Her Telden (6.Haziran.2018)

Her Telden (6.Haziran.2018)

Yayın: 05.06.2018 23:06 |Güncelleme: 06.06.2018 13:35
Paylaş:
A+ A-

BAŞBAKAN SAYIN BİNALİ YILDIRIM’IN,PAZAR GÜNÜ YAPTIĞI ZİYARET VE “TOPLANAN KALABALIĞIN HALEN TARTIŞILIYOR OLMASI..” NOKTASI
Başbakan Sayın BİNALİ YILDIRIM,geçtiğimiz Pazar günü Karabük’e geldi ve düzenlenen Miting de konuştu,16 yıllık AK Parti Hükümetleri döneminde Karabük’e 8 MİLYAR LİRA Yatırım geldiğini anlattı.
ESAS TARTIŞMA KONUSU MİTİNGE KATILIM NE KADAR İDİ olayı.
AK Partililer “İFTARA AZ BİR ZAMAN KALA GELDİ.RAMAZAN AYIYDI,HAVA SICAKTI VE BUNLARA RAĞMEN KATILIM BEKLEDİĞİMİZDEN DE İYİ OLDU..” falan diyorlar.
Sunulan mazeretler onlarında katılımdan,pek,memnun olmadıklarının göstergesi sayılabilir mi,bu arada KİMİ ÇEVRELER 3150 POLİS GÖREV yaptı diyerek,gelen kalabalığın bir bölümünü de POLİSLERİN OLUŞTURDUĞUNU söylüyorlar..
Kalabalıktan yola çıkarak “CUMHUR İTTİFAKI 2 VEKİL ANCAK ÇIKARTIR..” falan gibi yaklaşımlar getiren çevreler var,sanki AK Parti içinde de bir kesim böyle bir kabulleniş gösteriyor.
Gerçi Başbakan Sayın BİNALİ YILDIRIM,Mitinge katılan kalabalığa “KARABÜK BİZE HEP MİLLETVEKİLLERİNİN TÜMÜNÜ VERDİ.KARABÜK EN YÜKSEK OY İLE CUMHURBAŞKANI OLARAK Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I,AYRICA 3 AK PARTİLİYİ MİLLETVEKİLİ SEÇECEK..” gibi hedefler verdi.
AK PARTİ BU HEDEFLERİ TUTTURABİLİR Mİ SİZCE..
Saha da yapılan çalışmalara bakarsanız HEDEFİ TUTTURABİLİRLER DE..
Ama o zaman İTTİFAK HALİNDE Kİ MHP çıkartamıyor,değil mi..?

BAŞBAKAN SAYIN BİNALİ YILDIRIM,TÜM İLÇELERE VAATLER VERDİ,BİRTEK EFLANİ İLÇESİNİ, ADETA, ”BOYNU BÜKÜK..” BIRAKTI,ÖYLE DEĞİL Mİ.?
Geçtiğimiz Pazar günü Karabük’e gelerek ,düzenlenen Miting de konuşan Başbakan Sayın BİNALİ YILDIRIM,konuşmasında hemen/hemen tüm İLÇELERE YAPILACAK YATIRIMLARI saydı..
BİR TEK EFLANİ İLÇESİ’Nİ ADETA BOYNU BÜKÜK BIRAKTI..
Oysa ki,16 NİSAN ANAYASA REFERANDUMU başta olmak üzere,Karabük’ün tüm İlçeleri arasında EFLANİ,AK Parti doğrultusunda EN YÜKSEK OYU vermiş bir İlçe..
KARŞILIĞI BU OLMAMALIYDI HERHALDE..!!
Demek EFLANİ’DE AK PARTİ’Yİ SEVK ve İDARE EDENLER gerektiği ağırlığı koyamıyorlar,PARTİ İÇİNDE gerekli ÖZGÜL AĞIRLIKLARI yok,buradan böyle bir mana çıkartmak mümkün..
NE EFLANİLİ İLÇESİNDEN BİR ADAY YAPILMIŞ,ne de “EFLANİ İLÇEMİZE DE ŞUNLAR YAPILACAK,BU HİZMETLER GETİRİLECEK..” gibi vaatler verildi mikrofondan..
İLÇE SÜREKLİ KÜÇÜLÜYOR OYSA Kİ..!!
Hiç değilse HAYVANCILIK/BESİCİLİK İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ düşünülüyor falan gibi bir şeyler söylenebilirdi,Başbakan Sayın BİNALİ YILDIRIM bir vaatte bulunmadı,BU AÇIĞI MİLLETVEKİLİ ADAYLARI bari kapatsalar..
İYİ OLMAZ MI YANİ..?

