Her Telden (6.Eylül.2018)

Her Telden (6.Eylül.2018)

Yayın: 05.09.2018 21:54 |Güncelleme: 06.09.2018 08:40
Paylaş:
A+ A-

8 İMZALI VE KARDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA HİTABEN KALEME ALINMIŞ, KİMİNE GÖRE “ÖNERİ.” KİMİNE GÖRE “TALEP.” PAKETİ
8 İmza ile KARDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA sunulan ve kimi çevrelerin “ÖNERİ PAKETİ..”,kimi çevrelerin “TALEP PAKETİ..” diyerek tanımladığı yazı Karabük’te günün konusu..
BU YAZILI METİN sanıyoruz KÜLLİYE’YE KADAR ULAŞMIŞ..
Bunu söyleyenler,böyle yazılı bir metinin kaleme alınmasının “SUÇ OLABİLECEĞİ..” noktasını da gözden ırak tutmayarak “SANIYORUZ KARDEMİR YÖNETİM KURULU’NUN 3 EYLÜL TARİHİNDE YAPTIĞI TOPLANTI DA,SUÇ OLUP/OLMADIĞI KISA BİR SÜRE GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR..” falan diyorlar..
Ancak ; O YAZILI METİN KÜLLİYEYE KADAR İLETİLMİŞ..
Bize aktarılanlar bunlar..
KARDEMİR Yönetim Kurulu 3 Eylül günü İSTANBUL’DA yaptığı 6 saatlik toplantının,yaklaşık 4,5-5 saatini 8 İMZALI BU YAZILI METİNE ayırmış ve sonuçta “EN AZINDAN 2019 YILINI ORTAYA KOYALIM,O ZAMAN BAKARIZ DİYELİM..” gibi bir anlayış çıkmış ortaya.
KARDEMİR,reklam faslından KARABÜKSPOR’A HER YIL 8 MİLYON LİRA ödemeye devam ediyor,gerçi o paralar Bankaya kırdırılmış ve harcanmış ,ancak,KARDEMİR yıllık 8 milyon lira parayı kırdırılan Bankaya ödemeye devam ediyor.
Her neyse artık,O YAZILI METİN KÜLLİYEYE ULAŞTIRILMIŞ..
Neler gelişecek bakalım,hep beraber görürüz artık..

KARABÜK VALİLİĞİ “EXİMBANK KARABÜK ŞUBESİ’NİN AÇILMASI İÇİN..” BİR YAZI GÖNDERMİŞ,GELEN CEVAP PEK HAYIRLI DEĞİL VE SİYASET..
Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Eski Yönetim Kurulu Başkanlarından Sayın PEHLİVAN BAYLAN,çok geniş bir çevre ile görüşerek “KARABÜK’TE İHRACATIN ÖNÜNÜ AÇABİLMEK AMACI İLE EXİMBANK ŞUBESİ’NİN KURULMASI..” fikrini ortaya attı..
KARABÜK VALİLİĞİ,bu öneriyi ete/kemiğe büründürmek amacı ile 19 temmuz 2018 günü EXİMBANK Genel Müdürlüğü’ne bir yazı göndererek ,anılan KARABÜK ŞUBESİ’NİN açılmasını istemiş.
KARABÜK’ÜN BU ANLAMDA Kİ POTANSİYELLERİNDEN SÖZ ETMİŞ.
Buna karşılık EXİMBANK Genel Müdürlüğü,Karabük’ün İHRACAT NOKTASINDA 35.sırada olduğuna işaret ederek ve bir de “İHRACAT ÜRÜNLERİ NOKTASINDA ÇEŞİTLENDİRİN..” önerisi yaparak “ŞU ANDA ŞUBE AÇMAMIZ VERİMLİ DEĞİL..” gibi bir cevap vermiş..
SİYASET YAPANLAR,BÖYLE BİR İŞİ KOVALAYACAKLAR MI..?
Eğer detaylı bilgi gerekiyorsa,Karabük’te adres Sayın PEHLİVAN BAYLAN..
Eximbank Karabük Şubesi,Karabük’te ihracatın önünü açar..
Buyurun,böyle hayırlı bir girişime önderlik edin Sayın SİYASETÇİLER..

