Her Telden (7.Ağustos.2018)

Her Telden (7.Ağustos.2018)

Yayın: 06.08.2018 21:21 |Güncelleme: 07.08.2018 09:10
Paylaş:
A+ A-

KARDEMİR ADINA,OLUMLU HER GELİŞME 1 KASIM 2017 TARİHİNDEN SONRASINA BAĞLANIRSA,VEFASIZLIK OLUR,HAKSIZLIK OLUR..!!
KARDEMİR Adına hemen her gelişme 1 KASIM 2017 Genel Kurulu’ndan sonra oluşan YÖNETİM şekline bağlanmak isteniyor gibi bir hava dolanıyor ortalıkta…
ÇOK BÜYÜK YANLIŞ,VEFASIZLIK,HAKSIZLIK OLUR..
KARDEMİR Tarihini bilmeyen insanlar böyle davranırlar,KARDEMİR geçmişini bilmeyen,öğrenmek için çaba göstermeyenler böyle bir çaba ve böyle bir tutum içinde olabilirler ve açıkça söyleyelim,bu tarzları hem çok sevimsiz,hem de çok incitici olur.
1 KASIM 2017 TARİHİ öncesinde,hiç istenmeyen,olmaması gereken sürtüşmeler sonucu bir dizi FİİLİ DURUMLAR ortaya çıkartmış olabilir ve bu nokta da ısrarla,inatla “SU AKAR YOLUNU BULUR..” demek,bunu beklemek gerekir.
KARDEMİR TARİHİNDE kimsenin unutmaması,kimsenin unutturmaması gereken bir “ÇATI TEPEMİZE GÖÇÜYOR..” sözü vardır ve bu sözlerle O DÖNEMİN HÜKÜMETİNE gelin bizi kurtarın çağrı yapılmıştır..
Daha sonra,yeni bir KARDEMİR Yönetimi kurulmuş Rahmetli MUTULLAH YOLBULAN ve Sayın KAMİL GÜLEÇ inisiyatif alarak,risk alarak ,bedel ödeyerek KARDEMİR’İN çarklarını döndürmeye başlamışlardır…
Bu anlamda YOLBULAN AİLESİNİ,GÜLEÇ AİLESİNİ,YÜCEL AİLESİNİ görmezden gelmeye gayret etmek,unutturmaya çalışır gibi bir pozisyon almak,hem kimseye bir şey kazandırmaz,hem de vefasızlıktır,günahtır,verilen onca çabaya saygısızlıktır..
Bir takım,olmaması gereken,olmasında anlamsız biçimde ısrar edilen FORS MAJÖR hallerin ürünü olarak,hiç akıllarından geçirmedikleri yerlere gelenler,öncelikle GEÇMİŞİN GÖRKEMLİ İZLERİNİ SİLMEYE gayret etmemelidir,daha sonra da “SU AKAR YOLUNU BULUR..” özdeyişini hiç unutmamalıdır..
Böyle bir çaba varsa,bilin ki,bu çabalar beyhudedir..!!

KARABÜK,2019 YILINA, KARDEMİR İŞVERENİ İLE ÇELİK-İŞ SENDİKASI ARASINDA Kİ TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİN HEYECANI İLE BAŞLAYACAK..
Karabük,2019 yılında hayli sıcak günler yaşayacak,daha önce de yazdık KARDEMİR İşvereni ile ÇELİK-İŞ Sendikası arasında bir TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ yaşanacak.
YEREL SEÇİMLER YAPILACAK..
Şimdi bu TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ’NİN,yapılacak olan YEREL SEÇİMLER üzerinde hiçbir etkisi olmayacak demek mümkün müdür,böyle bir şey düşünülebilir mi..?
Son TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ’NDEN bu yana KARDEMİR çalışanlarının DÖVİZ BAĞLAMINDA Kİ kaybı nedir,nerelerdedir ve ÇALIŞAN MAAŞI bu bağlamda geri giderken,ŞİRKET ise adeta para kazanma rekorları kırıyor.
ÇELİK-İŞ Sendikası yerine göre fevkalade uzlaşmacı,yerine göre ise İŞÇİ ALACAKLARI noktasında şahin kesilmesini bile bir irade tarafından sevk ve idare ediliyor..
Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ve arkadaşları,işçinin haklarını en üst düzeyde alacak çap ve vizyonda isimler,ÇELİK İŞÇİSİ böyle bir dönemi Sayın CENGİZ GÜL ile de yaşamışlardı ve işçi halen bunu hatırlıyor,unutmuyor..
Bu TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ ile Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ve Yönetimde ki arkadaşları işçi zihnine altın harflerle çakılmanın mücadelesini verecekler ve bunu başaracaklardır diye düşünüyoruz.
TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ KARABÜK’Ü ÇOK ETKİLEYECEKTİR.