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI SAYIN HAKKI ÖZDEK “SEÇMEN BİZE ÇOK SICAK,ÇOK YAKIN İLGİ GÖSTERİYOR.SEÇİMDEN BİRİNCİ ÇIKACAĞIZ..”
İYİ Parti Karabük Milletvekili Adayı Sayın HAKKI ÖZDEK,çok eski yıllardan bu yana tanıdığımız,dostluk ettiğimiz bir Kardeşimizdir,dün Gazetemiz Bürosuna geldi,hasret giderdik,sohbet ettik.
“ÜLKEMİZİN KURULUŞ DEĞERLERİNE YENİDEN KAVUŞMASI İÇİN AKTİF SİYASETE GİRDİM,YENİDEN VE İYİ BİR PARLAMENTER DÜZENE GEÇEREK DEMOKRASİMİZİ GÜÇLENDİRMEK İÇİN AKTİF SİYASETE GİRDİM..” temelinde konuşuyor Sayın HAKKI ÖZDEK.
Yöremizde,uzun yıllar TARIM İL MÜDÜRÜLÜĞÜ YAPMIŞ bir isim,çeşitli dönemlerde KAYMAKAM Vekilliklerinde bulunmuş,hemen her kesimle çok sıcak,çok yakın ilişki kurmuş bir isim Sayın HAKKI ÖZDEK.
Bir Eskipazarlı Kardeşimle konuşuyorduk “HAKKI BEY MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMUŞ.BEN HAKKI BEY İÇİN İYİ PARTİYE OY VERECEĞİM.HAKKI BEY ESKİPAZARLILARDAN NE KADAR ÇOK OY ALIRSA GELECEKTE BİZİM İLÇEMİZDEN SİYASETE GİRECEK İNSANLARIN O KADAR ÖNÜNÜ AÇMIŞ OLURUM..” dedi.
Sayın HAKKI ÖZDEK,Eskipazarlı olmasına karşın,Safranbolu,Eflani,Ovacık,Yenice köylerinde de çok iyi tanınan,Karabük Köylerinde ise en yakın akrabaları gibi kabul edilen bir isimdir.
Dün çok keyifli bir sohbet yaptık,yılların hasretini giderdik.
İYİ PARTİ ÇOK MÜKEMMEL BİR SEÇİM YAPMIŞ Sayın ÖZDEK ile.

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI SAYIN HAKKI ÖZDEK “BEN PARTİMİN TARIM KOMİSYONU BAŞKANIYIM VE BU YÖRENİN TARIMI KALKINMALI..”
Dün ziyaretimize gelen ve uzunca bir süre hasret giderdiğimiz İYİ Parti Karabük Milletvekili Adayı Sayın HAKKI ÖZDEK,Partisinin TARIM KOMİSYONU Başkanı olduğuna işaret ederek “BU YÖRELERİN TARIMSAL KALKINMASI MUTLYAKA SAĞLANMALI..” dedi..
Özellikle EFLANİ,ESKİPAZAR,OVACIK İlçelerinin HAYVANCILIK POTANSİYELİNE işaret eden Sayın HAKKI ÖZDEK “HAYVAN İTHAL EDER HALE GELDİK.SAMANI BİLE DIŞ ÜLKELERDEN İTHAL EDİYORUZ.KÖYLERDE ÜRETİM YAPAN İNSANLARA YAZIK OLUYOR..” yolunda bilgiler verdi.
İYİ Parti İktidarında,İYİ Parti’nin ağırlıkta olduğu bir Siyasal düzende “ŞU ANA KADAR İHMAL EDİLEN TARIM MUTLAKA AYAĞA KALDIRILACAK..” diyen Sayın HAKKI ÖZDEK,bu Yöre Köylerinin kendisini çok iyi bildiğine de dikkat çekerek “TARIM/HAYVANCILIK MUTLAKA AYAĞA/ATAĞA KALDIRILACAK..” dedi.
Karabük ve İlçelerinin geçmişinde TARIM OLDUĞUNA işaret eden Sayın HAKKI ÖZDEK,bu yörelerde geleneksel tarımın bitirildiğine işaret etti ve “NE YAZIK Kİ KIRSAL KESİM İNSANI ÜRETTİĞİNİN DEĞERİNİ SATARKEN ALAMIYOR.BUNUN DÜZELTİLMESİ ŞART..” ifadelerini kullandı..
İYİ Parti’nin TARIM ALANINA çok ağırlık vereceğine de işaret eden Milletvekili Adayı Sayın HAKKI ÖZDEK “YAHU BİLDİĞİMİZ SAMANI DIŞ ÜLKELERDEN ALIR HALE DÜŞÜRÜLDÜK.ETİ DIŞ ÜLKELERDEN ALIYORUZ.MERCİMEĞİ BİLE DIŞ ÜLKELERDEN ALIR HALE GELDİK.BU OLMAZ..” dedi.
“BEN MİLLETVEKİLİ OLURUM/OLMAM,O ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL.AYRICA BEN SEÇİLECEĞİME İNANIYORUM O BAŞKA..” diyen Sayın HAKKI ÖZDEK “ÜLKEMİZE DAHA FAZLA YAZIK OLMADAN,BU GİDİŞE MUTLAKA VE HEP BİRLİKTE DUR DEMEMİZ GEREKLİ..” açıklamalarını yaptı..
Sayın HAKKI ÖZDEK İLE KEYİFLİ BİR SOHBETİMİZ OLDU.

