Her Telden (7.Ocak.2019)

Her Telden (7.Ocak.2019)

Yayın: 07.01.2019 00:47
Paylaş:
A+ A-

2800 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN KALDIĞI/BARINDIĞI “BAHATTİN GAZİ ERKEK YURDU..” KONUSUNDA,SORUNLARIN ÜZERİNE GİDİLMEMİŞ,,!!
Diyoruz ya,EFLANİ ve OVACIK Merkezinde yaşayanlardan DAHA KALABALIK BİR İNSANI barındıran BAHATTİN GAZİ YÜKSEKÖĞRENİM ERKEK ÖĞRENCİ Yurdu,nasıl ihmal edilmiş yarabbi.
SORUNLAR,adeta,HALININ ALTINA SÜPÜRÜLMÜŞ..!!
Hiçbir birim doğru dürüst konu ile ilgilenmemiş.
2800 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN kullandığı bu yolun IŞIKLANDIRMASI YETERLİ Mİ,bu çocuklar GECE YURTLARINA yayan olarak gidip/ gelirken kullandıkları yolun IŞIKLANDIRMASI yeterli mi..?
IŞIKLANDIRMAYI KİM/KİMLER YAPTI ACABA..?
Karabük belediyesi mi,İl Özel İdaresi mi,DSİ Mİ yaptı ışıklandırmayı..?
Öğrencilerden YORUMLAR geliyor,VAHŞİ HAYVANLARIN çıkmasından söz edenler bile var,DARACIK BİR YOL ve Allah Korusun,bu çocukların birisi bir sıkıntı yaşarsa HESABINI KİM VERECEK Allahaştına..?
Şimdiye kadar SORUN HALININ ALTINA SÜPÜRÜLMÜŞ..!!
BU BÜYÜK SORUN GÖRMEZDEN GELİNMİŞ..!!
YAZIK/ GÜNAH DEĞİL Mİ,BU ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE..

MEĞER,BAHATTİN GAZİ YÜKSEKÖĞRENİM ERKEK ÖĞRENCİ YURDU “BAĞLANTI YONUNU BİR BÖLÜMÜ..” DSİ’NİN SERVİS YOLUYMUŞ…!!
Birkaç gündür 2800 Civarında ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN barındığı/kaldığı BAHATTİN GAZİ YÜKSEKÖĞRENİM ERKEK ÖĞRENCİ YURDU ile ilgili konuları Kamuoyu gündemine taşımaya gayret ediyoruz.
ÖĞRENCİLERİN KULLANDIĞI DARACIK BİR KARAYOLU VAR..
O Karayolu MEĞER HALEN DSİ’NİN gözüküyormuş ve 1998 BÜYÜK SEL FELAKETİNDEN sonra TEFER PROJELERİ kapsamında DSİ oralarda Kamulaştırma yapmış ve TEFER PROJESİNİ UYGULAMAK AMACI İLE KENDİSİNE BİR SERVİS YOLU AÇMIŞ.
2800 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ,meğer TEFER Uygulamasından kalan O SERVİS YOLUNU KULLANIRMIŞ,şimdi işin bir garip yanı da O SERVİS YOLU Karabük’ün bir birimi tarafından ASFALTLANMIŞ..!!
Şimdi DSİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Karabük Valiliği’ne yazılı başvuru yapmış ve “BİZİM OLAN BU YOLU ALIN,DÜZENLİ HALE GETİRİN..” anlamında ifadeler kullanılmış.
YAZIK BU ÖĞRENCİLERE,GERÇEKTEN ÇOK YAZIK..
SORUNLARI HALININ ALTINA SÜPÜRMEK KARABÜK’ÜN ADETİ Mİ..?