KARABÜK MİLLETVEKİLLERİ SAYIN CUMHUR ÜNAL,SAYIN NİYAZİ GÜNEŞ VE SAYIN HÜSEYİN AVNİ AKSOY VE KATI ATIK BERTARAF TESİSİ OLAYI
Karabük Milletvekilleri Sayın CUMHUR ÜNAL,Sayın NİYAZİ GÜNEŞ ve Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY,size KARABÜK ÖZELİNDE çözülmesi gereken bir sorunu hatırlatmak istememizi hoş göreceğine inanmak istiyoruz.
KARABÜK İLİ ÇEVRE HİZMETLERİ BİRLİĞİ (KARÇEV..) tam 16.Ağustos 2006 tarihinde kuruldu ve o günden bu güne kadar KATI ATIK BERTARAF TESİSİ’Nİ yaptıramadı,yaptırım ortaya koymayı beceremedi..
Bakın SAFRANBOLU ÇÖPLÜĞÜ YANIYOR..
2017 TEMMUZ AYI başlarında KARABÜK ÇÖPLÜĞÜ YANMAYA başlamıştı ve KIZILCAÖREN KÖYÜ ASİT MAHALLESİ sakinleri,canlarından bıktığı için KARAYOLU’NU kapatmışlardı..
12 YILDIR KATI ATIK BERTARAF TESİSİNİ YAPTIRAMADI KARABÜK..
Bu işi lütfen çözün artık..!!
Eğer KARABÜK ÇÖPLÜĞÜ YANARSA,ASİT KÖYÜ sakinlerinin nasıl tepki vereceğini kestirmek hayli güç olabilir ve dua edelim böyle bir yangın çıkmasın,bugün ki sıkıntıya alışan ASİT KÖYÜ sakinleri de KARAYOLU’NA falan çıkmasınlar..
BİR SORUN 12 YILDIR ÇÖZÜLMEZ Mİ ALLAH AŞKINA..?

KARDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA YAZILAN TARİHSİZ 8 İMZALI ÖNERİ VEYA TALEP METNİNDE YER ALAN “5 MİLYONLUK PAKET..”
KARABÜKSPOR’A maddi destek verilmesi için,KARDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA hitaben yazılmış olan ve TARİHSİZ bir metin var ,bu metinin NOT BÖLÜMÜNDE yer alan bir ifade dikkatimizi çekti..
NOT BÖLÜMÜNDE ;İL EŞRAFI,SANAYİCİSİ ve TİCARET ERBABINDAN 5 MİLYON TL TOPLANACAKTIR yazılmış,yani KARDEMİR,KARABÜKSPOR’A 10 milyon lira versin,önerisi/talebine karşılık,KARABÜK ÖZELİNDEN 5 milyon lira toplanacağı kaleme alınmış..
NE OLDU O 5 MİLYON LİRA TOPLANDI MI..?
Bir aralar 5 milyon 700 bin lira toplandığına ilişkin “RESMİ OLMAYAN..” bir takım bilgiler verildi,eğer böyle bir para toplandı ise “PARALAR NE OLDU..?” sorusu var.
Keşke O PARA 8 MİLYONA TAMAMLANSAYDI..
O ZAMAN KARABÜKSPOR LİSANLARININ ÇIKMASI KESİNDİ..
Böyle bir para toplandı mı,toplandı ise akıbeti ne oldu..?
İnsanlar bunu merak ediyorlar elbet..
O, TAAHHÜT NİTELİĞİNDE Kİ, İFADE YERİNE GETİRİLDİ Mİ..?