AK PARTİ “KARABÜK MİLLETVEKİLİ LİSTESİ HAKKINDA..” ENTERESAN GELİŞMELER Mİ YAŞANDI,YOKSA BUNLAR “BİRER ŞEHİR EFSANESİ Mİ..?”
AK Parti “KARABÜK MİLLETVEKİLİ LİSTESİ HAKKINDA..” çok enteresan gelişmeler anlatılıyor,bunlar gerçek midir,yoksa “BİRER ŞEHİR EFSANESİ MİDİR..?” bilmek mümkün değil..
BİLMEKTE MÜMKÜN DEĞİL,GERÇEĞİ ÖĞRENMEKTE ELBET.
Efendim,ilk listenin Birinci Sıra Milletvekili Adayı bir başka isimmiş,ikinci sıra yine Sayın NİYAZİ GÜNEŞ,üçüncü sıra ise Sayın TUĞBA Yeğin olarak çıkmış ve bu liste Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN önüne gitmiş.
Sayın ERDOĞAN Birinci sıra ismi görünce “BU İSİM İLE BİZ SEÇİM KAYBETTİK,SİLİN..” gibi bir talimat vermiş ve silinen ismin yerine Sayın MUSTAFA ATAŞ Sayın CUMHUR ÜNAL’I önermiş ve Sayın ÜNAL ismi yazılmış.
Daha sonra Liste Sayın CUMHUR ÜNAL,Sayın NİYAZİ GÜNEŞ,Sayın TUĞBA YEĞİN olarak açıklanmış ve yaşanan gelişmeleri Karabük yaşayanları gördü,özellikle Sayın TUĞBA YEĞİN hakkında ki ÇİRKİNLİKLER NASIL BAŞLADI NERELERE TIRMANDI,tüm Karabük bunun canlı tanığı oldu..
Sayın TUĞBA YEĞİN,adeta ÇİRKİN SİYASET ve Siyaseti etkileyen çevreler tarafından bir linç kampanyasına tabi tutuldu,AK Parti Milletvekili Listesinden İSTİFA ETMEK ZORUNDA bırakıldı..
Şimdi insanlar,AK Parti Aday/Adayları “HANİ NE OLDU TEMAYÜL YOKLAMASI DİKKATE Mİ ALINDI..?” diye sorarlarsa,hata mı etmiş olurlar veya “HANİ LİSTEYE ALINACAK ADAY/ADAYLARI İLE MÜLAKAT YAPILACAKTI..?” derlerse hata mı etmiş olurlar..
AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ LİSTESİ BÖYLE BİR SÜREÇ YAŞAMIŞ..

