Her Telden (7.Kasım.2016)

Her Telden (7.Kasım.2016)

Yayın: 07.11.2016 07:43
Paylaş:
A+ A-

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI PROF.DR.SAYIN VEYSEL EROĞLU,68 MİLYON LİRA HARCAMA İLE YAPILACAK 18 TESİSİN TEMELİNİ ATTI
Geçtiğimiz Cuma günü Karabük’e gelen ORMAN ve SU İŞLERİ Bakanı Prof.Dr.Sayın VEYSEL EROĞLU,toplam 68 milyon lira harcama ile yapılacak olan 18 Tesisin temellerini attı.
Sayın VEYSEL EROĞLU ile birlikte gelen,AK Parti Karabük Milletvekili Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN temel atma töreninde hazır bulundu ve hayli neşeli olduğu gözlendi.
Diğer Karabük Milletvekili Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL ise Kayınvalidesi’nin vefatı nedeni ile Konya’ya gittiği için törenlere katılamadı.
ORMAN ve SU İŞLERİ Bakanı Sayın VEYSEL EROĞLU ile Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN toplam 10 tesisin TEMELİNİ ATARKEN,yapımı bitirilen toplam 7 tesisin ise AÇILIŞINI yaptılar.
KENT MEYDANI’NA kurulan stantta temel atma ve tesis açma törenleri gerçekleştirildi ve bu arada ORMAN ve SU İŞLERİ Bakanlığı’nın AK Parti’nin İktidarda olduğu 14 yıllık süre içinde,Karabük’e, toplam 4 MİLYAR Liralık yatırım yaptığı açıklandı.
Bu anlamda ORMAN ve SU İŞLERİ Bakanlığı’nın KARABÜK ve SAFRANBOLU için en önemli yatırımı olarak İÇME/KULLANMA SUYU temin projesi gösteriliyor..
Bilindiği gibi,özellikle Safranbolu’da 7 günlük SU KESİNTİLERİ oluyordu..
KARASU YATIRIMI ile bu kesintiler TARİHE GÖMÜLMÜŞTÜ..

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI’NIN ZİYARETİ VE KARABÜK YAŞAYANLARINI ÇİLEDEN ÇIKARTAN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ,TRAFİK OLAYI..
Geçtiğimiz Cuma günü Karabük’ü ziyaret ederek KENT MEYDANI’NA kurulan bir stantta TEMEL ATMA ve AÇILIŞ TÖRENİ yapan ORMAN ve SU İŞLERİ Bakanı Prof.Dr.Sayın VEYSEL EROĞLU için öylesine sıkı GÜVENLİK ÖNLEMLERİ alınmıştı ki,insanlar adeta çileden çıktılar..
KENT MEYDANI’NDA yapılacak törenler için birçok yol kapatılınca,insanlar ne yapacaklarını şaşırdılar adeta,Şehir Merkezi’ne nereden girip,nereden çıkacaklarını sapıttılar..
Evet,KORUMA ve GÜVENLİK HAYATTA BİR DEFA LAZIM OLUR..
Korundunuz/korundunuz,güvenliğiniz alındı/alındı,bunların olmaması,yerine getirilmemiş olması ÇOK CİDDİ SONUÇLAR VERİR,bu anlamda,bu önlemleri alanları anlayışla karşılamak mümkün..
Cuma günü,galiba özellikle denk geldi,AK Parti içinde AKTİF GÖREVLİ bir dostumuz,AK Parti içinde çok önemli görevlerde bulunmuş bir başka kardeşimiz,alınan yoğun güvenlik önlemlerinden yakındılar..
Aracını park edip işyerine gitmek için KAN/TER İÇİNDE KALMIŞ..
Bankada küçük bir işi için Şehir Merkezi’ne gelebilmek için 1 SAATTİR DÖNÜP/DURUYORDUM diyen bu iki AK Parti’ye ilaveten,çok ciddi yakınmalar dile getiren bir yığın insanla karşılaştık..
Çok ciddi sıkıntılar yaşayan insanlar,yakınmalar dile getiriyorlardı..