AK PARTİ YENİCE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLARAK İSMİ GEÇEN SAYIN COŞKUN GÜVEN İÇİN ; “ ADAY OLURSA KESİN BAŞKAN SEÇİLİR.”
AK Parti YENİCE BELEDİYE BAŞKAN Adayları arasında ismi geçen İŞKUR Müdürü Sayın COŞKUN GÜVEN için,çok önemsediğimiz YENİCE Kökenli bir Kardeşimiz “ADAY OLURSA KESİN KAZANIR..” dedi.
Sayın COŞKUN GÜVEN’İN sevilen bir isim olduğundan söz etti.
O Kardeşimiz “Sayın COŞKUN GÜVEN HEM KENDİ MAHALLESİNDE,HEM DE YENİCE GENELİNDE ÇOK SEVİLEN,SAYGI DUYULAN BİR İSİMDİR VE AK PARTİ ADAYI OLURSA YÜZDE/YÜZ SEÇİMİ ALIR..” ifadelerini kullandı..
Sonra da “AK PARTİ ADAYI OLURSA YÜZDE/YÜZ KAZANIR DEDİM AMA,Sayın COŞKUN GÜVEN HANGİ PARTİDEN ADAY OLURSA OLSUN SEÇİMİ KAZANIR..” gibi değerlendirmeler yaptı.
YENİCE ÖZELİNDE ÇOK SEVİLDİĞİNDEN ISRARLA BAHSETTİ..
Ve ; Sayın ZEKİ ÇAYLI HEGEMONYASINI TEK O YIKABİLİR falan dedi..

KARABÜKSPOR KULÜP BAŞKANI SAYIN SEDAT NAMAL VE YÖNETİM KURULU “BİR/İKİ GÜN İÇİNDE KONGRE KARARI ALABİLİR..” HAVASI VAR..
KARABÜKSPOR Kulüp Başkanı Sayın SEDAT NAMAL ve YÖNETİM KURULU bir/iki gün içerisinde,OLAĞANÜSTÜ KONGRE KARARI alabilir yolunda bilgiler veriliyor.
BAŞKAN ve YÖNETİM KONGRE KARARI ALACAKLAR..
Sonra alınan tarihte Kongre yapılacak veya yapılamayacak..
Eğer KONGRE YAPILIRSA yeni bir BAŞKAN ile yeni bir YÖNETİM KURULU seçilecek,görevlerine kaldıkları yerden ve büyük olasılıkla ellerinde ki GENÇ FUTBOLCU kadrosu ile devam edecekler..
Eğer alınan tarihte KONGRE YAPILAMAZSA ikincisi beklenecek.
O TARİHTE DE yapılamazsa ANAHTARLAR İLGİLİ YERLERE verilecek..!!
Herhalde böyle bir gelişmeye KULÜBÜ BU NOKTAYA GETİREN isim olan HİKMET FERİDUN TANKUT ve birkaç arkadaşı memnun olurlar,mutlu olurlar,sevinirler..!!
Biz 26 MAYIS 2015 TARİHİNDE ve OVACIK İlçesinde,o zaman AK Parti Karabük Milletvekili olan TBMM Eski Başkanlarından Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’E,HİKMET FERİDUN TANKUT’UN KARABÜKSPOR’A Başkan yapılmasının yanlış olacağını anlatmaya gayret ettik.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN,o zaman “BAŞKA ADAY ÇIKMADI YAPILABİLECEK BİRŞEY YOK..” manasında ifadeler kullandı ve O Dönemin Valisi Sayın ORHAN ALİMOĞLU’DA o konuşmamızda vardı..
Şimdi ne diyelim..
Bu görevi kendisine EMANET EDENLERİ DE yanıltan HİKMET FERİDUN TANKUT herhalde eseri ile övünüyordur,O Dönem kendisine destek veren herkesi mutsuz etti TANKUT..
KARABÜKSPOR YENİ BİR KONGRENİN EŞİĞİNDE GİBİ..