AK PARTİ İÇİNDE SİYASET YAPANLAR “MERKEZ-SAFRANBOLU-YENİCE SEÇİMLERİ KOLAY DİYORLAR..” ANCAAAK,PEK ÖYLE OLMAYACAK GALİBA
AK Parti içinde Siyaset yapan bazı kardeşlerimiz “KARABÜK MERKEZ-SAFRANBOLU-YENİCE BELEDİYE BAŞKANLIĞI,BELEDİYE MECLİSİ VE İL GENEL MECLİSİ SEÇİMLERİ İÇİN,BUNLAR KOLAY..” diyorlar..
Ancak,PEK ÖYLE DEĞİL,GALİBA.
Zira,AK Parti Kuruluşunda etkin görevler almış,toplumsal yapıyı çok/çok iyi izleyen/koklayan,analiz eden önemli bir İŞ ADAMI Kardeş ile sohbet ettik,bir iş yerinde tesadüfen karşılaştık sohbet ettik.
Özellikle SAFRANBOLU için tereddütlü konuştu.
Karabük MERKEZ Belediye Başkan Adaylığı için “Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL İKNA EDİLEREK ADAY YAPILABİLİRSE,KARABÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞI ALINABİLİR.ALINDIĞINDA DA ÇOK YARARLI OLACAĞI KESİN..” dedi.
Safranbolu Belediye Başkan Adaylığı noktasında “HENÜZ ÖNE ÇIKMIŞ CİDDİ BİR İSİM YOK..” diyerek “Sayın MEHMET CEYLAN’IN NABZINI YOKLAMAK LAZIM..” gibi ifadeler kullandı..
Hatta,O İşyeri Sahibi Kardeşimiz itiraz etti ve “MİLLETVEKİLLİĞİ,BAKAN YARDIMCILIĞI YAPMIŞ BİR İNSAN O GÖREVE İTİRAZ EDER..” falan gibi yaklaşımlar getirdi..
“GÖREV İSTENMEZ,TERCİH EDİLMEZ,VERİLİR..” dedi İşyeri Sahibi.

“CHP HER NE KADAR İÇİNDE ÇEKİŞİYOR GİBİ GÖRÜNSE DE,YEREL SEÇİMLERE ÇOK İDDİAYI GİRECEKTİR..” GİBİ SÖZLER VE 3 BAŞKANLIK İDDİASI
CHP İçinde çok önemli bir isim ile konuştuk “BİZ HER NE KADAR İÇERİDE ÇEKİŞİYOR GİBİ GÖRÜNSEKTE,KARABÜK MERKEZ,SAFRANBOLU VE YENİCE BELEDİYE BAŞKANLIKLARINI ALACAĞIZ..” gibi analizler yaptı.
“GÖRECEKSİNİZ ÇOK BAŞARILI SONUÇLAR ALACAĞIZ..” dedi.
Karabük Merkez için “GEREK PARTİ İÇİNDEN,GEREKSE PARTİ DIŞINDAN ÇOK ÖNEMLİ İSİMLER GÜNDEMİMİZDE..” dedi o Kardeşimiz,kimler var diye sorduk “RENK VERMEDİ,ANCAK,ÖNEMLİ İSİMLER ÜZERİNDE DURUYORUZ..” dedi.
SAFRANBOLU ve YENİCE BELEDİYELERİ İÇİNDE ÇOK İDDİALILAR..
Gerek SAFRANBOLU’DA,gerekse YENİCE’DE,özellikle AK Parti’nin,özellikle YEREL YÖNETİMLER bağlamında çok kan kaybettiğine işaret ederek “BU DURUMDA AK PARTİ HER İKİ İLÇEMİZDE DE,SEÇMENE NE ANLATACAK Kİ..?” diye soruyor.
“CHP 2019 YEREL SEÇİMLERİNE İDDİALI GİRECEK..” diyor o Kardeş