KARDEMİR “KAPSAMDIŞI PERSONEL NEFESİNİ TUTMUŞ..”,YARIN YAPILMASI BEKLENEN, YÖNETİM KURULU TOPLANTI SONUCUNU BEKLİYOR..
KARDEMİR Kapsamdışı Personel,adeta,nefesini tutmuş YARIN YAPILMASI BEKLENEN YÖNETİM KURULU Toplantısını bekliyor ve bu Yönetim Kurulu Toplantısında,kendilerine “İKİ DİNİ BAYRAM İKRAMİYESİ ile KÖMÜR DESTEĞİ..” çıkmasını bekliyor.
BU OLABİLİR Mİ,BİLMİYORUZ.
Aslında KAPSAMDIŞI PERSONEL DE BİLMİYOR ne olacağını.
Ancak,850 civarında ki KARDEMİR KAPSAMDIŞI Personeli,kendi Ünite Müdürlerine “BÖYLE BİR TALEPLERİNİN OLDUĞUNU ve BUNUN İLGİLİ MAKAMLARA HİYERARŞİK SİSTEM İÇİNDE İLETİLMESİNİ..” söylemişler sanıyoruz.
Umutları var,umutlarının büyük bölümü “SON SİYASİ GELİŞMELER ÇERÇEVESİNDE,HEMEN HER TOPLUMSAL KESİME VERİLEN PARASAL DESTEK SÖZLERİ İLE,KARDEMİR YÖNETİM KURULU’NUN İNSAN ODAKLI YAKLAŞIMLARINDAN..” meydana geliyor galiba.
Bir de KARDEMİR personelinin birliğini/dirliğini temin noktasında gösterilen azami gayretten gelen bir umutları var KARDEMİR BİR BÜTÜNDÜR anlayışından gelen bir umutları var.
KAPSAMDIŞI PERSONEL YARIN YAPILACAK YÖNETİME ODAKLANMIŞ GİBİ.

KİM NE DERSE/ DESİN,KİM NEYİ SAVUNURSA/SAVUNSUN,MHP’NİN KARABÜK’TE AĞIR TOPU SAYIN RAFET VERGİLİ VE HER KONUŞMASI…
MHP İl Başkanı Sayın ADEM KAR,Merkez İlçe Başkanı Sayın ABDURRAHMAN MEŞE,Milletvekili Adayları Sayın SEYİT AHMET KARABACAK,Sayın ÇETİN İPEK ve Sayın AHMET DÖNMEZ elbet çok/çok iyi çalışıyorlar..
Kendilerini 7/24 SEÇİM SAHASINDA GÖRMEK MÜMKÜN..
Ancak,MHP’NİN Karabük’te AĞIR TOPU Sayın RAFET VERGİLİ..
Bunun aksini savunabilecek,söyleyebilecek kimse yok,olmaz da,Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’NİN hemen her konuşması çok ciddi dalgalanmalar yaratıyor.
HER KONUŞMASI GÜNDEM OLUYOR..
Ayrıca,Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,Siyaseti çok/çok iyi yapıyor ve Siyaseti çok/çok iyi biliyor,bu arada YAPTIĞI ELEŞTİRİLER sıkı temellere dayandığı için karşısından kendisine eleştiri de getirilemiyor..
Eğer MHP Karabük’te başarılı olacaksa,elbet TEŞKİLATLARIN,elbet MİLLETVEKİLİ ADAYLARININ büyük rolü ile bu olacaktır,ancak,ÖYLE BİR BAŞARI DA en büyük pay sahibi Sayın RAFET VERGİLİ olacaktır elbet..
Sayın RAFET VERGİLİ,HER KONUŞMASI İLE GÜNDEM OLUŞTURUYOR..

DÜN AK PARTİ KARABÜK İL ESKİ BAŞKANI SAYIN TİMURÇİN SAYLAR,BÜROMUZA BİR NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU VE UZUN SÜRE SOHBET
AK Parti Karabük İl Eski Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR,dün Gazetemiz Bürosuna bir nezaket ziyaretinde bulundu ve Karabük üzerine Siyaset üzerine uzun süre sohbet ettik.
Sayın TİMURÇİN SAYLAR önce Siyasi İl Başkanlığı görevinden ayrıldı veya ayrılmak zorunda bırakıldı,daha sonra da Karabük TİCARET ve SANAYİ ODASI Meclis Başkanlığı görevine,yeniden Aday olmadı,bıraktı.
KARABÜK’TE DERİN BİR SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ..
Sayın TİMURÇİN SAYLAR yapılanları,yaptıklarını,gelinen noktaları,gelinmesi hedeflenen noktaları,BASIN/YAYIN ORGANLARI ile çok sağlıklı bir biçimde paylaşır,onları anlatırdı..
Sonra YATIRIM/YATIRIMLAR İÇİN YER BULUNMASI,YATIRIMCILARIN AYAĞINA GİDİLMESİ gibi,Karabük’ün yararına ne varsa Sayın SAYLAR bu konuların peşinde koşan bir isim olarak temayüz etmişti..
Dün yine bu konular üzerine sohbet ettik,konuştuk..
İŞLERİNE BÜYÜK AĞIRLIK VERDİĞİNİ ve ANCAK TOPARLANDIĞINI SÖYLEDİ.