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ,KARDEMİR’İN ÇEVRE KİRLİLİĞİ YAPTIĞINI SÖYLÜYOR VE SEBZE/MEYVE HALİ’NİN YERİ…
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,geçenlerde KARDEMİR ALT YAPISI HAZIR OLMADAN Üretimini 1.5 milyon ton civarında arttırdığını söyleyerek,bunun ÇOK ÖNEMLİ BİR ÇEVRE KİRLİLİĞİNE YOL AÇTIĞINA işaret etti..
Sayın RAFET VERGİLİ BUNLARI SÖYLERKEN HAKLIDIR…
Ancak,BU OLAY YENİ BİR GELİŞME,yeni ortaya çıkmış bir konu değil ve böylesine bir KİRLETİCİ FAKTÖR VARKEN,elbet en ciddi önlemleri almak KARABÜK BELEDİYESİ’NİN DE görevleri arasındadır.
Bakın KARDEMİR’İN kuş uçuşu 150-200 metre ötesinde KARABÜK YAŞAR KAPTAN SEBZE/MEYVE HALİ VAR ve KARDEMİR’İN yarattığı kirlilik bu HAL OLAYI vasıtası ile DİREKT HALKA yansır mı/yansımaz mı..?
Olayın burasının iyi irdelenmesi gerekir herhalde..
KARDEMİR zaman/zaman öylesine yoğun duman çıkartıyor ki,bu dumanların içinde ki partikül maddeler KARABÜK YAŞAR KAPTAN SEBZE VE MEYVE HALİ’Nİ etkiler mi/etkilemez mi..?
Etkilerse O HAL YERİNDE Kİ sebze ve meyvelerin hali ne olur..?
Olayın bu yönünü de düşünmek gerekir..
KARDEMİR gerekli önlemlerini alana kadar HAL BİNASINI MI bir başka yere taşıyacağız veya BÖYLE GELDİ,BÖYLE GİDER Mİ diyeceğiz,Karabük bu nokta da bir karar verir herhalde..
NE DERSİNİZ..?

KARABÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI,YENİŞEHİR CAMİSİ CİVARINDA,KARDEMİR’DEN BİR ARAZİ TEMİN ETTİ VE TOBB BİNA İÇİN SÖZ VERDİ..
Karabük TİCARET ve SANAYİ ODASI Yönetim Kurulu,geçen dönem de,YENİŞEHİR Camisinin hemen yanı başında KARDEMİR’DEN bir arazi temin etti ve buraya YENİ TSO BİNASI YAPILACAĞI açıklanmıştı..
Hatta TOBB Genel Başkanı Sayın RIFAT HİSARCIKLIOĞLU,son Karabük ziyaretinde “BU ALANA BİNA YAPILMASINA TOBB OLARAK DESTEK VERECEKLERİNİ SÖYLEMİŞ,BU ANLAMDA SÖZ VERMİŞTİ..”
ÖYLE DEĞİL Mİ YANİ..
Şimdi ses/seda kesildi ve insanlar “O YER ÜZERİNE NE ZAMAN TSO BİNASININ YAPILACAĞINI,BUNUN NE ZAMAN BAŞLAYACAĞINI..” çok ciddi biçimde merak ediyorlar..
TSO BİNASI artık kafi gelmiyor..
O nedenle TOBB Genel Başkanı Sayın RIFAT HİSARCIKLIOĞLU,Karabük ziyaretinde ve YENİŞEHİR KULÜBÜ Salonunda ki toplantı da KARABÜK SAKİNLERİNE,Karabük TİCARET ERBABINA söz vermişti..
BİNA YAPIMINA KATKI VERECEKLERİNİ SÖYLEMİŞTİ..
Sahi ne oldu O BİNA İŞİ acaba..?

