Her Telden (7.Ekim.2015)

Her Telden (7.Ekim.2015)

Yayın: 07.10.2015 08:34
Paylaş:
A+ A-

AK PARTİ,DÜN,BASIN MENSUPLARINA KAHVALTI VERDİ VE SAYIN MEHMET ALİ ŞAHİN,SAYIN BURHANETTİN UYSAL..
AK Parti,dün sabah,Basın Mensuplarına Safranbolu GERDAN RESTAURANT Tesislerinde bir kahvaltı ikramında bulundu ve Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN ile Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN katılımı ile samimi,sıcak bir sohbet ortamı oluştu.
Safranbolu Belediye Başkanı Sayın NECDET AKSOY’UN ev sahipliğinde ki Kahvaltıya halen AK Parti Milletvekili olan Sayın OSMAN KAHVECİ’DE katıldı.
AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR’IN Basın Mensuplarına HOŞ GELDİNİZ konuşması ile başlayan Kahvaltı,Sayın SAYLAR’IN AK Parti’nin “HİZMET PARTİSİ OLDUĞUNU VURGULAMASI..” özellikle dikkat çekti.
Milletvekili Adayı Sayın BURHANETTİN UYSAL Seçim Çalışmaları sırasında gördükleri ilgiyi anlattı ve “SEÇMENİN GÖSTERDİĞİ İLGİ BİZİ,GERÇEKTEN,MUTLU EDİYOR..” yolunda bilgiler verdi.
Daha sonra söz alan Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN yaptırdıkları anketlerden söz etti ve “AK PARTİ YİNE/YENİDEN TEK BAŞINA İKTİDARA YÜRÜYOR..”yolunda bilgiler verdi.
Daha sonra da “BİZE ŞİMDİYE KADAR VERİLEN OYLAR,YAPACAĞIMIZ HİZMETLER İÇİN VERİLMİŞTİ.1 KASIM GÜNÜ VERİLECEK OYLAR İSE,BUNDAN SONRA YAPACAĞIMIZ HİZMETLER İÇİN OLACAK VE KARABÜK SEÇMENİ BİZE İKİ MİLLETVEKİLİ VERECEKTİR..” gibi ifadeler kullandı.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN,çok umutlu konuşarak “AÜK PARTİ,ÜLKE GENELİNDE TEK BAŞINA İKTİDAR,KARABÜK’TE İSE 2-0 KAZANIRIZ..” şeklinde mesajlar verdi.
Samimi,sıcak bir sohbet kahvaltısı oldu..

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYI SAYIN MEHMET ALİ ŞAHİN ÇOK UMUTLU.,
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Adayı Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN çok umutlu görüşler dile getiriyor,ÜLKE Genelinde TEK BAŞINA İKTİDAR,Karabük Özelinde ise 2-0 yapacaklarını söylüyor.
Israrla ve inatla “HEMŞERİLERİME GÜVENİYORUM..” diyor..
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN kendisine yöneltilen bir soru için “KARABÜKLÜ HEMŞERİLERİMİZ 2011 SEÇİMİNDE BİZE YÜZDE 58 ORANINDA VE 82 BİN OY VERMİŞTİ.1 KASIM SEÇİMİNDE BU ORANI VE BU OYU AŞARAK 2-0 YAPACAK İMKANI BİZE VERECEKTİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM..” anlamında cevaplar verdi.
Sayın ŞAHİN Karabük seçmeninin “AK PARTİYE ŞİMDİYE KADAR VERMİŞ OLDUĞU OYLARIN..” karşılığı olarak çok ciddi hizmet aldığına dikkat çekti ve “YENİ HİZMETLERİMİZ İÇİN DAHA YÜKSEK OYLAR VERECEKLERİNİ UMDUĞUNA..” vurgu yaptı.
Öte yandan,özellikle ve özenle dikkat ettik,Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN,kendisine karşı çok eleştirel yaklaşımlarda bulunan Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ ile ilgili BİR TEK OLUMSUZ görüş dile getirmedi.
Bir tek, “RAFET BEY,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ İLE KARABÜK ARASINA KURULMASI DÜŞÜNÜLEN RAYLI SİSTEMİ,BİZİM KURMADIĞIMIZI SÖYLEMİŞ.BİZİM HİÇ BÖYLE BİR SEÇİM VAADİMİZ OLMADI.BU YERELDE DÜŞÜNÜLMÜŞ BİR OLAY..” açıklamasını yaptı.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN gerçekten müthiş bir Siyasetçi.
“KARABÜK HİZMET ALMAYA DEVAM EDECEKTİR..” diyor.

