Her Telden (7.Şubat.2018)

Her Telden (7.Şubat.2018)

Yayın: 06.02.2018 22:15 |Güncelleme: 07.02.2018 08:02
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN ALİ KÖSE VE DONANIMLI İNSAN YETİŞTİRMEK, ÖĞRENCİYİ KAZANMAK ÜZERİNE BİR HAYAT TARZI
Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Sayın ALİ KÖSE hayatını DONANIMLI,İYİ YETİŞMİŞ insan yetiştirmeye adamış ve bu uğurda gereken ne varsa yapmaya çalışan bir EĞİTİMCİ..
Dikkat edin BÜROKRAT demiyoruz,BİR EĞİTİMCİ diyoruz.
Bilindiği gibi ROBOTİK KODLAMA için ciddi girişimler yaptı Sayın KÖSE ve minicik çocuklar nasıl ilgi gösterdiler bu projeye Vali Sayın KEMAL ÇEBER böyle bir projenin önünü açmak için elinden gelen her şeyi yaptı/yapıyor..
Sayın ALİ KÖSE öğrenciyi baskılayarak bir yerlere varılacağına da inanmıyor,tam tersine Öğrenciyi,varsa ufak/tefek hataları nedeni ile baskı ile değil,disiplin cezaları ile değil konuşarak kazanma yolunu seçen önemli bir Eğitimci.
Karabük yıllar yılı EĞİTİM OLAYINDA Ülkenin en iyilerinden birisi..
Diğer İLLERİN ÇOK/ÇOK önünde Karabük.
İl Milli Eğitim Müdürü Sayın ALİ KÖSE bu çizginin bozulmaması,hatta çıtanın çok daha yukarılara çekilmesi amacı ile 7/24 işini kovalıyor ve gerçekten başarılı bir çizgi de yakalandı..
ÜLKENİN ve BU YÖRELERİN GELECEĞİ EĞİTİM DE..
Eğitim sistemi donanımlı insan yetiştirmeye odaklı biçimde sürüyor/sürdürülüyor..
Sayın ALİ KÖSE ve mesai arkadaşları büyük bir gayretin içindeler..

ÇOK FECİ BİR SERVİS ARACI KAZASI HENÜZ UNUTULMADAN,ÜZERİ KÜLLENMEDEN YENİCE İLÇESİNDE YAŞANAN,YENİ KARDEMİR SERVİSİ..
Bilindiği gibi FRENİ BOŞALAN bir KARDEMİR Servis aracı üç işçi ile,araç şoförüne mezar olmuştu,şimdi de YENİCE İlçesinde yaşanan bir kaza yürekleri dağladı..
BU SERVİS ARACI BİLE DEĞİL..
Demek ki,bu şekli ile de İŞÇİ TAŞINIYOR..!!
İKİ İŞÇİ KARDEŞİMİZDE orada yaşamını yitirdi..
Bu arada SERVİS ARAÇLARINA ÖNLEMLER ALINIYOR gibi çıkan/çıkartılan haberlerinde ne kadar KOFTİ olduğu,geçtiğimiz günlerde yaşanan ve Allahın lütfu ile can kaybı olmadan atlatılan KARDEMİR SERVİS aracının yaşadıklarından belli.
SERVİS ARAÇLARI,MUTLAKA AMA MUTLAKA,ELDEN GEÇİRİLMELİ..
İlgili bir MÜDİRENİN iş akdinin fesih edilmesi ile bu tür kazaların önüne geçileceği sanılıyorsa herkes yanılıyor demektir,herkes işin kolayına,ucuzuna kaçıyor demektir..
O müdire hanımın ilgisiz kaldığını kim söyleyebilir..?
Sesini bir yerlere duyurmakta zorlandığı besbelli ve bu kaza yaşanınca en kolayı,en ucuzu yapılarak iş akdi fesih ediliyor,peki yaşanan İHALE olayı artık ciddi bir platforma oturtulacak mı,yoksa yeni kazalar mı beklenecek..
YAZIK OLUYOR İŞÇİLERE,GERÇEKTEN ÇOK YAZIK OLUYOR..