KENDİ/KENDİMİZE “KARABÜK’ÜN KAÇ VEKİLİ VAR DİYE DÜŞÜNÜRKEN..” BİR KARDEŞİMİZ “CHP’Lİ VEKİL TATİLE ÇIKMIŞ,O YÜZDEN..” DEDİ..!!
Karabük YEREL Medyasına bakıyoruz “İL GENEL MECLİS ÜYELERİ MİLLETVEKİLLERİNİ ZİYARET ETTİLER..” şeklinde haberler var,TİCARET ve SANAYİ ODASI Üyeleri “MİLLETVEKİLLERİNİ ZİYARET ETTİ..” yönünde haberler var..
BİRLİKTE ÇEKİLMİŞ RESİMLER VAR..
Tüm ziyaretler AK Parti Milletvekilleri Sayın CUMHUR ÜNAL ile Sayın NİYAZİ GÜNEŞ’E yapılmış gibi bir algı oluşuyor,zira resimlerin tamamı,bu iki Milletvekili ile çekilmiş,basına servis edilmiş.
Kendi/kendimize “YAHU KARABÜK’ÜN İKİ MİLLETVEKİLİ Mİ VAR,24 HAZİRAN SEÇİMİNDE 3 VEKİL SEÇTİK,BUNLARDAN BİRİSİNİ DE CHP ÇIKARTTI..” diye düşünüyorduk,sonradan öğrendik ki,CHP’Lİ MİLLETVEKİLİ TATİLDE OLDUĞU İÇİN ZİYARET EDİLEMEMİŞ..
ELBET HAKKIDIR,SEÇİMLERDE ÇOK İYİ ÇALIŞTI VE SEÇİLDİ..!!
Dinlenmek,tatile çıkmak hakkıdır CHP’Lİ Milletvekilinin,ayrıca,PARTİ İÇİ GELİŞMELERDE DE,galiba OLAĞANÜSTÜ KURULTAY için imza vermiş ve sanırsınız ki 40 yıldır Parti içinde mücadele veriyor,Partinin aksayan/topallayan yönlerini iyi bildiği giçin düzelmesi uğruna imza veriyor..
OLAĞANÜSTÜ KURULTAY İSTİYOR..!!
Her ne hal ise artık,CHP MİLLETVEKİLİ TATİLE ÇIKMIŞ..
O yüzden,giden KARABÜK HEYETLERİ kendisini ile görüşememiş..

EMEKLİLER DERNEĞİ KARABÜK ŞUBE BAŞKANI SAYIN CELAL BULUT’A “EMEKLİ TABANINDAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OL..” GİBİ BİR BASKI..
Karabük tam anlamı ile bir EMEKLİLER KENTİ sayılabilir,çok yoğun bir EMEKLİ NÜFUS yaşıyor Karabük’te ve bu emekliler,KARABÜK ŞUBE Başkanı Sayın CELAL BULUT’A,mart 2019 Yerel Seçimlerini hedef gösteriyorlar galiba.
BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OL HEDEFİ GÖSTERİYORLAR..
Böyle bir hedefin HANGİ PARTİ BÜNYESİNDEN olacağı hususunda bir netlik yok,ancak,EMEKLİLER Sayın CELAL BULUT’A böyle bir hedefi gösterirken,KENDİLERİNE DÖNECEK ÇIKARLARI DA HESAPLIYORLARDIR kuşkusuz.
KARABÜK EMEKLİSİ,BİRÇOK MARKETTEN İNDİRİM ALIYOR..
ÖZEL HASTANEDEN İNDİRİM ALIYOR..
YAPILAN YÜZLERCE KONUT,EMEKLİYİ EV SAHİBİ YAPIYOR..
Karabük Emeklisi,”EĞER BİZİM BAŞKANI BİRDE BELEDİYE BAŞKANI SEÇEBİLİRSEK,KİMBİLİR AKLIMIZA GELMEYEN DAHA NE HAKLAR ALIR,NE HAKLAK EDİNİRİZ..” diye düşünüyor galiba..
Sayın CELAL BULUT’A tabandan böyle bir baskı var gibi görünüyor.