SAYIN MEHMET ALİ ŞAHİN “YAZIKÖY’DE YAPILAN ENGELLİ YAŞAM MERKEZİ’Nİ ÇOK/ÇOK ÖNEMSİYORUM..” DİYOR
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN Karabük’e gelen/getirdikleri hizmetleri anlatırken ,bir olaya özellikle vurgu yaptı ve “YAZIKÖY SINIRLARI İÇİNDE YAPIMI SÜREN ENGELLİ YAŞAM MERKEZİ’NE..” dikkat çekti..
Kendisinin de engelli bir çocuğu olduğunu söyleyince içimiz titredi emin olun.
ENGELLİ YAŞAM MERKEZİ olayını anlattı Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN,o zamana kadar,bu tesisin böyle işlevi olduğunu/olacağını hiç mi hiç düşünmemiştik..
Diyelim ki evinizde ENGELLİ bir yakınınız veya çocuğunuz var..
Sizinde zorunlu olarak bir seyahate çıkmanız gerekiyor,işte o zaman,ENGELLİ yakınınızı veya ÇOCUĞUNUZU bu Merkeze bırakıyorsunuz gerekli her bakımı orada yapılıyor.
Yine diyelim ki,HAC FARİZESİ için gideceksiniz,oraya ENGELLİ Yakınınızı veya ÇOCUĞUNUZU bırakıyorsunuz,yetişmiş elemanlar veya görevliler sizin yokluğunuzda bu ENGELLİ insana en iyi biçimde bakıyorlar.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN bunlara vurgu yaptı.
HÜRRİYET Gazetesi yazarı Sayın AHMET HAKAN’A ve Basına yapılan saldırıları,olanca demokrat,olanca özgürlük yanlısı bir tutumla kınadı,saldırının yanlışlığını yadırgadığını ve şiddetle kınadığını vurguladı..
Yapılmış ve yapılacak hizmetlerle ilgili bilgiler verdi.

AK PARTİLİLER “ÇOK YÜKSEK OY VE 2-0..”,MHP’LİLER “BİRİNCİ PARTİ VE EN AZ 1 VEKİL..”,CHP “1 VEKİL GARANTİ..
1 KASIM ERKEN GENEL SEÇİMİ için Siyasi Partiler çok/çok umutlu görüşler veriyorlar,örneğin AK Partililer “2011 SEÇİMİNİN DE ÜZERİNDE BİR OY ORANI İLE SEÇİMİ 2-0 ALACAĞIZ..” diyorlar.
2011 SEÇİMİNDE YÜZDE 58 ORANINDA ve 82 BİN CİVARINDA OY ALMIŞTI AK Parti ve bu Seçimlerde hem bu oy oranını,hem de 82 bin oyu çok aşacaklarını söylüyorlar.
MHP’LİLER ise 1 Kasım Erken Genel Seçiminden BİRİNCİ PARTİ olarak çıkacaklarını ve bu BİRİNCİ PARTİLİĞİN seçimi 2-0 kazanmalarına yetmese bile BİR MİLLETVEKİLLİĞİNİ garanti gördüklerini iddia ediyorlar.
Bu Seçimlere CHP’LİLERDE hayli iddialı giriyorlar ve “KARABÜK BU SEÇİMDE,CHP’YE KESİNLİKLE BİR MİLLETVEKİLLİĞİ VERECEK.CHP BU GENEL SEÇİMDE KARABÜK’ÜN İKİNCİ PARTİSİ VE BİR MİLLETVEKİLİ ÇIKARTAN PARTİ OLACAKTIR..” diyorlar.
1 KASIM ERKEN GENEL SEÇİMİ İÇİN PARTİLERİN BEKLENTİSİ BU.
Olayın tam noktasında,BİR TEK AK PARTİLİLER,ayrı bir iddia dile getiriyorlar ve “PARTİMİZ BU SEÇİMLERDEN DE,TEK BAŞINA İKTİDAR OLARAK ÇIKACAKTIR..” diyorlar.
Buna karşılık CHP ve MHP Kesimi TEK BAŞİNA İKTİDAR iddiasını dile getiremiyorlar,bunun yerine KOALİSYON ORTAĞI olarak HÜKÜMETTE yer alabilecekleri vurgusunu yapıyorlar..
SİYASİ ÇALIŞMALAR HAYLİ HIZLANDI KARABÜK’TE..
AK Parti tansiyonu mümkün olduğunca düşük tutmaya çalışıyor..