“RAHMETLİ YORGANCI SELAHATTİN,GAMSIZ CEMAL GİBİ,BENDE FUKARA KARABÜKSPOR’U YÖNETİRİM..” DİYEN BİR KARDEŞ VE KONGRE..
Karabük’ün çok eskisi olan ve yaşıt sayılabileceğim bir Kardeşimle sohbet ediyorduk,söz KARABÜKSPOR’A geldi ve O Kardeş “EĞER KONGRE YAPILIRSA,BEN BAŞKAN ADAYI BİLE OLABİLİRİM..” dedi..
YÜZÜNE BAKAKALMIŞIZ,o Kardeş “NİYE HAYRET ETTİN,RAHMETLİ YORGANCI SELAHATTİN,RAHMETLİ GAMSIZ CEMAL TAKIMLARINI BOL PARA İÇİNDE Mİ AYAKTA TUTTULAR,MAÇLARA ÇIKARDILAR..” dedi..
Baktık işin esprisinde,ama söyledikleri tam anlamı ile birer gerçekti Rahmetli SELAHATTİN AVCI ile dükkan komşusuyduk ve KARABÜK GENÇLİK Takımının bütün her şeyi Onun dükkanındaydı,formaları evinde yıkatır,futbolcularına tertemiz giydirirdi.
Rahmetli GAMSIZ CEMAL Gayrı Federe olan ESNAFSPOR’U tek başına maçlara götürür,hatta bırakın masrafları FUTBOLCULARINA ufak/tefek primler bile verirdi..
O KARDEŞ bunları hatırlattı NOSTALJİ YAPTIK uzun/uzun..
Mekanları cennet olsun

21 kişi görüş bildirdi

  1. Önemli degil

    ahmet bey senelerdir kati atik bertaraf tesisinden bahseder durursunuz. ama allah askina meclis baskanligi yapmis m.ali sahin bey ve kalkinma bakan yardimciligi yapmis mehmet ceylan beyin gorev yaptigi zamanlarda yapilamayan bu tesis hic bir yaptirim gucleri olmayan 3 milletvekili araciligiyla nasil yapilir? butun hersey cumhurbaskaninin emrine bakiyor. ama onemli olanda ona bunu ablatabilmek. cumhurbaskani deseki dune kadar nerdeydiniz para varken neden yaptirmadiniz diye. verecek cevap yok.

  2. Yeniceli

    Ak Parti Yenice’de Ismail Kökcü Bey’i aday gösterirse parti adına ve memleketim adına büyük bir kazanç olur. Şahsiyetini, dik duruşunu asla bozmayan, dava şuurlu, Allah’ın rızasını gözeten kaliteli bir beyefendidir. Allahın izniyle kazanacağına dair de inancım sonsuz.

  3. tuncay özcan olsaydı

    Eyer Mehmet Ali Şahin İl Başkanı İsmail Altınözle birlikte Tuncay Özcanın TSO Başkanlığına engel olmasaydı o dediyiniz bina çoktan başlamıştı.Mehmet mesçiere bu işi zorlamayla kabul ettirdiler.O yerin Kardemirden alınmasında TOBB Başkanının bina yapımına destek sözü vermesinde Tuncay Özcanın emeklerini kim inkar edecek bakalım.Karabükün önünü hem bu manada hem Karabükspor manasında Mehmet Ali Şahin bey ne yazıkki.

  4. radar

    Hal binası o bölgeye yapılırken neden basından ses çıkmadı. defalarca köşenize yorum yazmama rağmen kusura bakmayın görmezlikten gelindi.

    BU ŞEHİRDE BASIN CESARETLİ OLMADIĞI MÜDDETÇE MEYDAN ÇAKALLARA VE ZENGİNLERE KALIR UNUTMAYIN.

  5. Yazık olmasın

    Tüm yorumlar ve yazılar Sedat Başkanın ayrılacağı yönünde bir Allahın kuluda arkadaş devam et güçlü bir yönetimin ve desteğin var bunu başaracak tecrüben var demiyor.
    Sanki fikir birliği yapmışcasına Sedat Başkanın bırakması isteniyor.
    Sedat Namal bu işin üstesinden gelebilecek bilgi ve birikime sahiptir.Ve tünelden önceki son çıkıştır.

  6. Başkana Taraftar Desdeği

    Burada taraftarlarada ve mavi ateşe de büyük görev düşüyor. Sedat Başkan ve ekibinin son şans olduğu bilinci ile hareket edip desdek verilmeli.Görevi bırakmamaları konusunda ısrarcı olunmalı.