KARABÜK,KARDEMİR ÜZERİNDEN BAŞLAYAN YOLBULANLAR/GÜLEÇLER ÇEKİŞMESİNDEN, ÇOK AMA ÇOK ETKİLENİYOR VE ETKİLENECEK…
Karabük,ne yazık ki,KARDEMİR üzerinden başlayan/başlatılan YOLBULANLAR/GÜLEÇLER çekişmesinden müthiş etkileniyor ve öyle görünüyor ki,bu olumsuz etkilenme daha bir hayli sürecek.
SON KARDEMİR GENEL KURULU ÖNCESİNDE BAŞLADI ÇEKİŞME..
Şimdi başta KARDEMİR KARABÜKSPOR olmak üzere çok ciddi bir etkileşim sürecine girildi,yarın KARABÜK İÇİ BİRÇOK SEÇİMDE bunu yaşayıp göreceğiz demek mümkün..
Bu nokta da KARABÜK’ÜN TEK ŞANSI,Yolbulan kesiminin Karabük’te fazla çevresi olmayışında,Yolbulan kesiminin Karabük toplumsal yapısını iyi bilip/okuyamamasında gibi bir teselli gündeme gelebilir..
Zaten öyle olmasaydı,iş bu raddelere gelmezdi..
Bilindiği gibi KARDEMİR Seçimli Genel Kurul öncesinde Yolbulan kesimi “KARDEMİR BAŞKAN ADAYIMIZ Sayın TALAT YILMAZ..” gibi bir dayatma yapınca,Karabük Toplumsal yapısının dinamik unsurları Sayın KAMİL GÜLEÇ ve GÜLEÇLERLE birlikte olduğunu bir deklarasyon ile duyurmuştu.
Özellikle Sayın KAMİL GÜLEÇ’İN Sayın MUSTAFA YOLBULAN’IN KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanlığı’na gelmesi önerisinin, bile kabul edilmeme durumu gelişmelere tuz/ biber ekmişti.
ÇEKİŞME KARABÜK’E ÇOK CİDDİ ETKİLER YAPACAK GÖRÜNÜYOR..
Örneğin KARDEMİR KARABÜKSPOR bundan çok etkileniyor..

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKAN YARDIMCISI SAYIN MEHMET CEYLAN,FIRSAT BULDUKÇA KARABÜK’E GELİYOR, KARABÜK’Ü HİÇ İHMAL ETMİYOR
ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK BAKAN YARDIMCISI Sayın MEHMET CEYLAN fırsat buldukça Karabük’e geliyor ve hemen herkes “Sayın CEYLAN KARABÜK’Ü HİÇ İHMAL ETMİYOR..” görüşünde birleşiyor..
Sayın CEYLAN bu Yörenin sorunlarına da çok yakın ilgi gösteriyor.
Özellikle Resmi Kurumlara araç temini,makine temini gibi yardımlarını hiç mi hiç esirgemiyor,o nedenle de,hayli takdir topluyor denilse yeridir.
Galiba Sayın CEYLAN gelecekte Siyasetin içinde olacak..
Yeniden Belediye Başkan Adaylığı mı olur,yoksa yeniden Milletvekili Adaylığı mı olur,bunu şu an için kestirmek,bilmek hayli zor,ancak,şurası belli ki,Sayın MEHMET CEYLAN gelecekte Siyasetin içinde olacak/olacaktır..
Bize sorarsanız en doğal hakkıdır,bu Yöreye Siyaseten çok yararlı zaten..
Aktif Siyasetin içinde olması halinde çok daha yararlı olacaktır

