Her Telden (6.Kasım.2018)

Her Telden (6.Kasım.2018)

Yayın: 06.11.2018 07:56
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK VALİLİĞİ GÖREVİNE DÜN BAŞLAYAN SAYIN FUAT GÜREL,VALİLİK ÖNÜNDE DAİRE MÜDÜRLERİ TARAFINDAN TÖRENLE KARŞILANDI
Sayın KEMAL ÇEBER’İN,Rize Valiliği görevine atanması ile boşalan Karabük Valiliği görevine atanan,Ankara Etimesgut Kaymakamı Sayın FUAT GÜREL,dün Valilik önünde DAİRE MÜDÜRLERİ tarafından karşılandı.
TÖREN KITASINI SELAMLAYAN VALİ Sayın FUAT GÜREL karşılamaya gelen DAİRE MÜDÜRLERİ ve bazı Basın Mensupları ile tek/tek tokalaşarak ayak üzeri de olsa tanışma imkanı buldu.
Bilindiği gibi Sayın KEMAL ÇEBER geçtiğimiz akşam,onuruna verilen bir Veda Yemeği ve daha sonrasında Valilik önüne gelenlerce uğurlanmıştı Sayın KEMAL ÇEBER ve Eşi Sayın NESLİHAN ÇEBER’İN Karabük’te olumlu izler bıraktığı ortak bir kanaat olmuştu.
Yerine atanan Sayın FUAT GÜREL’İN ilk Valilik görevi..
Son olarak Ankara/ETİMESGUT Kaymakamı olarak görev yapan ve çevresi tarafından çok başarılı bir Bürokrat,çok verimli çalışmalar yapan bir Mülki İdare Amiri olarak tanınan/tanıtılan Sayın FUAT GÜREL dün itibarı ile Karabük Valiliği görevine başladı..
Sayın FUAT GÜREL’E KARABÜK VALİLİĞİ görevinde başarılar diliyoruz.
KARABÜK’E ÇOK OLUMLU,KALICI HİZMETLER VERECEĞİNİ UMUYORUZ.
Hoş geldiniz Sayın FUAT GÜREL Valimiz.
Dileriz çok/çok başarılı bir KARABÜK VALİLİĞİ dönemi geçirirsiniz..

SÖZÜ VERİLİP,YAPILAMAYAN VE DÖNEMİN BAŞBAKANI TARAFINDAN “MÜJDESİ VERİLEN..” HAVAALANI NOKTASI,SİZCE,NE OLDU ACABA..?
Dönemin Başbakanı Sayın BİNALİ YILDIRIM tarafından SÖZÜ VERİLEN,ancak,henüz herhangi bir gelişme yaşanmayan KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULU Uçuş Pisti hangi aşamada kaldı acaba..?
KARABÜKLÜLERİN “HAVAALANI DEDİKLERİ YATIRIM YANİ..!!
Biz BAYIR MAHALLE DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİNİ yazıyoruz ya,aslında SÖZÜ VERİLİP henüz yapılmayan,sözü verilip ARADAN UZUN YILLAR GEÇMESİNE karşın henüz BAŞLAMAYAN,YAPILMAYAN işler o kadar çok ki..!!
Sahi,UÇUŞ PİSTE veya HAVAALANI olayı ne oldu..?
Düşünün ki,O YATIRIM İÇİN,Siyasetin YEREL ELEMANLARI,MİLLETVEKİLLERİ söz vermediler,müjde vermediler DÖNEMİN BAŞBAKANI SÖZ verdi MÜJDE verdi..
SONUÇ NE OLDU..?
Defalarca yazdık HER TELDEN KÖŞESİNE çok düzeyli OKUR YORUMLARI geliyor,bu arada UÇUŞ PİSTİ veya HAVALANI hakkında da YORUM GÖNDEREN OKURLARIMIZ VAR..
Oralarda ki KAMULAŞTIRMALARDAN SÖZ EDİYORLAR..
UÇUŞ PİSTİ veya HAVAALANI NE OLDU sizce..?