SAYIN MEHMET ALİ ŞAHİN “KARDEMİR’İN İŞ AKTİNİ FESİH ETTİĞİ İŞÇİLER İÇİN TAVSİYELERDE BULUNMUŞKUM..”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Adayı Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN,2010 Yılında yaşanan SENDİKAL Mücadele sırasında KARDEMİR Yönetiminin İŞ AKTİNİ FESİH ettiği işçiler hakkında bilgiler verdi.
“O ZAMAN KARDEMİR YÖNETİMİNE,BU İŞÇİLERİN GERİ ALINMASI İÇİN,GEREKLİ TELKİN VE TAVSİYELERDE BULUNMUŞTUM.ORASI BİR ÖZEL ŞİRKET BİR DAYATMA YAPMAMIZ,ZORLAMAMIZ SÖZ KONUSU DEĞİL ELBET..” şeklinde bilgiler verdi.
Bu işçilerin mahkeme açtıklarını ve kazandıklarını söyleyen Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN “KARDEMİR YÖNETİMİNE BU NOKTADA SU SORUNUN GİDERİLMESİ VE İŞÇİLERİN GERİ ALINMASI İÇİN,TELKİN VE TAVSİYELERİMİZ OLDU..” gibi görüşler dile getirdi.
Öte yandan,2010 YILINDA YAŞANAN SENDİKAL MÜCADELE DE iş akitleri fesih edilen,önce 307 daha sonra iş akdi fesih edilenlerle birlikte sayısı 400 civarına yükselen işçilerden,şu an 50-100 civarında GERİ DÖNECEK işçi kaldığı belirtiliyor.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN bu konuya duyarlı kaldıklarını anlattı.
Yapılabilecek işin,gerekli telkin ve tavsiyede bulunmak olduğuna işaret ederek “BİZDE BUNU YAPTIK.ANCAK ORASI ÖZEL BİR ŞİRKET VE YÖNETİMİ,PROFESYONEL KADROSU VAR.BİZİM BİR ZORLAMAMIZ OLAMAZ..” bilgilerini verdi.
Ancak ; İŞÇİLERİN SORUNU GÜNDEME GELMİŞ OLDU.