BAHATTİN GAZİ YÜKSEKÖĞRENİM ERKEK ÖĞRENCİ YURDU SORUNUNU,BİZE GÖRE,ANCAK VE ANCAK, VALİ SAYIN FUAT TÜREL ÇÖZEBİLİR..
Okurlarımızın dikkatini çekmiştir,birkaç yazıdır,BAHATTİN GAZİ YÜKSEKÖĞRENİM ERKEK ÖĞRENCİ Yurdu ile ilgili çok önemli bir konuyu gündeme taşımaya çalışıyoruz.
KONU ÖYLE ÇETREFİLLİ Kİ,HALININ ALTI ARTIK DOLMUŞ.
SORUNLAR YILLARDIR HALININ ALTINA SÜPÜRÜLMÜŞ,GÖRMEZDEN GELİNMİŞ.
Dikkat edin,BAHATTİN GAZİ YURDUNDA 2800 civarında ERKEK ÖĞRENCİ barınıyor/kalıyor,yani EFLANİ ve OVACIK MERKEZ NÜFUSUNDAN fazla genç insan kalıyor burada.
Yurdu hemen karşısında yukarı da bir KONUT SİTESİ yapılıyor ve O SİTE ÖĞRENCİLERİN KULLANDIĞI Karayolu’nun bir bölümünü KAPATMIŞ TOPRAK DÖKMÜŞ kullanılan Karayolu’na “S ÇİZDİRİLMİŞ..”
Karayolu DSİ SERVİS YOLU görünüyor,bir bölümü BELEDİYE HUDUTLARI içerisinde,bir bölümü İL ÖZEL İDARESİ ile ilgili görünüyor ve İKİ ARAÇ YAN/YANA GEÇEMİYOR.
YETERSİZ BİR IŞIKLANDIRMASI VAR,GECELERİ RAHATSIZ EDİCİ BİÇİMDE KARANLIK ve öyle bir ortam da 2800 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ bu yolu kullanmak zorunda..
10.5 METRE GENİŞLEME ALANI VAR,GENİŞLETİLMİYOR..
Bu işi,çözse/çözse KARABÜK VALİSİ,Sayın FUAT GÜREL çözer beklentisi var..
Herkes İLGİLİ BİRİMLERDEN UMUDUNU KESMİŞ adeta,UMUT Sayın VALİMİZDE.

KARABÜK İL EMNİYET MÜDÜRÜ SAYIN SIRRI TUĞ “SUÇ VE SUÇLULARIN ENSESİNDE OLACAĞIZ.” SÖZLERİ İLE “ÇETELEŞMELERE MESAJ.” VERDİ.
Karabük İl Emniyet Müdürü Sayın SIRRI TUĞ,makamına oturur/oturmaz,bize çok ilginç ve yapıcı gelen,önemli mesajlar verdi ve Karabük’te hüküm süren HUZUR ve GÜVEN ORTAMINI daha da yükseklere çekme gayreti içinde olacaklarından söz etti..
Karabük’te genel bir HUZUR ve GÜVEN ortamı olduğunu biliyor Sayın SIRRI TUĞ ve arkasından da “750 PERSONELİMİZLE SUÇ ve SUÇLULARIN ENSESİNDE OLACAĞIZ..” sözlerini ekledi.
Sayın SIRRI TUĞU,Karabük ve Safranbolu’da SUÇ ÖRGÜTÜ kavramına izin vermeyeceklerini de,bu sözleri ile anlatmış oldu ve biz konuşmayı öyle okuduk ve gerçekten çok sevindik doğrusu.
SUÇ ve SUÇ ÖRGÜTÜ çabaları var mı bu YÖRELERDE..?
Böyle niyeti olan/olanlar varsa ÇOK YANLIŞ YAPARLAR,zira,KARABÜK İL EMNİYETİ 750 personeli ile bu tür gelişimlere/girişimlere kesinlikle izin vermez ve pabuç bırakmaz.
Sayın SIRRI TUĞ göreve başlarken,bunu bir kez daha vurguladı.

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ, İL BAŞKANI VE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI “ANKARA TEMASLARINDAN OLUMLU İZLENİMLER ALDILAR..” VE DESTEK
AK Parti İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ,Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL ve Milletvekilleri Sayın CUMHUR ÜNAL Sayın NİYAZİ GÜNEŞ geçtiğimiz haftayı ANKARA’DA,BAKAN ZİYARETLERİ ile geçirdiler denilse yeridir.
AK PARTİ YEREL SEÇİMLERE çok sıkı biçimde hazırlanıyor.
Bu bağlamda,geçtiğimiz hafta yapılan ziyaretleri,DEVLET adına İLGİLİ BAKANLIKLARIN DESTEĞİNİ almak için gösterilen çabalar olarak görmek ve değerlendirmek gerekiyor herhalde.
Baksanıza KARDEMİR GİRİŞİNDE Kİ KAVŞAK bile KARABÜK BELEDİYESİ imkanlarını çok aşan bir proje ve DEVLET/BAKANLIK bu işi üstlenmezse iş çok zor ve AK Partililer bunları temin için geçen haftayı,adeta,ANKARA’DA geçirdiler..
Yapılacak işler için BAKANLIKLARIN GÖRÜŞÜ/DESTEĞİ ALINIYOR..