TBMM ESKİ BAŞKANLARINDAN,AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ SAYIN MEHMET ALİ ŞAHİN “TUTUKLANMA KARARI VERİLMEMESİ..”
TBMM eski Başkanlarından,AK Parti Karabük Milletvekili Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN,bu Ülkenin en ağırlıklı Siyasi isimlerinin başında geliyor ve düşündüklerini net bir dille ifade ediyor.
SİYASETEN,EĞİP/BÜKEREK DEĞİL,DOSDOĞRU KONUŞUYOR..
Birkaç gündür Ülkemizin en önemli sorunu HDP Milletvekillerinin tutuklanması ve yaşanan hukuki durum,Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN bu nokta da çok önemli tespitler yaptı.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN “HERKES DEVLETİN YASALARINA UYACAK..” diyor “HUKUK,NASIL BİR VATANDAŞI ÇAĞIRDIĞI ZAMAN GİTMEK ZORUNLULUĞU VARSA,BU ARKADAŞLARDA GİDECEKLER,KİMSE GİTMİYORUM DEMEK HAKKINA SAHİP DEĞİLDİR..” diyor.
“GİTMİYORUM DERSENİZ,DEVLET OTORİTESİNE BAŞKALDIRMIŞ OLURSUNUZ VE BUNA HİÇBİR DEVLET İZİN VERMEZ..” diyor Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN..
Bu tespitlerinden sonra da “TUTUKLAMA KARARI VERİLMEMESİNİN BEN DAHA DOĞRU OLACAĞI KANAATİNDEYİM..” diyerek davanın tutuksuz yürütülmesinin daha iyi olacağına işaret etti.
“SIRTINI TERÖR ÖRGÜTLERİNE DAYADIKLARINI SÜREKLİ SÖYLEYENLER.BUNUN SONUCUNA KATLANIRLAR..” anlamında da ifadeler kullandı Sayın ŞAHİN.
HDP Konusunda mükemmel analizler yaptı ve adeta dersler verdi.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI SAYIN MEHMET ÖZHASEKİ,SAFRANBOLU’YA ÖZEL BİR ZİYARETTE BULUNDU VE SAYIN MEHMET CEYLAN
ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK Bakanı Sayın MEHMET ÖZHASEKİ Safranbolu’ya ÖZEL BİR ZİYARETTE bulundu ve Bakan Yardımcısı Sayın MEHMET CEYLAN’IN konuğu oldu.
Geçtiğimiz cumartesi günü Safranbolu’ya gelen ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK Bakanı Sayın MEHMET ÖZHASEKİ, Vali Sayın MEHMET AKTAŞ ile Bakan Yardımcısı Sayın MEHMET CEYLAN tarafından Safranbolu’yu gezdirildi.
ÇARŞI Gezisi sırasından Safranbolu Belediye Başkanı Sayın NECDET AKSOY Kent hakkında bilgiler verdi ve ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK Bakanı Sayın MEHMET ÖZHASEKİ’NİN Safranbolu’yu çok beğendiği ifade edildi.
ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK Bakanı Sayın MEHMET ÖZHASEKİ ve beraberinde bulunan Bakanlık Bürokratları hafta sonu gezisini Safranbolu’ya yaparlarken ,geziden çok memnun ayrıldıkları belirtildi.
Bakan MEHMET ÖZHASEKİ’NİN gezisi tamamen özel olduğu için,Siyaset Kurumu’nun kendisine eşlik etmediğine dikkat çekildi ve bu anlamda bilgiler verildi..
Hafta sonunu Safranbolu’da geçiren Bakan ÖZHASEKİ dün Ankara’ya döndü.