EMEKLİLER DERNEĞİ KARABÜK ŞUBESİ ÖNCÜLÜĞÜNDE YAPILACAK OLAN “UCUZ KONUT PROJESİ..” VE SİYASET..
EMEKLİLER DERNEĞİ Karabük Şubesi,TOKİ tarafından EMEKLİLERE UCUZ KONUT ÜRETİLECEĞİ bilgisini alır/almaz harekete geçti ve bu yönde girişimler başlattı.
O SIRADA ERKEN GENEL SEÇİM PATLADI.
EMEKLİLER DERNEĞİ Karabük Şube Başkanı Sayın CELAL BULUT ve Başkan Yardımcısı Sayın CELAL KARAKUŞ ile bir süre önce görüşmüş ve bu konu ile ilgili bilgiler almıştık.
GİRİŞİMLERE BAŞLAMADAN önce Vali Sayın ORHAN ALİMOĞLU,Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ ile görüşmeler yaparak destek ve yardım sözü aldıklarını anlattılar bize.
Ancak,önce ki gün akşam Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,Dernek Başkanı Sayın CELAL BULUT’A atfen,bu işe Siyaset bulaştırdı gibi sözler etti,suçlamalarda bulundu.
Sayın RAFET VERGİLİ,bu işin AK Parti’ye malzeme yapıldığını söyledi ve bunun içinde Sayın CELAL BULUT’UN ettiği bazı sözleri kanıt gösterdi,kınadığına dikkat çekti.
İŞİN İÇİNDE SİYASET VAR MI/YOK MU..?
Konu Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’E soruldu ve Sayın ŞAHİN “KONU İLE OSMAN KAHVECİ KARDEŞİM İLGİLENİYORDU.BİZDE ELBET HER NOKTADA DESTEK OLURUZ.EMEKLİMİZİN UCUZ EV SAHİBİ OLMASINI KİM İSTEMEZ..” şeklinde bilgiler verdi.
TOKİ Başkanı ile görüşmeler yapıldığını anlattı Sayın ŞAHİN,bu tür görüşmelerin yine yapılacağına değindi ve “TOKİ BÖYLE BİR KARARI BİR YIL KADAR ÖNCE ALMIŞTI.EMEKLİLER İÇİN AVANTAJLI BİR KONUT ALMA ŞEKLİ..” gibi görüşler dile getirdi.
Sayın CELAL BULUT’UN ettiği söylenen sözler Sayın VERGİLİ’Yİ üzmüş.
Sayın RAFET VERGİLİ bu sözlere isyan ediyordu adeta..

ARAÇ ÇAYI’NDA YAŞANAN “BALIK ÖLÜMLERİ VE BALIKLARIN SAHİPSİZLİĞİ..” PEKİ İNSANLARIN SAHİPLİLİĞİ VAR MI
ARAÇ ÇAYI’NDA TOPLU BALIK ÖLÜMLERİ yaşandı,Tarım İL Müdürlüğü,sanki İLK KEZ BU BALIK ÖLÜMLERİ yaşanıyormuş gibi ARAŞTIRIYORUZ falan gibi açıklamalar yapıyor ya,ifrit oluyoruz doğrusu.
KAÇ KEZ ARAŞTIRDILAR BU KONUYU..!
Bu olaya değinirken BALIKLARIN SAHİPSİZLİĞİNDEN yola çıkmıştık,ne yapsın zavallılar sahipleri olmadığı için PERİYODİK olarak TOPLU KATLİAMLAR yaşıyorlar.
TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ DE,periyodik olarak ARAŞTIRIYOR..!!
Balıkların Sahipsizliğinden yola çıkarak KARABÜK İNSANLARI SAHİPLİ Mİ YANİ gibi bir soruyu da gündeme taşımaya çalışmıştık ve bazı örnekler vermiştik.
Örneğin KARES ALIŞVERİŞ Merkezi’nin bir JENERATÖRÜ VAR,çalıştığında sesi ARŞ-I ALAYA yükseliyor örneğin,Şirinevler Hastanesi TIBBİ ATIK DEPOLAMA olayı nasıl çözülecek acaba..?
Ya YILLARDIR YAPILAMAYAN KATI ATIK BERTARAF Tesisi..!!
DİLOVASI’NDAN sonra KANSER VAKALARINDA en fazla hasta verdiği iddia edilen KARABÜK insanı herhalde TEMİZ HAVA/BOL GIDA nedeni ile bu hastalığa yakalanmıyor..!!
Haydi diyelim ki BALIKLAR SAHİPSİZ..
İNSANIMIZIN ÇOK MU SAHİBİ VAR YANİ..!!