SAFRANBOLU KAYMAKAMI VE KAYYUM BELEDİYE BAŞKANI SAYIN FATİH ÜRKMEZER “ÇOCUKLARA YÖNELİK CİDDİ PROJELER BAŞLATTIK..”
Dün Karabük Basını ile bir araya gelerek bir toplantı yapan Safranbolu Kaymakamı ve Safranbolu Kayyım Belediye Başkanı Sayın FATİH ÜRKMEZER,çocuklara yönelik projelerini anlattı.
ÇOK İÇERİKLİ ÇALIŞMALAR YAPIYOR Sayın ÜRKMEZER..
Örneğin 12 bin KÖY ve ŞEHİR MERKEZİNDE OKUYAN çocuğa toplamda 17 ayrı film izletmeyi başarmışlar ve böylece “ÇOCUKLARIN SOSYAL YÖNÜNÜ,SANAT SEVGİSİNİ TETİKLEMEYİ..” amaçlamışlar..
BUNLAR GERÇEKTEN MÜKEMMEL PROJELER..
Ayrıca,yine çocuklara yönelik “KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞINI GELİŞTİRMEK AMACI İLE 25 BİN,ARTI 10 BİN KİTAP DAĞITIMI YAPMIŞLAR.. “ VE Sayın ÜRKMEZER,bu sayının daha artması amacı ile çalışmalar yaptıklarına değiniyor..
“TOPLAM DAĞITACAĞIMIZ KİTAP SAYISI 40 BİNİ BULACAK..” diyor..
Sayın FATİH ÜRKMEZER,4-8-12 NCİ SINIF ÖĞRENCİLERİNE SAFRANBOLU’YU tanıtacaklarını da sözlerine ekledi ve “BÖYLECE ÇOCUKLARIMIZ YAŞADIKLARI,BÜYÜMEYE ÇALIŞTIKLARI SAFRANBOLU’YU,TARİHİ DEĞERLERİNİ YAKINDAN TANIYACAKLAR..” anlamında bilgiler verdi..
ÇOCUK/ORMAN ilişkilerini geliştirmeye çalışıyorlarmış ve bu bağlamda ÇOCUKLARIN FİDAN dikmeye yönlenmesi için bir kampanya başlatmışlar ve “ÇOCUK İLE FİDAN BİRLİKTE BÜYÜYECEKLER..” görüşünde..
Sayın FATİH ÜRKMEZER çok ciddi SOSYAL PROJELER UYGULUYOR..
Özellikle ÇOCUKLARA yönelik olanları gerçekten çok mükemmel.
Örnek alınacak kadar güzel projeler doğrusu..

KARABÜK’ÜN 1 VE 2 NCİ İCRA DAİRELERİ BİRLEŞTİRİLDİ, ANCAK, PERSONEL SIKINTI ÇOK BÜYÜK, DOSYA SAYISI İSE “ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR..”
Karabük’te 2 İCRA DAİRESİ vardı ve 1 ve 2 nci İCRA DAİRELERİ birleştirildi,şu anda KARABÜK ADLİYESİ EK BİNASI olarak geçen TÜCCARLAR KOOPERATİFİNDE hizmet veriyorlar.
ÜLKEMİZDE CİDDİ BİR EKONOMİK SIKINTIDAN SÖZ EDİLİYOR.
Bu nedenle İCRA DAİRELERİNE,yeni dosyaların “ÇIĞ GİBİ GELDİĞİNE..” dikkat çekilirken,BİRLEŞTİRİLEN İCRA DAİRESİNDE ise PERSONEL SIKINTISI doruk yapmış durumda..
ÇOK DAR BİR KADRO İLE HİZMET VERİLMEYE ÇALIŞILIYOR..
Allah kimseyi borcu nedeni ile İCRA DAİRELERİNE düşürmesin,personel azlığı nedeni,dosya çokluğu sebebi ile de ALLAH KİMSEYİ İCRA DAİRELERİNE düşürmesin.
DAR BİR KADRO İŞLERE YETİŞMEYE GAYRET EDİYOR.
Ancak,İŞ YOĞUNLUĞU O KADAR FAZLA Kİ..
KARABÜK İCRA DAİRESİNE İVEDİLİKLE ELEMAN LAZIM