ESKİPAZAR/İSMETPAŞA METAL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ “HEMEN/HEMEN TAMAM..”,PEKİ HAYVANCILIK ORGANİZE SANAYİ..?
ESKİPAZAR/İsmetpaşa METAL İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ çok önemli aşamalardan geçti ve “HEMEN/HEMEN TAMAM GİBİ..” bir noktayı yakaladı..
METAL İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ KURULACAK..
Yıllardır,bu olayı dile getiririz HAYVANCILIK GELENEĞİ OLAN,EFLANİ İlçemizde HAYVANCILIK İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ için uzun yıllara sari olmak üzere yazdıklarımız,söylediklerimiz vardır..
Gerek ÜLKE AÇISINDAN,gerekse YÖREMİZ AÇISINDAN müthiş yararlı olabilecek bir konu,zira,EFLANİ,çevresinde ki PINARBAŞI/DADAY gibi gelenekselinde HAYVANCILIK olan İlçelerle kapı bir komşu..
ALABİLDİĞİNE ARAZİSİ OLAN BİR YER..
Ancak,şu ana kadar Siyaseten olayın üzerine giden/gidenler yok..
Böyle bir gelişme Ülke ve Yöre açısından müthiş verimli sonuçlar verir..

KARABÜK’ÜN ÇOK BÜYÜK ÖNEM VERDİĞİ “FİLYOS LİMANI YATIRIMINA..” TEMA VAKFI HUKUK NEZDİNDE İTİRAZINI SÜRDÜRÜYOR..
KARABÜK’ÜN çok ama çok önem verdiği FİLYOS LİMANI ve ENDÜSTRİ BÖLGESİ Yatırımına TEMA VAKFI’NIN şiddetle karşı çıktığı ve bu konuları HUKUKA GÖTÜRDÜĞÜ biliniyor.
TEMA Vakfı,ZONGULDAK-BARTIN-KARABÜK ÇEVRE DÜZENİ PLANI’NA 2010 yılında HUKUK NEZDİNDE itiraz etmiş ve özellikle FİLYOS LİMANI olayının bulunduğu PLAN BÖLÜMLERİNİ İPTAL ETTİRMİŞTİ.
ZONGULDAK-BARTIN-KARABÜK Çevre Düzeni Planı’nın FİLYOS LİMANI Bölümü iptal edilmiş olmasına karşın ZONGULDAK İL ÇEVRE DÜZENİ Planı’na FİLYOS LİMANI,birazda HUKUK ZORLANARAK işlendi.
Bu kez,TEMA VAKFI özellikle,FİLYOS LİMANI’NIN Ülkemizin,imzalayarak taraf olduğu ULUSLAR ARASI ANLAŞMALARA aykırı biçimde yapıldığını/yapılacağını ileri sürmeye başladı..
TEMA VAKFI Uluslar arası Anlaşmaları gündeme getirerek “FİLYOS LİMANI ÜLKEMİZİN TARAF OLDUĞU RAMSAR ANLAŞMASINA AYKIRI BİÇİMDE YAPILIYOR/YAPILACAK..” açıklaması yapıyor..
Bu gelişmelerin ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI ile bire/bir ilgisi olduğuna dikkat çeken konuya yakın kaynaklar “ZONGULDAK,BARTIN VE KRARABÜK’ÜN BU SORUNU İÇİN BÜTÜN UMUTLAR BAKAN YARDIMCISI Sayın MEHMET CEYLAN7A BAĞLANDI..” diyorlar..
ZONGULDAK-BARTIN-KARABÜK Siyasetçilerinin,ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK BAKAN YARDIMCISI Sayın MEHMET CEYLAN’I ziyaret ederek,bu konulara ilişkin bilgi almaları,destek istemeleri düşünülüyor..
FİLYOS LİMANI için TEMA VAKFI’NIN girişimleri üzüntü yaratıyor..
Bu YÖRELERDE CİDDİ TEPKİLER oluşması gerektiğine vurgu yapılıyor..