AK PARTİ İÇİNDE SİYASET YAPAN BİR KARDEŞİMİZ “ABİ YANILIYORSUN,AK PARTİ AÇISINDA MERKEZ,SAFRANBOLU,YENİCE ÇOK KOLAY GEÇER.”
Mart 2019 tarihinde yapılacak olan YEREL SEÇİMLER için,arada/sırada ve İLGİLİ ÇEVRELERLE GÖRÜŞTÜKTEN SONRA,bazı değerlendirmeler yapıyoruz.
İLGİLİ ÇEVRELERİN MUTLUKA GÖRÜŞÜNÜ/FİKRİNİ ALIYORUZ ELBET..
Orta yerde,AK Parti açısından “KARABÜK MERKEZ,SAFRANBOLU VE YENİCE BELEDİYE BAŞKANLIĞI ve BELEDİYE MECLİS ÜYELİKLERİ SEÇİMLERİ ÇOK SIKINTILI GEÇMEYE ADAY..” şeklinde değerlendirmeyen var.
Hem de CİDDİ,hem de SIKI değerlendirmeler bunlar..
Bizde bunları zaman/zaman yazıyor,KAMUOYU DİKKATİNE SUNUYORUZ..
Dün AK Parti içinde SİYASET YAPAN bir Kardeşimiz “ABİ YANILIYORSUN.AK PARTİ AÇISINDAN MART 2019 TARİHİNDE Kİ EN KOLAY SEÇİMLER KARABÜK MERKEZ,SAFRANBOLU,YENİCE BELEDİYE BAŞKANLIK SEÇİMLERİ OLACAKTIR..” dedi.
“HEM BELEDİYE BAŞKANLIĞI,HEM BELEDİYE,HEM İL GENEL MECLİS ÜYELİĞİ SEÇİMLERİNİ ÇOK/ÇOK KOLAY VE ÇOK AÇIK ARA FARKLA ALACAĞIZ..” şeklinde iddialı fikirler öne sürdü..
“PEKİ ADAYLARINIZ KİMLER OLACAK Kİ..” diye sorduk,O Kardeşimiz “HİÇ AMA HİÇ FARK ETMEZ.YEREL SEÇİMLERDE KARABÜK’ÜN TAMAMINDA, AÇIK ARA FARKLA, AK PARTİ SEÇİMLERİ ALACAKTIR..” değerlendirmesinde bulundu..
“BEYANA İTİBAR ESASTIR..” anlayışından hareket ettik bizde..
O KARDEŞİN FİKİRLERİNİ,GÖRÜŞLERİNİ YAZIYORUZ İŞTE..

ŞU AN İTİBARI İLE,KARABÜK’ÜN EN ÇOK KONUŞTUĞU,ÜZERİNDE EN ÇOK DURDUĞU KONU “KARABÜKSPOR..” VE MARZİNÇ’İN DURUMU..
Şu an itibarı ile Karabük’te en çok konuşulan konu KARABÜKSPOR ve buna bağlı olarak MARZİNÇ Şirketi’nin bu Kulübe FİNANSÖR OLUP olmayacağı ve OLACAKTI DA NEDEN VAZFEÇTİ,gibi değerlendirmeler.
Öncelikle “MARZİNÇ KARABÜKSPOR’A FİNANSÖR OLACAKTI DA VAZGEÇTİ..” gibi bir konudan,hiç mi hiç haberimiz olmadı,bunu açık bir dille yazmamız gerek.
Bu konu galiba,MARZİNÇ Şirketi tarafından KARABÜK BELEDİYESİ’NE verilen 33 milyon lira civarında ki desteğin,bazı çevreler tarafından yanlış anlaşılmasından kaynaklanıyor..
KARABÜKSPOR’UN hayatiyetine,ciddi manevi katkı veren MAVİ ATEŞ Taraftarları yürüyüşler yapıyor,eylemler koyuyorlar ve KARABÜKSPOR konusunu toplumda diri tutmaya çalışıyorlar..
Bu konulara ilişkin MARZİNÇ ile HERHANGİ BİR GÖRÜŞME OLDU MU acaba..?