SAADET PARTİSİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYLARI SAYIN ADNAN YILDIRIM,SAYIN AZİZ GÜNDOĞDU ÇALIŞIYOR…
SAADET Partisi Karabük Milletvekili Adayları Sayın ADNAN YILDIRIM ile Sayın AZİZ GÜNDOĞDU dün ziyaretimize geldiler ve bir süre kendileri ile sohbet ettik.
KARABÜK İL GENÇLİK KOLU BAŞKANI Sayın YASİN KARADAĞ vardı yanlarında ve Rahmetli ERBAKAN Hocamızdan,bugün geldiğimiz günlere kadar uzanan bir sohbetimiz oldu.
SAADET Partisi bir misyonun Partisi,SP’LİLER canlarını dişlerine takarak çalışıyorlar ve her seçimde böyle oldu,böyle olmuştur,yine aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarını sürdürüyorlar.
Sayın ADNAN YILDIRIM Harita Mühendisi ve daha önce Safranbolu Belediye Başkan Adayı olmuştu,Sayın AZİZ GÜNDOĞDU kardeşimiz ise Karabük’te SAADET Partisi’nin emektar isimlerinden,her dönem faal isimlerinden.
“SAHAYA İNDİK..” diyorlar.
Cumartesi günü Safranbolu’da Basına bir kahvaltı ikramında bulunacaklar,ayrıca,Karabük ve Ülke genelinde ki sorunlar üzerine görüşlerini anlatacaklar..
SAADET Partisi SAHAYA İNİYOR Karabük’te..
HİÇBİR BİÇİMDE BARAJ SORUNLARININ olmadığını söylüyorlar.
SEÇMEN SEÇİLECEK OYU VERSİN GERİSİ BİZİM İŞİMİZ diyorlar.

KARABÜK-BARTIN KARAYOLU İLE KARABÜK –YORTAN-HASANKADI-KOZCAĞIZ-PERŞEMBE KARAYOLLARININ ÖNEMİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN Karabük açısından çok ama çok önemli İKİ KARAYOLU hakkında müjdeli haberler verdi.
KARABÜK-BARTIN KARAYOLU önümüzde ki dönem kesinlikle ele alınacak ve TÜNEL GEÇİŞLİ bu karayolu BARTIN’I Karabük’ün İSKELESİ,DENİZLE KUCAKLAŞTIĞI yer haline getirecek.
TÜNEL GEÇİŞLİ BİR KARAYOLU PLANLANIYOR..
Ayrıca KARABÜK-YORTAN-HASANKADI-KOZCAĞIZ-PERŞEMBE Karayolu üzerinde ciddi çalışmalar var ve bu Karayolunun,zaten PERŞEMBE-ÇAYCUMA-SALTUKOVA arası standardı yüksek bir karayolu.
BU KARAYOLU KARABÜK’Ü DENİZE AÇACAK.
Şimdilik akim kalmış gibi görünen FİLYOS LİMANI’NA Karabük’ü bu Karayolu açacak ve KARDEMİR eğer FİLYOS Beldesinde bulunan İSKELESİNİ rehabilite ederse bu Karayolunu kullanacaktır.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN bu müjdeleri verdi Karabüklülere.
Bu Karayolları devreye girdiği an KARABÜK DENİZLE kucaklaşacak ve bunun Karabük ekonomisine getireceği canlılık,hareket çok büyük olacak elbet.
BU KARAYOLLARI KARABÜK’E CAN VERİR,HAREKET GETİRİR.