KARDEMİR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNDEN AYRILAN SAYIN UĞUR YILMAZ “LİMAN OLMADIĞI İÇİN TON BAŞINA 30 DOLAR FAZLA.”
KARDEMİR Genel Müdürlüğü görevinden ayrılan Sayın UĞUR YILMAZ,Gazetemiz Bürosuna yaptığı veda ziyareti sırasında “LİMANIMIZ OLMADIĞI İÇİN,TONDA 30 DOLAR FAZLA PARA ÖDÜYORUZ..” şeklinde bilgiler vermişti.
LİMAN ve LİMAN-KARABÜK ARASINDA yaşanan navlun ücretlerinin ton başına 30 doları bulduğuna dikkat çeken KARDEMİR eski Genel Müdürü Sayın UĞUR YILMAZ bu nedenle FİLYOS LİMANI’NIN çok önemli olduğuna değinmişti.
Sayın UĞUR YILMAZ bunları söyleyerek “KARABÜK FİLYOS LİMANI İÇİN BÜTÜN GÜCÜ İLE YÜKLENMELİ VE BU LİMAN YATIRIMINI KARDEMİR ALMALI..” yolunda da görüşler dile getirmişti.
OLAYIN TAM BU YERİNDE,DEVREYE TEMA VAKFI GİRİYOR..
TEMA VAKFI bu yatırım ile,yani FİLYOS LİMANI İLE KARADENİZ’İN ÇOK CİDDİ EKOLOJİK SIKINTILAR YAŞAYACAĞINI İLERİ SÜREREK,TÜM BALIK YATAKLARI MAHFOLACAK GİBİ, görüşler dile getirerek,olayın YARGI AŞAMASINA dikkat çekiyor.
ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK BAKAN YARDIMCISI Sayın MEHMET CEYLAN,bu konular için ZONGULDAK-BARTIN-KARABÜK İllerinin umudu haline geldi ve İL ÇEVRE PALAN DÜZENLEMELERİ bu Bakanlık ile ilgili.
110 YILLIK FİLYOS LİMANI RÜYASI İNŞAALLAH ÇIKMAZA GİRMEZ..
ZONGULDAK-BARTIN-KARABÜK DUYARLI OLMAK ZORUNDA…
Bu iş yeniden çıkmaza girmemeli.

“KAT KARŞILIĞI TAPULARINIZI VERİRKEN,MAKET/PROJE ÜZERİNDEN KONUT ALIRKEN ÇOK AMA ÇOK DİKKATLİ OLUN,İNCELEYİN..”
Karabük’te Siyaset yapan çok önemli bir isim,KARABÜK ve SAFRANBOLU sakinlerini uyardı “BİZE YAKINMALAR GELİYOR.TAPUMUZU VERDİK.KAT KARŞILIĞI ANLAŞTIK.ADAM YILLARDIR İNŞAATA BAŞLAMADI,HATTA,KARABÜK’Ü TERK ETTİ DİYENLER VAR..” dedi.
O dostumuz,kardeşimiz “KİMSE ELİNDE BULUNAN TAPUYU,NOTERDEN CİDDİ BİR SÖZLEŞME YAPMADAN VERMESİN.SONRA BÜYÜK ZARAR ÇEKER..” dedi.
Öte yandan,aynı isim “MAKET ÜZERİNDEN VEYA ÇİZDİRİLMİŞ PROJE ÜZERİNDEN KİMSE PEŞİN ÖDEME YAPARAK KONUT ALMASIN.BU KONULARA HERKES DİKKAT ETSİN..” dedi..
Bu konuda “MAKET VEYA ÇİZDİRİLEN PROJE ÜZERİNDEN KONUT SATANLAR,KONUTLARI ZAMANINDA TESLİM EDEMEZLERSE,TÜKETİCİ POZİSYONUNDA BULUNAN KONUT ALICILARININ CANI YANAR..” ifadelerini kullandı..
“PEKİ KARABÜK VE SAFRANBOLU’DA BU TİP GELİŞMELER VAR MI..” diye sorduk “OLMAZ OLUR MU,ADAM TAPUSUNU VERMİŞ,ŞİMDİ TAPUYU VERDİĞİ ADAMI/ADAMLARI ARIYOR..” dedi.
“VEYA PARANIN BÜYÜK BÖLÜMÜNÜ PEŞİN VERMİŞ,KONUT HALEN TESLİM EDİLEMEMİŞ.EDİLİP/EDİLMEYECEĞİ BİLE MEÇHUL.BUNLAR CAN YAKAN KONULAR.HERKES DİKKATLİ OLSUN..” anlamında bilgiler verdi..
Mal canın yongasıdır, derler..
KİMSE İYİ NİYETİNDEN DOLAYI ZARARA GİRMESİN..
Herkes dikkatli olsun..