CUMHURBAŞKANI ADAYI SAYIN MUHARREM İNCE “CUMA GÜNÜ KENT MEYDANI’NDA Kİ MİTİNG DE..” KARABÜKLÜLER İLE BİRLİKTE OLACAK
CUMHURBAŞKANI Adayı Sayın MUHARREM İNCE,Cuma günü saat 14.oo de KENT MEYDANINDA düzenlenen miting konuşacak ve Karabük insanı ile birlikte olacak.
Sayın MUHARREM İNCE için HEPİMİZİN CUMHURBAŞKANI ADAYI sloganı kullanılıyor ve CHP’NİN ismi pek kullanılmıyor,olayın bu noktasında Sayın MUHARREM İNCE’DE “BEN HERKESİN CUMHURBAŞKANI OLMAYA TALİBİM..” görüşlerini sık/sık dile getiriyor..
Tüm Ülke Kamuoyu,Sayın MUHARREM İNCE’NİN çok ciddi bir performans gösterdiğine dikkat çekiyor ve reytinglerinin sürekli tırmandığına ilişkin haberler bir/birini kovalıyor..
Sayın MUHARREM İNCE Karabüklülere ne/neler söyleyecek acaba..?
CUMA GÜNÜ Sayın İNCE,KARABÜK LÜLERE neler vaat edecek..
Sayın MUHARREM İNCE’NİN MİTİNGİ İÇİN HAZIRLIKLAR SÜRDÜRÜLÜYOR.

13 kişi görüş bildirdi

  1. memleket sevdalısı

    Bu şehirde tuhaf şeyler oluyor birileri 2. üniversite açılsın diyor ama ortada bir gerçek var bu şehir daha mevcut üniversiteye bağlı olan ilçelerdeki MESLEK YÜKSEK OKULlarındaki bölüm açma ve öğrenci sayısını artırma sorunu çözülememişken 2. üniversite olayı biraz popilist kalıyor he sakına bizim 2. üniversiteye karşı olduğumuzu sanmayın üniversite konusunda yetkili kişiler ve siyasi irade öncelikle ilçelerdeki MESLEK YÜKSEK OKULLARÍNDAKİ BÖLÜM AÇMA SORUNUNU ÇÖZMELİ ve MERKEZ KAMPÜSTEKİ 2 yıllık bölümlerin ilçelere kaydırılarak merkez kampüs rahatlatılmalı SAFRANBOLUDA10 BİNE YAKÍN ESKİPAZARDA İSE BİNDEN FAZLA ÖĞRENCİ SAYÍSÍ VARİKEN nedeni nedir bilinememektedir EFLANİ VE YENİCEDE SADECE 1 BÖLÜM VE 50 CİVARÍNDA ÖĞRENCİ BULUNMAKTADÍRÖNCELİKLE BU SORUNLAR ÇÖZÜLMELİ YENİCE MESLEK YÜKSEK OKULUNDA 12 DERSLİK 4 AMFİ 2 BİLĞİSAYAR LABRATUVARÍ AMALAKİN BÖLÜM SAYÍSÍ 1 ÖĞRENCİ SAYÍSÍ İSE 50 CİVARÍNDA BİR YERLERDE YANÍŞLÍK VAR ÖNCE BUNLAR DÜZELTİLMELİ BİNALAR ÇÜRÜYOR HARABEYE DÖNÜŞÜYOR DEVLETİN YATÍRÍMÍ ZAYİ OLUYOR YAZÍK YAZÍK
    HE BU ARADA YENİCEYE 2 BÖLÜM DEĞİL 4 BÖLÜM AÇÍLMASÍ KONUSUNDA REKTÖR HOCA SAYÍN REFİK POLAT BEY GEÇEN SENE YAPÍLAN TOPLANTÍLARDA KARARLAŞTÍRÍLMÍŞTÍ ŞİMDİ İSE BÍRAKÍN DÖRDÜ AZDAHA ELDEKİ 2 DEN OLUYORDUKKİ SAYÍN BAŞBAKANÍMÍZ İMDADÍMÍZA YETİŞTİ AH BENİM CEFAKAR ŞEHRİM AH BENİM EMEKDAR VEFALÍ YENİCEM AZÍCÍKDA EFLANİ KOYALÍM ORTAYA KARÍŞÍK NEDE OLSA YÖNETİCİLER KEYFİ ALEM İÇİNDE SAYÍN CUMHUR BAŞKANÍMÍZ 24 SAAT YETMEZ ÇALÍŞMASÍNA AMA BÜROKRASİ 4 KİLO BOSTAN YANGEL YAT OSMAN