10 kişi görüş bildirdi

  1. YAZIK

    RAFET BEY DAHA ÖNCE DESTEK VERDİĞİ KONUT OLAYINA ŞİMDİ KARŞI ÇIKIYOR.KENDİSİ ÇOK İYİ BİLİYOR Kİ BU KONU SEÇİM KARARI ALINMADAN ÖNCE START ALMIŞTI.NEDEN SEÇİM MALZEMESİ YAPTIĞINI ANLAMAK ZOR DEĞİL.7 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE KAZANAN ADAYI TEKRAR ADAY YAPTIRMAYARAK ÇOK BÜYÜK RİSK ALMIŞTIR.EĞER BİR MİLLETVEKİLİ ÇIKARTAMAZSA GENEL MERKEZİN GÖZÜNDE İTİBARI AZALACAKTIR.EMEKLİLER DERNEĞİ ÜZERİNDEN SİYASET YAPACAĞINA DURMUŞ YALÇIN BEYİ TEKRAR NEDEN ADAY YAPTIRMAMIŞTIR ONU Bİ AÇIKLASIN DA BİLELİM.3 AYDA NE DEĞİŞTİ.MEHMET ALİ ŞAHİN ADAY OLURSA BENDE ADAY OLACAĞIM DEMİŞTİ NEDEN OLMADI.ÇIK YAPACAĞIN PROJELERİ AÇIKLA RAKİP ADAYLARI ELEŞTİR AMA SİYASET ÜSTÜ OLAN DERNEK VE KURUMLARI ELEŞTİRMEK UCUZ SİYASETTEN BAŞKA BİŞEY DEĞİLDİR.GEÇEN SEÇİMLERDE TSO’YU ELEŞTİRMİŞTİ BU SEÇİMLERDE EMEKLİLER DERNEĞİNİ ELEŞTİRİYOR.EĞER BİR MİLLETVEKİLİ ÇIKARTAMAZ İSE SUÇLUYU HAZIRLADI.
    RAFET BEYE UCUZ SİYASET YAKIŞMIYOR HALKIN GÖZÜNDEKİ İTİBARINI KAYBEDİYOR.

  2. Dokuz Sekizlik Roman Havası

    Vergili başkan emeklilere yapılacak konutların yerel yönetimlerin işi olduğunu söylüyor ve “imar alanı içinde bu konutları yapamazlar” diyor…..Ayıkla princin taşını……Mehmet Ali şahin’in belediyenin projelerini öteden beri engellendiğini söylüyordu….Bu sefer koz Vergilinin eline mi geçti??????Konutlar imar alanı içine yapılamayacaksa keltepeye,sarıçiçeğe,aladağa v.b yerlere mi yapılacak…Orman havası falan derken dokuz sekizlik roman havası…..Birileri köşelerinden darbuka çalıp dansöz oynatıyor galiba……

  3. DERNEKMİSİN- DEĞNEKMİSİN

    yazık yorumlu kardeşim, anladığımız kadarıyla dernekle alaklılığın olduğu belli. siz önce DERNEKMİSİNİZ- DEĞNEKMİSİNİZ onu açıklayın. bu seçimin çok önceden olacağını bildiğiniz halde bu işlere sırf akp ye değnekçilik yapmak adına bu işlere gizli odalarda görüşüp girdiniz. ve 7000 kişiye umut tacirliği yaptınız. ve kasanıza da 126000 tl yi koydunuz bu işten bir hayli karlı çıkan şimdilik siz oldunuz ama, zannetmeyin ki günü geldiğinde bu umut tacirliğinin hesabını vermeyeceksiniz. sizin asıl işiniz emekli çarşı- pazara giremiyor parasızlıktan mahallesinden çarşıya gelemiyor. çıkın bunları haykırın. EMEKLİNİN PERİŞAN DURUMUNU İKTİDARA NE ZAMAN SORACAKSINIZ. iktidar yalakalığını bırakıp asli görevinize ne zaman döneceksiniz?

  4. ÖNCE TÜRKİYE,ÖNCE İNSAN.