“ÜLKEMİZDE Kİ ÜNİVERSİTELER ARASINDA EN FAZLA YABANCI ÖĞRENCİ KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NDE OKUYOR..” SÖZLERİ VE KARABÜK..
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörü Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT,Ülkemiz Üniversitelerinde EN FAZLA YABANCI ÖĞRENCİNİN Karabük’te okuduğunu açıklamış.
Sayın REFİK POLAT BU KONUDA HAKLIDIR.
Birçok AFRİKA Ülkesinden gelen Öğrenciler var,Güney Komşularımızdan gelen Öğrenciler var ve bu Öğrencileri istismar eden,ne yazık ki YURT İŞLETMECİLERİ DE var.
FAHİŞ FİYAT ALDIKLARI İDDİA EDİLİYOR.
Şimdi KARABÜK MERKEZ NÜFUSU 120 BİN CİVARINDA..
Resmi olmayan rakamlara göre 8 BİN CİVARINDA MÜLTECİ İNSAN yaşıyor Karabük’te IRAK/AFGANİSTAN/İRAN gibi Ülkelerden gelmiş 8 bin civarında MÜLTECİ yaşıyor bu Kentte.
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NDE DE 8 BİN YABANCI ÖĞRENCİ olduğuna ilişkin bilgiler geliyor ve KARABÜK’ÜN TOPLAM 120 bin nüfusunun 16 bin civarında ki kısmı YABANCILARDAN OLUŞUYOR..
BÖYLE BİR DURUM YAŞANIYOR KARABÜK’TE.
Özellikle ÖĞLEN SONRASINDA YAYALAŞTIRILMIŞ YOLA BİR BAKIN..

ESKİPAZAR “AKKAYA HAMAMI ÇEVRESİNE KÜÇÜK VE ŞIK BİR TERMAL TESİS..” İL ÖZEL İDARE KAYNAKLARINDAN YAPILAMAZ MI SORUSU..?
Geçtiğimiz gün,ESKİPAZAR Kökenli bir Kardeşimizle sohbet ediyorduk ve söz döndü dolaştı AKKAYA HAMAMI Çevresinde bulunan TRAVERTEN özellikle TERMAL SULARA geldi.
O Kardeşimiz “SİZ DAHA ÖNCE YAZDINIZ.İL ÖZEL İDARESİ’NE EK GELİR KAYNAKLARI ÜZERİNDE,İL GENEL MECLİSİ ÇALIŞMA YAPIYORMUŞ VE SİZ AKKAYA HAMAMI ÇEVRESİNE BİR TERMAL TESİS KURULMASINDAN FALAN SÖZ ETTİNİZ..” dedi.
Sonra da “BÖYLE BİR TESİSİ BOLU İL GENEL MECLİSİ YAPMIŞ FALAN GİBİ DE GÖRÜŞLER DİLE GETİRDİNİZ..” diyerek “KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ KÜÇÜK ŞIK BİR TESİS YAPAMAZ MI BURAYA..” diye sordu.
Bilindiği gibi bir aralar Sayın DURSUN BAŞ,bu civara TESİS YAPACAK bir Firma bulmuştu ve daha sonra O FİRMA Sahiplerinin çok büyük sorunları çıktı ve olay gerçekleşmedi..
İL ÖZEL İDARE Genel Sekreterliği ve İL GENEL MECLİSİ böyle bir yatırıma girer mi/girmez mi,bunu kestirmek oldukça güç,ancak O Kardeşin dediği gibi “KÜÇÜK ve ŞIK BİR TESİS YAPILABİLSE,HEM GERİSİNİN GELMESİ,HEM TURİZM AÇISINDAN YARARLI OLUR ELBET..”
YEREL SEÇİMLERDEN sonra,yeni bir İL GENEL MECLİSİ oluşacak..
Bakarsınız OLUŞACAK MECLİS bu konu ile de ilgilenir..