  7. YENİCE Merkez

    SAYIN Ahmet Abi,coşkun güvenle ilgili yazmışsınız güzelde,peki Akp solcu hemde aşırı solcu bir aileye mensup coşkun güveni nasıl aday yapacak.Hele hele öz ve öz abisi AKP ve onun genel başkanına facebook ta ağıza alınmayacak sinkaflı kelimeler kullanırken.Bir taraftan abisini ve amcaların ikna edemeyip hakaretlerine seyirci kalacaksın hemde AKP den aday olmayı deneyeceksin.AKP buna müsade etmez.Birde Coşkun Güven gibi kişiler Bu güne kadar Zeki Çaylı’nın talimatıyla hareket etmişlerdir.Coşkunun Yenicede de kendi mahallesi hariç bir karşılığı yoktur.Taş yerinde ağırdır.Şayet Coşkun aday olmak istiyorsa CHP den olması daha yakışandır.Çünkü kendiside AKP ye inanmamaktadır.CHP mayasasına daha uygundur.İsteyen coşkunun abisi olan Mustafa GÜVEN in facebook una girip AKP ye ve onun genel başkanına nasıl hakaretlerde bulunduğunu görebilirsiniz.

  8. Mehmet can

    Yeniceye güven gelecek Allahın izniyle

  9. Bir Garip

    Bu yeniceliler bir garip.Coşkun Güven iyi bir CHP li ailenin çocuğu.Kalaycılar mahallesinden bilirim.Tüm amcaları ölen amcası Galip güven de dahil kemik CHP lidir.Kendiside o yöndedir fakat AKP li görünerek İş Kur A müdür olduğu için kendisini belli edememektedir.AKP içerisinde AKP görünümlü bir CHP Lİ olmaktansa Gitsin CHP den aday olsun.Kendisine yakışanda budur.Zaten Biz hep hayret ederdik.CHP li bir aileye mensup bir kişi nasıl orduda AKP iktidarında müdür yapıldı.

  10. Gönderen

    Yakınlarda Şeker Kanyonu’na gidemedim ama, gidenler kanyonun çöplük haline geldiğini söylüyorlar.
    Gelen çöp atıyormuş, giden çöp atıyormuş.
    Madem öyle Karabük’ün bütün çöplerini oraya atmalı.

    Asit köyü’ne yapılacak olan katı atık bertaraf tesisini Şeker Kanyonu’na yapmalı….
    Katı atık bertaraf tesisi için yer bulunamıyordu. İşte oldukça uygun bir yer. Kanyon bölgesinde açılacak çukura gömmeli.
    Çöplükten elektrik de üretmek mümkün. HES de yapılacak oraya. Enerji vadisi olur böylece….
    HES’i yapacak firmaya buraya katı atık bertaraf tesisi de yapacaksın denilirse belki kabul eder….

  11. Gönderen

    Gerede çayını Ankara Çamlıdere barajına çevirmek için yapılan 31 km.lik tünel bitmek üzere. Önümüzdeki sene bizim Eskipazar’da Çerkeş çayı ile birleşip, Bayramören, Araç (Boyalı)’dan geçip Soğanlı çayı olan Gerede çayı artık Ankara’ya akacak….
    Bizim Soğanlı çayındaki su debisi azalacak….

    Soğanlı ve Filyos çayları üzerinde birçok HES var. Onların da verimleri düşecek. Küresel ısınma ile biraz kuraklık olursa Kardemir soğutma suyu açısından sıkıntıya düşer mi? Cumayanı havzasında yeraltı su seviyeleri de düşmüştü zaten…..
    Oysa Ankara’ya onlarca km.lik devasa borular dşenip Kzılırmak’tan su getirilmişti. Şimdi de Gerede çayı Ankara döndürülüyor….

  12. zekı tom

    az düşün çok güven sloganda hazır. yakısır coskun guvene ak partının oylarını en az yuzde 30 artırır

  13. yasAR ALİ

    Coşkun guvenn sol bır ailenın cocugu olabılır ama kendısıde muhafazakardır. Yenicede de kendi mahallesi hariç bir karşılığı yoktur demişsınız kendı mahllesınde 3 BIN uzerınde secmen var onuda yazsaydın ,arkads cevresınınde buyuk bolumunun merkez mahallesınde oturdugunuda yazsaydınız akrabalarınında bır bolumu ısmetpasa mahallesınde oturdugunu yazsaydınız dogruları yazarsanız ıyı olur.