    Şöyle bir baktığımda etrafa televizyonlara bir şeyi net olarak gördüm…….AKP’nin erimeye başladığı,oylarını kaybettiği oranda Karabük’te de ilginin kaybolduğu gözleniyor…Bunu 7 Haziran mitinglerinde Karabük meydanında bariz olarak görülüyordu….Oradan 1 milletvekilliğini kaybedecekleri belli olmuştu….1 Kasım seçimlerinde faturayı hemen Osman Kahveciye kesmeleri,hem de seçilmiş oy tabanı olan birine kesmeleri durumun vahametini açıkça gösteriyor olmalı…….Mehmet Ali Şahin’e sosyal medyada büyük bir tepki oluşmuş,bunu görmemek olmaz…..2. adam olmasını falan kimse sallamıyor artık …Kesin olan bir şey var ki siyaset sultasını kıracak bir Karabük seçmeni Karabük’ün sorunlarına çare olacak temsili bu kez hayata geçireceğe benziyor…..En önemli sorunları,sağlık,işsizlik,hava kirliliği ve yaşam standartları düşük olan emekli kesiminin açlık sınırı altında yaşıyor oluşudur….Kaynak yok diyenler artık kopya çekmeye başladılar…Bu da bir gelişme…..İktidara gelmeden hükümete,AKP’ye yön verebilmek bu olsa gerek….Artık hayal satıcılığı yaptırmayacak bir seçmen aslı astarı olmayan filyos,eskipazar serbest bölge ve emekliler derneği konut projelerine inanmamaktadır……HER ŞEY YAŞANACAK BİR TÜRKİYE,YAŞANACAK BİR KARABÜK İÇİN,ÖNCE İNSAN,ÖNCE TÜRKİYE….için…..Saygılarımızla….

  5. CHP Lİ

    CHP BU SEÇİMLERE ÖNCE TÜRKİYE DİYEREK GİRİYOR,MHP ÖNCE KARABÜK DİYOR.MHP BELEDİYE BAŞKANI ÖNCE KARABÜK DEDİYİNE GÖRE KARABÜKE Bİ BAKSIN ALLAŞKINA.CADDELER SOKAKLAR KÖSTEBEK YUVASI GİBİ.İKİ ASANSÖR İKİ KÖPRÜ GERİSİ NERDE.KENT MEYDANI DENEN UCUBEYİ BU BAŞKAN YAPTI,BATTI ÇIKTI YAPTI KENDİ BATTI.KARABÜK BÖYLE BAKIMSIZ KALMAMIŞTI.
    CHP VAATLERİNİ TAKLİT EDEREK OY ALMAYA ÇALIŞIYOLAR.CHP BU SEÇİMDE MHP TABANINDAN MUAZZAM OY ALIYOR.BİLHASSA GENÇ MHP LİLERDEN MUAZZAM OY ALIYOR.MHP KARABÜKTE RAFET VERGİLİ KRİZİ YAŞIYOR.ESKİ-YENİ ÇOK GENİŞ BİR MHP Lİ KESİM CHP YE OY VERME KARARINDA.
    EMEKLİYE UCUZ EV YAPILACAKSA CHP BUNA SONUNA KADAR DESTEK VERİR.DESTEK VERİYORDA.RAFET VERGİLİNİN MHP ÜSTÜNDE YARATTIĞI KRİZE DUR DEMEK İÇİN MHP LİLER BU SEFER CHP YE OY VERİYOLAR,HAYDİ CHP,HAYDİ MHP BU SEFER TARİH YAZALIM VE AKP YE KARABÜKTE GEREKEN DERSİ VERELİM.

  6. YAZIK

    BİLMEDEN ÖĞRENMEDEN BURADA İNSANLARI KARALAMAYIN İFTİRA ATMAYIN YARIN SİZİNDE BAŞINIZA GELEBİLİR ALLAH KORUSUN

  7. yiğit

    iş akti fesihlere en büyük kötülüğü yapan ak partidir çünkü istese bizleri tekrar dönüşümüzü sağlayabilirler laf cambazlığını artık herkes bıraksın bize mert olunsun inşallah yaradanım bizlerin ahını yerde bırakmazzzzz

  8. SAHİPSİZ KARABÜK

    13 yıldır iktidarda olanlar, muhalefetten kopya çekip vatandaşa vaadde bulunuyorlar. İKTİDARDA OLAN SİZSİNİZ, NEDEN ŞİMDİYE KADAR YAPMADINIZ. vatandaş 1 KASIMDA BUNUN HESABINI SORACAK, VE M.H.P KARABÜK 2-0 ALACAKTIR.