11 kişi görüş bildirdi

  1. Kent meydanı

    Karabük’te 2019 un en flash gelişmesi bence, çevre ve şehircilik bakanının kent meydanının millet bahçesi olması (talimatı) çok önemliydi.Ben oyunu Rafet Vergili’ye vermiş bir vatandaş olarak buranın yeşil, çam ağaçları olan,yapay göleti olan ailece çocuklarımızla gezebileceğimiz bir yer olmasını çok isterdim.Çünkü çarşıya çoluk çocukla geliyorsun,her taraf dükkan,beton yığını.Nefes alabileceğiniz, çocukların yuvarlanacağı,gölgede oturup ailenle hoş sohbet edeceğiniz büyük bir parkımız yok maalesef.Hele yazın kent meydanında gölge bulamıyoruz.Her taraf beton.İnsan gerçekten arıyor yeşilliği.Senede bir kaç etkinlik,miting oluyor diye böyle kalmamalı.Biz Karabük halkı 365 gün buradayız.Gidecek başka yerimiz yok.En merkezi yer burası.Bence buranın durumu halka sorulmalıdır.(Anket veya halk oylaması)

  2. Çevre Bakanın Merkezi Mahallelerde Kentsel yenilenme konusu çok önemli ve büyük bir fırsat

    Çevre Bakanın Merkezi Mahallelerde Kentsel yenilenme konusu çok önemli ve büyük bir fırsat
    Karabük Şehir Merkezinden bakıldığında düzenli modern şehir görünümüne kovuşacak, Kardemir çevre yatırımları tamamlandığında, bu mahallelerde konut talebi artacaktır. Karabük çarsı yoğunluğu da olacaktır. Ayrıca bu mahallerden çıkan baca dumanları da kesilecek
    Dar ve orta gelirler için konut projeleri bu mahallelerde yapılacak kentsel yenilemede arsa oluşturulup buralara yapılmalı.
    Bir bakan dan ilk defa bu kadar konuya hakim açıklma yapıldığını gördüm sanki sürekli toplantılara katılmış gibi.
    Hayırlı olsun umarım hayal kırıklığı olmaz herkes destek vermeli bu fırsat kaçmamalı.
    En büyük sıkıntı çıkaracak kesim bir kaç inşaat firmaları olabilir… Fakat bu durumda inşaatçıların değil, çoğunluğun faydası toplumun ve gelecek neslin sosyal faydası düşünülmeli…

  3. puslu kentli

    eyi günler..
    ya arkadaş her gelen bu meydana kafayı takmış. başka bi proje üretemeyen beyinler var olanı değiştirmeye çalışıyor sanki bundan başka bi şey yokmuş gibi davranıyorlar. her yere bi meydan lazım arkadaş lazım. gezdiğim tüm il ve ilçeler de böyle meydanı olanda va.. olmayan da va.. ben meydanıma dokundurmam arkadaş. karabükümün her yeri mesire yeri 5 metre ilerle çamlık va.anıtlar va. hemen karşısında caminin olduğu yerde yenişehir zaten belli ama giden yok arkadaş ille de meydan meydan..meydan batsın gözünüze ya..dünyayı tanımanyanlar meydanın anlamını bilemez. bakın 15 temmmuz da yatıp kalktık meydanda. şehit cenazesinde destan yazdı karabük meydan da toplanmasıyla…gündem oluşturdu meydan sayesinde…törenler konuşmalar serbest aktiviteler hep bu ve bu gibi meydanlarda yapılır biline. bedave bilgidir. başka illerde meydanım yok diye sızlanan başkanlar biliyorum. biz de var olanı bozmaya çalışıyoruz be..sıkıldım artık bu muhabbetten ya..başka şeyler konuşalım. bakın başkan açıkladı fidanlık yapılacak artık ordayız meydanı da rahat bırakın. ha…daha işlevsel hale görsellik anlamında ivme kazandırılabilir. artık başkanlardan başka müthiş projeler bekliyoruz karabüküm için…var olanı yok etmek için değil…değiştirmek için değil…
    kolay gele karabüküm..

  4. Anonim

    Yurt yolunun yapımı konusunda niçin bu kadar duyarsız kalındığını anlamış değilim. İllaki akşamları veya gündüz öğrencilerin gidip gelirken allah göstermesin başlarına birşey gelincemi müdahele edilecek.veya birşeyler yapılacak. Biran önce Bahattin Gazi öğrenci yurdunun sorunları yerinde incelenip giderilmesi lazım. Oradaki öğrenci sayısı az bir sayı değil 2900 dokuzyüz öğrenci.