  2. URFALI FAKIBABA DESTANI MI

    AHMET bey 2009 da urfa da fakıbabanın seçimini hatırlayın ,demem şu ki sy niyazi GÜNEŞ 30 yıllık “ANKARA” tecrübem var diyor yani 30 yıldır “karabük” ten bihaberim diyo ama birileri “fakıbaba” destanından ders almamış ki “KARABÜK” Halkına eskimiş,30 yıl bizimle yaşamamış insanları akılları sıra bize dayatıyor,ONDAN SONRA SY”BAŞBAKAN”IN MİTİNGİNİ neden vay vay diyorlar,bu kafayla biz daha çok vay vay deriz beyler, dost acı ama gerçeği söyler.AK GÖNÜLLÜLER.(AHMET BET SİZE VE GAZETENİN ÇALIŞANLARININ ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK)

  3. yenice78

    YÜKSEK ÖĞRENİM KURULU ( YÖK ) 1 HAFTA ÖNCE YENİCE MESLEK OKULUNDA 2 YENİ BÖLÜM AÇILMASINI REDDETTİ.BAŞBAKAN BİNALI YILDIRIMIN ÖNÜNE 2 YENİ BÖLÜM AÇILIYOR DİYE KOYMUŞLAR.MÜJDE DİYOR.YÖK REDDETMİŞ.MİLLETİ KANDIRIYOR.YADA HABERİ YOK.YENİCELİLERİ SAFMI ZANNETTİNİZ.YOKSA ÖYLEMİ GÖSTERİYOR.

  4. Terazi

    Sn.Golbek Çağ çelik Arge lab.kuruyormus. Turkiyede 24 sıraya yükselen Kardemir de Arge lab.mevcutmu Biliyormusunuz acaba bildiğim kadarıyla en son açıklanan 2017 bilançosunda argeye ayrılan rakam sıfır idi.bence büyümeyi ve yükselmeyi hedefleyen şirketlerin önceliği olmalı Arge. ..yaniliyormuyum. ..Diğer konuda kapsam dışı personellere verilmeyen daha doğrusu maaşlarına yansıtilan yakacak ve bayram ikramiyeleri bu konuda yapılacak tek şey Kardemir de öncelik önce sen politikası ise yani önce çalışan ise bunu işçi ..Kapsam dışı diye ayiramazsin benim düşüncem her çalışana verilmeliki bu sirket seneye 24 sıradan ilk 10 na girsin SUNU UNUTMAYALIM CALISANLARI MUTLU OLAN BIR ISYERI HER ZAMAN DAHA BAŞARILI OLUR…çalışanlarına mutlu etmek yöneticilerin elinde…….

  5. düzeltme

    Ahmet bey ikinci sefer düzeltiyoruz halen MHP adayının adını ZAFER İPEK yazmaya devam ediyorsunuz. Milletvekili Adayları Sayın SEYİT AHMET KARABACAK, Sayın ÇETİN İPEK ve Sayın AHMET DÖNMEZ olacak

  6. Eflani

    Eflani küçülsün kimin umurunda. 16 yıldan bu yana küçüle küçüle nokta gibi oldu. Ancak, seçimlerde AKP’nin aldığı oy %80…Demek ki, hallerinden memnunlar. Adamlar, hiç bir şey yapmasakda oyumuzu alıyoruz, niye vakit kaybedelim diyorlar anlaşılan.

  7. helal olsun

    Ahmet bey şu kardemir mühendisini başmühendisini emin olun başında bulunan 5.sınıf müdürleri bile düşünmez umurunda olmaz hiçbirinin, karabük de bir köşe yazarı fabrikanın memleketin sahipsiz mühendislerin yenen hakkını arıyor mücadele ediyor, vallaha helal olsun size

  8. Eflani derneği filanda var

    Ahmet abi dediyin yüzde yüz doğru Eflani derneyi falanda var amma Adamların ne Parti içinde ne toplumda bi özgün ağırlığı var.Ovacık felekten torpilli Yenice evin geçimsiz yaramaz küçük oğlu gibi kimse ona bulaşmıyor gönlünü etmeye çalışıyor Eflani Siyasetide ağırlıklı deyil kim kazır Eflaniyi demi amma.

  9. selami uzun

    sayın Gölbek ; hafta sonu Karabük’te 3000 den fazla öğrencimiz teog yerine ikame edilen sınava girdi. 3 tane okulumuz nitelikli okul
    1; FEN LİSESSİ 2;PROJE İMAM HATİP 3 MESLEK LİSESİ
    Bu sıralamayı kim yapmıştır. hangi akla hizmettir …… Bu sıralamada eski ismiyle Karabük Anadolu öğretmen ve Safranbolu öğretmen NİÇİN yoktur.? Bu okullar Karabük’ün nitelikli okulları değil midir ? Meslek lisesini küçümsemiyorum ama bu okulun önünde kuyruk mu vardı da biz mi görmedik.bu soruları aracılığınızla Burhannettin uysal ve milli eğitim müdürüne soruyorum. ayrıca milli eğitim camiasının özellikle öğretmenlerimizin bu tuhaflık karşısında susmalarını yadırgıyorum. nerde milli eğitim sendikaları nerde burhanettin hoca? nerde ???

  10. Terazi

    Helal olsun rumuz arkadaşım. . hiçbir mudur personelinin hakkını aramaz çünkü müdürleri yönetim kurulu goreve atar.. yönetim kurulu görevden alir.sizce hangi mudur yönetim kurulunu karşısına almak ister.mudurun senin hakkını arayacagim derken koltuğundan ve birdaha hiç belkide göremeyecegi maasindan mi olsun.para tatlıdır bazı insanlar için kimisi gururunu, kişiliğini, arkadaşını satar bazıları da köleligi bile kabul eder menfaatleri icin.sordugundada evde bakmak zorunda oldugum çocuklarım var der…olayı böyle çözer.

  11. Seçildikten Sonra siyasi rozet bırakıldı, ve tek işimiz Karabük'e hizmet

    Seçildikten sonra herkesin önünde siyasi rozet bırakıldı, ve tek işimiz Karabük’e hizmetti… İşte bu siyaset böyle bi şey herhalde kendini, gazeteciyi ve toplumu kandırma sanatı..

  12. yazık

    Sayın Gölbek eski kardemir mühendise başmühendise para vermez,belki bir umut Sn. Ömer Faruk Öz siyasi geçmişi olan bir büyüğümüz yöneticimiz, toplumda adaletsizliğin nereden neleri tetikleyebileceğini nerelere nasıl zararlar verdiğini hepimizden daha iyi tahmin eder bir umudum Sn. Faruk bey bu işe müdahil olursa haberi olursa çözüme kavuşur, yoksa fabrikadaki ücret adaletsizliği müdür başmüh in 3 katı alıyor işçi başmühle aynı seviyede maaş vs. kardemir müdürlerinin durumu evsane gibi yemin ederim karabük berberlerinin bile dilinde geziyor. Hani iş mühendise başmühendise ait kömürün bayram ikramiyesinin maaşın içine katılarak alenen hiç edilmesinden madur edilmesinden açıldı da, insan üzülüyor ama kardemirde bir çok konuda film çoktan kopmuş

  13. hacıömeroğlu

    SELAMİ UZUN ‘a ilave olarak şu ana kadar üniversite sınavlarında on yıllardır başarılı olan ilimizin bundan 4 sene sonra başarısız omaya başlarsa ; bunun sebebinin nitelikli okulların doğru seçilmediğinden kaynaklandığını şimdiden söylemek gerekiyor…( bu bir öngörüdür…)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da firari hükümlü uyuşturucuyla yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Atakum ilçesinde düzenlenen operasyonda 12,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari, uyuşturucuyla yakalandı.

Bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Yenimahalle'de A.T'ye ait ikamette yaptıkları aramada bir miktar sentetik uyuşturucu, 14 sentetik ecza hapı ile hassas terazi ele geçirdi.

Emniyete götürülen A.T'nin “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

A.T'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.