KARABÜKSPOR ADINA,HENÜZ GÖREV TANIMI TAM ANLAMI İLE KAMUOYU’NA AÇIKLANMAMIŞ OLAN SAYIN FAZLI ULUSAL’IN BEYANLARI..
KARABÜKSPOR Adına,henüz Kulüp içinde ki görev tanımı Kamuoyu’na tam olarak açıklanmamış olan,eski futbolcumuz Sayın FAZLI ULUSAL’IN bazı açıklamalarını okuduk.
BASIN İLE KAVGASI HARİÇ,tüm beyanlarına katılmamak mümkün değil,ettiği ZEHİR/ZEMBEREK SÖZLERLE Kamuoyu’nu çok ciddi biçimde sarstı Sayın FAZLI ULUSAL,ancak,BASIN İLE KAVGASI yanlış.
Haaa..!! Basın içinden yanlış yapmış olanlar varsa,KARABÜKSPOR sırtından nemalanmış olanlar varsa ÇIKIP İSİM/İSİM AÇIKLAMASI yararlı da olabilir,ancak,BASININ TAMAMINI SUÇLAR manaya gelebilecek açıklamalar,camiayı gerçekten üzer/üzüyor da..
KARABÜKSPOR’UN Sayın ZİYA ÜNSAL Yönetiminde hazırlattığı raporlar var..
Sayın FAZLI ULUSAL o raporlardan yola çıkarak açıklamalar yapıyor..
O AÇIKLAMALARIN ALTINA İMZASINI ATMAYAN OLUR MU SİZCE..?

9 kişi görüş bildirdi

  1. ÇALIŞANLAR VAKFI

    SAYIN GÖLBEK KARDEMİR ÇALIŞANLAR VAKFI NIN FESİH EDİLECEGİ VE HISSELERIN VE NAKDIN UYELERE DAGITILACAGI HAKKINDA ÇESITLI BILGI LER ÜYELER ARASINDA KONUŞULUYOR SURECIN MAHKEME BOYUTUNDA OLDUGU VE FESIH LE ILGILI MADDELERIN GÖRÜŞÜLDÜĞÜ GIBI SOYLENTILER VAKFIN MUDURU VE MÜTEVELLIT HEYETIN BAŞKANI VE YONETIMINDEN BIR AÇIKLAMA YAPILMIYOR ÜYELERE SAHSINIZ OLARAK VAKIF KONUSUNDAKI HASSASIYETINIZI BILIYORUZ VE UYELER OLARAK TESEKKURU BIR BORC BILIYORUZ CELIK FIYATLARI YÜKSEK SEYREDERKEN VE A GRUBU 3 TL NIN USTUNDE BIR FIYATDAYKEN DAGILIM SURECI GERCEKLESIRSE ÜYELER YILLARCA BEKLENTISINI BIR NEBSE TATMIN EDEBILIR BIR DURUM ORTAYA CIKABILIR VAKIF KONUSUNDA SONA MI GELDIK YOKSA BASKA BIR BAHARA MI KALDI BU KONUDA BIZLERE YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUZ KISACA DUAYEN GAZETECI OLARAK KARABÜK ÜN ARABULUCUSU GIBISINIZ VE HEP BU HALİNİZLE KALIN TOPLU SÖZLEŞMEYE GELİNCE TABIKI DÖVİZ EFLASYON VE GELİR VERGİSİNDEKI YÜKSEK VERGI ORANLARI MAASLARI NERDEYSE ERITTI VE GENEL BASKAN VE YONETIM BU SORUNLARI GAYET IYI BILIYOR DEMIR ÇELIK
    FİYATLARI IYI BIR EGILIM ICINDE VE UMARIM BU SEKILDE DEVAM EDER ÜRETIM REKORLARI ISE CABASI YIL SONU IYI KAR REAKSİYONU BEKLIYORUZ VE MUTLAKA TOPLU SÖZLEŞMEYE YANSIR BU DURUM DİYE UMUT EDIYORUZ.SAYGILARIMLA