  5. Emeklilerin Konut Hayali

    Cumartesi günü, Çevre ve şehircilik bakanı Karabük’te idi…Yaptığı açıklamada,emekliler için yapılması planlanan 1144 adet toplu konutun, sadece ve sadece 500 adetinin emeklilere ayrıldığını ve kuralarının da Şubat ayında çekileceğini söyledi….Emekliler cemiyeti ne düşünür bu konu hakkında…????Kandırılmış hissetmek zor bir konu…

  6. mehmet

    sayın valimiz
    ben bahattin gazi yurdunda kalan bir öğrencinizim burada bir problem var ama ne yazıkki dönem ortasına gelmesine rağmen hala çözüme kavuşmamıştır imarında 10,5 mt yol olduğu halde mevcutta iki aracın bile yan yana geçmesinin bile zor olduğu bir yoldan bahsediyoruz
    halbuki bu yol yapılmış olsa kenarına bisiklet yolu olsa dahada ilerisi bi tramvay yolu hem karabükü seçen bizler hemde buraya gelmek isteyenler açısından çok iyi olur diye düşünüyorum.iyi çalışmalar diliyorum

  7. Said

    Mehmet kardeşim sen hayal görüyorsun galiba karşıdaki kooperatif yola hafriyat döktü yolu telle gerdi yeşil alan yerini işgal etti sen tramvaydan bisikletten bahsediyorsun bu karabükteki milletvekilleri bürokratlar acilen bu yol sorunumuza çözüm bulmalarını bekliyoruz

  8. Gündem Dışı

    Sayın Gölbek,

    AZ önce bir internet sayfasında okuduğum habere göre ziraat bankası borcu olan kuluplerin borçlarını yapılandırarak borçları ödeyecek bu durumdan karabükspor faydalanabilecek mi ve karabükspor yöneticilerinin bu durumdan faydalanmak için ne gibi girişimleri olacak ileri günlerde göreceğiz

  9. karabüklü 78

    her kese hayırlı akşamalar merak ediyorum acaba seçim olmasaydı ak parti teşkilatı ankaraya gidermiydi yada bu zamana kadar neden gidipde karabükün sorunlarını anlatmadı cok merak ediyon secim yaklaştıkca vaatler uçmaya başladı vaat degil içraat bekliyoruz hiç diyorlarmı bakın ismet paşa sanayi dört yol projesi filyos limanı bir ara bir sanayici büyügümüz ihracat yapmamız için gümrük müdürlügü ile exim bank olması lazım ama duyan yada konuşan yok sadece secimi alalım ankarada her şey hazır 1 nisan da ankadan işler için mütahit gelecek ispet paşa sanayi filyos liman dört yol projesi exim bank ha bu arada unutdum şu meşhur hava alanı bunların hepsi 1 nisanda temel atma töreni var çünkü beledye ak partiye geciyor ama 3 dönemdir vekillerde muhalevet partiden cıkıyor saygılarımla karabüklü

  10. yakamoz

    Biri bu yazar arkadaşa düzgün yazı yazmayı öğretsin.. bu nedir yahu biri küçük biri büyük harf..
    İlkokul öğrencisi bile daha güzel yazı yazardı. Köşe yazarıyım diye para alıyorsun üstelik pes doğrusu.

  11. Yakamoz kendine baksana

    Yakamoz istersen kendine bir bak.Nokta koymuş sonra küçük harfle başlamışsın.Her Telden bir köşe deyil ki,halkın nabzının attığı yer.Bak sen bile okuyorsun ve buraya yorum yazıyorsun.Karabükün nabzı burada atıyor.O büyük harfle yazılanlarsa olayın en önemli vurgusunun yapıldığı cümleler.Bunu anlamamışsın demek.Selamlar dostum.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te elektrik trafosunda çıkan yangın söndürüldü

Yayın: 19.04.2024 11:31
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde elektrik trafosunda çıkan yangın söndürüldü.

Safranbolu Devlet Hastanesi’nin bahçesindeki elektrik trafosunda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Dumanları fark eden görevliler, durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen Safranbolu Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürüldü.