERİ YENİ GENEL BAŞKANI KARŞILAMAK İÇİN ARADILAR.İŞÇİ KARŞILAMAYA GİTMEDİ.BU İŞÇİ TEPKİSİNİ SİYASETEN VERECEK.ŞUANDA MHPLİYİM DİYEN SENDİKACILAR O ZAMAN MHPDEDE YER BULAMAZ.BU İŞÇİ CENGİZ GÜLÜ KAFASINDA BİTİRMEDİ.YUNUS DEĞİRMENCİ DAHİL HEPSİ CENGİZ GÜL GİBİ BİR SENDİKACIYA İHANET ETMİŞTİR.BUNUN ACISINI BU İŞÇİ HEM BUNLARDAN HEMDE AKP DEN ÇIKARACAKTIR.OYLAR CHP YADA MHPYE GİDECEKTİR.YAZIN BİR KENARA.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Mehmet Ceylan KARDEMİR Enerji A.Ş Yönetim kurulu başkanı oldu

Yayın: 24.04.2024 13:20
Paylaş:
A+ A-

Mehmet Ceylan KARDEMİR Enerji A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığına getirildi. Safranbolu Belediye Başkanlığı, 22.ve 23. Dönem AK Parti Karabük Milletvekili, Kalkınma Bakan Yardımcılığı ve Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığı görevlerini yürüten  Mehmet Ceylan, Dışişleri Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılarak Kardemir Enerji A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini teslim aldı.