  2. karabüklü

    SAYIN GÖLBEK ”Dün AK Parti içinde SİYASET YAPAN bir Kardeşimiz “ABİ YANILIYORSUN.AK PARTİ AÇISINDAN MART 2019 TARİHİNDE Kİ EN KOLAY SEÇİMLER KARABÜK MERKEZ,SAFRANBOLU,YENİCE BELEDİYE BAŞKANLIK SEÇİMLERİ OLACAKTIR..” dedi.DEMİŞSİNİZ . SİZ O KENDİNİ BİLMEZİ İFŞA EDİN, EDİN Kİ AK PARTİYE EN BÜYÜK İYİLİĞİ ETMİŞ OLURSUNUZ.. VAR MI BÖYLE BİR ÖZ GÜVEN SAYIN CUMHURBAŞKANI YEREL SEÇİMLERE BU KADAR ÖNEM VERİRKEN VE TOPLANTI ÜZERİNE TOPLANTI YAPIP, HİZMET EHLİ OLMAYAN KİBİRLİ İNSANLARIN İÇİMİZDE YERİ YOK DERKEN ASLI VARSA EĞER SİZİN KONUŞTUĞUNUZU SÖYLEDİĞİNİZ SÖZÜM ONA AK PARTİLİ KİBİR DENİZİNDE YÜZMÜŞ.BÖYLELERİNİN FAYDADAN ÇOK ZARARI OLUR.

  3. Emekli

    İnşallah Celal başkan belediye başkanlığına aday olur.bizden biri olması halimızı anlaması önemli.
    Ayrıca Karabük tarihinin en önemli hizmeti olan 1144 konutluk belen Toki projesinde emegi en çok olan insandır.

  4. Kapsamadisi

    Kim oluyor bu kişi ahmet abi bulmaca cozdurme bizi kardemiri 1 kasım 2007 tarihi ile özdeşleştiren.
    Cevap:biz biliyoruz sende biliyorum

    Ya kardemirdeki uvey evlat mühendis basmuhendis maaşları ne oldu dolar karşısında abi yaşında onu yaz hep işçi maasi

  5. hasan efe

    Celal baskan belediye baskanlıgına yakısır. Destekleriz evelallah

  6. Yapma Ahmet Abi

    Ahmet abi yapma,sana yakışmıyor,bu Yunus Değirmenciyi yere göğe koyamıyorsun sana yakışmıyor.Böyle Genel başkanmı olur Allaşkına adam Karabüke bile gelmiyor.Kardemir işçisinin nabzını nasıl tutacak işçinin yaşadıklarını ruh halini nerden bilecek.En büyük şubeden birisi Kardemir amma Yunus Deyirmenci efendi buraların yolunu bile bilmiyor.Sende bundan şahin,kartal filan diye söz ediyosun abi.Yakışmıyor vallahi,