5 kişi görüş bildirdi

  1. Gönderen

    Kardemir halihazırda Eren Enerji’nin Çatalağzındaki limanını kiracı olarak kullanıyor. Bu limana demiryolu bağlantısı olmadığından ithal edlien kömür ve demir cevheri karayolu ile 5 km. taşınınp trene yüklendiği söyleniyordu. Bu da maliyetleri artırıyorud muhtemelen.
    Geçen ay Eren Enerji’nin limanının demiryolu bağlantısı yapıldığı haberi yapıldı. Eğer bu haber doğru ise maliyetler düşecektir muhakkak…
    http://dcud.org.tr/tr/news.asp?news_id=765

    Kömür fiyatları dip yaptıktan sonra son 5-6 ay içersinde oldukça arttı. Cevher fiyatları da kömür kadar olmasa da yükseldi. Kardemir yönetimi geçen sene son çeyrekte yaptığı açıklamada, şirketin zararında eskiden yapılan yüksek fiyatlı cevher ve kömür bağlantılarının payının olduğunu ve bu durumun 2016 yılını da etkileyeceğini söylemişti. İnşaallah 2016 yılı içersinde fiyatların dip olduğu zamanlarda yeni cevher ve kömür bağlantıları yapmışlardır…

    Erdemir cevher fiyatları düşerken daha önceden yapmış olduğu uzun vadeli cevher kontratını fesih etmişti. Besbelli ki ucuz hammadde fiyatlarından yararlanarak düşük fiyatlardan yeni uzun vadeli bağlantı yapmak için fesih bedeli ödemeyi göze aldılar. Kardemir’de böyle birşey yapılmadı. Erdemir kar ediyor. İş bilenin kılıç kullananın derler….

    Şimdi ise Kardemir ucuz cevher bağlantısı yapamadıysa fırsat kaçırılmış olacak…..

  2. Yorumcu

    Sn Uğur Yılmaz liman olmadığı için Kardemirin tonda 30 dolar maliyete katlandığını bildirmiş. Maaşallah ayrılalı bülbül kesildi kendileri. İyi demiş hoş demiş de Erdemir Limanını Kardemire kullandırmayarak Kardemiri Eren limanına yönlendiren, zamanın aklı evvel Erdemirlileri kimmiş acaba? Bir araştırsınlar bakalım Kardemiri Erdemir Limanından çıkaralım önerisini verenlerin arasında kimler varmış zamanında? Uğur Bey bunun cevabını da biliyordur herhalde.
    Ayrıca 30 dolar maliyet ne ya? O iş adam gibi yönetilse öyle korkunç bir maliyetin oluşması mümkün değil.
    Evet Filyos Limanı şart . Şart olmasına şart da yönetim hatalarını limana , çine bilmem neye bağlayarak geçiştiremezler. Önce şirketin kaçak noktalarını tıkasınlar da sonra bunlardan bahsetsinler. Önce adam gibi fiyattan satsınlar adam gibi fiyattan alsınlar liyakata bağlı adam gibi personel politikası çalıştırsınlar arge çalışmalarına öncelik versinler pazarı iyi takip etsinler şirketten bir şeylerin “götürülmesine” müsaade etmesinler de sonra konuşsunlar. Temcit pilavı gibi yok limandı yok çindi yok şuydu yok buydu bahane bol. Zamanında sendikal yönetim varken ve şirketin içi boşaltılırken asya krizi var napalım diyorlardı. Başarısız oldun mu başla sallamaya çin krizi vardı da liman yoktu da iş güvenliği eksikti de kurumsal değildi de vs vs vs . Yerim dar gerim dar.
    Liman sorunu olmasa piyasada çin faktörü olmasa politik durum böyle olmasa zaten Kardemiri kim tutar? Sizin gibi aklı evvellere ne hacet o zaman? Herkes yönetir şirketi. Zamanında maarif bakanının dediği gibi. Şu okullar olmasa maarifi ne iyi yönetirdim demiş ya.