  14. Siyasi Yobazlık

    Coşkun Güveni akrabalarının siyasi görüşü ile yargılayan siyasi yobazlar. Google farklı partilerdeki kardeşler diye yaz onlarca örnek görürsünüz.
    Baba oğul bile farklı siyasi görüşlere sahipken insanları akrabalarının siyasi görüşleri ole yargılamak en basit ifade ile siyasi yobazlıktır.Kaldiki tüm akrabaları tek bir siyasi görüşe sahip olduğunu zannetmiyorum.
    Birde Yenicede aşiret falan da yok.
    Adamı eleştirebilirsin tabiki ama yaptıkları ve yapamadıkları ile.
    Ayıptır ayıp insanlar kolay yetişmiyor.
    Kolayda harcayamazsınız.
    Buradan şu anlamda çıkar o zaman diğer adayların sülalesi tümden desdekliyor.
    K

  15. Bir Garip

    Yenicede toplamda zaten 3000 oyla başkan seçiliyor.Demişsinki coşkunun mahallesinde 3000 oy var demişsin.anlaşılan o ki sen yeniceli değilsin.öyle ise yenicenin işlerine karışma.Elbette akrabalar değişik partilerden olabilir.Ancak aday olacak kişi kendi birinci derece akrabasını ikna edemezken benimi ikna edecek.Birde akrabanın ayrı partili olması önemli değil.Akrabanın aday olunacak partiye ve genel başkanına sinkaflı hakaret etmesidir.Kısacası Yenicede Coşkun olmaz.ve yeniceli olupta kendini yetiştirmiş çok sayıda dava adamı var.merak etmeyin.AK PARTİ nin sonradan olmaları ihtiyacı yoktur.

  16. özyeniceli

    Yenice de 2009 yerel seçimlerinde belediye başkanlığına mhp den aday olan coşkun güven ile soyadı aynı olan aşkın güven diye bir avukat vardı galiba o da coşkun güvenin akrabasıydı ama mhp gibi en sağdaki partiden aday olmuştu.Acaba avukat olan aşkın güven de 2019 yerel seçimlerinde herhangi bir partiden aday olmasın ne güzel olur iki akraba belediye başkanlığı için yarışır.

  17. Bir Garip

    AŞKIN GÜVEN de coşkunun akrabasıdır.Aşkın güven şu an bildiğim kadarıyla FETÖ den ihraç edildi ve yurt dışında kaçak.Yenicede Akp nin macera aramasına gerek yok.AKP yi sülale olarak kabullenememiş devşirme kişilerle yola çıkmaz.Yenice zaten sıkıntılı.Dolayısıyla şu ana kadar halkla iletişimi olmamış halka yabancı olan ve Karabükten seneden seneye yeniceye zor gelen kişiler Akp ye birşeyler katamaz.Bu gibi kişiler koltuğa birşey vermez ama koltuktan güç alırlar.Yenice AKP teşkilatının tabana yabancı olan bu kişileri taşıyacak gücüde yoktur.

  18. YENİCE Merkez

    coşkun güveni BŞR telaş sarmış olacak ki AKP ye hakaretler yapan abisi mustafaya rica etmiş olacak ki facebook hesabını kapatmış.Ancak atladığı BiR şey var o hesapların ya ekran görüntüsü alındı ise ne olacak.Hesap kapatılınca hakaret etmemiş mi olunacak veya biz dendiği gibi biri değiliz ve AKP liyiz mi denilecek.her taraftan sos veriyorsunuz takiyyeciler.Akp yi siz gibi Akp li görünen CHP lilere yar etmeyeceğiz.Gidin inandığınız ve atanızın partisi olan CHP den aday olun.Bizler Yenicede AKP li görünen DOPRU YOL PARTİLİ den epeyce çektik.Şimdide AKP li görünümlü CHP lilerden çekmek istemiyoruz.Herkes yuvasına.Face hesabını kapattırmak CHP li Bir ailenin ferdi olduğunuz gerçeğini değiştiremezsiniz