  7. Tonyukuk

    Ahmet Bey bırak artık bu çatı başımıza göçüyordu da bunlar geldi kurtardı masallarını.1 Kasım 2017 ye giden süreci hepimiz iyi biliyoruz.
    Kimse babasının hayrına riske girmedi;riske girdiklerini söyleyenler verdiklerini misli misli aldılar 15 sene boyunca.Kendilerinden başka kimseye yaşam hakkı tanımadılar.Sonuç; karabükten bazı kişilerce (haddeci,tüccar,kardemirde o dönem müdürlük,üst düzey yöneticilik yapmış-kardemirde yaşananları ayrıntısıyla bilen kişiler vs) Kardemirde yaşanan rezaletlerle ilgili Ankaraya dosyalar gönderildi,iktidarın yetkili kişilerine; kardemirden kimlerin nasıl nemalandığı, kardemirin kasasına,çalışanın cebine girmesi gereken paraların kimlerin cebine nasıl girdiği uygun bir dille anlatıldı.Öncelikli alım hikayeleri,taşıma,alım,satım her olayın içinde olan zat-ı muhteremler hakkında çok güzel bilgiler,çok özel kişilere ulaştırıldı.Üstelik bu bilgilerin hiçbiri abartı değildi.Yalnızca gerçekler anlatıldı.Ve sağolsun hükümet yetkilileri de buna duyarsız kalmadı ve bir nevi kayyum atayarak 4 tane adamını kardemire gönderiverdi,içlerinden birini de yönetim kurulu başkanı yaptı.Böylece; hem yolbulan tarafının istediği olmadı, hem de son yıllarda yönetim kurulu başkanlığına giden yolun karabük halkına şirin gözükmekten geçtiğini düşünen,karabüklülüğü kimseye bırakmayan,”bana rahat ulaşırsınız” tarzı algılarla kendine destek arayan güleç grubu da sükut-u hayale uğradı.Sonuçta gelinen nokta hiç de fena olmadı; yönetim kurulu başkanı Ömer Faruk Öz icraatlarıyla keşke 10 sene önce gelseydi dedirten tarzda bir yönetici.Birilerinin değil,şirketin menfaatini ön planda tutan bir profesyonel.İktidardan destek almanın da verdiği güç ve rahatlıkla kardemir için doğru tercih.Bazı internet sitelerine bakıyorum da birileri geri planda kalmaktan çok rahatsız olmuş,bazı genç gazetecilere yazılar yazdırıyorlar,bizim hiçmi bugünlere gelinmesinde katkımız yoktu tarzında perde arkasından sufle veriyorlar. Geçin bu işleri,çatı göçüyordu biz geldik kurtardık hikayelerini artık prim yapmıyor.Kardemir kendine geldi. Akpartiye oy vermiş bir insan değilim ama bu icraatını destekliyorum.

  8. karabüklü

    KARDEMİRDE MAAŞINDAN MEMNUN OLAN KİMSE YOK MU ARKADAŞ.BİR GÜN MÜHENDİSİ ÇIKAR BİZİM MAAŞLAR ÇOK DÜŞÜK İŞÇİDEN BİLE AZ MAAŞ ALIYORUZ DER , ÖBÜR GÜN İŞÇİ ÇIKAR MAAŞIMIZ EN KÖTÜ 15 YILLIK BAŞ MÜHENDİSİN MAAŞI KADAR OLMALI DER. BU NE İŞTİR , NE MENEM İŞTİR ARKADAŞ. UNUTMAYINKİ KARDEMİR ENTEGRE BİR TESİSDİR VE FABRİKANIN TÜM ÇALIŞANLARI GEREKLİDİR, DEĞERLİDİR. . KARDEMİR DE MUTLAKA GÖZÜ TOK HALİNE ŞÜKREDEN İŞÇİ,MEMUR YADA MÜHENDİS ARKADAŞLARDA VARDIR . UNUTMAYIN ARKADAŞLAR BU KADAR AÇ GÖZLÜLÜK, BU KADAR MEMNUNİYETSİZLİK BEREKETSİZLİK VE MUTSUZLUK GETİRİR.VE SONUNDA BURALARA ÇALIŞTIĞI İŞYERİNDEN MEMNUN OLMADIĞINI YAZANLARI KARDEMİR YÖNETİMİ BİR GÜN TESPİT EDİVERİR VE ALLAH KORUSUN KAPININ ÖNÜNDE BULURSUNUZ KENDİNİZİ DE HAKSIZ FESİH BİLE SAYILMAZ ONA GÖRE. İŞSİZLER ORDUSU İÇİNDE HER İŞİ BİZ YAPIYORUZ, BİZ YA DA BEN OLMASAM BURASI BATAR DİYE SÖYLEYENLERLE DOLU.HALİMİZE ŞÜKREDELİM UNUTMAYIN Kİ TÜM DÜNYADA HAYAT HER GEÇEN GÜN ZORLAŞIYOR, KANAAT EDELİM , ŞÜKREDELİM ALLAH BEREKETİNİ VERİR İNŞALLAH.