  9. EMEKLİ, ASGARİ ÜCRETLİ....

    54 BİN EMEKLİSİ OLAN KARABÜK’TE EMEKLİYE 100 TL ZAM VERMEK,ASGARİ ÜCRETİ 1300 TL YAPMAK İÇİN İKTİDAR PARTİSİ SEÇİMİ BEKLEMEZ…KANUNSA KANUN ÇIKARIR….TOPLA MECLİSİ 1 SAATTE ÇIKAR……..ŞU EMEKLİLER CEMİYETİ İKTİDARIN EMEKLİYİ AÇLIK SINIRININ ALTINDA YAŞAMAYA MAHKUM EDENLERİN KOLUNDAN HEMEN ÇIKMALI……TOPLU KONUT KANDIRMACASINA BİNLERCE İNSANI ALET ETMEMELİ…..

  10. 307 karabük

    ARKADAŞ burda M.ALİ Şahin olduğu müddetçe kimse KARDEMİRE geri dönemez, pasifliğindenmidir, başka hesabı olduğundanmıdır bilemiyorum, konuştuk kimse ümitlenmesin bu devirde sövenler, işini yapmayanlar, sahtekarlar, daha daha aklıma gelmeyen ne varsa revaçta, dürüs olursan, sözünde durmaya kalkarsan adamsan ……. bellerler, velhasılı bellenmişliğimizle kaldık, sırf insanlığımızdan kabahat bizde belleyenlerden olsaydık bizde revaçta olurduk, insanlığımızın içine ettiler, geçmiş olsun.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu’nun Cittaslow’a Girişi Ulusal Basında Geniş Yer Buldu

Yayın: 28.03.2024 13:42
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu, Türkiye‘nin eşsiz kültürel miraslarından biri olarak dikkat çekerken, son zamanlarda Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse tarafından başlatılan girişimlerle birlikte ulusal basında önemli bir yer edinmeye başladı. Safranbolu Belediyesi’nin Cittaslow’a girişi birçok ulusal televizyon kanallarında kendine yer buldu.

Safranbolu’nun Cittaslow hareketine katılması, kentin tarihî ve kültürel dokusunu koruma, yerel yönetimde sürdürülebilirlik ve katılımcılığı artırma gibi hedefler doğrultusunda ilerliyor. Bu çabalar, Safranbolu’nun sadece ulusal değil, aynı zamanda uluslararası platformlarda da tanınmasına yardımcı oluyor.

Cittaslow’un temel prensipleri arasında doğal ve tarihi çevrenin korunması, yerel ürünlerin desteklenmesi, yavaş yaşam tarzının teşvik edilmesi ve sürdürülebilir turizmin ön plana çıkarılması gibi unsurlar bulunuyor. Safranbolu, bu prensipleri benimseyerek, gelecek nesillere yaşanabilir bir çevre bırakma konusundaki kararlılığını ortaya koyuyor.

Safranbolu’nun Cittaslow hareketine katılımı, sadece kent sakinleri için değil, aynı zamanda Türkiye’nin turizm potansiyelini artırmak isteyenler için de önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Bu hareket, Safranbolu’nun sadece geçmişiyle değil, aynı zamanda geleceğiyle de ilgili olduğunu gösteriyor.

Safranbolu Belediyesi’nin Cittaslow’a dahil edilmesi, ulusal basında geniş yankı uyandırdı. Birçok medya kuruluşu, Safranbolu’nun bu adımını övgüyle karşılayarak, Türkiye’nin sakin şehirler listesine katılmasının ülke genelindeki etkilerini ve potansiyelini değerlendirdi.