  19. Mehmet can

    Akp değil ak parti diyeceksin senin şuanki belediye başkanın babası hangi partidenmis ben sna soyleyim sosyal demokratti herkes kendi ailesine baksın coskun Müdürümüzu kimseye yedirmeyiz

  20. Bir Garip

    Siyasete girecek kişinin aile ve yakınının başka partili olması normal.Ancak normal olmayan nokta şu.Coşkun GÜVEN in birinci derece yakını olan abisinin Akp VE ONUN genel başkanına ağıza alınmayacak sinkaflı hakaretlerde bulunacak kadar Tayyip Bey düşmanı.Yarın birgün bu facebook paylaşımlarına internete düşer.bekleyin görün.Abisini ikna edemeyen coşkun Güven benimi senimi ikna edecek.millet demeyecek mi sen abinden oy alamazken ve abin benim reisime hakaret ederken sen hangi yüzle bizlerden oy istiyorsun.birde coşkun ne zaman Akp li olmuş.Yenicenin ne zaman içine girip halkla bir çay içmiş.Koskoca yenice Kalaycılar mahallesinden ibaret değil.Ak Partili olarak ne olduğunu kestiremediğim coşkunu desteklemekten se aynı mahallenin çocuğu Ertan Mısırlı yı destekleriz.hiç değilse İl yönetim kurulu üyeliği yaptı.Coşkun yarın birgün halk nazarında ikilem yaratır.Abisinin paylaşımları şu an çok kişinin elinde.bunlar internete düştüğü zaman halka izah elinde göreyim.O paylaşımlar Tayyip beyin eline geçtiğinde kendisine sinkaflı hakaret eden bir ailenin ferdinin aday yapacak öylemi zannediyorsunuz Meydan boş değil.

  21. Bir Garip

    Mehmet can yeniceli olmadığın atmadan belli.Senin gibiler yenice siyasetini bilmez.Bari sus.Şu anki belediye başkanı bir kere Ak Partili değil.coşkun gibi başka partili fakat AKP li göründüğü için ihraç edildi.Babasıda Solcu değildi.Doğru yol Partili idi.Ancak buna rağmen Coşkunun abisi gibi Ak Partiye ve onun liderine ağıza alınmayacak hakaretler etmiyorlardı.Fark bu anlatabildim mi.Yine söylüyorum Coşkun olacağına Ertan Mısırlının olması daha hayırlıdır.Hiç değilse Ak Partilidir.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ordu’nun ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

ORDU (AA) – Ordu'nun Ünye ve Fatsa ilçelerinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Ünye ilçesindeki ilk tören, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz'ün anıta çelenk sunduğu programda, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu.

Ünye Şehir Stadı'nda devam eden kutlamalarda da protokol üyeleri, öğrencileri ve halkı selamladı.

Türk milleti için bir dönüm noktası olan 23 Nisan'ın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün geleceğin teminatı olarak gördüğü çocuklara armağan edildiğini belirten Tokgöz, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bu kutlu günü çocuklara armağan etmesi, yarınlarımızı emanet edeceğimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza verdiği değeri, inancı ve güveni göstermektedir.” dedi.

Çeşitli gösterilerin sunulduğu ve şiirlerin okunduğu programda, Ünye Acara Gürcü Dostluk Kültür Derneğince Gürcistan'dan davet edilen Gürcü çocuklardan oluşan ekip, Kafkas halk oyunları gösterisi sahneledi.

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verildiği törene, Kaymakam Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Gürcistan'ın Trabzon Başkonsolosu Nikoloz İashvili, diğer ilgililer ve öğrenciler katıldı.

Fatsa ilçesindeki tören ise ilçe stadında gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın büyük bir coşkuyla kutlandığını söyledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende öğrenciler çeşitli gösteriler sundu.

Törene, Kaymakam Avni Kula, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar da katıldı.