AK PARTİ-MHP İTTİFAKINDA,SAYIN DEVLET BAHÇELİ “YEREL SEÇİMLERDE İTTİFAK ZORLAMA OLUR..” SÖZLERİ İLE YENİ BİR GÜNDEM YAPTI..
AK Parti ile MHP arasında,süregelen,SEÇİM İTTİFAKI konusunda,MHP Genel Başkanı Sayın DEVLET BAHÇELİ bir açıklama yaparak,çok ama çok önemli bir gündem yaptı.
“YEREL SEÇİMLERDE İTTİFAK ZORLAMA OLUR..” dedi Sayın BAHÇELİ.
Bu sözün anlamı YEREL SEÇİMLER sırasında AK Parti Belediye Başkan Adayını çıkartacak,İL GENEL ve BELEDİYE MECLİS Listelerini çıkartacak ,yine,MHP kendi Adaylarını çıkartıp seçime girecekler..
Sayın DEVLET BAHÇELİ’NİN bu açıklaması,KARABÜK gibi,BARTIN gibi Belediye Başkanlığı’nı MHP’NİN kazandığı İl ve İlçeler açısından çok ama çok önemli.
Örneğin KARABÜK’TE seçime ayrı/ayrı girecekler demektir..
AK Parti kendi BELEDİYE BAŞKAN Adayı,kendi İl ve Belediye Meclis Üyeleri ile yarışa girecektir,MHP Kendi BELEDİYE BAŞKAN Adayı,kendi İl ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile yarışa girecektir..
Sayın DEVLET BAHÇELİ bu açıklaması ile yine gündem yaptı sayılır..
“YEREL SEÇİMLERDE İTTİFAK ZORLAMA OLUR..” DEDİ.
Doğrusunu isterseniz,fevkalade geçerli bir görüş getirdi ortaya..

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ’NİN ESNAF ZİYARETLERİ ÇOK OLUMLU SONUÇLAR VERİYOR VE ESNAFLAR MEMNUN..
Biliyorsunuz,Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,bir süredir,günün bir bölümünü ESNAF ZİYARETLERİNE ayırıyor,gördüğümüz kadarı ile ESNAFLAR BU ZİYARETLERDEN FEVKALADE MEMNUNLAR..
HATIRLANMAK,AYAK ÜZERİDE OLSA HASBIHAL ETMEK,Karabük esnafına çok ama çok iyi gelmiş,ziyaret edilen birkaç esnaf ile sohbet ettik ve emin olun çok olumlu izlenimler aldık,çok/çok memnun olduklarını gördük.
Bu arada Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’NİN,Karabük esnafı için,MEVSİM DÖNÜŞLERİNDE ellerinde kalan bir önce ki malları DAHA UCUZ FİYATA satabilmeleri için KENT MEYDANINDA stant açmalarına izin verebileceği gibi bir izlenim vermiş.
BU DÜŞÜNCE MÜTHİŞ BİR ŞEY.
Karabük esnafları,örneğin ALIŞVERİŞ FESTİVALİ adı altında KENT MEYDANI’NA kurulacak stantlarda,ellerinde ki malları 7 gün 10 gün gibi bir süre ile satışa arz edebilecekler.
BÖYLE BİR DÜZENLEME YAPILABİLECEK ve en önemlisi HALK SOKAĞA ÇIKACAK..
KARABÜK İNSANI KENT MEYDANINA AKACAK..

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ’NİN BİR DÜŞÜNCESİNE,TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI SAYIN ÖZCAN’DAN DESTEK..
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’NİN esnaf ziyaretleri sırasında gündeme gelen ALIŞVERİŞ FESTİVALİ düzenlenmesi olayına,çok ciddi bir destek var..
KENT MEYDANI’NA STANTLAR AÇILACAK..
Karabük ESNAFLARI bu stantlarda ki yerlerde,mevsim sonu olduğu için ellerinde kalma ihtimali olan malları pazarlayacaklar,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NİN ilgili MÜZİK KULÜPLERİ gerekirse AKŞAMLARI BU ALANLARDA MÜZİK YAPACAKLAR..
KARABÜK İNSANI BÖYLECE SOKAĞA ÇIKMIŞ OLACAKLAR..
Bu yönde ki bir gelişmeye Karabük TİCARET ve SANAYİ ODASI Başkanı Sayın TUNCAY ÖZCAN’DAN DA büyük destek geliyor ve “BÖYLE BİR DÜZENLEME İLE KARABÜK TİCARET HAYATI,KARABÜK SOSYAL HAYATI CANLANIR..” görüşünde Sayın ÖZCAN.
Gerçekten öyle,düzenlenecek ALIŞVERİŞ FESTİVALİ süresinde,ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN müzik yapmaları da KARABÜK YAŞAYANLARI için çekim olayı yaratacaktır..
DÜZENLEME SÜRESİNCE KARABÜK İNSANI SOKAĞA ÇIKACAKTIR..
Hem uygun ALIŞVERİŞ,hem dinlenmiş olacaktır..
Sayın VERGİLİ gerçekten mükemmel bir icraata imza atacak demek ki..