KARABÜK TRAFİĞİNİN “EN SORUNLU BÖLGESİ OLARAK GÖRÜLEN/GÖSTERİLEN..” KARDEMİR KAVŞAĞI İÇİN YENİ DÜZENLEME DÜŞÜNÜLÜYOR
Dün Karabük Valiliği görevine başlayacak olan,yeni Valimiz Sayın FUAT GÜREL’İN karşılanması noktasında beklerken,Karabük İl Emniyet Müdürü Sayın MEHMET EMİN AKAY ile bir süre sohbet ettik.
Sayın MEHMET EMİN AKAY,Karabük Şehiriçi Trafiği noktasında belirli hazırlıklar yaptıklarından söz etti,ancak,Karabük ŞEHİRİÇİ TRAFİĞİNİ en çok ÇEVRE YOLLARININ YAPIMI rahatlatır görüşünü dile getirmekten de uzak durmadı.
Yapılan hazırlıklar bağlamında KARDEMİR KAVŞAĞI önemli yer tutuyor.
KARDEMİR KAVŞAĞI bölgesinde belirli bir düzenleme yapılacak.
Karabük İL EMNİYET MÜDÜRÜ Sayın MEHMET EMİN AKAY,nasıl bir düzenleme yapılacağı hakkında herhangi bir bilgi vermedi,ancak,bir dizi çalışma yapıldığına işaret etti..
Sayın MEHMET EMİN AKAY Çevre Yolları gerçek çözüm olur derken çok haklı,ancak,yaşanan ekonomik durum nedeni ile BÜYÜK BÖLÜMÜ BİTMİŞ DEVLET YATIRIMLARI tamamlanacak,yeni bir YATIRIM,en azından şu an itibarı ile gündemde değil,gündeme alınması da hayli zor.
KARABÜK’TE CİDDİ BİR ŞEHİRİÇİ TRAFİK SORUNU,NE YAZIK Kİ,VAR..!!
Bu sorunu görmezden gelmek çok/çok yanlış olur..

KİMSE “KARABÜKSPOR’U BATIRIP,GENEL KURULU’NA BİLE KATILMAYANLARIN,HESAP VERMEYECEĞİNİ SANMASIN..” BUNU KENARA YAZIN..
KARABÜKSPOR batırıldı,batıran zihniyeti KARABÜK’E ÜÇ YAŞINDA BİR ÇOCUĞA SORSANIZ söyler,ancak,şu ana kadar HUKUKSAL ciddi bir gelişme görülmedi ve çok geniş bir kesim BUNDAN DOLAYI RAHATSIZLIK DUYUYOR elbet.
Ancak,kimse ama hiç kimse,kuşku duymasın..
KARABÜKSPOR’U BU HALE DÜŞÜRENLER HESAP VERECEKLER..
Kesinlikle hesap verecekler.
YURT DIŞINA YAZILAN BİRÇOK “BİLGİ YAZISI VAR..” bunların gelmesi,dosyaların tekamül etmesi belki biraz zaman alacak,ancak,mutlaka ama mutlaka MENZİLE VARILACAK..
A DÖRT KAĞIDINA YAZILAN MASRAF TUTANAKLARI..
KARABÜKSPOR’DAN ALINDIĞI İDDİA EDİLEN PREZERVATİF PARALARI..
190 KÜSUR MİLYON LİRA BORÇ BATAĞINA itilmiş,kımıldayamayacak duruma getirilmiş KARABÜKSPOR’DA kimsenin yanına bir şey kalmayacak ve bu biraz zaman alacak,ancak,mutlaka ama mutlaka HESAPLAR SORULACAK..
Şimdi KARABÜKSPOR’DA batıranları unutturmak isteyen bir HEYET İŞİN BAŞINDA gibi duruyor,ancak,kimse KARABÜK SAKİNLERİNE DE,ayrıca ,kimse HUKUKA DA,bu herzeleri yiyenleri unutturamayacak..
BUNA HERKES EMİN OLSUN..

BAYIR MAHALLE “DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İÇİN VERİLEN SÖZ ÖNEMLİ..” SÖZÜN TUTULMAYIŞI ÖNEMLİ,BİZ OYÜZDEN ÜZERİNDE DURUYORUZ
HER TELDEN Köşesini sürekli okuyanlar hatırlarlar,BAYIR MAHALLE DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ konusunda verilen SİYASİ SÖZLERİ sürekli gündem de tutmaya çalışıyoruz.
Bazı Okurlarımız,bu nokta da bizi eleştiriyorlar ve “DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ,40 ÖĞRENCİ ALARAK BU MAHALLEYE NE KATABİLİR..” gibi bir yaklaşım getiriyorlar.
Olaya SÖZÜ VERİLEN Fakültenin,anılan Mahalleye katacağı sosyo/ekonomik değer penceresinden baktığınızda O OKURUMUZ ÇOK/ÇOK HAKLI ,ancak,olayın bir de SİYASETİN KESİN SÖZ VERMESİ noktası var..
BİZ KONUYA,GENELLİKLE O PENCEREDEN BAKIYORUZ..
Siyaset Kurumu “BİRÇOK KONU DA OLDUĞU GİBİ..” bu konuda da SÖZ VERMİŞTİR,söz verirken AYAK ÜZERİ YAPILAN DEĞERLENDİRMELERLE bu tür sözler verilmesin,eğer SÖZ VERİLİYORSA DA mutlaka tutulsun..
Biz,DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ’NİN anılan Mahalleye katacağı sosyo/ekonomik değerler kadar SİYASETE DUYULAN/DUYULMASI GEREKEN saygı noktasını da ele alarak konuyu gündeme taşımaya,gündemde tutmaya gayret ediyoruz.
SİYASETEN SÖZ VERMEK,BU KADAR KOLAY OLMAMALI öyle değil mi..?
Eğer bir SÖZ VERİLDİ İSE,bu mutlaka ama mutlaka yerine getirilmeli..!!

“BAYIR MAHALLE DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ’NDE OLDUĞU GİBİ..” KARABÜKLÜLERE SİYASETEN SÖZÜ VERİLEN,HATIRLADIĞINIZ YATIRIMLAR..?
Bazı Okurlarımız,bize “BAYIR MAHALLE DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İÇİN VERİLEN SÖZLERİN TUTULMAYIŞINA FAZLA YER VERİYORSUNUZ..” gibi eleştiri getiriyorlar..
BU OKURLARIMIZ KENDİ PENCERELERİNDEN HAKLIDIRLAR..
Bakın,biz SİYASETEN SÖZ VERİLDİ ise TUTULMASINI gündeme almak için BAYIR MAHALLE DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ üzerinde bu kadar hassas ve bu kadar çok duruyoruz..
PEKİ OKURLARIMIZA SORUYORUZ..!!
SİYASETEN VERİLMİŞ,sizin hatırladığınız SÖZLER YOK MU,bunu YEREL SİYASETÇİ söz vermiş olabilir,bunu GENEL DE SİYASET yapan insanlar söylemiş olabilir,SİZİN HATIRLADIĞINIZ SİYASETEN VERİLİP TUTULMAMIŞ SÖZLER yok mu..?
O KADAR ÇOK SÖZÜ VERİLİP,TUTULMAMIŞ SÖZLER VAR Kİ..!!
En kolay hatırlanabileceği için BAYIR MAHALLE DİŞ HEKİMLİĞİ diyoruz..
Ne diyelim yanı KATI ATIK BERTARAF TESİSİ Mİ diyelim, onu da çok yazdık..!1

AK PARTİ,KARABÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN BAŞVURULAR DÜN İTİBARI İLE BAŞLADI VE CİHANNÜMA DERNEĞİ,SAYIN ADNAN ÇELİK İSMİ..
Geçtiğimiz günlerde,geçmişte çok işlevsel çalışmalar yapmış olan MİLLİ GÖRÜŞ VAKFI’NA benzer bir yapılanma veya çalışma düzeni içinde olduğu iddia edilen CİHANNÜMA DERNEĞİ bünyesinden,Yönetiminden KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI çıkar mı,gibi bir yazımız olmuştu.
GALİBA,BİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÇIKACAK ..
Bizim bildiğimiz CİHANNÜMA DERNEĞİ Başkan Vekili olarak görev yapan,bir Devlet Kurumunda etkili görevi olan Sayın ADNAN ÇELİK’İN bu dönem KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN Aday/Adayı olarak AK Parti’ye başvuracağına ilişkin haberler geliyor.
BU YÖNLÜ HABERLERİ Sayın ADNAN ÇELİK’TE reddetmiyor..
AK Parti saflarından KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN Aday/Adayı olarak başvuru yapması beklenen Sayın ADNAN ÇELİK,çeşitli kanallardan yaptırılan bir dizi Kamuoyu Anket çalışmalarından çok/çok iyi sonuçlarla çıkıyor,gibi bilgiler geliyor..
Kaldı ki İSMİ KAMUOYU TARAFINDAN Karabük Belediye Başkan Adayı olacak gibi yaygın biçimde konuşulmamasına karşın,Kamuoyu Anketleri Sayın ADNAN ÇELİK ismini çok ön planda görüyor gibi bilgiler geliyor.
AK Parti içinde dün başlayan BELEDİYE BAŞKAN Aday/Adaylığı başvuruları,galiba 12 kasım tarihine kadar sürdürülecek,İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ bunları söylüyor..
Sayın ADNAN ÇELİK müthiş üretken ve projeci bir isimdir..
Sanıyoruz,birkaç gün içinde resmi başvurularını yapacak Sayın ÇELİK..

ARAÇ ÇAYI,DSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN AÇTIĞI “PROJE İHALESİ İLE ÇOK CİDDİ BİR AŞAMAYA GELMİŞ VAZİYETTE..” VE YEREL SEÇİMLER…
Karabük’ün ortasından geçen ve KARABÜKLÜLERCE HUNHAR BİÇİMDE KATLEDİLMİŞ olan ARAÇ ÇAYI,artık çok güzel bir aşamaya yelken açmış vaziyette..
DSİ Karabük ŞUBE Müdürü Sayın YASİN DEVRİM’İN bu konu hakkında uzunca bir süredir,çok ciddi çalışmalar yaptığına ilişkin,bilgiler geliyordu ve sonuçta ARAÇ ÇAYI DÜZENLEMESİ için DSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Proje ihalesi açtı ve ihaleyi yaptı..
KARIT KÖYÜ’NDEN başlayan bir düzenleme,BOLKUŞ KÖYÜ civarına kadar ele alınacak ve ARAÇ ÇAYI ile SOĞANLI ÇAYI’NIN birleştiği su yolu da DÜZENLENECEK.
Şimdi YEREL SEÇİMLER VAR..
BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI geçmişte olduğu gibi Bilgisayarlara hazırlattırdıkları o CİCİLİ/BİCİLİ GÖRSELLERİ hazırlatıp ARAÇ ÇAYI’NI BÖYLE DÜZENLEYECEĞİ yolunda söz vermekten kurtulacaklar..
SÖZ VERİYORLAR VERMESİNE,ŞU ANA KADAR TUTANA RASTLAMADIK.
Artık DSİ,yani DEVLET,bu işe resmen el atmış bulunuyor..

KARABÜK,GÜNÜN BİRİNDE “HAFİF RAYLI SİSTEM TOPLU TAŞIMA SİSTEMİNE GEÇEBİLİR Mİ..?” VE RAYLI SİSTEMLER MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ.?
Karabük,bir süre üzerinde konuşulan,tartışılan HAFİF RAYLI SİSTEM TOPLU TAŞIMA Sistemine geçebilir mi,Karabük bunu başarabilir mi,elde ki imkanlar,kullanılan bütçe Karabük’ün böyle bir hedefi gerçekleşmesine izin verir mi..?
Bize göre,gelecek açısından belki,ancak,yakın bir gelecek açısından hayal gibi bir konu,öncelikle MALİYETLER,sonra TAŞIMA KAPASİTESİ,daha sonra İŞLETME MALİYETLERİ noktasından baktığınızda kısa vade de böyle bir yatırım hayal.
Bakın Karabük’ün böyle bir yatırım da,en büyük avantajı galiba KARABÜK ÜNİVERSİTESİ RAYLI SİSTEM MÜHENDİSLİĞİ konusudur,burada çok önemli ALT YAPI projesi çalışmaları,en avantajlı maliyet çalışmaları yapılabilir..
Hafif raylı sistem toplu taşıma sistemi buralarda ele alınabilir..
Yoksa,bu iş hayalden öte gitmez,en azından kısa vade de gitmez..

7 kişi görüş bildirdi

  1. SÖZÜ VERİLENMİ

    SÖZÜ VERİLEN YAPILMAYAN ÖYLE ÇOK İŞ VARKİ
    ÇELİK CAMİ YAPILDIMI,ARAÇ ÇAYI NOLDU,ÇEVRE YOLLARI BAŞLADIMI,ŞİRİNEVLER HASTANESİNE İLAVE 200 YATAK NOLDU,KATI ATIK TESİSİ İHALEMİ EDİLDİ VESAİRE VESAİRE

  2. Karabük'te genel ve yerel yönetimce acil yapılması ve planlanması gerekenler

    1-Çevre yolu acil yapılmalı
    2 – Şehir Merkezine yakın mahalleler çok katlı imar planı ile sosyal fayda düşünülerek yer sahiplerinin kaybı olmadan kar edildiğinde paylaşılarak yılda 2 mahalle olacak şekilde yapılması
    3- Demir yollarının kalkması istasyonun Karabük mah. taşınması planlamalı
    3-Kamu ve özel dairelerin faaliyetleri mevcut istasyon ve hürriyet caddesi çarşı merkezinin devamı ile soğuksu cuma pazarın dan başlayıp yeşil mah > 100yıl girş (emniyet) beşbin evler girişi ne kadar olan kısım da 100 yıllık ana çarşı merkezi olarak düşünülmeli ve bu hatta alt yapı tramvay hatta metro alanları da planlanmalı buna göre imar ve ruhsat verilmeli.
    4-Sanayinin haddenelerin organize sanayiye taşınması sağlanmalı
    5-Kardemir baca dumanları havaya atılan ısılar v.b bir an önce yapılmalı

  3. Diş fakültesi ve kanyon bence bağlantılı siyasi olabilir Ahmet bey pekim kim başlattı...

    Diş fakültesi ve kanyon bence bağlantılı siyasi olabilir Ahmet bey pekim kim başlattı…
    5000 Evler malum kalabilik bir yerleşim yeri o kadar çok önem verilmiş ve bu da hissettirilmiş oradaki güzel kardeşlerimiz neredeyse kamunun tüm binaları hastaneler talep ediyorlar.
    Tabii olaya bu şekil bakarsak aydınlık evler yeni mahalle yokkr
    neyse ben kanyon olsun bazı projeler yapıldığı ve doğum hastane yıkıldığı için ve lafı da edildiğini düşünürsek diş fakültesi de onun için yapılyor gibi geliyor bu bir düşünce tabii
    Üniversite bölümlerinde tek ayrı olmasının kabul ettiğim fakülte Hastane yanında olabilir, diğerleri bir bütün olmalı yani 100 yılda bulunduğu alanda
    Yani bunları yapmamak lazım kamu imkanlarını oraya yatırım yapıp arsaları değerlendirmek, şurayı kirletenden alıp buraya harcamak oraya söz verip yapmamak
    Bunlar mahalleleri ayrıştırıyor, yeterince genelde toplum olarak ayrıştırılmadık mı? ayrıştırılmıyormuyuz
    İnan sizin gazetede bir yorum okumuştum o aklıma geldi vatandaş doğum hastanesi yıkıldığında yazmış “bizim hastanemiz yıktınız birleştirdiniz şimdi bir doğum olduğunda taaa şirin evlere mi gideceğiz”
    Aydınlık evlerde yenimah. oturan vatandaş 5000 evlere nasıl gidiyor bu hiç düşünülmüyor o kadar içselleşmiş yaniii diğerleri düşünülmüyor…. İnşallah zihniyet ufuk değişir yada bu doğrultuda kişiler gelir

  4. KARABUK

    SAYIN AHMET ABİM YORUMLARINIZI HER GÜN OKUYORUZ KARABÜKÜN NABZINI İYİ TUTUYORSUNUZ,ANCAK,ÇOK İYİMSERSİNİZ. VEDE SİYASETÇİLERİN VERİLEN SÖZLERİNİN ARKASINDA DURMADIĞINI YAZIYORSUNUZ. BU KONUDA HAKLISINIZ TABİ,BENCE KARABÜKTE BUNDAN SONRA DA İŞLER DEĞİŞMEZ BÖYLE YÜRÜR. SİYASETÇİLER VE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI VAATLER VERİP BUNLARI YERİNE GETİRMEZ. KARABÜK HALKI DA BİR BEŞ SENE DAHA BEKLER.BİZLERDE AVCUMUZU YALARIZ SİZLERDE BU KONULARI HER GÜN DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ GİBİ GÜNDEME GETİRİP DURURSUNUZ. VEDE DEĞİŞEN BİR ŞEY OLMAZ. BEN BU KARABÜKTEN ÜMİDİMİ KESTİM ARKADAŞ.KARABÜKÜN SORUNLARI GÜN GEÇTİKÇE İÇİNDEN ÇIKILMAZ BİR HAL ALACAKTIR.BUNLARI TEK TEK HERGÜN YAZIYORUZ. ANCAK DİNLEYEN KAALE ALAN KİM.

  5. Araç Çayı Dsi Estettik Islah Çalışmasında kayığa binebilecez mi

    Araç Çayı Dsi Estettik Islah Çalışmasında kayığa bilinebilecek mi ?,

  6. ÜÇ YAŞINDA ÇOCUK

    SAYIN AHMET AMCA !!!! KARABÜKSPORDA 190.000.000.LİRAYI BATIRANLAR İPLERİNİ YOLBULANLAR VE MEHMET ALİ ŞAHİN İN TUTTUĞU H.FERİDUN TANKUT VE CEO HAKAN AYVAZ DIR. ELLERİNİZDEN ÖPERİM,,, ÜÇ YAŞINDA ÇOCUK………………………..

  7. KARABÜKLÜ

    AL DEĞİRMEN BARAJI BİTMEDEN ARAÇ ÇAYI İLE İLGİLİ BİR ŞEY YAPILAMAYACAĞINI HEM BELEDİYE BAŞKANI HEM DE DSİ MÜDÜRÜ SÖYLÜYORDU …. HAYIRDIR YALAN MIYDI YOKSA ???????

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kurum Müdürlerinden Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Yayın: 19.04.2024 13:46
Paylaş:
A+ A-

Karabük Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş, Karabük Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İsrafil Yıldız, Karabük Organize Sanayi Bölgesi İl Müdürü Alper Tolga Saka, KOSGEB İl Müdürü Serhat Saygın, KARGAZ Karabük İşletme Müdürü Cengiz Mancıoğlu ve BAKKA YDO Koordinatörü Sakin Eren, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkan Özkan Çetinkaya, Karabük Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş, Karabük Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İsrafil Yıldız, Karabük Organize Sanayi Bölgesi İl Müdürü Alper Tolga Saka, KOSGEB İl Müdürü Serhat Saygın, KARGAZ Karabük İşletme Müdürü Cengiz Mancıoğlu ve BAKKA YDO Koordinatörü Sakin Eren’e nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için teşekkür etti.