  9. Yiğit

    Ahmet abi nasılsın iyimisiniz inşallah iyisindir bizim 350 davası hakkında bir gelişme var mı saygılar Allah’a emanet ol kendine iyi bak saygılar

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat Valisi Hatipoğlu Sulusaray depreminin ardından yapılan çalışmaları anlattı:

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 08:12
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray ilçesinde yaşanan depremlerin ardından vatandaşlara bin civarında çadır dağıtıldığını bildirdi.

Hatipoğlu, gazetecilere, Sulusaray ilçesinde dün 4,7 ve 5,6 büyüklüğünde depremler yaşandığını hatırlattı.

Depremin ardından Sulusaray ilçesinde incelemede bulunduklarını belirten Hatipoğlu, depremlerin hemen sonrasında hızlıca durum alıp İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın talimatı doğrultusunda gerekli çalışmaları planladıklarını, ilk andan itibaren AFAD ekiplerinin bölgeye intikal ettiğini anlattı.

Bölgenin yapısı doğrultusunda daha çok kerpiç evlerde hasar bulunduğuna işaret eden Hatipoğlu, “İçişleri Bakanımızın da gönderdiği destek unsurlarıyla 740 görevlimiz burada bulunmakta. Vatandaşlarımızdan isteyenlere misafirhanelerimizi hazırlamıştık. Genel olarak vatandaşlarımız bölgelerinde kalmak istedi. Bu doğrultuda bin civarında çadırı dağıtmış durumdayız vatandaşlarımıza. İçme suyunun riskli olabileceğini düşünerek bölgeye içme suyu sağladık. Yaklaşık 5 bin kumanyayı bölgeye getirdik, ihtiyaç doğrultusunda dağıtıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Hatipoğlu, depremin ilk anından itibaren ülke genelinden destek mesajı geldiğini vurgulayarak, “Özel bir teşekkürü de beni arayan Adıyaman Gölbaşılı hemşehrilerime ediyorum. Bilindiği üzere Tokat halkı, koordinatör valilik yaptığım dönemde Gölbaşı ile büyük bir gönül bağı kurmuştu. Gölbaşı'nın kadirşinas halkı bize, 'Gerekirse misafir etmek isteriz.' diye masajlarla dönüş yaptı. Depremin dayanışma unsurlarını ortaya koyuyoruz.” diye konuştu.

Devletin tüm kurumlarıyla sahada olduğuna dikkati çeken Hatipoğlu, şunları kaydetti:

“740 kamu görevlisi, şu an itibarıyla 3 ilçemizde görev yapmakta. Sahadaki tüm çalışmalarımızı bugün akşam bitirmiş olacağız. Kısmi olarak yıkılmış minarelerimiz var, gün içinde tamamını yıkacağız. Vatandaş için tehdit oluşturma söz konusu. Bölgede depremden etkilenen yaklaşık 3 bin 200 kişi bulunuyor. Bu kişilerin tamamına ulaşmış olduk, taleplerini aldık. Gece saat 2 sularında çadır taleplerinin büyük kısmını karşıladık. Jandarmamız, çevik kuvvetimiz, komandomuz vasıtasıyla çadırların montajını gece boyunca devam ettirdik. Bugün de eksik kalan kısımları tamamlayacağız.”

Vali Hatipoğlu, okullarda sürekli deprem tatbikatları yaptıklarını dile getirerek, “Tokat ilimiz en hassas deprem bölgelerinden biri. Hem vatandaşlarımızı hem de kurumlarımızı teyakkuzda tutuyoruz. Buradaki sorunları tamamlamadan işlerimizi bitirmiş olmayacağız. O yüzden buradayız.” açıklamasında bulundu.