İYİ PARTİ KARABÜK İL BAŞKANI SAYIN DURSUN ALTIPARMAK “GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN MERAL AKŞENER 13 ŞUBAT GÜNÜ AÇILIŞA GELECEK”
Kuruluşundan bu yana,henüz birkaç ay geçen,İYİ PARTİ çok hummalı bir çalışma düzeni içinde görülüyor,bir yandan İLÇE KONGRELERİNİ yapan İYİ Parti,bir yandan da İL LOKALİNİN açılışı için gelecek olan Sayın MERAL AKŞENER’İ karşılamaya hazırlanıyor..
Geçtiğimiz günü İYİ Parti İl Başkanı Sayın DURSUN ALTIPARMAK Gazetemiz Bürosuna bir nezaket ziyaretinde bulundu,uzunca bir süre sohbet ettik Sayın ALTIPARMAK ile.
Bir konu dikkatimizi çekti.
Sayın DURSUN ALTIPARMAK,ne herhangi bir kişi hakkında olumsuz bir söz etti,ne herhangi bir Siyasi Parti hakkında ağzından tek olumsuz söz çıktı,bunun yerine yaptıkları çalışmaları,İYİ Parti olayını anlattı.
İYİ PARTİ OLARAK ÇOK İDDİALI OLDUKLARINA SIK/SIK DİKKAT ÇEKTİ..
İLÇE KONGRELERİNİ BÜYÜK ÖLÇÜ DE BİTİRMİŞLER..
13 ŞUBAT GÜNÜ Genel Başkan Sayın AKŞENER’İ bekliyorlar..
Sayın DURSUN ALTIPARMAK,değişik bir Siyaset tarzı izliyor..

SİZE,YANİ OKURLARIMIZA,AYLAR ÖNCE BİRLEŞİK METAL SENDİKASI “ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDE ÇALIŞMALAR YAPIYOR..” DEMİŞTİK..
Size,yani Okurlarımıza,aylar önce MARZİNÇ işçilerinden yola çıkarak BİRLEŞİK METAL SENDİKASI Karabük Organize Sanayi Bölgesi’nde bir dizi çalışmalar yürütüyor şeklinde bilgiler aktarmaya gayret etmiştik.
Şimdi; BİRLEŞİK METAL SENDİKASI Karabük’te görüyorsunuz..
Örgütlendikleri bir işyerinde yaşanan sıkıntılar nedeni ile,hemen hergün ÜST DÜZEY bir BİRLEŞİK METAL SENDİKASI yetkilisi Karabük’e geliyor ve öyle görünüyor ki Sendika bu yörelerde kalıcı..
MARZİNÇ AYLARDIR ÇALIŞMIYOR,İŞÇİLER BEKLEYİŞLERİNİ SÜRDÜRÜYORLAR..
MARZİNÇ İşçileri,elbet METAL İŞKOLUNUN işçileri..
Sanmayın ki BİRLEŞİK METAL SENDİKASI bunlarla ilgilenmiyor..
Biz aylar önce BİRŞEYLER çıtlatmıştık Okurlarımıza..

16 kişi görüş bildirdi

  1. Dikkat edilsin

    Belediye reisi esnaflar kent meydanında satış yaptırıcakmış.İlk bakışta gayet güzel görünen bir iş amma kimse burayı İŞPORTACILAR ÇARŞISINA çevermesin sakın buna dikkat edilsin.Burası işportacılar çarşısına çevrilirse Karabüke büyük kazık olur zaten her geçen gün köy gibi oluyoruz birde böyle darbe yemeyelim.

  2. Doğa

    Yenice şeker kamyonuna HES projesi uygulaması yapılacakmış.anlasiliyorki yöremizin çok nadide bir yeri daha talan edilecek.oradaki endemik bitki örtüsü yaban hayatı turizm goz önünde bulundurmadan alınan bu kararı şiddetle kınıyorum.safranbolu eski çarşı deresine de HES yapılırsa sasmayin.

  3. karabuk

    SAYIN AHMET ABİM YAZILARINIZI İLGİYLE OKUYORUZ ANCAK, BELEDİYE BAŞKANIMIZI YAZILARINIZDA HİÇ ELEŞTİRDİĞİNİZİ GÖREMİYORUZ.SAYIN BAŞKANIMIZA BAZI YAZILARINIZDA KARABÜK TE ONLARCA SORUN,ONLARCA YAPILMAYAN ,YANLIŞ YAPILAN BİR SÜRÜ PROJE VARKEN ÖZGÜLER DÜZÜYORSUNUZ.ENSON YAZINIZDA BELİRTTİĞİNİZ BELEDİYE BAŞKANIMIZ ESNAFLARI ZİYARET EDİYOR DİYE YAZMIŞSINIZ ANCAK ESNAFLAR BUNDAN HOŞNUT VE MEMNUNLAR DİYE YAZMIŞSINIZ SİZ ESNAFI BİRDE BELEDİYE BAŞKANI YOKKEN DİNLEYİN,HEPSİ DE BELEDİYE BAŞKANINDAN ŞİKAYETÇİ ÇÜNKÜ ESNAF İŞLERİNİN DURGUN OLMASINDAN KARABÜK BELEDİYESİNİN YANLIŞ UYGULAMALARINDAN ,KARABÜKÜ BETON BİR ŞEHİR YAPARAK İÇİNDEN ÇIKILMAZ BİR HAL ALMASINA SEBEBİYET VEREREK.BİRDE DEVLET DEMİR YOLLARININ ARAZİLERİNİN DEVREDİLECEK OLMASI İLE BURAYADA BETON BLOKLARIN YAPILMASI İLE KARABÜKMÜZÜ NEFES ALINAMAYACAK VE DE YAŞANILAMAZ BİR KENT HALİNE SOKTUĞU İÇİN SORUMLU SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZDIR.ANCAK KARŞISINDAKİ KİŞİYE VATANDAŞTA OLSA BASIN MENSUBU DA OLSA SORU SORDURTMAYARAK ÖRTBAS EDEREK KARABÜK YÖNETMEYE ÇALIŞMAK NE KADAR DOĞRUDUR BUNA KARABÜK HALKIMIZ SEÇİMDE KARAR VERECEKTİR.BİRDE KENT MEYDANINDA ALIŞVERİŞ FESTİVALİ ŞEKLİNDE TİCARETİ CANLANDIRACAK GİRİŞİMLERDEN BAHSETMİŞSİNİZ.ANCAK BU ÖYLE HER ESNAF İÇİN OLACAK BİR ŞEY DEĞİL BURASI KISA ZAMANDA PANAYIR HALİNİ ALIR.ARKADAŞIMIZIN YAZDIĞI GİBİ İŞPORTACILAR ÇARŞISINA DÖNER.

  4. Biri övüyor,biri sövüyor

    Sayın Gölbek Belediye Başkanını istediği kadar övsün,başkan ise OSB’DEN OFİS İSTEDİ.BUNU VERMEDİM BENİ ELEŞTİRİYOR filan demedimi Ahmet abiyi seversiniz sevmezsini çok eleştirilecek yanı vardır amma iş para noktasındaki dürüstlüğe gelince Karabükte nadir bulunan dürst insanlardan biridir.Biri över öteki söver herkes karakterini yazıya döküyor demekki.

  5. YILMAZ BEŞEVLİ

    Yenice ormanları; anıt ağaçları , pek çok canlı türüne ev sahipliği yapan yaşlı ormanları, vadileri ve akarsularıyla masalsı bir güzelliğe sahip. Ayrıca barındırdığı yaban hayat çeşitliliği nedeniyle de Avrupa Kıtası’nın biyolojik çeşitlilik açısından en değerli alanları arasında yer alıyor.

    Türkiye’de biyolojik çeşitlilik ve peyzaj değerleri açısından olağanüstü önem taşıyan 9 önemli orman alanından biri olan Yenice Ormanları, 1999 yılında “Sıcak Nokta” olarak belirlendi. Bu sıcak nokta alanları aynı zamanda, WWF tarafında Avrupa ölçeğinde korunması gereken 100 Sıcak Nokta arasında yer alıyor.

    BU CENNETE NASIL KIYACAKSINIZ.HES PROJESİNE ONAY VEREN İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİ HEMEN İSTİFA ETMELİ.YENİCEDE YAŞAMAYACAKSIN.YENİCENİN KALBİNE HANÇER İNDİRECEKSİN.DEVLET BİYÜĞÜMÜZ ,MİLLET VEKİLİMİZ SAYIN M.ALİ ŞAHİN BU İŞİ DURDURMASSANIZ,YENİCE SİYASİ PARTİ AYIRT ETMEKSİZİN SİZİ AFFETMEZ.KARABÜK VE YENİCELİLER BUNA TEPKİ VERMEYE DESTEK BEKLİYORUZ.

  6. ÇEVRECİ

    Sayın G ölbek Tüm Karabük medyasını yakından takip eden biri olarak açık yüreklilikle söylüyorum gerçekten yeriniz doldurulmuyor. 3-5 gün yazmayınca alışkanlık mı yapıyor ne başka haberlerden doğru bilgi ve haz alamıyorum.
    Sayın Gölbek geçmiş olsun Allah şifanızı versin.
    Yazılarınızı yakından takip eden biri olarak Karabük ve Karabüksporu yakından ilgilendiren Yolbulan ve Güleç ailelerinin çekişmelerininin yazınızda belirttiğiniz gibi şehre ve Bilhassa Karabükspora verdiği zararlar ortadadır.
    Yukarıdaki bu iki ailenin kavgalarının son bulması için uzlaşı heyetinin devreye sokulması gerekmektedir. Aksi halde hem kendileri hem de Karabük zarar görmeye devam edecektir.
    İki aileyi yakından takip eden birisi olarak . Kişisel analizim daha önce de yazdım Yolbulan ailesinin Nutullah amcanın ticari zekası ve yeteneğinin kusura bakmasınlar çocuklarında olmamasıdır. Amca olsaydı yönetim şimdi ki gibi oluşmazsı amcanın ağırlığı fazlaydı. Neden fazlaydı ticari ve kişisel zekası fazlaydı. İleri de amcayı anlayacağınız çok arayacağız.
    Güleç ailesi Sayın Kamil bey de amca gibi ticari ve kişisel zekası yüksek abimiz. Bu özellikleri oğlu Çağrı da fazlasıyla bulunmaktadır. Fakat oğlunda ki bu özelliğe isterdim ki biraz da merhamet eklenseydi.
    KARABÜK İÇİN ALLAH NE VERİRSE HAYIRLISINI NASİP ETSİN . FİLLER TEPİNİRKEN KARINCALAR EZİLMESİN.

  7. karabuk

    çevreci arkadaşımız Karabükün iki zengin aile bireylerinin ilişkilerini ticari zekalarını yok karabükün zarar göreceğini dedikodu şeklinde yazmış,KARABÜK BU İKİ AİLEDEN Mİ İBARET KARABÜKTE BAŞKA SORUNLAR YOKMU.BU ARKADAŞIMIZA HATIRLATMAMAMIZ GEREKİR.

  8. Uyumaz

    Sn.AHmet bey nakliyat müdürü görevden alınacak en son kişi idi bence.asil görevden alınacak insanların ekmeği ile oynayan bu dünyaları ben yarattım deyip çalışanlar üzerinde baskı yapan sadece ve sadece 1 yıldır müdürlük yapan bu hanımefendiye sen neyapiyorsun diyen bile yok bu sirkette.merak ediyorum bu hanim Efendinin sözleriyle kaç kişinin daha ekmeğine son verilecek

  9. çalışan

    uyumaz kardeşim asıl görevden alınması gereken dediğin son kazayla alakası olan 1 yıldır müdürlük yapan bayanı emin ol anlayamadım.

  10. Doğrucu Davut

    Acayip acayip müdürlükler var, mesela endüstüri mühendisliği müdürlüğü gibi. Ne iş yaptığını bilen vamı? Mağdem böle bi müdürlük var diğer mühendisliklere haksızlık olmasın makine mühendisliği müdürlüğü, metalürji mühendisliği müdürluğü, kimya mühendisliği müdürluğü vb. filanda kurulsun dimi.

  11. Anonim

    Çalışan kardeşim.kazada hayatını kaybeden kardeşlerimize çok üzüldüm. Onlar gecenin o saatinde çocuklarına eşlerine ekmek getirebilmek için geliyorlardi islerine.bahsi geçen hanımefendinin kaza ile ilgisi yok ama amasi var tabiki işine gelen ekmeginin peşinde olan kişilere baskı yaparak istifalarina sebeb olan kimisini işten attırıp.istedigi her şeyi onu bunu arkasına alip yaptıran hanimefendiye hala ses çıkarmayan sirket genel müdürü sen neyapiyorsun demesi gerekmiyormu müdürlüğünde neler oluyor demesi gerekmiyormu şimdi sana soruyorum bu hanim Efendinin illa kazayla alakası mi olmasi gerekiyor.

  12. Uyumaz

    Çalışan kardeşim.kazada hayatını kaybeden kardeşlerimize çok üzüldüm. Onlar gecenin o saatinde çocuklarına eşlerine ekmek getirebilmek için geliyorlardi islerine.bahsi geçen hanımefendinin kaza ile ilgisi yok ama amasi var tabiki işine gelen ekmeginin peşinde olan kişilere baskı yaparak istifalarina sebeb olan kimisini işten attırıp.istedigi her şeyi onu bunu arkasına alip yaptıran hanimefendiye hala ses çıkarmayan sirket genel müdürü sen neyapiyorsun demesi gerekmiyormu müdürlüğünde neler oluyor demesi gerekmiyormu şimdi sana soruyorum bu hanim Efendinin kazayla alakası mi olmasi gerekiyor.dahasi mi var tabiki daha çok devam edecegiz

  13. çalışan

    uyumaz kardeşim tamamdır,olay netleşti.Adres netleşti.Aynı şikayetleri duyuyoruz.koltuğu doldurmak bilgi,beceri,basiret,altyapı ister.o koltuk dolmazsa çalışanlar sıkıntı çeker.o koltuktan zamanında ne adamlar geçti.maalesef kardemir bu,birilerinin işine gelirsen,dümen suyuna gidersen o koltuğu dolduramasan da,o koltukta sırıtsan da bir müddet oturursun.23 nisan çocukları hesabı.

  14. Taşeron işçisi

    Sayın ahmet golbek değerli büyüğümüz yazılarınızı ilgi ile takip ediyoruz. Bir de bizlerin sıkıntılarını haber yaparsanız çok seviniriz.kardemir aş kardökmak ta çalışan taşeron işçilerinin kadro beklentimizi yazılarınızda yer verirseniz cok seviniriz.saygılarımızla
    KARDÖKMAK TAŞERON İŞÇİLERİ

  15. bay x

    kardemir mi dediniz 5.sınıf sözde müdür ve yöneticilerin olduğu fabrika haline geldi, adalet arama bilgi beceri basiret çalışma öngörü hak getire,bağla birilerini sende müdür ol,en üzüldüğüm gariban başmühendis mühendis formendir, asıl ezilen tayfa asıl işi yapan tayfa budur adamlara zammı bile yapmadılar neymiş çalışma yapılıyor :))) yıllardır yalandan bıkmadınız yıllardır bu adamlara hak ettiği parayı vermediniz,yolda yürümeyi bilmeyen hiçbir sorumluluğu olmayan 6-7 yıllık işçi başmühendisle aynı maaşı alıyor ayıptır işçi üstündeki formen den fazla alıyor yazıktır, insan kaynakları politikası süper,şu insan kaynaklarını birileri bi sorgulasa,ondan sonra hiç bir iş yatırım gitmiyor, acaba neden bu kadar çuvalladı kardemir, asıl yatırımı bu fabrikada fadıl demirel ve osman kılavuz yaptı, yine acaba bu iki genel müdür bu olsa şuan bu kişiler müdür olabilir miydi bir düşünün

  16. Karabüklü

    Hataları olmuş olabilir çok eleştirenleri olabilir ama Osman Kılavuz ve Fadıl Demirel efsane genel müdürlerdi Kardemir tarihinde. Çünkü onların hatalı veya yanlış olduğu düşünülen bazı politika ve işlerine rağmen Kardemir’e çok çok büyük katkıları olmuştur. Kardemir’in bugünlere gelmesi küllerinden doğması onların sayesindedir. O zamanlar yönetim de demek ki Kardemiri düşünüyormuş ki genel müdür olarak onları getirmişler katkı sağlasınlar diye. Peki şimdi? Temeli atılmış planlanmış işler bile tamamlanamıyor ki nerede ilave bir katma değer yaratılsın. Zaten öyle bir endişe olduğunu da düşünmüyorum. Şimdiki genel müdür adını ali cengiz olarak değiştirsin bence. Şimdi Kardemirde şirkete ne kattığına değil kime ne kadar yakın olduğuna yönetimin çıkarlarına ne kadar hareket ettiğine bakılıyor galiba. Olan biten olumsuz olaylarda da al bir müdürü görevden olsun bitsin. Çözüm muhteşem. Tiyatroya devam.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çatalzeytinliler Derneği’nin geleneksel iftarı yoğun ilgi gördü

Yayın: 28.03.2024 18:47
Paylaş:
A+ A-

Çatalzeytinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin geleneksel hale getirdiği ramazan iftarına bu yıl rekor düzeyde katılım oldu.

Yaylacık’ta kahveler meydanında düzenlenen iftar programına siyasi parti adayları, muhtar ve muhtar adayları da katılım sağlarken mahalleli yoğun ilgi gösterdi.

Geleneksel Yaylacık ramazan iftarı organizasyon komitesi bir mesaj yayımlayarak katılımcılara teşekkür etti. Komite mesajında; “Geleneksel Yaylacık iftarımıza katkılarından dolayı;

Çatalzeytin yardımlaşma ve dayanışma derneği yönetim kuruluna, Dernek üyelerimize,

Karabük Yaylacıkspor kulübü sporcuları ve yönetim kuruluna,

Her memleketten gönüllü hayırsever dostlarımıza,

iftarımıza katılan ve bizleri yalnız bırakmayan 1300 değerli misafirlerimize,

bizzat arayarak ve mesaj atarak mazeretleri dolayısı ile katılamayan kardeşlerimize,

organizasyon komitesine, yardımlarını esirgemeyen yemek dağıtım ekibine,

aşçımıza ve yardımcı ablalarımıza etkinliğimizin başlangıcından bitişine kadar emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerini kulandı.

Karabük Çatalzeytinliler Derneği Başkanı Ozan Şentürk de yoğun ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi şöyle seslendi; “1300 kişiye yakın misafirlerimizle Bugün burada güzel bir birlikteliği ortaya koyduk. İftarımıza katılım sağlayan tüm siyasi parti yöneticilerine, mahalle sakinlerimize, uzaktan yakından katılım sağlayan herkese tek tek teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun, Allah bizi onlardan ayırmasın. Ramazan; gönüllerin, insanların bir araya geldiği, sofrada buluştuğu bir aydır. Biz de bugün bunu gerçekleştirdik. Her yıl burada iftar programımızı yapıyoruz. Her yıl da aynı şekilde o heyecanı görüyoruz.

İyi ki varsınız. Destek veren ve katılım sağlayan herkesten Allah razı olsun Allah yardımlarını kabul etsin.”