  3. Karabüklüyüz

    Sn gönderen demiş ki Kardemir ucuz kömür ucuz cevher bağlamıştır inşallah.
    Sanmam. Kendileri yurtdışı seyahatlerinde bulunmuşlar bu amaçla ama ucuz kömür öyle mahalle pazarından kömür alacakmış gibi yurtdışına giderek bağlanmaz. Satıcılarla uzun vadeli güvene dayalı ticari ilişkilerin varsa ve görüşmelerini şeffaf mertçe fırıldamadan yaparsan, bağlantılarını ve değerlendirmelerini hangi yk üyesinin hoşuna gider bu alım acaba diye düşünmeden adilce yaparsan, malın kalitesine satıcıdan daha fazla önem verirsen, bu teknoloji çağında elektronik iletişim araçlarını kullanarak Amerikalara veya başka ülkelere gitmeden de ucuz kömür alabilirsin. Gerçi arife tarif olmaz. Onlar bilirler.

  4. karabük düşmanı

    SAYIN GÖLBEK SINAVLA DEVLET BURSU KAZANAN ORTA ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNİN ALACAKLARI İLK BURSUN HALA HESAPLARINA GEÇMEMESİ İLE İLGİLİ YORUMUMA KÖŞENİZDE DEĞİNMİŞSİNİZ. SAYIN GÖLBEK KARABÜK DE BU KONUDA KONUŞMASI GEREKEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ, VALİ,SİYASİ PARTİ İL BAŞKANLARI VE MİLLETVEKİLLERİNE MİKROFON UZATARAK KONU HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİ GAZETENİZDE YAYINLAMANIZ VE KÖŞENİZDE YORUMLAMANIZI HALA BURSUNU ALAMAYAN ÖĞRENCİLER ADINA İSTİRHAM EDİYORUM,BOŞ VERİN KARDEMİR E KİM GENEL MÜDÜR OLACAKSA OLSUN.ZATEN KİM GELİRSE GELSİN BU YÖNETİM ANLAYIŞI İLE KARABÜK KAYBEDECEK.BOŞ VERİN KYK YURTLARININ İHALESİNİ KİMİN ALDIĞINI ZATEN DAYI OĞULLARI, AMCA OĞULLARI VELHASIL TORPİLİ FAZLA OLAN ALIYOR.BOŞ VERİN KARABÜK DE Kİ TRAFİK SIKIŞIKLIĞINI NASIL OLSA DEDİĞİM DEDİK BELEDİYE BAŞKANI YİNE BİLDİĞİNİ YAPACAK.AZ BİRAZDA SESİ ÇIKMAYANLARIN ,ÇIKSADA KİMSEYE DUYURAMAYANLARIN SESİ,KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLALIM.

  5. Sosyal Demokrat

    Orman Bakanı Gelmiş ,açılış yapmış,M.Ali KAHVECİ de yanındaymış.Hani bir kaç yıl önce Karabük Orman Bölge Müdürlüğü müjdesi vermişt.Hazır Orman Bakanı varken ne oldu bizim bölge müdürlüğünü açılışta mikrafonla soruverseydi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’daki uyuşturucu operasyonunda bir kişi gözaltına alındı

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 16:12
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'un Ortahisar ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir kişi yakalandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde temin ettiği ve satışını yaptığı bilgisi üzerine şüpheli bir şahsın ikametine operasyon düzenledi.

Adreste yapılan aramada, bir miktar kubar esrar ile hassas terazi ele geçirildi.

Şüphelinin gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma devam ediyor.